Monday 16 January 2017

véres vargabéres, emma, horvátországi zenei projekt

erős varga pista, tresz túró rudi, tátrai tibi csoki, azt hitték hogy az csak úgy megy hogy eljátsszák, hogy neki is van olyan fegyverük ami után takarítani se kell... azt gondolják a férgek hogy ez mind kitaláció, de meg fogják tanulni hogy nem az :-D csak ezek nem működnek akárki kezében. Az nem úgy megy hogy te azt megveszed a feketepiacon és átalakítgatod az olyan hogy azt csak olyan tudja működtetni aki ki van rá képezve és csak abból az egyetlen alapállásból amit már sokszor sokaknak felvázoltam és amit tegyük hozzá sokszor sokan értelmeztek szándékosan félre. Azt hitték hogy el tudják majd játszani hogy nekik van ilyen... s jót röhögnek majd... a többi meg retteg majd tőlük. Nos nekünk nincs félnivalónk ezektől a fegyverektől. Mint a tájfun és a könyváram biztonsági rendszere ez is gondolatvezérelt és nem működik akárkinek a kezében.
Rábasztak kemnyen tibi csoki már bukott a kezén lévő pénzekből már most egy csomót... szívás és még fog is bukni, gyakorlatilag mindet. Előkerült a horvát zenei projekt amit még a gömzsikkel, vgáborral mr greenel csináltunk anno. Egy klasszikus zenei darabot alkottunk meg és ennek keretében bemutattam hogy milyen egy spirituális alapon működő és alkotó közösség. Sajnos elég sok szarházi volt jelen nagyjából mind egy különösen és tudatosan az a többi meg megalkuvó rendszerfogaskerék.
Megint ugatnak a szarházik nagyon magabiztosan és kurva idigesítőek de el fognak hullani ezek is szépen egymás után. Varga erőszakoskodik a csirkéivel... igen neki elég egy csirke is ahhoz hogy átvigyen dolgokat az emberi tudaton kívüli tertományon. Ezért lett erős pista, amit egyébként egy orosz család adott annak idején azért hogy meg tudajam ezeket jelölni. Nos ebből is látszik hogy hol ér véget az ilyenek által épített rendszer. A csirkét levághatja bárki és ha fel is veszik videóra hogy mit csinál senki nem szólhat neki hogy ezt ne csinálja. És mégis ő irányítgatja ezen kersztül a sok szarházi sátánista megnyomorított elméjű patkányt. És a legtöbb fel se fogja hogy hogyan és miként. Itt ér véget a látható struktúrák ereje. És itt kell beavatkoznia azoknak akik látnak és tudják a bizonyítékokat amik nem a "hivatalos" értelemben bizonyítékok hanem a pszichés nyomozás terén. Vannak ilyenek. A nyolcas azért tudta megtalálni azokat akik őt nyomorgatták és irányítgatták, mert elég érzékeny volt ahhoz hogy felismerje és lokalizálja a telepata irányítókat. És persze ki is végezte őket szépen ahogy kell. Ahogy fogytak úgy lett egyre könnyebb neki is meg a többieknek is.
Szóval most megint nagyon aktívak a sátánista vezérlés alatt álló férgek, de el fognak takarodni ők is a másvilágra szépen. Ezek szart se csináltak meg abból amit tanítottam és meg is döglenek szépen akár közelharc akár más útján.
---
Eszembe jutott megint az a film amit a mr green csinált - nagyon beteg film. A történet az hogy gyilkolnak gyilkolnak a bezárt bekényszerített résztvevők mire a végén rájönnek hogy nem ez volt a célja a dolognak amit játéknak nevez. Nem akarom elemezgetni. Volt egy jelenet amiben mr gree megkért hogy menjek bele. Hogy leszíjaz egy székre és a fejemet szétlövi egy lefűrészelt  csövű vadászfegyverrel. Nem akarta elhinni hogy engem nem lehet lelőni és szerette volna kiróbálni, de tudta azt is hogy a csapatom megöli azokat akik ezt megpróbálják mert ez egyértelmű gyilkossági kísérlet. Ezért megegyeztünk belementem, hogy oké megteheti, de csak úgy ha megmutatja a kamerák előtt mindenkinek és felveszi és megmutatja a töltényt is hogy tényleg elsült a fegyver. Ezért azt a jelenetet nagy felbontással és jól láthatóan kellett megoldania. A kezemet lazán szíjazta le hogy jól látható legyen hogy bármikor ki tudom húzni onnan és önként mentem bele, plusz miután vegyvert és töltényt választott nem cserélheti le. A töltényt ő maga készítette el és tesztelte otthon hogy biztosan ne legyen gyári hibás. Az ütőszeg megütötte és a töltény mégis csütörtököt mondott.
Ezután persze valahogy eltűnt mégis a nagy felbontású kép mindenhonnan - miért is?
Ők megbékéltek azzal hogy nem tudnak megölni mert jobb vagyok náluk - viszont a kiéheztetős stratégiában ők is ugyanúgy benne vannak azáltal hogy elfordítják a fejüket minimum, de egyébként benne is vannak aktívan is mint ahogy a vraga ott volt angliában a chip jelmezében...
Szóval ők azok akik magas intelligenciával rendlekeznek, és megértették pontosan hogy mit csinálok - de a megértésük intellektuális és nem spirituális. Az intellektuális megértést nem követi felelősségvállalás. Ők szarnak rá hogy elpusztul az egész bolygó csak az ő igányeik legyenek kielégítve.
Ugyanilyen a nagy imi-csilla féle banda is. Simán beáldozta volna a saját gyerekét is csak azért hogy engem támadjon vele. Félelmetes ez a banda. Megértették és tetszett nekik, de csak annyira hogy mint ahogyan a mosszad szokta elindítottak egy irányt errefelé is. Mert minden új megközelítésen elindítanak egy csoportot akik kidolgozzák azt és kivesézik és kontroll alá vonják ha tudják feltéve...
Mint ahogy az AA-val is tették meg az összes 12 lépéses felépülési csoporttal. De nem sikerült tökéletesen mert még így is lehet kivenni és jól működni a keretei között és ki lehet vágni a szart a nélkül hogy harcolni kelljen velük. Csak azt tudták tenni itt mo-n hogy elárasztották és elárasztják ezeket a csoportokat a saját embereik tömegével, hogy csak ők legyenek ott. Egyébként nem működik a dolog. Mert a csoport és a közösség működési módje nem teszi lehetővé hogy megmondóemberek irányítsanak. Mint ahogy a látható élet struktúráiban teszik.
---
Varázsszemű lázálom megint parádézik most már készülnek a többiek és felvették a kezeit arcát közelről nagy felbontásban is ha esetleg elváltozna vagy megváltozna akkor érzékeljék hogy mi történt. :-D ÉN csináltam belőle is több maszkot... azt nem fogjátok tudni észrevenni... :-D
"Magyarország nem hagyja magát..." mondja a jelmondatuk... és rohasztanak mindent tovább... De térdre fogtok szépen ereszkedni és látványosan ki foglak benneteket nyírni úgy hogy még akkor se fog senki se hozzám nyúlni mert az egész tetves ország benne van ebben a maskarabálban és szarkupacban és mindenki bukna ha lenne bizonyíték... De meg fogjátok adni magatokat ha máskor nem a végső pusztuláskor... ennek véget fogok vetni.
Andika is bemutatkozott ő csinálta az emma sorozatát... "Te annyi mindent meg tudtunk ott beszélni..." "De mit? Csak szemét ostoba hülyeségekről van benne szó." "Jajj mert nem hallod..." És voltam is egyébként ott, egy rakás szar. Összekeverték a computer alapú telepata rendszerben való "hallást" a megértéssel és persze andika rá is játszott erre tudatosan, mert ő is irányítójává vált ennek a mosléknak, mint a ruben meg a csaja... meg a többi. Egy időben a urben már annyira elszállt magától hogy az egyik filmjébe beugrottam és szépen elpicsáztam mint a szart hogy ébredjen csak rá nem golyóálló... Andika gyakorlatilag szépen megvezetett egy csomó ostoba idiótát és semmit sem változtatott csak elvan ebben a msakarabálban... "ó azok a szép kalapok..." "Tudod te mennyi faszt és pinát kellett leápolnom ott?" tudom baby és nagyon élvezted mind. Már amikor bekerültél a bajai csapatba úgy indítottál: "Jó akkor én bedobom magam a közösbe..." és nyerítettél mint egy kis kamaszkurva... persze neked akkor már megvolt a magad története kurvának neveltek és így kondícionáltak és az is lettél és maradtál. A háborúnak akkor van vége amikor elkezdődik a felépülési szakasz. Az pedig csak akkor kezdődik el ha "hivatalosan" megkeres valamelyikőtök és kárpótol és rehabilitál. Egyébként marad. Sőt egyre durvább méreteket fog ölteni.
A felépülési szakasz ha valaha elkezdődik - egyenlőre nem látom ennek semmi alapját hogy megtörténhetne, de azért hagyjuk meg a reményt, az hal meg utoljára - akkor is tovább fog folytatódni még egy darabig a gyilkolás, de onnantól csak a tudatosan mocskos szarházik fogják gyilkolni egymást a massza nagy része át fog billenni félelemből vagy bátroságból mindegy - de el fognak ezektől az elmeháborodottaktól fordulni.
Ezért nem akarják meglépni a dolgot és tovább dolgoznak azon hogy megöljenek engem. Semmi más céljuk nincs az sem érdekli őket hogy tényleg mindent tudok róluk és tényelg meg is tudom tenni azt amit beharangoztam már annyiszor. Ott a kezükben a sok bizonyíték és hallgatnak róla. Ezért hallgatnak mert akkor el kellene mondaniuk azt is hogy mi az ő szerepük és céljuk... és akkor összedőlne a nagy hazugságvár amit évszázadok alatt felépítettek.
---
rubanék szedtek elő egy luther végrendeletet, hogy a könyvtáramból lopták... nos erre csak azt tudom mondani hogy aki volt ott lent az csak röhög ezen... mindenki tudja aki konyít a történelemhez valamicskét hogy luther gazdag volt és az egyház ezt igyekezett titkolni... meg szolgákat tartott meg ilyenek. nem egy olyan dokumentum ami bekerülhetett volna. a ruben erőlködött hogy tegyem be, de nem tartottam annyira fontosnak mert nem az. Én azokat a dokumentumokat gyűjtöttem egy helybe amik az emberi psziché manipulálásának és befolyásolásának, a közös tudat és tudaton kívüli és a környező világ erőinek a kapcsolatáról szóltak és azok kutatásáról vagy ezen kutatások és tudások eltitkolásáról... meg azokról a személyekről akik ebben részt vettek stb. A történelemhamisítás önmagában nem volt szempont. Abból annyi dokumentum van amennyit nem szégyellsz összeszedni. Akár könyvtárakban is találhatsz bizonyítékokat. Nem nagy ügy. Ez elég gyenge volt... de köszi hogy kiástátok az alapokat :-D nagy szolgálat az emberiségnek...
---
tipikusan hazugságokkal próbálják ellensúlyozni a veszteségeiket... és sikerrel járnak a legtöbb szarházi zombi emberoidnál... Közben rohad minden tovább az idő fogy egyre vészjóslóbban...
---
Szivesen szétcsapnék közöttük megint itt ugatnak a patkányok rohadt magabiztosan, de nem teszem mert akkor magam robbantanám szét ezt a poklot darabjaira és nem akarom még elvenni az esélyt ha van valami halovány. Látok valamit a háttérben - érzékelem hogy vannak akik látnak és cselekszenek is talán, de annyira haloványnak tűnik innen hogy elkeserítő. Miközben mi vagyunk a legjobbak mégis rohan a vesztébe ez az egész hulladékhegy.
---
Akkor is azt mondta a mr green meg a többi hogy oké most már értjük... oszt mégse értették meg... azaz intellektuálisan értették korábban is meg akkor is, csak szarnak ők erre az egészre. A gömzsik amikor a kecskét áldozta akkor azt kérte az "úrtól" hogy engem pusztítson el és őt emelje a trónra... és ezt azóta se javította ki sehogyan se. CSak elvannak a maskarabálban szerintem és élnek mint hal a vízben. De ma már szarok én is erre az egészre. Már nem érdekel. A nagyimiék is ugyanígy. elvették a jó ötleteket, a fegyvereket a technikát és jót röhögtek rajta m a hátam mögött... mint a criminal minds csapata... azok is eljátszották a jó fiúkat és közben gyilkoltak olyanokat is akik épp irányt váltottak volna a helyes irány felé.
A kis szöszi jelezte... De leintettem hagyja őket, mert utánuk ő bizonyítékot soha sem fog összeszedni... kár a gőzért. Ezért kaptak egy embert aki tesztelte őket. Ott kiderült hogy ki kicsoda és mit csinál. El is tűntek szépen a süllyesztőbe a nyolcas elintézte őket. egy maradt csak meg ahogy súgják az audio rendszeren kersztül... a hutchner mert ő egyébként drogfüggő volt és megmaradt a 12 lépéses program és annak alapértékei mellett... Nos hát ennyit erről. A legtöbb így működik. Csak akkor marad meg a program mellett, ha ott lóg a pallos a nyaka felett. Tehát ez a megoldás. És nem viccelek. Vagy megcsináljátok vagy megdöglötök. Spirituális társadalom. Úgy ahogy én elmagyaráztam. Aki félreértelmezi az le lesz vadászva kegyetlenül.
---
A hunger gamesben azt a lángoló ruhát is én csináltam. Ezt is elhazudták és ki hát azok akik a legjobban bizonygatták mennyire hálásak meg mennyire jó amit csinálok... és közben röhögtek rajtam a hátam mögött... és most is ezt teszik meg bezsebelik a pénzt és elmennek nyaralni meg baszópartikra...
---
De van ezért pár emlék amire szivesen emlékszem. A pocoknyúlra pl. Akkor is a szarházik odairányították a másik pocoknyulat meg a szamarakat hogy lopja el a télire valóját - csak azért mert segített nekem. Mondtam neki hogy ne aggódjon. "DE tudod hogy ez mekkora munka? És még nem gyűjtöttem eleget és ha nem lesz elég akkor meghalok a télen!" Megnéztem miket hordott oda és szedtem neki egy hatalmas adagot... hú azt látni kellett volna... amikor meglátta... :-D Szetem neki bőségesen és körbe is raktam kővel hogy ne tudja a vadszamár elvinni legközelebb... a végén odajött hozzám. Amikor apu látta a videót megkereste a helyet és a pocoknyulat pár évre rá. Még megvolt. "MEgtaláltam!" "Hihetetlen vagy!" mondom elismeréssel... ő meg csak a maga szerény módján... "Hát ebben jó vagyok..." "És mi volt?" "Szedtem neki én is kaját és bedugtam a kövei alá." "Hol találtad meg?" "Ugyanott." "És?" "És később hozzám is odajött. MEgnézte a kaját, majd itt ott kidugta a fejét a kövek mögül és lassan lassan körbecserkészett, majd odajött egészen és felkapaszkodott a combomra a mellső lábaival..." "Megsimogattad?" "Nem. De nem is akartam, nem akarom hogy hozzászokjanak az emberhez." "Én nem bírtam megállni megsimogattam."
Hatalmas volt. És egyszer egy anakonda is megengedte hogy felvegyem ahogy vadászik és egy hal ottmaradt prédának. Az anakonda eldugta a fejét mert azt mondta hogy nem tudja megállni hogy ne kapja el a halat.
Sok állat segített, persze mindig rám volt ragasztva egy figyelő és mindig manipuláltak mindent körülöttem hogy ne legyen teljes az örömöm. De akkor is jó emlék. Sok állat tanított sok érdekes dolgot nekem. A denevéres kaladból tanultam meg pl hogy mi is képesek vagyunk a hőt érzékelni pl éjjel. Fel lehet mentálisan erősíteni a hőérzékelő receptorainkat és minden technikai eszköz nélkül láthatunk hőképet --- azaz érzékelhetünk hőképet éjjel. Éjjellátó nélkül. VAgy épületen belül falon át... pusztán az alapállásod szab határt hogy mire lehetsz képes.
---
17th egyébként vargának igaza volt bár tett érte hogy így legyen egy áldozattal... szóval odamentem és megpróbáltam kiszedni mindenkit onnan aki hajlandó volt figyelni rám élőszóval... ott voltam amikor ledobták a mérget én mondtam el hogy almaillata van. Szóval azok mind sátánista irányytású zombik voltak nem kár értük.
---
Some joy at least... az eredeti crew dolgozik a criminal minds ból... a szöszi aki egy saját sorozatot is kapott később hazudott. Annak idején amikor először találkozunk szintén egy filmet csináltunk félig valóságosat ott hagytam egy börtönben azzal az ígérettel hogy majd jövök érte is... hazudtam neki mert ő is hazudott. Ezt akarta törleszteni a kis kurva. És nem azon dolgozott hogy felébressze és felszabadítsa a többieket hanem kontrollt akart kialakítani amit ő irányít. Ezért utálom azt az egészet amit ők csinálnak ott, de legalább megmutatják a többieknek is... a kirakatban. Az eredeti crew meg most már nem a kirakatban hanem nemzetközi szinten dolgozik. Megmutatták magukat. Amikor a szöszi megvádolta őket odamentem és megkérdeztem mi a helyzet. Ők ajánlották fel hogy rendezzük és ők hajlandóak mindenkivel elszámolni aki a kezük alá került. Ezért leültünk a szöszi ők és én együtt emgbeszélni a kérdéses helyzeteket. Persze a szöszi méltán volt mérges mert az ő beépülni szándékozó emberei haltak el a szarházi céljaik miatt és amit csináltak a szöszi parancsára. A megbeszélés kezdetén hutchner feltette nekem a kérdést on subconscious level a tudatalatti hangtalan beszéddel hogy elmondhatja e a pontos részleteket vagy sem. Kérte hogy artikuláljak a válasszal. Artikuláltam hogy no, de a válaszom a tudatszintemet nem érte el hogy őket a számítógép vezérelt rendszerre kötve át tudjam verni. Ami nem érte el a tudatomat azt ők nem tudják figyelni mert a számítógépes rendszer nem képes a tudaton kívüli mezőkkel dűlőre jutni. Egyébként mellékszál hogy ezért a figyelést is oda kellett vinni a kommunikációval együtt hogy a tudatunkat kikerülve ne tudjanak mindent amit meg kell őriznünk és félre tudjuk őket vezetni. Mert ami a tudatunkba kerül azt tudják figyelni. Szóval ezért most kiváló szakember módjára és ember módjára társ lévén megmutatták magukat hogy élnek és dolgoznak, mert rájöttek hogy nem emlékszek tudatosan csak arra hogy kamu részleteket árultak el az ügyekről és e miatt az maradt meg a tudatomban hogy hazudtak ők is. DE ők innen tudták hogy a szöszi beépülő manipulátor és nem mondták el neki úgy a dolgokat ahogy történtek.
---
A denevéres ügy szintén ugyanehhez kapcsolódik. A mentális amplifikációval ahogyan az érzeteinket és az érzékelésünket módosítjuk teljes test maszkban hogy érezzük a hideget meleget stb ugyanúgy képesek vagyunk - alapállástól és képességektől függően - erősíteni például a hőérzékelésünket is. Fel tudjuk annyira erősíteni hogy éjjel érzékeljük a melegtestű lényeket és más dolgokat is meg tudunk oldani. Ezért nem kell nekünk éjjellátó se.
---
Szóval a szöszi és a többi valahogy kötődik az ikóhoz... miért is nem emlékszem.
---
Szó nincs itt matthelyzetről. Ez matthelyzet. A régi rabszolgatartó és fosztogató rendszer mattot kapott. A kérdés most már csak az hogy magukkal rántják-e az egész bolygót a pusztulásba vagy megadják magukat és elkezdődik a felépülős szakasz. Vagy van-e számottevő ütőképes ellenállás akik letakarítják az agylúgozott szolgaréteget akik halálig hajlandóak gyönyörű kalapokért és szabad korlátozatlan lehetőségekért eladni a jövőt. Apropó andika az emma című sorozatba meghívta azt a srácot akinek a john lee millert írtam az elementryban. Az andi a komputeres telepatikus rendszerre építve és a szeretet alapjaira igyekezett kontroll rendszert felépíteni és kidolgozni. Azért hívta meg őt hogy megdolgozza - legalábbis ez volt az egyik célja, a másik hogy közben építgessse a szeretet alapjaira épülő kontrollrendszert.
Emlékszem milyen jót mulattunk rajta millerrel. Én is beugrottam oda mert john megkért hogy nézzem meg és adjak tanácsot mit csináljon velük. Mondom hogy maradjon és fejlessze őket. Az andi kondícionálta a csajokat meg a srácokat ott majd john is besegített. Majd mindenki előadott valamit. pl egy balladát elénekelt. A john által segítettek jobban szerepeltek és jobban adtak elő mindent mert ő követte azokat az alapelveket amiket én is tanítottam neki. Segített nekik a legjobb tudása szerint elmagyarázot minden szükséges tudnivalót részletesen és jó gyakorlatokat csináltatott velük, hogy tényleg jók legyenek. Ezzel feltörte mindig az andi - és a mögötte álló kis közösség - kontrollmechnaizmusait és nekik is tovább kellett emelni a szintet. Közben persze dugtak is - mert azt is modntam johnnak hogy én ki szoktam használni az ilyen helyzeteket és jókat szexelek velük - miközben azok kersztül is továbbadom az öröm adását és kapását lehetővé tevő igazi értékeket. Ehhez pedig hozzá kellett kapcsolni egy folyamatos gyakorlatot hogy minden ilyen szex alkalom után kiderítse mit akarnak kiszedni belőle vagy beletenni hogy manipulálják. Mert abban is biztos lehetett hogy ezt fogják tenni. És a tetejébe felállítattam vele - ajánlottam és megcsinálta - egy csapatot akik folyamatosan figyelték az andit hogy miket talál ki és mivel próbálja a többieket kontrollálni és hogyan lehet ezeket feltörni és továbbfejleszteni hogy végre zombikból emberré váljanak. Szóval ez a csapat a háttérben párhuzamosan elemezte mit főz az andi és a csapata, hogy tisztában legyünk vele és legyenek megoldásaink. Közben élveztük hogy azok a jól irányítható emberoidok hogy virulnak ki egy egy jól sikerült ballada előadása után. john azt mondta hogy élvezi ő is ezt a feladatot. És nyilván aki meg nekitámad keményen az meg úgy járt.
Ezt élveztem negyon az egészben amikor láttam valakit hatalmasat teljesíteni mert odafigyelt és betartotta azokat az iránymutatásokat amiket javasoltam és hatalmasat domborított. Amikor a mezőfi helga is kis fekete csajként hatalmasat énekelt azt is élveztem. Ezek meg állandóan azt nyomozták hogy milyen trükkel töröm fel az irányító triggereiket és hogyan vonom őket az irányításom alá. Állandóan a trükköt keresték pedig elmondtam nekik hogy mi a titok. A céljaim tiszták és én tényleg segítek nekik fejlődni és emberéé válni. Felelős szabad emberré érzésekkel valós célokkal és értelmes a világba pozitívan illeszkedő életcéllel, küldetéssel. Ez teszi őket erőssé és olyan kiválóvá. Szeretem őket. Szeretem nézni ahogy fejlődnek ahogy kivirágoznak. Ez a titok, és el is mondtam nekik élőszóval de mind valami mögöttes titkot kerestek inkább - persze azért mert sokuk nem is tudta hogy amit ők tesznek velük annak semmi köze nincs a valódi szeretethez, hanem csak kontrollálni és irányítani uralni akarták őket és ma is ezt teszik. Persze ehhez szembe kellett volna nézniük saját otromba önmaguk felé tett hazugságaikkal és fel kellett volna adni ezeket azáltal hogy kiondják mekkora faszok és milyen baromságot csináltak eddig, majd változtatniuk kellett volna - de akkor jajj oda lett volna a hatalom és a felelősségvállalás nélküli szabadság uralom a többi felett, oda lett volna a pénztárca és a szabad utazgatás a büntetlen fosztogatás és gyilkolás lehetősége.
Ezzel az adnia se tudott szembenézni. És csinálta tovább és most is csinálja tovább építgeti a kontroll rendszerét azaz most már inkább foltozgatni próbálja.
Egyébként az a csapat sokkal ijesztőbb volt számomra mint a gyilkosok hada. A kezdet kezdetén gyakorlatilag alig volt valaki aki hajlandó lett volna dolgozni velem sokszor olyanokat törtem meg akiket az öreg már megtört. Ezek parancskövető robotok voltak. John millernek mondtam  hogy ezért szeretem a természetet, mert a szarházik a feltétel nélkül engedelmeskedő katona, kurva legyártásának receptjét keresték állandóan hogy azt csinálhassanak velük amit csak akarnak és ezért megtörték a pszichéjüket. De itt ütött vissza a természet, mert akiknek a pszichéjét megtörték azok elvesztették a kreativitásukat és zombikká váltak. Amikor növeled akontrollt csökkent az alkotási készség, a teremtőerő. E nélkül pedig rugalmatlan haderőt tudsz csak felépíteni robotokat, emberoidokat akik emgcsinálják amit utasítasz nekik akár halálig is, de nem képesek kreatívan megoldani egy helyzetet vagy nem képesek fejleszteni stb. Itt kerültem képbe az öreg rendszerében is és ezért próbálták a hozzám hasonló kreatív embereket mindenáron az uralmuk alá hajtani. De a természet megmutatja a fogát ellenük. Sorban elhullottak a zombiseregeik a még emberi csapatokkal szemben, mert nem voltak képesek kreatívan gondolkodni. Sok csata elemzésénél vonhattam le azt a következtetést, hogy a janicsárok is ugyan félelmetes halálra fittyet hányó banda volt, de azon kívül hogy nem ismerték a halál-félelemet nem voltak képesek jól levezetni egy csatát. De nem csak ők hanem a többi is elbukott abban a pillanatban amikor olyan helyzetbe kerültek amire az irányítóik nem készítették fel őket és nem voltak irányadó parancsok. Ezért sokukat úgy húztam csőbe hogy vagy meghaltak vagy feltörték az irányítóik által kiadott parancsot - persze megfelelő előkészítés után ahol gondoskodtam arról hogy a kereteik meg legyenek lazítva és megkapja a megfelelő elemző és értékelő készségeket a hadi helyzetre vonatkoztatva amik segíytenek meghozni ezt a döntést.
De ők gyilkosok voltak, pszichopaták ha úgy tetszik, mert amikor megkapták a parancsot akkor nem ismertek semmilyen akadályt és ha belehaltak is volna akkor is végrehajtották volna. Aki találkozott már ilyen gyilkossal szemtől szemben úgy hogy ő volt a célpont az tudja hogy ott semmi se használ. Ha eltöröd a kezét akkor törött kézzel küzd tovább halálig és ha tudja hogy semmi esélye sincs akkor magára szerel egy bombát hogy ki tudjon nyírni. Semmi se működik velük szemben csak megölni lehet őket. Meg lehet törni bárkinek a pszichéjét olyan mélységében hogy ilyen robot váljék belőle. De ezek nem képesek fejleszteni, alkotni és mindenfajta kreativitás hiányzik belőlük. Az andi ugyanzet próbálta kiépíteni méghozzá úgy hogy a szeretet alapjaira épít - legalábbis egy hazug szeretetre, ami a kedvesség a gondoskodás gyengédség elköteleződés felszínét imitálta és bizonyos szinten meg is valósította - de mélységében mindössze eszköz volt egy irányító rendszer kiépítéséhez és egy zombihadsereg, kurvák kémek, szinészek, egyéb létrehozásához. Ez egy kugliképző lett gyakorlatilag mindenes kiglukat képzett akiket irányítani tud és akik képesek belebújni szinte bármelyik karakterbe amibe beleférnek...
Ezek azért voltak még félelemetesebbek a számomra mert ezek látszólag kedves és nyájas emberek látszólag gondolkodnak és van bennük szeretet - de a mélyben nincs bennük szeretet és simán elvágják ők is a torkodat ha van rá lehetőségük vagy úgy gondolják hogy van. De ezeket többnyire csak a távoli gyilkolás módszereire képezte ki az andika, az elszigetelés, a rejtett zaklatás a telepatikus rendszeren keresztül, az utcaszínház, a szeretetadás és megvonás (érzelmi lifteztetés az öngyilkosságba hajszolás egyik eszköze) módszereivel, mérgekkel és pszichikai mérgekkel. A szokott rejtett női típusú manipuláció. Szóval ez azért ijesztőbb mert egy gyilkosról az emberek tudják hogy az nem jó, de ezekről nincs semmilyen kép a társadalmak nagy többségének ők olyan aranyos jólelkű népeknek látják őket akiket lehet szeretni hiszen annyi jót tesznek... s közben rohad minden a kezük nyoma után.
Ezt csinálta az andika miközben szép kalapok szexpartik és az utazgatás élvezeteinek hódolt, szolgálta a rothadás rendszerét és ma is ezt teszi.
---
Ahogy én is sokszor húztam csőbe a többieket úgy ezt is tanítottam. Ennek az az előnye hogy az aki nem hajlandó valamire kellő hangsúlyt fektetni vagy teljesen tévesen úgy ítéli meg hogy már tud valamit amit még csak félig sem ért... akkor érdemes egy set up-ot létrehozni neki. Ebben az a jó hogy úgy szembesülhet a hiányosságaival hogy közben átéli akár a halálfélelmet is, és rádöbben mekkorát tévedett, hogy közben biztonságban van, mert nem az ellenségei hanem a barátai teszik ezt és nem akarják kihasználni a szorult helyzetet, és mint végeredményként megjelenhet - ha jól lett megtervezve a set up a külső és belős körülmények pontos feltérképezésével - a hajlandóság a hibás hozzáállás, vélemény vagy szokás, ismeret kijavítására és az iránymutatás befogadására és komolyanvételére. Mindez persze a legtöbbször igen kellemetlen helyzetek átélésével jár, de az kell ahhoz hogy egy mélyen rögzült rossz hozzáállást megközelítést meg tudj törni valakiben. Johnt is behúztam a csőbe mert ő is a magas intelligenciája miatt sokmindenrő lazt gondolta hogy ő azt tudja meg így meg úgy miközben a lényeg mellett elvonatozott mint egy vadászgép. Kicsit le kellett bontani belőle. A különösen magas intelligenciaszint hatalmas segítséget jelenthet de ugyanolyan végzetes akadályt is sőt akadályként még brutálisabb tud lenni ha fe lakarod törni... de ha jól és helyesen használja valaki akkor hatalmas előnyöket hordoz magában.
Úgy emlékszem lee miller rákapott a felépülési munka ízére és tetszett neki, nem tudom ő megmaradt e ezen az úton a sorozat amit együtt kezdtünk még őrzi a szintet kiválóan magasan... a karakter folytonossága észrevehetetlen ami azt jelenti hogy a tanítványok pontosan és jól megértették és követik is a lényegét e miatt konzisztens és észrevehetetlen a csere miközben feltörhetetlen hiszen az csak egy maszk nem egy tárolt karakter... míg lucy liu karakterén látszik és érzékelhető az időnkénti botlás és inkonzisztencia, ami nem túl jó jel nem tudom mi lett vele. Eredetileg azért került oda hogy segítse millert, de lehet hogy ezt megpróbálta valamiféle kontrollá fejleszteni? vagy egyszerűen elmenekült vagy elpusztult mert még durvábban próbálkozott valami mással... ??? Mindegy. De jól esik rájuk gondolni. Főleg a cminds crew-ra hogy dolgoznak meg johnra emlékezni amikor fülig érő szájjal élvezte a csaj előadását és gyönyörű magabiztos énekét amiben benne volt az ő munkája is... a tanító öröme... :-D a kertész és a szakács öröme. Az alkotó ember öröme. Az ember öröme. (mintha őt is láttam volna itt most baján... bár ez is lehet hogy csak utcaszínház ma már nem tudom eldönteni ezt sem és mindegy is ne mérdekel már ez se) Kis öröm az ürömben. még ha minden el is pusztul, mert ez lett megírva a természet erői által - akkor is ezeket észben tartom és erre fogok gondolni. Megérte eddig is eljönni és végig csinálom halálig. Ha lesz változás akkor folytatom, ha nem lesz akkor is megérte. Szép és tartalmas életem volt. Még az állandó nyomorgás és fájdalmak és támadások közepette is... persze volt pénz is a történetben meg duhajkodás de rám ez nem volt jellemző, csak próbáltak elfajzatni engem is mint az összes többit de ezt is feladatként megoldottam.
---
A szőke nő a színpadnál aki a tésztát hozta a kacsáknak szintén a komputeres rendszeren keresztül próbált etetni: hogy most "hallasz engem kristálytisztán" a szöszi a ciasorozatbók meg szintén az audio rendszeren keresztül próbál etetni bosszúból hogy "segítünk" ... (ott rohadjon meg...); gyarmati atti szintén elvétette az irányt nem csak nyaralni járt el 6 hónapokra hanem el is tért a lényegtől ezért most elhullanak az emberei sorban meg ő is követni fogja őket... s ezzel nincs egyedül... sokakat győzött meg a régi rendszer okosstojásai hogy nem kell olyan szigorúan dolgozni, mert nincs akkora veszély hiszen "mi" támadjuk a petit csak ő nem tudja, szóval ha megegyezünk akkor nektek nem lesz bántódásotok.... és megegyeztek... ezért nem dolgoztak olyan kitartóan és engedték meg maguknak hogy lazítsanak. Most szívnak mert oda nem kellenek mint erős csapat akiket nem irányíthatnak kedvükre, nekünk meg szintén nem kellenek mint szarházi megalkuvó banda megbízhatatlanok. ÉS hány ilyen van. Ha végignézem az ovódától kezdve az egész csoportot mindenkit!!! akkor lehet látni ki kicsoda ebben a dologban. A legtöbb mind beállt kettős játékosnak: előttem játszották a segítő odaadó elkötelezettet majd a hátam mögött röhögtek hogy milye nhülye ez de  "legalább kikaparja nekünk a gesztenyét...". Óvodától egyetemig akikre amlékszem azok mind benne voltak vannak. Az összes munkahelyemen dolgozók mind. Lehet kiket szem előtt tartani és felelősségre vonni - már amelyik él még. És mind magas szinten irányítják ezt a mocskot. Legalábbis a legtöbb.
Nem is említve a többit. Ezért nem is kellett a középiskolában már helyettesítő se maz egyetemen, mert ők már tudatában voltak annak hogy alig vagyok ott és itt ott "dolgozok" közben.
---
A concorde baleset amikor felpattant egy kis fémlemez ami egy dc10-esről hullot le - szintén egyike azoknak az okkult az emberi elme psziché és a környezet erőhatásainak összefüggéseire épülő szándékos gyilkosság volt, hogy a repülőgép típus eltűnjön a színről. Azt is a varga féle joe bácsis csapat csinálta. S hogyan? Hát hogyan lehet egy ilyen eseményt irányítani? Lehet. Úgy ahogyan mi belgiumban a johanni darus balesetét előkészítettük, úgy. Azt mi csináltuk a dani, a patrick, a habriel meg a johanni anyja. Együtt egy meditációval.
Olyan erős az elménk. Nehezebbé tettük a "tudomény jelenleg iállása szerinti" állandó súlyú vasoszlopot ami e miatt leszakadt a daruról és pontosan a vezetőfülkére esett úgy hogy a johanni túlélte de megtanulta hogy az ilyesfajta balesetek megtervezése - amit ő igen élvezett - nem játék. Azért csináltuk. "Ki a legjobb medic közöttetek - kérdi a johanni anyja s a patrickra néz - te vagy az nem? - s folytatja is - jó lenne ha te ott lennél a közelben ha valami baj történne..." S a többiek öszenéztek... "Mi van nem te vagy a legjobb?" "Hát a péter az... úgy tudjuk hogy ő még eg szívátültetést is meg tud csinálni ha kell akár műanyag csövekkel is..." nevettek. "akkor legyen ott a közelben ha nem úgy sikerül a dolog." és ott fejmosás jött hogy miért hozta ezt a lehetőséget a teamre, mert így meg is történhet ha idehozza és ezért csináljuk mindig team előtt a determináló meditációt hogy a megvalósítani kívánt dologra figyeljünk és fókuszáljunk. de ez most nem ide való nem írom le.
---
A horvátországi zenei projekt járt a fejemben most idefelé... kitűnő példája annak ami nagyban is lejátszódik úgyhogy megér egy pár szót még bár nincs nagy kedvem róla írni, mert eléggé elkeserítő volt akkor is most is emlékezni erre.
Szóval a projekt célja a kreativitás spirituális közösségben való gyakorlása volt, mellékcél pedig mint minden projektemben, fejlesztésemben a végcélom felé való mozdulás az egyéni pszichék átirányítása a spirituálisan szerveződő társadalom felé. A régi rendszer lebontásával egyidőben.
"I'll do the cooking." "De miért hívja ezt cooking-nak?" "Mert leizzaszt a fejed búbjától a bokádig közben, hidd el nekem..."
Férfi testbe zárt nők és fordítva: ilyen nincs. Ez a régi rendszer mocska. Nő van és férfi meg azok akik a mocsokfürdőbe születtek és el lettek tudatosan torzítva. Vonzódni az egy más dolog, nemi örömöt szerezni megint más, de még a hosszabb ideje együtt élő homoszexuális párok között is kialakul az emberi psziché alapvető lényegei szerinti megosztás. Az egyik a punci lesz a másik a férfi princípiumot fogja jobban képviselni. Ez azért van így mert ez az amberi psziché alapja. A többi maszlag. Manipulált törött eltorzult szemét. Ez a véleményem. A természet rendje szerint szerveződő társadalmakban nincs homoszexualitás. Ma már nincs ilyen társadalom sehol, mert a szarházi hatalom függő elmeháborodottak minden társadalom szerkezetébe beleszartak. A férfi és a női lényeg megérthető mindkét oldal által, de soha sem teljes mértékben. Soha. Ott van egy természetes határ amit nem lehetséges átlépni senki számára sem. Ezért aki "nemet vált" vagyis azt hiszi el hogy nemet váltott ezt hangoztatja és akár át is operáltatja magát az soha nem lesz önnmaga és utódjaiban ha lesz a torzult életképtelen mocskot fogja örökíteni. Egyébként régebben mondjuk 100 éve még nem keverték össze a nemi örömszerzést a család fogalmával. Valahogy mindenki tudta hogy a természet szerint a család egy apából és egy anyából lesz. És elterjedt a nemi viszonyok felbomlása pontosan a női ág a nemiség és a nemi örömszerzés fegyverként való használata miatt amire madam dubouis pontosan és éleslátóan figyelmeztette nagy katalint, aki magasról szart rá. Pont. Téma lezárva.
---
Szóval a végén a hármas mrgreen gömzsik, vgabi fejmosás volt. Az egyikük a gömzsik megint elsütötte a "tényleg most már értem hogy mit csinálsz és teljesen el tudom fogadni" típusú szöveget... ott kiakadtam... "Nem hiszek nektek. mind a hárman több alkalommal beszélgettetek velem erről elmagyaráztam mindent és mégis pont te anikó másnap kifizettél 40 millió dollárt a tommy emannuel csoportjának hogy öljenek meg. Akkor madjnem ugyanezeket a szavakat használtad ugyanígy ígérgettél és bizonygattad hogy szeretsz és segítesz blablabla... Nem hiszek nektek egyikőtöknek se. Így volt vagy nem így volt hazudj a szemebe ha mersz itt hejben kivégezlek!" üvöltöttem. Beismerte hogy így volt.
...
"Te ezt csináltad végig velünk is?" így kezdődött a beszélgetés mrgreen tette fel a kérdést. "Igen. Veletek kicsit más volt de a fő célom ugyanaz minden egyénnel és csoporttal fejlesztéssel és bármivel amit csinálok. Veletek nem működött mert benneteket az öregék úgy megtörtek és úgy kondícionáltak, hogy senki ne legyen képes változtatni a célotokon ami a hatalom és a tudás felhalmozása és a circus tetején megmaradás. Ezért veletek más taktikát alkalmaztam. Technikai fejlesztésekkel és új nagyon hatékony módszerekkel a sikereimmel kezdtem adagolni az irányváltáshoz szükséges falatokat. Erre ráharaptatok mert a hatalom megtartásához, megszerzéséhez szükségetek volt erre a tudásra és a technikákra. Legalábbis azt hittétek. Szépen lassan elkezdtetek odafigyelni és minden alkalommal egyre több dologban sikerült feltörni a fejetekben meglévő keretrendszert. Fellazítottam a határokat majd reménykedtem benne hogy majd egyszer talán fel is fogjátok és legbelül megtörténik a váltás."
"De most megtörtént azért kértünk hogy csináld meg ezt a projektet."
"De most már nem hiszek nektek. Eljátszottátk a bizalmamat."
" Segíts képezz ki bennünket újra."
"Szó sem lehet róla. Kiképeztem pár embert amikor elérünk a 2016-17-es végő határvonalhoz és még akkor is tovább építgetitek a kontroll rendszerét, akkor ők ki fognak benneteket végezni. Nem akarom az ő dolgukat még jobban megnehezíteni."
"Akkor hogyan tudunk tovább fejlődni?
"Hát leülhettek együtt végigcsinálhatjátok a most már állítólag biztosan megjelent elkötelezettség alapjain végigcsinálni a tréninget. Ti hárman. hahaha Ha egyikőtök is elkezd madj fejlődni valamelyik modulban és előrébb jut mint a másik akkor a többi azonal félni kezd majd és ha hazudtok megint akkor meg is fogja próbálni kinyírni a többit nehogy ők előrébb jussanak. Viszont bizonyított tény hogy már a tényleges és biztos belső !!! elkötelezettség ami valós már az is elég ahhoz hogy a legerősebb támadást is vissza tudjátok verni - úgyhogy amelyikőtök ebbe a hibába esne az pórul jár... Úgyhogy türelemmel és bizalommal együtt végig tudjátok csinálni és igan magas szintre eljuthattok - feltéve hogy képesek lesztek nem hazudni egymásnak és őszintén beszélgetni - nyíltan kimondott szavakkal. Ami a ti esetetekben igen kemény munkát fog jelenteni mert mindegyikőtök olyan fejlett módszerekkel hazudik hogy azt nehét felülmúlni."
---
Még mindig csak a kimondatlan szinten zajlik minden. Semmi se változott a látható keretrendszerekben - ugyanaz a kontroll és fosztogató rendszer működik rabszolgatartó és hazug és eltaposó. "Mit képzeltek ti hogy nektek jár ez a szabadság hogy bármilyen papírt legyárthattok magatoknak és oda utaztok és olyan foglalkozást csináltok amihez épp kedvetek szottyan miközben a többi napról napra bejár valami szaros munkahelyre, a gyáraitokba ahol épp csak annyi erőforráshoz fér hozzá hogy másnap is be tudjon menni? Hogy áll ez össze a ti fejetekben mi? Nektem mindent szabad felelősség nélkül lehetnek milliárdjaitok olyan forrásokból amit a többitől loptok el igyen kapjátok semmit se tesztek érte a többi meg csak útlevéllel utazhat és soha nem próbálhat ki semmit se mert nincs rá lehetősége? És mindeközben egy sarki zöldséges hamarabb és jobban megért mindent mint ti? És közben azt képzelitek hogy ti jobbak vagytok? Ha ez nem változik meg és a régi szar struktúrák nem tűnnek el akkor véget fogok vetni ennek a mocsoknak. Ti vagytok azon kevesek akik pontosabban felmérhetitek mihez volt hozzáférésem és milyen képességekkel rendlekezem. Ti tudjátok hogy a fenyegetéseim nem légbőlkapottak és be is váltom amit megígérek. Ma már azt se hiszem el amit kérdeztek."
Hiszem ha látom és még akkor is gyanakodni fogok. És nem látom. Utcaszínház szintjén megy minden miközben a valós keretek semmilyen mértékben nem változtak.
"Hadd videózzanak attól nem változi meg semmi sem!" mondta ezt is a vargavéres anno amikor elkezdtem ezeket a sorozatokat csinálni hogy szivárogtassak általuk és felvázolja művészi módon létező és valós problémákat. Igaza volt és én is pontosan tudtam hogy ettől a fennálló társadalmi kontroll rendszerei nem fognak semmit se változni hogy mi a fantázia és a szórakozás világában megjelenítjük ezeket a létező gondokat és problémákat. Ezt a hofi példája után tudták, hogy lehet akár szó szerint is kimondani valós és véres folgokat ha úgy van tálalva és ez is csökkenti a fosztogatás és elnyomás okozta feszültséget a társadalomban. Egyfajta szelepként működik ez volt az egyik oka annak hogy feladták a kísérlet eltaposásának tervét a másik ok pedig az volt hogy nem tudták eltaposni. Ezért áttértek az eltűrt kategóriára és mindent elkövettek hogy a saját szarukat és a valóságtól elrugaszkodott fantazmagóriákat is odacsempésszenek a valós szivárogtatások mellé ami hiteltelenné teheti az egészet. "Te túl sok sci-fi filmet nézel meg összeesküvés elméletekkel foglalkozó filmeket." modnták és közben gyártották a szemetet. Amikor elkezdtem pihenésképpen állat és természet filmeket felvenni akkor kitaláták hogy ők is ezt csinálják, de ők animal fight club-ot csináltak és csak a véres és ádáz küzdelmekre koncentráltak és szaros önigazolást próbáltak összehozni a saját faszságaik igazolásaképpen. Még az én filmjeimet is megpróbálták kifordítani az aláfestő szövegek faszságaival.
Próbálták azt is bizonyítani hogy ők is vannak olyan "erősek" hogy oda tudnak csalni vadállatokat magukhoz mert azt hitték ez erő kérdése és mert emikor kiderült hogy ezeket a filmeket én csináltam nem akarták hogy az emberek felnézzenek rám. Ezért midnen trükköt bevetettek hogy ezt megmutassák mégis kudarcot vallottak. hozzájuk nem ment oda egyik se és nem mutattak nekik semmit se az állatok. Nem értették meg azt sem hogy nekem azért mutatnak meg dolgokat az állatok mert én szeretem őket és próbálok segíteni nekik túlélni és nem irányítom őket nem kényszerítem őket hanem a mindent összekötő univerzális alapon keresztül összekapcsolódunk és azon keresztül kommunikálunk. Ezért tudtam tanulni a denevérektől, a pocoknyúltól, az anakondától, az elektromos rájától, a békáktól, a kaktuszoktól és a többitől.
---
Ja erről eszembe jutott az egyik srác aki elvaszítette a kapcsolátát és a bizalmát az emberekkel kapcsolatban, de megmaradt benne valami az állatokkal. Találtam neki egy kutyát akivel ő tudott kommunikálni. Sajnos nem értette meg teljes mértékben az állatokkal való kommunikáció alapjait és az emberi és az állati psziché külömbségeit és a tudaton kívüli összekapcsolódás mikéntjét és mechanizmusát. Ezért várható volt hogy majd lesz egy törés ott is. Egyébként tudott fejben beszélgetni a kutyájával egész bonyolult dolgokról is. De azt nem értette meg hogy ez hogyan lehetséges csak elfogadta.
Azután egyszer a kutya bennmaradt az autójában a kulccsal együtt ő meg rázárta az ajtót. Megpróbáltam mondani a kutyának hogy húzza fel a gombot de az nem értette mit akar csak ült benn az autóban. Ott teljesen kiakadt hogy elvesztette az utolsó kapcsolatát az élővilággal - visszasüllyedt a legmélyebb depressziójába. Meg akarta ölni magát és a kutyát is. Akkor visszahívtak hozzá hogy segítsek.
És akkor már megértette hogy a kutya az kutya. És amikor vele kommunikál az sok tekintetben nem a kutya gondolatait adja vissza hiszen ők nem beszélnek emberi nyelven. A kapcsolódás a psziché mélyrétegeiben jön létre. Ők közelebb vannak a természet törvényeinek betartásához mint a legtöbb ember. Harmóniában élnek a természettel. Nem vesznek el többet mint ami szükséges. Nekik nincs nyelvi készletük. Viszont van pszichéjük és a természet törvényeit ismerik azon a nagyon mély szinten is. Amikor ilyen ember-állat kommunikáció létrejön, mert mind az ember mind az állat össze tud hangolódni a szeretet alapjain és a természet alaptörvényei mentén - akkor a psziché maga végzi el a fordítási munkát. A psziché szerkezete a mély rétegekben közös. Egy bizonyos mélységben és alapállás jelenléte esetében - amikor a tudat, főleg az emberre jellemző tudat egyezik a természet alaptörvényeivel a legmélyén - a psziché közös része és a psziché egyéni része együtt egységben működik. Ilyenkor az állat együtt működik a megszólított a vele összekapcsolódott másik pszichével. A nyelvi funkció viszont csak az ember pszichéjében jelenik meg tehát az állat által kommuniklt törvényszerűségek és tudás az emberi psziché által kerül érthető nyelvi vagy egyéb kommunikációs formákban megjelenítésre a gondolataidban.
A kutyája azér nem tudott kezdeni semmit se az ajtó zárjával mert az ő világában ez lényegtelen és érthetetlen dolog. Nem értette hogy mit akar. Amíg ezeket a dolgokat magyaráztam neki pihenésképpen tréningeztünk és tanítottam neki hogyan tudja a kutyáját megtanítani ilyen dolgokra is. Először megtanítottam neki hogy utánzással próbálja meg kialakítani a tanulási folyamatot. Mivel a kutya ős ő igen jól össze voltak hangolódva ez nagyon hamar átment. A kutyi megértette kb a másodi harmadik próba után hogy most úgy tanít neki hogy megmutatja mit csináljon és utánoznia kell. Ez más kutyákkal nem ment volna ennyire gyorsan soha. vele ment mert ők összehangolódtak. És ez után meg tudta mutatni neki hogy hogyan tudja kizárni az autó ajtaját ha felhúzza a gombot. Nagy megkönnyebbülés volt neki, mert visszakapta a reményt és mélyíteni tudta az efféle kommunikációról szerzett tudását.
Persze azt még mindig nehezen értette meg hogy hogyan volt képes bonyolult dolgokról fejben beszélgetni a kutyával úgy hogy közben a kutya nem értette azon a szinten amit mond. Az ő esetében azok a bonyolult összefüggések amiken ő gondolkodott a kutya fejében csak mint energiahullámok jelentek meg és a kutya gyakorlatilag csak a természet egyszerű törvényeit közvetítette amit a saját pszichéje fordított le összetett és megoldást jelentő válaszokká emberi nyelven. Gyakorlatilag nem is annyira csak a kutya kommunikált hanem a közös psziché és a kutya együtt. Ez azért volt lehetséges mert ő sokat gyakorolta az alapgyakorlatokat és ezáltal a pszichéje ráhangolódott a természet legalapvetőbb szabályaira, a szeretet szabályaira a valóság szabályaira. Gyakorlatilag az elszigeteltsége folytán nem is létezett más kapcsolata a világgal a sérülések visszatartották attól hogy bárkivel bizalmat és nyitottságot gyakoroljon.
Egy megkínzott elme végső menedéke és szerencsés nem véletlen találkozása egy kutyi igen fejlett intelligenciájával. Ugyanez a folyamat teszi lehetővé hogy két különböző anyanyelvet beszélő ember képes legyen pontosan fejben kommunikálni anélkül, hogy a tudatuk ismeré a másik nyelvét. Gyakorlatilag nyelvtudás nélküli megértés fejben. Erre a jelenségre volt aki kitárt tudományos eszközökkel vagy próbált utalni mint pl hernádi a szimbólum lehorgonyzás elméletével amiben a nyelv előtti megértés folyamatait próbálta feltárni vagy nyelvi eszközökkel modellezni kicsit hibásan. valószínűleg az én leírásom is pontatlan mert most nem vagyok képes teljesen jól leírni az elfelejtett tudásanyag hiánya miatt, de a léyneg benne van.
---
Annyit még ehhez hozzáteszek hogy a psziché nem csak az intelligens létezőkkel tud kapcsolatot létesíteni.
IŰlyen módon amit fentebb leírtam lehet a csigákkal és egyéb még egyszerűbb intelligenciával rendelkező lényekkel is kommunikálni és kapcsolatot létesíteni. Pl animals az leaders - megpróbáltam a csigákkal is hátha ők a maguk egyszerűségében jó vezetők lehetnének. Abból indultam ki hogy ők is megkülönböztetnek dolgokat. Pl mi ennivaló, mi nem, mikor kell fedezékbe bújni, azaz mikor van künn veszély mikor lehet előjönni stb. Ennek eldöntése valamilyen intelligenciát kell hogy feltételezzen. És ha van akkor azzal lehet kapcsolatot létesíteni. És lehet is. Azután tanítani kezdtem csigákat hogy tudom e fejleszteni őket, de ez nem ment messzire. Sikerült néhány ennivaló között különbséget megtanítani egy pár csigának de nem ment tovább. Elmondta hogy milyen íze van és melyiket szereti jobban majd reagált a kérésemre hogy bizonyítékot adjon arra hogy tudja melyik kaja melyik. megkértem menjen ehhez a kajához és odament. majd a másikhoz és odament. De nem sikerült tovább vinni a fejlesztést nem értették.
Viszont tovább gondolva ezt a fonalat rájöttem arra is hogy nem csak élőléynekkel lehet ilyen módon kommunikálni hanem minden létezővel. Tárgyakkal is. hiszne ha jobban belegondolsz mi egy élőlény? Anyagokból álló összetett valami plusz pszichével rendelkező valami ami több mint az anyag. De a tárgyak ugyanilyen szerkezettel rendelkeznek csak a pszichéjüket nem érzékeljük annyira "nyilvánvalóan" mint a többi élőlényét. ja kihagytam de a csigák után egyre lejjebb mentem és jöttek a mikororganizmusok, növényvilág, majd a kövek és anyagok. És mind kommunikálnak és reagálnak. Ezért csináltam anno a vízről készült mikrofelvételeket amik megmutatták hogy különböző fogalmakra reagál a víz is élőlényként: pl egy szerzetes áldására vagy az utálat fogalmára.
---
Azt hitték sikerült megölniük. Ezért került be a tv-be megint a nagy pofájú szar gúnyolódás: "Elmaradt a földindulás..." hahaha közben az embereik akiket rám küldtek már alulról szagolják az ibolyát vagy még futnak valamerre a jobbak... de már nem sokáig... félelmetes ez a kitartás számomra. Maguk alatt vágják a fát és röhögnek közben... mintha ők lennének a legfaszább csávók a világon... hogy ők mekkora hatalommal rendlekeznek... de szépen el van vágva a kommunikációs láncuk ezek szerint még azt se sikerült észlelniük hogy még élek... vagy előre bekészítették a pezsgős gúnyolódást és nem volt aki visszavonja... de szarok rájuk elmeháborodott barmok ezek mind.
---
Szóval utcaszínház szinten maradt minden. És ennek súlyos következményei lesznek.
De pl a cminds crew tudta hogy már létezik számítógépes alapú telepata rendszer ezért is kérte hutchner hogy artikuláljak hogy egyértelműen azonosítani tudja a választ hogy tőlem jön. Ők megértették hogy ezt a fajta fejben kommunikálást lehet manipulálni és teljesen el lehet torzítani és átalakítnai a küldő és a fogadó üzeneteit. A saját gondolatfolymatokba is bele lehet pisztkítani sőt egész lement a manipulációs rendszer a tudat küszöbállapotáig, ahol a félálom szintjén sőt az álom szinjén is lehet beletenni valakinek a fejébe. Erről is csináltunk egy filmet anno... de ezt lezártam mert ez zsákutca minden tüzijátékával nagyon egyszerűen rövidre lehet zárni. Ezért nem álmodok többnyire és ha álmodok is ki tudom válogatni a mesterségesen odatett részeket...
---
To be distroyed if I die here - that is the law of the universe. Why? beause of your greed and endless will for control and power exceeded anything what you are picked to have. You'll be distroyed all with the globe. last chance is me. This is the final warning. Rocks in the space are there because it used to happen. They once where planets like earth. This community has reached the final limit. No more time, no more ingorance of laws of universe. You are ignorant in exchange for comfort and power. But this is against the laws. That is why you can not beat me. It is not the laws of nature to preserve human life or life on this planet. This planet already means danger to the universe and it has to be destroyed upon no neccessary changes happen.
---
Idegesítő hogy sokat használt szavakra nem emlékszem.
---
Ja egy idő után amikor fejlesztettem az érzések és az érzékelés támadó és manipulációs eszközeit, akkor az egész kiképzési anyagot le kellett vinni arra a szintre ahol ezek nem játszanak szerepet.
Ezért a veszélyekre adott válaszreakciók nem függenek a félelem vagy egyéb veszélyérzetektől. Ez logikus lépés a félelemérzet manipulációjára. Volt egy csoport akiket azzal szivattam meg hogy azt mondtam manipulálják a félelemérzetet helyesen hosszú távon keresztül és amikor visszaveszik lekapcsolják ezt az érzékelést akkor az alany azt fogja hinni elveszítette a képességeit. De a kiképzésem akkor is működik és aki helyesen és a legmagasabb szinten elsajátította a felépülés programját az úgy is meg tudja védeni magát. sokszor csaptam le úgy támadókat hogy majdnem észre sem vettem fel se fogtam a tudatommal hogy mi történt nemhogy félelemérzet vagy bármilyen testi érzékelési folyamat szerepet játszott volna. Mint amikor valaki egy szúnyogot seper le a válláról. Csak utána volt időm megijedni.
---
Akkor azért maradhattál életben, mert a tommy emannuel már akkor többet megértett abból amit én csinálok és azt a pénzt nem arra fordította hogy egnem megöljön hanem odaadta a gyerekek kiképzésére... gömikém...
---
ja a rugó...hubo rugó...
bubo.. és a kis elemek vagy mik azok? nekem semmi se ugrik be...
---
Tényleg csináltam egy csigabigás videót anna kidején és jól el is tüntették a szarházik. Felvettem a csigával való tesztjeimet hogy válasszon ki két kaja közül egyet. Megkértem melyiket válassza és ő meg odament hozzá. 9 teszt volt majd a 10-ikre három kaja közül kellett választania. Akkoriban sok gyerek simogatott csigát mert a filmen az a csiga azt mondta hogy jó érzés a tenyeremen lennie. Érzékelik a meleget, hideget és van szaglószervük is.
---
A tommy odajött hozzám és elmondta hogy a gömi átutalt neki 40 millió dollárt hogy öljön meg. Elmondta face to face. Ez nyílt ügy volt és egyenes. Azután azt is hozzátette hogy szerinte a gömi csak közvetítő. És így is volt. miután megbeszéltem vele hogy hogyan tüntetem el a pénzt - mert tommy azt mondta neki nem kell mert neki kvan pénzük használjam fel ahogy akarom az egészet - hogy a trackelést levegyem róla, utána kinyomoztam hogy honnan ered ez a pénz. A medgyessy fizetett a göminek hogy intézzenek el de úgy hogy úgy tűnjön mintha a mosszad lett volna. A megyót meg ez a patkány szarházi komcsi maradék titkosszolgálati szarkupac kérte meg erre és eredetileg 50 milliót kért a gömi amiből levágott egy 20%-os "kis" zsebrevalót magának...
A megyó egyébként kilógott ebből a fostengerből valamilyen szinten, mert ő is értette hogy mit akarok megvalósítani és segített is de benn akart maradni a húsosfazék mellett és annak melegében. Ezért ilyen faramuci módon "segített" és küldött nekem célzottan pénzt. Mert akkor pont nagyon kellett az a lóvé (love).
A megyó tette el a csigabigás filmemet. Ha jól emlékszem magyarul csináltam meg akkor még kis gyerek voltam, és angolul feliratoztam.
---
Megint ugat az egyik kutya most hogy imre elhallgatott végre a szomszédja folytatja... a szarládák meg fotóznak is de rá fognak baszni keményen mert rájuk akasztottam a trackert meglesz a ptakány aki ilyen módon mutatja ki a figyelmét... hivatalosan. Jól felbasztok átmegyek és hivatalosan megnyuvasztalak benneteket helyben. Nagyon azt hiszitek hogy bármit megtehettek de rángatjátok az oroszlán bajszát akkor előbb utóbb megkapjátok a magatokét.
---
A katapult üléseket is fejlesztettem. Az jó volt nagyon. Azzal a csávóval nagyon jó volt dolgozni. Első találkozásunkkor feldobta hogy hogyan tervezem a fejlesztést. Mondom:
"It has to be done on the ground." "Why?" "Because that is the most dangerous situation for a plane. landing and also at a possible crash. If it works on the ground it will work in the air too." Oldalranézett arra a fazonra aki ajánlott neki és kacsintott elismerően. "If this is your first draw you have my full support kid! Let's go I'll introduce you to my team." És teljes hozzáfárást adott minden adatbázisához. Összehoztuk az összes katapult széket gyártó csapatot szerte a világból - már aki kötélnek állt, többükkel már dolgoztam azelőtt úgyhogy azok csatlakoztak - és felállítottuk a lehetséges irányokat összegyűjtöttük az összes dokumentált és nem dokumentált sikeres katapultolást és a sikerteleneket, kategorizáltuk a helyzeteket amikor katapultálásra került sor. Azután jöttek az alapvető definíciók. Mi a feladata a katapult ülésnek? Elég sokféle szempontot kellett szem előtt tartanunk, de végigzongoráztunk minden lehetséges helyzetet. Végül megcsináltuk az okos széket amit a felhasználó repülőgépgyártó és használó maga be tud állítani különböző helyzetekre hogy mikor katapultáljon. Itt persze mindig számítani kell a hackerekre is ezért kapcsolódott egy hacker team is akik párhuzamosan feltörték mindig a széket. Emlékszem volt valami rádóitechikára alapuló fegyver amit pont előtte fejlesztettem ami bizonyos fajta műanyagokat meg tudott olvasztani. Ezért a használt anyagokat is úgy kellett megtervezni hogy az összes lehetséges helyzetben mindig teljesítsék ami az alapvető feladatuk. Így létrejött a variálható okos szék ami szinte bármilyen körülmények között működik - feltéve hogy nem sérül olyan mértékben valami fegyverzet által, de az  többnyire már a pilótát is eredendően veszélyeztetné. Tulajdonképpen felderítettük az összes lehetséges irányt és kidolgoztuk a legjobb legoptimálisabb megoldást ami teljesen mebízható és 100%-os sikeres kilövési és landolási mutatót hozott. Ráadásul programozható a gép és a körülmények függvényében. Pl minden motor leállása esetén alacsony magasságban azonnal kiold, de ezek a kioldási mutatók minden feladat előtt külön beállíthatók a használt vegyverzet és a körülményekhez igazítva a gép kezelői által. Nagyon jó volt azzal a csapattal dolgozni.
---
Hát igen... Andika totál elmeháborodott. És az a szomorú ebben hogy rengeteg embert tudnak az irányításuk alá vonni még így is és ezek ugyanilyen következetesen mennek a pusztulás szakadékába és semmit se tudsz tenni hogy felébreszd őket. Megölni sajnálod, de ha életben hagyod őket akkor ők lesznek azok akik kinyírnak mindent maguk körül és még ráadásul élvezik is mert azt hiszik hogy ők győztek... És nem marad utánuk semmi se épen mert a hátuk mögött ott áll s patkány kontroll és hatalom mániákus szarházi akiket egyetlen dolog érdekel: a pénz és a korlátlan hatalom amivel senkinek sem kell elszámoliuk.
Őrültek és még örülnek is ennek, mert sok pénzzel jár.
---
A bozsó is ott volt amikor a blacklist egyik epizódját forgattuk (én csináltam red-et) és beszélgettünk silent talk-al egy újság felett, a bananas a faszok fordítása volt... Ott amikor a fájdalom - egyébként borzalmas az a szer nincs semmi annál nagyobb fájdalom mint amikor azzal adagolnak amit ott láttatok - által próbált megkínozni az a patkány, meg akartam mutatni hogy mindket semmiféle fájdalommal nem lehet megtörni és kibírjuk. Ezért akkora adagot nyomott belém az a féreg hogy abba egy átlagember belehalt volna sőt... Amikor kiküldöt mindenkit utána odahajolt a nyakamhoz hogy a végső adagot belém döfje - azt terveztem hogy akkor megmondom neki hogy nálam van a doki és ha megöl akkor a doki is meghal majd ő is. De ott elárulta hogy ő nem beteg és ez a betegség egyébként egy elég rejtélyes és kamu valami volt és ezt is tudtam valahonnan - és kényteln voltam ott kitépni magam a kötésből és lebénítani azt a szarházit. Így akart ugyanis csőbe húzni és kivégezni filmen! Nos utána beültettem abba a székbe és beadtam neki egy adagot saját mixéből, majd kiürítettem a karakterét az ő segítségével. Kénytelen volt megcsinálni amit mondtam mert ha nem tette akkor növeltem az adagját. Amikor ezzel végeztünk, akkor beadtam neki ugyanazt a dózist amit az én szervezetembe injektált. Persze ő azt képzelte hogy ő jobb és erősebb és faszább gyerek mint én. Nos ő nem élte túl ugyanazt az adagot. Meghalt szívinfraktus következtében. "He is gone. And he will never come back again." a személy és a karakter törölve. És azt hiszem hogy a ládonyi ebben valamilyen formában benne volt. Hogy melyik oldalon azt már nem merném megtippelni de később megmutatta hogy szarba se vesz... kicsit tartott ugyan tőlem, de elég mocskos tervet forgatott a fejében... azt hiszem hogy benne volt abban a set up ban tervezőként is. Talán a végén meggondolhatta magát és visszahátrált, de benne volt kiötőlként. És kénytelen voltam leleplezni hogy még lekötözve, bedrogozva is vissza tudok ütni. Halálosan.
Valamelyik nap láttam itt a srácot aki a keen férjét szokta csinálni a tomot... a réteses felől jött...
---
Még mindig semmi változás csak a szemét és a támadások mind rejtett mind nyitott formában. Meg utcaszínház. Sajnos nagyon csúnya vége lesz ennek. Kár. No hope, just some joy to remember. At least.
Ők se értik a dolgot. Csak elautózgatnak mellettem mint az összes többi... és azt hiszik hogy urai a helyzetnek... ez nagyon szomorú. De ma már ez sem érdekel. Utcaszínház, komputerizált beugatók és okkult beugatók, szemfényvesztés és állandó manipuláció, dolgoznak a gépek rohannak a vesztükbe.
---
"Tegyünk oda erdőt! Annak mindegy hogy radioaktív víz megy e bele vagy sem!" Pettkó-Szandner Aladár
"Jó ötlet! Akkor oda erdőt teszünk és mivel te találtad ki lehet te az erdészet vezetője sőt akár igazgatója is forgatunk majd a többiekkel de te leszel az örökös főnök."
---
Ahogy jönnek vissza az emlékeim úgy egyre fogy a kedvem. A blacklist azon részére rosszul emlékeztem azaz úgy emlékeztem ahogy megbeszéltük a fazonnal. De ott hagytam volna hogy megöljön. Amikor belém szúrta az utolsó adagot a mixéből megkérdezte hogy: "Én úgy tudom hogy te ki tudsz szabadulni bármilyen kötésből és meg tudsz engem ölni akkor is ha én nem akarom. Akkor hol van most az erőd?" "Így van. Ki tudok szabadulni." "Nem hiszem el! Mutasd meg!" Megmutattam neki, de életben hagytam. ... "Miért nem szabadítottad ki magad akkoor és miért nem küzdöttél az életedért?" "Abban a pillanatban amikor ő (ládonyi-keen) kisétált egy szó nélkül elment a kedvem attól hogy folytassam. Őt is a legmélyebb szarból húztam ki annak idején majdnem ugyanolyan mélyen volt ebben a szarkupacban mint te. Mégis elsétált. Tudta megértette hogy mit csinálok és miért. Tudta és részt vett ennek a set up nak a tervezésében és kivitelezésében. Amikor elsétált egy szó nélkül ott egyszerűen úgy döntöttem hogy nem csinálom tovább."
Madj kiürítettük a karakterét és elment. Adott némi reményt hogy ő meggondolta magát pedig ő is csak azért hagyta abba mert ő tudta hogy tényleg ők is megdöglenek ha megölnek.
---
A team akikkel a tájfun katapultját csináltuk szintén sazros volt. "There are people who wage war for profit and there are of those who want peace for all." Ezzel búcsúztam a cég vezetőjétől. Most ment el mellettem autóval az ejf előtt. Ő is egyike azoknak a patkányoknak akik hatalmas pénzeket akasztanak a háborúkból. A tesztpilóták is nekem ugrottak. Előszedtek valami helyzetet ami nem lehetséges, de csak azok tudták hogy nem lehetséges akik vezettek már vadászgépet. "This is not possible because... és elmondtam egy pár fizikai magyarázatot hogy miért nem..." "Of yourse it is obvious for anybody who flown a fighter jet." és nevettek. "Lebuktál... felismertünk te csináltad a 12g-t és te fejleszted a tájfunt..." "He remembers just doesn't care." Azt akarták elhitetni velem hogy felismertek a maszk alatt holott ők pontosan tudták ki vagyok ők kértek meg hogy csináljam meg a katapult széket is. És zavarba akartak hozni hogy legalább valami győzelmet arassanak felettem, mert nekik ez számított hogy a saját felsőbbrendűségüket még egy ilyen hazugság alapján is bennem fenntartsák. Szarházik. És a csávókám azért adta meg a teljes irányítói jogot mert nem volt más választása. Próbálta volna nem megtenni... Kösz a salátát finom volt, megosztottam valakivel.
---
A major crimes team és irányítója szintén jól alám vágott. Belehúztak két szerepbe amikben a saját szaros projektjeikehez akartak velem stratégiát kidolgoztatni. Az egyik egy büfés szerep ahol húst és véres szarokat árultak a másik egy kerítő és kurvafuttató szerepe volt. Azért csinálták mert valamivel korábban állt össze egy jogi csapat akikkel a jogi lehetőségeket néztük végig a különböző bűncselekmények szempontjaiból.
Ez a team fontos volt.
A jogrendszer azért alakult ki mert az uralkodó réteg egyrészt így rögzítette a hatalmi szerkezetet másrészt pedig kellett valami elfogadott irányvonal - tehát volt természetes igény is egy kiforrott vélemény kialakítására minden közösségben az el nem fogadott cselekményekkel szembeni válasz lépések tekintetében.
De semmilyen írott törvény nem lehet szó szerint értelmezhető és nem lehet elég pontos ahhoz hogy a nagyon ravasz emberek ne tudjanak kiskaput találni vagy kimagyarázni magukat bármilyen helyzetből. A jogi ág mellé ezért kellett egy erőszak ág a katonaság és a rendőrség - amik lényegében erőszakszerezetek akik kikényszerítik az írott és jobb esetben a közösség által elfogadott törvényeket és megbüntetik azokat akik ellene mennek a törvényeknek. Ez erőszak. E nélkül a vadnyugaton találjuk magunkat és az uralkodik aki erősebb és rá tudja kényszeríteni az akaratát a másikra a szarházik társadalmában vagy egy spirituális közösségben aki a legjobban képviseli a természet törvényeit.
Ennek a jogi disputának volt az eredménye pl a magyar megreformált drogtörvény is. Ezért lett majdnem egyforma az usa jogi megfogalmazásával. "aki birtokol, elad, átad, átvesz stb... de akkor is ki tudja magát magyarázni szinte bárki aki rendelkezik akkora intelligenciával és ellenük egyetlen dolgot lehet tenni: meg kell őket ölni vagy erőszakkal rákényszeríteni hogy változtassanak. Ezt teszi egyébkén a rendőrség és a büntetés végrehajtó rendszer is eredeti célja szerint (bár ma már ez is üzletté vált sok helyen). Rákényszeríti azokat akik nem hajlandóak békében élni és tisztelni mások létét arra hogy tisztelje vagy ha nem megy akkor elkülöníti őket.
Szóval ezeken a nagy megbeszéléseken kiderült hogy nem lehetséges olyan törvényi szöveget írni ami tökéletesen definiálni tudja a bűn cselekményét. Nem lehetséges. Nylevi eszközökkel nem lehet olyan törvényt írni amivel véget lehet vetni a folyamatos fosztogatásnak és az értelmetlen gyilkolásnak. Mindig marad egy réteg akik ki tudnak bújni a felelősségrevonás alól, mert a nyelvi eszközök nem elegendőek és képesek ezt a problémát megoldani. Sok múlik a törvények alkalmazásán és a nyomozók, jogalkalmazók egyéni értelmezésén a helyzet pontos megértésén, a szándék megértésén és a bizonyítékok feldolgozásának folyamatán. A bölcsesség és a természeti törvények alkalmazása dönti el hogy jó válaszlépés születik vagy rossz. És van olyan akit semmilyen módon nem lehet kényszeríteni sem csak megölni lehet.
---
Az andika megtalálta a jatplane-t amin magas légköri méréseket csináltunk. Nos azok az emberek akik eredetileg ott voltak pontosan mértek - persze kifelé azt hazudták amit kértek tőlük - de pontsan mértek. De bennük egy pillanatig sem bíztam meg mert túlságosan szem előtt voltak ahhoz hogy érintetlenül maradhassanak. Andika azt hitte hogy ők akkor innentől mindent tudnak a légkörről és sajnos nem csak ő hitte és hiszi azt.
De kidolgoztam többféle módszert is a mérésre. Vannak megbízható pszichés módszerek és kis egyszerű low tech mérési módszerek. A high techről tudtam hogy lmegtalálják és manipulálni fogják. De nem is az alényeg hogy mit hazudnak a "tudósok" a mérési eredményekről az a lényeg hogy a márást pontosan elvégezzék. És ehhez kötöttem a trigereimet. Nincs több idő. Time is up. És a szarházik tovább folytatják a hazudozást pedig maguk alatt is vágják a fát.
---
A megyó meg szintén szarházi módon a pénzt amit nekem "küldött" gyakorlatilag úgy küldte kettős tudatállapotban. Tipikus példája annak hogy ezek a szarházi patkényok hogyan gondolkodnak ezért kielemzem.
Medgyesi egyike volt azoknak akik pontosan látták hogy a megtört pszichéjű emberek ugyan robotszerűen irányíthatóak és bármit - szó szerint bármit - meg lehet velük tenni és tetetni amire képesek egyáltalán, de a kreativitást ez kiöli belőlük. A kontroll növelésével csökken az alkotáshoz szükséges önállóság és szabadság. Ezért a gyilkosaik - akikkel másokra kényszerítették a rejtett uralkodási szándékukat - nem voltak elég jók és amikor egy szabad és a természet törvényeit betartó azokat tisztelő és ismerő csapattal találták magukat szemben mindig elbuktak. Meghaltak. "Honnan tudod?" kérdem "Péter hát mi is csináljuk ezt kísérletezünk sokat és én rájöttem." Megyó pontosan tudja hogy hány hulla volt. Ő az egyike azoknak akik szervezték és tudományosn kutatták ennek a lehetőségeit. a magyar mk ultra...
ugyan... magyar... fostenger.
Szóval ő tudta hogy a végén őt is ki fogják nyírni mert a katonáik nem elég jók. Azt tudta hogy az enyémek nagyon jók. jobbak mint bármi amit ők tudnak kiképezni ezért szerette volna ha én felépítek neki egy csapatot akik őt védik és ő irányítja őket. Ezért adta a pénzt, mert megmodntam neki hogy ha nem ad pénzt rá akkor nincs kiképzés. Persze az embereket is ő adta. De az egészet úgy akarta megoldani hogy amikor kezdenek elhullani a többiek körülötte ő fedni tudja magát és közben persze azt is nyitva hagyta hogy hátha a tommye-csapat mégis vállalja és megöl engem. Úgy gondolta hogy így is úgy is nyer bármelyik verzió jön be. A pénzt pedig le akarta követni hogy kiderítse hogyan tüntettem el vagy kiknek adom oda. De a saját embereit használtam és cégeit a pénzmosására és a tracker leszedésére. Ezért nem akart a tommy hozzányúlni a pénzhez mert ő tudta hogy azzal bukna a pénzeltüntető hálózatának az a része. Egyébként ők soha nem voltak ilyen nagylelkűek... midnen pénzt elloptak amire rá tudták tenni a kezüket.
Szóval ez a fajta kettős gondolkodás állandó és nekik olyan mintha egy alternatív osztott elméjű emberként így is meg úgy is elő tudják adni hogy mi is történt valójában. Erre előre felkészült mindegyik. És ma már alap hogy mind uganezt teszi. Előre megvan a történet ha lebuknak mindegyik szakaszra hogy mit hazudjanak hogy ezt ezért meg azért csinálták és persze ők csak a jót szolgálják...
De ahogy elnézem megyó is igen megváltozott... de ez se nagyon érdekes ma már.
Csak lekötöm magam ezzel a pötyögéssel. A japán szilikon. Ez volt a Virágon is. Azért volt olyan furcsa a tapintása a bőrének.
---
Az orosz csapatot ki kellett rúgnom a katapult szék fejlesztéséből. Annyira megveszekedetten zaklattak szinte mindenkit hogy elviselhetetlenek voltak. De miután hazamentek mégis elküldték az összes szükséges adatot, ami aranybányának számított. Nekik nem adtak pénzt az ajtó fejlesztésére és volt hogy katapultálásnál nem nyílt ki. Csak náluk volt ilyen hiba. De ezt a circcus urai szándékosan irányították ilyen módon, hogy legyen adat erre nézve. És ők húzták a rövidebbet. Iszonyú részletességgel dokumentálták ezeket a baleseteket. Ez olt az öreg utasítása. Komoly anyagot küldtek át.
---
Szóval még mindig csak a szar és a szarhegy... Semmi valós változás. De engem ez már egyáltalán nem is izgat fel. Mesterségesen próbálnak izgatni hogy lelkesedjek vagy aggódjak... annyira hidegen hagy ez a szemétkupac hogy el se tudom mondani. "Csak maradj életben..." ugatja valamelyik szarházi és magában hozzáteszi "mert addig mi vígan folytatunk mindent úgy ahogy mi akarjuk..." Nos ez véget fog érni. Nem sikerült még most se felderíteni a biztosítékaimat és nem is fog sikerülni. Apu és anyu jelét se tudtátok kideríteni. Mert nem a hármas volt az. Csak azt tudtátok kideríteni amit mi eltároltunk hogy azt találjátok meg. aki kitart a célunk mellet abból nem is fogjátok tudni kiszedni a dolgainkat soha se. Semmilyen ravasz trükkel és módszerrel. Mindent lefedtem és kutattam. Nektek marad az ostobák magabiztossága és halálmegvetése.
---
Beletettem egy mondatot a végső anyag összefoglalásába hogy nyomást gyakoroljak az orosz katonai felsővezetésre és hogy támogassam azt a csapatot akik hajlandóak voltak törődni a pilótáik biztonságával. Kiemeltem és megemlíítettem az orosz teamet hogy hihetetlen fontos és pontos anyagot adtak a ki nem nyíló pilótafülke tető baleseteinek elemzéseiről. Gyakorlatilag oroszországi hadseregben volt egyedül jelen ez a probléma. Mások mind megoldották ott nem került pénz a fejlesztsére és a tökéletesítésre. Ez a mondat végül rossz fényben tüntette fel őket nemzetközi szinten és ugyanakkor dícsérte a teamet a professzionalizmusa miatt. Persze ez a tény nem azért volt mert ők hülyék, hanem mert a circus így rendelkezett hogy ott ne legyen pénz ilyesmire.
---
Azért fektettem nagy hangsúlyt a kiképzésre, mert a kényszerítő erő nélkül semmilyen változás nem lehetséges ezekkel a megátalkdodott őrültekkel. Semmi. És ezért kellett a biztosíték, mert számítani lehetett arra hogy az egész kiképzési módszert és folyamatot fel fogják majd borítani és telirakják a saját jól irányítható vagy már törött szarházi embereikkel. Pontosan ezt tették pl a 12 lépéses csoportokal magyarországon is. Özönlöttek a saját embereik oda és olyan mértékben inflitrálták hogy sok csoportot gyakorlatilag ők hoztak létre amiben mindenki az ő céljaikat képviselte és igyekeztek lent tartani a szintet az általuk kívánt alacsony szinten pl az aaban a nem ivás szintjét, "Csak ne igyál és gyere gyűlésre..." a nagy embertömeg lehetővé tette hogy jól el is tudják rejteni mit csinálnak, mert felváltva támadhattak rejtve és felváltva szartak bele mindenki életébe aki tényleg megpróbálta gyakorolni a felépülési programot.
Ezt csinálták a kiképzési programmal is. De mégis ugyanúgy mint az AAban sem itt sem ott nem voltak képesek kizárni teljesen azokat akik tényleg elszánták amgukat belül. Amikor két olyan bekerült akik tényleg gyakorolták és megélték a felépülési programot olyankor megismerték egymást és hatalmas erőt nyertek belőle. A csoport alapvető szerkezete nem tete lehetővé hogy kizárjanak bennünket. És amikor megtaláltuk egymást benne akkor olyan erősek lettünk amivel nem bírtak. Ezért igyekeztek a nagyon jókat minden eszközzel elszigetelni egymástól. De ez sem megy teljes mértékben. S ha mégis az csak úgy lehetséges hogy totálisan mindenkit kotroll alá tudtak vonni - akkor meg már tökmindegy. Olyan világban nincs értelme élni.
---
Szóval major crimes csapat gyakorlatilag maguk is futtattják a kurvahálózatot és a rejtett vérkéjelgés szadizmus is hatalmas  üzelt és benne vannak. Ezért olyan torz a kép róluk. Szarok. A csapatuk egy részét visszaütésként szépen kinyírattam saját csapattagjaikkal. És megcsináltuk egy résznek azt is, mert mindig visszaütök. A csajt csak az rázta meg hogy nem értette hogyan tudtam ezt megcsinálni... A csapattagjainak elvesztése egy pillanatig se zavarta... De csak szarházik kerültek bele a pakliba és azok akik elég okosak és ügyesek voltak hogy ne hagyjanak nyomot maguk után és ne bukjanak le azok még most is benne vannak és csinálják tovább a mocskos kis üzleteiket. Emberkereskedők és drogkereskedők és szadista vér és szex sátánisták. Ezeket egyiket se véletlenül tettem a kirakatba.
---
A Challenger... nos amikor nyomoztunk az ügy tekintetében valaki felvetette hogy az a gyűrű nem olvadhatott meg semmitől se. Nem volt olyan hő a közelbe ami megolvaszthatta volna. Akkor amikor nyomoztunk mi olvaszthatta meg akkor újra fejlesztettem az Öregék által kifejlesztett és használt rádiófrekvenciás technikát amivel bizonyos típusú műanyagokat meg lehetett olvasztani. nem minden fajta olvadt meg és nem egyforma mértékben. Egyik összetevő reagált hőtermeléssel. Bizonyos anyagokat meg lehet olvasztani rádióhullámok bizonyos csomagjával. utána persze azt is rám akarták kenni hogy én voltam... és majdnem én is elhittem. Mert az öregék kifejlesztették ezt a technikát és én meg újra kifejlesztettem utánuk a nyomozás során. Techát a techika okozta a katasztrófát de nem én voltam az első aki kifejlesztette. De kihoztam és ki is szivárogtattam a dolgot. Reprodukáltam.
---
"He followed the protocol. life functions must be good, food, shelter..." "Én ráztam le magamról, annyira megőrjítettek hogy totál elvesztettem a fonalat. Nem foglalkozott azzal hogy zsidó vagyok-e vagy sem. Ettél e van e hol aludnod ezekre volt kíváncsi. De utána elkezdtem emlékezni miután találkoztunk." Na ja azt hiszik hogy én is egy assignmenten vagyok és majd kiszednek... nos nekem ez az utolsó és innen nem fogok elmenni még ha halállal végződik is addig amíg a hivatalos rehabilitáció és a maskaradé hivatalos leleplezése meg nem történik. Azért is mondtam annak a patkánynak is aki a katapult véget vezeti mai napig hogy FP monogramot tegye a táblájára. Ott van. legalábbis a róluk észült filmen ott van. :-D Amikor felkerül vagy lekerül valami mindig újracsinálják az egész táblát... van ott lé ez csak apróság... a patkányok mindig is jól éltek.