Wednesday, 29 June 2016

2, kettő

Két ember, mind közül, AKI FELHAGYOTT AZ ELLENEM IRÁNYULÓ TÁMADÁSOKKAL. 'Cooper korábban lelécelt, átment cukorba... Kérdem: "Na mit találtál ki?" "Nádcukor." mondja ő... Fogtam a fejemet... "AAaaaaa..." "Mer'? Mi baj vele?" "Hát emlékszel még arra a dalra.... Erdő, erdő, erdő...." "Hát persze!" mondja ő. "Énekeld csak hogy van tovább..." Énekli, nem minden sor jut az eszébe egyszer csak elakad én folytatom... "cukrot adnék, annak a madárnak, dalolja ki nevét a babámnak..." s nevetek. Most ő fogja a fejét. "aaaaaaa" "Cukrot érted." "Hú bazmeg...kezdhetem előlről megint." S fordul a dolgára.
Dani és a Patrik. A többi kuka. A Patrick beszélt- kénytelen volt. Ott volt a lánya, segített a csapatnak meg neki is túlélni. Bizony ki tudunk szedni mindenkiből mindent ezzel a módszerrel, cserébe megtörjük az Öreg programozását. A többi, hogy mi lesz utána azon múlik, ki milyen alapállással érkezik erre a pontra és milyen tervekkel.
---
Hallottam a pittyagést amikor elfordítottam a kulcsot az autó önindítójában. Hallottam a figyelők - a technikai oldalon - reagáltak. "Bomba van az autójába. Get the bombmsquad wherewher he goes."
...
"De minek akarod hogy csipogjon?"
"Mert azt akarom, hogy tudja hogy meg fog halni. Látni akarom az arcát amikor rádöbben hogy itt a vége."
"De akkor kell kamerát tenned és valamilyen közvetítő eszközt is ami visszakövethető. Megtalálnak azon keresztül."
"Csak az ideiglenes helyet tudják megtalálni, ahonnan lelépünk mielőtt a közelünkbe érnének."
---
Nem tudtak lelépni. Mi gyorsabbak vagyunk, csak ezt elfelejtettem közölni vele. Végül is az én segítségemet kérte ahhoz hogy hogyan robbantson fel engem."
---
Három mini-atombombát loptam el az USA arzenáljából. Azért tőlük, mert bárki bármit is hazudik ők a legjobbak, az ő védelmük a legjobb a világon és ez azt jelenti hogy bármelyik másiktól is eltudok lopni bármit, sőt miután megtanítottam nekik hogyan lehet ezt csinálni, most már mások is tudják. Az egyiket ezekkel a szutykokkal felrobbantottuk mert látni akarták milyen pusztítást végez, másrészt meg kellett tanulniuk hogyan kell egy ilyen eszközt kezelni és felrobbantani. Megtanítottam nekik. A másodikat az a szarházi kapta - és az őt körülvevő falunyi védelmi háló - aki koszovóban atomtölteteket használt... Some kind of radiation weapon... Koszovóért. A szarházi az atomtöltet általi sugárzás miatt halt meg. Jól kiszámoltam hogy őt mindenképpen érje a szele és halálos dózist kapjon. Az RT leadta a robbanásról készült videót. Persze ezek a szarházik vették fel és eladták, mert a russzki propaganda előszeretettel ad le minden olyat ami alázza az amcsikat... a ruszki-amcsi megosztás eladható alul, még ma is - holott egy követ fújnak már rég.
Az USA army meg azért kapta hogy borsot törjek az orruk alá. Wake up call. Olyan fegyverarzenálon ülnek ami nem játék. És közben a sereg nagy részét olyan állapotban tartják hogy jól tudják őket irányítani (zombikatonák) - bár ez érvényes minden hadseregre - és ezt ma már nem tehetik meg. Ezért loptam el, hogy bizonyítsam nekik, nem érték el a tudatosság legamagasabb szintjét és még ma is egyszerű hipnózissal is ki lehet játszani a hiperszuper védelmi és ellenőrző rendszerüket.
Szóval Wake Up America, Wake up! And all around!
---
A britek kapták a mini nuke-ot, kicserélték az autót amikor lementem a tengerpartra.
---
"Próbáljuk meg semlegesíteni?"
"Hozzá se mertjetek nyúlni. A ti tudásotok és felkészültségetek nem elegendő ahhoz a technikához amivel ők dolgoznak. Meg kell várjátok az egyik emberemet, aki pontosan tudja mit kell tenni és el is fogja mondani."
"De Péter ott emberek laknak, a mi embereink is meg mások, ha az ott felrobban akkor a fél város meghal."
"Így van. Pontosan ezért ne nyúljatok hozzá."
"De akkor hogyan szállítsuk el?"
"Előre fel kell készüljetek. Kell egy ugyanolyan autó, és kicserélitek."
"Nem értem hogyan tudjuk kicserélni ha nem nyúlhatunk hozzá?"
A kerekeknél fogva fel tudjátok emelni akkor nem fog berobbanni. A gyújtószerkezet úgy van kitalálva hogy csak akkor robbant, ha felismeri a célpontot. Figyeli a vezetési karakterisztikáját, vizuális és audió megerősítéssel. Azonosítja a targetet. Minden egyéb mozgást kiszűr, de ha valaki a motorháztetőt babrálná, akkor azonnal beinulthat a gyújtási fojamat, attól függően hogyan van beállítva." (ezért nem vitték el az axintorosok olajcserére, ők is tudták és benne voltak)
"Felismeri a vezető vezetési stílusát?"
"Igen. Én írtam a programot. És ki is tudom játszani. Meg tudom változtatni a vezetési stílusomat."
"De ez hogyan működik?"
"A hagyomásnyos vezetési folyamatott meg kell akasztaniuk valamilyen módon ahhoz hogy a reakcióidőket, a reakció fajtáját elég pontosan fel tudja mérni a program. A sima vezetés kevésnek bizonyult ezért van erre szükség. A program és a számítógép manipulál minden kezelőegységet. Kormánymű, fék, gáz, kuplung, irányjelzők, világítás, fűtés, stb - minden amit a vezető kezelhet. Ebből már egy olyan pontos kép alakul ki hogy be lehet azonosítani a vezető személyét. Persze ez sem 100%-os csak 98%. :-D Egy százalék más intelligenciáé egy százalék meg nyitott minden emberi hatalomnál nagyobb erő számára, ha akar beavatkozni... :-D Nagyon kevesen tudják ugyanis a reakcióidejüket megváltoztatni, mert ez az a szint ahonnan ma a mosszad és a többi - nem is lehet ezt már mosszadnak hívni hiszen mindenki benne van nemzetközi massza ez is - manipulálja azokat akik azt hiszik hogy ők már nagyon tudják mi van; pl. Ehhez hozzá kell férniük saját tudatalatti szokásaikhoz... és ez már olyan szintű pszichikai tudást és képességeket feltételez ami keveseknek adatott meg. Kibillenti gyakorlatilag a sofőrt a megszokott rutinból és az erre adott válaszokat elemzi a többi paraméterrel együtt. Ez a program a manipulációs részével egyébként már kiszivárgott és sokan használják mindenféle célokra. Főleg szarházi célokra: balesetokozás, lehúzás az autós oktatásnál, egyéb..."
"Oké tehát nem fog felrobbanni ha trélerre rakjuk az autót és hogyan tovább?"
"A szokott csapat akik képesek nukleáris töltetek szállítását végezni - ők csinálják a megszokott módszerekkel, de ne repüljetek magasra. Én a csoppereket ajánlom alacsony magasságban. Utána beleteszitek egy konténerbe ami mind a rádió, mind hanghatásokra szigetelve van - vákumszigetelés és egyéb hullámformákra való szigetelés. Rázkódással nem kell foglalkozni. Persze nem az extrémre gondolok. És utána vártok az emberemre. Se röntgen, se ultrahang, se semmi előzetes feltérképezés. Ültök és megvárjátok amíg odamegy. Persze nektek kell megkeresni és csak akkor fog emlékezni mit kell tennie amikor odaér. És olyannak kell megkeresnie aki vállalja maszk nélkül a feladatot a saját nevével."
"De hogy keressük meg és mit mondjunk neki?"
"Azt ami van. Mondjátok meg hogy kik vagytok és miért keresitek. Ha őszintén elmondjátok segíteni fog, ha hazudoztok otthagy benneteket és akkor maradtok magatokra."
"És ha nincs olyan emberünk aki a saját nevével saját arcával vállalná, akkor mi lesz megpróbálhatjuk másképpen?"
"Ha megpróbáljátok akkor fel fog robbanni és azok akik csinálják meghalnak és nem lesz bizonyíték se tudás erről az eszközről. Jobban teszitek ha elhiszitek amit mondok, nem rendelkeztek a megfelelő felkészültséggel."
"A különleges erők bombaszakártői sem?"
"Nem."
"Az emberem csak akkor fog segíteni ha leellenőrizte a megkereső személyazonosságát. És csak akkor és csak azzal fog kommunikálni és csak annak személyesen fogja elmondani hogy hogyan épül föl a gyújtás és hogyan működik az egész. Őt nem fogjátok tudni megkerülni. Ennek az embernek pedig végig ott kell lennie, hogy folyamatosan beszélgethessen vele. Ha ez nem történik meg nem fogja tudni felépíteni az emlékeit arról mit hogyan szoktunk csinálni és milyen trükkökkel kell szembenéznetek."
---
Jobban ment az új... köszi.
Azért a britek kapták mert ők segítettek nekem sokszor. Legyenek boldogok vele. Most már van bizonyíték arra hogy nem deplated uranium okozta a koszovói sugárzást, hanem ez a szar.
---
"To feal your heart beat..."
He was a she... :-D - "De komolyan, nekünk kellett leállítani, hozzá akart menni és gyerekeket akart abban a női szerepben annyira beleélte magát." "De ez nem játék. Amit ti itt csináltok az alul olyan hullámokat csinál hogy pusztulnak bele." Együtt csinálták igen... mert ők terjeszteni akarták a homoszexualitást, de csak azért mert tudták hogy őket tudják irányítani könnyebben mint az egészséges embereket... könnyebben átlépik a természetes határokat. De elöl kellett járni valahogy a 'jó' példával....
...
Nő volt. Férfiszerepben. Ő volt a sárga blúzban, sárgás zöldes szoknyában, vastag vádlikkal... Főleg férfimaszkokat használt, mert belekényszerítették. Azért mert a női oldala sokkal de sokkal erősebb volt. Úgy nem tudták kezelni. De mivel átttolták és át tudták nevelni a férfi oldalára ott sokkal gyengébbnek mutatkozott - ezért élni hagyták. Leszbikus először de főleg férfi szerepekben férfi külsővel, férfinak maszkírozva. Jó mi? Milyen volt újra találkozni?"
---
24 órás kurvaszolgálat. Ja ez is az én ötletem volt. Növeli végül is az agynélküli maszza jó közérzetét csökkennti a frusztráltságot és azok akik nem csinálják a felébredés gyakorlatait azok meg mennek bele... ingyen szopnak, nyalnak tartják a seggüket. Karszalagos banda. Csajbulis banda. Ma már nem pornóznak azt megtanulták hogy kiderül, csak magánpartik vannak... Kódrendszerre épül a dolog, arra amit a fidernyákok is használtak az állandóan változó kiskapurendzser működtetésére és ami a vér szerinti apám kódrendszere volt amivel támogatott anyagilag és amit aztán odaadtam az Andiéknak, mert ők a pénzemet akarták. A női ág rohadt része. Eszter... A jani felesége, Bergmann... stb. Szép, kedves, szerető, kreatív - és rohadt belül.
A zsilipben megy az ebéd mellé a szopás nyalás funkció... persze a pincér fiúk és lányok nem emlékeznek semmire sem... hahaha A Gömzsik itt járt kinyalatta magát persze közben próbálja eladni nekem hogy ő próbálja felébreszteni őket miközben tobzódik és most is ellenem dolgozik. A Csilluska kis kurvája is részt vett a folyamatban persze hiszen ők is teddy hálózatába épültek mélyen.
---
"De akkor már partizni se lehet?"
"Dehogynem, csak nem mindegy kivel és hogyan, milyen körülmények között.... ennek minden következményével."
---
Most már pontosan tudják hogy ők a gyengébbek, majd minden szinten. De még mindig kakaskodnak. Szóval tovább zajlik a darálás. Hulljon a férgese. Az iskolában még mindig a szemetet tanítják, a néphülyítés még mindig megy, és még mindig nem élhetnek teljese életet az én embereim, akik maradéktalanul követik a felépülési programot. Szóval vágás jön megint és folyamatosan.
---
A technika persze nem csak mini nuke-al működik.
---
"És mi lesz azokkal akik nem tudják megtanulni hogyan kell a mélyrétegeket manipulálni önmagukon belül?"
"Azok felrobbannak."
Mély csend lett a teremben. A gyerek elnevette magát.
"Na miért lettetek ennyire csendesek? Hiszen csak a szarházik pusztulnak el ebben, azok akik nem hajlandóak megcsinálni amit tanítottam. A többi aki maradéktalanul követi a felépülési programot megkapja a megfelelő segítséget."
---
Ted úgy gondolta hogy majd kijátsza a vallató csapatot akik pusztán fény és hanghatások segítségével szétkapták a tudatát és kiszedtek belőle mindent. Azért ment bele önként, mert megmondtam neki hogy ilyen módon megszabadulhat az Öreg önpusztító programozásától és elkezdhet beszélni őszintén. Úgy gondolta hogy likvidálja majd ezt a csapatot összeszedi a vallatási módszer lényegét majd megöl engem is a mini nuke-al és ő lesz a császár. Andiék és Írisz is meg a többi a női ágról meg úgy gondolták ez egy kiváló terv... Persze azt nem sejtették hogy nem fog működni hiszen hazudtak nekem én sem mondtam el nekik mindent szóval most elvégeznek nekem még egypár feladatot. Azért mert olyan ügyesenek bizonyultak.
A női ág megszivatta a Janit is. Most már kezdi látni hogy kik is ők valójában.
---
Egy nagyon érzékeny kislánnyal.
"De ez micsoda? Mit érzel most?"
"Hát ezt nagyn nehéz leírni szeretet, erős érzelem, némi nemi izgalommal."
"Ez a szerelem?"
"Hát olyasmi ez attól függ hogyan értelmezed a szerelmet. A legtöbb ember gondolkodását annyira erősen befolyásolja ez a fajta érzés hogy a tudatossága is kihagy néha és vaká és süketté válik."
"Azért mert ez annyira jó érzés?"
A gyerek elmosolyodott a kislány zsenialitása nyilvánvaló volt. A kérdései mind a gyermeki naivság és a lényeglátás extrém bölcsességét tükrözték.
"Igen. Aki nem ismeri a hosszú távú szeretet mély erejét azokat nagyon könnyen elragad egy ilyen erős érzelem. Én érzem a vonzódást és engedem hogy átjárja a testem a kölcsönösségből fakadó erő, de közben tudom hogy mit csinálok milyen feladataim vannak, és megtartom a fontossági sorrendet. De ugyanakkor engedek az élménynek is, mert gyönyörű és ez tart életben."
A két nő akik kísérték őket csak hallgatott. Az egyik hátranézett csillogó szemekkel, kicsit könyesen, de boldogan.
A gyereket megint átjárták a szeretet hullámai. A kislány megint kommentált lelkesedve.
"Most megint érzem. De most a x váltotta ki belőled. Akkor te minden nőbe szerelmes vagy? A másik nő hirtelen közbevágott:
"Hagyd L ne gyötörd állandóan a kérdéseiddel!"
"Hagyd csak - mondta a gyerek - joga van kérdezni és tudni." "Az a helyzet hogy én nem élek egészséges és normális életet. És ott és azzal szeretkezem és attól fogadom el a szeretetet aki adni tudja. Azért van ez így mert nem emlékezhetek a szeretteimre titokban kell tartanom kik ők mert a gonosz manipulátorok bármire képesek hogy engem uralmuk alá hajtsanak. Képesek megölni őket vagy bármi másra is."
"Akkor szerelmes vagy G-be is és Y-ba is ugye?"
"Hát, igen egy kicsit."
"De ez olyan jó érzés. Én is szeretnék mindenkibe szerelmes lenni. És téged is szeretlek apu. - Hívhatlak apunak?"
/She knooows... szisszent fel G magában./
"Én nem vagyok a te apukád."
"Jól van de hívhatlak apunak, te mondtad hogy a legtöbb gyerek választ magának apukát meg anyukát. Lehetnél az én válaszott apukám!"
"Ez nagyon megtisztelő, de nem érzem helyesnek apuka és anyuka csak egy van akármilyen emberek és akármilyen rossz dolgokat vagy jó dolgokat tesznek a gyermekükkel ők maradnak az igazi biológiai szülők, a választott szülőt meg nem érzem helyesenek hogy apunak szólítsd hiszen ők nem igaziak." - de a gyerek elérzékenyült.
"De most megint érzem hogy ez jól esik neked, és szeretetet érzed. tudom hogy örülsz neki..." S nevettek.
---
A Gömzsik volt az egyik nő. Jó előre látóan bekészítette ezt az emléket, hogy majd előadja hogy én őt választottam a gyeremekeim anyjának - holott ez messze messze van a valóságtól. Most ezzel vakarja le magáról az alsóbb rétegeket, mert elhiteti velük hogy őt komolyan megvédtem... hahaha persze mindenkit nem tud átverni ezzel, csak a low level sutyerákokat tudja így levakarni.
Felkészítettem egy csapatot akik gondokodtak róla hogy ne legyen gyerekem. A Gömzsikék már az egyik kiképzés alatt is próbálkoztak, az a dada vállalta hogy teherbe esik tőlem akivel a mecsekben dumáltam a kocsmában is dolgozik. De felsültek vele. A Gömi is próbált teherbe esni tőlem, de ez se ment azért kért meg mást erre. Az meg úgy gondolta hogy végül is az a pénz amit felkínáltak a gyerekért megéri... mindent elmond róla. Ja és ő nem zsidó. Magyar.
---
Hullanak a narancsék is. Teddy begyűjteni kényszerül sokuk pénzét, merthogy nekünk is kellett a lé a folytatáshoz és azt lenyúltuk tőle. Így kénytelen a többi alsóbb szutykot fejni. Aki nem tejel az meg vele kell szembenézzen. Ő képes a tudatalatti rétegeken keresztül kommunikálni és képes változásokat is eszközölni a maszkolt karaktereiben. Persze most már nem tud elbújni előlünk. De a többi szarházit megfejheti.
---
Mennek tovább a terrorizmus fenygetésével... persze a tudatszint nőtt annyit hogy nem fogják már ezt olyan könnyen eladni... De biztosan a legalsóbb rétegektől még tudnak pénz kipumpálni ezzel a maszlaggal. Meg próbálják a kurvaszolgálat okozta frusztrálság-csökkenést pótolni a félelemmel, merthogy a frusztráció az egyik fő meghajtó amit használtak a nemi kielégületlenség, most kell valami más amivel mozgatni tudják a masszát. Mennek a félelemre. Egyébként a 24 órás kurvaszolgálatot azokra építettük fel, akik részt vesznek az utcaszínházban. Végül is kurvák voltak eddig is, most is azok maradnak, csak basznak.
---
Az a kislány - alig 10 éves - strichelt ott uránvárosban. Persze a kurvaszolgálat jól el van rejtve csak azok férnek hozzá akiknek megvan a kódjuk és ismerik a belépőket... Mindent elmond azokról akik csinálják. Szóltam nekik előre hogy csak felnőtteket használjanak, de nem hallgattak rám.
---
Ugyanazt a taktikát követik: izolálnak engem, kiközösítenek és az utcaszínház maradéka akit még mozgósítani tudnak frusztrál... csajok főleg csábítanak anélkül hogy bármit is akarnának, használják azt az adatbázist amit michelle wild gyűjtött össze és ugye amit mind az andi mind az írisz is alakított... sok más mellett.
Elvágnak a munkalehetőségektől és minden értelmes közegtől. A többi meg még mindig jól irányítható a tudatalatti rétegek használatával. Egyébként ez a gyilkolási mód a követő rendszer és felismerő rendszer segítségével segít pontosan ezt az irányítási módszert aláásni mert a védekezés ellene csak ezen rétegek manipulálásának megismerésével oldható meg. Ted tudja hogy kell. A Gömzsik tudja és sok más is tudja. A fő manipulátorok mind ismerik ezeket a módszereket. Ez már túlmutat az egyszerű hipnózis módszerén - mégha a lényege ugyanaz is. Ez az a rétege a tudatnak ami nem tudatos, de mégis a tudathoz tartozik még mert befolyásolható a tudat vagy több ember jól fókuszált tudata által. Ez az a réteg ahonnan a szívritmus, a légzésminta, és ezeken túl a reakcióidő is változtatható. Nyilván ezt kevesen tudják elérni, mert önmagukkal és a világban betöltött szerepükkel, saját képességeikkel és az őket körülvevő világgal vajmi kevés pontos ismeretük van. És lassan elérkezünk ahhoz a réteghez amit már nem képes egyik csoport sem manipulálni semmilyen emberi tudat vagy tudatmanipulátori módszerrel. Ez a cél. Ehhez kell a Gömzsik is ő is ezt a feladatot végzi mégha nem is akarja, vagy nincs is tusztában vele, mert végül ő csak a módszerekkel és a megszerzett infókkal kereskedik, és a technikát adja el.... Akarata ellenére teszi ezt.
Amikor a zongorás találkozó volt és a lézeres emlékezettörlés után is ment a játék mindenki eufóriában ünnepelt kivéve néhány embert.... ő akkor is cselezett. Ő hozta azt a törölközőt amibe töröltem az arcomat egy olyan karakterben amit szintén azért épített fel ő maga, hogy vele megtörhessen vagy manipulálhasson. De a törölköző nem volt tiszta - és ezért nem voltam képes annyira jól játszani mint máskor. Kicsit döcögős lett a játékom és sablonos. De ez is jól jött később, mert elhitette a Gömiék hálózatával hogy mégis bele tudnak majd nyúlni a tervembe. Nos bele tudtak kerülni végül is, mert igen jók abban amit csinálnak. Szóval az a törölköző ugyanúgy volt előkészítve, mint a repülőgép 'balesetek' nyomozásakor egy szintén mosszad csoport meglepett egy fekete-fehér mintás sállal amit mentálisan előkészítettek és az volt a funkciója hogy ezt az okkult erőt a nyaka köré tekerve manipuláljanak vele. Akkor az volt a céljuk hogy megegyem a cselüket a kamu balesetet, a göminek a törölközővel hogy megbuktassa a kísérletet. De nem sikerült - mert nem voltak elég erősek már akkor sem.
Úgy nézem a Gömi most is ugyenezt teszi. Vigyorog és sugárzik amikor találkozunk - bocs elmegyünk egymás mellett, és közben dolgozik ellenem folyamatosan. Persze a sírógörcsöket és a fájdalmat nem mutatja senkinek sem, mert az illúzióromboló.
---
Szóval nem sok minden változott. valamit érzékelek hogy talán van azért egy tőlem elszigetelt csoport akik kezdik megérteni mi is ez az egész, de nagyon gyengén érzem csak. Elkeserítő, de ma ez sem érdekel már. Elfogadom a földi világ pusztulását. Legyen ahogy lesz. Csak röhögök kínomban. Mást már úgyse nagyon tudok tenni.
---
A csajoknak: ha úgy csábítasz valakit hogy nem teszel nyilvánvaló igen üzenetet mellé és nem akarsz semmit sem - az kínzásnak minősül, szervezetten pedig gyilkossági kísérletnek. Az utcaszínházak kiememlt célpontjaival elkövetve pedig azonnali választ kívánnak. VAgy tiszta lapokkal játszotok vagy mentek a többi szarházi után és ki lesz rojtozva a seggetek véresre minden alkalommal. mindegy hogy fiú vagy lány, férfi vagy nő csinálja megkapja a magáét.
---
Elmondtam annak idején az Éviéknek hogy miért van szükség ilyen fegyverekre. Mondtam nekik anno hogy én csináltam a mini-nuke-ot is. Kiakadtak, és azt mondták én is ugyanolyan vagyok mint a többi háborúzni akaró szarházi. Pedig elmondtam nekik ott is akkor is hogy megtanítottam a férfiaknak azt a módszert amit használnak ők, a szex mögé rejtett manipulációt és hogy meg tanítottam azt is hogy hogyan tudják kivédeni, mint ahogyan a női ágnak megtanítottam hogyan tudják felvenni a versenyt akármelyik elit kommandóscsapattal és hogyan tudják magukat fizikailag megvédeni a férfiak nyílt erőszaktevése ellen. Ezután a férfiak meg jól leszopatták magukat és jót röhögtek rajtuk a hátuk mögött... "TE ennek is úgy égetett a pinája mint a parázs... kurva jó megdugni basszátok... és etessétek."
És közben mindent csináltak tovább ugyanúgy mint aladdig. A mini nuke-ra azért van szükség mert ezek a patkányok ingyen tankolnak, és akkora autóval járnak amekkorával akarnak, annyi páncélzattal amennyit csak akarnak. És valami kell hogy ki lehessen őket nyírni... Hogy ők egymást ki tudják nyírni... Ez megoldja ezt a gondot. Már most is tudja egy pár közülük a tejteén egyenlőre, de nemsokára egyre többen fognak megnyuvadni... Van még más is a tarsolyban... Ha ti folytattok mindent ugyanúgy akkor én is... Újabb vágás jön.
---
Hahaha most már nem tudják letagadni hogy a hírszerzői lánc része vagyok s hogy lent voltam igen 14-15 évesen koszovóban a háborúban. Én segítettem a nyomozócsoportnak akik lehívtak hogy vajon mi lehetett ez a fegyver... Persze még mindig hazudnak. De most már egyre többen látják hogy mi van. És szépen ki lesznek terítve mind, mert bizonyították hogy szarházik a csontvelőig. Práczki is beugat a kurváival de mennek szépen ők is faszt szopni vele együtt.
---
Volt egy másik kislány a szülei hívtak hogy segítsek nekik, mert ő is különlegesen érzékeny. Sajnos úgy tűnik belőle is csak egy szarházi lett a masszából, bár ezt most nehéz innen megmondani... De hozzá fűződik az álom az álomban és a többi egyéb szemét... okos és ügyes, tehetséges - oszt mégis szar.
Alig volt 6 vagy 8 éves a gyrek volt vagy 13? És már használta a női vonzerőt, méghozzá igen komoly szinten és erővel. Csábított.
"De én szeretkezni akarok a Péterrel..." mondta az anyjának. Nevettünk. "Még csak azt sem tudod hogy mi fán terem a szeretkezés, nem is menstruálsz még csak nő sem vagy hogyan akarsz te szeretkezni?" kérdi a gyerek. Nevetnek. Az anyja egyébként nyitott volt. A szülei még a régi rendszerben nőttek fel és a hippikorszak rányomta bélyegét a gondolkodásukra. Nyitottak voltak mindenre ami egy szempontból jó volt, mert nem kellett a felállított falakkal küzdenem, más szempontból meg rossz, mert hiányoztak a természetes határok és azok ismerete. Bármerre hajlíthatóvá váltak. Amit valószínűleg ki is használtak a többi manipulátorok ezért csúszott félre a kiscsaj. Nem is írom le holott kedves emlék ugyan, de most így utólag tudva hogy belesimult a féreghorda rendszerébe, így már nem olyan kedves, lekerül a polcról a szemétbe ahova való. No mindegy végül is ezért nem álmodok ma, mert fölösleges belemenni a manipulált álmok útvesztőjébe, tudok jó pár emberről akik annyira eltévedtek hogy hajlandóak a valóságot összekeverni azzal a világgal. pl a két lény a buszon pécs mohács között... Sajnálom őket. Ők talán még jobbak mint ez a tehetséges kis kurva, csak nem annyira támogatottak és a valódi életükben meg meg vannak nyomorítva. Csak az álomvilág maradt nekik amiben jól érezhetik magukat.
...
De tudta mi a szeretkezés. Maszkban már pornózott a titokvilágban... Ezért volt annyira erős a vágy benne, már nagyon korán elkezdték a 'nevelést'. Megkértek hogy segítsek, odamentem, megtettem amit tudtam, elvetettem néhány magot és sorsára hagytam őket.
...
Reggel.
"Anyu! Szeretkeztünk P-vel! Olyan jó volt..." Anyuci nevetett. "És hogyan szeretkeztetek egészen pontosan?" A gyerek is már nevetett előre. A kislány elkezdte mesélni. "Megcsókolta a talpamat, azután megsimogatott, a hátamat, azután odabújtam hozzá..." "...és - nevetett az anyja" "És utána szópuzzle- játszottunk kint egy virágos réten. Meg megtanított cigánykerekezni, és csináltunk koszorút, és én nyertem! Megígérte hogy vesz nekem egy olyan emeltes fagyit ha nyerek." mindenki nevetett. "De kicsim! Benéztem hozzátok és olyan mélyen aludtatok mind a ketten hogy fel sem ébredtetek!" De a kislányt ez nem zavarta. "De P mikor veszed meg nekem az emeletes fagyit?" A gyerek ravaszul mosolygott. "Majd megkapod álmunkban!" "Jajj ne legyél már ennyire undok! - mondta az anyja. Majd én megveszem neked az emeletes fagyit megérdemled ügyesen játszottál! A P meg nem kap semmit sem, majd álmában..." Erre már az apuka is nevetett, "akkor majd én veszek P-nek egy emeletes fagyit!"
...
Később amikor a kislány nem volt jelen a gyerek leült a szülőkkel megbeszélni amit tapasztalt és amit lát.
"Az álom amit álmodott közös álom volt. Én is emlékszem arra hogy mi történt és mit csináltunk álmunkban. Ez valószínűleg az ő pshychic erőssége, be tud lépni más emberek álmába. A rét az én álmom volt és ő megjelent benne. Ugyanakkor az erős nemi vágy szintén jelen van benne, ami részben már a legmodernebb manipuláció következménye részben pedig már természetes a túlérett pszchiéjének az érdeklődése. Amikor lefeküdtünk aludni és rám ászott tudatosan a cobja belső felét a nemi szervemre nyomta. Pontosan tudja miből áll a szexuális kontaktus fizikailag. Finoman felhúztam a combját a hasamra és csak feküdtünk ott amíg el nem múlt a nemi vágy. Én magam is majd megőrültem és sokáig tartott amíg lehiggadtam. Engem is manipuláltak, de érzékeltem a természetes összetevőt is ami belőle fakadt. Amikor felhúztam a combját a hasamra nekinyomta az ágyékát az oldalamnak - olyan forróságot árasztott magából ami ritka. Odatettem a kezemet a gerinctövére akkor kicsit 'lehűlt' mert a manipulációs erőket tudom tompítani. Azután elaludt a mellkasomon fekve és később én is. Ezután álmodtuk a közös álmot. Már most iszonyú érett a pszichéje- gyakorlatilag egy felnőtt nőé, ugyanakkor a teste és a tapasztalatai még egy gyereké. Pont abban a korban van amikor az apuka mint férfi elkezdi érdekelni és elkez majd csábítani is szexuálisan. Az Öreg támogatta az ilyen szülőket hogy duják meg a gyereküket, mert ez jól irányíthatóvá tette az ilyen szeretetben abuzált gyerekeket, akik nagyon szerették később a szexet, feltéve hogy élvezték a családon belüli nemi kapcsolatokat. Az hogy miért nem jó családon belül a szülő-gyerek között nemi kapcsolatot létesíteni annak főként pszichikai okai vannak. Felborul a természetes határvonal és a gondoskodó szülő szerepe összekeveredik a partner szerepével, ami később még komolyabb keveredésket okoz a következő nemzedékben, ami már végzetes következményekkel is járhat. Biológiailag is jelzi a természet hogy az ilyen kapcsolatokból születő utódok, életképtelenek, nyomorékok lesznek, de főként a sérülés pszichés oldalon fejti ki a legbrutálisabb hatását. Az ilyen gyerekek komolyabb pusztítást visznek végbe később mint egy hadsereg."
"De P meg sem fordult a fejünkben hogy nemi viszont kezdjünk saját gyerekünkkel!" Tiltakozott az apa.
"Nos a helyzet az hogy a lányotok nagyon erős - plusz a manipuláció titeket sem fog kímélni - tehát át fogod élni azt az élményt hogy nemi vágyat fogsz érezni saját lányod iránt, miközben megpróbál elcsábítani mint férfit. Ez a helyzet komoly terhet fog jelenteni nektek mindkettőtöknek. Egyszerre kell apaként, nyaként, férfiként, nőként helytállni. Benned - fordult az anyához - meg fog jelenni a női féltékenység valamilyen formája, benned a nemi vágy. Lényeges az hogy engedd meg magadnak hogy átéld a vágyat tudatosan és közben ne lépd át a határt, ne feküdj össze vele. Sokat fog segíteni ha sokszor ölelkeztek és sokszor keresitek a testi érintkezést, a testi érintést nemi vágyaktól mentesen tisztán. Később amikor a serdülőkor elkezdődik - ami nála sokkal korábban fog megtörténni mint más gyerekeknél a különlegesen magas intelligenciája miatt - akkor még nehezebb lesz. Valószínűleg bele fogják vinni rosszabbnál rosszabb manipulatív kapcsolatokba, beleviszik homoszexuális élményekbe, hogy az irányíthatóság triggereit és meghajtóerőit elültessék. Nektek volt-e homoszexuális élményetek korábban?"
"Hát mi a hippikorban nőttünk fel én szeretkeztem az egyik barátnőmmel amikor kísérleteztünk mindnfélével, de utána nem vágytam a szexre nőkkel. Én alapvetően a férfiakra bukok. - mondta az anya. De nem féltem nem fog belehalni." "Nekem is volt hasonló élményem de engem megerőszakoltak és nagyon rossz élmény volt a számomra." "Voltál a sitten, mi?" "Igen." Nevettek.
"Szóval sok ölelés, és a határok folyamatos felfedezése. Nagyon fontos hogy beszéljetek egymással arról hogy miket éltek át, hangosan élőszóval. Ha ezt kihagyjátok annyira el fogják vinni őt is benneteket is az erdőbe hogy szétrombolják a közöttetek lévő kapcsolatot. Lesznek félreértések és sértődések, neheztelés stb - de mindenre lehet megoldást találni ha van kommunikáció - egyértelmű kommunikáció - és van akarat, hajlandóság a megoldás megkeresésére."
---
Azért fogynak lassan. Hahaha most döbbentek rá hogy tényleg nem érik fel azt a szintet ahol mi járunk. Még azt a szintet sem érik el ahol 20 évvel ezelőtt jártunk.
---
Ma eszembe jutott az amit igyekeztek elfeledtetni velem, sikerrel ideig óráig. We agreed that the british army intel will approach me and my bomber expert guy officially. They did not approach me, I have no confirmation on the rest. But this was enough to activate the plan B for the liars. Felépítettek egy azonosítási folyamatot arra a mintára amit a gömzsiknek elmondtam egyszer... ajánlottam a briteknek hogy kérjék meg azt a fazont aki már régóta benne van és van benne morális tartás akivel dolgoztunk a repülőgép "balesetek" nyomozása során és megbízhatónak találtam. Nem keresték meg. E helyett odavezényeltek valakit aki elautózott melettem miközben a gömzsikkel általam megetetett és a psychich figyelőkkel megetetett emléknyom alapján megpróbálták meghamisítani a saját belső gondolkodási folyamatomat. Elment a csávó mellettem, miközben "idézte" a pillanatot amikor megkereste egyik társa: "He find evidence!" "Unbelievable!" De eredetileg ez így hangott: "He find evidence!" Hosszú csend majd: "What is it?" És utána meghamisították a saját belső hangomat mintha én gondolnám hogy: "That's him." Hogy átverjék a figyelőinket.
Ezért felrobbantak vele. És abban speciális meglepetés volt nekik erre az esetre. Ismerem ugyanis azt a kísérleti bázist is ahol megpróbálkoztak a semlegesítéssel. Nem volt tökéletes a szigetelésük. Sajnálom több okból is. Komoly tudósokat veszítettek értelmetlenül és nem történt meg az amit szerettem volna. Nem abba az irányba mennek amerre én. Csak a szubliminális maniupűliót mélyítették és ezen dolgoztak hogy a "felébredteket" egy újabb a psziché még mélyebb rétegeiben irányítani képes rendszerbe tagolják, mint a tudat. A mi tudatunkat is képesek átverni de mi a kiképzés során a legmélyebb rétegekben tároljuk a kiképzés anyagát. E miatt működik még a lézeres memória törlés esetén is a program és aktiválódik minden szükséges tudás a tudatban - bármilyen karakterben is végzünk feladatot. A tudat egy elég sérülékeny szerkezet és átverhető bizonyos mértékben mindenkinél, akik eljutottak a kiképzés legmagasabb szinjére azoknál az eltérés egyre kisebb a programtól - nem tudják őket olyan könnyen kimozdítani, csak kényszeríteni és ez csak addig marad úgy amíg a kényszer fennáll utána mind visszatérünk a program medrébe. Valószínűleg ettől lettek ezek itt mo-n is annyira bátrak... és mertek hozzákezdeni a hortobágyon hagyott cuccom kibontásához... pedig mondtam hogy nincsenek meg a képességeik hozzá se a tudásuk. Azokhoz a biztosító szerkezetekhez amiket mi használunk mind a kettő kell.
De a bomber srác valószínűleg aktiválta a B tervet és így is úgy is kiszivárogtatja vagy egy harmadik fórum teszi már nem emlékszem mi volt a terv erre az esetre...
---
"Péter rákényszerítettek hogy csináljak egy filmet a gömzsikes arcprofilommal ahol eldobom a gyűrűt, mintha szakítanánk."
...
"De Péter azt ő találta ki, az ő ötlete volt. Ő csinálta."
---
Nos igen a Gömzsik kiváló hazudozó és mint ilyen kiváló tréning gyakorlat a többieknek. Akit át tud verni azok nem képesek csapatban dolgozni elszigetelődtek. Ennek több oka is lehet. Az egyik az hogy akik körbeveszik szarok a csontvelőig, a másik hogy ő maga nem elég körültekintő és nem állította fel az ellenőrző csoportokat amik utána járnak minden lényeges információnak ami stratégiailag meghatározó vagy életek múlnak rajta és itt nem csak emberéletekre gondolok.
---
Szóval a hivatalos megkeresés várat magára, addig amíg elég sok hulla nem lesz már az út szélén. A csajok se akarták megérteni hogy ne húzzák azokat akik el vannak szigetelve, mert az támadás és gyilkossági kísérlet - közülük is meg kellett nyuvasztani egy jó párat ahhoz hogy megértsék. Nos ha valaki nem hajlandó a józan érvelés hangjára figyelni akkor meg kell tanulni azon a nyelven beszélni hozzá amin ért: az erőszak nyelvéből értenek csak, akkor azon.
Szóval majd ha már elegendő mennyiségű hulla lesz a legfelső rétegekből akkor meg fognak keresni hivatalosan is, láthatóan. Saját arccal, saját hanggal - már akinek van olyan egyáltalán.
---
A hónap vicce a TV-ben. A transzvesztita srác nőnek álcázva, és a jobbikos titokban leszbikus kurvaszolgálatos vitáznak hogy kell-e buzifelvonulás budapesten... A jobbikos leszbuóikus kurva a mellett érvel hogy a kersztényi értékek meg ilyesmi, meg persze az összes egyház - no persze itt gondoljunk csak a zsidó egyházra... Nos nemsokára kikerülnek a leszbivideói a netre... ennyit a jobbik keresztény erkölcsiségéről... hahaha megint előszedték a fodor figuráját, az egyik fő szarkavaró... hahaha fidesz kuka, jobbik elő a háttérben ugyanaz a banda... De azért hullanak ám rendesen ők is minden "oldalon".