Sunday 30 November 2014

Directed energy weapons - irányított energia fegyverek.

Gondolkodtam azon, hogy csinálok itthon házi készítésű mikrós fegyvert azután elindulok előadást tartani erről és úgy kezdem a témát mint a volt távközléstechnika tanárom: Első órán behozott egy CB 667-es telefont (tárcsázós jó öreg klasszikus telefon) és letette az asztalra. Rövid hatásszünet után megkérdezte: "Nos önök távközléstechnikát fognak tanulni. Mit gondolnak mi az a távközléstechnika?" Ültünk és lapultunk. Senkinek nem volt lövése sem, vagy ha volt is olyan hallgatott. Ő egy újabb hatásszünet után folytatta:
"Nos ez a távkozléstechnika - s a telefonra mutatva folytatta - és minden ami ahhoz kell hogy ez működhessen: távvezeték, telefonközpont és a többi...
Érdekes módon mindenki tudta mit is fogunk tanulni. S ez járt a fejemben nekem is. A sok kétkedő és fizetett trollnok, akik altatják az amúgy se nagyon éber populációt könnyen leszerelhető ha mondjuk a fal mögül jól megmikrózom a közönséget - ettől mindenki megijed mert baromi kellemetlen - persze nem halálos, csak nagyon rossz érzés - de azonnal mindenki bizonyítékot kap, személyes tapasztalatot arról milyen is a rejtett és láthatatlan eszközökkel vívott háború. Aljas és gyáva megoldás. De jelen van mindennapjainkban sajnos és fel kell készülnünk a családok szintján - mert a magyar katonai hírszerzés minden csak nem magyar és semmit sem fognak tenni a többség érdekében - csak a sógor, koma, jóbarát - azaz a titkosszolgálati információs, besúgó és érdekkapcsolatok körei szintjén - jópénzért.

Sokféle támadásnak voltam már kitéve ez az egyik legaljasabb féle. A szöveges és pszichológiai zaklatás is elég kimerítő és kétségbeejtő - alkalmas arra is hogy a gyengébb idegzetűeket a halálba hajszolja - de egy bizonyos tudatossági szint és egy bizonyos rugalmas és jól megalapozott keretrendszer (lelki operációs rendszer) megléte esetén nem halálos csak kellemetlen. A fizikai támadás elhárítása gyakorlatilag a jó kiképzésen múlik, a helyes stratégián - s mindegy hogy milyen nagy az ellenfél, milyen gyors, ha tudod mit fog tenni és a változókat kihasználod, mindig lehet találni megoldást. De ha nem akkor sincs baj. Egy férfias küzdelemben elesni nem szégyen.
A rejett és még nem ismert, érthetetlen dolgok azonban sokkal veszélyesebbnek tűnnek, sokkal nagyobb lelki teret jelentenek. Amíg meg nem ismerjük. Sötétben még az a terep is más, amit nappal már százszor bejártál. Veszélyesebb is. Teljesen másképp kell mozogni és tájékozódni. De ezt is meg lehet szokni. És ott is vannak megoldások.
Hónapok óta irányított energianylábokkal, különböző hullámtechnológiákkal támadnak. Pár hete radioaktív sugárzást is produkáltak itt a környékünkön. Anyám szegény szintén véreset kakált. De ezeket a patkányokat meg fogom nyúzni élve. Persze ők se felfogni nem tudják, se megérteni amit mi csináltunk, ami mellett elköteleztük magunkat. Főleg én. Anyám már csak egy roncs. Szegényt a sok katasztrófa már kiforgatta önmagából, megcsontosodott és berozsdált. De én tudom min ment keresztül és bosszút állok érte. Még akkor is ha ma már tulajdonképpen ő maga is gyilkol engem.
Ezreket képeztem ki személyesen - köztük rosszakat is jókat is.
Többszáz tervet is készítettem. És alvó részeket is elültettem, sokat. Ezeket triggerek aktiválnak bizonyos feltételek megléte vagy meg nem léte esetén.
Eljutottam odáig hogy Faraday kalitkában alszom, mert egyébként nem hagynak. Persze az sem véd mindenféle techológia ellen. Szóval más védekezési módot is haszálnom kell. mire kivédtem a nagyját jól elegem is lett. Van még egy technológia amit viszont a jelenlegi körülményeim között nem tudok kivédeni. Persze ezzel nem fognak megölni, de baromi kellemetlen. És egyre fogy a türelmem. Nem igazán értem mire olyan nagyon bizakodóak azok akik ezzel szórakoznak de rá fognak faragni. Az egyik a Robert Duncen volt aki gyakorlatilag fejlesztette a rendszert (az én irányításom alatt és az általam adott keretek között). Gyakorlatilag eladta magát a pentagonnak jó pézért. Kiadtak egy ilyen követő és manipuláló, gyilkoló és kínzó berendezést, ami gyakorlatilag nagyon nehéz bemérni, és hatástalanítani, katonai elszerelés kell hozzá - feltéve hogy nem tudod mivel állsz szemben és nincs otthon megfelelő cuccod. Szóval kihozott egy könyvet a Robert Duncen ami gyakorlatilag egy reklámfogás volt, és a második részét a könyvnek már súlyos lóvéért árulja. Kiknek? Hát kormányzatoknak, maffiának, ciakgbmossadmi6nak meg az összes szarládának aki milliókat tud fizetni olyan módszerekért amivel titokban lehet ölni, meg kínozni. De Robert sem fog sokáig ugrálni, mert szembe fogja találni magát a leleplezés nehézségeivel. Sőt az életébe is kerülhet a dolog. Merthogy a könyv amit kiadott nem csak azok kezébe kerül akiknek a kezébe ő odaadná. S e fölött a pentagonos haverjai se fognak tudni kontrollt gyakorolni... Sajnát kardjukba fognak dőlni hamarosan.
A mostani technológia amitvel még birkózom: a lézernyalábra ráültetett bármmilyen hullámtechnológia. Ez lehet gyakorlatilag bármi az elektromágneses spektrumon. A lézer bizonyos fajtái ugyanúgy mint az ultrahang, bizonyos távolság megtétele után mindig ugyanazzal a karakterisztikával torzulnak, különböző anyagokban is. Ez kiszámítható. És e miatt rá lehet ültetni egyéb más hullámhosszakat. S mivel pontos is ezért a 300Gigahertz feletti tartomány is játszik. Gyakorlatilag egy nukleáris fegyvert is lehet belőle csinálni ami egy irányított sugarat tud kibocsátani. Ennek kistesóját csináltuk meg Roberttel (ő volt a technikai kivitelező én az ötlet és elméletgazda), de a jelenség a jövőre nézve sokkal komolyabb következményekkel fog járni. Van persze tovább is, azaz csináltam tovább, de abban már nem Robert vett részt hanem más. Erről persze ő már nem tud. Szóval most ez a technológai van soron - ellenem fordítva.
kis apró hullám-tűkkel szurkálnak. A kabdebó is ezzel lett megölve tüdőembóliában. Hahhaha a saját embereiket is leölik. No semmi gond. Engem egyenlőre csak kínoznak, mert mivan ha mégis igazam van - ami úgy van, tényleg bebiztosítottam magam. És nem fog senki se túlélni engem. Mert mi van ha tényleg igaz amit mondok? Hát akkor szopás van. Ezért csak köröznek felettem és kellemetlenkednek. Ugyan bepróbálta az egyik kezelő ugyanazt a tüskét amitől a kabdebó feldobta a pacskert, de hát én nem kabdebó vagyok. Persze ezt is titokban tartják a többi kezelő előtt, mert sok kérdést vetne fel. Ajajj...
Persze azért vannak részletsikereik is. Bepaliztak. Nehezen tudom megállapítani a forrás irányát. Pedig ebben jó voltam. A többit meg remélem intézik a többiek nemsokára, mert kezdek elfáradni. Segítség kell ebben. Meg kőne táncoltatni a karbantartót. Robert abból húz lóvét hogy (szarházi ő is bekapta a horgot) a cucc időnként jól leég, meg nem bírja meg ilyen gond meg olyan gond és a kezelők nem is értik milyen technológia és hogyan működik. És akkor a Robert súlyos pézekért megy és megoldja. Ha őt kiveszitek hamar tönkremegy a cuccuk. Ha meg megfejtik akkor tovább fognak lépni és akkor jön a show... Bele fognak nyúlni egy olyan dologba ami megégeti az ő kezüket is keményen. Mert a hülye az előbb lő és azután gondolkodik. Mi az a piros gomb a technológia legalján? :-)
Egyik szutyokból a másikba. Jó pár évig fizikailag próbáltak ijesztgetni - annak az lett a vége hogy kezdtem megijedni és ha megijedek akkor támadok - úgyhogy ezzel felhagytak. Akkor nekemestek a szervezett zaklatás pszichikai részével. Ezt ismeguntam egy pár év után és odáig jutottam hogy ölni fogok. Akkor megint visszább húzódtak és most ezzel helyettesítik a dolgot - csak hogy ne unatkozzak? Az lesz ennek a vége hogy megunom és nekivágok a régi útnak: levadászom én az irányítók, az azoknak közvetlen beosztottjait és mindenkit aki alattuk segített az utolsó láncszemig, és nem fog érdekelni hogy "de nekem gyerekem van" meg "én csak a munkámat végeztem" kifogások. Mentek a kurva anyátokba a tepsibe. Mindenkinek megvan a lehetősége hogy szabadon döntsön. Ha megint neki kell indulnom nem fogok semmit se kérdezni. Benne voltál: fizetsz. Nem fog érdekelni hogy te csak ezt a dobozt vitted el innen oda: te vitted el, nem kérdeztél csak része voltál vagy a mocsokhorda rendszerének és ennélfogva így is foglak megítélni.
És azok akik azt hiszik nem lesz vagy nincs hatalmam ezt megtenni - óriási hibát vétenek.