Tuesday, 2 September 2014

Mi a különbség a betyár meg az inas között?

avagy Déri János és a mossad.

3:45 ...ha az Egon Ervint is legyilkolják, lemészárolják, kirúgják, akkors is ne kerüljek kiszolgáltatott helyzetbe.
Baló, Vizinger, Benda, Vitrai, parkolópálya, hatalom, manipuláció,

23:31 ... Ez a magyar sajtó úgy 65-70%-a volt párttag. Én is. ... Ez messze többet tett, ennek a hatalomnak a lebontásában veletek együtt (A Fekete Doboz szerkesztői és riporterei, azaz a Balázs Béla műhely holdudvara), mint az a pár derék ember, akik kétségtelenül, megalkuvásmentesen csinálta azt amit csinált. Most nem beszélek ezekről a műpartizánokról, akik most magukat feszítik utólag keresztre.

24:48 ... én is kaptam fegyelmit... Az ember legy képes felismerni hogy mi a különbség a betyár meg az inas között. Az inast is valagbarúgják ha leejti a készletet. Na most velük ez fordult elő. ... A batyár az az aki ott kint lakik, ül a tábortűz körül és fölakasztják ha elkapják. Na most itt a rettenetesen sok hős közül a többség inas volt. És igen kevés volt az igazi betyár. De az inasok is sokat tettek ebben a palotaforradalomban, ha úgy tetszik.

---
Megkért hogy segítsek neki. Konkrét elképzelései voltak. A nyelvhasználat és konkrét technikák használatát akarta csiszoni. Nem akart fejlődni mint ember. Úgy gondolta hogy ő jól van úgy ahogy van. A célját tekintve csak gyorsabb akart lenni és néhány jól működő technikát akart tanulni tőlem. És ehhez szeretett volna pszchológiai segítséget. Segítettem neki...
Pl az egyik ilyen dolog amikor valaki (beszélgetőtárs, interjú, riport alany) elkezd olyan fonalakat behozni, olyan tartalmakat bevonni a beszélgetésbe amit nem akarsz, amerre nem akarod hogy elmenjen a valós idejű beszélgetés pl egy élő adás esetén és szeretett volna megtanulni néhány technikát amivel ezt meg tudja oldani. Pozitív technika pl hogy elkezdesz igenezni: igen, igen, a kopjafás az jó... és visszatérsz az eredeti mederbe amerre vinni akartad a beszéd fonalát. Erre azért volt szüksége, mert a hatásszünetekben a legtöbben beszúrnak valmit, de ha "profin" akarsz irányítani egy hipnózist (beszélgetést) akkor neked kell tudni irányítani a felmerülő témákat
 és ehhez vagy ismerned kell jól a résztvevőket, vagy egyéb különleges képességekkel kell rendelkezned, vagy meg kell tanulnod ezeket elkenni, lekezelni. Mint a fociban.
Szóval ilyeneket akart tanulni meg néhány önhipnotikus technikát amivel ebben gyorsabbá tudott válni. Megtanult egy jó párat.
A probléma ott kezdődött, hogy ahhoz hogy fejlődhessen, tudnia kell - méghozzá nagyon pontosan kell tudnia hogy hol van éppen akkor, és hová akar eljutni. Tehát mi van és mit akarok. Amikor ebbe elkezdtünk beleásni, előkerült a magyar helyzet az ő televíziós tevékenysége (mosszad propagadistájaként ügyködött) és természetesen előkerült volna a nagyobb élettér, hogy hogyan illik mindez bele a nagyobb képbe. A folyamat során "magától" jutott el a profizmus mint új címke, viselkedésminta, cél, behozatalához, azért mert valami kellett neki amivel tovább viszi a rendszerlebontás és rendszerfelépítés folyamatát. Megjegyzem, hogy Déri János nagyon sokat tett a rendszerváltozás megtörténte érdekében - amit viszont a legtöbb magyar nem tud az az hogy ő ezt azért tette, hogy az új felállásban az általa képviselt zsidóságot (de legalábbis a mosszad-maffia ügynökhadát ami nem feltétlenül ugyanaz a halmaz) hozza helyzetbe ahatalom szempontjaiból.
Általánosságban, aki hazudott nekem - és ő hazudott - annak nem mondtam el mindent csak a kérdéseire válaszoltam a legjobb tudásom szerint.
 Semmit nem mondtam neki semmiről magamtól, kivéve amit szerettem volna elérni az egész rendszeren belül. Megpróbáltam több alkalommal is beszélni neki a tágabb képről, de a már tőlem tanult technikát használva közbevágott és nem hallgatta meg. Magasról leszarta a véleményemet. Nem tudta ki vagyok én és alábecsülte a tudásomat. Megizetett érte.
Az én egyik célom az volt hogy fejlesszek és mindent, mindenkit a profizmus felé toljak. Azaz egyre céltudatosab és öntudatosabb szintre emeljek. Ennek az lett a következménye, hogy ő a saját céljai és belső hozzáállása miatt a profizmust úgy értékelte, hogy oké hozzuk ezt a fogalmat be az éppen zajló tv-s vitába, és így egy úttal több pénzre tehet szert és a saját sleppkörét, a mosszad hálózatát így helyzetbe tudja hozni. Mert persze amit akkor neki tanítottam azt ő mindjárt tovább is adta a hálózatnak (de csak nekik) hogy így ők is fejlődjenek. Gyakorlatilag a manipulációs készségeiket akarták fejleszteni.
D.J. Kicsit el is volt szállva magától, túlértékelte a saját szerepét és hitt abban hogy a mosszad nem gyilkolja saját embereit, hitt benne hogy nemes célért küzdenek. Akkoriban tényleg ő volt az egyetlen használható ember aki meg tudott mozdítani egy csomó embert, pont mert sokat fejlődött. mindig pozitív, szerethető és mindig jól irányította a beszélgetés folyamát (ez volt a dolga, ez volt a feladata mint ügynöknek, ennek a szerepnek a kialakítása és fenntartása).
A fejlődése következtében viszont ténylegesen túlnőtte a többieket és valódi rendszerismeretre tett szert egy bizonyos szintig, ugye amire nyitva volt a saját keretei között. Amikor rákérdeztem a zsidó összetartás és a többi nem zsidó elnyomásának a helyzetére arra ebben az interjúban volt a cinikus válasz, persze ebben jó részt ő húzta a prímet. Ez ma is egy általánosan tagadott és nem beszélünk róla semmilyen tekintetben kategória.
Pedig ez történik és a D.J. ennek egyik gyakorlója és cinikus haszonélvezője volt. A körülménynek fintora hogy egyben az áldozata is lett.
De hol is tévedett? Hát ennek a titoknak a titokban tartása sokkal komolyabb proritással rendelkezik a mossad-cia-kgb berkein belül mint bármi más. Az interjú egészében ugyanakkor rengeteg utalás van, közvetve. Annyira el volt szállva önmaga gyorsaságától és ügyességétől, hogy nem fordított gondot a hibák kijavítására. A saját emberi kvalitásainak javítása egyáltalán nem volt szempont a számára. Kizárólag gyorsabb, átgondoltabb és ügyesebb akart lenni, egy eszköztárat akart amivel valós idejű beszélgetésekben tud gyorsan és hatékonyan kezelni riportalanyok felől érkező inputokat. Egy pszichés programot akart. Megkapta és tényleg olyan sokat fejlődött hogy túlnőtte az összes többi mossados kollégáját ebben a műfajban. De a legnagyobb hibája az volt hogy nem ismerte fel a saját közössége vezetőinek kegyetlenségét. A Gál Zoli bácsik és Masa Gyuri bácsik és Murdockok és Soros Györgyök kegyetlenségét. Akik kifelé ugyanúgy kedvesek és szépek és mindenki szereti őket és tiszteli és közben százak halálát rendelik meg a háttérben. Az ok pedig amiért megölték ez az interjú amiben több olyan dolgot is kiszivárogtat amiről még ilyen áttételes formában sem volt szabad utalást sem elejteniük: https://www.youtube.com/watch?v=rsDGE-x8BFA
Az egyik ilyen titok például hogy: utánaszámolt annak hogy Horn Gyula 15 éves volt amikor az ÁVÓ-nak valamiféle komoly szereplőjeként tevékenykedett. Igen! Ez a tény keveseknek szúrt szemet, de ez az egyik bizonyítéka annak hogy igen ezek a hárombetűs maffia-titokszervezetek bizony használnak és foglalkoztatnak titokban nem csak 15 hanem sokkal fiatalabb gyerekeket is elemzőként, gyilkosokként, prostituáltakként stb. Ez még ma is hétpecsétes titokként kezelendő ezekben a körökben. És ennek a gyermekekre alapozott kiképzési és agylúgozási programnak a léte bárminél fontosabb a szarházik számára, és a léte csak akkor biztosítható, ha titkban tudják tartani, mert ha nyilvánosságra kerül akkor az emberek jobban odafigyelnének és befuccsolna az egész rendszerük és ezzel együtt a hatalmi pozíciókból is kiszorulnának. Hiszen a tehetségeket már nem tudnák többé olyan módszeresen eltaposni.
Ez után az interjú után egy évre meghalt. A szokott mérgezéses módszerrel ölte meg a cia-mossazdmaffia, ugyanis a rákbetegség mérgezés következménye. Akkoriban erről semmilyen információ nem szivárgott ki és módszeresen öltek néha véletlenszerűen kiválasztott áldozatokat is azért hogy ne tűnjön fel senkinek a sok "véletlen". A módszer a 60-as években lett kifejlesztve és a JFK gyilkosság után élte újszülött fénykorát.
Mivel egyébként nem akart fejlődni, én nem erőltettem és nem hívtam fel a figyelmét arra hogy amit csinál az egy romboló és pusztító irány. Már akkor sejteni lehetettt hogy a saját közösségébe vetett hite sokkal vakabb és a vesztét fogja okozni. Ő hitt abban hogy a mossad jó, és segít neki. Így is volt amíg nem keresztezte a fő irányt amit mindig szem előtt tartotak. Pl hogy nem derülhet ki hogy ők bizony rejtett módszerekkel (kiközösítés, szegénységben tartás, országos hálózat használata valakinek a módszeres üldözésére, vagy csak módszeres lehetőségektő való megfosztására, elnyomására, egy bizonyos területen tartás, egy bizonyos állapotban tartás pl frusztráció, és gyilkolás betegségek előidézésével pl rák) lehetetlenné tesznek embereket.
A környezetében tombolt az idiotizmus, ő fejlődött, kiemelkedett és elszállt. Kicsit óvatlanabbul fogalmazott. Ez magyar szinten nem jelentett gondot, de nemzetközi szinten a mossad felkapta a fejét. Ott ugyanis tudták hogy ez bizony nemzetközi szinten is meg fog jelenni mint hatás. Tudták hogy részt veszek a folyamatban a háttérben és mint ilyen több hálózat tart szemmel. tudták hogy sokkal komolyabb figyelem irányul arra amit csinálok mint amit D.J. csinál és ő olyan hibákat vétett ami magyarországi szinten még büntetlenül elment volna, elsikkadt volna minden figyelem nélkül, mert a magyar "szolgálatok" semmit sem értettek az egészből, de nemzetközi szinten óriási gondokat okozott volna (és okozott is).
Ezért a mosszad úgy döntött hogy D.J-nek mennie kell. A sors fintora hogy még egy utolsó interjú ereéig képernyőre került, és az általa is jól ismert rendszer egyik tagja az általa feltalált és a hálózatban elterjesztett módszerrel szembesítette miközben az életéért küzdött. Hát igen ez az igazi valóságsó.
Még akkor is csak nehezen akarta elhinni hogy ez tényleg megtörténhet. Utolsó pillanatig reménykedett hogy mégis megkönyörülnek rajta és életben hagyják, és utolsó pillanatig sem mondta el az igazat. Nem vallotta be hogy működik az elnyomó renszer tovább és nemhogy működik hanem nagyobb sebességbe kapcsolt és komolyabb technológiákat és fejlettebb módszereket használ.
Kettőnk között az a különbség hogy én tudatosan szeretném és teszek azért hogy mindenki jobban élhessen. Ez az én szándékom. Ők kizárólag maguk akarnak jobban élni a többiek vérén. És ez néha kegyetlenül visszaüt.
Déri tipikus példája azoknak a mosszad ügynököknek akik az utolsó pillanatig nem hiszik el hogy az a rendszer amit szolgáltak és annyi sok jót tett értük, annyiszor kihúzták a szarból, annyira erős és nagy egyszer ellene fordulhat. Azt hitte a jó minőségű ügynök, a jó kvalitásokkal, készségekkel rendelkező ügynök fontosabb mindennél. Azt hitte hogy ha ő jobban teljesít technikailag a manipuláció műfajában akkor majd még jobb lehet a sorsa a rendszeren belül. Nem volt hajlandó egy pillanatig sem odafigyelni semmilyen közbevetésemre ami a tevékenységének az irányát firtatta volna. Nem érdekelte. Ő csak használni akart engem, mint egy eldobható eszközt. Úgy mint ahogy engem kezeltek. Frusztráltak, megfosztottak a lehetőségektől arra, hogy egészséges értelmes tevékenységet végezhessek és kihasználtak az utolsó csep véremig. Az emlékezettörlés tényével tökéletesen tisztában volt. Tudta hogy mi folyik a színfalak mögött. Nem érdekelte egy pllanatig sem hogy mi lesz az én sorsom, hogy mi mások sorsa. Cinikus volt és profi. A saját szarházi közössége végezte ki azért hogy továbbra is titokban tudják tartani a többieket elnyomó és érvényesülni nemhagyó hálózati tevékenységüket. Beszélt a hálózatról és a hatalomról és ez a mosszad érdekeivel ellentétes volt. Globálisan igyekeznek ugyanis az embereket meggátolni a hatalomról való gondolkodásról. Ez a téma ma is tiltott a közmédiában. valódi tudást nem lehet terjeszteni az embereknek. Akik eről beszélnek és megjelenhetnek a médiában azok mind félrevezetők. sok igazság mellé beszúrják a banánhéjat hogy megcsússzon rajta az átlagember. Gondosan és jól megtervezik hogy egy bizonyos értelmi szint alatt elcsússzon mindenki. A többit pedig eltapossák vagy egyszerűen nem hagyják érvényesülni és emiatt a elgtöbb kreatív értelmes, látni képes ember magától elsorvad. Elpusztul. Ezek a fajok ilyen körülmények között, nem szaporodnak és a legjobbak elpuszulnak. Mint azok a fajok amik nem tarthatók zárt körülmények között.
D.J. itt tévedett. Nem én öltem meg. Közvetve a segítségem az ő fejlődését idézte elő viszont a saját önző céljai miatt és a magam számára beállított tudatalatti triggerek miatt (aki hazudott nekem annak csak a kérdéseire válaszoltam a legjobb tudásom szerint a saját céljaimat szem előtt tartva) és mindössze nem mondtam neki hogy vannak hiányosságai a rendszer átlátása terén. Nem mondtam el neki mindent a rendszerről, a hazug hozzáállása miatt és amiatt mert őt ez a legkevésbé sem érdekelte. Belefutott saját szarházi rendszerének a kegyetlenségébe.
---
Déri a halálos ágyán beismerte és üzent nekem:
"Mondjátok meg a Janinak, hogy a Péternek igaza van. Tévedtem és rosszul döntöttem."
Persze a hálózat valahogy ezt az üzenetet valahogy elhallgatta, soha sem jutott el a címzetthez.
---
Miközben beszélgettünk "majdnem megfordult". Majdnem sikerült megértetni vele. Időnként megállt és küzdött magával, de minden alkalom amikor találkoztunk figyelve volt. Nem ez tartotta vissza, hanem csak egyszerűen nem mert szembenézni a ténnyel: a közösség amit szolgál, akiket olyan nagyra tart, kegyetlen, és ostoba célokat követ, a nemes és tiszta célok amiket hirdetnek pedig csak álca és maszlag a kül és a belvilág megtévesztésére. Ha átfordult volna rendkívül komoly segítséget jelentett volna az egész-séges emberi társadalom számára.