Sunday 5 February 2017

Amikor én még kislány voltam...

Hahaha igen. Voltam kislány is. A Tomival csináltunk egy ilyen pronóvideót. Az oka az volt hogy azoknak akik bele lettek kényszerítve a szexiparba vagy feladatot végeztek nekünk azoknak legyen pszichikai támasz erre az időre amikor kezdenek kiderülni a dolgok.
Mint például a tejes srác kislányai... de az egy még összetetteb történet.
A nagyobbik kislányt beépítetttük még akkor amikor kevesen voltunk hogy bizonyítékot gyűjtsön egy pedofil körről akik kívül estek a "hivatalos" rendszer látóköréből. Ezt úgy kellett megtervezni hogy legyen takarítás is utána tehát a kislány úgy jöjjön ki ebből hogy ne sérüljön vagy inkább - mivel ez lehetetlen - a sérülés a legkisebb mértékű legyen és fel legyen dolgozva.
De a kislány anyukája is benne volt ebben a maskarabálban kurvaként. Szégyellte amit műveltek vele ezért soha nem beszélt erről hangosan annak ellenére hogy intettem őket hogy erre szükség van. Ezért a libás tojásárussal és az apjukkal együtt megbeszéltük, hogy rajtuk keresztül bizonyítani fogom az összes többi számára hogy ezek a dolgok kizárólag akkor fognak megszűnni és kerülnek feldolgozásra amikor hangos élő beszéddel kimondják őket. Amíg ez nem történik meg addig a tudat alatt fejtik ki hatásukat és a következő nemzedék meg fogja ismételni az egészet. És ez hatalmas probléma, mert nem csak a nemi kilengéseket fogják megismételni hanem újraépítik az egész szeméthegyet öntudatlanul amíg a szülők nem hajlandók szégyenből vagy félelemből nyítlan beszélni legalább a család  és a szűk megbízható kör előtt. De sokszor elég az is ha csak a levegőbe beszélnek hangosan mert abban a pillanatban gyengül a tudat felett való ereje az ilyesminek.
Ezért a "kapaszkodj a kannába" volt az emlékeztető amit a tojásárus mondott nekem akkor amikor építettünk valamit és én vittem egy kannát. A kisebbik lány is belekerült ebbe a gödörbe és úgy is maradt mert nála nem volt megtervezett gyógyír és felépülési szakasz ami segít a természetes mederbe visszaevezni a feladat után. Ezért kellett ekkora pofont adnom neki, mert használta a női nemi vnzóerőt és rettenetesen erős a kislány - amivel hatalmas veszélyt vont magára öntudatlanul. Rengeteg a hulladék tudatú még a szexsátánista vonalon kontrollált ember odakinn. A szexsátánizmus legalább olyan erős mint a vérsátánizmus.
Szóval a kislánynak kellett ez a pofon hogy észrevegye magát és megérezze a veszélyt még azelőtt mielőtt nagyobb baj történik. Most az anyjuknak és az apjuknak tiszta vizet kell önteni a pohárba és beszélniük kell hangosan arról hogy mi volt és hogyan történt.
...
A tojásárusról jut eszembe hogy a liba - annak egyi őse - akkoriban egyszer náluk voltam és szólt nekem hogy szeretné megölelni a gyerekeket. Nem akarta elhinni. De a liba elmondta hogy látta mi hogyan csináljuk ezt és naki isnagyon jó érzés. Szeretné kipróbálni. A gyerekek akik ot voltak kipróbálták és a liba megölelte őket. Széttárta a szárnyait és rájuk zárta. Onnantól neki szabad bejárása lett a házba is. :-D
...
Szexsátánizmus. Szóval kellett valamit kitalálnom azoknak akik feladatot teljesítettek és úgy kerültek bele a szexiaprba olyan dolgokat művelve ami nagyon megterhelő. Ezért készült az a felvétel amin kislánynak maszkolva leszopom a mrgreent. Ja hát nekem megalázó volt csak a gondolata is én soha nem vonzódtam az ellenkező nemhez és az állatokhoz sem nemi viszonylatban. Ez mind feladat volt.
Azt tudtam hogy miután visszatérek az ereeti egészséges mederbe akkor utálni fogom azokat akik a természetes nemi érdeklődést manipulálják és akiket ilyen módon manipuláltak mert kaphatóak voltak erre. Ezek az emebrek mind a sátánista befolyás hatása alatt állnak mind a vérsátánista mind a szexsátánista erők tudják őket befolyásolni. Viszont sok egészséges irányultságú ember is benne volt ebben mint pl a srác aki george michaelt játszotta. Ő is a nőkhöz vonzódik. És feladatot teljesített.
---
Pisti. A Pisti egy fegyver. Olyan iszonyatos ereje van amit nehéz elviselni. Szinte minden élőlényt képes manipulálni hogy a célszemély vagy élőlény körül támadjon. Persze kizárólag azokat képes erre rávenni akik átestek valamilyen a szex vagy a vérsátánizmushoz kötődő beavatáson, traumán amivel irányíthatóvá tették őket. Azokat nem képes irányítani akik ez alól ki tudtak szabadulni vagy soha nem estek át ilyesmin.
A havas Henrik azért írta meg a szexipar elbrutalizálódásáról azt a könyvet - az irányító triggereivel együtt a saját hálózatának amivel nyomst helyezett erre a területre a jó irány eléréséért - mert a a Pistit vezérlő három nőt sikerült bevonni a kiképzésünkbe és kezdett emelkedni a tudat-szintjuk kezdtek megfordulni.
A Varga Pistiről is tudtam mindent a kezdetektől mert az ÖReg elmondott mindent. De sokáig tűrnöm kellett, mert a hálózat többi része számára be kellett bizonyítanom hogy ő csinálja ezt és hogyan csinálja és ki irányítja. Az egyik nő ott volt a cba-nál tegnap - ő mondta ezt hogy "ő a nagymester, most már csak a triggerbeültetésen kell átesnie"; a másikkal a futrinka utca végénél találkoztam bringával ment el mellettem, a harmadik pedig a főigazgató nő a könyvtárból. Ő volt a legkegyetlenebb.
A Psitit azért kellett gyakorlatilag péppé vernem, mert amikor kezdett emelkedni a szint egyre többen megtudták hogy mire képes és egyre többen irányították ellenem.
De a Pisti maga tényleg segíteni akart és amikor elvittük kiképzésre fejlődött is mert követte belül az iránymutatásokat. Az ÖReg azért kínozta meg és rakott mögé három távirányítót, mert a Pisti nem egy nagy értelmű ember és nem látja át olyan pontosan az összefüggéseket. Ezért nem irányíthatta eme különleges pszichés képességét önmaga. Kellett mellé valaki aki kontrollálja és helyette eldönti hogy ki legyen a célpont.
A mechanikája egyszerű volt. Meg kellett neki adni a célszemélyt vagy élőlényt és ő ráirányította az erejét. Az Öreg sok mindent megpróbált vele - és higyjétek el hogy ez azt jelenti hogy mindent megpróbált - azért hogy az erejét gyógyításra is lehessen használni. Nem sikerült. Nem tudta megoldani. Nem volt rá megoldás.
Amikor megvertem azért hogy kimondja és az Öreg vészkapcsolójával le tudjam állítani amikor rám irányítják, akkor már tudtam hogy a figyelők is fejlődtek. Felépítettem egy triggert hogy amikor legalább az egyik irányítója eljut arra a szintre hogy önállóan is dönteni tudjon és ellen tudjon szegülni a sátánista irányítknak az ő háta mögött - mert az irányítói lánc ott még nem ér véget... - akkor vertem meg. Tudtam hogy a halál küszöbéig kell eltolnom ahhoz hogy valamelyik lépjen és megengeje neki hogy kimondja azt amit ki akarok vele mondatni. A Vágó István alias Vágó Pisti VP Varga Pisti VP volt a lánc másik végén. Az ő kezére volt bízva a Varga Psiti mint fegyver. Ő állt a háttérben. Ő akkor már kiadta az utasítást hogy a Psiti nem kerülhet más kezébe és ha ő nem tudja irányítani akkor hagyják meghalni. A főigazgató és a másik hagyta volna meghalni, de az aki a futrinkánál cangázott az már odáig fejlődött hogy ő kihívta a mentőket. A Psiti már félig ájult volt a fájdalomtól akkor már nem hozzá beszéltem hanem a figyelő-irányítókhoz: "Ha 30 percen belül nem ér ide a pistihez a mentő akkor meghal." Ezt azért csináltam, hogy lebukjon legalább egy közülük és legyen bizonyíték rá hogy ő az. Sajnos egészen addig a pontig el kellett mennem a hentes munkában hogy a hagyományos a köznép számára elérhető sebészeti gondozás már nem volt neki elég, de gondoskodtam arról - apu gondoskodott róla - hogy itt legyen a közelben az Öreg orvosa és be tudjon avatkozni. Persze akkor mindjárt ment a pletyka arról is hogy meg akartam ölni a pistit és a szabolcs akkor ki is nyomozta hogy tényleg én vertem félholtra. Akkor még nem értette hogy miért csináltam ezt, mert ő akkor még nem tapasztalta meg és vigyáztam is arra hogy ne kerüljön a fókuszba mert nem bírta volna ki sokáig. Szeretett mozizni és jól is csinálta de nem mehetett azért hogy ezt elkerülje. Egyébként lebukott volna és ha bekerül a fókuszba megőrül. Most már pontosan tudja miről is van szó.
Azért is jó hogy a pisi megmaradt mert nagyon jó kényszerítő eszköz. Nem kell annyit ölnünk ha ő segít nekünk. :-D A havas már tudja most megtanulja a többi is.
A tervem pedig az volt hogy a pistivel is eléretjük a legmagasabb szintet a kiképzésben és amikor már eléri akkor kiadja a saját kezéből a saját tudata tökéletlenségeinek kontrollja alól a tehetségét és átadja egy minden emberi hatalomnál nagyobb erőnek az irányítást és mindent amit csinál a közös célunk alá rendel - akkor már nem kell félnünk attól hogy ki akarja irányítani mert a képessége ott és akkor fog aktiválódni amikor a célunk eléréséhez ez szükséges és ez a nem emberi hatalom ezt szükségesnek tartja.
Viszont közben bekészítettem egy csapatot arra az esetre ha a szabit teljesen megőrjítené hogy kiiktassa ráadásul azzal az utasítással hogy senkire ne hallgassanak csak arra akit régőta ismernek és a mienk és hangos élő beszéddel kimondja hogy miért nem szabad a pistit megölni. Apu vállalta hogy közbelép és leállítja őket.
Persze a Vágó psiti és csapata nagyon akarták hogy ez a fegyver ne kerülhessen a kezünkbe soha ezért nagyon akarták hogy mi pusztítsuk el. Apu közben szervezett mind a három grácia mind ő köré egy követő és védő csapatot hogy életben maradhassanak és fejlődhessenek. Persze ők mindig visszafogták a pistit egésze mostanáig.
---
Az informatikus srácnak a főigazgató nő mondta hogy lopja ki a pénzemet a számlámról és tegye utána vissza, mert neki is ez volt a parancsa hogy lopja el a pénzemet. Ezt én tanácsoltam neki mert így mondhatta hogy ő megcsinálta elopta a pénzemet és teljesítette a feladatot. Viszont nem károsított meg. Tudatosan szabotálta a dolgot. Az informatius gyerekre ezért haragudtam meg azért is mert ezt csak nyílt tisztázással tudta feloldani és ő se akart beszélni. Neki azt mondta a főigazgató hogy ez egy jelzés nekem.
---
A Vágó Pistinek megmutattam hogy mit kell megcsinálniuk milyen levelet kell írniuk nekem hogyan tudják kiváltani paksot és egy csomó mindent részletesen. Ő tudja mi jön ezután. Ha nem teszi meg akkor a pisti majd ösztökélni fogja őket... :-D Ő is a lavírozó közé tartozott és meg kellett várnia hogy itt rendződjenek a dolgok. Ha megcsinálja akkor ő is visszakerülhet a rend tagjai közé addig nem. A természet rendje. Pontos ütemterve van és részletesen elmagyráztam neki mindent.
---
A fasszopó és picsanyaló kurvák meg maradnak fasszopó picsanyaló kurvák és én állattal soha nem szexeltem arra még a legbrutálisabb kondícionáló csapat se tudott rávenni ott szakad el a cérna amikor bevezetett valaki egy kecskét hogy kecskés pornót csináljanak velem.
Volt ott egyébként egy srác közöttük akit én építettem be oda - mocskos volt és nem kapott komoly kiképzést csak felhasználtam - de pontosan akkor segített amikor kellett és egy leheletnyivel lehalkítota a hangerőt ami lehetővé tette hogy végiggondoljam mi történt addig és mit tudtam meg és mit tegyek. Ezért tudtam kitörni onnan. "De Peti és mi van ha a végtelenségig ott tartanak abban az erőtlen agynélküli állapotban?" (mert a folyamatos hangos zenével kifársztják az agyat annyira hogy nem vagy képes gondolkodni sem) "Arra az esetre felkészültem és akkor meg fogom ölni mind amikor ez elér egy bizonyos szintet hogy a feladatom végrehajtását veszélyeztetné." Ezért azt a srácot később életben hagyattam a többiekkel. Akkor meg kellett ígérnem az Öregek hogy ott akkor nem ölöm meg őket csak ha az életemre törnek. Viszont ez az ígéret nem vonatkozott arra az esetre ha esetleg később megint megtámadnak és "játszani" akarnának velem. Tudtam hogy meg fogják próbálni mert hülyék voltak és a szarházikat szolgálták. Azok meg rámuszították őket. Ők már nem jönnek velünk az új világba.
---
A gömi beöltözött zitának... kedvem lett volna megkérdezni tőle hogy őt zitának hívják-e? Csak hogy tudjam még mindig aképembe hazudna-e... szerintem megtette volna. Így van?
---
A Házasság intézménye is ennek a régi rendnek a találmánya persze sok száz éves már... azért lett ez is kitalálva hogy a természetes emberi kapcsolatokat kontroll (ellenőrzés és irányítás) alá vonják persze főként anyagi indokok mentén de szintén a pszichikai oldalról is.
Ugyanezzel a módszerrel éltek a nemiség természetes alapjaival kapcsolatban. Ezt is felforgatták és tönkretették. Azért dokumentáltam az utolsó még a természet rendje szerint működő emberi közösségeket - és azért tették ezeket is tönkre a szarházik - hogy legyen még példa arra hogyan ment ez régen. Ezt már leírtam. A közös kajiba használata és az ajándék szerepe a jelzés hogy megkívánt valaki valakit. Fekete törzs volt. Keressétek vissza.
---
A Bernie ecclestone-t is egy ilyen kislány kapta el és gyűjtött bizonyítékot arra hogy pedofil. Azóta ő is fejlődött és változott. Az ő feladata az volt hogy jóvátételként építse meg az elektromos autót olyan módon hogy az jobb legyen mint bármilyen benzines vagy diesel autó. Teher és személy mindegyiket meg kellett csinálnia. Gyártási tervek. Az árának is lejjeb kellett mennie mint a benzines autóknál a feltöltés idejét is le kellett szorítania legalább annyira vagy még gyorsabbra mint egy tankolás ideje és a hatótávolságot is jobbra kellett megcsinálnia. De a legjobb ha önfeltöltősre csinálja meg... úgy ahogy én csináltam.
Ezzel kiválthatjuk a robbanómotort és megmenthetjük a levegőt hogy tudjunk levegőt venni később is.
---
A gömi egyébként a legdurvább módon kapta meg mind a vérsátánista majd onnan kiszakítva a saját anyja által a szexsátánista beavatást és triggereket...
---
"Különben elkalapállak..." ez volt az emlékeztető a pisti verésével kapcsolatban. Egy kalapáccsal törtem el a csontjait. Azért használtam kalapácsot, mert ha kézzel ütöm abba beledöglött volna én ugyanis nem izomból ütök hanem a pszichés erőmet használom attól olyan erősek az ütéseim. A kalapáccsal jobban tudam szabályozni mekkorát üssek és hova. Akkor iszonyú dühömben megöltem volna ha kézzel ütöm. "A gyerek érti a dolgát, nem okozott a Pistinek olyan sérülést amiből ne tudott volna teljesen felépülni és belehalt volna." Nyugtatta meg az Öreg az akkor felkorbácsolt kedélyeket.
Persze most is van egy csomó akik a pisti tudatára akarják tenni a mocskos iránytó mechanizmusukat - de erre is felállítottunk egy csapatot akik őket megtalálják.
Egy technikai csapat is részt vett abban a folyamatban most hogy megpróbáljanak minket itt és főleg engem ráuszítani a pistire. Ezért nem hagytak aludni megint éjjel hogy az alváshiány és a bosszantás együtt elvégezze ezt a munkát.
---
A general motors azért volt az első adakozók között a közös számlánkra, mert nekik fejlesztettem egy csomó villanymotort. Mindenféle fajtát. kicsit nagyot, steppert, háromfázisút, egyenáram váltóáram stb... kis teljesítményűt, nagy teljesítményűt a legkisebb fogyasztással. A végén megkérdezték hogy mennyit kérek mindezért. Azt mondtam hogy fizessenek annit amennyit megér nekik ez a dolog és megadtam a közös számlánkat hogy ide utalják a pénzt. Hatalmas összeget küldtek. Persze azért hazudtam nekik mert ők elfelejtették említeni hogy a mieink. De jól jött ki, mert azonnal felismerték hogy ez az a számla. Ezért nyomták meg az összeget.
---
Az állatok nem a varga hatására jöttek oda hozzám. Ezt apuval leellenőriztettem. Amikor a mézegeret vettem fel. Hozott satelit elérést és megmutattam neki hogy csinálom. Kis kerek szemű jószág. Előtte meditálok és megkérdem az állatokat és a növényeket hogy valaki akar e segíteni abban hogy megmetsük a bolygónkat és az embereknek hajlandó-e megmutatni azt hogy hogyan eszik, hol alszik, hol pihen stb hogy jobban megismerjék őket és ezáltal jobban kötődjenek a természethez. Ezután elindultam valahová valamerre amerre és figyeltem jelentkezik-e valaki van-e mozgás. nem miinden állat reagált de néha volt egy kettő. Néha egy se amikor a pisti rámakaszkodott akkor azt aki segített nekem azt is támadták - mint amikor a fekete farkast vettem fel és tanítottam pocokra vadászni ő küldte oda a sakálokat hogy ellopják tőle. Mondtam hogy most már legalább tudja hogyan kell és amikor nem leszek itt majd egyedül megoldja.
Szóval amikor előjött egy mézegér és megmutatta hogyan eszik: "Nézd hát csak nyújtogatom a kis nyelvemet és ráragad a virágpor." "Mi nem bántunk senkit sem, csak néha nagyon kevés a virág..."
Szóval akkor mondtam apunak hogy kérdezze meg a Pistit mit csinál. "Hát hasogatom a fát a kertben..." Megnézte satelliten és tényleg azt csinálta. "Irányítottál valamit a Péterre mostanában?" "Nem. Mér kell? Csináljam?" "Nem dehogyis..."
De ha eléri a legfelső szintet a kiképzésben még jöhetnek meglepetések miután a külső kontroll lepattan róla és eltöltött pár évet a felépülésben... szerintem akkor be fog indulni a másik oldal is nála, mint oly sokaknál akik korábban a pusztító oldalon játszottak...
---
A masa gyuri meg beöltözött juhász norbinak.... hahaha a mozi maga jó... o o o ó... ő tanítja a biológiát a kiképzésen...
---
Ja körbe fogott mindenki mindenkit... ezért nem lehetett megbontani ennek a foshordának az egységét sehogy és azért rohant a vesztébe vég nélküli önpusztításban...
Szóval könnyebbség azoknak akik lemerültek a mocsoktengerbe: ha feladatod volt akkor meg fogsz könnyebbülni és ha kimondod hangosan akkor már senki nem tud ezzel bántani elveszti az erejét a támadás és a legfontosabb: a következő nemzedéknek már nem kell ezt végigcsinálnia!!! Ez a legfontosabb. Önmagadnak és nekik tartozol a hagnos beszéddel és hidd el - lehet hogy először rádtör a szégyen és a félelem ettól mit fognak majd szólni, de azok akik bántani akarnak még mindig a mocsokfürdőben pancsolnak te pedig előremozdítottad mindannyiunk sorsát a pozitív irányba. Több vagy mint ezek a beugató távirányított agynélküli fasszopók és picsanyalók. Vannak sokan akik sérültek annyira hogy nem képesek nemi örömre egy ellenkező neművel. A természet lehetősvé teszi hogy azonos neművel éldd át a nemi gyönyört. Viszont azzal tisztában kell lenned hogy ez nem a természetes állapot. Ez egy túlélési eszköz egy mankó hogy legyen neked is örömöd nemi örömöd ami segít túlélni az elszigeteltséget és a magányt a feszültséget stb. De a természetes állapotban ez nem fordul elő. Tehát van feldolgozni valód az egész-séged helyreálításáért.
---
Szóval a Pistivel is elkezdtem dolgozni és sikerült is pár dolgot átvinni az elméjén a Susan segítségével. Például megtanítottam neki hogy a támadás erősségét tudja szabályozni. Ehhez csak kellett építenie mentálisan egy skálát amin be tudta állítani hogy milyen erősségű legyen a támadás. 1 től 10 terjedő skála volt először de bármilyen számot beállíthatott még tört számot is. Ezt akkor tudtam átvinni amikor a Susan már eljutott a kiképzésbne egy igen jó szintre de még önállóan nem tudott döntést hozni és nem volt megbízható őt is ide oda rángatták és szivatták kívülről. Ez arra volt jó hogy a Varga Pisti mondhatta hogy igen ő támad de azt senki nem kérdezte hogy milyen erősséggel mert nem is tudta senki hogy már tudja állítani. Ez némi könnyebbséget jelentett nekem. Tudtam a feladataimat végezni.
A lyuk kérdése amit az Öreg meghagyott magának pedig mág akkor került rendezésre amikor elindultunk. Amikor elmondott mindent a Pistiről akkor dolgoztuk ki annak a módját hogyan zárjuk le ezt a lyukat. Megírtuk előre azt a szöveget amit a Pistinek fel kellett most olvasnia és a Susan adta oda neki. Ezzel lezártuk a Pisti kívülről emberi hatalom által való irányíthatóságának kérdését.
Amikor apuval leültünk ő kérte hogy én írjam meg. Az Öreggel úgy egyeztünk meg hogy csak akkor fog eszembe jutni amit mi ketten már megírtunk ha ő kéri hogy én írjam meg. Akkor megint megírtam de nem emlékeztem arra hogy már ezt mi ketten az Öreggel csináltuk. "Mi ez? A felmondólevelem? Kirúgott az Öreg?" kérdzte a Pisti amikor befejezte a felolvasást. hahaha Igen ki. És mostantól velünk dolgozol. A döntés lehetősége ki lett véve a kezéből és a tudatától függetlenné vált. Senkinek a kezében nem lesz fegyver többé csak a mi ügyünket szolgálja.
A Susan leszopta, mert egész életében erről álmodozott hogy egy nő leszopja. :-D Nagyon aranyos nő és belül teli életvidámságal és szeretettel. Nem félt mert ő tudta mit csinálok és mi a célom. Szerette a Pistit is és vigyázott rá. Annak ellenére hogy ő is a poklok poklán ment keresztül életében. Ő volt az aki a cia-tól utalt át pénzt a közös számlánkra az elsők között. A Susan Lindauer karakteréből. Pusszantás!
A másik aki az orosz hadseregtől utalt pénzt katona bácsi volt a minis brigádból. Az a srác jött a katapult szék anyagáért amikor kész lett aki sokáig a lángososnál dolgozott és beleköpött a lángosomba... Pedig ha ott akkor nem áll meg a folyosó végén amikor mondtam már ő se lenne. Bunkó.
---
Tegnap a Horváth gábor alias balettmester is megmutatta magát ott ült pár méterre tőlem ha minden igaz... nos az ő halálát is megbeszéltük előre a Varga gabival. Ő is egyike azoknak akire rá tudtam irányítani a Pistit és pár hét múlva könyörögve jött oda hozzám hogy bármit megtesz "ha kell leszopok egy lovat is bármitre hajlandó vagyo kcsak hogy ez véget érjen..." mondta "És mit kért?" "Azt hogy csináljam végig a kiképzését teljes odaadással és figyelemmel pontosan úgy ahogy ő mondja. az után fejlődtem olyan sokat szinte mindenben. Annyira jó lettem hogy megkért vigyázzak a vér szerinti anyjára és képezzek ki több nemzedéket is."
Azt hogy kutyával is basztam ő hazudta az nagyIminek. Egyrészt akkor támadás volt másrészt pedig kíváncsi volt hogy hol jön ki a dolog. Vízfestés.
---
igen szóval ez egy érzékeny téma. Sokakat megszivattak és sokaknak kellett lemerülni a mocsokba ahhoz hogy el tudjanak végezni néhány feladatot. Sokszor el kellett játszani - amit nem lehet eljátszani - hogy irányítani tudják a szarházik az embereinket ahhoz hogy bejussunk bizonyos helyekre ahol fontos dolgokat tudtunk elvégezni. Sokszor csak bizonyíték kellett valamiről, sokszor valakiért mentünk be, sokszor változásokat akartunk kieszközölni azon a területen - és ehhez ki kellett tennünk magunkat a területeket védő szennyesárok bűzének sőt át kellett úszni rajta hogy elérjük amit el akartunk érni.
Ez nem összekeverendő azzal amikor valaki a szarházik rendszerét szolgálta és úgy vett részt ebben a mocsokban haszon és kéjélvezőként. sokan öntudatlanul kerültek ilyen helyzetekbe mert gyermekkoruktól kondícionálták őket és nem volt esélyük se arra hogy mást lássanak. Nekik azt tudom mondani hogy mindegy milyen mélyre kerültél és milyen mélyről jössz - ha beszélsz és keresel segítséget találni is fogsz és fejlődni fogsz a teljes élet felé. Ezt bárki elérheti.
A fekete nyolcas összeszedett pár srácot. Az egyik tegnap este majdnem bekóstolt a barátnője uszította hogy öljön meg engem. De ne ő maga hanem a többi küldje rám. A Jani embere volt. Nem tudott olvasni se. Vele először a criminal minds csapat dolgozott és megcsinálták az ő történetének egy részét. Ő volt az aki nőkből illatszert készített magának. Sajnos csak nagyon nehezen és csak az erőszak nyelvén lehetett vele szót érteni. Őt meg kellett verni ahhoz hogy megértsen bizonyos dolgokat. De lassan lassan felfejlődött és olyan sokat haladt hogy belefért később a Jani csapatába. Ami azt jeletni hogy jobb mint az összes mester emberei. Sokak munkája fekszik benne sok év figyelme és erőfeszítése.
Tudtam előre és a Janival is meg a criminal minds os csapattal is megbeszéltük hogy ő meg fog borulni ha a Jani kiesik. A Jani elment legalább egy év rehab szabira, mert ő egészséges családban nevelkedett és neki ez nagyon sok volt velük, kicsit kell neki a távolság tőlük hogy helyre rázódjon a kár a fejében amit ők okoztak a velük való együttműködés közben és maga a karakter amit írtam neki. Ezket a hatásokat ki kell hevernie. Aktívan passzívan a megfelelő ütemben.
Ezért ugrott majdnem nekem a srác. És ezért készítettem fe la kézis csajokat arra hogy majd ők megverik. De megmondtam nekik is akkor hogy azért fogják tudni megverni mert a helyzet ezt kívánja és az alapállásuk akkor jobb lesz. Bármelyikük mehet az menjen aki a legjobb formában van pont akkor, mert nem az a cél hogy megöljük hanem hogy megértse mi van. Nem írom le pontosan hogy ez miért alakult így nem kell mindenkinek tudni. mélyről jött. Nagyon. És az irány ami felé tart jó. Nagyon. Belülről teljes meggyőződéssel. Az alapok megvannak. Erre a kézis csaj beugat nekem. Nos nem intha erre nem számítottam volna mert én már azt is láttam akkor hogy nem mindegyik értette meg ezt a dolgot a pszichés erő mibenlétéről. Ők is egészséges családokból jöttek de különböző szintű értelmi és logaikai képességekkel. Az a csaj pont aki megverte tegnap az se értette meg elkövette azt a hibát amit nagyon sokan korábban. Ha sikerült valami nekik és legyőztek valakit akitől féltek mert jó volt a harcban - azt hitték hogy akkor most már ők diktálhatnak. Tették mindezt a nélkül hogy mérlegelték volna az alapállásukat és azt hogy mit miért és hogyan csinálnak - és ennek mindig komoly következménye volt. Sokan meg is haltak e miatt. A legegészségesebb családok gyermekei közül is a legjobb eredményekkel a kiképzés során...
A helyzet arra is bizonyíték mindenki számára aki figyelt, hogy ezek az események nem spontán események mégha úgy is tűnik kívülről mintha egy csávó belém kötött volna és én meg ráuszítottam valakit hogy verje el.
Minden szereplővel dolgoztam. Sokat. Pontosan ismerem a pszichéjüket a hibáikat és az erősségeiket.
Nekem te nem ugatol be! Senki se! Én nem csipőből lövök vaktában hanem ott alázok ahol azt kell tenni, ott fasszopózok ahol azt kell tenni, ott kurva anyázok ahol azt kell tenni és ott állok félre ahol azt kell tenni - mert én minden tettemet a cél alá rendeltem és egy minden emberi hatalomnál nagyobb hatalom uralja és irányítja a tetteimet. Mindezt úgy hogy nagyon alaposan felkészülök és sokat dolgozok azon hogy minden eshetőségre fel tudjak készülni. Még egyszer: nem ugatsz nekem! Szólni lehet ha valami olyat látsz ami fontos a feladatohoz és akkor megfelelően cselekszem! Ugatni nem lehet mert akkora pofont kapsz hogy a bolygó másik oldalán fogsz magadhoz térni ha fogsz.
Óva intek mindenki hogy ilyen siker után gondolkodás nélkül nekimenjen bárkinek különösen ennek a srácnak! Hatalmas meglepetésben lesz részetek ha még élni fogtok hogy felfogjátok mi történt...
A vargagabi is megjelent de mégis miért érzem még mindig szarul magam?.... hát azért mert hazudtál a többieknek arról hogy fel tudja-e robbantani a földet vagy sem.
Nos majd ha felmegyünk később a holdra semlegesíteni a cuccomat akkor látni fogjátok. A szerkezetet úgy építettem meg hogy végül nem fogom tudni semlegesíteni mert a technológia nem kerülhet ki. Tehát el kellett végleg felejtenem hogy hogyan működik. Ez úgy tűnik a mindent átható alkotó és pusztító intelligencia akarata volt hogy így legyen. Egy dolgot tudok majd vele tenni: fel kell robbantani. Kiszámoltam hogy mikor és hogyan fog robbanni ha esetleg nem sikerül a tervem és kiszámoltam az is hogy hol fog robbanni ha sikerül. Hosszú meditáció során az összes lehetséges lehetőséget végiggondoltam. Nagyon messze lesz a földtől és még onnan is olyan fényjelenséget fog produkálni hogy a föld egy része ami akkor pont árnyékban lesz nappali világosságot fog megtapasztalni. Megkértem egy pár embert hogy akkorra majd oda állítsanak fel komoly rögzítőeszközöket többélét, de ezt akkor majd sokan fogják figyelni. Meg fogjátok látni hogy mennyire nem vicc amit mondok. Nappali világosság lesz ott ahol éjszakának kéne lennie egy villanásnyi időre... tessék kérem komolyan venni a dolgot.
Bearni volt pedofil nem aktív már felépülő és kap rendes valós segítséget.
---
Valamelyi kazt mondja nekem hogy a Pistit azért tudtam elverni emrt hagyta magát. Nos a kezdet kezdetén az Öreg egyik embere A legjobb verekedő az összes közül nekemugrott. Megöltem. Eltörtem a nyakát és szétkentem az agyvelejét a járdán. Azért csináltam úgy hogy véletlenül se tudják összerakni az Öreg orvosai. Az Öreg akkor kezdett el nagyon komolyan venni. Bár utólag azt gondolom, hogy ezt is direkt csinálta. Beáldozta a legjobb harcosát hogy a többi háromszor is meggondolja hogy nekem ugrik-e vagy sem. És igen. Az Öreg megparancsolta a Psitinek hogy ne harcoljon. A Psiti is igen jó kiképzést kapott, de sehol sincs hozzám képest ahhoz viszont elég jó hogy a harc közöttünk ne lehessen hosszú. Ha nem arancsolja meg neki akkor rövid és gyors halála lett volna. Nem lett volna más választásom mint ohgy megölöm, mert ahhoz túl jó volt még a többiekhez képest is. Talán a legjobb után a második.
De aki azóta részt vett a kiképzésemen velem és eljutott a teljes őszinteség szinjére és átengete a tudatának az irányítását nekem a kiképzés alatt majd felfejlődött velem. Azok pontosan tudják mivel néznének szembe ha velem akasztanának bajszot. A többi ezek háta mögül ugat... amíg nekik is be nem verem a pofájukat.
Vagy megkérek egy tízéves kislányt akit a bátyám képzett ki hogy tanítsa meg őket a tiszteletre.
---
Anyu is szerepelt filmben és ő volt talán az egyike az elsőkenk akik észrevették hogy azok a statiszták nem statiszták és nem eljátsszák a Nicaraguai terepen hogy meghaltak, hanem ott valóban lelőtték őket csak a film kedvéért. Ezér válaszottam őt anyukámnak.
---
A Tomi alias mrgreen tanított nekem egy csomó magyar mondókát és versikét amiket azóta eltüntettek a magyar közoktatásból teljesen, mert segíteték a fejlődést és nagyon erősek voltak. Ezeket jó lenne újraéleszteni és elterjeszteni. Erősek és nagyon jók. Jobba ntud magyarul mint azok akik itt nőttek fel és itt jártak iskolába. Szégyen és gyalázat az itteni szarházi uralkodó patkányhorda és azok szolgáinak részéről.
---
A vér szerinti szüleim nagyon szerettek volna egy kislányt. Ennek volt annyira brutális hatása a pszichémre és akartam nővé válni. Az arcukra sem emlékszem. Előkerült egy film ahol ott volt az Andi is egy kosztümös film ahol nőt alakítottam abroncsos szoknyára voltam kíváncsi hogy abban hogyan tudtak mozogni és létezni meg karakter felderítés egyben - de ott is megmérgeztek és az a vér a kesztyűmön nagyon is valódi. "Hogyan képes még saját lábán elsétálni ekkora dózissal?" elégedetlenkedett valaki... ott is hagytam azt a patkánybandát a francba... az ott annyi volt...
---
A főzés egy tudomány. Nem elég csak a tüzet meggyújtani, kellenek hozzávalók is amiket gondosan kell összeválogatni és a megfelelő sorrendben adagolni. Ha valakire rágyújtod a házat és nem akarod hogy benne égjen akkor kell útjelző amit a legdurvább füstben is látni lehet: erre van a kijárat.
---
A baba zsilipe is áll stabilan. nagyon baba.
---
A Közös tudaton kersztül is próbálkoznak a pisti irányításával... de erre is gondoltunk. A próbálkozások egy része átmegy realizáljuk és tudatosítjuk honnan jön és utána visszalő a fegyver... ezt most tanulják a nagy manipulátorok... :-D :-D :-D tesztelik... hogy működik Vágó Pisti? :-D Jó mi?
---