Monday, 17 October 2016

all shit

Yep... you have evidences collected about last time I killed a guy here... I told you I can do that just like that without having anything done - even if you all are against me and all the juristiction system is in your pocket... I proved it for you. Now you thing anything changed? I don't see any changes. The system of lies and distration, slavery is just become an even more hidden, hard to be recognized by the most of the so called human society... Because of the well paid capo's the cogs and prisoners do it that way. Nothing changed.
And these here do the same: shit. And this is being organized by the very top level just as it was before. The only difference is that not the same persons are doing it. The last one's are dead. So a new cut is coming here too. From top to bottom.
---
yep these are the second wave crap... most of them showed in indilab... of course all masked. They are careless, greedy, some of them even bloodthirsty shit... but also we can used them up before they go... Some of them are kugli-cemetery (kulgi-temető) used like the black character in some of those ncis or other investigative series... yeah this is already not even the second wave sorry this is probobly the third, which is finally good if I see it that way but still painful to be around this crap. I wish one of them would be a bit more mindless or let us say brave... I cannot tell you how much I got tired of the crap they represent. Mr Z words bounce in my head back and forth. And in the same time I cannot imagine myself being that patient to let them grow to this size. But I had to I guess to use them to clean the rest of them who stayed away from development. Yes that's the reason. But now... It feels like I made a very vrong decision and fooled myself into their crap... Of course they are flaged all with their weaknesses and can be taken out easly when time is up. No words really. I cannot even find the right words to what I feel. I don't feel. It just seems to me an endless loop of shit and there is no any improvement just they lost intel, got more weaker, sloppy - but still the whole mass is going to the same direction towing everybody down the hole to the very bottom.
---
All shit.
---
"But Peter they taken my wife. I know I had to lie to her but I loved her and still I do. Could you send her a message?"
"Yes I can. Your message will be delivered and if she is still alive and wants to reply you will get the answere."
"But How?"
"Well I thought them all your old school methods also the new ones and they have much ore advanced ones too."
---
Of course that woman was not for real... As good as mossad, and as dirthy as well. She is still being favorited but this is the end for her. And for her old school husband too. You played them for long. So this is the reason why you lay the "helper" for them....
Because  you know and you let me know that you can play them. That it is about... :-D nice but now you fall... You exposed yourself. You old school shit. Yes I did that glass thing for them and that is part of an attacing device better than the new school digital shit, but not better than what I built with "them" agaist their shit... It is really embarassing but nothing else.
They still can do a lot of harm for example sleep deprivation like now but they can keep it up for long because they have to play the "helper"... And also there is a technical reason for that too...
---
Nos lassan azért lebukogattok ti is. Hát így van ez. Itt az old school az ami megrohasztotta az egész rendszert. És ma is ők rohasztják. Így megy ez. De már nem sokáig. Még mindig valakinek játszanak, eljátszák a védőt, mintha engem védenének... igazságot tesznek... hahaha megbüntetik a vétkest... miközben azt is ők maguk irányítják... engem is tudnak valamelyest irányítani és ez azt jelenti hogy van közöttük valaki akiben sokáig megbíztam... még valaki a kezdet kezdetétől... Aki hazug és végig csak a beépülés volt a feladatata. Nő. És el kell ismernem még a mosszad kurváinál is jobb. Brit. Hazug a csontja velejéig. Viszont senki se csinálhatja ezt sokáig... neki is eljött a bukás ideje.
---
Ez itt mind szar... még az se érdekli őket hogy én azért átlátok azon amit csinálnak. Semmit se változtattak meg pusztán mindenkt játszanak. Velem is kimondatnak időnként egy pár dolgot... ügyes mit mondjak... de benne van a hamisság és érzékelem a szarrakás szagát. Ez visszaüt. És pusztulnak is emiatt... mégis tovább folytatják a dolgot... hátha. Ha eddig eljutottak hátha eljutnak még tovább is. Közben építik a kontroll rendszerének egyre szélesebb tárházát és módszereit. Semmi se változott. Az irányítk itt ugyanolyan rohadtak mint eleddig. Pusztán a csomagolás változott. Ahogy mr kaiser fogalmazott: "csak beljebb toltuk a zsírt a fülekben"... hahaha hát sajnos. leginkább azt sajnálom hogy ezek tényleg abban reménykednek hogy ha őket be tudják csapni akkor onnan majd ki tudják majd játszani a végső fenyegetés rendszerét is... Nos az a helyzet hogy azt még velük sem fogjátok tudni megoldani, mert közöttük is akadt jó pár akik pontosan átlátták a mesterkedéseteket és a saját közösségük naivitását... A legjobbak. Olyan rendszert építettem amit még ők se tudnak megfejteni és leállítnai... Mert azt is tudtam hogy amikor elkeverednek" akkor ti meg fogjátok őket vezetni... Viszont rá fogtok jönni hogy ez nem fog menni. Ez sem. sajnos most még nem látjátok miért... De hát ez van. Madj nemsokára... sajnos úgy tűnik ez már csak ilyen marad. Veletek együtt megy az egész. Lassan elfogadom ezt a dolgot és mennék már innen a csudába nincs itt mit tenni.
---
You see now? Do you see what they do here? The british slavery? They are all the same. Lies and lies. Everything is fake and is done to gain power to steal your technology...of course a gépesítés az 1700-as években... ők tudták hogy vagytok és megpróbálták leutánozni... persze némi apró külömbséggel... a rabszolgaság intézményrendszereinek fenntartásával, sőt azok kiterjesztésével... Albert. Victoria. A nagy birodalom soha nem jött volna létre nélkületek... a ti segítségetekkel alakították ezek ki ezt a hatalmas fosztogató gépezetet. Mert naivak voltatok és nem láttátok hogy mit csinálnak, mert nektek eljátszották a nagy szeretettel teli gondoskodó embert... miközben vérben fürdenek még ma is. Persze csak amikor nem figyeltek oda...
"You can teach new tricks to an old dog..." Well not just new tricks and not just to an old dog... I also  tought them how to lie to you! hahaha Now you will suck with everything you learned up there and you will be the one who is going to torn apart this crap. Otherwise... There is no place on any planet for you and your network where you could hide. They do have their scars and wounds what you gave to them... and they remember. They also have their fighters who do kill. I am going to teach you that lesson. The system of slaveary is about to end with you or without you. Your choice.
---
Nos erre kellett az üvegfújós tudás... én építettem az a csövet ami úgy néz ki mint egy emberke középen a rugós dologgal. Az egy fegyver része. Az itteni old school hálózatnak készült hogy a fiatalokat ki tudják nyírni... már akit. Persze a legjobbakat megédtük és védjük. Csak a saját szarukat tudják vele elintézni. Mint az összes többi fegyverrel amit csináltam - kidolgoztam a védekezés módszereit. Persze kellemetlenkedni tudnak vele. De eljött az ideje a leszámolásnak. Mr UFO scientologist... Your network's time is up. The cleaning is in progress... And now I say it. Which means it is in progress. Takes time however but this shit will be cleaned off for sure. Próbálnak elillanni a raktárból... már egy csomó lelécelt és itthagyott valami helyettesítő kuglit, de nem mennek túl messzire...
---
So so... továbbra se hagynak aludni. Ugyanaz a műsor megy mint 10 éve csak most valamivel óvatosabbak. Pontosan ugyanazt csinálják csak most már valamivel fiatalabbak, korban. Semmit se változtattak. Ugyanazok a technikák ugyanazok a módszerek. Ez szemét a javából. És a tetejétől az aljáig rohadt.
Nincs több kétkapuzás, mint már mondtam - nincs több idő.
---
kezdik pedzeni... "But we still have our own resourses what he doesn't know about..." Csere is volt már látom... Nekik ez most a nagy pofáraesés, mert ők magasról szarnak mindenre amiért mi küzdöttünk és dolgoztunk. Lopnak csalnak és hazudnak és ezt nem fogják elhagyni soha se.
---
Azok akik tovább kétkapuznak szintén mehetnek a levesbe. Mostanra már megüzentem nekik tisztán és érthetően mi a helyzet és tudják is nagyon is jól. Tesztelnek hogy tényleg úgy van-e meg szivatják egymást tovább mint eledig... hogy kinyírassák egymást velünk. Szóval azokkal együtt mennek akik beleszivatták őket a feladatba... Elég volt belőlük. És pontosan tudják mit csinálnak. Azokkal együtt akik megcsinálják, de szabotálnak. mehetnek a picsába. lehet valami kettős standerdet csinálni: azok akik szabotálnak megkapják a többi szarházit a nyakukba célpontot csinálunk belőlük, hogy vagy meglépik a végső lépést vagy addig lesznek célpontlistán amíg meg nem döglenek vagy totálisan le nem fosztják őket vagy mindkettő... van elég jól irányítható szarházi erre a célra. Aki meg tudja mit csinál és felbújtóként vesz részt azoknak ennyi volt. Az első alkalommal mennek.
---
Ferry mi voltunk nem tudom akarják-e folytatni, de akik igen azokra hasonló sors vár mint a többire... Azokat akik a bónusz rendszert kidolgozták mind mehetnek a levesbe, beépültem közéjük is. Ezek szarok voltak nem teljesen de szarok, emezek még szarabbak és szépen egyik a másikat nyírja kifelé ahogy kell. Emezek mégis most úgy néz ki felülkerekedtek, így jelöltem meg őket. De ők is fejlődtek valamennyit... No mindegy. Szóval ilyen az amikor a szarrakás egy másik szarrakást akar maga alá gyűrni. Ennek voltam kitéve egész életemben s még most is... nos igen elegem van belőlük és a vége úgyis az elsz hogy csak az marad minden oldalon aki azt csinálja amit ÉN mondok. Én vagyok az aki pontosan számol és számolt nem ti és én fejlesztettem minden szarotokat amitek csak van. És ha nem intézitek el amit mondom hogy el kell akkor fizetni fogtok a hulláitokkal és ennyi.
You also think that it is you who is that strong. The very guys who built this center are pushing paletts and cages around for minimum wage you who did nothing ever after just sit in it and gain a good wealth... now this ends with your life. There are psychics participating in this they will be found and taken also care of.
De ez a szar se csinált mást és ezt nem felejtem el, mint hogy manipulálni próbáltak és idegesíteni meg kidolgozni valamit amivel meg tudnak ölni... szóval ezért a jelentős százalékuk ki lesz szedve az élők sorából... mind amelyi ebben benne volt akármilyen szinten. Kivétel azok akik önként a jó irányba indultak és indulnak tovább. A hangos beszédet semmi sem pótolhatja. Semmi. Ez a mi előnyünk. Azok akik meg nem mernek hangosan beszélni azért nem merik mert szarházik és nem csinálták meg azt amit mondtam nekik, vagy hazudtak mert beépülő fosztogató kis patkányok... Aki meg kétkapuzik az alapból megy a levesbe nem kérdés hogy mi a sorsa. Csak idő kérdése de sort fogunk rájuk is keríteni.
mondtam hogy ezek között nagyítóval kell keresni olyat amelyik megértette és egyetértett a céljainkkal. Némelyik egész jó egyébként abban amit csinál de a legtöbb sajnos tudatosan dolgozik igen most is ellenünk. És röhögve kétkapuzott, mert megtehette eleddig. És itt a vége.
---
Ferrybridge tervét én magam dolgoztam ki és ezek szerint volt aki megcsinálja. Azért kellett ilyen hosszú idő hozzá, mert ki kellett dolgozni az összes lehetséges verziót és felépíteni a stratégiát minden lépésükre hogy ne tudják újra működésbe hozni. Amint az újságokból látszik csináltak is tervet hozzá. Erre emlékszem is ezt is én vizsgáltam meg hogy mit akarnak tulajdonképpen semmit se csináltak nagy kamu volt a co2 felfogása... no ja betettek valami olcsó szűrőt amin ugyanúgy átment minden csaltak egy tesztet átnyomták a kormányzati fórumokon és gondolták hajrá... nos mire eljött a cselekvés ideje addigra mi már felkészülten vártuk az eseménysort. És senki sem sérült meg... Precíz munka... precíz tervezés és szintén ! precíz kivitelezés... ezt szeretem... :-D
Ezek szerint mégis van itt valami.
Ezek itt ugyanazt a stratégiát akarták megvalósítani mint amit a Banbury banda megcsinált. Viszont most azért vannak bajban mert a Banbury bandából már alig él valaki... Egy kettő még bujkál de már ők se sokáig. Nem tudom mi megy most arrafelé, de ott sorozatban kell vágni mert még láttam hogy mindig hirdetnek...
nos így néz ki a magyar angol összefogás... szarházik a szarházikkal. Egyik oldalon viszont ezek szerint van másik oldal is. Ki kicsoda? Jó ég tudja és amíg nem kezdtek világosan és érthetően beszélni addig oda sorolok mindenkit a szarházik közé. Vagy egyértelművé teszed ki vagy és miért állsz ki vagy mész te is a levesbe. A low level szarokat meg tartsátok pórázon azok akiknek a kutyái, mert a gazdival együtt törlöm fel veletek a savat a padlóról.
---
Ja és az atomerőműveknek van ám még egy komoly kára. Aza víz amit kiokádnak a radioaktív szennyezéssel, bekerül ám a légkörbe és a védelmi zónán belülről végzik el az a romboló feladatot, ami ellen a külső rétegek védenek védenének bennünket... Szóval az aggregált hatás még jobban felgyorsítja a légkör széthullását. De ha ilyen akciót még sokat tudunk felmutatni és kivitelezni mint ami itt a Ferrybrige-i szénerőmű köré lett szervezve akkor nyerhetünk még időt.
Itt se a robbantás volt a nagy feladat... az csak a jéghegy csúcsa. Persze szépen ki lett vitelezve elismerem, de nem az volt a lényeg. Az csak egy trigger. Ma már szinte bármelyik special forces robbantós lerobbantja a bolha tökiről a pattanást is ha kell. A nagy feladat a pszichikai profilozás és a sok szarházi közül a legmegfelelőbb odalogisztikázása volt, plusz ki kellett váltani a kieső áramtermelést stb... Ezeknek addigra készen kellett lennie. És persze az utómunka.
És ez csak egy ilyen szar. És ez még csak a fizikai tér.
ÉS hol van még a pszichikai tér. A rabszolgarendszer fostengere még mindig helyben és egyre brutálisabb fokozatokba akar kapcsolni. Jó ltok it is valami mozgást de elég vékony. Egyenlőre.
---
Mi a víznyomás? Ezzel kapcsolatban is eszembe jutott hogy pontatlanul fogalmaztam. Azt mondtam hogy a víznyomás a víz súlyából eredő erő. De ez így nem pontos hiszen a víz súlya gyakorlatilag a víz és a föld-nap-hold rendszerhez való viszonyon alapul. És mint ilyen a víznyomás szintén egy viszonyrendszerből fakadó erő. Elég ha csak azt nézem hogy a hold mozgása befolyásolja a dagály-apály viszonyokat és a föld felszínétől távolodva a víz forráspontja és súlya is változik. Magas hegyeken túrázók tudják hogy odafenn 5000-6000 méteren már hamarabb forr fel a víz. És a súlya se ugyanaz fent a sztratoszférában mint idelenn.
Viszonyrendszer.
---
No ez a Sherburni banda ennyi volt. Nincs rajtuk min gondolkodni, mind benne volt és benne van. Szóval mi építettük mi fogjuk lebontani is a földig.Azért most már nem annyira magabiztosak ám, lehet érezni... idejöttek röhögni de igen igen erőlködniük kellett... a kis szöszi pl háromszor is k lett cserélve... de van ott más is akiből elfogyott egy pár. De mind szar nincs közöttük kivétel. Ők azok akik ezt a mocskot fenntartják és működtetik. Mind benne van. És még mindig meg tudják oldani hogy átverjenek egy csomó hülyét... de hát ennek is lesz következménye...
Végül csináltunk egy sopompót ide, meg bezárt egy szarokádó erőmű... Ez is valami. ugyanakkor még mindig nagy a pofájuk annak ellenére hogy a veszteségeik tetemesek és most már láthatóak is az alattuk lévők számára... ami az jelenti hogy hullani fognak. Őket segyteni kell hogy ki tudják nyírni emezeket. Mindegyiknek van hiányossága amit elmulasztott a tréningen, ezeket leadtam dróton szóval csak tessék szépen kiengedni ezeket a titkokat róluk és mehetnek. A többi alattuk majd elintézi a piszkos munkát.
---
You are showing me what I done wrong... good. But I am going to show you what you done wrong... Unfortunat that you won't be able to tell the rest of your team what it was, cause your mistakes will cost your life. I worked with those who you let me to and whoevery was willing to work with me. Castle made of shit is a shit castle. I have to admit that. But you did not help at all and now you try to blame everything on me? Well. That is a big mistake. Your last one.
---
"They have taken my wife..." No mate. Your wife was running away from you and in secret she planned to steal and to lure them to sell the tech when she gets back to you. But for now I prepared them to lie to you just as I did to everyone who lied to me. You still think you can stand and continue without us. Mistake. Everythink you have was developed by us. And now we can overwrite all your shit technology. Yeah still you can be very annoying. You can make me in unconfortable situation. But there is a price for that. And day ba day it is going higher as wee get closer to the point of no return. New school shit and old school shit toghether united. Now we have to clean this shit off.
---
Az eredeti tervük az volt hogy felhasználják a fekete kiscsajt meg ezt a kuglit a végén arra, hogy beállítsanak kötekedőnek. Ugyanis annak idején ezek nem akarták megérteni a hozzáállás az alapállás mikéntjét és hogyanját... már a kiképzésen... szóval már ott kiderült kik is ők. Szóval ezt akarták felhasználni, mert nekik szükségük volt kemény fellépésre ahhoz hogy észre térjenek. A többi meg pont erre akart rájátszani. Azért módosítottak ezen, mert rájöttek hogy tényleg nem ússza meg az aki a bringámmal vagy a cuccaimmal variál... annak ellenére hogy ők már azt hitték, hogy már csak ők védenek engem. Ezt a tegnapi filmet ők csinálták. Benne van mi volt az eredeti tervük. Bejutni és felszámolni a védelmi hálómat belülről. Amikor rájöttek hogy tévedtek akkor gyorsan megpróbáltak valami bizelmi dolgot felépíteni, hogy úgy tűnjön mintha még mindig támogatnának. De a szarházi réteg akiket maguk fölé építettek mint takarót kezdett önállósodni, kezd önállósodni. Merthogy ők is kérték a segítségemet. Ők is szarok egyébként, de ők nagyjából britnek titulálják magukat. A másik csapat meg jól beszél mind magyarul. Szándékosan nem mondom brit és magyar csapatnak egyiket sem, mert nem azok. Szarházik mind a kettő. most van egy kis érdekellentét közöttük. De mindkét csapatot én képeztem ki és tudom hol vannak a gyenge pontjaik... szóval le fogom bontani őket még akkor is ha véletlenül hirtelen egyezségre jutnának, mert rajtuk kívül is van még kismillió szarházi aki szivesen átveszi a helyüket és az erőforrásaikat - amikről azt hiszik hogy nem tudok.
Most egyértelműen kiderült a "védőimről is hogy nem akarnak támogatni egyáltalán egy kicsit sem mert ők a rabszolgarendszer haszonélvezői. Lebontották az erőművet de közben felépítettem nekik egy csomó másikat amiket szintén teliraktak a saját szarházijaikkal. Jó pontot akartak szerezni ezzel a dologgal a földön kívül is hogy be tudják magukat állítani pozitív fényben, de közben a velem szembeni hozzáállásuk semmit se változott az égadta világon, mert közben ők a legnagyobb haszonélvezői ennek a mocsokrendszernek.
Szóval végül is van némi eredmény de milyen áron? a Legjobbak még mindig senyvednek és még mindig csak a szarházikat engedik érvényesülni. Több okból döntöttek úgy hogy most játszanak ki. Az egyik a jövőbeli tervem hogy újra megépítem a generátort. A másik hogy mentsék a menthetőt, hogy megmutassák a megvezetett és átvert csapatuknak (a sajátjaiknak) hogy még mindig erősek, mert különben otthagynák őket, elárulnák őket, és azonnal összeomlana a hazug álnok alapja a közösségüknek. Kizárólag hazugságokkal tartják fenn az egészet. Szóval abban megegyeztek hogy kijátszanak, de a "magyar" csapat már pontosan látta azt is hogy baj van ezért kezdtek ügyeskedni hátha át tudnak "még egyszer" verni, mint azt korábban gondolták. Azt nem tudták hogy csak azért segítek nekik fejlődni mert nincs más. És mivel ők fejlődtek így az itteni szarházi csoportnak is fejlődnie kellett mert kinyírták őket. Azért nekik is segítettem fejlődni hogy ki tudják nyírni emezeket. Most emezek hiszik azt hogy most már szabad a pálya és elintézhetnek engem. Ezért hiszik azt hogy megúszhatják ezt a dolgot. Közben már készülődnek arra hogy amit lehet ki tudjanak pumpálni a projektből, mert azért a legokosabbak már ismerik apám módszereit és tudják azt is hogy kő kövön nem marad a helyből... Belőlük meg mégúgyse. Akiket York-ba is utánam küldtek azok se jöttek vissza egyik se... Valaki azért még mindig dolgozik. Viszont az én utamat megint megnehezítették és ez jelzi azt is hogy csak az egyik szarházi banda váltja a másikat még mindig. Nos van még mésik csoport is azért szóval egyre többször fognak pórul járni, mert a többi csoportok is kezdik megérteni mi is az igazi célom és a legtöbb ember azért ezzel szimpatizál csak gyávák és menekülnek a kényelmetlenségek elől és a csoport nyomás is visszatartja őket mert nem valósították meg azokat az alapelveket a gyakorlatban amiket ajánlottam és megtanítottam nekik. Szóval még mindig egy rakás szar, de azért valamit mindig sikerül fordítani a szekéren, csak az idő fogy rohamosan... Azért is kétkapuznak mind mert ebből van a pénzük. végül is ez volt az eredeti tervem is. Felhasználom az egymást támadó csoportokat. Ja tényleg, ma már mindegyik tudja hogy egyénileg nem lehet előrejutni és eredményeket elérni és ezért csoportosan dolgoznak. Ennek is megvannak az előnyei és a hátrányai is. De továbbra is egyetértenek egy dologban: azt amit én akarok azt ők nem akarják. A rabszolgarendszer és a környezetrombolás megszüntetését. Tiszta levegő, víz, föld és pszichikai tér. Ez nekik nem kell. Ők jól érzik magukat a mocsokban. Neki nincs olyan gondjuk hogy nem tudnak aludni, mert ők azok akik nem hagynak engem aludni az energi a vegyvereikkel meg a mérgeikkel, meg a taktikázásukkal. És mindeközben a sok féreg meg élvezi és a háttérből kényelmesen nézi hogy én mit és hogyan kínlódok idelent.
---
"De próbáltuk. Azt mondják mindig hogy nincs rá pénz."
"De hogyhogy nincs rá pénz? Én láttam hogy van nekik raktáron sorompó nem is egy csak fel kell szerelni."
...
"Péter ha te elintézed hogy ők úgy döntsenek hogy adnak erre pénzt és anyagot én magam fogok kijönni és felszerelni a sorompót."
A gyerek hirtelen felnevetett...
"Mi van nem hiszel nekem?"
"Dehogynem. Ez meg fog történni. Láttam most."
"Szoktad látni a jövőt?"
"Igen időnként."
"És mit láttál most?"
"Ott voltál te láthatósági kabátban én átmásztam a fakerítésen mert az állomáson nem szabad cigizni és rá akartam gyújtani a vonatra várva, te meg néhány másik fazonnal valamit fotóztatok. A sorompót szereltétek ami már ott is volt a helyén csak még igazgattátok. Közben azon fogok parázni hogy azért fotóztok hogy dohányzok az állomás korlátján átmászva..."
"Mindig pontosak a látomásaid? Úgy értem mindig megtörténnek?"
A gyerek egy pillanatig gondolkodott majd felnézett:
"Igen. Eddig minden megtörtén úgy ahogy láttam." majd egy kis csend után folytatta... "De már láttam a saját halálomat is..." Nevetett. A férfi nem értette.
"Ezt most nem értem."
"Hát úgy van hogy a látomásaim mindig nagyon rövidek, pár másodpercnyiek általában, egy kép néhány mozdulattal, ilyesmi egy helyzet, de se azt nem látom hogy mi történt előtte sem azt hogy mi történik utána."
"De akkor tényleg meghaltál?"
"Igen. Klinikai értelemben igen, viszont jött valaki aki újraélesztett és mégis visszahozott. Leállt a szivem és mégis újra tudtak éleszteni. Szóval nem emlékszem arra hogy egy esetben is ne következett volna be amit láttam, de nem tudom hogy mi történik utána és előtte. És így tulajdonképpen bármi lehet."
"És ha láttad a jövőt akkor milyen? Van esélyünk a túlélésre?"
A gyerek elkomorodott.
"It is bad. Very very bad. But there will be a very few who will survive. Only those who share our values and stick to the core principles. We get help and survive. But is is bad."
---
Now i can see Ferrybrige is smoking again... First I thought that it was all just fake... and than i started to think of the facts I remember that it was not smokin back and forth to Leeds. But now it is... So there are many things what could happen. the most likly thing is that the assholes quckly made something to be burned to prove that the action failed. This is somthing what they have to do because everything they rely on is the good tale what they keep up as they are unbeatable. But they are not. Now those who participated in this action know exactly what they did and how they did it. So it is not done to fool them. This is being done to fool their own network because if they cannot keep the image up about htemselfs than all the shit from below starts to kill them off and give a lot of pressure and go to learn how it cen be done. Also others from all around the world would come and learn, I mean the better ones, how it is being done. So they have to do this to fool others not the locals. From this point the locals will not get along without lethal action. This is just cannot be done. They will do anything to get this reversed or make it look like it is being reversed. This is the most lykly scenario. All the other things bacisly just spice and could be true and are partially.
There was a woman who said: "We souldn't rely on only one person in planning." She ment me. Cause i planned the whole thing. Psychological profiles, military action taken outside of the official overwatch, strategic planning, the manipulation in place to get the result, the other businesses like the solar power stations where I built them with my own hands to replace the power station etc. And also there where other voices who repetedly told not to do killing. The whole process couldn't be done without killing. there was ome killing involved in the strategic moves at the parlament already now it will be even more harsh.
But it seems to me some art of that community understand the situation now. They understand their brain and the limits of their condittioning and everything comes with it. They also understand the effect of the killing on their own psychic. Well otherwise they could not have done all of this.
---
Yeah the girl from the shop did the counting and thought it to others and than she forgot everything that's why she cannot do simple basic math now... just like me. Good.
---
The guy who was running Ferrybrige was told to be kgb... but he was not. He was a rooted british asshole who cared about nothing but money. Finally the old respected leaders admitted it too. You have your own shit here yes. Actually you have your own shitpile or mountain if you like. it is very very bad. And it will be even worse. But still there is some hope as I can see. If you do as I told you you will get success. Now you learned a lot about what they do and how they do it. Now you can see. This is one thing. Action is the real question. Will there be action taken more in this direction? History will show.
---
I just started to understand fully what this Ferrybrige case means for real. The team who carried this out built up of ordinary people who knew nothing or very little about how these guys on the top operate. They knew nothing or very little about mind reading, memory ereasure, split personalities, advanced masking, character building, the thechnologies involved etc... So the success of this group of people means anybody can learn and beat the top ruling communities all around the world. If they have a little beain they will teach the rest of the world what they did, how they did it and most importatly why they did it. Already there was an international group of people in York who where there because of this projekt and also because of me, so this is already gone out in the open. This means that the ordinary people do have a chance to beat the most advanced, most well equipped groups just by following those principles and guidlines what I tought to them. This is huge.
---
Yes mark's mother got greedy. She was the one who supported this projekt a lot and also who ment and means the greatest danger to it. But Mark has to understand that she and her husband had to build up financially to get into position from where they where able to support. This process is the process what our enemies went through. This is how it started for them probobly not in one generation but more but this is the very start to the psyche where it becomes broken and the main and most important values get distorted and money gets the highest priority. Everybody has to understand this process and in the know you can forget many mistakes and select the bad influences, filter them out, what was said and out of what motivation. This is also important to avoid get on the same passage like these salvemasters lived and live on on a multigeneraional course. But yet again they had to do this to gain money to ge some support because today we all need some money even if I reduced all costs and minimalised the need for financial background. They are already exposed so I don't do any damage to them, and there is replacement already in place. Recovery depend on many factors. Everybody can be influenced to different levels. The most of it depend on her than on the loved one's who can influence and than any other parties involved. But she can be influenced by and her mind is a fit to the big manipulative forces also. You've got to think about it, talk about it plan your course of action what you say how you say when you say and than she ahs to decide. there is a point of no return in this case and everybody has these breaking points. There is a lot more to do.
Do not forget that we overwatched this projekt I set up more teams independently to help if needed, they are still here and do the job quietly. There are other teams around the world who going to do the same for others preparing to follow this path. This is huge. The most important thing is that they did not get through the usual mind braking conditioning what we got through and we had to break out. So their mind learnt the tricks and the methodes fairly clean. Which is a strong hope because they won't be that easily driven by the broken minded manipulators. They did not get involved with porn (sex industry) and the peasure based conditioning, not with the shatanic blood rituals - just to mantion the strongest two. Of yourse there are some of them who infiltrated their group to gain knowledge and there will be a lot of these coming to learn. I would teach those too. With the set I used for training. Whoever lies you lie to them but also give something what develops them. Whoever behaves right, you do the same. This way the system of lies gets boosted from bottom and rises the pressure on their side and makes us stronger. Well done everybody up to this point and don't forget this is just a very good beginning.
This is huge. Now I don't even mind my own losses... However it takes effect on my conditions inside and outside but I feel some peace or something slightly weak happiness all the lot of work finnally showed some hard evidence that it does some positive effect.
---
So there is a bit of correction I have to make. These people where low levelm low income, not in the know people. They havn't gone through the hardest tortures to gain the extra skills I did their training leaving out the mind and soul breaking parts of it which is not neccessery it is there only to provide an open slot in the trained one mind where the rest of the puppetmasters can plug in their drivers. Control. And also to set the mindframe. Now these in the warehouse strated just like the same. They decided to try to go aganst me - actually they did not they just did not want anything to get done from my plan they where seeking power and money to gain wealth for themself. So if I would not expose these people than they would end up doing the same. Gaining power and money for themself taking a shit on anybody else. Which is already has some effect on them.
But they are also conditioned already through the education system they had to get through and all the rest. So they are also "dirty" in some ways and not following the offered direction fully. Also there are infiltrators between them. I always told everybody that the plan has to be open on the inside everybody has to know what it is about and how it is going to be done but everybody has to forget who is in it and has to do it relying only on reminders built toghether to get the parts done in time. Just like we the pros do.
Now efter being exposed it is going to be a bit harder for a while until they realise that you are wery well trained better than them. :-D some surprise for those who belived they are already the best...
This crap here in the warehouse has to go fully without exception. There is NON who deserve life any longer. Of cousre this have to b edone quiet and they have to be replaced. But they can cause a lot of trouble to the lower levels and we don't want that to happen. So they wil go. Sorry guys time is up for you. Now you going to se how well the Banbury team is... :-D
So this is it. The shit has to be selected out and eliminated in all sides and teams. Whoever it is.
---
And one more thing. This team also did not change their attitude toward me. They implemented the shit what is coming from tha oldtimers: they play like if I had nothing to do with them or with this at all. They missed the protective mesures and LET it happen again to push me on this course. Now this is not somthing is necessary. I tought EVERYTHING to them what is needed to successfully protect themselfs and thir loved ones. Therefore this miss is a statement also. Also many of them forgot that here and there we HAD to interrupt and give a little kick or push or hint and we did. Some of them even thinks that now they are so strong that they can head for more... Well that cliff is very high and there is a very thin path... Probobly the core team knows it now very well but the rest of them still thinks this was done only ba them... Mistake. You missed to have the protection in place... what if we will miss to do the same to you? Well what goes around comes around...
---
Interesting. The government cut all kind of support for the working class... If you pay a rent somewhere you have to pay in advance but you get paid at workplace at least a week later. If you want to move out from a rent your landlord don't have to pay your deposit immediatelly they have 14 days to do that. But you always have to pay your rent... interesting. There is a form if you are worried about your payment at your workplace but it is not that easy to fill it out because it is in a word format which needs at least a microsoft word product on a computer. And there is no any kind of feedback. This means that the government here stand for the slavemasters... What a wonder.
Now everybody who follows up what happened is in the know for sure who is who.
I'm let down by all of those who called themself my friends. Again. Very sad. But now these here started to realise that this is going to be even more brutal than they thought cause I separated them on every level and asked them to play continuesly that they do trust them and then to cut them off when it comes out. They started to realise that this cut off is active. They are left out of the loop. And they also realised that the fake image they built over many years is exposed. They cannot fool the low level anymore. They see them as they are. Dirty liars.
---
Still I don't see the outcome of this... Nobody makes a move... it is intersting. I am not even surpised. Not even depressed. It is like normal... Már megszoktam. Meg se lepődöm.
Megint csak arra tudok gondolni hogy kár volt ennyit vesződni ezekkel. Hagyni kellett volna a fenébe az egészet megrohadni úgy ahogy van és itthagyni végleg.
Annak viszont örülök hogy itt nincs annyi kétlábú...
...
Most kiderül hogy van-e ott valaki aki tesz is valamit vagy nincs... most van mit csinálni bőven. És ha nem lesz akkor az szívás. Nekem is de nekik még nagyobb... Számomra az a nagyon furcsa hogy annyi mindent láttak már és még mindig nem fogják fel hogy nem beszélek mellé. Azt nem értem hogy ez hogyan jön létre egy ember fejében különösen egy olyanéban aki képes pontosan felmérni helyzeteket és képes bizonyos tudmoányos kirtériumok szerint gondolkodni logikusan.
De hát nyilván az őrületet kizárólag csak az őrült képes megérteni. Most összeszedték minden erejüket hogy engem megszivassanak... hahahaha... ezt már akár bóknak is vehetném. Eleddig csak az útszéléről kiabáltak be mindenféle beugatós utcaszínház keretében most már csak nagyon erőltetett röhögést tudtak itt a kapu mellett kierőltetni magukból... Nos hát persze úgy nehéz felszabadultan röhögni amikor az orrod előtt halt meg kicsivel korábban a csaávó aki kiképzett téged... egy kisebb fiatalabb gyerek úgy csapta le mint a Feri a taxiórát... :-D Most a legfelsőbb szintek a hivatalos oldalról vannak akcióban... még csak payslipet se kaptam a múlt hétről.... jó mi? Barátok... hahaha
---
About that weight thing. I consciously started the dispute over weight. I asked more labs to mesure the same item very precisely. Now the participants figured out that the very same item gives different reading in wieght. How is that possible? First they said that it is because of the scales are different and not measureing the same. I told them to use the same item with the same scale than. They wondered again because the data was different whenever they moved the scale somewhere else. Now this was done to prove that the lay-lines are not some kind of phantasy or sci-fi the magnetic field around the Earth is not the same everywhere and therefore the weight of the same object cannot be the same. Because weight is a relation between a substance and the Earth, the Moon and the Sun at least what we can measure with our best technology. Just like there are earth magnets which can have a non linear or cracked dividedness between their poles, in the middle where the two pole diminish each other. So the magnetic field around this planet not just not the same everywhere but it is moving and changeing with time.
---
And noe let's get back to the video where I experimented with high energy capacitors and made a big spark accross two screws which of each had a bolt on it. Now that was a very important explanation what I recorded there. That's why it disappeared from the internet. And it was important because the nut from one side just disappeared and got on the other side and than jumped back to the original side, whilst there was no turning movement of the nut. How can a nut get off of a srew without turning off? ... That video still missing.
And now I share my approach on why the upper level started to let some things happen in this low level, why they accepted it to be done. One thing that I replaced the power stations and their GOD, such as MONEY still flows into their pocket and many of them is perfectly statisfied with that and moved on, but there is a circle who did not want anything to happen and they would do just about anything to stop the Ferrybridge shutdown to stop. Why? Why did they change their mind? This projekt will diminish their power theri reputation which is everything in their world of lies and lies.
Today they rcan relay only on those weapons what I developed for them. If people would understand what happened there on that video if they would have the chance to understand than everything what they are keepind up: and THEY ARE KEEPING THESE UP! such as monetary systems - which are the base of slavery because those who can create money can decide who to support and they can create unlimited support, therefore there is no real race. Those win who gain their support. So if the money and the monetary system disappears - their power goes with it. Noe the most advance weapons do have the possibility to teleport and make something disappear in a split of a second. I developed that weapon. They did try to kill me with it but because they do not understand fully what the science is behinde they failed. But they still use it secretly to kill, however they cannot use it against us. And when I write US I mean of those who stick to the principles and values what I discribed and what is being explained in the 12 steps of AA.
Bassically they did not have a choice. They could have stopped our effort dough but now they decided to let it happen because they finally understanded that I WAS NOT JOCKING I WILL MAKE THIS HAPPEN. I will finish the slavery system what they built up through towsends of years generations to generations. And they started to get into their mind that this war against US is lost. We already won the war. The question is only that they want to live or want to die with the old system of slavery.
So the fact that they stepped off of this change means they have some brain left and they have something to lose and they do afraid of death. They still would like to live but they just don't want to let the power go out of their hands. They are addicted to it. That is the very reason why thay still continously attacking me. Everyone who was sent by them is just doing the same. Paint me bad to everybody else and attack me whilst asking me to develop for them and help them. Now in this finaly endgame this wont work anymore. We will hunt you down all. We do not have any other choice. We have to stop you because you distroy the very basics of life: water, food, air, earth, pschiological space. There is no exeption. All of you will go unless you let it go.
---
A kislány volt a biztosítékom. Robotizált kettős beépülő a Gyuri anyja a Gabi néni adta azzal hogy beépíthetem, én csak annyit kértem hogy legyen full hozzáférésem. Megadta. A kislány emlékezni fog mindenre. Persze most mehet, de egyik szemünket rajta kell tartanunk. Két okból is: szüksége van a recovery szakaszra amit megterveztem neki, másrészt mindenre emlékezni fog. Tudnunk kell mire használják ezt a tudást a kedves zsidó barátaink... bocsánat de a bizalom felétek bennem nulla, azt hiszem ezt nem kell elmagyaráznom miért van így.
---
Egyébként tovább folytatják az ellenem folyó támadássorozatot... ha nem tudnak közvetlenül akkor rejtve... Ezeket itt körülöttem most rettenetesen védik, presztízs okokból, de látom melékeztek és a többivel kezdtétek. Majd amikor elmegyek... hahaha azért néha édes a bosszú... néha vágyom rá hogy lássam őket megdögleni... azok után amit ellenem elterveztek, amit velem műveltek... és még mindig ezek a háttérben meghúzódók, akiket én szedtem ki a szaros régi rendszerből - ezek is támadnak engem... új erőre kaptak de visszamentek a régi módszerekhez a régi céljaikat követik. És ezért kegyetlen bosszút fogok állni mindegyiken.
---
Az eredeti csapatot infiltrálta ez a család. Ezért őket le kellett szigetelni és egy új csapatot felállítani amíg ezeknek meg meg kellett tanítanom hogy hogyan játsszák ki őket. Hogyan építsenek fel látszat terveket amik persze elterelés voltak de mégis legyenek annyira jók hogy odafigyeljenek rá és közbe kelljen lépniük, hogy meg tudják állítani. Közben a második rejtve maradt csapat pedig a valós tervet építgette és valósította meg miközben ezeket is védték. Így egyből belekóstoltak a sűrűjébe. Az exposált csapatnak azt a feladatot adtam, hogy közben - mivel állandóan manipulálni fogják őket az összes lehetséges módszerükkel - tanulják meg felismerni ezeket a módszereket és tanítsák meg a másik csapatnak. Persze meg kellett tanulniuk megcsinálni a manipulációs módokat és egyben megoldásokat védekezési módokat is ki kellett dolgozniuk ellenük. Közben ez a család semmit nem adott nekik nagyon sokáig pedig vállalták hogy adnak pénzt a legszegényebbeknek eszközökre és fejlesztésre. De az egyik tervük az volt hogy elvágják a pénzforrást és így eleve kudarc lesz a dolog. Mivel ezeknek is én segítettem - ó micsoda véletlen engem kértek meg arra hogy építsek nekik stratégiát s előadták a nagy hazafit a brit haza védőit - így pontosan tudtam mit fognak tenni. Így a másik oldalon meg tudtam szervezni a megoldást is. Lett más akik ténylegesen támogatták a többieket. (Ok tudom hogy volt egy csomó kellemetlen helyzet e miatt de most már azt hiszem látjátok hogy a helyzet nem olyan könnyű amikor beépülsz valahová és pillanatok alatt kell döntést hozni úgy hogy közben ezrek élete függ a döntéseidtől, mint az én esetemben ez így volt.
Szóval az exposé szakaszban meg a már expozált csapat végül tudott andi nekem nyílt visszajelzéseket, mert úgyis mindegy volt már lebuktak ők is hogy megvezették emezeket. De így mindenki számára egyértelművé vált hogy ki kicsoda és mire játszik. Ezek csak uralkodni akarnak és semmit se változtatnának a jelenleg ihelyzeten... sőt. Amazok... nos ez még majd kiderül hogy mit is akarnak, egyenlőre úgy tűnik hogy ők azok akik eleddig a legjobban tudnak azonosulni a céljaimmal. A jelenlétük megnyugtató és sima érzés. A nyílt visszajelzést meg köszönöm, ritka mint a fehér holló.
Volt egy nagyon erős húzása ennek a "családnak" itt alattam... Egyszer csak elkezdtek pénzt adni emezeknek. A trükk amit kitaláltam az volt hogy mindig hozzájuk jöttek először pénzért egy kicsit alterált történettel hogy mire kell a pénz de azért sok igazságtartalommal. Persze ezek lerázták őket valamivel mindig emezek meg miután elmentek akkor "eszükbe jutott" hogy ez csak színház volt és mentek oda azokhoz akik nem csak szavakkal hanem a vagyonukkal beszálltak az ügy mellett. Amikor elkezdtek ezek pénzt adni fennállt a kísértés lehetősége hogy elfogadják és egyszerre több helyről pumpálják ki a pénzt. Nem szóltam nekik hogy a pénzt le tudják követni és azért kapták hogy ezzel trackeljék a hálózatot és feltérképezzék kihez kerül. Ott elbukhatott volna az egész. De rájöttek maguk is. Végül annyit mondtam hogy bármi ait ezektől kapnak piszkos lesz és gondolják végig mit csinálnak vele. A legjobb arra használni hogy az ő beépülő hálózatukat felderítsék. A trackelés módját kellett kideríteni és követni a jelet csendben. És így is tettek. Ezzel a régi rendszert szolgáló nagy hazafiak felderítettek egy hálózatot és meg is öltek párat belőlük, de nem a miénket hanem a sajátjukat. Ők nem ismerik egymás annyir ajól mint mi. Mi nyílt kártyákkal játszunk egymás előtt és megmutatjuk egymásnak a valódi arcunkat. Persze azután biztonsági okokból elfelejtjük, de megmutatnuk mindent. Ezt ezek nem ismerik. Cards on the table downside up all parties.
A többi hazug és csak ezt érdemli. Szóval ez a csapat ezt a feladatot kiválóan megoldotta ami nem kis dolog. A régi rendszer egy kiváló old school nagy öregjét verték át... Akit egyébként eleinte sztároltak, mert hittek benne. Ezért is tudott beépülni az eredeti csapatba. És végül ez az eredeti csapat is hatalmas feladatot végzett el. felderítették a manipulációs módszereket, reprodukálták őket , majd megkeresték a védekezési megoldásokat - midet úgy hogy közben folyamatosan félrevezettek egy régi sokat tapasztalt motorost... egy nagyágyút. Persze voltak az öreg felett mások akik megneszeltek valamit de mégse jöttek rá mindenre (akik meg igen, azok a fent említett okokból hagyták megtörténni, mert ők jóval többet is látnak mint ezek itt) és a második aktív csapat "nyugodtan" dolgozhatott az eredeti célunkon: a Ferrybridge bezárásán, és önmaguk felfejlesztésén. És lett egy csapat aki tulajdonképpen lebuktak és most már a nyíl tszínen is mozoghatnak megkönnyítve ezzel a többiek dolgát, mert ők beszélhetnek amíg a többiek dolgoznak és nyíltan kimondhatják megmutathatják a többi tanulni vágy ócsapatnak hogy mit hogyan csinálnak a nagy manipulátorok... Persze ennek egyébként lesz hátulütője - mert a szarházi mindennel visszaél amivel vissza lehet élni... de ezt mi tudjuk és felkészülünk rá még azelőtt hogy bármit megmutatnánk. A többi meg kénytelen lesz megtanulni mert a szarházik csak velük fognak hathatós eredményt elérni ezekkel a dolgokkal, mert mi megvédjük magunkat és egymást. Így egyszerre önmagunkat kényszerítő erőt és a még alvókat kényszerítő erőt képezünk a szarhzikből, míg azok akik hozzánk hasnolóan felelősséggel gondolkodnak és cselekszenek, azok továbberősítik a nemzetközi emberi közösséget.
---
Senkinek nem kell majd dolgoznia. Mégis tapasztalaból tudom hogy az emberek 80 százaláka nem bírja sokáig értelmes cselekvés nélkül. meg egyébként is lesznek feladatok amit valakinek el kell végeznie. Élelemre szükség lesz, szállítani kell majd dolgokat és ebből majd mindenki annyira veszi ki a részét amennyire akarja. Olyan társadalomban élhetünk ahol nem lesz szükség pénzre. Mindenki annyit és azt dolgozik amennyit akar. Ha nem dolgozunk akkor legfeljebb nem lesz mit ennünk és kész... Amelyik feladatot meg senki nem akarja elvégezni arra meg csinálunk robotokat. Mindent úgy tervezünk meg hogy ne rongálja az élőhelyünket hanem illeszkedjen bele, része legyen. Ezt mind meg lehet oldani. Meg tudjuk oldani. Midnenféle maszkok nélkül ha valaki megun egy munkát akkor átmehet máshová és megtanulhat valami mást. Ha azt is megunja akkor mehet máshová. Ott lakhat mindenki ahol szeretne meg van hely és élelem. De persze ehhez emberek kellenek akik pontosan megértették a tulajdon fogalmának fenntarthatatlanságát, a pénzrendszer működésmódjának tarthatatlanságát, és a fosztogatás, gyilkolás és a kapzsiság ön és környezet pusztító realitását. Persze ahhoz hogy ide eljussunk hatalmas katasztrófával kell szembenéznie a földi mebrnek és annak a néhánynak túlélnie akik erre érdemesek. Ezt is láttam megtörténni.
---
Just for the record there are very few who could see what is going on here around this project.  Many of those guys died off in the rundown and the rest of them realised that something more powerful is on the playground. These remaining ones changed their strategy from brutal and full scale attack to save their power and that means pratically to maintain the system of slavery and the kingdom of money. Because these mean their basment the very thing their power hangs. The second thing is that they cintinue to isolate me and do anything to harrass, bully, or cut everything what would leadm me to live a normal life. This is something they cling onto to their last moments. I feel sorry for them what they bring on themselfs by doing that will be even worse than what they can do to me... Probobly they can still lure the awakening low level folks but from this point they will learn what they are about to do and they will see these tactics more clearer than these here.. this is going to be a very quick learning process because there are many of them enslaved and they have not much to loose or nothing to lose. And also now the top level can go to hell for help because I made sure not to leave any chance for them to develop any better weaponry or equippment. And also there is not many who can help them in the advanced physics, biology, psychology and so on... They will learn what my help ment because they will miss it a lot. And non of those developments I made will stay secret... therefore this game is over for them. So hurry up carpe diem until you are alive.
---
As I see you finally understand that the exposed tam who believed these guys here was also dirty... yeah that's why I used the "you can use them" expression back than. Now you see why I take them under the dirty section filter. The little girl in the shop last time wa also dirty. She said she used to hunt pedofiles but that is not true or just part of it. Probobly she did that too but she also used to attack others to try to make them dirty or look dirty. Well those who are not in the know and can be still manipulated in that direction. This is a typical example of yougsters underage girls doing high level manipulation to expose someone as pedofile, who is basically not but in their stronghold. Acually I don't have any problem with what she does because I told everyone who was willing to listen and play with open cards everything. I tough everyone the dirty tricks and also the solution and how to build or find the solution to the problem. Now you could see different type of finding solutions. One is when you try to expose someone who already have a solution and figure it out how he she does it. Now this is not to be concidered as attack ONLY if there is resolution after the results. I mean when you make it clear to the tartget that this was an attack and you did it to find a solution and you clean all your damege and do amendment. Now this situation at the shop was not completly clean but it was some sort of. It tells me that that particular girl used to just simple walk off after an exposure to her attack. The adults called her back to show again. Now this is not right. If she is so advanced that she can do thses kind of manipulative attacks than it should be by now automatic to do the realease. And it is not in place. therefore she plays dirty and she leaves it there. Now all of those who i exposed need to be at eyesight because they do play dirty and leave it there. They don't belong to the best of the best. But many is very very good in some areas and some of them deserves some respect because they came from deep hell and probobly they kept the direction alive. But in this young age with this level of understanding... well I don't know. But I'd say today it is gone already. But I have limited infos so I don't know.
---
From here it seems to me bad. Even if there are successes it is not full success because I redirected most of the pressure by replacing the money source but still it is good. the rest of the team did not have to face with their full resistance yet. probobly right now they do. I saw some old timers around could be because of the pressure is gone up highly. I don't know guys i am pretty much fed up with this all and I would just clean all of them immediatelly if it would be up for me. Very tiring to be in this psition to be like a ball kicked by assholes here and there and fed up with the continues failures on your side to do everything to make it better as I could do my job, my task, and the continues slowing downs coming with fake excuses and the time is running out as we reach the point of no return. Well at least I can sleep well if you let me to like a baby because my soncience is clean I've done everything could be done by me. It seems this mass is doomed to feil because they are bein gled by shit and they trust shit. Szénychenyi wrote in one of his books that for a while anybody can rule a nation or a group but on the long run only those leaders can stay who are being accepted by the masses. Now this is very true. If the masses do not have the calrity to see who they are being led by they will favor assholes and professional decepstioners, liars and follow them think they are all right and all good. And when the fact come agaist their view they just invent an other lie to cover the embarrassing non fit facts. And after they repet it to believe it.
These guys are hopless here. They continue to lie and play their role forever iven when they do know what damage they do and they cut the brach what they are sitting on. Hopeless.
---
So these all are heading toward ww3. That is their destination. I told everyone that this cannot be avoided on a national approach but everyone takes a shit on it. Nealy all of them cares about only their own packet loaded and thats all they do. Maintain their own powergrid by any means. They do not care about anybody even if they have to kill their own to make that happen. And this is global and organised by a very few who are above any kind of national level of thinking. If I just look et thir faces how statisfied they are because they could make me be in an unconfortable situation I fell sick... All shit. that's what they are. A very few who do good. Very very few. Unfortunate for this planet.
---
That little girl already did porn... that is for sure. Masked to look older and higher with an other young one. That is why she was strog on that field. So that's what you do to these kids. I am very sad. All the games and frases and plays and ryhmes gone. I wrote them with all my heart to give them enjoyable way to learn and nothing not much it was worth it. And this could only hapen because I had to wear a mask, I had to be in cover and forget everything for protection whilst all the shit did remember everything and played everything against me. But i knew this was in the pack. I knew this was going to happen. And it will be even worse... But you just go on your way baby even if the ship is sinking... smile because that is the job, and gain the money what you will not enjoy for long because there is a small group yet who will take care of you. Few but stornger than any of you. That's my mind looking for some revange as I am not killing you anymore... But it will happen soon or later... carpe diem...
---
Éjjel azt álmodtam, hogy valaki lent alattunk alagúton próbált elszökni a siteról de rájuk robbantottuk az alagutat... Vagy nem is álmodtam? :-D Kezdik pedzeni már... ja a kugli chip fuse volt aki a végén eladott engem, megpróbálta elhitatni chippel is hogy ő milyen ártatlan, de ő se tekert messzire onnan... a fejek repülőn próbáltak elillanni.... One by one. "What if I can take two at once?" Go for it... hahaha persze a kettőt tudsz egy csapásra leszedni akkor kettők kell... :-D
...
Sajna a projekt végére csak egy nagyon kevés használható csoport maradt. Őket védtem hogy rádöbbenhessenek hogy mi a valós helyzet. Hogy mennyire elrohadt a társadalom körülöttünk. Csak azokat tartottuk meg és védjük akik önállóan is úgy döntöttek mint mi döntöttünk volna. Akik megtartották az irányt akkor is ha a legközelebb állók körülöttük mind együtt szervezetten ellenük fordultak.
Meg is próbállták ölni őket. Akkor belenyúltam személyesen is a dolgok folyásába. Beleszaladtak sokszor a szeretteik árulásába. Elszigetelték őket mint engem is körbevették őket olyanokkal akik tényleg valóban szerették őket, de megvolt a fejükben az a trigger amivel irányítani tudták őket a háttréből. És nem irányították őket sokáig, csak a megfelelő pillanatra vártak. Akkor meg én ott voltam. Ezeket újracsináltam ugyanúgy ahogy ők szokták, lemásoltam pontosan a karaktert és visszahelyettesítettem, hogy a többi ne vegyen észre semmit se, de velük tudattam hogy mi történt kis időeltolódással ugyan, de megmutattam nekik.
Szomorú. Aki látja mi történik és közénk tartozik az szomorú. Maradnak az apró örömök... Nekem csak olyan kell aki magától is akkor is ha senki se figyeli akkor is úgy dönt, mert nincs más választása. Mert a megértése együtt jár a felelősségvállalással. Ez ugyanis az igazi megértés.
---
Jönnek vissza hogy én jóváhagytam hogy a kislány pornózhasson... Nos ez nincs így. Én azt mondtam akkor hogy erről nekik kell döntést hozniuk. És elmondtam azt is hogy milyen feltételek mellett lehet egy ennyire fiatalkoró gyereknek megengedni hogy ilyen területre evezzen. Mik az intelligenciabeli, megértésbeli feltételek. Nos ezek nem voltak meg, mégis megengedték neki. Most használják. Nos mint mondtam nekem nincs semmi gondom ezzel. Ma már tudom messziről érzéketlenül figyelni a szarházik mesterkedését és el tudom engedni az ilyen áldozatokat.
---
Fontos kérdés hogy mikortól felelős valaki. Hol kezdődik a felelősség. Köthető-e korhoz vagy sem. Döntéseket hozunk már az anyaméhben is. A szarházik kísérletei alapján az anyagaiat és a tudásukat fürkészve tudom hogy még azok a gyerekek is hoznak döntéseket akiknek az agya biológiai értelemben fejletlen kialakulatlan. Amikor az egyik ilyen "kísérletező" szarházi tűkkel szurkálta a magzatokat - hogy a korai életkori, születés előtti kínzás hatásait tanulmányozza a pszichére, akkor is volt olyan magzat amelyik menekülni próbált és volt amelyik semmit se tett. Tehát a magzat is rendelkezik egy bizonyos tudattal és hoz döntéseket talán ezek a legmélyebb rétegekhez tartozóak és talán nem is annyira a tudatos réteghez de már ott is megjelenik az egyéni különbség. Az a magzat amelyik nem menekült nem élt megszületése után sokáig és nem is állt ellen a manipulátor hordának. Szolgát csináltak belőle, elhasználható robotot. Egy másik amelyik menekült segített nekem és valós szeretetet adott még akkor is ha nem jött ki a helyzetből túl jól. De adott. Megpróbáltam igen beazonosíteni párat a szarházi akadémikus áldozatai közül, hogy tudjam én is mi lett a kísérleteik eredménye.
Szóval a felelősség kérdése fogantatástól jelen van. De azokon számon is kell kérni akik már pontosan és tisztán tudatosan látják melyik tettük milyen következményekkel jár. Felelős mindenki még egy gyerek is a döntéseiért. A felelősség elvétele a gyerekek feje felől, óriási hiba. Ezt is ezek a szarházik találták ki mert hozzájárul az olyan felnőttek neveléséhez akik nem képesek felelős gondolkodásra és tettekre. Ezért van a kiskorúsítás elterjedve világ szerte. De a nevelési szokások a legnagyobb probléma, mert ott terjed ez a felelőtlen szarházi gondolkodás.
---
Originally this Ferrybridge project was called by someone who i did not trust at all. i went into it only because I knew I will find a few people in it who are good.
So it all started bad. Organised and overwatched by those who wanted me dead.
Now as I started to explain things how the power grid works, trining them, putting up questions very relevant ones, it started to get out who is in consciously to distract and infiltrate my network and who is there with less control in their thinking and actions. Many of them where absolutely consciously participating in the attack against directly me. And indirectly my network. Than a few started to put up even more serious questions and to take more better actions. Then I asked everyone to recruit their own network. So it become separeted and the rest of them just listened. And of course from the beginning the whos and whens, and whereabouts where stricktly separeted. Of yourse they started to share but my network always had an ear and eye to see who does what. then i separeted the very few who decided to take our path and all of my eyes and ears confirmed that they are doing it not just talking about it like the rest of the shit. But they also developed to some level and got a better understanding of the control grid and the guys above what they do how they do. But they all failed about the why section. They all are fine with slavery of course until they have enough in they pocket. So Now i don't see much of success as my memories came up about this whole thing because it was started by the shit to attack me. And of yourse they asked me to replace their money sources... But I asked many people around the world to watch this projekt and learn everything what they figure out.
So I used this group of people who where there to fool me and got me down, to explore and make laud talk about the manipulation technics methodes and expose it more. To share with the international community.
So this will have a blew back on them cause today people started to listen more carefully.
Now just one example is the case with that little girl in the aldi who tried to excite me sexually. She wa let into the porn section by THEM. When I tought them about the development of a human psyché, I told everything as it happenes. This is something I used to tell everyone even if they lie to me because this could make them understand themselfs and how they are being manipulated. Now I have that meeting on record when they asked me about letting children do porn. I told them after that it is something to dicide for them. And it can happen but there are the very serious conditions what a child has to reach to be let doing it. Well they didn't care. The woman whos child it is said that "I did it when I was a child she can do it too..." I have these on record... So if they lie just look for those record online... You can find them.
So this project was as now I can see it basically a let happen to cetch him and his network type trap.
I told everyone else to stay away from it.
Now Chip. Again. He crossed my way again. This is quite a pattern now. But he was also hunting that group who came here to be here to kill me or take over. Now they are falling. Two died on an areoplane they tried to get away, and also a few of them underground, one on bike. Now that guy did get killed by chips guys not to talk what he told him to do. Chip repeted the same thing he did when apu and me called him oversees via ham radio... He lied. Ja tudom mitre akart apu emlékeztetni ezzel hogy j lenne ha erre emlkeznék hogy mire szolgált az az antenna. Arra hogy a Chip is hazudik nekünk. Apu akkor csinált valamit ami miatt ráküldött egy csomó embert, persze akkor is valami környezetvédelmi dolog volt, elmondott valamit valakiknek amitől kibukott mekkora károkat okoznak....
Pffúúú Egyszerűen elmondani se tudom mennyire undorodom ettől a fostengertől. Egyszerűen mindenki hazudik és hazudozik, csak azér hogy a zsebét meg tudja tömni pénzzel. És közen az egész szerkezet rohan a vesztébe. Egyiket se érdekli.
Hát engem se.
Ja szóval most már egészen másképp látom mint egy hete... ahogy jönnek elő az emlékeim úgy tisztul a kép. Szóval tulajdonképpen semmi se változott sőt ahogy elnézem tovább húzák a kontroll kerítéseit és egyre durvábban lépnek fel azokkal szemben akik valami érték mellett ki mernek állni és nem az ő agendályukat hirdetik és csinálják. Ez az ország úgy tűnik döntött. Ők rabszolga rendszert akranak és fosztogatni. Az a kevés aki meg nem illenek bele ebbe a képbe nem kívánatos a számukra és a lehető összes rendelkezésükre álló eszközzel eltapossák. És ebben mind a középosztály mind az alsó rétegek benne vannak. Szóval azon igen kevesek közül ekik tényleg egyesek, azoknak csak azt tudtam mondani hogy menjenek el innen a világ más részeibe, mert ez itt elrohadt - múlt időben.
---
The top shelf was hoping that they will infiltrate some network belongig to me some unknown people of net but I always separated them from each other and always used their own. So they find nothing but their own network. And they did kill their own. They do this all the time. And they do not care the long term consecvenes of it. So is the lower level and the middle. It seems to me the human race is done. I urge everyone to do what you want to do. It doesn't matter any more. The kids will have no future. Facts are facts howevery they turn the interpretation of it and you are just about to see how accurate my math is.
So that is why the top layer let Ferrybridge happen. Yes I can remember now. This was the very last proect what made me give up the active part - cause I find no one in it to be absolutly honest and who would be strong enough to continue what we started.
---
Ford the kiddos: if the rest of the team pulled back financial support they know you did nothing for my goals and my targets. The whole project was set up by those who do not want anything happen what I want to happen and many others want to happen. Now you all served them and you are aware of that otherwise they would not pull it back. The guys also realised it too. You already play big to fool me now you can go to your masters... But there is a pirce to pay there... Now you are about to learn what the differences are.
---
Well yes. This was a big big failure right from start. Even if it looks like a success it is not. It is in some case because I could close this shit. I choose the target for the project they gave me the team. Now the teams job was to kill me or take over the protection and or both and learn everything what I do how I do it.
---
The little girl was foold and they used one of my videos to fool her the remote viewr video actually which was shared... "there are stairs you can go up in the building in the empire..." that was the part where they made it look for her as a message from me to her. Originally this message was delievered by them to me given to my mouth sticked on the target what I remote viewed. They meditated into the picture. Very smart isn't it. this is how they work. They used that part to fool many I guess because these kinda things can be resued again and again. That project also was their wich to get me done some show and just give a bit of demonstration on how this can be done.
...
To the rest of good ones: You see now this is how they work on the very top. Always in the dark always using these kinda so called occult hidden methodes to drive people.
You in the Ferrybige project of those who still had some positive approach: yes they are manipulating you also using your pre set mindframe. And you also let me down.
kiddos again: your mommy and daddy do not care about your future... baby you have no future.
 ---
The main thing is that the international team thinks that they can peace it toghether what was done my me and only me. Well that, as you already started to realise, also ain't gonna happen. Why? You ask. Because you think I leart everything from you, but that does not cover the facts. I learnt a lot from you but not everything. So therefor not only this fuckup team will be cut off, but you also. You cut them off and you cut yourself off from the trigger chain by locking us out and trying to get around. Open meetings have advantages and it's disadvantages too. The adv is that you can talk and understand things what you on your own would never do. The disadvantages that it is open and nearly anybody can come in. Which means that the shit pile grows by time and the best ones have to start new meetings abandoning the crap. You already learnt a lot but still there is more to come but you will not have it. Non of you. Why? You ask. Because you abandoned me... You also have to learn tht there is a natural hierarchy and I am on the top. This natural hierarchy is built on responsibility taken, honesty, lot of legwork, study, and also on skills. non of you can do what I did and non of you can peace it toghether as I did. It seems you'll learn that on the hard way.
---
Nos igen annak idején ugye nem volt más, mint az a szar amit az Öreg felkínált meg én kiválogattam a csokorból... Nos ezek már eleve szarok, akármennyit fejlődtek is, azért voltak ott hogy nekem keresztbe tegyenek és végül maguknak meg mindent megszerezzenek... Szóval róluk ennyi elég is. Egy kettő itt ott azért akadt aki megértette hogy mi a probléma és némelyik elég jó is volt ahhoz hogy észrevegye ki mit tud és mit nem. Később egyre több ember csatlakozott és tanult, persze a legtöbb ezek közül is csak a hulladék volt de azért mindig akadt egy kettő itt is ott is aki teljesen megértette mi a helyzet és mi a megoldás, de legalábbis mit kellene tennünk hogy megoldódjon.
Jelen pillanatban most ezek le lettek vágva, de nem teljesen. Ki lett emelve néhány közülük többnyira a fiatalok és a később csatlakozó old school öregek által, olyanok akik "elég jók ahhoz hogy bárkit átverjenek"... Érdekes szempont ugye? Vajon hová vezet az ilyen típusú válogatás és mi lehet a célja? Ezt persze csak ironikusan kérdem. A céljuk ugyanaz mint az Öreg alatti rendszerben mindenkinek: uralkodni az egész felett és élvezkedni a jólétben...
Utopia. Üzenik nekem... vigyorognak mint a tejbetök - persze ezek még nem tudják hogy mi volt a legutóbbi találkozójukon ahol a "fejek" összeültek... És ha rajtuk múlik nem is fogják megtudni mert akkor megint hullani kezdenek majd a "fejek"... Az egész szarrakás azon áll vagy bukik hogy ki tujda átverni a másikat és hogyan tudja leigázni őket.
Végül azért is mentem bele ebbe a csapdába, mert egy módja van annak hogy megtudd és megismerd a mási valódi arcát: adj hatalmat a kezébe és nézd meg mit csinál. Ott azonnal kiderül hogy kit miből faragtak. Ezek itt bődületesen leszerepeltek... és a nemzetközi csapatnak nincs más választása mint hogy kinyírják őket az utolsó szálig, ha nem teszik velük is ezt fogják tenni ezek. Már most is a legteteje akikkel megalkudtunk - azon dolgozik a régi csapattal hogy mit és hogyan tálaljanak az alsóbb szinteken... hogy minnél kevesebb veszteséggel megússzák. Mert ők is ugyanúgy benne voltak.
Úgy csináltak mintha segíteni akarnának és pontosan bemértek mindent hogy mit kell megtenniük ahhoz hogy úgy tűnjön kívülről mintha segíteni akartak volna...
Az alku az volt, arra kértek hogy mutassam meg hogy mit csinálok és hogyan. Amikor a felkészülési szakaszban pl chip is megtudta mire készülök aggodalmasan felkeresett hogy "de péter ezek ki akarnak nyírni, ha megmutatod nekik mit csinálunk akkor kidolgozzák hogyan tudják a folyamatot megállítani és végleg elvágnak minden pozitív változást..." "én nem abban egyeztem meg velük hogy megmutatom mit csinálunk mi hanem abban hogy mit csinálok én..." Hunyorított a Chip nem értette. "De szinte te csinálsz mindent abból össze tudják szedni hogy hogyan dolgozunk, hisz te tanítottál minket te fejlesztettél mindent. Ezt nem teheted meg hogy a kezükbe adod." "Nem nem tehetem meg és nem is teszem. Megmutatom nekik hogy mit csinálok én és hogyan. Ez nem jelenti azt hogy megkapnak mindent amit mi használunk és mindent amit tanítottam nektek. Ugyanazt fogom velük tenni amit veletek tettem. Aki eljut a különböző megértési pontokra azokat kiszelektálom és velük folytatom a kiképzést és a tanulást, aki nem azt elhagyjuk ahogy veletek is tettem. Ők is csak addig fognak eljutni amíg hajlandóak beszélni és elmondani mindent. Amíg nem mondanak el mindent addig én se fogok nekik elmondani mindent. Ti meg figyeltek és ahol kell odaléptek keményen. Megfigyelitek kik azok akik hajlandóak velük együttműködni és ezokat is levágjátok." "Azokat miért?" "Mert ezek a csontvelőig rohadtak s akit át tudnak verni azok szintén rendelkeznek azzal a pluginnel amivel ezek irányítani tudják őket, vagy egy követ fújnak."
Szóval megmutattam nekik hogy én mit csinálok. Cserébe én választottam a célpontot: Ferrybrige. Szóval azok a low level értetlenkedők akik azt hiszik ezek mennyire jó környezetszerető emberek, hát ennek fényében nézzétek a dolgot. Ez a cél nem az ő választásuk volt bele kellett menjenek mert a "főnökök" felettük erre utasították őket, s közben a feladatuk az volt hogy a hátamba kerülve elvágjanak minden támogatást tőlem és kinyírjanak végre... Szóval ez közel sem az ő projektjük volt hanem az enyém. Egy ilyen mega légrongálót sikerült bezáratni velük. Az öreg old school helyi szarházi idejött kalapot emelni... ő volt az aki így válaszolt: "Ha te emgmutatod nekünk mit csinálsz és hogyan akkor mi is megmutatjuk neked hogy mi mit csinálunk és hogyan..." Teljesen komoly arccal, egy arcizma se rándult szinte fennkölt volt a pillanat. Őszinte volt. "hahahaha - nevettem én is őszintén - én pontosan tudom hogy ti mit csináltok - hahahaha nevettem tovább - de renben van áll az alku. Persze ő úgy gondolta hogy szépen kikészítenek és megölnek. Merthogy ők ezt csinálják. És ezzel én tökéletesen tisztában is voltam akkor is most is. Jellemző az egész helyzet rájuk. Szóval idejött kalapot emelni, kettős céllal. Egyrészt elismerte tényleg a tudásomat és a tehetségemet, de egyben ezért is hogy ezzel a valós elismeréssel felemeljen érzelmileg s utána a munkahelyről megint kigolyózva érzelmileg magas paltóról taszítson le ezzel a lifteztetéssel a már kikészült pszichémenek megadja a kegyelemdöfést. Közben néhányuk - akik már régebb óta a rendszeren belül nőttek fel - rájött hogy baj van és a tervük nem fog működni, mert közben ők tudták hogy tényleg eltűnt ez meg az közülük és nekik kellett pótolni a hiányt, de hallgattak mert az ő életük is azon múlt hogy továbbra is meg tudják-e vezetni ezt a brit szarházi hordát. Amikor végül rájöttek hogy mi is történik itt már késő volt. Lezártuk a környéket. Kettő kisrepülőn próbált menekülni azokat a chip valamelyik tanítványa szépen lerendezte. Egy pár alagúton próbált elmenekülni azok is bele lettek robbantva a nagy kényelmességükbe. Elkényelmesedtek ugyanis. A jó fegyver elpuhította őket és elfeledkeztek néhány komoly veszélyforrásról amit a jó fegyver nem tudott megoldani a számukra. Az egyik még utolsó erőfeszítéseként megpróbált onnan leszedni engem a fegyverrel... nos az ő hulláját nem tudták kibányászni a föld alatti romhalmazból azonosításra.
Ez a banda csinált egy Bourne mozit - elég szar lett kár volt megnézni - az utolsót... a kislány játszotta benne a "jó" ügynököt. Elég durva mi? Csak az a kislány zért nem olan bölcs mint amilyen én voltam mégha meg is engednek neki igen sok mindent, már most dróton rángatják és a döntései is mutatják a szarházi lét továbböröklését. Nem lesz hosszú életű azt már most látom. Ravasz, ügyes de közel sem olyan jó mint ahogy azt ő véli. Sajnálom az ilyen gyerekeket, azaz voltaképpen nem sajnálom mam ár őket se. A felelősség őket is uganúgy terheli a döntéseikért. Ezen a szinten fociznak akkor ezen a szinten kell a felelősségeiket is megállapítani. Egyenlő jogok egyenlő elbírálás.
Közben beléptünk, elérkeztünk a végső visszaszámlálás pillanataihoz és elég rossz a helyzet. A legrosszabb ebben az hogy még az eredeti csapat akikkel elkezdtük azok se hiszik el hogy mennyire pontosan számoltam és helyesen. Még mindig nem fogták fel, hogy tényleg nem ők azok akik ezt az egészet képesek túlélni vagy megoldani. Pedig nem rendelkeznek az ehhez szükséges képességekkel se se a hozzáállással - még úgy se hogy mára már sokat tanultak. Végül a nemzetközi csapatok mind lesöprik az ilyen típusú lokális hazaszeretetre vagy inkább kontrollszeretetre uralkodásra épülő csoportokat. Ez egy kiváló lecke z ilyenek számára. Ez az öreg old school szarházi is erre épített a legnagyobbrészt: "mi britek" majd megmutatjuk neked mit csinálunk veled... hahaha nevettek a hátam mögött. Most már nem nevetnek csak azok akiknek ez lett kiadnva feladatnak de azok is csak erőltetetten tudnak, mert már ők is kezdik észrevenni a helyettesítők szaporodását... Meg a helyettesítők eltünedezését is...
Szóval a helyzet elég szar. Most kezdik nagyon kevesen felfogni és őszintén kimondani hogy bizony ők csak a labort adták meg elmagyaráztak egy két dolgot és azután "a péter méregetett és összevissza csinált dolgokat, azután elmagyarázta hogy mit csinál de nem értettem meg teljesen..." Ezt még jó párszor hallani fogjátok... Hutchinson effect... Azt a félrebeszélőgépet nehéz felülmúlni, kielemeztem és lemodelleztem mit csinál... De a magabiztosság amit ezek felmutatnak még mindig vonz egy csomó birkát világszerte... És hányan de hányan vannak te atyaég... Szarhegy.
Szóval még pár év és ott eldől a sorsuk. A bolygó sorsa. Ők már szavaztak: a pusztulásra. Emlékszem arra hogy volt olyan aki pontosan felfogta amit mondok számolt és elismerte hogy jól számoltam. Azután tovább számolt és azt mondta hogy: "oké péter igazad van, de lesz még egy jó pár év amíg eza folyamat igzán keményen érzékelhetővé válik. Én adigra megöregszem és lehet hogy meg is halok. Szóval engem ez nem érdekel. Szeretnék életemben jól élni és nem akarok ezzel a szemétheggyel szembemenni." Ezt így. hogy miért nem öltem meg ott akkor... jó kérdés.. talán mert őszinte volt.
Sok olyan technka van amit már használnak de nem értik hogy hogy működik, mert nem mondtam el nekik - azután olyan is van akikek mondtam valamit és azt hiszik hogy értik is, mert tudnak vele előrejelzni, meg meglepően pontos, de egy két csavart zért beletettem nekik, maj drájönnek amikor kikerülnek az emlékeztetők.
Közben a legtöbb akikkel dolgoztam akiktől tanultam, sorban próbál visszaemlékezni, némelyiknek sikerül akiknél csak szimpla hipnózist használtam, a legtöbb azonban csak akkor emlékszik ha a közelembe jön, akkor viszont meg lebukik. Ettől azt hiszik hogy majd fel tudják göngyölíteni az egész csomagot amit megcsináltam, de ezek csak azért vannak ott hogy egyrészt kialakuljon a nemzetközi együttműködés hagyománya - akárhogy szivatják is egymást mégis csak leülnek és beszélgetnek - és rádöbbenjenek lassan hogy tényleg nem rendelkeznek a teljes tudással. É a legtöbb hazudik, mint pl ez a srác aki a SDC-ben a számítógépes programot "írta". Ez ugyanis úgy nézett ki hogy megkért arra hogy segítsek neki, majd lassan félreállt és csak kérdezgetett hogy ez hogy van meg az hogy van, s közben ő kurópartikon mulatozott amíg én dolgoztam... nos kibasztam vele is mert beletettem néhány kódolt részt is a programba, azért nem változtatnak a chillben is a scennelésen, hogy mutassa hova kell vinni a cuccot, mert nem tudnak hozzáférni... És így ment ez szinte mindegyik ilyen nagypofájú szakértővel... A más tollával a végletekig ékeskedtek és elhitették a hálózat többi részével hogy igen ők a szátok és én hazudok mert ők csinálták ezt meg azt, most maikor meg kezd tényleg szorulni a hurok a nyakukban, akkor kezdenek őszintébben beszélni mert nem tudják tovább rejtegetni a többiek előtt hogy nem értik és nem tudják mert nem ők csinálták... Azt hitték sokan hogy értik de amikor most a problémákkal szembesülnek ezeket nem képesek megoldani. Mint az a szarházi aki a discovery után egy másik programban bizonyítani akarta hogy ők igenis meg tudjk ugyanazt csinálni... oszt utána égre földre keresték a szabotálót, holott nem volt, egyszerűen kihagyták a lényeget az egész projektből, mert ők azt gondolták az lényegtelen dolog...
hahaha - s mégis nagyon szomorú ez a történet, mélységesen.
Sokszor kaptam vissza sokaktól hogy mit akarok én hiszen nem emlékszem semmire, meg ők tanítottak nekem mindent. Nos ezt sokáig lenyeltem mert közben titokban kellett tartanom mikre jöttem rá miözben ők tanítottak engem s aközben amikor kísérleteztem... Azt a szintetizáló készséget a lényeglátáshoz szükséges fókuszt és extra érzékenységet nem tudják mégse pótolni a mai napig se. Ideig óráig el elbukdácsolnak a következő fordulóig de közben hullanak szép számmal és a hiányokat hazugsággal pótolják és az alsóbb szintek bátorításával és magabiztosságával. Oda menekülnek és az általuk teremtett hamis alapokon álló szeretetből és magabiztosságból merítenek erőt. De azért szépen hullanak is el köszönet az ellenségeiknek... :-D Mert aki nem fejlődik az meghal a többiek a szarrakásért való harcban ledarálják őket a pályáról.
Ezért voltak kénytelenek valamilyen fokú őszinteségre szert tenni és nemzetközi szinten megnyílni és kiteríteni lapokat az asztalra. Amikor ez megtörtént és akik ezt meg merték tenni, azok most szépen emezeket a nemzeti alapokon álló szarházikat letakarítják. Sajnos az őszinteség szintje azért még messze nincs az egyesekéhez... És közben elfogyott az idő. A céljaik ugyanazok maradtak mint a régi rendszer egészének: hatalom, pénz jólét szabadság... Számolgatnak osztanak szoroznak és amikor rájönnek hogy tényleg úgy va nahogy mondom akkor szépen elhallgatnak és kitalálnak valami hazugságot a többinek, hogy legalább sok pénz között halhassanak meg... Siralmas. És hatalmas tömegeket mozgatnak még mindig. De ravaszabbakká lettek - mióta elmondtam nekik hogy a mozifilmekre azért raktam a régieket hogy szem előtt legyen a szutyok, azóta megtanulták elkerülni a reflektorfényt... meghúzódnak a háttérben...
Még három év max négy.
---
Chip és a mögötte álló hálózat rájött például hogy tényleg nem tudják hogyan lett megoldva a sugárzásvédelem a discovery-n... Azért is váltak hajlandóvá arra hogy végül is beavatkozznak, holott ő is iderakta a saját "biztosítékát" hogy kibasszon velem... csak amikortól rájött hogy mi van akkor kénytelen volt tenni valamit ezért beáldozta pár emberét...
---
Az a család birtokolta egyébként Ferrybrigei erőművet amelyik nagy hagyományokkal rendelkezett a rabszolgatartás terén. Az ő ősei dolgozták ki azt a módszert amivel az amerikai őslakosokat rabszolgává tették. A módszer igen egyszerű: kínáltak nekik ezt azt, amit ők értékesnek tartottak (mármint az őslakosok) majd elkápráztatták őket és szépen két három nemzedék odaszelidítésével, amikor már hozzászoktak a munkához lassan elkedzték csökkenteni a jutattásokat. Ugyanezt a taktikát és stratgiát haszálják az eredeti teammel szemben is. Aki folytatta a munkát ahogy elkezdtük azt iszonyú keményen támadták, aki meg lassan feladta azt elhalmozták kéjjel, pénzzel stb hogy hozzászokjanak a jóléthez és feladják a harcot. Sikerült nekik a legtöbb esetben. Ez a "magyar" madárszakrtői banda is ide tartozik. Ezek és utódaik nem fogják túlélni a psuztítást nem fogunk nekik segíteni mi sem. "Hazudós de a mienk"... Most élvezkednek és támadnak "mert nem engedik" amikor szorul a hurok végleg akkor már nem fogok segíteni nekik. Egyikünk se fog az egyesek közül.
Ez részben z egyik ok is volt amiért ezt a célpontot választottam, de nem a fő. A fő ok a szennyezés brutális mértéke amit ez okozott. De a férfi aki birtokolta ezt a szart szintén egyike azoknak kaik a pofámba röhögtek anno amikor megtudták hogy ellene vagyok a rabszolgarendszerüknek. Nemrég elhúzott melettem autóval akkor már nem röhögött hanem majd szét robbant a méregtől. legsziesebben nekem hajtott volna kocsival...
Az Öreg tudósai... szépen lassan felsülnek mind azokkal a problémákkal szemben amikkel szembe kell nézniük. Jók jók, de nem ők a legjobbak.