Saturday 28 November 2015

víz víz tiszta víz...

ha nem tiszta vidd vissza majd a csacsi megissza...
"Te kis hülye, hát ez fogja majd egyszer megmenteni az életedet."
"De apám te vagy a hülye. Semmiből ez idáig nem kaptunk egy rohadt nagy nullát se amit az Öregnek adtunk. Mindenből a patkány szarházi haverjainak csinált milliárdos üzleteket, miért gondolod hogy ez nem jut arra a sorra? Neked elment az eszed!"
"Neem úgy van az." ingatta a fejét méltatlankodva. "Ez a honvédelelem. Vigyázunk arra hogy ha úgy lesz akkor legyen ivóvizünk. Ezért csináltuk a földalatti víztartályokat, a vizzáró betonnal. Hogy legyen mit inni, ha már minden kötél szakad."
"De apám, fog már fel hogy az amit ma itt magyar honvédségnek hívnak az egy kívülről távirányított szarházi horda parancsnoksága alatt áll és bármi amit oda viszel, nekik adsz a mi elnyomásunkat, kifosztásunkat, és legyilkolásunkat fogja szolgálni. Az a vízkészlet amit szerte az országban föld alatti betontárolókban összegyűjtünk, ma a föld alatti alagútrendszereken keresztül elvándorol az országból és máshol egy patkány bepalackozva eladja nekünk vagy annak akinek tudja jó pénzért. Ennyit a szaros honvédelmi terveidről te idióta!"
Úgy bizony. S most ha belenézünk a Bátaapáti alatti földrétegek mélyébe akkor találunk ott egy alagutat ami egészen a pécsi uránbányákig vezet, merthogy ott még ma is folyik az uránbányászat, amit a szarházi ruszkik bányásznak itt majd leszámlázzák nekünk (a magyar államnak) illetve eldaják más országoknak is. No birkák, akkor ki a hülye?
No de sebaj. Lesz a vízkészlet körül még fodrozódás bőven, egyrészt mert kicsit habos lett a dolog, másrészt mert ott is nagy harcok lesznek...
Hollowearth - igen van föld alatti élet jócskánm, csak nem úgy...
De az Öregnek volt olyan kísérlete is amikor bezárt a föld alá egy két csoportnyi tudóst, meg katonát hogy éljenek ott. Kaptak oxigént, vizet, kidolgozták a föld alatti élelemtermelés hogyanját, a DARPA a NASA meg az összes ilyen titkos labor segített nekik, meg természetes fényt is produkáltak és az Öreg amikor kész voltak leküldte őket a föld alá, úgy hogy nem jöhettek fel többé. Nos mind elpusztult.
Itt ott egy egy alátét nem funkcionált, előkerültek rejtélyes betegségek a légkör hiányai miatt, az élelem nem lett olyan mint amire számítottak - csupa csupa apróság ami végül a lassú halálhukhoz vezetett... :-D
Úgyhogy sok sikert férgek ez vár rátok is.