Saturday 12 December 2015

Hun vót, hun nem vót... Az alapállás

A gyerek épp csak kilépett a Sport presszóból s az árkádos Lordok háza oltalma alatt botorkált tovább az alkonyati szürkeségben. Egyszerre csak egy 12-14 éves forma lányka ugrott a nyakába. Profi kurvákat meghazudtoló bűbájjal a gyereket odacsalta az egyik oszlop mögé s nem teketóriázva szinte egyből a lába közé nyúlt s felkínálta hogy akár itt és most leszopja. Csókolóztak hevesen mohón, de a gyereknek feltűnt valami furcsa ebben a hirtelen viharos vágyban mintha elkeveredett volna valami félelem féle is.
Gy "Te rettegsz." A lny tiltakozott kétségbeesetten próbálva leplezni a helyzetét. "Mitől félsz? És ha félsz akkor miért kínáltad fel magadat?" A gyerek kicsit gondolkodott. "Téged a Gömzsik küldött hozzám ugye?" S egyből felemelte a fejét. Rádöbbent hogy a lányka nem véletlenül ahhoz az oszlophoz ráncigálta be, mindkét irányból miniatűr kamerák voltak felszerelve amik valószínűleg rögzítették volna a mutatvány minden részletét. A gyerek kicsit felháborodva és csalódottan lépett el a lánytól. Az kétségbeesetten nyúlt utána és kapaszkodott belé.
L "Igen a Gömzsik küldött ide, megfenyegetett hogy megégeti a mellbimbómat vasalóval, ha nem szoplak le vagy nem dugok veled itt az árkádok alatt pontosan ennél az oszlopnál."
Gy "Vasalóval nem lehet megégetni senkinek a mellbimbóját. Hazudsz." mondta a gyerek rövid gondolkodás után. A lányka most tényleg majdnem elsírta magát kétségbeesésében s kifakadt:
L "Dehogynem az borzasztóan fáj!"
A gyerek tudta hogy igazat mond és pontosan tudja milyen érzés amikor megégetik egy vasalóval a mellbimbóját. Megint gondolkodóbe esett majd karon ragadta a lányt és magával vonta a lépcsőn lefelé távol a lordok házától. A lány tiltakozott de ment.
L "Meg fognak kínozni és megölnek ha nem teszem amit mondtak!"
Gy "Ne aggódj én meg tudlak védeni."
Elvitte egy lakásba a lakótelepen majd adott neki feladatot is: "Zuhanyozz le és mosd meg a hajadat is majd szárítsd meg. Ne nyiss ajtót senkinek aki nem úgy kopog ahogy mutattam." Majd elindult vissza az árkásod ház felé. mikor odaért körbelopózva megvizsgálta merre mennek a kamerákból a vezetékek, majd egy párduc ügyességével felmászott a ház falán az erkélyeken a legfölső lakás teraszára. A lakásban egy ember volt csak a kamerák vezetékei oda futottak be. A gyerek rövid küzdelem után végzett a leskelődővel. Körülnézett és a másik lehetséges partner nyomait kereste. Majd visszaindult a lakótelep felé miután összeszedte a felvételeket a lakásból.
Útközben váltott pár szót valakivel aki éppen arra járt. Mielőtt visszaért a lányhoz a lakásba benézett a helyi kisboltba vett pár dolgot enni-innivalót majd tett egy pár kört a lakás körül. Felment a lányért. Nemsokára egy autó állt meg a ház előtt. A sofőr nem szállt ki. Várt. A gyerek és a lány lesiettek a földszintre a gyerek a kezébe nyomta az élelmiszert majd kinyitotta az autó csomagtartóját. Abban egy hálózsák és egy elemlámpa meg egy rádió volt bekészítve. A kislány beszállt, az autó elhajtott.
---
G "Na mi van?"
L "Németországban vagyok egy falu mellett egy táborban."
G "De jól vagy? Mit csináltak veled?"
L "Jól vagyok, tök jó fejek játszunk, van nyomolvasás, jó a kaja, meg futunk meg van egy csomó küzdősport amit gyakorlunk, meditálunk - de ez nem az amire gondoltál szerintem. Ahhoz túl kényelmesen mennek itt a dolgok."
G "A francba. Megint becsapott. Átlát mindenen. De legalább jó helyre kerültél. Majd jelentkezz mi van."
---
G "Megkaptad az üzenetem?"
Gy "Milyen üzenetet?"
G "Hát a kislány."
Gy "Jaaa. Meg hát. Röhögött a gyerek sejtelmesen."
G színlelt fennakadással és felháborodással: "De P azt a lányt kínozták otthon azért küldtem hozzád mert reméltem hogy segítesz neki más jobb helyre kerülnie."
Gy "Ó hát persze. Miközben megfenyegetted hogy megégeted a mellbimbóját vasalóval, miközben két csávó kamerákkal felszerelve várta az akciót mi??"
G "De azért csak rájöttél hogy én küldtem nem így van, reméltem hogy azért akkora intelligenciád van hozzá hogy rájössz miért küldtem hozzád - s nekem meg fedeznem kell magamat is. Gondolom elintézted azokat a fazonokat is, mert nem jelentkeztek egyáltalán."
Gy "Ó valóban, Anikó de rájöttem hogy te küldted őt. Sőt arra is rájöttem hogy azért küldted hogy ha belemegyek a szexbe vele akkor lesz egy jó szexvideód velem egy kiskorúval, ha nem akkor elviszem valahová máshová, nyilvánvalóan egyik olyan táborba ahol az ilyen intelligens gyerekeket szoktam küldeni. De ezt már pontosan tudod is Anikóm ugye? - "Mi van? Jól vagy?" - semi szokott bejelentkezési kódváltás semmi flancolás csak mi van jól vagy, mintha tudtad volna hogy figyelni fogom a telefoodat is nem?"
G zavartan-mérgesen lenézett a földre s hirtelen nem tudta mit válaszoljon. Nem sűrűn találkozott olyan emberrel akit nem tudott átverni szinte semmivel sem, aki átlátott minden mesterkedésén ez a helyzet annyira új volt neki hogy nem tudott hirtelen mit tenni, küzdeni nem akart a gyerekkel mert már azzal is tisztában volt hogy erősebb és jobb mint ő, hazudozni meg nem volt nagyon értelme. A gyerek nem is várt választ tőle.
Gy "Anikó te még mindig a mi iskolánkba szeretnél bekerülni, még mindig az után nyomozol."
G "Igen. Hol van. Miért nem mutatod meg?"
Gy "Itt ebben a városban. A falvakban. A mezőn, az erdőben, minden országban, a sivatagban - nincs olyan hely a földön ahol ne jártam volna Anikó, mindenhol ott vagyunk. A tanárok itt járnak az orrod előtt az utcán. De hidd el senki egy árva szót nem fog neked mondani addig amíg össze vissza hazudozol trükközöl mint ahogy most is csináltad. Mindenkinek megtanítottam azt hogy hogyan tudja felépíteni azt a szűrőt amivel az ilyeneket mint ti vagytok ki tudják szűrni és ha hazudnak akkor hazugsággal meg tudják őket szivatni. És erre azért van szükség mert ti ahová beteszitek a lábatokat mindent szétrohasztotok. Azt a kislányt én egy olyan helyre küldtem ahol az ilyen mosszad ügynököket gyűjtjük egybe. Elszeparálom őket a többiektől mert mindenkinek tele van a töke veletek. Szarházik vagytok és szarházi módon éltek. Mindent elmondtam neked is amire épül az iskola tnanyaga, elmondtam neked egy csomó müdszert és technikát is, miért nem építitek fel a saját iskolátokat, ahelyett hogy a mienkbe akarnátok mindenáron bejutni? Oda nem fog benneteket beengedni senki, mert pont a hozzáállásotok az ami oda nem kell senkinek. A rohasztás a szint szándékos lenyomása, a hazudozás, a folyamatos szarháziskodás ez a ti működésmódotok. Ha én azt akarnám Anikó, akkor egy hét alatt az összes mosszados szarládát letakaríthatnám a föld színéről, de nekem nem ez a célom. Azt szeretném ha megértenétek hogy az amit csináltok oda vezet hogy nem lesz se tiszta levegő, se tiszta víz ezen a bolygón és mind elpusztulunk. Olyan technikai és módszertani előnyünk van amit soha nem fogtok behozni és tudod miért? Azért mert a hozzáállásotok nem enged titeket ezt a szintet elérni. Nem én nem engedlek, nem a többiek nem engednek, hanem ti vágjátok el magatokat ettől, a hazug és rothasztó szándékaitokkal. Minden lényeges alapot elmondtam egyébként nektek, és gyakorlatilag háromszor négyszer annyi pénzetek van ha nem még több mint nekünk, hiszen elloptatok tőlünk mindent a KGB-vel karba öltve nekünk a saját szánkból kellett kivenni a falatot hogy fejleszteni tudjunk, meg gürizünk mint egy állat, ti meg fetrengtek a pénzben és mégse vagytok képesek se megérteni se elérni azt a szintet amit mi elértünk. Ez mind a hozzáállásotok miatt van. Szétkúrtatok mindent szinte mindenhol a világban. A hunok történetét meghamisítottátok, a legjobbjainkat megöltétek és nyomorgatjátok ha megölni nem vagytok képesek, szar terem mindenhol ahol megfordultok. Nemsokára eljön az az idő amikor  fejetekre fog szakadni mindaz a szar amit a világra zúdítotok."
A Gömzsik tehetetlen dühvel nézett maga elé és legszivesebben nekirontott volna a gyereknek, de az szándékosan dühítette és tuda hogy belehalna. Nem mozdult tehát a gyerek pedig rázúdított a mindig visszafogott dühét és lassan lehiggadt, amjd a szokott módon az alkotó irányba kezdett el gondolkodni.
Gy "De tudod mit Anikó? Menj el ebbe a táborba te magad is - ne mint Gömzsik hanem egy másik karakterben - és tölts el ott egy hetet. Kiváló tanulmány lesz a saját közösségeddel kapcsolatban. Azt fogod megtapasztalni hogy hogyan működtök ti valójában még egymás között is. Egy hétre neked is szükséged van hogy meglásd a velejét a saját közösségednek. Egy hét múlva pedig kérd meg a kislány - mint Gömzsik - hogy jelentse be az egyik esti gyűlésen hogy ő tudja hogy itt mindenki mosszad ügynök és hogy ő is az és mondjátok be az azonosítótokat. Te is. És nézd meg mi fog történni. Nézd meg mekkora ereje van az öszinteségnek és milyen változásokat indít be. Ez olyan tapasztalat lesz ami nagyon fontos és lényeges ponton fogja kinyitni a szemedet. Nagyon ajánlom hogy tedd meg."
G "Rendben van. Megteszem. De jó lenne ha te is ott lennél valami álcában legalább."
Gy "Meglátjuk. Tudod mik a feltételeim. De most már szigorítok: ELŐSZÖR ti elmondtok mindent és utána, ha pozitív a szűrőm visszajelzése akkor segítek. De mindent ki kell pakolnotok mindannyiótoknak."
G "És mi a garancia hogy tényleg segítesz?"
Gy "Nincs garancia. Én nem ti vagyok, én az vagyok aki állja a szavát és nem hazudozik, feltéve ha valódi őszinteséggel találkozom. Azt fogjátok visszakapni tőlem amit ti adtok ott. Tudod: szemet szemért..."
...
Egy pár napra rá hogy az őszinteség megjelent a táborban a gyerek is odament. elmondta hogy miért van ott és milyen feltételekkel hajlandó segíteni. De a Gömzsik a háttérben mégis utasította őket: "Csak a kérdésire válaszoljatok semmi mást!"
Ezért a gyerek miután eleget hallott és majdnem elege is lett abból a módból ahogy ezek kezelték, ő is beállította saját elméjét ebbe a módba. A Gömzsik örömmel vette tudomásul hogy elérkezett az idő arra hogy feltegyék a kérdéseiket végre. Arra számított hogy a gyerek a szokott szószátyár bőbeszédűségével fogja elmagyarázni a dolgokat, de nem ez történt. "Ebből baj lesz." gondolta magában kétségbeesetten. A gyerek csak a kérdésikre válaszolt. A több lehtőséget rejtő kérdésekre sem fejtette ki minden aspektusban a változókat pontosan úgy ahogyan ők válaszoltak az ő kérdéseire.
G "Hazudtál nekünk itt bármit is?"
Gy "Nem."
G "Elhallgattál dolgokat előlünk?"
Gy "Minden kérdésetekre válaszoltam hiánytalanul. Ugyanúgy ahogyan ti is az enyémekre."
De G rossz érzésekkel állt fel az asztaltól. Tudta hogy a gyerek magában nevet rajtuk. Tudta hogy ebből baj lesz. Egyik társa mégis félrevonta: "Gyere G jó lesz ez így majd megmutatjuk nekik hogy mi jobbak vagyunk."
---
Gy "ZP 5306183491-1"
A teremben enyhe moraj zúgott át. A Gömzsik felkapta a fejét még soha nem hallott ilyen azonosítót. Csak az irányítóknak volt kötőjeles számazonosítója de egyes senkinek sem. Nem értette a dolgot. De leellenőrizte és a rendszer pozitív választ adott, viszont nem férhetett hozzá az ügynök aktájához. Ez még jobban feldühítette és elképesztette? Ki lehet még nála is magasabb szinten itt európában? Miért nem kaphat Ő hozzáférést pont ennek az ügynöknek az adataihoz?
G "Nem tudtam hogy neked is van azonosítód. Hogy lehetséges ez?"
Gy "Úgy hogy nem vagytok olyan misztikus és rejtélyes szervezet ahogy bellítjátok magatokat és be lehet épülni hozzátok is ugyanúgy mint bárkihez."
---
Gy "Anikó, ez volt az utolsó dobásod nálam. Ha még egyszer az utamba állsz megöllek, és az embereidet is. megértetted?"
G "De jóváteszem."
Gy "Ezt Anikó már nem tudod jóvá tenni. Itt elindítottál egy olyan folyamatot amibe te magad is bele fogsz fulladni. Énrám többé ne számíts, ne keress és kerülj el, mert innentől tényleg harapni fogok."
G "De csak kicsúszott számon és akkor már meg is bántam."
Gy "Anikó ugyanígy még akkor tudtál volna korrigálni ha akartál volna. Most már késő. Megeszed amit főztél magadnak."
---
Végül a gyerek belement hogy megpróbálják még egyszer és újra kezdjék. A Gömzsik kezdte és elmondta hogy ő indította el rosszul ezt a dolgot és arra kérte a többieket hogy próbálják meg újra de most teljes őszinteséggel mondjanak el mindent, mert ő érzi és tudja hogy ez csak így működik és hogy tulajdonképpen ő megbízik a gyerekben, csak még valahogy nem tudja kontrollálni teljesen önmagát és kicsúszott s záján megszokásból hogy manipuláljon... A hangulat megváltozott és lassan a gyerek is megenyhült. Hosszabb beszélgetések következtek, a helyzet egyre jobbá vált. Esténként a gyerek meditációs játékokat mutatott nekik és együtt imádkoztak. Egyik ilyen gyakorlat közben valami furcsa és szokatlanul erős energia szabadult fel az emberek között. Mindenki érezte. Az egyik gyerek hangosan kérdezte az anyját hogy mi lehetett ez? A Gömzsik a gyerekre nézett és nagtalanul megkérdezte: "Ez már a kiképzés része ugye?" A gyerek a szokott sejtelmesen vidám mosolyával nézett vissza és hunyorított hozzá. "Igen." G maga elé nézett és hirtelen elöntötte valami. Felismerte hogy most nagyon jó döntést hozott.
Este a táborzűz után magukra maradtak a gyerek és a Gömzsik. Csendben ültek egymás mellett egy darabig.
G "Ha nélküled kezdtünk volna bele, akkor mind meghaltunk volna ugye?"
Gy "Igen. Mindannyian."
G "Azért nem akartad megmutatni, mert úgy neked ugrottunk volna és belehalunk ugye? Gyakorlatilag minket védtél önmagunktól, nem?"
Gy "Gondoldd csak végig. Mi lett volna a te első dolgod? Mit tettek volna ők elsőre? És itt nem csak rólam van szó. Egymást is megöltétek volna."
G "De mi ez? Hogy működik? Ez te vagy nem?"
Gy "Hmmm egy kicsit én is, de nem kifejezetten én. Hanem a helyes alapállás, a megfelelő irány és az a tény hogy ti hajlandóak voltatok végre a teljes őszinteségre velem szemben - ami tulajdonképpen aóegyfajta megadás és nyitás, gyakorlatilag megengedtétek hogy én irányítsam a gondolkodásotokat egy időre. És ez volt az ami a bennünk és a közöttünk lévő erőt mozgósította. Gyakorlatilag a fizikai tennivalók szintjén megrekedt csoportok azért gyengébbek és azért pusztulnak el, mert azt hiszik ha 1000 fekvőtámaszt lenyomnak és 150 kilómétert le tudnak már futni, vagy 1 másodperc alatt alfa állapotba tudnak kerülni, akkor ők lesznek majd a legjobbak és uralkodhatnak a többieken. De ez nem így működik. Azért csodálatos a természet és a teremtés, mert ezt nem engedi meg. Erre az erőre akkor tehet szert egy csoport, egyén ha a megfelelő alapállásban áll, azaz a megfelelő hozzáállást veszi fel, a gondolatait úgy rendezi el hogy tudja mit miért csinál. Ha én uralni akarnálak benneteket és fosztogatni akkor soha nem lettem volna ilyen erős, soha nem tettem volna szert ekkora hatalomra. Amikor ezt a hozzáállást sikerül felvennie minden egyénnek egy csoporton belül, akkor valami olyan iszonyú erő tör elő, amivel alóban meg lehet rengetni a földet, akár szó szerint is."
G ránézett és a szeme csillogott. Tudta, elhitte hogy ez tényleg így is van. Amit az elmúlt pár napban megtapasztalt, az túlmutatott a fizika addig ismert törvényszerűségein és már nem kezelte őket hallucinációként vagy valami távoli mesebeli fikcióként. A gyerek élvezettel beszélt. Szerette amikor sikerült valakinek az elméjét felnyitnia. Élvezte a figyelmet és az odaadást, de legfőképpen azt élvezte amikor a többiek is elakadt lélegzettel tapasztalták meg micsoda ember-feletti dolgokra képesek ők maguk ha a megfelelő gondolatokat engedik csak a fejükben működni.
A gyerek folytatta:
Gy "Ez az erő kortalan. Aki megismeri és meg tudja tartani a megfelelő alapállást az akár 100 évesen is le tudja győzni bármelyik ellenfelét, mindegy milyen fiatal vagy jól felkészült is az. Gyorsabb lesz és pontosabb. Azért mert ez az erő nem az izomban van. Bennünk van és rajtunk kívül is. Benne élünk. Amikor kell akkor intelligens módon megjelenik és segít. Jó-zan, Jó-zen. A materilalista - sátánista emberközösség ezt nem ismeri, mert ők a saját hozzáállásukból zet nem láthatják meg. Eltakarja előlük az anyag. Egy két ember akik irányítják a sátánistákat képes arra hogy észrevegye és a hasznára fordítsa ezt az erőt, de ők soha nem lesznek annyira erősek - még ha ideiglenesen annak is tűnnek olanok számára akik mást soha nem tapasztaltak meg, alattuk nőttek fel - mint azok akik a valódi szeretet talaján gyakorolják, valódi őszinteséggel és nem ártó szándékkal. Mind erőben mind gyorsaságban elmaradnak. Azért annyira fontos a sátánista nagyuraknak hogy a gyerekek pici koruktól az uralmuk alá kerüljenek és ott is maradjanak, mert ha csak egyszer is kiszabadul egy gyermek és meglátja ezt amit nektek megmutattam, akkor elveszíti felette az uralmát, nem tudja többé úgy irányítani - még akkor sem ha a gyermek a bizonytalanságában esetleg visszakanyarodik az ő uralma alá. Megismeri a valódi szeretetet és az után semmilyen nemi gyönyör, drog nyújtotta élvezet, élelem, pénz nem fogja megadni azt az élményt mint amit a valódi őszinte szeretet tud nyújtani és az ilyen alapokon végzett hosszú távú munka ad. Az izom másként viselkedik ebben az erőben. A test ellenállóvá válhat a mérgezésnek, a hullámtechnológiáknak, a részecsketechnológiáknak - még a radioaktív sugárzást is le tudja győzni. A közös tudat szintjére emelt józan gondolkodás pedig olyan hatalom amit senki, semmilyen más emberi hatalom nem képes legyőzni. Minden ami nem erre alapul hosszú távon elpusztítja a környzetünket és benne minket is."
G "Atyaisten, de jó hogy újra megpróbáltam. Belepusztultunk volna mi is. Ezért halt meg a X is ugye? Mert nem értette meg és elmondtál neki egy csomó mindent." A gyerek arca komorrá változott.
Gy "Igen. Sok értékes embert elveszítettem amiatt, mert eleinte elmondtam nekik amit tudni akartak és azonnal megpróbálták a hülyeségeiket megvalósítani és vagy mi önvédelemből vagy a saját embereik pusztították el őket. Akor még úgy gondoltam hogy vigyék és pusztuljanak bele, de a többiek jelezték hogy meghalt egy pár olyan is akikbe sok munkát fektettek már bele és megérte látszottak a pozitív változások. Kénytelen voltam a még nem teljesen elveszett emberanyag védelme érdekében önkorlátozást gyakorolni és nem beszélni addig amíg az első lépcsőt meg nem tudjátok ugrani, hogy kiterítsétek a lapjaitokat. Az őszinteség alapértékét választottam mint beugrót hogy kiszűrjem azokat akik nem tudják ezt meglépni. Tudod mint a kutyák amikor behódolnak a másik kutya előtt és megmutatják a legsérülékenyebb oldalukat: a hasukat. Az egy életveszélyes helyzet. Belepusztulhatnak ha a másik megtámadja őket. De még a legnagyobb verekedés után is amelyik behódol azt a másik tovább nem bántja - feltéve hogy nincs megtörve az eredeti természet szerinti pszichéje emberi manipuláció által. E nélkül az egész olyanná álik mint a szentelt ostya."
G csúnyán nézett a gyerekre de mosolyogva "Tudod hogy én gyűlölöm a vallási hülyeségeket."
Gy "Hát úgy értem egy pap azt mondta nekem, hogy ha gyónás nélkül veszed magadhoz a szentelt ostyát akkor a bűnök nem bocsánatot nyernek hanem ellened fordulnak. Persze ebben is ott van a hülyeség, de ez megmaradt bennem. Mert ez így működik. Ha úgy veszed magadhoz aezt a tudást hogy rosszak a szándékaid és rossz az ideológiai keretrendszer ami a cselekedeteidet irányítja, akkor a saját és a környezeted pusztulását idézed elő. Robbanóanyaggá válik. És az a szép az egészben hogy ezt nem én találtam ki, hanem az az intelligencia ami ezt az univerzumot megteremtette. Én csak felismertem a művet és megfogalmaztam egyszerű hétköznapi nyelven hogy meg tudjátok érteni."
G "És tanítani is tudod. Mert az egy külön műfaj."
Hallgattak.
---
X "Nem hiszem el hogy egy ekkora világméretű csoportnak nem kell irányítás. Nem hiszem el hogy ő parafenomén. Valamilyen módon kommuniál velük az biztos. Lehet hogy a mahjonggon kersztül. Tegyétek offline azt az oldalt nézzük meg mit csinál akkor."
Y "Hát kommunikál. Leír mindent a blogján, a naplójában, a facebook bejegyzéseiben. Gyakorlatilag stratégiai és értékbeli iránymutatókat nyújt, semmit a konkrét tennivalók szintjén."
X "De valakinek meg kell szerveznie a konkrét tennivalókat is. Hogyan tudnak ennyire szervezetten végrehajtani egy több személyt igénylő akciót úgy hogy se rádiót se semmilyen kommunikációs eszközt nem használnak. Ezt nem hiszem el. Lehet hogy tényleg annyira le vagyunk maradva. Tudni akarom hogyan csinálják!"
...
"There must be somewhere a central intelligence...which is driving us."
...
Csináldd végig a kiképzésünket. Ja persze ehhez el kéne mondanod mindent magadról... bocs akkor csak fusd a magad köreit...
---
Hmmm ... családlátogatás... renben van végül is miért ne menjek én is el? gondolta a gyerek magában...
...
Leültek. Az anyuka felkínálta hogy hoz kávét. Némi bájcsevej, semleges beszéd. A gyerek csak figyelt. Elemzett. A maga szokott módján felmérte a jelenlévők között lévő viszonyt, az erőhatásokat és az apró jelek összességéből a tudat alatti és feletti tartományok jelzéseiből összeállította a véleményét. Egyszer csak rá terelődött a szó hogy ő ki is valójában. A gyerek ekkor elővett egy hangtompítós fegyvert és a trédére fektette. A cső pont a balettmester mellkasára szegeződött. A szobában hirtelen megfagyott a levegő. Senki nem mert megmoccanni sem.
Gy "Én tulajdonképpen úgy jöttem ide, hogy mindannyiukat megölöm."
A mondat után a szobában a jeges rémületből rettegéssé fagyott a hangulat. Az apuka homlokán hideg izzadtsággyöngyök jelentek meg. A balettmester megmerevedetta foteljában, a Gömzsik sem mert megmozdulni sem, agyában a különböző lehetőségek száguldoztak körbe körbe, az anyuka még lélgegezni is alig mert. A szerencsétlen kislány semmit nem értett abból hogy mi történi de megérezte hogy most valami iszonyú tragédia, valami nagyon nagy baj van. Sokkos állapotban tágra nyílt szemekkel bámulta a gyereket. Ő lassan belekezdett egy rövid lényegretörő kiselőadásba a gyermek pszichikai, testi, szellemi éréséről a nemiség misztériumáról, az őszinteségről. Így fejezte be a mondanivalóját:
Gy "Úgy jöttem ide hogy mindannyiójukat megölöm, de mivel úgy ítélem meg hogy önök valóban szeretik a gyermeküket, nem teszem meg. Mi most elmegyünk, de ha megtudom hogy bárki felnőtt idejön szexelni a kislánnyal akkor magukat is és őket is megölöm. És ez különösen vonatkozik erre a két emberre itt." Azzal felállt a székéről. A Gömzsik szinte azonnal felpattant, de a balettmester habozott. A gyerek megemelte a fegver csövét.
Gy "Te nem hallottad mit mondtam?"
A balettmester erre már azonnal felugrott mintha kilőtte volna a fotel magából. De az arcán a kegyetlen düh folytott indulata torz grimaszt hagyott.
---
A Gábor vissza fog menni. Azt hiszi egyedül vagyok. Viszont nekem nincs kapacitásom ezzel foglalkozni. Ha ti léptek akkor jó, ha nem akkor nem.
X "Ott leszünk, figyelünk. Öljük meg?
Gy "Nem, kell nekem későbbre egy másik feladathoz. Úgy lődd meg hogy horzsolja a golyó. Gyáva szar alak az elég lesz neki, de ne öld meg! Ez fontos."
---
A balettmester később visszament.
Valaki belőtt az ablakon. A balettmester vérző fejjel lapult a falhoz "csapdába estem, a kurva életbe a lakásnak egyetlen be és kijárata van", majd iszonyú tempóban futott ki a lakásból....
---
X "Te a Gábor csak utasításokat ad és parancsol. Soha egyszer sem kapott semmilyen utasítást maga. Semmit. Ő a legtetején van a KGB hálózatának!"
Gy "Nem biztos az. A "hivatalos" hálózat láthatatlan és belülről látható részét lehet hogy ő irányítja de a KGB csakúgy mint a Mosszad és a CIA legfelül okkult módon üzemel. A legtetején olyanok irányítják az ilyeneket mint a Gábor akik személyesen soha nem avatkoznak bele - szinte - csak az okkult csatornák használatával a közös tudat és tudatalatti vagy feletti segítségével. Ez működhet úgy is hogy az ilyen irányítókat pl gyermekkortól egy sátánista rituálé szerint kínozzák és beépíti a triggereket az elméjükbe, hogy felismerjék azt a tudatállapotot amikor az irányítói kör az okkult szertartásait tartja. Ez úgy működik mint egy szűrő. Emlékszel a Sndor Mátyás című regényre?"
x "Igen."
Gy "Emlékszel a toportyán elkapta azt a forgatható kódrácsot amivel olvasni lehetett a négyzetrácsos felületre írt üzenetet?"
X "Igen."
Gy "Na ez is úgy működik, csak a szűrő nem látható hanem az irányított elméjében van (gyermekkorban ültetik bele) és egy sajátos tudatállapotot jelent amiben pl kezedbe veszel bármit és azt látod amit az irányítók láttatni akarnak veled. Így kezdbe vehetsz bármilyen könyvet, és a egy oldalon lévő szavak segítségével kiolvashatod az üzeneteket akár szóban is. De a quiji tábla is pontosan ilyen módon működik. Ezért is tiltotta be a pápa a középkorban és még később is, mert használták ők maguk üzenettovábbításra, de másik is meg tudták fejteni és fogadni az üzeneteket a tábla használatával. Ezért is olyan fontos a Gábornak az ilyen kislányok kondícionálása. Nem csak nagyokat élvezkedik velük, hanem a következő nemzedéket is képzi, és beállítja a vezérlő triggereit. Így csinál olyan robotot belőlük akik csak neki engedelmeskednek és csak ő tudja őket irányítani."
---
X "Mi a terved a Gáborral?"
Gy "Nos először is felkínáltam neki a lehetőséget hogy maradjon itt. Közben előkészítettem neki egy kiküldetést amiben van egy csali."
X "Mi az?"
Gy "Látszólag egy kislány eltűnéséről van szó. De mögötte emberrablás rejtőzik és egy mások számára nem ismert de általam é általa ismert adat egyenesen egy gyermekprostitúcióval foglalkozó hálózathoz vezet. Ez a Gábort nagyon érdekelni fogja. Ugrani fog rá, mert imádja a gyerekeket kúrni. És akkor belesétál a csapdámba amit élete végéig bánni fog, és onnantól ez lehet hogy nem hogy már túl sokáig tartani."
X "De miért gondolod hogy ezt beveszi?"
Gy "Mert ő felizgul természetes állapotában a gyerekektől szexuálisan. Nem manipulálják, hanem ő maga felizgul. Alig tudja néha elrejteni."
X "Honnan tudod hogy nem manipulálják?"
Gy "Onnan amit mondtál. mert ő irányít. A technikai csapat azt teszi amit ő mond. Ő állítja be a célpontot és hogy milyen legyen a támadás típusa. A technikai csapat gyakorlatilag azt sem tudja mit csinálnak - szinte. Ő irányítja ezeket a támadásokat."
X "És mi lesz utána?"
Gy "Hát utána kiszedek belőle mindent, majd kezelésbe veszi a Práczki buzikommandója, némi módosítással a programjukban. Először buzivideót csinálnak vele, majd utána átadom a saját hálózatának. Azt csinálnak vele majd amit akarnak. A rohadt nagy titkolózás miatt ezek nem fogják tudni hogy kivel szórakoznak, hogy saját irányítójuk van a kezeik között. Ezt azért kapja mert ő is ezt tette velem. Kiszolgáltatott a hálózatnak hogy mindenki úgy szórakozik velem ahogy akar. Persze ez nem ment azért annyira könnyen nekik de állandó szarakodásoknak lettem kitéve mindenhol ahová mentem. Most megtapasztalja ő is milyen ez. Lesz kecskepornó, pisi-kakaszex, elveszik majd minden karakterének a felhalomzott pénzét kiforgatják mindenéből. ennek pedig az lesz a következménye, hogy kiszorul az alvilágba. Ott meg a képességei miatt hamar át fogja venni az irányítást. És ha jól számítok akkor egyenesen a kedvenc területét fogja megcélozni: a gyermekprostitúciót."
X "De akkor iszonyú károkat fog okozni és rengeteg gyereket tönkre fog tenni."
Gy "Igen. Akkor ha nincs ellenállás, akkor igen. De ne feledd el hogy már évek óta rengeteg gyereket képeztem ki, és világszerte sokan biztosítottak a támogatásukról. Ha hazudtak és a pénzt amit adtam nem arra költötték amire mondtam hogy költsék és nem csinálták meg amit mondtam hogy csináljanak meg, akkor a gyerekek keményen megszívják és szenvedni fognak. Ez elő fogja csalni az ellenállást és rá fogja kényszeríteni őket arra hogy komolyan vegyék a programomat, mert csak így tudnak majd életben maradni."
X "DE ez iszonyú kegyetlen."
Gy "Az. De másként nem tudom biztosítani hogy a kívánt változás tényleg bekövetkezzék. Ha tényleg vannak odakünn mások akik komolyan veszik ezt az egészet, akkor tovább figyelik a Gábort és így fel fogja nekünk deríteni azt a területet ahová senkit se küldenék be semmi pénzért beépülni. És ki a legjobb ember egy ilyen feladatra? Hát az aki a legjobban szereti a célterületet: egy ilyen pedofil szarházi mint a Gábor. Vele gyakorlatilag kiherélhetik a többiek az egész világon a gyermekkereskedelmi hálózatokat, mert abban biztos lehetsz hogy a Gábor a képességei folytán az egészet magának akarja majd és meg is fogja szerezni. De ha nem is így lesz, mert lesz ellenállás vagy a dolog már sokkal előrébb áll, akkor a gyerekek fogják kinyírni. És az meg végképp igazságos lesz: azok ölik meg akik ellen a legtöbbet vétett. Megígértem neki hogy nyomorult módon fog megdögleni, igyekszem megtartani a szavamat. Ebből nem fog élve kimászni sehogy sem, de előtte kínlódni fog sokszorosan mint ahogy a legtöbb áldozata tette."
---
Kifelé menet a gyerek maga elé engedte a balettmestert, majd az ajtófélfánál visszafordult. Kivette a tárat a pisztolyból és kivett belőle két golyót.
Gy "Ezt maguknak adom. Mindkettejüknek egyet egyet. Ez emlékeztetni fogja magukat arra hogy mit mondtam és hogy mi fog történni ha a természet törvényeit még egyszer megszegik. Őrizzék meg és erről eszükbe fog jutni mindig. Ne feledjék el, hogy az életük múlik ezen."
---
X "Segíts végiggondolni."
Gy "Megcsináltátok a profilokat?"
X "Igen." A gyerek várakozóan kérdőn tekintett a nőre. Ő folytatta. "Hát arra jutottunk egy heti munkával hogy ezeknek a szülőknek évekre lenne szüksége ahhoz hogy valamit változzanak és sokukat csak kényszerítéssel lehetne ebbe az irányba mozdítani."
Gy "Kitűnő. Ugyanarra az eredményre jutottatok mint én."
X "De nekünk ez egy hetünkbe tellett. S nem tudom még mindig hogy mit tegyek."
Gy "Majd idővel minnél többször végigcsináljátok ezt az elemzési folyamatot ez fel fog gyorsulni, meg vannak gyakorlatok amivel a részfeladatokat is fel tudjátok gyorsítani külön külön, gyorsolvasás, folyamatábrás gondolkodás, különböző mentális tudatalatti szűrők felépítése az értékred szerint - majd segítenek a többiek. Nehogy azt hidd nekem ez az elején ilyen gyorsan ment. Van vagy 20 év rutinom benne. És nem egyedül dolgozom én sem a látszat ellenére."
X "És mit csináljunk? Mert ez az igazi kérdésem."
Gy "Hát én kicserélném őket." A nő keserűen nézett maga elé. Nem szerette amit hallott habár ő is tudta hogy ez az egyetlen valódi megoldás.
X "De a gyakorlatban akkor ez hogyan működhetne? Nincs valami más mód?" Próbált kibújni a felelősség súlya alól. Ez a megoldás azt jelentette hogy a szülőket vagy meg kellett ölni vagy legalábbis elpaterolni valahova máshova leradirozva az emlékeiket, bár ezt a gyerek tudta hogy az ő esetükben csak azt jelentené hogy valahol máshol rongálnák a környezetüket valami más módon és fokon.
Gy "Elmehetnél a rendőrségre is. Tényleg menj el a rendőrségre. De ne így hanem valami olyan helyi szarházinak álcázd magad akinek tényleg van köze a gyermekkereskedelemhez és prostitúcióhoz. Akkor azt is megtapasztaljátok hogy mit csinál a magyar rendőrség amikor ilyen megkeresés érkezik."
X "Szerinted mi lesz?"
Gy "Mi lesz? Kinyírják a panasztevőt vagy ők maguk vagy valamelyik bérgyilkosukra bízzák ha túl jó a csávó." A nő megint ugyanazzal a keserűséggel nézett maga elé és sóhajtott egyet.
X "Elig hiszem el hogy tényleg itt tart a világ, s pedig már olyan sokat láttam ebből a mocsokból hogy elég."
Gy "Ha ezt emgcsináljátok akkor pontosan látni fogjátok hogy az egész hivatalos rendszer úgy van felépítve hogy az ilyen ügyeket eltussolják. Gyakorlatilag a hivatalos rendszer AZÉRT LETT LÉTREHOZVA. EZ AZ EGYIK FŐ FUNKCIÓJA. A hatalmát biztosítják azoknak akik ezt a szart vezérlik."
...
X "És miért fontos hogy a régi szülőket hangos beszéddel való bocsánatkérésre kényszerítsük?"
Gy "Ez egy nagyon fontos kérdés. Azért fontos, mert a kis gyerekek kondícionálása úgy zajlik hogy soha egy hangos szót nem beszélnek róla csak úgy interurbán... Hallgatólagos beleegyezés van vagy a valós beszédet behelyettesítik valami más szóösszetétellel. Például amikor ők azt mondják hogy szeretlek lányom, gyere apáddal összebújunk egy kicsit... az azt jelenti hogy kislányom most leszopod apádat... és a többi. Hétköznapi nyelven de teljesen kitekert módban használnak minden szót. Megvan a maga rendje hogy mitől kerül a kilány majd szex üzemmódba. Vannak olyan triggerek amit beültetnek ezek mellé a mondatok mellé. Ez lehet bármi: testtartás, kézjel, hangszín, szag, szín, tárgy egy egyéb esemény párhuzamosan bármi. Hogy nehogy véletlen bekapcsolódjon máshol. Ha ez a szöveg elhangzik hangosan akkor utána emlékezni fognak erre később amikor visszatérnek az emlékeik. Ez segíteni fogja  gyógyulásukat mert legalább tudják hogy mi történt és mi okozta a sérülésüket. A felépülésükre ekkor lehet majd csak lehetőségük."
---
Gy "Na mi volt?"
X "Hát elmentem a rendőrségre és azt mondták hogy oké, milyen bizonyítékaim vannak arra amit állítok?"
Gy "Hahaha. látod. És a rejtett kamerás felvételeket nem mutathatod meg nekik, mert a TÖRVÉNY TILTJA hogy te ilyet készíthess. Gyakorlatilag itt mutatkozik meg hogy a rendőrség mint olyan kiveszi az erőt azok kezéből, az önvédelem jogát azok kezéből akik számára ez a legfontosabb lenne. És nézzük mit mondtak mit fognak tenni és mit csináltak?"
X "Ezt mondták hogy jó utánanéznek a dolognak."
Gy "ÉS mit csináltak?"
X "Semmit. A feljelentést fogadó írt egy papírt arról hogy ott voltam és ennyi. Senki nem tett semmit. A tiszt elolvasta később és nevetve visszadobta a papírt  a többi közé. De a figura akinek az arcát használtam egy pár nap múlva eltűnt egy időre, amjd megkerült. Szerintünk kicserélték, bár ugyanazt csinálja pontosan amit eddig."
Gy "No látod. Most már te is tudod hogy ez a valóság. A rendőrség, a parlament, a jogi felépítmények, a hadsereg mind azért jött létre hogy az egyszerű polgár, a nép kezéből az erő jogát kivegye, hogy arra hivatkozva hogy van önvédelemnek hivatalos szerve, neked már nincs jogod fellépni, sőt ha fellépsz önerőből azt még üldözi is sőt bünteti börtönnel vagy másképp. Az egész arra szolgál hogy az önvédelem jogát és erejét csorbítsa. Az pedig amit most ti csináltok a valódi önvédelem. A valódi titkos szolgálat. Titokban felderítitek a gyermekekkel kapcsolatos visszaélések gyanúit és meggyőződtök róla hogy igazak-e vagy sem. Miután meggyőződtetek azután pedig ELMONDJÁTOK a többieknek hogy a gyanúsított tiszta-e vagy sem és a jelek amiket láttatok mitől keletkeztek. Így működne a jól működő titkos szolgálat, mely azokért dolgozik aki a legfontosabbak: a szeretteinkért és valós védelmet nyújt. És lesúlyt ha kell. Arányosan és pontosan. Korrekten, alaposan a természet törvényei szerint. Megerősít ha arra van szükség. Ajánl ha kell egy jó ember egy bizonyos területre. Ezt ma egyik "hivatalos" szerv sem teszi meg. Egyik sem."
---
"Itt végül is a döntés arról szól hogy homokba dugod a fejed és alszod azt az álmot amit eddig, hogy ott van "állam apuci-anyuci" aki gondoskodik ezekről a problémákról. Csak fel kell hívnod egy telefonszámot elmondani egy embernek aki felveszi a hívást a másik oldalon és a felelősség és a tennivalók köre véget ért. A lelkiismereted megnyugszik és könnyeden alszod tovább a nyugodt élet álmát. De amióta gyakoroljátok a hipnózisból való felébredést gyakorlatait és észreveszitek az apró jeleket amik alárulják hogy itt ez a gyerek hiányzott egy hétig ott az, ez a gyerek ki lett cserélve, ez vagy az az ember az utcán meg lett ölve és valaki az ő ruházatában ment tovább és senki nem vesz észre semmit - nos ugyanez a probléma a gyermekek korai szexuális életre nevelésével is. Félrenézhettek, hagyhatjátok de akkor hosszú távon ezekből a gyermekekből ugyanolyan robotok és rongálók lesznek mint az ő szüleikből, és ők lesznek a következő nemzedék akik az egészségesen gondolkodókat fogják fosztogatni és gyilkolni és megbaszni lehetőleg csecsemőkorban, mert "nem lehet elég korán kezdeni." Felhívhatjátok a rendőrséget megnézhetitek hogy mit csinálnak. Semmit vagy még rátesznek egy lapáttal - elsimítják az ügyet és visszaküldenek mindenkit aludni. Most kaptatok technikát amivel titokban megfigyelhetitek mi zajlik a színfalak mögött. Látjátok. Most már nehéz azt mondani hogy ez nem igaz és nem hiszem el, meg bizonyísd be. Be van bizonyítva. Most csak az a kérdés ti mit fogtok tenni. Szemet hunytok és félrenéztek, vagy tesztek valamit. Ha tesztek valamit akkor rá fogtok jönni hogy nincs olyan sok választási lehetőség. A rendszer maga nem hagyott ilyet. Meg kell őket ölni. Nincs más megoldás. Néhány kivétel akad akiknél lehet kivételt tenni, ezeket a profilozás során meg kell találni! Őket hagyni kell élni és segíteni vagy ha kell kényszeríteni kell arra hogy a helyes irányba menjenek. De a kényszerről tudotok kell hogy hosszú távon visszafelé sül el és csak károkat okoz. A gyerekek meg vagy felépülnek a rongálásból amin keresztül mennek vagy minden erőfeszítés ellenére maguk is rongálókká válnak attól függően hogy mennyire későn avatkoztunk be. És akkor velük szemben is végig kell zongorázni a lehetőségeket hogy mit tegyetek. És ez így megy a végtelenségig, de legalábbis addig amíg fel nem nő egy olyan nemzedék akik maradéktalanul alkalmazkodnak azokhoz az értékekhez ami a túlélésünk egyetlen záloga: a természettel való harmonikus egyensúly megtartása. Amíg ez nem kerül be az alapvető tananygok közé addig a háború folytatódni fog és egyre durvább méreteket fog ölteni. nyomokban beszéd formájában mekerült már itt ott némi részlet de semmi lényegi tettbeli formában nem jeleni meg a gyerekeink nevelésében. Az iskolarendszer úgy van felépítve hogy konzumidiótákat és prograozott és programozható engedelmes rendszerelemeket neveljen a gyerkekből. Egyik nevelési intézmény sem neveli a gyerekeket arra hogy kiálljanak a valódi értékek mellett még akkor is ha mindenki szembe megy velük. Amíg ez folytatódik addig a rothadás irányába megyünk és nem lesz semmilyen változás. A gyerekekből ugyanolyan szarházik lesznek mint az elődeikből. Csak a gyilkolás és a cserélődés sebessége fog gyorsulni. Szóval el kell döntenetek hogy gyilkoltok-e és ha úgy döntötök hogy igen akkor érdemes valamiért tenni, azaz le kellee tennetek a tettek mezején nyíltan a voksotokat az egyetlen valódi értékrend mellett ami univerzálisan egy élhető világot tudna teremteni ha mindenki igazodna hozzá."
---
X "De én keresztény vagyok, iszonyú érzés hogy ölni kell azért hogy meg tudjam védeni a gyermekeket a förtelmes elme-módosító programozástól és a nemi visszaélésektől. Hogyan tudom ezt összeegyeztetni a vallásommal?"
Gy "Nos ha keresztény vagy, akkor gondolhatsz minden alkalommal arra a szent mondatra amit Jézus krisztus keresztre feszítésekr mondtak és mondanak ma is a papok: "Krisztus teste, Krisztus vére mely értetek és mindannyiunkért kiontatik a bűnök bocsánatára." Ez a rövid mondat végül is feloldozást is ad, hiszen elismered hogy az ellenséged egy közülünk halandók közül, de vétkes és a bűneit meg kellett fékezned a nagyobb bűnök és a teljes közösség pusztulásának elkerülése végett. A bűn amit vétkezett másképp nem javítható nem tehető jóvá. ölnöd kellett. Áldozatot hoztál. A keresztény vallások legtöbbje erre a sátánista áldozati szertartásra épül. Ez a sátánista áldozati szertartás lényege csak van benne egy csavar. Ha ezt a rövid mondatot felidézed és időnként meditálsz rajta és alaposan végiggondolod hogy mit miért csinálsz és mindentmegteszel annak érdekében hogy az öldöklést elkerüldd, akkor és akkor ha már nincs más mód és út akkor jogosan ölsz. Sőt akkor ölnöd kell. Az önvédelem és az ártatlan utódok védelme olyan parancs amely bele van írva a természet minden teremtményének életébe. Valamilyen módon minden élőlény igyekszik megteremteni a túlélés lehetőségét. Ebbe sok esetben benne foglaltatik az ölés. Nyilván itt is az alapállás a fontos. Az hogy miért teszed. Ha fontos feladatod van meg kell védened önmagadat. Dönthetsz úgy is hogy nem teszed meg és hagyod hogy elpusztítsanak, de ha más életek vagy nagyobb felelősség van a válladon akkor ezt nem teheted meg, meg kell védened magad, mert egyébként gyáva menekülés lenne a halálod a terhek alól, s a hatása is borzalmas lenne mindenkire aki rajtad függött, benned bízott. Ha mást kell megvédened akkor is ott van a következetes és alapos mérlegelés szükségessége. El lehet e kerülni, van e más megoldás, tudsz e segíteni a védettnek hogy megvédje önmagát, mert mindig az a legjobb védő aki önnön életét védi hiszen ő maga a legjobban érdekelt ebben. Ezért képeztem ki pici gyerekeket egészen kicsi korban. Ezért hagytam nekik pénzt és feladatot hogy meg tudják védeni egymást és tovább tudják adni amit tanítottam. De ezt nem lehet mindenkivel megtenni. Valamit kezdenünk kell azokkal is akik már bekerültek a rombolás ember-torzító rendszerébe. Van hogy nincs más megoldás mint azonnal eltávolítani a torzító kínzó tényezőket körülük. És ezt csak gyilkolással lehet megoldani a legtöbb esetben, különösen ma amikor a legtöbb ilyen rendszerelem már tudatosan teszi azt amit tesz. Úgy döntött, hogy pénzért hatalomért, kényelemért egyéb előnyökért rombol, kínoz, programoz, kondícionál, akár saját gyermekével szemben is - mert valószínűleg ezekkel szintén ugyanezt tették gyermekkorukban és számukra ez nem tűnik rossznak, inkább természetesnek. Viszont ha mi hagyjuk őket tevékenykedni akor a sátánista hagyomány tovább él inden ilyen gyermekben és a céljaikból fakadó következmények beteljesülnek: elpusztítják ezt a bolygót. Gondoljátok ezeket végig és ilyen szemléletben mint a jó kertész a kertben:. vegyétek ki ami nem oda való, s tartsátok meg a többit."
---
Balettmester "Az emberi nagysága vitathatatlan. De téved. Azt hiszi ezt nem lehet ellene felhasználni és ez súlyos tévedés és be is fogom neki bizonyítani."
...
Gy "Ha meg tudsz ölni tedd meg. Ha nem teszed meg akkor én foglak téged megölni. Megígérem."
---
"Remember AA. Az a megoldás!"  J.F. Cooper
---