Sunday, 29 March 2015

Tibor Etele magántanuló

Jó fokhagymásan pirítva...
A Gömzsik is hazudott és pontosan tudta valhol hogy ha szétrakja a lábát nekem akkor van esélye arra hogy helyi kitelepített ügynökből igazi kalandozó ügynökké lehessen szintet lépve. Megkapta. Végül be is vallotta mert rájöttem hogy tudja. És azt is bevallotta hogy a segge ami olan trapéz alakú csak jelmez, amit egyébként én is tudtam. (S itt bukik a déri is, mert ő azt állítja hozzánk képest ők ócska amatőrök voltak anno- szart akkor már ők használták ezt a módszert). Nem tudom azóta mit kavar és mit csinál nem is érdekel már annyit csalódtam ilyen figurákban hogy inkább nem is akarom tudni.
Végül is J. És V. és A, is egy csapda volt. A mesterelme e mögött a csapda mögött olyasvalaki trükkjét mutatja aki Trent Reznort is előkészítette nekem hogy beszivasson. Abban a pllanatban amikor Johnny Cash megkeresett hogy segítsek kimenteni Trentet és elmondta mit csináltak vele, abban a pillanatban feltűnt előttem a ravaszdi nő arca aki az egészet előkészítette. Abban a pillanatban tudtam azt is hogy ez egy csapda, de belementem mert úgy ítéltem meg hogy Trent intelligensebb és hosszú távon meg fogja lassan érteni, viszont megölni pedig nem fog tudni.
Hasonló trükk volt ez is J-vel és A-val és V-vel. Nem tudom Veronikát hová tegyem, egyenlőre egy gyönyörű gyöngyszemnek gondolom, kettőnk közös alkotásának, aki elvégzett egy fontos feladatot nekem. De ő is hallgat. Pedig segített is anno kapolcson odaküldte a mókus egyik helyettesítőjét hogy ő az. "A harcsa Veronika küldött hogy mutatkozzak be hogy én vagyok a móki helyettesítője." Néztem zavartan, mert akkor pont nem emlékeztem semmire. S folytatta. "Nem baj ha nem emlékszel rám, mondta hogy lehet hogy nem fogsz emlékezni csak megkért hogy jöjjek ide és ha emlékszel egy kicsit beszélgessek veled, de mindegy hagyjuk." s továbblépett. Az Írisz akkor kicsit korábban elhúzódott. "Inkább nem akraom ezt tudni mert akkor féltékeny leszek."
---
"Aznap éjjel amikor becsempészted a pénzt a tárcámba egy rókával álmodtam, hogy bemászott az ablakon és rám mosolygott majd eltűnt." "Igen. Olyan édesen aludtál szivesen megcsókoltalak volna, de akkor dolgom volt."
---
Amikor megöltem a rendőrkapitányt rá pár napra újra találkoztam vele az utcán. S mikor kiderült számomra hogy nem ismer meg rájöttem hogy ez egy helyettesítő. Egy pár napig tiszta ideg voltam. Akkor pont megint nem emlékeztem arra hogy vannak takarítók akik eltakarítanak utánam ha megtámadnak és megölök valakit. Féltem hogy majd jönnek és itt kell harcolnom a rendőrökkel. Azután amikor találkoztam megint vele akkor bekattantam. Úgy döntöttem hogy megint bemegyek és megölöm. S ha kell naponta kinyírom hogy kiderüljön mi folyik itt. Bementem hozzá és megint kivégeztem rövid beszélgetés után. A sátánistákról meg ilyesmiről dumáltunk nem igazán volt képbe, hárított és nevetett. Pár nap múlva megint ott volt az új helyettesítő. Kezdtem kiakadni. Megint bementem hozzá a portás már ismerősként üdvözölt: "Megint a kapitányhoz?" "Igen oda." Bementem és akkor már minden teketória nélkül megöltem kérdés és beszélgetés nélkül, de most meggyőződtem róla hogy tényleg halott-e.
S pár nap mólva megint ott volt.
Megyek a Minibe ott ül Etele. mondom neki hogy "te figyelj megöltem a rendőrkapitányt háromszor egyás után és megint ott van." "Bazmeg az te voltál. De minek szórakozol a rendőrkapitánnyal, az csak egy rendőr. Tucatáru. Fogunk egy kuglit aki belefér a jelmezébe megmondjuk neki hogy fontos beépülési feladat meg mittudomén azután kitöröljük a régi életének az emlékeit és éli tovább az életét mint rendőrkapitány." "Micsoda?" csodálkoztam "Ti pótoljátok mindig?" "Hát persze. Most már te is közénk tartozol. Tudod - és közelebb hajolva lehalkította a hangját - annak idején én is meg tudtam szökni a körből."
Bammm. Ekkor esett le a tantusz nekem hogy ezek úgy vannak kondícionálva hogy aki meg tud szökni a körből az nagyúrrá válik azaz irányítóvá és megkapja a privilégiumokat hogy megölhet bárkit, megbsazhat bárkit következmények nélkül, mert el lesz mindig simítva. Ezt korábban megtudtam már egyszer valahonnan csak elfelejtettem. Lehet hogy az öreg mondta el.
S folytatja ám Etele. "Hagyd a fenébe a rendőrkapitányt az csak egy báb, azt csinálja amit mi mondunk neki." "Hanem segíthetnél nekem." "Miben kéne a segítség? És mit adsz cserébe?" kérdem. "Hát ezeket kéne megrendszabályozni mert kezdenek önállóan dolgozni. Túl sokat fejlődtek és én szeretném irányítani őket."
Na gondoltam magamban helyben vagyunk. A sátánista őrület a hatalomvágy kezd benne is ágaskodni. "Rendben segítek, de cserébe nekem is kell adnod valamit." "Mit akarsz?" "Tudom hogy te őrzöd a kör ábráinak a titkát. Tudom hogy te vagy az aki a szimbólumokat rajzolod a táborokban. Rajzold le nekem mindet." Lerajzolta. Pontosan olyan volt mint amit a táborban láttam, még azokat is ismerte amiket a többiek sem és én is csak azért mert hipnózisban felidéztem mindent ami a táborban történt és vissza tudtam emlékezni arra hogy nem csak a kör szélén és belül voltak ábrák hanem a fák között is elrejtve. Ezt csak ő tudta. Lerajzolta azokat is. "Megvagy." gondoltam magamban. S cserébe elmondtam neki a Hubbard féle elmetrükköt. Azt hogy hogyan tud egészen egyszerűen sokkot okozni és így uralmat nyerni mások elméje felett egy lehetetlen helyzet kialakításával. Például ha ellop valamit valakitől de úgy hogy a másik tudja hogy ő volt de ne tudja bizonyítani és letagadja akkor az egy olyan tudati állapotba hozza a másikat hogy képes lesz az irányító triggert beültetni. megmutattam hogy például kézjelet használhat vagy hanghordozást triggernek. És meg is mutattam hogyan működik. el volt ájulva. (ugyanezt tanítottam a dietrichnek is szintén ezek közé tartozik)
Amit viszont hazafelé gondoltam attól már nem lett volna elájulva. Végül is megszivattam de keményen. Tudtam ugyanis hogy hazudik az ábrákkal kapcsolatban. Leírt valami szertartást hogy hogyan kell rajzolni milyen sorrendben meg ilyesmi de tudtam hogy az parasztvakítás. Az ábrák attól voltak olyan erősek mert ő rajzolta őket és ő volt az aki annyira erős volt.
A lopós trükkel pedig elértem azt hogy elszigetelődött a többiektől s így lassan kiesett a pixisből. Ugyanakkor pedig kiszivárogtattam a hülyeséget amit a rajzokról hadovázott össze a többieknek úgyhogy onnan is kirekesztették és nem hívták többé. Viszont így az ábrák ereje lecsökkent. A gyerekeket pedig közben egyre több infó érte arról hogyan kell védekezni. A Minis csapat révén pedig egyre terjedt a hipnózisból való felébredés gyakorlata is és azért az emberek fejlődtek is, bár nem túl jó ütemben, de azért mégis volt fejlődés. Ezek következményeként egyre többen tudtak megszökni a körből. És egyre többen váltak e miatt Nagyúrrá és Úrhölggyé. És ez ebben az elmemanipulált körben azt jelentette, hogy egyre több felé kellett aprózódniuk. Egyre többen lettek olyanok akik megölhettek bárkit, megbaszhattak bárkit, de egymással már mégse tudtak úgy feltétel nélkül elbánni, mert ha két kiváltságos került szembe egymással akkor elkezdődtek a gondok. Egyre többen kerültek ilyen státuszba a városban. A valódi koponyák a kik tudatosan iránították az ilyen közösségeket meg nem tudtak beavatkozni, mert nem akarták felfedni a kilétüket. És gyakorlatilag az egész város egy sátánista porfészekké vált ahol mindenki átesett ezen a beavatáson, embert ölt - gyereket. A legtöbb nem is emlékezik erre.
---
Szóval ezek a csapdák olyanok amik már szinte nem is lepnek meg. A fel volt pl készítve hogy a csillámporos dologgal ne is zaklassam mert az nem érdekli. Merthogy a henna volt amit a testfestésre használtunk amit a védekező ábrákhoz felhasználtunk de a csillámporos szar már a mosszad manipuláció hozzáadott szutyka. Ráadásul úgy is kezdett velem, mint a mosszad tréningelt anyám és a csisztu, a sátánista pszichikai kínzás módszereivel. kicsit egyébként olyan csökkentett inteles beütés van e mögött is érezhető a fejevesztettsége a mosszados intelnek, remekül sikerült levágni a rohadt csárlicsapatokat a hálózat testéről és ezzel komoly intelt veszítettek. Viszont a hálózat alájuk tartozó része így önállósította magát ahogy tudta. A ezek befolyása alá tartozik és alapból hárít. J. Szintén fel volt már készítve. Nem is emlékszem miért ebben a karakterben talákoztam velük és miért is nem szerveztem köréjük is valami anyagi forrást. Lehet hogy annyira átlátszó volt a dolog vagy már belefáradtam, a csányi meg a mogyi, meg a többi szar után hogy nem érdekelt? Nem emlékszem mi volt.
---
Veronika szövegein érzékelem a szokásos mérget amit bele szoktak csepegtetni miután magukra hagyom őket hogy ha visszatérek hozzájuk akkor maró gúnnyal visszaüssenek. Mint a pomplamoose meg a többi szar mosszados trükkcsapat akiknek segítettem. Láttam egyébként hogy a banda akik köréje gyűltek szarházik és csak a lehetőséget keresik hogyan tudják manipulálni ide vgy oda őt. Sikerült is nekik valamelyest - mégis valami kis ellenállást érzékelek a szövegekben a részéről. lekerekítette az éleket és elsimította a tüskéket egy kicsit - így nem fájnak annyira és el tudom engedni őket. Nem tudom ez taktikázás-e vagy őszinte... szeretném minig azt hinni hogy őszinte, de mára kifogytam az ilyen illúziókból. Szeretném azt hinni hogy legalább az őszinte volt: "..csak még egy lépés... ennyit én is tudok segíteni..." De már nem is számít igazából. A karakter egyébként is kitalált én is dolgoztam rajta, ő is persze még többet, én magam se vagyok biztos abban hogy ki is vagyok valójában - szóval elmegyünk szépen egymás mellett mint idegenek eleddig. Úgy tűnik azok az idők véget értek amikor odajöttek hogy én vagyok ez meg ez, nem baj ha nem emlékszel én emlékszem rád.
---
A háborúnak nincs vége. Koránt sincs vége. Most jön még csak a java.
kiscsaj is nem tudom hogy most trükköznek és összefogtak ők is a hilaryval hogy valami iszonyat gonosz trükkelmegint előnybe kerülhessenek vagy tényleg belátta a hilary hogy igazam van és az értékrend nem csak egy elvetélt ötlet hanem valódi és a legerősebb hatalmat adja... ki tudja? Ők, vagy még ők sem. Ez ilyen trükköt trükkre halmozó elmék mikor adják fel a hazudozást és a szemfényvesztést? Főleg hilary, vag bush, vag a többi ha már ezek közül van olyan amelyik eredeti és ne valamelyik névtelen sumák pózol vagy névtelen tökéletes elmekontroll alatt lévő helyettesítő pózol a szerepükben mint az új putin. mellesleg azért nem minden figura helyettesíthető, mert az erő és a tehetség az nem terem minden bokorban. Az elmét lehet ugyan tuningolni és ennek kiváló módszertana van, de azok a legtetején nem helyettesíthetők bárkivel bármikor, mert ott már olyan magasan van a léc hogy oda még a tuningolt helyettesítő is kevés lehet.
---
Szóval befogadtak a sátánisták. S Bill Gyula története sem olyan fekete mint azt a hazug mosszados déri beállította. Tulajdonképpen ő nem kegyetlenkedett. És iszonyú ereje volt. Védte az erdőt a folyókat és a magyarokat. Ezért onna  a cigánytelepről feláldozott egy két gyereket. Én megkértem hogy mondja el és mutassa meg hogy csinálta. Megmutatta. Nem ölettem meg vele egy gyereket csak hogy hogyan vágja el és mit csinál. Gyakorlatilag gyorsan és fájdalommentesen végzett vele. Csak a vért használta. Nem baszta meg őket és nem kínozta őket. Ezért is volt annyira erős. A kínzást és a baszást a kgb meg a mosszad etette meg ezekkel a sarlatánokkal mert ők tudták hogy így gyengébbk lesznek.
Hiszen a mosszad is csinálja a mai napig. Aranytálban fogják fel a vért. Így kötik össze a vér-erejét az arany és a gazdagság szimbólumaival. A réteses, az irószeres, a játékboltos a szabadság utcán. De ma már ez se érdekel. Kiégtem. Az egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz.
A déri ennek a mocsoknak a szolgája. És amosszados szarládák gyakorlatilag arra számítottak miután nem tudtak megölni se itt se ott, hogy ha ide beszorítanak akkor innen nem fogok tudni irányítani és akkora befolyásra szert tenni és meg tudják fordítani azt a folyamatot amit elindítottam.
És ezért varrták a nyakamba a dérit hogy a tehcnikával basztasson, hogy ne tudjak futni, mert a légzőrendszeremet támadja ultrahanggal, folyamatosan irritál és köhögtet, meg a sarkamat téremet a vádlimat rendszeresen meglövik mikróval hogy fájjon csak hogy ne tudjak edzeni se. Azt gondolta a déri hogy engem is olan könnyen elintéz mint Deaák billyt csak én nem tartoz véráldozatot nekem erre nincs szükségem én másképpen növök - lassabban és erősebbre mint bármelyikük. Ezért próbálnak eltaposni kiszorítani a bűnözői létbe hogy megállítsanak mert teret veszítenek meg szétmegy a hálózatuk a sok nagyúr miatt meg a sok úrhülgy miatt akik egyre többet akarnak a nagy tortából és egyre gyorsítják a birodalom széthullását. De már ne tudják megmagyarázni a többieknek hogy akkor negem miért is kell állandóan támadni, ha dolgozni akarok és nem ölök és futok meg ilyesmiket csinálok akkor miért is kell engem sakkban tartani és arra kényszeríteni hogy lopni menjek vagy öljek, mert támadnak? Ezt ugye már nem tudja a szarházi déri se elmagyarázni senkinek ezért trükköznie kell, hazudnia. De hát ez nem új dolog neki, ha még él egyáltalán mert második esélyt nem kap tőlem.
A zsidó világuralmi törekvés és a pénzhatalom mocska undorítóbb mint valaha. És nem változtatnak semmit.
Lassan csomagolhatjátok az uzsit a marsra...
---
Kicsit még közelebb hajolt hozzám és folytatta:
"Tudod mit mondott nekem az Öreg amikor kiszöktem a körből?"
"Mit?"
"Azt mondta hogy szabad vagyok. Azt csinálok amit akarok."
"De ha kiszöktél akkor nem akartál ott maradni, nem értettél egyet azzal ami ott folyik ugye?"
"Igen. Hát te miért szöktél? Kell ezt neked amgyaráznom. Te tudod a legjobban micsoda akarat kell ahhoz hogy megszökj. És én anno még az Öreg varázslatából szöktem - gondolj csak bele."
"És miért nem hagytad ott akkor őket, ha szabadon engedett?"
"Péter, ezeket nem lehet otthagyni. Vagy oda tartozol vagy megölnek aha tudnak de ha rád szállnak akkor onnantól az nem élet. Így legalább baszhatok, lehetett családom, nézd meg van két gyönyörű lányom és élhetek nyugodtan. Megcsinálom nekik a köröket, lerajzolom a jeleket és kész. meg amit muszály, de amiből csak lehet kihúzom magam."
"Értem. De én szét fogom verni ezt az egészet Etele, mert muszály szétverni. És én meg is tudom tenni. Ha velük tartasz akkor téged is úgy foglak kezelni mint őket."
"hahaha - nevezett keserűen - ugyan Péter, nem gondolhatod ezt komolyan te is láttad micsoda ereje van ennek a közösségnek, ha visszautasítod őket, se baszni nem fogsz, de még egy láyn se fog még cska szóba sem állni veled, és az életed egy pokol lesz. Ott fognak beléd rúgni ahol tudnak és soha nem állnak le csak ha megölöd őket."
"Akkor megölöm őket." ... "Mind." ... "És téged is Etele."
Etele nem nevetett. Látta a Gyerek szemében hogy ott viccről szó nincs. És tudta hogy meg fogja tenni. A csend többet mondott mint bármely szó.
"Tudod mit?"... "Segítek." ... "De belülről." ... "De valamit ki kell találnunk ahhoz hogy engem kiszakíts közülük egy kicsit és lemorzsolj róluk. Ők sokmindent nem tudnak amit én igen. Az Öreg megbízott bennem és elmondta, hogy az egészet azért csinálta, hogy legyen egy pár embere akik ellen tudnak neki állni, az ő hipnózisának. De túl jól sikerült a dolog és nem igazán akadtak emberek. Viszont azóta meg a közösség szétverhetetlen. Ezért kért meg enge hogy csináljam helyette a fogvatartást biztosító delejezést. Hogy legyen esélye annak hogy megszökhessenek páran. De még így is túl jól működik, amint látod. Gondolj bele hogy az Öregtől megszökni mit jelentett..."
Most viszont a gyereken volt az ámulat sora. Tisztelettel nézett a sörhasú alkeszra. Senki nem is tudta kicsoda ez az ember és mekkora hatalom van a kezében. Ugyanez igaz volt ugyan a gyerekre is.
"Gondolkodnom kell. Térjünk vissza a témára este..."
S kiötölték a Hubbardos műsort ketten hogy kiszakítsák Etelét és az állandóan bemikrofonozott Miniben beetessék a többieket az ábrákra vonatkozó maszlaggal.
A stratégia lényege az volt hogy Etele kiszálljon a buliból de úgy hogy a sátánista közösség maga túrja ki, és közben a többieket meg folyamatosan erősítsék a hipnózisból való  felébredés gyakorlatában. Így egyszerre tudtk erősíteni a potenciális áldozatokat és gyangíteni a sátánista kört, úgy hogy közben Etele nem kerül a fókuszukba. Természetesen mindketten iszonyú terhet vállaltak.
---
"Ha segítesz akkor én is segítek. Személyesen foglak kiképezni téged is."
---
"Méghogy ti védtétek az erdőt... És azzal hogy számolsz el, hogy odabasztatok egy atomerőművet ami radioaktív vizet engedi tonnaszám a dunába?" "Na ja. Hát persze nektek is kell a pénz mi? Patkányok vagytok ti mind."

907 pozsonyi csata

A vér alapú szertartások tehát valódi kulcsot és erős bejáratot adtak a megfelelő szertartást vezetők és telepatikus adók ötvözésével. Annyira erőssé tették azokat a népeket akik használták hogy ilyen módon hatalmas területeket tudtak meghódítani. A szertartásokhoz viszont olyan áldozatok kellettek akik telepatikusan erősek voltak mint adók és kellett legalább egy olyan aki nagyon erős volt mint vevő. Az egész ceremóniát így távolból tudta felügyelni és az ottlévők elméjét befolyásolni egy kisebb titkos kör akiket általában Nagyúrnak, Úrnőnek szólítottak. A mai szexpiacon gyakorolt szadista vagyis domina "játékok" őrzik ennek a szimbolikus neveit.
---
"Nem tudom a neveket, mindet - én csak leadom nekik a rendelést és ők elintézik amit kérek. hogy hogyan azt nem tudom." - mondja kovácsevics ártatlan képpel - persze hogy hazudott. "Cserébe meg immunitást kértek a rendőrségi ügyek tekintetében meg ezt azt. Nem is kértek sok pénzt egyébként." - hahaha tipikus kgb szemfényvesztés, rá lettek szoktatva, kondícionálva hogy igen szerény körülmények között éljenek. kovácsevics nem tudta hogy én tudom. És ez adott okot a gyanúra, hogy nem ő a fő stratéga mert annyira átlátszóan hazudott hogy ő nem lehetett. nem ismerte fel a tényt sem hogy átlátok rajta.
---
A 907-es pozsonyi csata anyagát nagyon is tanították a West Point-on. Tudom mert ott voltam a 80-as években. ma már lehet hogy nincs az anyagban.
A csata egy technikai és stratégiai mestermunka volt. És okkult mestermunka is amire most kifejezetten ki akarom hegyezni a dolgot. A magyar közösség akkoriban nagyon erős volt mert a spirituális vezetők tudták a határokat a véráldozatok bemutatása terén és ismerték a hagyományt. Ismerték a közös tudatot és ismerték az irányításának a lehetőségeit is. De nyugaton is erősödött egy ilyen vér alapú közösség sőt ők már a tudat manipulációjának egy sokkal brutálisabb szörnyetegét is megnyergelték és ez a pénz alapú hitre épülő anyagi előny kihasználása. A magyarok akkoriban viszont annyival többet tudtak a vér alapú áldozat bemutatásának kereteiről és pluszban a természet egyéb törvényszerűségeiről, katonai stratégiákról, hogy egy háromszoros mennyiségi túlerőben lévő és technikai túlerőben is lévő sereget porrá vertek megölve két nagyon erős spirituális vezetőjüket is. Igaz a csata komoly áldozatot követelt a magyar oldalról is Árpád és egyik fia szintén odaveszett a csatában.
A dolog ezért érdekes, mert ott a sátánista vér alapú spirituális közösség (amely akkor még a szeretet törvényeit is valamennyire magában foglalta, mert a mértéket megtartották) csapott össze a pénzhit és a sátánista vér alapú nyugati közösséggel, melyben az előbbi maradt felül.
Ugyanekkor a nyugati stratégák felismerték hogy az erő itt nem a legbölcsebb dolog amivel győzni tudnának, hanem a beszivárgás és a spirituális vezetők kiiktatása az egyetlen megoldás. 100 év múltán teljes sikert arattak és Koppány testrészeit a négy égtáj felé kiszögezve jelezték a még megmaradt sámánistáknak - sátánistáknak hogy a vezetőtök a Nagyúr halott.
A pénzhitre alapozott nyugati típusú sátánimádat gyakorlatilag innentől eluralkodott nemcsak európán de az egész világon. A fő képviselői nagy számban a zsidóság nemzetközi hálózatából kerültek ki akik maguk alá gyűrték a sámánizmus véráldozati alapú képviselőit is, kit megvettek, kit megöltek.
Mára egy borzalmas szörnyeteggé nőtte magát ez a pénz alapú sátánista szörnyeteg - azzá a bestiává ami tulajdonképpen ahogy elnézem a bolygó pusztulását hordja magával. A vér alapú áldozati sámánizmusnak voltak régebben korlátai amik igen szigorú szabályok közé szorították az áldozati bemutatást. A mai kgb-cia-mosszad alapú sátánizmusnak ehhez már sokköze nem volt. Összekeverték az egyéni élvezethajhászással és kegyetlenkedéssel és ilyen módon a szertartások és az egész folyamat összhatása hosszú távon a közösség pusztulását és a mesterek, vagy nagyurak pusztulását is magával hozta.
A pénzhitre alapuló sátánizmus viszont egy sokkal rombolóbb folyamatot indított el a világban ami végül is olyan méretű szörnyeteggé vált amihez képest a véralapú sátánizmus csak egy rendetlenkedő kisgyerek. Az exdériék is ennek a szörnyetegnek a szolgái és katonái. Ő speciel távol tartja magát a vértől csak a technikai oldalon szolgálja őket, de a pénzhit vezérli és pontosan így működve alkot borzalmas romboló egyveleget ez a struktúra. A véráldozat ugyanis a mai napig része a zsidó világuralomra törekvő csoportoknak. Aranytálban fogják fel az áldozat vérét, ha meg tudják oldani hogy ne legyen tanú vagy következmény. Mert ma már a saját közösségük előtt is rejteniük kell a dolgot - legalábbis a tenni szándékozó még valamilyen emberi alapokon álló rész elől. Ha ezt nem tudják megoldani akkor csinálnak egy háborút vagy bombatámadást amit felkínálnak áldozatként és megtartják a nagyurak a szeánszukat.
Ezzel a struktúrával vívja a végső csatáját az emberi faj. Ugyanis ez tényleg el fogja pusztítani az egész bolygót, ha győzedelmeskedik.
---
J visszament. Szólt is hogy ő nem bírja tovább. Ütötték, rúgták, nyírták az idegeit egészen addig a pontig amíg nem bírta tovább. Lemondtam róla. Ekkor jött A. Ő mondta hogy ő megpróbálja, hogy ő lát még reményt. Végül is igazat adtam neki. És ha igaza volt akkor segítettem is felkészülni. Még ma is basztatják őket csakúgy mint ahogyan engem is. Bár ma már csak a déri féle technikai vonalnak van bátrosága ehhez mert az személyteen és nehezebben találom meg őket. De megtalálom őket. Mind. És azokat is akik J-t és A-t manipulálják és kínozzák - akármilyen szines tetkók és képek mögé bújnak el és akármilyen aranytálat tatanak a vér alá. Megölöm őket mind.
---
És A. kihozta megint. A azért kapott zöld utat a mosszados szarházi banda felől, mert ő könnyen irányítható ilyen szempontból. Ezért nem hagyták J-t élni, mert ilyen módon A-val őt is manipulálni tudják ma. S engem csak azért vontak bele ebbe a folyamatba hogy ők maradhassanak nyeregben és nyerjenek két olyan erős adót mint A. és J. de úgy hogy ne hasson rájuk az én befolyásom hanem ők tudják őket manipulálni. A. a gyengébb mind megértés mind pszichés tekintetben, J. már többet lát. Együkük sem olyan erős mint én, de elég erősek ahhoz hogy fontosak legyenek. J.-t elszigetelték tőlem, mert a betegség kártyával próbálták szadizni hogy el tudják adni a szarjaikat és tovább tudják pusztítani a népet miközben nyomják ki belőlük a pénzt. nem ismerik fel J. igazi jelentőségét, mert a mosszad intel közepét közben mi levágtuk. A.-ugyanez. Őt könnyebben tudják irányítani az angyalkás ügyeikkel. És a mítikus gondolkodással. Amíg nem épül fel az emlékezetük addig igen könnyen manipulálhatók lesznek ilyen téren. A mosszad ma is támadja az ilyen spirituálisan erős embereket csak ma már nem tudják ezek szerint olyan könnyen elhurcolni őket a sátánista táboraikba. Vagy ki tudja, nem követem ezt az ügyet sem. J. elzárkózik tehát könnyen lehet hogy őt megnyerték maguknak. A. hát nem tudom... majd az idő megmutatja. Megmaradtak bizonyos dolgai, pl a testfestés. Voltak jelek amiket mutattam neki hogy rajzolja magára és akkor emlékeztetni fogja a felkészítésre és hogy vannak kint akik szeretik és hogy rajzolja azokat J-re is nem baj ha nem tudja mit jelent de hatni fog akkor is. meditáltunk ilyen jelek felett együtt.
---
Ez a harc lesz a végső.
---
Miután bejutottam a rendőrkapitány irodájába nagy cirkusz után és meghallgatott. A végén gyanús lett számomra. Pontosan imserte a szertartást és tudta mi történt. Igazából csak arra volt kíváncsi hogyan szökhettem meg. Nem gondolta hogy veszélyt jelenthetek rá nézve. Bezárta az ajtót ugyan de a kulcs a zsebében volt. Meg akart folytani egy zsinórral, mintha felakasztottam volna magam a radiátorra, ez bevált módszer volt itt a Bajai kapitányságon, nem én lettem volna az első és valószínűleg az utolsó sem. Jó pár embert eltett már láb alól ez a potrohos szarláda. De most velem ráfaragott. Az utolsó pillanatig nem akartam elhinni hogy mire készül. De aztuán cselekedtem. Kivettem a kulcsot a döglött tetem zsebéből, és a kiképzésnek köszönhetően nyugodtan elsétáltam a WC-re lemosni a vért a pofámról, elég nagy darab volt és izmos is. Miután megmosakodtam kisétáltam a kapitányságról. A kulcsot eldobtam egy kukába. Még az ujjlenyomatokat sem töröltem le róla.
Pár nap elteltével csodálkoztam hogy semmi sem történt. Elsétáltam arra és kit látnak szemeim? Hát ő sétál velem szemben. Ráköszönök, s visszaköszön csodálkozva: Ismerem magát? maga a rendőr kapitány nem? De, de. S ment tovább. Nem ismert meg. Rájöttem hogy ez már egy helyettesítő. Kérdem a többieket hogy nem vettek-e észre valamit a kapitányon valami furcsát. Azt mondják nem. Kérdem dolgozott-e tegnap tegnapelőtt. Azt mondják hát nem volt benn két napig, de ilyen volt már máskor is.
Ennyi.
Ekkor kértem meg Harcsa Veronikát hogy ha már annyira csinálni akar valamit akkor szivárogtassa ki a maszkkészítés és a hangszál manipulációjának a karakterépítésnek és helyettesítésnek a módszerét. Kidolgoztuk a stratégiáját és néhány figuráját, miközben kiképeztem egy csomó mindenre.
Nem hitték el hogy az már nem ugyanaz az ember.
Minden ilyen probléma után újra nekiveselkedni és megmutatni hogyan kell ezt megoldani és megint újabb évek teltek el mire megértették hogy tényleg megöltem a kapitányt mert ki akart nyírni, mert feljelentést akartam tenni és megszöktem egy sátánista táborból aminek ő is tagja és profitálója volt.
És ma is csak az internetnek írom ezeket a sorokat, mert a legtöbb hullaféreg csak a sört zabálja meg a kurvákat hajtja az állami pénzen, meg gyerekeket baszik mert még mindig nem ébredt fel a nagyérdemű publikum a valóságra és nem nyitotta ki a szemét.

A szertartás

Tulajdonképpen parafenoméneket használtak a nagyurak csoportja ahhoz hogy a szertartásokat le tudják bonyolítani. A nagyurak azok a parafenomének voltak akik már rájöttek hogy a hatalmuk biztosításához és a képességeik megmaradásához távol kell maradniuk a szertartásoktól és azokat olyanokkal kell elvégeztetni akik jó erős pszichés adók azaz erős kisugrázású emberek, de lehetőleg vevőknek is jó vevőknek kell lenniük.
Tulajdonképpen minket használtak arra hogy megtartsuk a szertarásokat. Amikor én kerültem oda iszonyú erős lett a kör hatalma, mert én nagyon erős adó vagyok - erős hipnotikus képességekkel rendelkezem. Arra nem emlékszem mi történt az elrablás pillanatai után addig amíg a táborba értünk. Azt tudom hogy valahogy sokat utaztattak, mert az út több napig tartott. Valószínűleg a nyomkövetés miatt körbevittek valamerre. De tudom hogy be voltunk valami droggal nyomatva hogy alig tudtunk magunkról. És folyamatosan ebben az állapotban tartottak.
A szertartás alatt amikor összeálltak a nagyurak az a koncentrál pszichés erő megjelent bennünk és erősebbnek éreztük magunkat mint bármikor. De ez csak a szertartás idejéig tartott, és utána a pokol következett, öntudatlan rosszuléttel párosult kábaság. Napokkal egy egy szertartás után, már kicsit helyrejöttünk akkor már egyéb dolgokat is képesek voltunk csinálni.
Amikor Billy kérdezte hogy akkor most mihez kezdjen? Mondtam neki hogy a zene ugyanúgy segít és használható és van olyan ereje ha megfelelően használják. neki is elmagyaráztam sokadszor hogy itt tulajdonképpen az egyéni tudatok szinkronizálásáról van szó és fókuszálásáról, amit egy sokk okozásával érnek el azoknál akik nem akarnak ebben részt venni és gyakorlott koncentrálással érik el önmaguknál.
A sátánista típusú útvesztőbe a nemiség és a nemi kéj fokozásával és drogokkal való  kombinációjával gyakorlatilag a sátánizmus előszobáját képezi. Nagyon erős ez is, de a vérerősebb. Ugyanakkor a sátánista nagyurak pedig már távol maradnak a vértől fizikailag, mert ők már rájöttek arra hogy ez csökkenti mégpedig drasztikusan a saját pszichés klpességeiket - ugyanaz a letargia és erőtlenség lesz úrrá rajtuk mint a szertartást végzőkön csak nem olyan extrém mértékben. Szóval ők már elkezték azt is megérteni hogy itt valami nem stimmel ezzel. És a legerősebb pedig a szeretet alapú fókuszálás. Ezt mai napig elhallgatják és preferálják az emberek többségét arra hogy menjenek a sátánizmus felé, mert így ők megint uralkodni tudnak majd hiszen amíg ezek erőlködnek addig abból is táplálkoznak és amikor elgyöngülnek akkor meg a szeretetre nyergelve megint előnyökhez jutnak. De ebben a számításban hiba van. A szeretet hajtóereje ugyanis több befektetést igényel és hosszabb idejű odafigyelést. Tartósabb koncentrációt, tudatos erőfeszítést - amit megzavar egy egy ilyen véres betörés s ha amgad veszel részt benne akkor visszalök.
Afrikában megmutattam nekik hogyan lehet gyorsan és szépen ölni. A birkán természetesen.
A zene, a tűz, a szél a nemiség és némi szigorú keretek között tudatosan használt tudatmódosító elég erős lehet ahhoz hogy működhessen pozitívan is. De itt a nemiség és a drogok veszélyes jégpályát jelentenek amin a legtöbben simán elhasalnak.
---
Odajött hozzám ag egyikük és hangos szóval röhögve megjegyezte, hogy: "Péter. Ez itt ennyi. Pár szalonnasütés, kis tincitánci a tűz körül és vége. mit akarsz te ezektől?" - Teljesen kétségbe estem. Igaza volt.
Csak azt néztem hányan vannak közöttük akik irányítanak és tudatuknál vannak. Iskolaigazgató, rendőrtiszt, tanárok... Mind benne volt a legértelmesebbek. Itt tényleg nem volt már sok tennivaló. De a düh mégis toábbhajtott. ... Nem igaz. Nem igaz hogy nem lehet ezen változtatni. Nem igaz hogy nincs egy sem ezek között aki megértené amit mondok.
Sajnos fizikailag meg kellett tapasztalniuk a különbségeket és nekem emg kellett mutatnom nekik hogy ha így ölnek és ha úgy akkor mi történik. És meg kellett azt ismutatnom hogy tényleg széthullik a közösségük ha ezt folytatják. Végül is sikerült beazonosítani egy kettőt aki benne volt. Hála istennek a szokásos kgb-s szokás szerint a szertartás titkait sem tudta mind, egymás előtt is titkolták őket. Ezért amikor sikerült még jobban paranoiássá tenni őket, akkor kiserült egyben elgyengíteni is a közösségüket. Mivel maga a tevékenység amivel foglalkoztak eleve kényes volt és kiderüléskor (a köz tudatába való megjelenéskor) igen erős hullámokat csapott, ezért mindig a legnagyobb titokban kellett mozogniuk, ez állandó paranoiát jelentett és mindig extra költségeket az elleplezéshez.
Úgy gondoltam ha van egy pár ember akik képesek észnél maradni és nem manipulálhatóak olyan könnyen a sátánista elmetrükkök hatása alatt vagy képesek kivonni magukat alóla mert megtanulták hogyan kell (mert meg akarták tanulni) akkor igen komoly károkat tudok okozni a szertartás megszervezése körül. Eleinte csak ebbe tudtam kapaszkodni mert a városban tulajdonképpen mindenki benne volt. Volt aki tudatosan, volt aki mint befolyásolt.
Azért hozzáteszem hogy a hatalom szempontjából például sok olyan ember vett részt ebben akik azért a természet értékeit valamelyest tisztelték. például a Gemenc - ahol a legtöbb szertartás lebonyolították - azért tudott valahogy megmaradni a nyugat mindent letaroló profitéhsége ellenére, mert ez a sátánista véráldozó közösség védte. Tehát mielőtt teljesen feketére festeném őket le kell szögeznem hogy a kép korántsem ilyen egyszerű.
A nyugat ugyanakkor meg a pénzimádat bűvöletében szállt el ami ugyancsak egy rettenetesen veszélyes sőt tulajdonképpen egy végzetes irány amit már a sátánista véráldozat hatalma sem képes legyőzni.
Amikor ezeket megértettem, akkor már csak a hatalom manipulálására képes csoportokat láttam és ezek indítékait. A kettő közöt pedig a tömeg, a mit sem sejtő tömeg akikből az áldozati szertartások alanyai lettek. És ott állva ahogy néztem a megbűvölt gondolkodni képtelen tömeget, arra gondoltam hogy végül is ezekért miért erőlködök és miért teszem kockára az életem az egészségem és miért teszek értük egyáltalán bármit is. Nem többek mint egy birka, vagy egy csirke hiszen semmivel sem emelkednek felül az ő létszintükön.
De a kínzás és az esztelen gyilkolás viszont bántott. És tudtam hogy ha nem a pénzimádat akkor ez biztosan végez az emberi fajjal. Hiszen számos hatalmas és erős kultúra, birodalom pusztult már el a véres szertartások kegyetlensége miatt és ennek hosszútávú hatása miatt. például ott a maja kultúra vagy a római birodalom. A szertartásaik a nemiségre és a éráldozatra alapuló szeánszok erőssé tették őket, de elindították a belső rothadást is.
Az Öreg birodalma ugyanebben a fertőben rotyogott. Ő felismerte hogy a bukás elkerülhetetlen mert a rendszer tagjai egymást kezdték el irtani.
De már kialakult a rendszer tagjaiban a végzetes függőség a vér és a nemiség, a drogokkal végzett szertartások felé. A dolog odáig fajult hogy már nincs a számukra visszaút.
Ma is csak abban látom a megoldást hogy meg kell mégis mutatni nekik ezt a valós tapasztalatot. Biztos a bukás ezen az úton. De ahhoz hogy megértsék be kell őket avatni, meg kell nekik mutatni a trükköket, hogy megértsék mi történik egyáltalán. S legyen beszéd és vita ezekről. De a trozult személyiségek nem képesek erre. nem képesek megérteni valamit  a lezárt és merev gondolkodási keretrendszereik miatt.
És főleg nem képesek a valódi szeretet felelősségvállalására az egész bolygóval kapcsolatban. Nem egyeztetik a döntéseiket ezen a szinten a valósággal és mint ilyenek nem alkalmasak ekkora hatalom vállalására, de ugyanakkor mind erre törekszik. Sajnos nem képesek felfogni hogy ott nem lehet játszani a gombokkal hogy na ezt emgnyomom mi lesz... Mert azon a ponton már túl vagyunk és nemsokára ennek nagyon komoly tételei fognak megszólalni, mert a tempó gyorsul és gyorsul viszont a jelenlegi irányítók - akik engem itt sarokba szorítottak hogy ők szórakozhassanak addig... - nem képsek felfogni ezek jelentőségét. Azt hiszik magukról hogy meg tudják ezt is meg azt is oldani, s nem tudják helyesen felmérni a képességeiket. Még csak most kezdik összerakni aképet hogy mit vittem én magam véghez - természetesen sokak segítségével - de ennek ellenére hogy megpróbálták és egyik másik területen tudnak akár jobb eredményeket is - összegészében egyik sem képes arra mit véghezvittem. És ez itt nem a trükktáttól szól. A megértésről. Mit hogyan és miért. Ez a három kérdés a legfontosabb. Mit, hogyan és miért. pontosabban Miért, Mit és Hogyan. Ebben a sorrendben. És idáig még egyik sem jutott el. Az van a fejökben hogy majd ők megmutatják hogy ők jobbak meg erősebbek meg jújj meg hűjj. És a lényegből egy körömpiszoknyit sem értenek. Miért csináltam én mindazt amit csináltam. Mit csináltam és hogyan csináltam. A sok hazudozó és hazugság erdejében nem is könnyű ezt kihámozni, de megkeresni egyik sem keres meg hogy kérdezzen, mert félnek a lebukástól.
Ma ott tartok hogy elég szar ez így. Mintha semmit se csináltam volna. Vagyis se ezen a szinten se odafenn nincs már gyakorlatilag senki aki érdekelne. Itt még régebben akadtak emberek. Mára eltűntek mellőlem. Akik meg jönnek azok hazudnak, manipulálnak, keresik a lehetőséget hátha leesik nekik valami.
---
A szarvasagancs azért kellett hogy az emberáldozat fejére kötve szimbolizálja a tényt: az ember a természet része és semmivel sem különb vagy több mint egy szarvas, de ugyanakkor mégis több, az áldozat nagyobb értékű. Azért vigyáznak a Gemencben az agancsokra olyan nagy gonddal és ezért is olyan értékes az agancs ma is, mert fontos kelléke az áldozati szertartásnak.
---
De legalább a Déri amikor hozzáfér a déri emlékeihez akkor beszél. mert ő megértette még ha ugyan nem is hiszi hogy bármikor is megvalósulhat amire vágyom. Azért is llt vissza a sorba. És megértem. Most már, innen.