Thursday, 8 November 2012

tévedés ne essék

ő is érinthetetlen volt. Nem is ért hozzá senki. Azt mondta szereti az égő hús szagát. Azt nem mondta kiét. Persze valószínűleg ő nem így értette, de hát ennek meg kellett lennie.
"Három részletben adjátok el a felvételt. Növekvő árakkal. Tudod hol kell vágni!"
---
"Lássuk. Hogyan gyakorolják a hatalmukat. Miért nem lépnek elő a beccsületes vezetők, miért nem jutnak előre?"
"Mert megölik őket. Mindig megölik a vezetőinket."
"Hogyan? Ők maguk teszik meg?"
"Nem. Dehogy jól képzett bérgyilkosaik vannak."
"Nos akkor fel kell építenünk egy csapatot és el kell vennünk tőlük ezt a fegyvert. Fel kell állítanunk egy még jobb csapatot, amelyik azután továbbadja a tudását egy következő generációnak. A szeretet alapjaira építve ezek a generációk egyre jobbak lesznek és önmagukat tökéletesítik. Pontosan érteni fogják mit csinálnak és tudni fogják miért teszik. Kellenek csajok is akik vizsgáznak a gyilkosainkra és szeretik őket. Meg kell tanítanunk őket az érzékeik kiterjedt használatát és meg kell tanítani őket arra, hogyan védjék meg egymást és önmagukat attól, hogy átforduljanak (elveszítsék az emberi érzéseiket és alapértékeiket szem elől)."
---
"Nem jó ha kinyírjuk őket, mert mindnek vannak rokonaik és a bosszúhadjáratok soha nem fognak véget érni. A másik nyomósabb ok pedig az, hogy ha mi gyilkolással akarjuk fenntartani a békét - akkor pont mi válunk azzá amik ők maguk: nem lehet majd ülönbséget tenni közük és köztünk. Ezért kell inkább a védelemre koncentrálnunk és a lehető legkevesebbet ölni."
---
Ezért élhettek ma.
---
"A fejlesztéseket szét kell osztani, hogy ne legyenek egy kézben. Ha nem bírják el józanul akkor lesz világégés." pl Irán.
---
"Érinthetetlen? Ugyan, ezt is mi találtuk ki azért, hogy gátlástalanabbakká váljanak. Persze hogy nem azok."
---
"Akkor ezért céloztak rám Monacóban - annak ellenére, hogy az egy no kill zone volt. Ugye? - Igen. Megszegted a megállapodást."
---
"Úgy kell megváltoztatni a jelenleg fennálló hibás pénzrendszereket és htalmi szerjezetet, hogy lassan veszítsenek el mindent. Ha hirtelen elveszünk tőlük sokat, akkor bepánikolnak és küzdeni kezdenek. Ezért kell úgy megfőzni őket, ahogyan a békát a vízben. Ha a forró vízbe dobod be őket, akkor kiugranak - ha hideg vízbe rakod bele és lassan felforralod akkor megfőnek."
---
- "Mennyi ideig tart nektek kifejleszteni ezeket a fegyvereket? Mennyi idő kell amíg elérjük ezt a pontot? 
- "Hát kb 10-15, 20 év - sokmindentől függ."
("Úristen. Én nem fogom ezt kibírni. Ki kell törölni mindent az emlékezetemből és mély hipnózisban kell maradnom amíg el nem érik ezt a szintet. Addig nem bírnám ki idegekkel, csak mérgelődnék és idegeskednék, meg kétségbeejtene az értetlenség körülöttem.") és akkor beült a székbe. atom.ru visszakerült a civil életébe.)
---
Az öreg próbálkozik a trükkjeivel tovább...Szegény nem is sejti, hogy mi a valós helyzet? De az látszik, hogy veszített az intelligenciájából néhány kulcsfigurát.
A teremtő áldása ísérjen mindenkit, aki felébredt és cselekedni képes. Én má roki vagyok. Háborús roki.