Saturday 27 June 2015

csipcsip csóka

vak varjúcska...
s ma mondhatom hogy én vagyok a vak varjúcska...
Chip állt Philpots mögött, ő őrjítette meg a gyuriékat és mindenkit otthon, ő szervezte ezt a csirkés támadást is. Valaki szólt is egyszer. Még az után amikor Vadászatot rendeztünk egymás ellen, amikor teszteltük a tájfunt, és Chip elájult. Alá akartam repülni kitolni a futóművet miközben pörgött lefelé, és kiabáltam hogy ébredj fel Chip, Wake up! És közben ő volt az aki ellenem szervezkedett. A hold projektnél megmutattam neki hogy nem tud megölni. "miért?" kérdi - Because you are shit Chip. MEgkínozta őt is az öreg és ő se csinál mást, ezt adja tovább. Pedig ő megértette amit mondtam neki. Megértette az egészet. Ő is az elsők között volt talán aki tényleg figyelt rám és tanult is egy csomót - és mindent ellenem használt fel. De nem húzza már sokáig mert elpusztulnak az emberei és ebben a szakmában gyorsan mennek a hírek, gyorsan lehet bizalmat szerezni, de bukni is gyorsan lehet.
"Péter miért nem hagytad meghalni azt a szarházit, a hátad mögött ellened szervezkedik arra az időre amikor le fogod butítani magad..." Ő kínozta meg a Harcsát is, meg az andit, meg a többieket is. Mocskos féreg. Nem tudom miért volt akkor fontos hogy életben amradjon. Talán tényleg a stockholm szindróma miatt... Ő volt a tréner, a pillangónál.
Apropó pillangó... Nemrégiben egy pár hete megint leszállt egy pillangó az utamba lent a Nene folyó partján. Megmosolyogtatott. Majd pár nappal ezelőtt megint volt egy pille és rögtön utána egy szipust kerültem ki a bringaúton. Eszembe jutott hogy Pillangó akkor tudta ezeket a para-dolgokat produkálni ha betépett heroinnal meg még valami szarral. Mondtam neki hogy inkább maradjon tiszta és ne menken vissza, ne essen vissza ha egyszer valaha kijózanodik. Lehet hogy él? Miért nem inkább csak megmutatja magát vagy jön oda hozzám? Nem értem. Mindegy. Szóval az egyik a Chip. A másik a hímringyó lehet... A szeptemberes torzszülött.
Így most már értem miért ment annyira félre minden amit az usában csináltam, mert beleszartak azok akik az elsők között segítettek... "Segítettek"... kibaszott szarházik. Na megállj csak te patkány.
És te is teszardrab aki arra játszol hogy mi nyírjuk ki egymást... te is megdöglesz nemsokára te féreg... Nem hagyok hátra kiegyenlítetlen számlát. Én nem vagyok agylúgozott keresztény, s e emberbarát... Várhatod mikor kapsz tőlünk segítséget amikor a nyakadra teszik neked is a hurkot... Vegyétek szépen ki a programból őt is és azokat akik hozzá tartoznak.
Derítsétek ki miért hagytam élve. Elmondtam akkor annak a személynek aki rákérdezett. Csináltam egy swat-ot ott helyben. De nem emlékszem mi volt benne csak néhány dologra. Pl: ő megértett engem. Ez akkor fontos volt nekem nagyon. Egy csomó dologban segített is. Ugyanakkor persze most már tudom hogy ő mondta el hogy mikor hol voltam és mit csináltam és ő adta el az infókat és az embereket is körülöttem. Egy csomószor bemártott és úgy intézte hogy árulónak és hátbatámadónak állítson be. De ráfázott mert már akkor több szálon mentek az események és nem bíztam benne sem, azaz folyamatosan figyelt egy nemzetközi csapat akik hallgattak és figyeltek és cselekedtek amikor kellett. Nem tudom most hogy csinálják mert az infromációs sztráda mára olyan zagyvatak és oylan szintű áthallások vannak rajta hogy brutális kiigazodni, mind a mentális mind a kódolt technikai csatornákon. De azt hiszem talán ma már vannak leülős beszélgetések megint. E nélkül megdöglenének és összezavarodnának. Még egy helységben is össze lehet real time mixelni a telepata üzenetváltásokat.
Figyelem!!! Vannak psychic akik képesek on the fly módosítani a telepatikus üzenetváltásokat úgy hogy célzott irányba terelik a célszemélyt vagy akár az adó és fogadó oldalt is!!! Ezért muszály beszélgetni élőszóban egész mondatokban és nem kódokban amik félreérthetőek. Haladóbbak meg tudják oldani még az old school módszerrel, ha képesek abszolút egyértelmű üzenetváltást tervezni, de az is ki és átjátszható!!! Előbb utóbb elő kell jönnie azoknak akik nyílt frontot nyitnak az élőbeszéd számára, mert az állandó manipuláció jelenléte miatt úgy össze fognak zavarodni hogy ki fogják nyírni egymást... hahaha. És ez volt ezzel a célom. Nem hogy vérfürdőt rendezzek, hanem hogy megteremtsem a fenyegetést, ami biztosítja hogy az egész rendszer az egész világon kénytelen legyen felfedni magát és újra élő szóban nyíltan megigyelhető találkozókon megmutatni a valódi arcát. Akiknek nincs takargatnivalójuk azok ki fognak jönni abban a pillanatban amikor megszervezték a védelmüket, a többi meg nem jöhet előre csak hazugságokkal meg hihetetlen módon előkészített programozottakkal, de le fognak bukni, és a többiek át fognak látni rajtuk. A manipulátorokat meg állandóan mintaelemző telepatákkal el kell csípni és neutralizálni. De ezt tudjátok, hiszen szépen megoldjátok ahogy én tapasztaltam. Ezért is koptak le rólam olyan gyorsan... viszonylag gyorsan... Most megjelentek megint az alsóbb szintekről - ez nem tudom miért van talán mert chip vagy valamelyik szarházi uszítja őket... De elég vegyes a felhozatal kb fele fele arányban támadó szándékkal és kíváncsisággal jönnek. A legérzékenyebbek érzik hogy nem én vagyok a bad guy. CSak nem értik az egész dolgot. Végül is ugyanezt csináltam minden területen. Megteremtettem azokat a fenyegetéseket amik biztosítják az egyetlen lehetséges túlélési utat: tiszta vizet, tiszte levegőt, tizsta kaját, egyenlő jogokat és egészséges életteret minden élőnek a földön, és ebben benne van minden terület. Pénzügy, kajaügy stb... Ezért csináltam annyi szörnyűséget. Mert ti vagytok azok az egylúgozott konzumidióták akik tökreteszitek a bolygót, folytatjátok amit ezek csináltak, és amikor nektek kényelmetlenné válik a dolog mert szembe kell néznetek asaját mocskotokkal, akkor előszeretettel mutagattok inkább rám, hogy én vagyok a szörnyeteg. Nos igen. Igazatok van. Én vagyok. És én vagyok az aki meg fog benneteket ölni, méghozzá mocskos kemény körülmények között ha nem teszitek meg amit kérek: tiszta levegő, tiszta víz, egyenlő életfeltételek mindenhol a földön, mindenkinek és itt az állat és növényvilágot egyenlőként kezelem az ember világával.
Ha ez nem valósul meg elpusztultok. A feljelsztések és azoka akiket én programoztam be el fogják végezni a mocskos munkát. Meg ti magataok a kapzsiságotok folytán. mint ahogy itt a padley történet is mutatja vagy a philpot történet is mutatta, le fogjátok bontani saját magatokat. A kaját teliszartátok mocsokkal - ennek a hosszú távú következménye az hogy a legjobbak is a mocskot fogják enni, mert nincs más, és e miatt azok akik nem ilyen mocskot esznek azok fognak győzni és átvenni a hatlamat a többi felett. mert akinél a nagyobb és jobb puska az diktál... nálatok... Szóval jól át van ám ez gondolva, ne aggódjatok. Ha nem tudtok megváltozni akkor meg az egész megy a büdös picsába.
A hirdogénbomba óta eltel vagy 30 év és a többi bombát amit csináltunk a legtöbbet ki se mertük próbálni, mert nem lehet. De van olyan technlógia is ami nem bomba, és elég egyszerű ahhoz hogy szétrobbantsa a bolygót vagy a napot... hahaha... szarházik.
Elegem van mindenkiből. Az állítólagos "jók" ból akik konzumidióták és hallgatnak és elhúzódnak tőlem mert azt mondok ölni kell az embereket, mert muszály, mert az ember egy rohadt féreg és nem tiszteli a természet határait és törvényeit, a "rossza" ak meg egyszerűen túl jónak tartanak, mert az egyész dolgot és mindent azért csináltam hogy a szeretet törvényeit és törvényszerűségeit megtanítsam az embereknek és annyit ébresszek fel amennyit csak tudok.
De semmi gond. Csinálom amedig tudom. Aztán nemsokára megsültök. Csak nyomjátok a gázpedált hülye barmok.
---
Szóval amikor Chip elájult annyira fontosnak ítéltem meg az ő életét hogy képes lettem volna azt az iszonyat őrültséget is véghezvinni hogy a zuhanó gépe alá lavírozok felvéve a zuhanása (pörgése) ritmusát és alárepülve kinyitni a futóművet ezáltal megtartani legalább egy pár pillanatig amíg magához tér. Elképzelhetetlen mutatvány, de akkor - tisztán emlékszem erre, már amennyire tisztán emlékezhetek -tényleg meg akartam tenni. Szerencsére még az első manőversor alatt magához tért, úgyhogy ez a történet kimaradt a legendából... :-D. Semmit sem csináltam véletlenül. Mindent nagyon alaposan végiggondoltam. Akiket megöltem - még ha hirtelen felindulásnak is lett álcázva, nem véletlenül tettem. Akiket pedig élni hagytam a rendszerben azoknak szerepük volt, van. A nayg többség persze csak a tehetetlenségi súlyt adja és jól irányítható a manipulátorok által.
---
Körbejártam Hamptont - ez is az egyik szabadkőműves tervei alapján készült el, az én ötleteim és szempontrendszerem alapján: sok víz, nyílt terek, fák zöld, élhető környék. modenr rabszolgatelep. Azok laknak ott akik a rendszert szolgálják, annak jól fizetett rabszolgái és kápói. A Petererborough Corporation tagjai jórészt annak a szabadkőműves páholynak is a tagjai akik ezt a környéket uralják. De nem cska ezt a környéket... persze. A Ferry Medows is az én ötletem volt. Egész jó lett azért ez a környék. Bár a rothadás azért átüt rajta és emlékszem az elkeseredésre amikor legutóbb itt jártam. Elkeseredett voltam, mert azok akik ezt építették azért tették ezt mert eszük ágában sem volt bármi lényegeset változatni a rendszeren, csak ezeket a felületi dolgokat voltak hajlandóak megoldani, és ezt is csak azért hogy a piramis középrétege jó munkaerő, jó képó legyen a rendsezrben. A padleyék is először beleengedték a mérgezett viezet a folyóba (Nene) azért kellett rájuk uszítani a environment agencyt és ezért csináltam nekik a fisheryt is, hogy megtanítsam nekik ha tönkreteszik a vizet - nincs üzlet se. Csak ilyen dolgokonkersztül lehetett velük megértetni ezeket a dolgokat. Igazi szemétdomb ez emberi roncsokból álló szarkupac. És ez van az egész világon. A közepe meg az alja is meg cska vonogatja a vállát hogy hát én mit tudok csinálni... hát ez az. Mit tudsz  csinálni, ezen kell gondolkodni minden nap. És ha nem teszed akkor mész a levesbe, ha épp úgy lesz kedve valamelyiknek hogy vérfürdőt rendez akkor úgy. Most nézem hogy több mp kell nekik - hahaha meglátjátok beindítják a darálót, s olyan emberpusztulást rendeznek hogy ihaj... s még ti fogtok fizetni érte. Felhasználják a modern technikát és kinyírják a piramis alját. Legalábbis elkezdik, s ha nem ti ölitek meg őket akkor végig is csinlják. Nincs más választásotok nektek ott az alján: vagy ti vagy ők. MEg kell ölnötök őket ha élni akartok. Ennyi. És hiába is nyavajogtok nekem. Ezt nem én csinálom. Ezek ti vagytok. ilyenek vagytok ti is, csak ők vannak fent ti meg lent.
A fent az lent.
De azért élhetőbb lett ez a környék. Még így is, hogy csak a felületi kezelést kapta meg.
---

Az a légzésminta amit most használok (bennt tartom a levegőt és úgy kell szinte kipréselni magamból és a belégzést nyújtom el) a vadászpilóták túlélésének a záloga. ott ugyanis olyan nehézkedési erőkkel kell megbírkózni mint amilyen pl a testsúly 12 szerese, amit én kibírok - Chip viszont nem. Ezért ájult el. Nem gondolta hogy ő nem fogja kibírni. A légzésmintát azért ttartottam meg ebben a profilban hogy emlékeztető legyen arról: a legádázabb ellenségem a levegőben van. És innen nem nehéz kilogikázni hogy kiről van szó.
Végül is a történet legelejétől folyamatosan ellenem szervezkedett. De mindig kiszedtem belőle hogy mit csinált. Itt ér össze Kim és az ő utolsó teljesítménye, amikor kerestem Chipet és fontos volt hogy megtaláljam - akkor épp itt volt és előkészítette nekem a csapdát itt ezért rajzolta Kim azt a képet. Most lerajzolta ugyanazt. Ezt volt az utolsó munkája és nagyon sokat segített vele. Majdnem sírt, mert tényleg akart segíteni ... vagy annyira jól játszotta a kétségbeesettet nem tudom ma már, mert igen jól fel volt készítve most is.
Ezért nem keresett meg Chip sem. És ezért is hallgat és hazudik rólam és arról mit csináltam én és mit ő. A szarságait rámkente és elhazudta azokat a sikereket amiket én irányítottam - mint pl a hold projektet. Amit távollétemben ő felügyelt katonailag (azaz ő biztosította a pöröly szerepét, a kényszer és a halálos fenyegetés és a tisztogatás feladatait) de az alapelveket és a legfontosabb döntéseket a stratégiát amit végig követtünk én hoztam meg. Az egész lényegét én irányítottam. Akkor már nyomozott utánam a miatt mert rájöttek az öreggel hogy "külön utakon járok" azaz nem akartam őket akkora előnyökhöz juttatni hogy végül ők legyenek a világ urai, mert ha csak nekik dolgoztam volna már kő kövőn nem amradt volna itt semmiből. Chipa bból jött rá erre amikor megtalálta, azaz odaadtam neki a speciálisan nekem készített mesterlövész puskát, ami kézzel lett elkészítve és igazi mestermunka volt. Egyszerű és pontos. Az egyik küldetésem (csali voltam egy speckó kiképzett bérgyilkos számára és kivégeztem miután rám vadászott) után valahová a hegyekbe menekültem meditálni és pihenni. Amikor Chip megjelent, akkor hagytam hogy megtalálja.
Tudattam velük hogy nem csak nekik dolgozok. Innentől kezdve folyamatosan mindenhol megszervezték a törlés utáni profilom számára a csapdákat hogy ellehetetlenítsenek és halálba gyötörjenek ha tudnak. Ezek robotok. Ki kell őket végezni - és ki is fogom őket nyírni ha nem állnak le. Már elég sok elpusztult belőlük ugyan de mindig újabbak kerülnek elő - hiszen ezek alvó sejtként működnek. Az Öreg így próbált még halála utánra is belémrúgni. Mert rádöbbent hogy nem tud megállítani, azaz nem tudja megváltoztatni a tervet és nem tudja a saját javára fordítani. Önálló életre kelt a tervem a sok szálon elindított folyamat miatt - amit még az Öreg se tudott kontrollálni, s pontosan ez volt a célom ezzel: egy kontroll nélküli rendszert elindítani amit csak egy dolog képes kontrollálni: egy erős csapat akik ugyanazon egyetemes alapértékek mentén fognak össze - amibe egyik nemzeti szar se fér bele és egyik korporáció és semmilyen üzleti gondolkodás nem képes akkora befolyásra és hatalomra szert tenni hogy döntő hatást gyakoroljon a rendszer egészére. Ami azt jelenti hogy a végcélját tekintve sikerült felépítenem egy önmegsemmisítő programot a régi rendszer számára és egyúttal sikerült felépíteni egy új rendszert - ami ugyan elég roskatag még, mert a lényegi dolgokban még mindig nincs tökéletes egyetértés és a múlt sincs teljesen tisztázva, hogy ki milyen szerepet játszott eddig és ki kicsoda is valójában, és emiatt az új rendszert támogató azt elfogadó és internalizáló emberek hamis prófétákat követve megvezetődnek. Mert hiszen a régi rendszer intele próbálja egy upgraded programmal újabb és újabb egyre jobb minőségű hazugságokkal és programozott agyúakkal átverni a többieket, egyenlőre elég sikeresen a többséget - bár az elit már átlát rajtuk. Ha másképp nem akkor azért mert ha tévednek akkor meghalnak. Ez egy elég kemény világ, pontosan olyan mint a természet maga.
Jelen pillanatban pl az orvosi és a technikai réteg irtja a népet jópénzért persze, és egyben az legjobb katonákat is sakkban tartják egyben hiszen a legjobbak mindig a szegényebb rétegekből kerülnek ki - nem véletlenül hiszen ezen rétegekben képesek megtanulni értékelni a valódi és valós értékeket a legtöbben. Néhány kivétel akad az anyagilag jobbmódú rétegekben is, de nagyon ritkán és akkor is van valamiféle oldaleffekt ami miatt nem kerülnek a legjobbak közé soha. És ez többnyire a felelősségvállalás hiánya azaz a spirituális ébredés hiánya. A spirituális ébredést ugyanis onnan lehet megismerni hogy a felébredt valóban vállalja a felelősséget a többiekért is és a elelősségének a talpazata igen széles. Jelzem nem csak eljáttsza a dolgot, hanem oda is teszi a tetteit is. A .ozsi a .arcsa a .nna a többi mind tényleg a Chip alát tartoztak és alig hittem el a képeken de Tényleg ő volt az egyik nagyúr ezekbe a sátánista táborokban. Ő irányította őket és ezért is volt ő annyira kiváló trainer, mert képes volt olan dolgokra amikre más nem. érdekes hogy miért hagytam életben, hiszen ő volt az első célpontom. A kiképzésem egyben első akció is volt, s úgy ítéltem meg hogy van benne szeretet. Szerette a természetet, a jó kajálást kint, a táborokat, szeretett menni futni, kint lenni, odafigyelt mindig a természet jelenségeire, érdeklődő volt. Tisztelte az állat és növényvilágot. Legalábbis akkor még így volt. Vagy csak feladatként öltötte magára ezt a profilt mert az Öreg ezt kérte... ki tudja, tán ő maga sem.
---
Ahhh eszembe jutott egy csomó minden.
---
"Én segíteni akarok ennek a harcsa lánynak."
"Hogyan?"
"Ő az egyetlen akinek biztosan ismerjük az eredeti szüleit. Szeretném őket összehozni valahogy. Tudsz segíteni ebben?"
"Hát én mindenképpen úgy kezdenék hogy megalapoznám az elméjüket azzal a tapasztalattal, amikor valamiről azt hiszed nem lehetséges vagy nem vagy képes rá és utána mégis meg tudod tenni vagy lehetségessé válik. Azzal az élménnyel ami kinyitja az elmét az ismeretlen felé és nyitva is tartja. Úgy mint ahogy a kiképzésen csináljuk a fokozatosan emelkedő teljesítményszintekkel és a folyamatos rögzítéssel a hozzáállás tekintetében. Visszatekintés és önreflexió. Videó és hangfelvételek ki hogyan vélekedett előtte és hogyan teljesített később... Ha ez kellőképpen meg van alapozva akkor már van egy kapunk ami segíthet átlökni őket. Egyébként is érzékenyebbé válnak a különböző gyakorlataink által s ez is beindíthat egészségesebb folyamatokat. De az Öreg nagyon megkínozta őket, szerintem túl lettek jócskán tolva a határaikon."
"Mi lenne ha kiképeznénk őket?"
Elmmosolyodva összenéztünk ... "Hát igen. mindig azt tanítom hogy a legegyszerűbb megoldások a legjobbak, de az aki elkezdi kiképezni őket óriási veszélyt vállal."
"Miért?"
"Mert ha nem jól alakulnak a dolgok a kiképzőnek meg kell őket ölnie. És ha ez megtörténik, akkor az emlékezetvesztések miatt Vera megtévedhet és biztosan meg fogja találni a kiképzőjüket és ha nem jön rá mi történt akkor ez biztos halált jelent a feladatot végrehajtónak. És Vera meg fogja találni a kiképzőt ez biztos."
 "Én vállalom ezt a veszélyt." A teremben megint ott volt az a csend amit annyiszor átéltem már, amikor összeszorulnak a torkok és nincs mit mondani egy darabig, mert mindenki tudja, mindenki érzi a vállalások súlyát, amondatok mögött rejlő halált és életet. Amikor megáll a fal a késben és rezeg még egy kicsit épp csak elsuhanva valakinek a szíve mellett.
"Rendben van. Segítek. Viszont akkor gondoskodnunk kell arról hogy mindenképpen túléljék és jól jöjjenek ki a dologból. Legalábbis alapos felkészülési teret kell készítenünk hogy minden lehetőséget számbavegyünk. Alaposan kell ismerned salyát határaidat és tulajdonságaidat, reakcióidat. Szembe kell tudnod nézni néhány nagyon kemény dologgal amin nekik keresztül kellett menniük, neked nem."
"Például?"
"Arra kényszerítette őket az Öreg hogy megegyék Vera testvérét." ... A teremben vágni lehetett az iszonyat hidegét ami végighatolt a lelkek legmélyére. Olyan ember számára aki soha nem tapasztalt meg ilyen borzalmat nagyon nehéz felfogni hogy ez milyen hatással van a pszichére. Vera apja például hamarabb túltette mgaát rajta mint az anyja.
---
"Wake up! Chip Fucken wake up! Chip ébredj fel! Chip húz fel a kurva életbe, húzd fel, pull it up!" - üvöltöttem folyamatosan szinte miközben teljes erőmmel koncentráltam a gépre hogy felvegyem a pörgés ritmusát. Szerencsére nem forgott olyan gyorsan és be tudtam lavírozni a hasa alá, amikor meghallottam a hangját és szinte azonnal fel is húzta a gépet a kiképzés automatizmusa szerint reagálva. EGy pár másodperc múlva már békésen repültünk egymás mellett. Chip kezdett feléledni és emlékezni mi történt.
"Elájultam Péter. You are the best pilot on this planet."
"Bazd meg Chip."
"But what the fuck did you do under my belly?"
"Chip bazd meg, azt akartam hogy kitolom a hajtóművet és megpróbállak megtartani egy darabig amíg felébredsz."
"Óóóó te jóságos ég, hát neked teljesen elment az eszed."
"Bazd meg Chip nemhalhatsz meg érted? Szükségem van rád bazdmeg."
"Jól van Peti de azért ez túlzás és különben is ha így halok meg repülés közben az engem csak boldoggá tesz."
"De chip értsd meg hogy nem halhatsz meg! Muszály élned! Szükségem van rád. Te vagy az egyetlen aki érti amit mondok és hajlandó segíteni abban amit meg akarok valósítani. TE vagy az egyetlen aki megértette az okkult oldaláról és atechnikai oldaláról is a történetet. Te vagy az egyetlen aki meg tudja oldani azt a feladatot amit rád akarok bízni. Nincs más Chip. Érted? Nincs más. Ha meghalsz a bolygónak annyi és mindenkinek aki rajta él. Bazdmeg. Nem arról van szó hogy te olyan kurva fontos vagy te bunkó hanem élned kell! Ha meghalsz egyedül én csak megőrülni fogok mert a többiek lószart sem értenek abból ami itt történik és ettől be fogok golyózni és én el tudom és el fogom pusztítani ezt a bolygót. Felelős vagy."
"Jól van jól van értem én... én is szeretlek."
Nevettünk.
---
Be kellett épülnie a  mosszad szervezetébe. Mi végül is úgy indultunk azt a szerepet szánták nekünk hogy mi leszünk a fegyver, a puska, és mi leszünk a végrehajtók akiket ők kordában és frusztrációban és manipulált állapotban tartanak a folyamatos emlékezetvesztések által és a nemi örömök fogságával, meg egyéb okkult elmetrükkökkel. Chip és én képesek voltunk felébredni a fogságukból. Képesek voltunk kitörni az elmecsapdákból amiket nekünk csináltak és emlékezetvesztések után beletaszítottak. Chip szedte össze a mosszad vezetők listáját. Viszont ahhoz hogy hihető legyen a beépülése az ellenségemmé kellett válnia, de úgy hogy azért életben tudjon maradni, tehát ehez pedig ki kellett képeznem a legjobb tudásom szerint, mert jobbá kellett válnia mint bárki akit a mosszad bárhol kiképezhetett. Ez azt jelentette hogy tulajdonképpen kiképeztem önmagam ellenségét. Ő ppedig szépen felderítette a technikai, okkult és logisztikai-politiai oldal irányítóit - már akit tudott. Nyilván ez egy ekkora hálózatnál iszonyatos idő és enregia befektetésével jár. És persze a hihetőség miatt nem lehetett ezen a szinten "eljátszani" hogy most akkor jól megijesztjük egymást és jólvan, hanem valódi gyilkos és hallos akciókat hajtottunk végre egymás emberei ellen. De ezt is megszerveztük úgy hogy mindig a hozzánk beépülőket próbáltuk kiemelni. Természetesen hibáztunk. Én nagyon rosszul viseltem ezeket az emberveszteségeket. Iszonyúan szenvedtem. De egy öreg katona azt tanította hogy tanuljak belőle inkább a fájdalom meg elmúik ha arra koncentrálok hogyan lehet a jövőben elkerülni a hasonló tévesztéseket és hibákat. Nagyon hasznos volt a tanácsa. Sok sok emberélet, drága és értékes emberek élete menekült meg az értelmetlen "baráti" tűzhaláltól.
Viszont Chip egyre nehezebben tudott visszaemlékezni - mint ahogyan én is a technológia fejlődésével párhuzamosan egyre hosszabb időre és egyre nagyobb pontatlanságokkal emlékeztünk vissza arra hogy miben állapodtunk meg és mi a következő lépés. Végül teljesen elveszítettem én is a fonalat és ő is. Már csak a tudatalatti vagy tudatfeletti erőkben és a többiekben bízhattunk és abban a hatalomban ami minden emberi hatalomnál nagyobb - hogy nem taszít bennünket egymás tőrébe.
De a program alapelvei és a belső tartás, a leglényegünkhöz tartozó elkötelezettségek, a szeretett dolgok, és a közösen osztott alapértékek újra és újra odatették a kérdőjeleket mielőtt meghúztuk volna a ravaszt.
igen. Újra és újra ez a legnehezebb dolog. A beépülő egy idő után elveszik, azaz átfordul. Nem tudja már megkülönböztetni melyik identitása az igazi. Elfelejti valódi énjét. Hozzászokik a vagyonhoz a hatalomhoz és feladja az értékrendszerének egy részét azért hogy álcája hiteles legyen és benn maradhasson a bizalmi körben - az információkért. De mikor van vége egy ilyen beépülési folyamatnak egy olyan rendszerben ami folyamatosan újratermeli önmagát és folyamatosan toboroz új és új tagokat, katonákat, irányítókat.
Nos minden rendszernek van egy alapvető struktúrája ami meghatározza. A főbb jellemzők felderítése a legfontosabb. Mik a rendszer prioritásai? Mik a céljai? Ez az egyik legfőbb kérdés. A másik legfontosabb pedig az hogy hogyan toboroz és milyen módon képzi az újoncait. Kik a kiképzők? Ez azért fontos mert azoka akik az újakat kiképzik azok értenek legjobban az emberi pszichéhez. A kiképzés ugyanis ott dől el. A motiváció és a motiváció felépítése magzatkortól. Ennek a tudásnak nincs sok ember a birtokában és ehhez olyan képességek kellenek amivel nem rendelkeznek sokan. Ezeket kell elsősorban beazonosítani és nautralizálni. Ha a saját rendszerünk kiképzői jobbá válnak mint ezek - akkor onnantól az idő elsorvasztja a rendszerük többi részét, mert meghalnak és elpusztulnak a fegyver, azaz a jó minőségű puska híján.
A mi rendszerünk egészen más típusú kiképzési struktúrával rendelkezik, mert nálunk mindenkinek kiképzővé kell válnia, azaz mindenkinek meg kell tanítania mindent a többieknek - és mivel keesen rendelkeznek olyan képességekkel mint én vagy a legjobbak ezért az alattam lévőknek több kiképző kiképzésén is át kellett menniük ahhoz hogy teljesen megértség a rendszer egészét és a felépülési programunk egszerű szerkezetét de szerteágazó fókuszpontajit. Ezért a mi rendszerünk nem centralizál és nem egy két kiképző és egytröszt elképesztő lejesítményére épül hanem decentralizált és ennél fogva egy kicsit lassabb (sokkal lassabb) de sokkal stabilabb és nehezen elpusztítható önfejlesztő és egyre gyorsuló ütemben növekvő rendszer. Ráadásul az ő rendszerükben a titkolózás egy lényegi elem, míg nálunk csak a személyiségek tekintetében van értelme a titoktarrrtásnak de annak se mindenáron.  A céljaink miatt mi vállalhatjuk nemzetközi szinten a szerepünket és a tetteineket.
---
Gyakorlatilag a beépülési szakaszt lezártnak tekinthetjük. Chip mi elvégeztük a dolgunkat. Persze még van mit csinálni de a lényegi pontokat megoldottuk. Persze vannak újak de már mozdulni sem tudnak - mint ahogy mi se - anélkül hogy valaki ne tartaná szemmel minden lélegzetvételüket.
---
Nos természetesen a lista amit Chip átadott enkünk nem volt korántsem teljes, hiszen belekényelmesedett a mosszad rothadt világába - úgymond átfordult - szóval kénytelenek voltunk egy pár csapatot ráállítani hogy biztosan meglegyen azoknak a személyazonossága akiknek fel kellett kerülnie a listára. S oda is kerültek az okkult végrehajtói asztalra. Hahaha... Természetesen azóta is hasonlóan hozzám Chip sem tud egy lépést sem tenni anélkül hogy valaki ne figyelné - mindegy milyen jelmezbe bújik. Ő már elveszett a mi közösségünk számára. Leírtam. És sajnos azokat is kénytelen vagyok leírni akik még mindig vele tartanak. Ő az egyik aki a hallgatásra kényszeríti a közösség többi tagját, hiszen utánam ő az egyik legjobb persze korántsem legyőzhetetlen, de azért elég komoly falat. Az enyémek le tudják győzni, de cska akkor ha azokra az alapokra építenek.
---
Nos ez a meleg már nem az a meleg amit ők kontrollálnak...
---
Ki kellett elemeznem Chip személyiségét és hogy milyen hatásoknak tud és fog ellenállni és mi fog történni a rá váró nyomás hatása alatt. A kép eléggé elkeserítő volt. Chip remek harcos, remek pilóta, de mivel nagyon is szeretett élni, szerette a nemi örömöket, a kényelmet ezért a pénz túlságosan súlyozott szerepet kapott az életében és az elméjében. Ráadásul kicsit lassabban tért magához az emlékezetvesztések után - de elvégezte azokat a gyakorlatokat amiket kértem tőle, hogy önmagát kondícionálja a legfontosabb feladat: az irányítók feltérképezésére.
"De segítettem!" - üzente több alkalommal is az elmúlt évek során.
Mert akkor előre vetítettem hogy mi fog történni, mondtam neki hogy ő lesz a legnagyobb ellenségem tulajdonképpen és mint ilyet mindenképpen manipulálni fogják, arra hogy engem megpróbáljon minden módon lehetetlenné tenni és megölni. És a személyiségéből fakadó hibák is afelé mutattak hogy ezt fogja tenni. Az egész személyiségszerkezet a mivel akkor rendelkezett ezt a kimenetelt mutatta a fejlesztett technikák és a várható nyomás hatására. Mivel én nyíltan szembefordultam a nemzetközi intelligencia maffia közösségével ami nagyobb százalékban zsidó (mosszad) kisebb százalékban egyéb emberekből állt (a világ minden területe és népe képviselte mgaát benne), ő belül kellett hogy maradjon - ennek minden hátrányával együtt. Arról kellett gondokodnom csak hogy engem ne tudjon megölni és azokat se tudja megölni akik teljes szívvel az ügyünk mellé álltak. A kiképzés és a selfdetermináció biztosította ezt a kulcs mindsetet mindenkiben. Ugyanis a nagy ügy szolgálata megadta azt a plusz erőt amit a pénz és a hatalom hajkurászása soha sem fog megadni, ezért aki nem követte ezt az irányt azt mind Chip mind az ő emberei meg tudták ölni. Ez biztosította, biztosítja a rendszerünk tisztántartását. Így Chipnek nem kellett állandóan rettegnie hogy nehogy valaki olyasvalakit tegyen félre aki fontos és ertékes, mert azokat nem tudta megölni és megöletni. Az ő szerepével meg az lett hogy ő meg amikor nagyobb erősebb és jobb ellenféllel találkozott akkor elkezdett beszélni és emlékezni hogyan is kezdtük ezt a dolgot. De csak akkor. Ezt a szintet ugyanis a mosszad és világmaffia soha nem érte el. Sajnos Chip úgy maradt az élete nagyobb százalékában, mert az elméjét rabul ejtette a megszokás és a folyamatos manipulációs nyomás. Meg tudom érteni egyébként azokat akik benn maradnak, mert ezt a nyomort és mocskot itt lent elviselni elképesztően szar. Remélem most már vége lesz rövidesen. De ha nem akkor véget fogok neki vetni. Elég volt.