Thursday, 11 December 2014

Sámán világtalálkozó

Valamikor, valahol a Föld nevű bolygón. A világ összes közösségeiből a gyógyító és tisztán látó sámánok összegyűltek a szavamra. Páran megértették, hogy mit akarok és meg tudták győzni a többieket, hogy vegyenek részt egy általam indított kiképzési és megismerési programon.
A cél az volt, hogy megismerjék egymás módszereit, beavatást nyerjenek és megfogalmazzák egy minannyiuk számára érthető nyelven, hogy miben áll a tudományuk és miben különböznek. Másrészről pedig azt akartam, hogy személyesen is találkozzanak azok, akik egyébként már hosszú évek óta "ismerték" egymást...
---
Ültek a repülőn egy akcióból hazafelé a csapat egy része már kiugrott, csak öten maradtak utoljára. A ő céljuk volt a legtávolabb. X félrehívta a kölyköt miután becsukódott az ajtó s mondta: ők azok akiben megbízik.
---
- "Beszélhetsz. Ők azok akikben megbízom" - mutatott körbe.
- "Rendben." ... "Te egy kis törzsből származol. Az amit nektek megtanítottam gyakorlatilag a törzsednél felér egy sámán beavatással. Tulajdonképpen szert tettél arra a tudásra amivel egy sámán rendelkezik. A törzsed sámánja már tud rólad."
- "Tudom. nagyon jó sámánunk van. Már hallottam hogy a faluban valami beszéd van egy új sámán születéséről. De te honnan tudsz erről?"
- "Vannak ott megfigyelőim. mindenről tudok ami nálatok folyik. Viszont fel kell állítanod a saját védelmi hálótokat, mert ők csak figyelni tudnak nem tudnak beavatkozni csak korlátozott mértékben. Nem tudnak megvédeni benneteket a fiziai támadások ellen. Ők csak riasztani tudják azokat akik oda tudnak menni segíteni de messziről indulnak és túl sok idő telik el. Helyben nektek kell védekeznetek."
- "De hogyan lehetséges ez? Nem láttunk senkit a falu körül és azért őreink vannak nekünk is és a legjobb nyolovasók is tőlünk kerülnek ki."
A kölyök csak sejtelmesen mosolygott.
- "Majd idővel megtudod hogyan." "Most csak arra figyelj amit meg kell tenned. Ki kell képezned a faludban a saját védőidet. Meg kell nekik tanítanod amit én tanítottam nekik. És a sámánotoknak is át kell esnie ezen a kiképzésen. Ez nagyon fontos. Rá kell venned hogy vegyen részt benne. Nem csak a ti túlélésetek múlik rajta, hanem sok népé szerte a világban. Meg kelle tanulnia a modern fegyverek használatát és meg kell tapasztalnia azt a fajta könyörtelenséget ami ellen harcolunk mindamellett látnia kell hány jó ember került ki a betondzsungelekből. Át kell mennie ezen a tapasztalaton, látnia kell a saját szemével őket és amire képesek. Ezért lesz szükséged a barátaidra. Velük kell ezt megoldanod."
 Y is felkapta a fejét ezekre a mondatokra és izgalomba jött. 
- "Én is egy kis törzsből származom nálunk is meg lehetne ezt oldani? Elmehetünk oda is?"
- "Természetesen. Sőt. Adjátok tovább amit tudtok csak nézzétek meg kinek. Van aki csak rombolásra használná a tudást."
---
- "Te a kacsák!" ... "Figyelj!" ...
- "Te ez a kacsákat használta őrködésre!" "Ezért nem találtunk semmilyen nyomot, mert nem is volt."
---
A sámánoknak át kellett esniük egymás beavatásain.
Ez sok időt vett néhány esetben igénybe. De páran belementek és ez volt a lényeg.
A közös nyelvet amin megfogalmazták a tapasztalataikat a tudomány nyelvét jelöltem ki. Azért a tudomány nyelvén, mert világszerte bizonyítottan ez a nyelvezet volt alkalmas a valóság egyik legpontosabb leírására. Ezt a közös nyelvet mindannyian meg kellett hogy tanulják és a saját tapasztalataikat meg kellett fogalmazniuk ezen a nyelven. Ráadásul mindezt angolul. De már nagy tapasztalatunk volt a nyelvtanítás terén úgyhogy csak az akarat kellett hozzá és a beleegyezésük. Többen elálltak a dologtól féltve a titkaikat, de sokan vettek részt a programban. És ők azóta sem bánták meg. Tudják miért küzdünk, tudják hogyan küzdünk és tudják hogy meg lehet valósítani a közös célunkat. Egy élhető világot hagyni a következő nemzedékre és megtanítani nekik hogyan folytassák ezt a munkát. Kijavítják a hibás tetteiket - a beavatásoknál voltak olyan módszerek amik erősek voltak ugyan, de károkat okoztak a pszichében (ezt szokták sátánizmusnak, meg fekete mágiának nevezni) és ezeket fel kellett váltani olyanokkal amik egészséges psziché mellett meg tudták oldani ugyanazt a fiunkciót.
Lassan beérik mindannyiunk áldozatának gyümölcse.

Energia kérdés?

Földgáz? Biogáz? Termál energia? Földhő? Atom? Vízerőmű? Fa? Szén?
Mivel fűtsünk? Mivel világítsunk? Mivel hatsuk a szekeret? (Mi)

Látszólag ez a kérdés amikor a rendszer aljas szolgái előhozakodnak az energia hordozók körüli lobby (korrupció és hatalom) jelen pillanatnyi érdekeivel.
A nép - azaz a kispénzű lakosság, értsd azok akik a villanyszámlát fizetik - pedig semmit sem vesz észre abból, hogy ezek a látszólag független megmondóemberek (jólfésültek, őszhajúak, lehetőleg több hangzatos címmel és státusszal rendelkeznek, ami a tudatlanok szemében mindjárt nagy hitelt kölcsönöz nekik) és szakértők pénzért ügyesen hajlítják és irányítják a köz (értsd a tudatlan nép = akik a számlát fizetik) tudatát.
A kérdés pedig sokkal inkább így hangzik:
Miből fogjuk (mi az energia tulajdonosai és haszonélvezői) biztosítani a megszokott jóllétünket biztosítani, ha nem veszi meg a nép az általunk termelt villanyáramot?
Persze amikor a tv-ben rádióban beszélnek akkor is azt mondják, hogy MI de ez a mi nem jelenti azokat akiknek a számlát kell kifizetni. Látszólag ők is fizetnek persze, de ők azt visszakapják ügyes trükkök százain át, amik elvarrják és elrejtik az összefüggést. A szegény gyanútlan nép pedig azt hiszi hogy ŐK rólunk beszélnek, mintha ők is mi lennénk. pedig ők csak arról beszélnek, hogy mi azaz (ők, akik abból élnek amit a nép befizet számlákra) hogyan fognak megélni, ha ez vagy az az energiahordozó ára leesik, vagy megszűnik termelni. Hát igen. Így beszél az ingyenélő szarházi. Kettős beszédnek nevezik az ilyet. Azt mondja hogy Mi, és nem azt érti alatta. Persze próbáld csak vele tisztázni azt a kérdést: ki is az a mi, hát ügyesen és gyakoroltan meg fog győzni arról, hogy te is beletartozol persze, hogyne, pláne, sőt...
Lement az olaj ára: mindjárt van összeesküvés. Nicsak nicsak hát a muszlim szar is olyan büdös mint a zsidó meg a keresztény szar? Csodálkozom.
Déli áramlat meg nyugati áramlat, akkor most merre áramlik az áram?
Duplagondol, duplabeszéd, kettős beszéd s a nép issza a jó modorú, kellemes és művelt hazaárulók meséit - hisz annyit de annyit tudnak Napóleonról és olyan jól tudják melyik nép hányszor és hogyan bukott el a nagy mindent leigázó Birodalom fegyverei alatt - hát persze: Ők csak tudják. Hisz ők azok akik mozgatják a szálakat a függönyök mögött. A titkolózó társaságok akiknek azért kell titkolózniuk, mert ha kitudódna mit is csinálnak valójában akkor a nép (akik a számlákat kifizetik) fellógatná őket az első fára. Bogár, Boros, Varga, Sólyom, Göncz, Gurcsány, Orbán és még sokan másik mind titkos kis közösségek tagjai, akik abból tömik a zsebüket, hogy tudnak valamit amit a nép (akik a számlákat kifizetik) nem. Nézem Bogár agymenését olyan szépen beszél, és ott vannak a kódok a kézjelek és még midig ott van az elképesztő arrogancia, ami mindig is lenyűgözött és kétségbeejtett. Ma már nem érdekel - vagy talán inkább nem is érint annyira keserűen. Tudom hogy nekik is végük van, lesz az ő világuk elpusztul. Pusztulásra ítéltetett mert olyan alapértékekre épül, amik önpusztítóak. És amiért van másik sokkal erősebb rendszer felépülőben, az én rendszerem (engedtessék meg ennyit nekem, mert úgy érzem megérdemlem, pedig persze tudom nálam nagyobb intelligencia tervezte meg jóval előttem csak felismertem mit kell tennünk a megvalósítása érdekében, de akkor is ennyit legalább egyszer ideírom, mint büszke apa a gyerekére ahogy néz: az én fiam, az én lányom), mely egyenletesen kitartóan egyre gyorsuló ütemben nő és fejlődik és kiszorítja a rosszat.
Mert ugye Varga hangoztatta azt is a helyipénzzel kapcsolatban, hogy mindig a rossz pénz szorítja ki a jót - bár hogy ezt milyen logikára építette azt nem részletezte. És hazudott. Nekünk. De a fenti logika alapján érthető a mondása. Mi a jó pénz ugyanis számukra? Hát az a jó pénz ami az övék, amit ők nyomtatnak olyan mennyisgben amennyit akarnak. És melyik a rossz pénz? Hát ami nem az övék. Mindig a jó szorítja ki a rosszat, mert az emberek szeretik a jó megoldásokat, a nép (akik a számlákat fizetik) szereti a jó megoldásokat, csak ők (a fosztogatók, ingyenélők, szarházi tolvajok és szemfényvesztők) nem szeretik ha a jó megoldások a nép kezébe kerülnek, mert akkor elveszítik a pénzüket és a hatalmukat, meg a kényelmüket és esetleg a fejüket is, mint ahogy azt a történelem számtalanszor megmutatta: a nép nem szereti ha fosztogatják. Ezért is kell rejtőzködniük, titkolózniuk.