Friday 21 July 2017

Az Öreg most tényleg halott

Ezt úgy állítottuk be az öreg is és én is meg apu is hogy csak akkor jusson eszünkbe ha az öreg meghalt. Tényleg.
Ez a kapcsolás két szembefordított rezgőkört tartalmaz aminek az egyik ága mindig vissza van kapcsolva a középső soros transzformátor bemeneti oldalára.
Ettől a feszültség állandóan növekszik a rendszerben a rendszer fizikai határaiig amit a benne lévő elemek tulajdonságai határoznak meg. Kell egy indító energia löket ami beindítja a folyamatot és a kimeneten le lehet venni a jelet.
A feszültség több ezer volt körül jár belül, attól függően hogy milyen tekercs és milyen kondenzátor van benne mekkora és milyen vasmaggal, közösen vagy külön stb. De a feszültség minden esetben 170-180 ezer volt körül jár belül. Megmértem amikor csináltam oszcilloszkópot tv-ből otthon. Kellett plusz ellemállás is a hálózati feszültséghez amit referenciának használtam, annyira eltörpült a mért feszültségtől.
Az hogy miért nem robban szét ég el pedig azért van mert a középső soros transzformátor 180 fokkal megfordítva - nem pontosan ezért is kell a kondi fázisjavítónak - kiadja a másik oldalra ugyanazt a feszültséget ellenkező előjellel. Ezért a feszültség megjelenik a mindenhol de áram sehol sem folyik.
Ez volt a hatalmas zseni Nikola Tesla titka. Ingyen áram mindenkinek. Amennyi kell.
---
"De ez fiam nem derülhet ki amíg én élek!"
"Miért?"
"Azért mert ez már az én tekintélyemet is rombolná és akkor még öreg koromra is csapkodhatom magam körül a bérgyilkosokat..."
---
Apu megint jár a járgánnyal. Ilyen erőmű van benne. Ott ahol a generátor volt abban ez kis helyet foglal el most apu megtalálta a kézzel írott levelemet amit oda tettem meg pár technikát amit szintén még az elején építettem. Ezzel le tudja söpörni a többit az éterből és a fizikai térből. És meg is kell tennie.
---
"Ez a rendszer addig működni fog amíg én élek és semmilyen lényegi változást nem fogsz tudni keresztül vinni." mondta az öreg.
---
Hát akkor ez van. Segített. Előkészített mindent nekem a változtatáshoz. Azután visszament.
...
"Ez olyan fiam mint neked a dohányzás meg a fagyi. Tudod hogy szar mind a kettő. Végignézettem veled a biofizikáját biokémiáját a dohányzásnak és a fagyievésnek. Tudod hogy mit művelnek a testedben ezek az anyagok. Tudod hogy szar. Mégis akárhová mész a földön mindenhol rá tudnak venni hogy csináldd. Miért? Azért mert szereted. Anyád is szeretett meg apás is szeretett dohányozni. Mind a kettőt én szoktattam rá. Tudod hogy nem létezik függőség, ezt mi találtuk ki és egy brutálisan erős kondícionáláson múlik a dolog. Az egészséges ember soha nem lesz függő főleg olyan dolgoktól nem amik rosszullétet okoznak neki mégha eleinte jó és kellemes a hatásuk. Nem akarnak még egyet. Ez a rendszer egy sátánista rendszer. A vér a pénz és a hatalomvágy az őrült függőség a szextől a gyilkolástól a hatalomtól ezek mozgatják. A családom és én építettük fel ilyen erőssé sok évszázadon keresztül. Nincs olyan ország a földön amit ne mi irányítanánk. Ugyanakkor pontosan tudom hogy ez a rendszer el fogja pusztítani a földi életet méghozzá nagyon is jól látható határidőn belül. De akkor is szeretem. Ez a rendszer szar. De én benne fogok meghalni. Én építettem. Olyan amilyennek akartam. Én jól érzem magam benne és szeretem. Lehet hogy a többi manipulál engem hogy maradjak, de pont úgy ahogy te is abba tudod hagyni a függőség körét én is meg tudnám tenni - HA AKARNÁM. De nem akarom fiam. Szeretem. A halálom után tiéd lesz minden és azt változtatsz meg majd amit akarsz és tudsz persze. De meg fogod tudni változtatni, mert alaposan felkészültél magad is és apád is."
---
Sírja nem lesz. Nem maradtak földi hamvak utána.
De ő fordította meg a polaritást - azért mert így működnek az áramkörök ezzel az erőművel is. Ezért kellett oda vissza tervezni az áramköröket.