Thursday 3 January 2013

Alulbecsültük

Hányszor is hallottam már ezt?
Nem ő tervezett mindent. A verseny pl Byrd ötlete volt. És a biztosítékokat is ő tervezte, mert kezdettől számítani lehetett a hatalom által megrészegültek visszaéléseire. Ezért én fogok utoljára nevetni, akkor is amikor már nem is számítasz rá. Byrd és én fogunk ott álni amikor elbúcsúztok a földi lét kereteitől; amikor a családodat felfalják a démonok.
A Mester Mester marad. A taníytvány nem nőheti túl sohasem. Vért akarsz látni és halált? Látni fogod. Lehet, hogy nem úgy ahogy te akarod. Ha azt akarod meglesz. És nem fogsz neki örülni.
Nem hagytok teret. Élet-teret. Nem marad nagyon más lehetőség amit választhat egy szabad gondolkodó.
Dolgozom. És eltakarodik mindannyiótok, csak idő kérdése.
Mi pedig a józan világot építjük és megismerjük egymást a folyamatos hosszútávon megtartott józan döntésekről és tettekről. A többi meg szép lassan kinyírja egymást. A színlelők is be lesznek áldozva, csak a pszichikai hatás kedvéért. Ne is reménykedjen egyikőtök se. Csak a kitartóak kapnak védelmet és akik képesek a könyörtelen őszinteségre. Olvasunk a gondolataitokban. Mind. Látjuk mit csináltok. Tudjuk kik vagytok. A zsoldosok figyelik egymást és leszedik azt aki a józanságot megkerülve önmagát helyezi előtérbe. Ott van egy csomó biztosíték, amit biztosítékként még én sem ismerek...:-D
Jó munkát a felépülőknek és mindent bele!