Tuesday 31 July 2012

nemlétező létezők

Azért persze, hogy vágyom megfogható elismerésre. Azt nem lehet, hogy elvállaljátok a létezéseteket és egyre több érthetőbb megnyilvánulással megmutatjátok magatokat? Mert elég fárasztó a sok gúnyolódó kisköcsög beszólás meg mellékzönge.
Vagy még mindig nem értetek el odáig, vagy mi nem, hogy erről legyen szó?
Vagy már megint, még mindig türelmetlenkedem.
Open Intelligence
Nyitott szellemiség
Együttműködés, együtt érzés, egy célért való munka
Miért kell nekem a levegőben lógni, mint valami nyugdíjasnak? Hol a nyugdíj? Az élet lenne az? Itt? Ez inkább valami vicc ugye?
La linea. Persze látom magamat is kívülről, mint amint a 
LaLinea című rajzfilm figurája mérgelődik és reklamál és nem tetszik neki - mert nem tetszik neki amikor hiba van a folytonosságban, megszakad a vonal, vagy valami kellemetlen érkezik.
Végül is csak nehéz. A sok hazudozó között meglátni egy egy használható embert, aki kitart. Aki lát. Aki alapelveket helyez a személyes érdekek elé. Ilyenekból kevés van. A jövőnk.info sem az aminek látszik. Persze itt semmi sem az. Posta Imre sem az. Nem baj. Majd kiforrja magát - vagy elpusztul ez az egész. Valahol érzem néhány nagyobb, emberebb jelenlétét. Nem mozdulnak még. Mire várnak? Fel nem foghatom. Jó én azt szoktam meg a titkolt életemben, hogy azonnal cselekedjek.
A srác lassan emelte a puska csövét..." egy villanás... csak érezte a veszélyt a kés önéntelenül repült ki a kezéből. Az állkapocs alatt fúródott be és az arcán jött ki a fogak között. A nyelvét szúrta át. Életben maradt.
- Ezt miért csináltad - kérdezte az ezredes.
- Rámfogta a puskacsövet. - A válasz rövid volt és a szokásos pökhendi, nehezen kibírható "mindenben igazam van" hozzáállás miatt felborzolta a kedélyeket. De profik voltak és ismerték. Tartottak tőle és tényleg majdnem mindenben igaza volt. 98%-ban. És ez elég volt ahhoz, hogy higgyenek neki.
Ellátták a srácot és intézkedtek a kórházi ellátásáról. Később az ezredes megkereste és kikérdezte.
- Mi történt? Fontos, hogy pontosan és őszintén elmondd mit csináltál.
- Hát ... - habozott - gondoltam megijesztem és tréfából ráfogom a puskacsövet.
- Hiba volt. - mondta az ezredes és otthagyta a lábadozót.
Később újra elővették. Fontos volt kideríteni miért fordult egyik társa ellen ilyen életveszélyesen a speciális kommandó speciális tagja. Bármilyen éles helyzetben tudni kell milyen alapértékek mozgatják. Újra megkérdezték őt is.
- Miért reagáltál ennyire szélsőségesen, hiszen csak tréfálni akart veled? Tudnod kellett, hogy ez tréfa lesz - hiszen erre vagy kiképezve, és a különleges képességeid egyike, hogy mindig érzékeled a valós veszélyhelyzeteket.
- A reakcióm automatizált. A túlélés érdekében a tudatalatti területében programoztuk be a védekező reakciókat. Így sokkal gyorsbbá válik a reagálás, hiszen a tudatalatti tizenhétszer gyorsabb audio anyagokat is képes megérteni, míg a tudat nem. Ezért a tudatosan begyakorolt védekező akciókat, érzékelést és válaszokat a tudatalattiba programoztuk. Ez azt jelenti, hogy nem tudom tudatosan kontrollálni ezeket a védekező reakciókat. A srác valószínűleg azért maradt életben, mert a testem ugyan ösztönösen cselekedett, de a tudatom is beavatkozhatott, vagy mindkettő. A fegyver csöve kiváltotta a védekező választ. - mondta a pökhendiségének alapját igazoló választ.
És ezért lett a specnaz egyik szabálya az, hogy csak akkor fogd a fegyvert másra, ha lőni akarsz rá.
Hazugok ti vagytok. És meg fogjátok kapni a méltó jutalmat ezért. mentek ti is a levesbe a többi szemét közé. Hacsak...Nem akartok ugyanarra menni mint amerre az emberek becsületes többsége. A spirituális rendszer felé.