Tuesday 8 January 2013

K1-K2

Az ő utasítása volt. "Csináljatok egy filmet róluk és majd kitalálunk valamit."
---
"Nos jól látszik, hogy a lányok többsége intézetis. Ezek szerint az intézet olyan környezet ami előképző erre a pályára. Pszichikailag olyan környezet amely úgy torzítja el az emberi pszichét, mely végleges károkat okoz a társs kapcsolatok terén. A legtöbb lány ezért nem tud kiszállni és kerül vissza ha ki is szállt. Lelki torzulés miatt." Radoszáv - kisméretű otthonok
"Cinóber - ez a szarházi strici ("kinyírnám szivesen! Nem kell ő a mi emberünk! Ilyen embereitek vannak? (Akkor ti milyen emberek vagytok?))") semmit nem csinál csak fenyegeti a lányokat és ezért pénzt szed be. Aki ellenáll azt feljelenti a rendőrök pedig begyűjtik a csajt. Aki nem fizet Cinóbernek azt begyűjtik a rendőrök. A rendőrök pedig begyűjtik a pénzt Cinóbertől. Nem értem miért hagyjátok ezeket a szarfaszú szarházikat uralkodni. Ők csinálják a késes balhékat az erőszakot és semmit nem nyújtanak a csajoknak. Miért nem varrjátok be őket és a rendőröket veszitek rá, hogy védjék meg a csajokat. Kurvák mindig is voltak. Tekintsétek úgy mint tiszta üzletet és tegyétek tisztába. Ha kiveszitek az ilyen cinóber féle szarházikat megszűnik a tszító jellege, másrészt a rendőrök meg is tudják őket védeni ténylegesen, s ők is keresnek rajta és a csajoknak is több marad, és megnő az esélyük a kiszállásra, ha ki akarnak szállni. A higiénia is és a minőség is emelkedni fog. Másrészről, aki nem akarja csinálni az válthat, mert nem lesz többoldalnyi priusza."
---
MK-ULTRA magyarország.
---
Ilyen típusú elemzéseket végzett. Egyszerűek voltak és lényeglátóak.
---
"A filmet készítők egyben manipulálni akartak engem is. A szereplők is manipuláltak, de az alapvető probléma így is kiviliáglik. Nyilvánvaló, hogy a filmet BM-es nagykutyák rendelték meg (és ezek fölött mások adtak rá parancsot khm-khm...felsőbb utasítás). Ezért jól kivehető hogy mindenki tudta mit kell "eljátszania". Volt emellett néhány magaslabda is leütve, a személyes életével kapcsolatban is. A manipláció a nemi (és ideológiai) átnevelés felé irányult. A pszichikai szerkesztettség magas intelligenciára utal. Egyetemi végzettségű vagy még ennél is komolyabb intelligenciával rendelkező szerkesztette, mindenképpen hatalmas tudással az emberi pszichéről. Olyan aki képes tömegeget is manipulálni és egyéneket is."
---
Az elemzései egyben szerkeszettek a hatás szempontjaiból is. Egyben megadja a magasabb, jobb emberibb szellemi, erkölcsi irányok felé az irányt.
Erre törekszik.