Friday 27 February 2015

ugatnak a kutyák, de most már csak messziről

Nos igen. Volt egy időszak amikor annyira rám szálltak hogy azt se tudtam mi a szar van. mindent velem fejlesztettek és közben átdobáltak egyik oldalról a másikra. Ugye a legtöbb magát mindent értőnek képzelő "belős" se tudja felfogni azt hogy milyen az amikor bármelyik oldalra akármikor be tudsz szivárogni. Elképzelhetetlennek tartják. Nos én ebben voltam benne. Ahhoz hogy ezt meg tudd csinálni mindig le kell törölnöd a saját emlékezetedet, azért hogy ne áruld el mit csináltál kicsit korábban, mi a másik projekt és kik azok akikben megbízol. Egy időben annyira elvesztettem én is a fonalat, hogy csak egy dologra koncentráltam: a lehető legjobbaat nyújtani minden területen bárhová kerülök. Arra rájöttem ugyanis ha minden oldal fejlődik akkor elvileg vagy elpusztítják egymást végleg vagy rádöbbennek hogy az út amin járnak mindannyiuk pusztulásával jár.
És egyébként minden oldalon találtam értékelhető szerethető figuárkat. Kevés kivétellel de minden nép és közösség ugyanazt akarja: békében élni. ugyanakkor persze van egy kis számú csoport akik meg háborúzni akarnak, fosztogatni. Ilyen is van.
Egyébként a magyarság is ma már úgy gondolom elvetette a sulykot szerintem és azért gyengült meg mint közösség, ezért lehetett legyőzni burkolt módszerekkel. Mert elvesztette a tudatoságát. Elrohadt.
Szóval nagy volt a kavalkád. Egyik héten az oroszoknál a tengeralattjárókat fejlesztettem, a következő héten meg az amerikai radarrendszert. Azután bedobtak hogy segítsek a talibánoknak mert már majdnem feladták a harcot (a cia kért meg erre, pontosabban a cia-kgb doible ray mckmester). Jól van basszátok meg. Megcsináltam. Annyira elborult az agyam, hogy nagyon keményen odavágtam. Eldöntöttem hogy annyi amerikai katonát fogok megölni amennyit csak bírok. Megtanítottam mindent a táliboknak. Fizikailag elég jók voltak hiszen sokuk eleve háborúban nőtt fel. Tanítottam őket a hipnózisról az audio és egyéb technikákról. megtanítottam nekik hogyan mozognak a speciális erők alakulatai. Olyan károkat okoztunk az usa seregének hogy több területről ki is kellett vonulniuk. Erre ugyanaz a patkány féreg aki odaküldött rámküldte, rámuszította a speciális erők több kis csoportját hogy kivégezzenek. Az egyik ilyen csapat jelezte amikor megjöttek, mert az egyikük rájött hogy az intel szar. ismertük egymást én is képeztem őket. Sok alós adat köré volt egy kurva nagy hazugság szerkesztve: igazi Ray féle mocsok. Az egyik dátum és helyszínhez ami valós adat volt a hollétemről a kiküldött csapat egyik tagja tudta hogy hamis infó. "Mi volt akkor? Már nem emlékszem." "Azt mondtad ne emlékeztesselek rá, biztonsági okokból." "Jólvan akkor hagyjuk biztos jó oka volt ha azt mondtam." "De én elmondom, mert most fontos. A családomat képezted ki. Én kértelek rá. Hogy meg tudják magukat védeni és tudjak a munkámra koncentrálni amíg távol vagyok." - Szóval bukta a Ray féle mestermunka. Ugye ugye az őszinteség legyőz mindeféle magas és legmagasabb szintű hazudozást egy pár pillanat alatt.
Aztán annyira jól sikerült az agfán kiruccanás hogy utána ugyanaz a patkány megkért hogy akkor msot segítsek az usa hadseregnek. A kurva anyádat. Jól van mondom akkor csináljuk. Egyébként is elegem volt az egészből sokszor keerestem a lehetőséget hogy meghalhassak - miért ne akkor? Egyik alkalommal az ebédlőben hangosan elmondtam, ordítottam a felfegyverzett katonákkal hogy bizony én volt ez meg az, meg ezt csináltuk és elmondtam nekik hogy a kibaszott intelük küldött oda hogy feljesszem a tálibokat. A sok agylúgozott köcsög közül egy pár tetlegességre vetemedett és bizony vérfolyás lett belőle. Másnap a bázis legénységéből alig egy páran emlékeztek arra mi történt előző nap - olyan szinten tartották a katonáikat agymanipulált állapotban. Egész nap ment a szubliminális "sugalmazás". Egy időben meg kitalálták hogy viseljenek állandóan olyan fejfedőt amiben van egy jeladó elrejtve... Azóta is van a sisakjukban pikotechnika. Bushmaster bushmaster zéró four. De akardt egy pár ember akik meg emlékeztem mi történt.
És ott elkezdődött valami. Volt a táliboknál is egy pár ilyen, (a tálibok vezetője cia volt) éber csávó és nő, meg az usa seregben is. elkezdtem őket összehozni. Tábortüzeket csináltunk és beszélgettünk. ismerkedtünk. Másnap meg lőttük egymást. De ez már meg volt szervezve. Úgy lőttünk mint amikor a szamurájok gyakorolnak a karddal. Vigyáztunk ne találjuk el egymást. kezdék egyre többen megérteni hogy mi is történik ott és miért van háború. Kik pénzelik a háborút és miért. milyen mozgatóerők viszik a különböző feleket harcba. Megértették hogy a háborús üzlet iszonyú befolyással bír. És a manipulált emberek nagyon sokan vannak. Azok akikkel éjjelente, esténként összeültünk a tűz köré már képesek voltak a szubliminális manipuláció ellenére tudatosan dönteni - lőnek-e és mire lőnek. Végül is rájöttek hogy gyakorolhatják a katonásdit úgy hogy az anyagigényt finanszírozzák mások és közben nem kell megölniük egymást. A háború mehet tovább és mindkét fél elitje (akik éberek voltak) vigyázott egymásra. Szóltak egymásnak holnap hol lesz a csetepaté, kérték egymás segítségét és lett egy fontos küldetésük: felébreszteni a többieket.
---
De időnként eljárt a kezem. Időnként az őrület határáig tolták az idegrendszeremet pont azok akiket szerettem. És időnként bizony megöltem néhányukat akik túl messzire mentek. Sokszor gondolták azt hogy ez vagy azmár túlzás a részemről - miközben se át nem látták azt hogy mi történik se azt hogy mi zajlik le bennem. Én is csak egy ember vagyok és vannak határai a tűrőképességemnek. Ha átléped magadra vess.
---
Az egonék lopták el a mágnestáblát innen amikor elmondtam nekik az egyik ilyen fejlesztést és elkezdték ellenem használni hogy engem konrtolláljanak, legyengítsenek (arról van szó amit most is használnak ellenem), mert megoldottam a kerti ásást vele. Szarházi ostoba barmok. Ugye honnan tudot a masa gyuri bácsi és a gál zoli bácsi kifizetni 150millió dollárt négyőtök kiképzésére? he? benneteket is ki foglak szépen nyírni nincs kivétel megszolgáltátok.