Friday 5 October 2012

atom.ru

"Te ez a gyerek ki-be járkált a legszigorúbban őrzött titkos létesítményeinkben?"
"Igen."
"Hogyan lehetséges ez?"
"Saját azonosítóval rendelkezett. Elszeparálva volt letárolva, alig találtuk meg."
"Hogyan? Ki készítette neki a belépőt? Ki tervezte a biztonsági rendszert?"
"Én magam. És biztosíthatlak benneteket, hogy nem kapott tőlem semmilyen információt senki erről."
"Akkor hogyan lehetséges ez. Írisz azonosító, tenyérlenyomat és hangazonosító is van. Hogyan juthatott egyáltalán odáig be? Elképesztő. És megmagyarázhatatlan. Valami olyan technológiával állunk szenben, amit még csak nem is értünk. Hozzáfért mindenhez, amivel foglalkoztunk."

"Még a lekgépzettebb speciális katonák sem bírták..."
---
"Na jó ez már így durva. Eresszetek ki innen..."
---
"Néha olyan nevetséges dolgokban hibázik, hogy elképesztő. Az emlékezetében időnként komoly csúszások jelentkeznek. Erre van-e valami magyarázat?"
"Igen. Időnként azokon a helyeken ahol a legmodernebb emlékezettörlési technológiát használtuk rajta, a fizikailag kiégetett szinapszisnyomok nem tudnak újra megjelenni - ezért csúszás, átugrás jelenik meg az emléknyomaiban. A csúszások iránya elég beszédes szokott lenni, de vn olyan is, hogy csak nagy áttételeken keresztül "utal" az eredeti törölt emlékezetnyomra."
---
"You are what you read" - You are what you eat. Eat me. 
Vajon Bush véletlenül választotta a könyves módszert a scriptjeinek közvetítésére? Hiszen a könyvek "veszélyesek" az emberi társadalmat bután és irányítható birgaállapotában tartani akarók számára. Tévedett vagy eleve egy double gamer volt, most mit csinál? Egyet előre kettőt hátra? Mit csinálsz George? Én nem tudlak követni.