Friday 16 December 2016

I am the librarian

A könyvtárat már korábban elvittem - pontosabban az eredeti példányokat elvittem innen. Igen itt voltak az EJF alatt bunkerben... :-D hahaha a kávéval buktatta le a könyvtáros a sátánista szertartásrend képviselőjével közösen. VAn egy szoba ahol kávézni és kekszezni lehet meg vizet inni frissítés gyanánt. A könyvtáros belemeditálta a kávéba a jelet majd a másik felismerte később. Persze addigra kiderült miben sántikálnak... Nos ezeknek a dokumentumoknak nincs pénzbeli értéke. Milliárnyi embert öltek már le miattuk és nincs olyan fekete vagy fehár piac ahol bárki el tudná adni ezek közül bármelyiket. Ha bárki megszellőztetné hogy birtokol bármit ezek közül hamarabb a leghatalmasabbak kínzókamráiban találja magát mint gondolná... Az a szarházi meg aki a katolikus egyház egyik irányító szervező manipulátora mit mondott válaszolt a kérdésemre: "De miért akarod ezeket a dokumentumokat? Mire kell neked? Kézbe akarod venni őket? Mindegyiket a legprofibb archiválási módszerrel védtem meg jobb mint bármi amit bármelyik múzeumban találhatsz. A legjobb helyen vannak és a legjobb körülmények között. Mit akarsz velük? Ki akarod tenni otthon a vitrinbe és megtartani magadnak? Én azt teszem velük ami a legjobb. Hozzáférhetővé tettem őket. Lehet kutatni és meg lehet érteni belőle az emberi közösségek valós történetét. A legmeghatározóbb és legnagyobb tudású emberek tettei és stratégiái tudásuk bizonyítékai ezek a dokumentumok. Nekem nincs ezekre szükségem én tudom mi áll bennük. Több százezer órát töltöttem ezek tanulmányozásával és védelmének megszervezésével. Erre az embereknek - nektek van szükségetek mert e nélkül a tudás nélkül nem érthetitek meg mi történt és hogyan a valóságban. A történelem könyvek hazugságain nem tudtok átlátni ha ezeket nem ismeritek meg. Ez a dokumentum tár a valóságról szól. Miért akarál kézzel hozzáérni bármelyikhez vagy eredetiség vizsgálatot tartani rajtuk. Én elvégeztem ezt a feladatot és az eredményeket is és a folyamatot is leírtam. Én nem hazudok ezekről, mert nekem nincs rá okom. Én vagyok az aki megosztja ezeket a fontos tudásanyagokat az emberiséggel, hogy tanulhassanak a hibáikból. Annak hogy te kapálózol és ki akarod venni onnan a dokumentumokat vagy hozzá akarsz érni, csak azt mutatod hogy te egyike vagy azoknak akik ezt el akarják titkolni az emberek elől..."
A könyvtár minden bizonyítékát egyébként több másolatban is máshol is tartom. Több ilyen helyszín van a világ több pontján. Ezek a pontos másolatok jelölve vannak hogy nem eredetiek. Viszont garantálom hogy nincs semmi módosítás bennük. A tudás a lényeg benne az információ és a bizonyíték. Eredetiségvizsgálat nem lehetséges. VAgy elhiszed nekem vagy nem a te dolgod. Nincs semmi okom hogy hazudjak bármelyikről hiszen ezeket tanítottam mindenkinek mindenhol, erre a tudásra épül a gyakorlatilag bebizonyosodott leírásom az emberi psziché valós szerkezetéről és a pszichikai erő és a fizikai világ kapcsolatáról. ezek alapján építettem fel a kiképzési anyagomat és módszereimet és ezek alapján alakult ki a végső megoldás ami gyakorlatilag mára az egyetlen megoldás az emberi faj túléléséhez. A modulok ha szétszedésre kerülnek megsemmisítik a környezetüket és önmagukat. DO NOT EVEN TRY to OPEN any of them! Úgy lett megépítve hogy semmit se kelljen megszerelni bennük legalább100 évig. Csak a kávé és a frissítő víz az ami utánpótlásra szorul benne. Összekapcsolható zárt modulokból áll, teljesen önellátó energia szempontjából és off line. A védelmi rendszere midnenféle elektronikus eszközt letilt és meg semmisít ha kell. Van olya nvédelmi eszköz is benne ami még ma se került ki sehova még a circus köreibe se. Semmit nem kell szerelni és semmit se kell javítani benne. Egyedül én fogom és tudom megnyitni ha véletlenül eljutunk odáig - sajnos nagyon úgy néz ki hogy ez nem fog bekövetkezni. 
Az anyagot teljes egészében vagy részeiben is sokszor sok helyen feltöltöttem a titkos hálózatra is és időnként megjelenik a sima neten is sajnos a szarházik komoly erőforrásokat mozgatnak meg azért hogy senki ne találja meg őket és hamar letörlik a szerverekről, de azért terjed. Még vannak emberek akik tudni akarják mi a valóság és mi az igaz. A dokumentumtárba maszkban senki sem mehet be. A növekvő létszámú érdeklődés miatt a bejtásra sokat kell várni és az odajutási idő is meghosszabbodott sok ideig tart tehát aki be akar menni az legalább 24 de inkább több időt szánjon rá. Minden alkalmmal amikor bejutsz előre tudod könyvelni a következő alkalmat amikor ráérsz.
Egyenlőre még csak azok számára elérhető fizikailag akik felismerik a különleges jeleket, de más kutatók számára is elérhetővé válik pontosan ezeken a pillanatokban - akik nem telepaták és nem követik az irányítós jeleket hanem önállóan képesek gondolkodni és cselekedni. De a biztonsági szabályok mindenkire vonatkoznak. A dokumentum tár pontos helyét mindenkinek titokban kell tartania. Ezért jobb ha senki nem tudja hol van és az információk védelme érdekében ne is akarjátok tudni. Érdemse a gyorsolvasás és a fotografikus emlékezet gyakorlatait elvégezni, hogy mindenre pontosan emlékezhess, mivel semmilyen eszközzel másolatot nem készíthetsz egyik dokumentumról sem. Semmilyen elektronikus szerkezetet nem vihetsz be még a testedben sem - bocsánat pacemakeres kevesek ti majd akkor néthezitek meg ezeket ha felkerül a netre. Az anyag digitális lenyomata - ényképek és midnen ami ott is elérhető kivéve a másolatokat és az eredeti példányokat megtalálható több szerveren szerte a világban. Sok jól védett banki szerveren is tárolok ilyen dokumentum gyűjteményeket. A file-ok kódolva vannak, a módosítás elkerülése végett.
Szóval NO mask, no elektronics, no knowledge of whereabout! Aki maszkban érkezi a demonstrációs szoba előtti átvizsgáló helységbe azt visszaküldjük és örökre ki lesz tiltva a könyvtár fizikai látogatásából. Ők már csak fent a titkos fekete neten és egyéb netes forrásokból férhetnek hozzá nem nézhetik meg az eredeti példányokat. Esetleg később ha személyesen felkeresnek és valami csoda folytán lejutunk addig. De ez nagyon nem valószínű ahogy én nézem az események alakulását.
---
Eljutottunk arra a pontra, amikor minden egyes közösségnek már VAN PÉNZE. Van katonája és technikája is. Tehát amikor bármelyikük azt mondja hogy: "mert ők nem engedik..." meg "nincs rá pénzünk" és a többi az HAZUDIK. Innentől kezdve már egyik csoportnak sem lehet ilyen kifogása. Aki ezzel él az mocskos szarházi és maga is ezek közé tartozik.
---
A Bayer egyik megkínzottja pedig megkapja az engedélyemet és a támogatásomat: ő a tiéd azt teszel vele amit akarsz, egy feltétellel fel kell idézned az emlékezetét hogy emlékezzen mit művelt veled. "Nem lesz ez egy kicsit sok?" Nos byerkém most megnézzük hogy hogyan nézel te szembe a saját elkotásoddal azzal hogy mit is csináltál te másokkal.
---
Nem fogok semmiféle kuli munkát végezni soha többé. Van pénzetek és van technikátok és van tudásotok. Tőlem kaptátok mindannyian. Én mondtam el nektek mindent. És mind hazudtok. Ezért mind meg fogtok dögleni ha nem léptek nyíltan jóvátétellel az elmúlt 36 év szenvedéseiért amit nekem okoztatok ti magatok. Ha mind összefogtok akkor se fogjátok tudni megállítani a pusztító potenciált amit létrehoztam.
Amikor Joe felrobbantotta a szerkezetemet a fölr több más az űrkutatással foglalkozó és azt vizsgáló laborja és magánlaborok és rögzítőeszközök is rögzítették az eseménysort. Van róla bizonyíték a világ több pontján. Mindegyikőtök tudja hogy micsoda pusztító erőt hoztam létre és tudok működésbe hozni. Viszont egyikőtök sem érti hogy hogyan működik.
"IF any of you talk about what you see here you are all dead."
Ennyit mondott Joe amikor látta az eredményeket. De így sem tudta eltitkolni.
---
Szóval rajtatok a sor. Vagy léptek vagy ennyi volt a történet. Én innen sehová se megyek és semmilyen maszkot nem húzok. Uff.
---
"Ó ne aggódjatok ezek csak fény és hang effektek.... nekünk elmondta, mert mi őszinték voltunk vele..."
hahaha
Hogy tetszenek a fény és hang effektek? :-D Jó mi? De lesz ez még durvább is ezek csak a miniatőrizált verziók voltak...
 ---
Hahaha imre a pap... ő volt a katolikus egyházi szar királya a circus tetején és ennek felelőse... de majd csinálnak másikat biztosan belőle is...
ja nem mondtam hogy ha nem arra és nem akkor és nem azok szállítják a könyvtárat akiket erre megkértem akkor mi lesz? Bocsánat. Lehet hogy ti is elfelejtettetek valamit közölni velem...
---
A kávé... időzítés volt tulajdonképpen. Tudtam hogy le fog bukni és erre fel kellett készülni. Így annyi kávét és vizet halmoztam fel benne amennyi elég volt idáig. Nem olyan régen kellett újratölteni és akkor beindult a katólikus szarrakás királya... az élete és persze mások élete árán is ki akarta nyitni az egyik modult...
Nos nem ment.
De persze azok akik ezért felelősséget vállaltak már elvitték az eredeti példányokat még az előtt mielőtt kifogyott volna a kávé... vagy a víz...
Idehívtak mindenkit aki számít akinek van szakértelme... látom többnek volt annyi esze hogy hozzá se mert nyúlni. Azért akkor csak nem tanítottam hiába valami ragadt rátok.
---
A digitális lenyomatot egy hatalmas csomagban persze kicsire tömörítve a banki szervereken tárolom. Nekik is én fejlesztettem a legmodernebb védelmi rendszereket... ÉS ezek a legjobban védett szerverek a világon. Ha eltávolítják őket: szabad prédává válnak a betörők előtt... A kódolás feltöréséhez pedig hosszabb idő kell nekik mint amennyi hátravan bármelyiküknek.
---
Említettem hogy megnyitom a tudósok számára a digitális csomag tanulmányozását. Nos ez úgy fog működni, hogy kizárólag meghívásos alapon lehet hozzáférni és csak olyanokat fogok meghívni akik már bizonyították hogy tényleg a valóság kiderítésén dolgoznak méghozzá igen alaposan.
Azok akik eddig bejártak a könyvtárba és hallgattak azok pedig meghalnak mind. Abban egyeztünk meg ugyanis hogy amikor az Istvános könyvet fogom keresni akkor szépen elkezdik szivárogtatni a nyílt világba is az infókat. Egy páran valami homályos módon cselekedtek ők még kapnak időt a többi megy a levesbe a maskarabálból.
A bayer műsort a barátunknak rögzítenie kell és feltennie a szokott helyekre, de zet ő tudja. Pontosan úgy és azt kell végigscinálnia vele amit ő csinált annak idején vele. Leszámítva az indító lökést. Megkapott előre minden eszközt és tudnivalót ehhez. Apropó Bayer írta ezt az ormány-gyurcsány-fodor stb karakterszettet... Igen komoly tehetség csak szarházi a csontvelőig. Hogy mit kezd vele utána az az ő döntése.
---
katólikusokhoz: a papok nem engedik hogy a hívek igyanak krisztus véréből mert félnek a herpesztől... a jó a hívek is félnek... ezért van az hogy csak a pap iszik krisztus véréből majd a krisztus húsából esznek közösen. Jó kis bagázs mi? sátánista szertartásrend de álszent módon nem esznek igazi vért és emberhúst - csak titokban...és csak a kiválasztott vezetők...
szóval most lesz hullahegy a circus-ön belül igen vastagon...
---
Előkerült katona bácsi is - adjon egy jelvényt! - ő mondta anno hogy: "az erőmű marad, ha azt feladjuk akkor utána jön az elektromos autó, akkor elbukjuk a MOL bevételeit, az elektromos fűtés - hát nem emlékeztek több milliárdunkba került hogy a mikrohullámú kazánt eltüntessük, ha az nem tűnik el elbukjuk  a gázbevételeket, a házi áramgenerátor mágneses, és nem lesz semmi bevételünk..." Bizony kb ilyen sorrendben... És "Minden a miénk. Nincs semmilyük. A posta, a mol, a szerencsejáték rt. az erdészetek, a cukorgyárak, az állami kassza nagy része, az erőművek, a nagy szolgáltatórendszerek a tv... minden a mienk!" És ezért kezdté kel felvásárolni a földeket az olyan kuglijaikkal mint a Csányi meg a többi oligarcha... hogy végül a kaja is csak az övék legyen... biztos ami biztos, ha esetleg midnent elveszítenének...
---
A terikéék gyakorlatilag hozzá sem nyúlhattak azokhoz a pénzekhez. Azért fordultak hozzám egyébként, mert az volt a feltétel, hogy segítenek nekik de gyakorlatilag semmit sem segítettek és azt értették segítség alatt hogy nem gördítettek akadályokat eléjük és hagyták őket üzemelni... A pénzeket gyakorlatilag ők kezelték az álneves számlákon de hozzá soha nem nyúlhattak. Megkapták az ukázt hogy hova mennyit utaljanak és el kellett végezniük a feladatot. Mindezt a semmiért - azaz azért hogy hagyják őket érvényesülni.
Sok ilyen család létezik akik ilyen típusú alkut kötöttek és általuk üzemelt a pénzforgatag és ők voltak a pénzeltüntetés csatornái...
---
A bizonyíték tár - inkább az mint könyvtár mert nem csak könyvek vannak benne, hanem más is...és egyben bizonyíték arra is hogy létezik nem természetes alapú számítógépes gondolat olvasás, szándék érzékelés, és létezik az a pusztító potenciál amit létrehoztam, sőt hogy az összes létező mondern high tech cuccot amit a circus tagjai és emberei használnak mind én fejlesztettem és meg tudom védeni ellenük a cuccaimat.
A földradaruk nem látja a mi alagutainkat, az összes többi falon átlátó és egyéb felderítő cuccuk is csődöt mondott a könyvtár moduljainak átvizsgálásakor. Ezt a circus teteje nagyon is jól tudja.
---
Sajnos a komolyabb demonstrációt nem tudjuk elkerülni. Szükség van rá. Továbbra sem hajlandóak semmin sem változtatni. Semmin csak design változtatások vannak.
---
Sound and view... csak látvány és hangeffektek... hahaha nos ha megcsináltátok volna amit mondtam akkor nem lenne gondotok, most van... nincs megbízható bizonyíték elemző és rögzítő csomag, és ezek a zombik meg nem hisznek nektek... vagy nem érdekli őket. Most az jön hogy ha élni akartok akkor szépen megcsináljátok azt amit nekem kellett: gyilkolni fogtok méghozzá nagyon is valósan. Le fogjátok öldösni saját patkány zombijaitokat akiket ti vezettetek hosszú évekig félre és ti lúgoztátok ki az agyukat. Mindezt úgy hogy közben mindenki hülyének és hazugnak fog tekinteni és nem lesz semmi bizonyíték a kezetekben. Na hogy tetszik a helyzet? 36 év. Amikor én lépek akkor a holddal fogom kezdeni. Nagy show lesz! várjátok meg a pezsgővel a tüzijátékot! hatalmas lesz!
---
Volt egy nőci aki adott egy dokumentumot a bizonyítéktárba... ő maga kért meg hogy én tároljam és védjem meg. Egyetértett azzal hogy az emberiségnek tudnia kellene arról amire az a dokumentum bizonyíték, de nem volt képes megvédeni úgy hogy közben kutathatóvá teszi. Ezért bízta rám. A többiek akik vigyázták nem tudhattak erről. Ezért azt mondta nekik hogy ellopták. :-D a többiek el nem tudták képzelni hogy a francba lehetett oda bejutni és kijjönni nyom nélkül... hahahaha kidolgoztak több féle módszert de mind elbukott... maradt az a verzió hogy  valaki olyan vette ki akinek egyébként is van hozzáférése. (egyébként azt a széfet is én építettem részben) Ezért mélyhipnózisban mindegyikük önként elkezdte feltárni hogy mikor nyúlt hozzá és mit csinált. A nyomozás évekig tartott és nem lett eredménye. Nemrég eszébe jutott az adományozónak, hogy mi történt... nagy nevetés volt remélem... de nyugalom megvan és látogatható az eredeti!
---
"Én is utazgatni akarok, meg világot látni mint te meg nagyseggű kurvákat baszni, exotikus helyekre járni... stb... jaja ti ennyit láttatok ez a lúg van és volt a fejetekben... aki bement a könyvtárba az láthatta hogy micsoda iszonyítos erőfeszítés áll az egész program mögött... És egy nagyo nkevesen fel is képesek fogni hogy ez mit jelent... utazgatni... na ja... ostoba féreg...
tik tak tik tak...
---
Persze nem kell félteni ezeket a magukat eladó egyszerű kis kuglikat se... terikéék is megérik a pénzüket ők is hazudtak... kaptak ugyanis segítséget is a vállalkozásukhoz... csak amikor rájöttek hogy simán megölik őket is akkor kértek segítséget... és utána már nem kaptak segítséget tőlük... hiába amikor a húsukat kezdik marni a lángok akkor hajlandóvá válnak a változtatásra addig semmit nem hajlandóak tenni és ez érvényes sajnos a 90%-ra.
---
Több ilyen "könyvtárat" építettem. Több helyszínen. Az odajutás időhossza kicsit megnőtt a nagy érdeklődésre való tekintettel úgyhogy szánjatok rá több időt pár napot madjnem... de lehet több is. Aki teheti és nem akarja látni a másolati példányokat vagy az eredetieket azok keressék az interneten... valahova mindig felkerül. Itt ott amíg le nem tiltják vagy le nem szedik.
---
Megint horizontális egyezség született a szarházi irányítók között és hazudnak lefelé mint akik könyből olvassák. "Nem tudja még a George se visszavonni a vadállatok szabadjára engedését. Ez egy megegyezés volt amit egy triggerrel aktivált." "De ezek is eltakarítanak maguk után - úgyhogy el tudjuk hazudni, le tudjuk tagadni hogy mit művelnek..." mondja a kis asztaltársaság a kocsmában a sugóparton tegnapelőtt...
Ennyi. Ez az ő hozzáállásuk.
---
"Megolvadt a beton..."
---
Imrének hagynia kellett at első embert... be kellett küldenie. "De miért kell megölni valakit ehhez?" kérdi képmutatóan... "Az egy szarházi és azért van erre szükség hogy lásd te magad is hogy ez nem vicc. Az ott nagyon is véresen valóságos pusztító potenciál. És hogy tudd az ami azokba a modulokba be van szerelve az egy golflabda méretű kis pukkancs... Van tolltartó méretű is ami már egy egész háztömböt tud eltüntetni ugyanilyen módon..."
---
Persze csak azoknak akik képesek látni már valamilyen szinten. A többi pontosan tudja mi a helyzet csak ők a végtelenségig hazudnak... hahaha igen és volt aki villantott egy nagyot utána... Csak a hecc kedvéért... és hogy ne pánikoljon a zombihorda... szépen csak nyugodtan... mint amikor zajlott lent a pincékben a kínzás és közben páran fent ugyanúgy visítottak... hahaha jó poén mi? a zombihorda rejti el a zombihorda megkínzását... És magyarázd el nekik hogy hatalmasat tévednek. Na akkor most már kezditek látni és érezni ott a tetején hogy mit is kellett nekem kiállnom gyerekkoromtól...
---
Ez az anyag egyébként a bizonyítéktárban azért fontos - nektek, nekem nem mert én kívülről tudom mi van benne - mert jórészt ebből derítettem ki azt a kezdetben elméletnek nevezhető koncepciót aminek kapcsán meghatároztam mi a probléma és kidolgoztam a megoldást rá. Ez a kezdeti elmélet nagyon pontos leírásnak bizonyult a valós helyzetről. A megoldásban viszont nagyon kevesen akartak és akarnak részt venni. Ezért tart ma ott az egész ahol tart. Az elméletem pedig igazolódott sok sok tapasztalaton keresztül és sokak számára. Már akik képesek voltak megérteni.
Nem kell mindenkinek átrágnia magát ezen az iszonyatos mennyiségű anyagon, mert ez nagyon komoly erőfeszítést jelent és erre kevesek képesek, volt olyan is az eddigi látogatók között aki csak kíváncsiságból ment megnézni és csak úgy felületesen futotta át azt ami érdekelte. Nem is ez a lényeg az egyszerű ember meg tudja érteni egyszerű szavakkal is a porblémát és a megoldást is. Részt venni a megoldásban az ami már nagyon nem akarózik működni.
---
Mindent megpróbálnak... Vg sorban töri fel a karaktereket vagy módosítja is őket ha kell... belebújtatták a balettmester egyik karakterébe is... hahaha "Jól meghúztam a gábort..." mondja... igen vicces volt és majdnem be is dőltem neki... Azután bevágták aput amikor a sínre tett rakétával tesztelt hogy felépítse a biztonsági korlátokat az űrutazáshoz... ők csinálták a katapultot is a repülőkbe... hahaha ezt hozták fel példának hogy 12G? az semmi! mi sokkal többet is tudunk.... hahaha csak azt nem tudták hogy az apu volt nem ők... Nos így működik a szarházi horda. Mindent ami jó a magukénak hazudják mert ők nem képesek olyan teljesítményekre mint mi és közben ott taposnak el minket ahol csak tudnak. És teszik mindezt sikerrel... És ez nagy mértékben köszönhető a maskaradé rendszerének... mert az átlag ember nem képes észrevenni az apró kis különbségeket, hogy ez meg az nem egészen úgy néz ki mint korábban, megváltozott a hangszíne, nem emlékszik bizonyos dolgokra avgy ne múgy emlékszik... ma már annyira elterjedt a maskaradé hogy az emberek már azt hiszik hogy az normális dolog hogy valaki nem úgy emlékszik dolgokra amiket együtt csináltak mint a másik... nos ez nem normális. Ez annak az eredménye, hogy a maszkba belehúzott új kugli azért emlékszik másképpen mert a "betanítás" a karakter emlékei a közös tudat-tudaton kívüli hozzáférhető részeit módosította valaki...
És igen megtanulták hogyan tudnak már meghalt emberek profiljaiba - valós személyek profiljaiba belebújni és azt felderíteni. Működik az is bizonyos feltételek mellett. De az is módosítható és manipulálható persze csak kevesek által. Ilyen módon idéztem meg egy sor tudóst és meghatározó karaktert a történelemből.
---
Ez még mindig ugyanaz a szarrakás és nem hajlandók semmit se változtatni. Egy két ember már talán kiáll valamiért, de összegészében még mindig rohan az egész bagázs lefelé a szakadék mélye felé... és úgy tűnik nemsokára le is ér oda. Kizárólag akkor hajlandóak bármin változtatni amikor a lángok már a bőrüket nyaldossák... az igazi bőrüket a hamis bőr alatt... és sok még akkor sem fogja fel hogy mi történik...
mint azoka a nevető banyák az autóban... "Ugyan ne aggódjatok ezek csak fény és hangeffektek nekünk elmondta és mi nem hazudtunk neki..." És azután amikor az orruk előtt törik el egy csávó nyakát akkor remegve néznek egymásra, hogy "Te is láttad ezt?" "Igen..." néznek rémülten... "Ez túlságosan valóságos volt színjétáknak..." És akkor remegve hazamennek és ne malszanak egész éjjel, majd másnap mennek az utcán és meglátják a megölt csávót... és megnyugszanak... "No lám lám mégis csak színjáték volt..." hahaha igen. Azt játszotta az egyik hogy megöli a másikat, a másik meg azt játszotta, hogy meghal. Azután belehúztak egy új kuglit a meghalt helyére... van elég... ilyenekkel van teli a világ. Még akkor se hiszik el hogy a hulla nagyon is valóságos ha valaki az orruk előtt vágja le a fejét a másiknak... mert másnap megint megjelenik. És nevet az egészen... hahaha...
tik tak tik tak...
Minden elő van készítve, ami nincs azt most készítitek ti magatok elő... hahaha
Nos igen. A legfelső szintről nincs nagyon ugrabugrálás onnan csak zuhanni lehet nagyot. A többi szinten eléggé nagy a forgalom. Még a második szinten van egy bizonyos állandóság, mert oda csak azok érnek fel akik képesek hosszú távon alárendelni a tetteiket és a tevékenységüket a céljaimnak és az univerzum törvényeinek. Eilyenből nincs azért olyan sok. Ezeken kívül van egy csomó minden oldalon. Vannak azok akik a szeretetre alapoznak és tesznek egy csomó jót a világban - a többi úgy látja őket mint "jó ember" közben a nagy képben mondjuk ő maga is a vizet - az földi lét alapjait jelentő vizet mérgezi egy atomerőművel azt védi fejleszti és ebből tömi meg a zsebét... Persze hogy meghal... és akkor a sok becsületes igaz ember azt mondja: hogy egy jó ember meghalt... nos ő csak részben volt jó egészében rohadt volt és megkapta a méltó jutalmát. És közben a "jó" emberek méltatlankodnak hogy "miért nem az a kegyetlenkedő pedofil halt meg aki emberek vérét issza helyette, hát van igazság a földön?" Nos lehet hogy az a kegyetlenkedő többet tett azért hogy a földön hosszú távon is fennmaradhasson az élet mint az a látszólag becsületes, morális szerető és jóságos díszpolgár... és többet ér az Isten szemében, mert védi a lét alapjait nem fosztogatja és nem szarik bele. Nos ilyen módon igazságos az Isten... És elpusztítja azokat akik nem ragaszkodnak az élet törvényeihez. És ha kell ő bizony elpusztít egy egész bolygót is, és megadja azoknak az ehhez szükséges tudást és erőt ami kell, ha a szabadon engedett lelkek nem hajlandóak betartani a törvényeket... És nagyon úgy tűnik hogy a földi kétlábú emberoid közösség erre nem hajlandó.
---
A wikileaks és a thor meg a többi ilyen anonim szivárogtató és infó cserélő oldal és projekt arra volt jó, hogy teszteljem a könyvtár nyitott működéséhez szükséges internetes lehetőségeket. Meg kell védeni ugyanis a könyvtár használók személyazonosságát, kizárni a szarházik romboló és ártani szándékozó ügynökeit, miközben elérhetővé tesszük az összes bizonyítékot.
A legtöbb aki magától ajánlott fel bizonyítékokat, megegyezés szerint egy csak általuk ismert jelet tett a bizonyítékra, amit senkinek nem árulnak el, de azonosítani tudják hogy az eredeti példány látható-e ténylegesen a "könyvtrában" vagy csak egy másolat. Sok másolati példány igen jól megkülönböztethető az egyik felajánló péládul adott egy bizonyítékot aminek egy másfél oldala volt igen lényeges és fontos az ember története szempontjából a többi oldal csupa nagyon ravasz manipulatív hazugság. Ezért például a másolati példányban nem is másoltam le a többi szemetet csak a lényeges és fontos részt. A felajánlás mögött nagyon ravasz ártó szándék rejtőzött. A bizonyíték elemzésénél kitérek az íráskép megváltozására azokon a részeken. A dokumentum eredeti ugyan, de az íráskép megváltozott egy másfél oldal erejéig és nagyon lényeges tudást és valós összefüggést ír le. Egyike a rettenestesen ravasz húzásoknak amit egy nagyon okos réteg haszált a szemetük terjsztésére. Nagyon érdekes egyébként az a dokumentum viszont a szemét nagyon kártékony. Ez a fajta szemétbe rejtett gyémánt típusú tudásanyag elrejtés elég gyakorta merült fel a kutatásom során. Sokszor kellett száz és száz oldalakat végigböngésznem ahhoz hogy találjak egy egy valós és fontos mondatot állítást és igazságot.
---