Tuesday 24 March 2015

barátok

igen hát lassan lehull az álarc a "barátaimról" és mind meglátjátok mennyire rohadt gondolkodás lapul aza rcuk mögött, míg kifelé szépnek és jónak mutatják magukat, mert abból amit tőlem tanultak csak azt vették át ami az álcázáshoz és becsapáshoz kell nekik hogy a szaros uralmi törekvéseiket kielégítsék, és abból amit az értékrendről tanítottam próbáltam tanítani semmit vagy csak annyit ami ahhoz kell hogy a nagy tömeget át tudják verni, meg tudják nyerni és megvezetni...
---
Kezdetben tulajdonképpen csk azok segítettek őszintén akiket a legmélyebb mocsokból segítettem ki. (sok ismerős arcot fedezhetsz fel a szarvasos sátánista képeken - felépülők - pl sanci, hanga, józsi, stb...) SEgítettek mert ők nyertek azzal hogy segítettem nekik. Miután közzé tettem mit akarok csinálni azután a sátásista féreghorda tulajdonképpen közös erővel esett nekem. Ahogy csak tudtak támadtak. Nemrég láttam azt a csávót akit gyermekkorától kezdve arra képeztek ki hogy engem elkapjon. A csontozatát olyan erősre táplálták hogy egy teherautó sem törné el. CSak időközben ugye ő gyűjtötte az infókat rólam és rádöbbent arra amit még szok sem akartak megérteni akik őt kiképezték: hogy nem én vagyok a rossz. Azt még csak most kezdi felfogni hogy azok akik őt kiképezték - ők a sátáni hatalom imádói. Gyakorlatilag megértette azt hogy mit próbálok véghezvinni.
Kurvák, képzett gyilkosok, olyanok akik valódi kínzásokat videóztak le és eladták a feketepiacon, emberkereskedők, drogkereskedők, tolvajok, gyakorlatilag azok akit a szélesebb társadalom alja népnek neveznek.
Számtalan alkalommal kértem segítséget az úgymond normális emberektől, de senki nem mozdult meg. Senki. nagyon sokáig. Nem volt más választásom hát segítettem és dolgoztam azokkal akikkel tudtam, akik hajlandóak voltak személyesen megkeresni és odafigyelni alávetni magukat annak amit kértem. Aki őszinte volt velem az valódi fejlődésen ment keresztül. Aki hazudott azt valahogy megszivattam. Aki nekem támadott azt megöltem.
---
A barátok akik soha nem oltak a barátaim. Ha találkozunk akkor mosolygok köszönönk és kedvesen elcsevegünk és soha egy igaz szót nem mondanak és soha nem is tették ezt. Na jó egyszer kétszer talán igen. Egyszer kétszer áttört az elméjük legmélyére afelismerés hogy tényleg azt akarom hogy mindenki jól élhessen - de azután rögtön elborult az elméjük és fordultak egy: nekik úgy jó ha másokat szadizhatnak és gyilkolhatnak kedvükre, fosztogathatnak és van alattuk egy réteg akiket arra kényszeríthetnek amire csak akarják, mert a nyomor rákényszeríti az embereket olyan dologra is amit egyébként soha nem tennének meg.
---
Közben persze valaki segített. De mindek és ki volt az? És miért is nem segít rendesen ahogy kell? Még mindig nem értik. Még mindig nem fogták fel, hogy a szelíd megjelenés és az alapkarakter amiben elkezdtem ezt a munkát csak álca, pihenőjelmez volt annak idején - persze soha nem volt az, hiszen tudtam hogy a legsűrűjébe fogok bekerülni s felkészültünk rá.
---
Azt mondják hogy mind túlélte a céllövős gyakorlatot. Ha jól emlékszem akkor az első munkám volt. Chipet aki a trénerem volt őt próbáltam "feltörni" és beavatni a valódi szeretet misztériumába. Ő egy sátánista közösség trénere volt. Gyilkolni tanított. Nagyon értett hozzá. Úgy kellett odakerülnöm hogy már akkor tudnom kellett mindent a gyilkolásról, ha kell akkor meg tudjam magamat védeni és őt elpusztítani, ha kell. Jó volna valami megerősítés erről, de tudom hogy nem fogjátok ezt megerősíteni.
---
Rettenetesen elegem van. Az érzékeimet állandóan manipulálják, alégzőszerveimet, a lábaim, az izmaim, a fogsorom, a fejem - a legprofibbak próbálnak állandó jelleggel megtéveszteni, néha rövid távon sikerrel hosszabb távon sikertelenül. Idővel mindig visszatérnek az emlékeim a valódiak - még a manipulált dolgok ellenére is.
A légzőszerveimet azért támadják nagyon mert így felébredek és visszatérek az eredeti karakterhez, ami igen kegyetlenül elbánik mindenkivel aki megpróbált keresztbe tenni nekem. Nem lesz zsidó világuralom. Nem kell a világnak a szarházik uralma. Olyan rend kell ami mindenkinek jó kivétel nélkül. Az olyan rend ami csak a szarházikank jó nem fog kialakulni, ha mégis akkor elpusztul ez a bolygó. De ezt már annyiszor leíram elmondtam lassan unalmassá válik. Tényleg de még most sem fogják fel hogy nem kamu amit mondtam. pedig már mennyi mindent megmutattam nekik abból amit csináltam, amit én találtam ki és én fejlesztettem, és ennek ellenére még mindig nem fogják fel.
Ez számomra felfoghatatlan. És ha ez őket nem érdekli - márpedig nem érdekli őket - akkor hol a többi aki lépne és cselekedne. Nincsenek? Akkor miről beszélünk?
---
Csodaszarvas és a sátáni szimbolika. Úgy tűnik nem véletlen az hogy a magyar nép elbukott. Most kezdek arra rádöbbenni hogy a magyar nép attól lettannak idején olyan hatalmas, mint a római birodalom - mert a sátánizmus gyökereiről szívta a hatalmát.
A véráldozat, a fosztogatás, a szimbolika, a nemiség, a természetismeret (természetről való tudás és valóságismeret) mind részeit képezték az arős sátánista közösségnek. Gyakorlatilag a magyar az egy sátánista hagyományokra építkező közösség volt és ezért kellett elbuknia, mert a természet tövényei szerint az ilyen birodalom nem maradhat fenn. Más kérdés hogy azok akik elpusztították a magyar nemzetet, maguk is sátánimádókká váltak és még borzalmasabb rejtett világbirodalmat kezdtek el építeni: a zsidó sátánizmus világuralmát.
---
Alapjaiban tévedtem a magyar nemzetet illetően. És most már a bőrömön megtapasztaltam hogy mennyire is gonosz ez a nemzet - még a sajátjaival is.
De másik sem különb - félreértés ne essék ez a probléma világszerte ugyanaz. Csak most értettem meg a szarvas jelentését igazán.

a kempf vonal és ami mögötte van

Az öreg mégis körbevett olyanokkal akiknek az volt az alapfeladata, hogy engem félretereljenek, megállítsanak és vagy megöljenek.
Tehát az osztály amiben felnőttem és akikkel elkezdtem dolgozni alapból be voltak már állítva, azaz fel voltak készítve hogy nekem ott tegyenek keresztbe ahol tudnak, hogy nehogy a "civil" életemben érvényesülni tudjak majd vagy népszerűségre tegyek szert, mert akkor sokkal könnyebb dolgom lenne ma.
Ezért ők állandóan erre edzettek. Még akkor is amikor már rég tudták hogyan ébredjenek fel hipnózisból és kövessenek valódi értékrendet - akkor is azzal foglalkozott pl az iko hogy nekem ellenálljon és a többi irányító között tábort tudjon építeni. A Masa irányította csoport gyakorlatilag végig azzal foglalkozott hogy ezt hogyan valósítsa meg. Első kézből tanulhatták meg azokat az alapértékeket amik valóban értékes életet tesznek lehetővé egymás mellett élve békésen - mégis a mai napig ők tudatosan immár, arra törtnek hogy - oké ezeket már ők is elismerik, de én azért marasdjak csak a pálya szélén elnyomva és kitaszítva és lehetőleg pusztuljak is el ha már megölni nem tudnak. Gyakorlatilag az Öreg velem neveltette fel és képeztette ki a saját ellenségeimet. És ezek az emberek mind az általános iskolából mind a középiskolábaól - egy két egyéni kivételtől eltekintve, akik megértették hogy mit próbálok képvisleni és véghezvinni - mind a mai napig ezzel foglalkoznak azzal a kivétellel hogy ők mára vágtak maguknak a mi kasszánkból egy szeletet amivel ki tudnak engem kerülni ha elvágom az anyagi forrásokat azok elől akik ellenem fordulnak. Sajnos  őket nem érdekli a mi célunk, őket sokkal jobban érdekli az hogy a hatalmat ők tudják megszerezni és nélkülem vigyék tovább a szekeret arra a merre ők akarják. És persze valahogy nem sajátították el a túlélésünket biztosító alapértékeket.
Ezért fontos elvágni őket és a cégbirodalmat amit én finsnszíroztam nekik és építettem fel nekik. Meg kell mutatni nekik hogy ha nem követik ezt a programot akkor tönkremennek és a pálya szélén fognak elpusztulni. Valamennyire azért követik, mert bizonyos kérdésekben rájöttek már hogy igazam van. De az iko miatt már halt meg ember a programban, akit ő vezetett rá arra burkolt módon hogy próbáljon engem megölni és ezzel egy időben megpróbálja a többieknek azt bizonyítani hogy én egy velejéig gonosz kegyetlen ember vagyok és burkoltan ezel akarta azt elérni hogy ne kövessenek engem.
mindezt azért mert nem a progam alapértékeit követi, hanem azt a mélyen beléjük vert szabályt, hogy enkem kitúrjanak és megöljenek ha tudnak.
Ez volt az Öreg utolsó rúgása belém.
De nem cska itt magyarországon képeztem ki embereket és valahogy a nagy számok törvénye alapján, meg azokon a területeken ahová nem ért el az öreg keze - sikerült olyanokat is kiképezni akik nem tartoztak a zsidó befolyás alá és más egészséges közösségek gyermekei révén, hamarabb megértették mit akarok véghezvinni és milyen problémákkal kell megküzdeni.
Szóval tulajdonképpen mostanában jöttem rá hogy szinte mindenki aki az öregtől került ki azt a feladatot kapta hogy vagy próbáljon meg elpusztítani, de ha nem alkalmas erre akkor legalább befolyásoló pozícióba kerülni felettem vagy hitelteleníteni a többiek szemében, hogy marginaluzálni tudajan a pálya szélére szorítva ne legyen körülöttem senki aki valódi segítséget adna.
És ezért ma ezket mind le kell vadászni, kivéve ha hajlandóak követni a programot és nem kikerülni engem ezzel. De ők ne követik ezt a programot és ezt még nyilvánosan is közlik: mindenkit szeretünk, de téged nem.
Nos az Öreg arra nem számított hogy amit alkotok az messze túl fog mutatni rajtuk és az ő céljaikon és így olyan nemzetközi tábort fog vonzani akik tényleg a mgukévá teszik, mert nincsenek a zsidó befolyás uralma alatt és még képesek tisztán látni mit csinál és mire törekszik ez a nemzetközi zsidóhorda.
Gyakorlatilag a feladat ma az hogy ezt a hordát a saját helyére szorítsa az emberiség még épelméjű része. Ha nem teszik meg azzal megássák asját sírukat, mert ez a horda bebizonyította hogy még akkor sem változtat irányt ha tényleg megértette hogy milyen alapértékekkre lehet építkezni és milyenekre nem - és akkor is a pusztításra és pusztulásra szavaznak ha a fene fenét eszik.
És ez alól egyik se kivétel. Senki. Sajnos.
Tehát most ők jönnek. Gyújtsatok máglyát nekik, alájuk.
CSányi, kenyeres, mogyi (mogyoró kornél) és a többi, a p-alya nő lemezének a figurái. Gyakolatilag szinte mindeki ebben a mocsokban. Ezért nincs ma sem semmilyen változás.
De építettem be biztosítékokat amiket most kérem hogy cselekedjenek.

full rehab a kiscsajnak

Az volt a dolga hogy Hilaryt emgpuhítsa, feltörje és beavassa. Ehhez három layert kellett felépíteni és futtatnia real time a fejében, miközben el kellett merülnie a pornó, a sátánizmus és egyéb mocsok szemetében. Ráadásul eléggé meggyőzően kellett vezetnie Hilaryt ahhoz hogy egy ilyen mersterelmét begyűjtsön a kaptárba. Megoldotta. Közben nekem végig azt kellett játszanom, hogy üldözöm és ellene vagyok, miközben én készítettem fel és szeretem és aggódtam érte. Hihetetlen munkát végzett. Egyszerűen semmihez sem mérhető amin keresztülment és amit elért. A többi nem rajta múlik. Minden támogatást megérdemel. Persze romeltakarítás közben és alatt. És bocsánattal tartozom, nem emlékeztem. bár ez... mindegy utálom azt a fost már nagyon.
---

---
Egy szál végetért. Kicsit olyan hiányérzettel és adósnak érzem magam legalább egy pár jó szót elejthettem volna, de a program megy a fejemben, késleltetés van - még akkor is ha most éppen úgy érzem már nem is lenne rá szükség. Bár ezt is a külső körülményekhez állítottam be - szóval még ha a tudatomat el is altatják valami mesével, alul a mélyben ébren marad a gondos tervezéssel felépített program. Meg időnként hallom is a súgó hangját. Ennek a szerepnek lassan vége, mehetek valami mást csinálni vagy a kitudja merre... Hát elég is volt. Pedig még kornánt sincs vége. Üres vagyok. Fáradt. Csalódott.
---
S most szállj ki és nézd meg mit csináltál.
Úgy tudjátok leelenőrizni hogy mit csináltatok odafenn ha kiszálltok és megnézitek a legaljáról. És ha nem teszitek meg önként akkor ki lesztek repítve onnan a legaljára. A kettő között van némi különbség.
---
feltéve hogy végzett és kiszállt...

felosztott tudat - MK-ULTRA

"Engem meggyőztél fiam. De hogyan győzzük meg a többieket?" - kérdezte az Öreg.
"Hát kell egy terv."
---
Amikor elkezdtük kiszabadítani az embereket az elmebörtönökből sok gonddal kellett szembenézni. Egyrészt a beépített önpusztító program ami aktivizálódott a korábbi modelleknél egy bizonyos életkorban (27-ek klubja, majd később 30), azután a rendszer többi tagja is vadászta őket, tehát védelem is kellett vagy valami jó álca, és a saját pszichéjüket is valahogy össze kellett foltozni hogy legalább egy ideig egyben tudjanak maradni, legalább addig amíg megerősödnek annyira hogy szembe tudjanak nézni néhány emlékkel és elkezdjék integrálni azokat az életükkel. A psziché ugyanis minden elszeparált tudatrészt integrálni egyesíteni törekszik, amikor annak itt az ideje. A tudat terészet szerint egységre és folyamatosságra törekszik. Ezért kellett egyébként beprogramozniuk a lejárati időt is, mert ennyi év után elkezdődött az egyesülési folyamat és összeomlott a mesterségesen kialakított pszichikai rendszer.
Szóval aki kicsit is konyít az emberi pszichéhez az sejti mekkora problémával kellett megküzdeni s mindezt úgy hogy közben a védenceink sokszor állandó életveszélyben voltak, bár azért ezt igyekeztünk elhárítani.
De most nem erről akartam írni.
A fő dolog végül is az volt hogy kiváltsuk a trauma alapú kondícionálást, mert ez igen fogékonnyá tette az MK-ULTRA típusú programokba bekerült embereket a sátánista típusú befolyásra. A kettő igen rokon alapokon áll. A sátánisták ugyanúgy végül is a gyilkolás és a vér okozta sokkot használják az elme megnyitására és e mellett ugye a kondícionáló hanghatások, triggerek is beépítésre kerülnek.
Az MK-ULTRA típusú kondícionálás is hasonló sokkot használt például fájdalmat (körmök alá szúrt tűk miközben az ájulást megakadályozó drog hatása alatt áll az alany agy egyenesen a fájdalomérzetet növelő szerekkel együtt), félelmet kombinálva a drogok és a hang-fény szimbolika hatásaival mindezt tudományos szerkesztettséggel.
Az Öregnek azért lett akkora hatalma szinte az egész bolygó felett, mert ő olyan alanyokat használt akik önkéntesen vállaltak megbízásokat. Más kérdés hogy az alanyai gyakorlatilag fogantatástól kerültek a programba. Többnyire ő maga válogatta össze a szülőket, egyszóval tenyésztette a különleges képességekkel rendlkező embereket.
Nagy hangsúlyt fektetett a különlegesen kiképzett emberek önkéntes vállalásaira. A rendszer intelligenciában gyengébb része erről mit sem tudott, mert feléjük az Öreg egy zsarnok arcát mutatta: ha megparancsolt vlaamit annak úgy kellett lennie és nem volt mese. Ezért voltak annyira jók az emberei.
A probléma az volt hogy valahogyan ki kellett váltani a trauma alapú kondícionálást. Ezért az összes "para" és egyéb képesség megvalósításához ki kellett dolgoznom valamilyen természetes alapú képzési tréning rendszert. Mindezt úgy kellett megtenni hogy az egész összhatásában ne a rendszer önpusztítása felé mutasson, hanem a módszer maga a bekerülőket az egység és a kiteljesedés felé mozgassa, de közben egyben megtanulhassák melyek azok az alapértékek amik mellett az egész rendszer életképes maradhat akár örökre, de legalábbis amíg lesz élet a földön.
Ezért kitaláltam sokféle meditációs és önhipnózisra alapuló egyszerű és nagyon hatékony módszert pl az osztott tudat és a többszörös személyiségek felépítésére. A müdszer azért annyira hatékony mert az önkéntesség és az alany saját személyiségére jellemző elemek felhasználására épül úgy hogy egyik másik elemet toljuk előtérbe míg a többi egy kicsit háttérbe szorul - s mindeközben teljesen új vonásokat is adhatunk, de azokat is vagy testi jellemzőkhöz de valamilyen személyes jellemzőhöz kötve. Ezek a kötések biztosítják az alany számára a kényelmet a kialakított személyben, karakterben való létezéskor.
A magas intelligenciával rendelkező emberek amúgy is mindig bekerültek a rendszerbe - szóval őket ezáltal le is tudtuk kötni valami kreatív és elég bonyolult feladattal miközben ők maguk is fejlődni tudtak a különböző álcákra felépített karakterek kipróbálása közben. Például ki lehetett próbálni milyen lehet kövér pankrátorént dolgozni. Egy alany (ügynök) így több altert is fel tud építeni és tovább tudja adni a tudását.
A fizikai álcázás technikájának elterjesztése is fontos volt a szarházi réteg egyik igen hasznos fegyverének leleplezésére, másrészt a magas intelligencia szintű emberek is folyamatosan fejlődhettek a személyiségekből amiket kipróbáltak. Az egyik feladat amit nagyon szeretek az ebben hogy hogyan tudjuk a valódi szeretet misztériumába való beavatást elvégezni egymáson amikor mondjuk valaki aki átesett a beavatáson az egyik alterében, de épp a másikban van és ott még nem (tehát nem is emlékszik semmire ami a root-alterhez tartozik) ezért újra be kell avatni, de hogyan, miközben a többiek is folyamatosan ugrálnak a karaktereik között. Ez egy elég nagy karneválhoz vezet és igen, aki most Hamvasra gondol az jóra gondol. Amikor Turcsika Szelenár kezd el úgy kéregetni mint Bajnád Edelény és Fillér Joahim kezdi elverni a járókelőket úgy mint Bajnád Edelény olyankor nehéz megállni hogy meg ne nyomja valaki a hidrogén-, atom-, és egyéb bombákkal megrakott háborús szerkezetek indítógomját. Kicsit olyan ez mint amikor nagy részeg buli van a tengeralattjárón és a kapitányi hídon négykézláb másznak az irányítók.
Na jó, csak humorkodni próbálok. Szerencsére az előre beállított folymaatok rendben zajlanak, eddig mindegyik szál lefutott ahogy megbeszéltük.
Amint látátok én tartom a szavam, ha ti is a tiéteket. Ha valami difi van akkor is lesz megoldás - esetleg késik. Bár a triggerek repülő triggerek és nincsenek időhöz kötve, mert ennyire hosszú időtávra előre nem lehet időhöz kötni semmit, vagy nagyon keveset. Mindenkinek az egyéni tempójához van igazítva a tennivalók felbukkanása. akkor viszont meg kell tenni. De vannak érzéseink és azok is segíthetnek, sőt akár segítséget is kérhetünk ma már az "éterből" bár azzal óvatosan (csak gyakorlottaknak, akik nem ma kezdték!!!).
A természetes alapon megosztott psziché önkéntes, az alany által felépítve - egy olyan erős és hatékony struktúrát képez ami nem okoz gyakorlatilag károkat a pszichében. A jól meghatározott trigger megjelenésekor a psziché inegrálni tudja a különböző karaktereket, de átszüremlés is lehetséges anélkül hogy különösebb gond akadna, a lebukáson kívül. A probléma itt mindig maga a karakter. Na ebből nyilvánvalóan fakadhatnak problémák főleg ha az alany nem rendelkezik akkora tudással az emberi pszichéről mint ahogy azt elképzeli. Mert egy rosszul felépített karakter akár az egyén halálát is okozhatja. Főleg ha esetleg katonai, politikai-katonai, vagy egyéb titokszervezetekhez való beépülés céljából épít valaki szeparált karaktert magának, abból lebukás, átszűrődés, tökéletlenségek, inkonzisztencia esetében végzetes problémák merülhetnek fel. Itt gyakorlatilag egy igen felkészült profilozó tudásával kell rendelkeznie a beépülő-karakterfelépítőnek.
Nagyon sokat segít az ilyen típusú munkában a humor:
Ez a kép rólam készült egy beépülős feladat során, amikor az Elementary című sorozat kidolgozásában segítettem. A figura egy létező ott dolgozó akit elküldtem addig horgászni... 
Egyszerű önhipnózissal a hang is kialakítható, a profi maszk megváltoztatja a fogsor, a kezet, lábat, fejet, arcot - gyakorlatilag az egész testet fel kell építeni, a maszk lélegző és izzadtságáteresztő és a legjobbak még véreznek is a vér pedig változtatható. A kövérebb álca alá akár fegyvert, technikát vagy páncélt is lehet rejteni. A testtartás és mozgáskultúra megtanulása egy külön fejezet, de a táncoktatás világa erre is kiváló módszertant kínál.