Thursday 9 February 2012

Hipnózis

Korábban magnetizmus, parapszichológiai jelenség. Később a magnetizmus helyett az alvás "hypnosz" tőről hipnózisnak nevezték. Még mindig lebecsülik a jelentőségét itt Magyarországon.
És nem értik mi is történik körülöttük és miért.
A rendszer nem fog megállni a szegények ledarálásánál! Jelzem újra: a ma viszonylag jó fizetéseket (havi 400eFt körül) keresők is sorra fognak kerülni. A legszegényebbek pusztulnak el előbb, de a többieknek sokkal keményebb lesz. Újra nyomatékosítom: a rendszer velejéig beteg és nem tud leállni. Több okból sem. Azok, akik úgy gondolják - hát ők eddig is kiszolgálták, majd ezután is kiszolgálják a következőt - nagyot fognak koppanni.
Tulajdonképpen ők is tolják a szekeret a szakadékba, miközben abban reménykednek, hogy majd túúlélik a zuhanást. Nem fogják. És ezt már kezdik is érezni egy jó páran közülük is.
A középosztályból lesz a legszegényebb réteg és nekik nehéz lesz a médiákból kikerülve a futószalagok mellett nyögni szaré-húgyé. Nem irigylem őket.
Nem akarják felismerni a hipnózis jelentőségét - pedig Breivik óta fokozottabban figyelhetnének erre. A delta programozás az egyik legdurvább mind közül. Delta az Káin.