Friday 10 November 2017

hajtás, avagy szól a rádió...

Szóval lassan potyognak visza a fejembe az amléktöredékek. Pl hogy a móni az egyik fiú karakterében mindig szirénákat épített. Kérdeztem hogy miért csinál mindig szirénákat. Azt mondja nem tudja abban a karakterben csak szirénákat tud csinálni... Azután amikor csináltunk ketten egy másik projekthez egy hamisított régi telefont, akkor rájött felszakadt a tudatába hogy nem csak szirénákat hanem hajtórendzsereket is csinál.
A hajtórendszer sokféle lehet. Fogsz egy pár drótot meg pár kondinak való lapot vagy szalagot és csinálsz egy öngerjesztő erőművet. Amikor beindítod ha jó erős lett akkor olyan hihetetlen erős eneria teret produkál ami kinyitja a koronacsakrát körülötted a tiédet is meg a másikét is. Ennyi. Jó mi. Lehet midnenféle alakú és formájú. Lehet egy vasmagra tenni az egészet. Lehet bonyolítani, a legjobb a toroid vasmag jó nagyban... És hogy ne lehessen bemérni hogy hol van be kell burkolni ferrittel meg egy vezető anyagból is lehet dobozt tenni köré.
De be lehet mérni úgy is a a mágneses tér alapján. Szóval a Móni ilyeneket gyártott sorozatban, mert amiket ő csinált azok valahogy erősek lettek. A legtöbben csak úgy találomra csináltak egyet és amikor beindították a rezgőkört akkor kértek valamit majd elásták valahová a kertben stb... Amikor valamelyik másik megtalálta széttörte lemérte vagy bezúzta... Én gyermekkoromban az elsőre amit csináltam rákötöttem egy lejátszót és azt játszottam folyamatosan körbe körbe, hogy egyre tudatosabbak leszünk és mindig végiggondoljuk hogy mit mi célból és hogyan fogunk csinálni és hogy vállaljuk a felelősséget hoggyyú távon, a leghosszabb távon amit végig tudunk gondolni. És a többi.
Apám tucatjával gyártotta ezeket. Ha az egyiet bemérték akkor csinált egy másikat. A unitra gyárban azzal foglalkoztak folyamatosan hogyan lehet a tekercsek karakterisztikáit bemérni egy hálózaton belül és vezeték nélküli módon. Erre a nagy elektromágneses erejű hajtórendszerek miatt vot szükség.
Persze ebben is a nagy gyári hajtórendszerek a legerősebbek. Amit megint csak azok tudnak legyártani akik össze tudnak harácsolni annyi pénzt amennyi ahhoz kell hogy jól méretezett öngerjesztő erőművet építs a legjobb anyagokból. Apám szivatott és mindenféle történeteket gyártott le nekem amikkel megetetett hogy tovább fejlesztgessek nekik. Közben ez az egész banda hozzászokott már annyira a hajtórendszerekhez hogy rájuk már nem hatot semmilyen módon. loptak csaltak hazudtak és öltek kedvükre. Felhalmoztak egy csomó pénz különböző nevek alatt és cégekben saját magunknak.
Midnegyik azzal takarózott hogy de ők is egyetértenek a céljaimmal, tudják hoga a földi életnek annyi ha nem változtatnak... csak mégse tettek semmit.
Azt mondja a mészáros, mér "talán nem változott semmi?" "melkedik folyamatosan a tudatszint így is." Ők egymást hajtották hogy védeni tudják a saját cégóriásaikat mire eljut odáig a földi emberközösség hogy megszokja és ellenállóvá válik a hajtórendszerek ellen.
Azt tervezték hogy addigra szépen maguk alá gyűrnek midnen hatalmas céget és felosztják a piacokat a saját neveik alatt és a hivatalos struktúrákban olyanokat tesznek az irányító és erőszak szervezetek élére akik kellőképpen rohadtak a saját elveiknek megfelelően.
És meg semmit se tudtam tenni ellenük. Amiket erőműveket csináltam és elrejtettem némelyiket sokáig nem találták meg de ők építettek erősebbeket ipari nagy erejűeket. Érdekes módon mégse sikerült nekik mind olan nagy erejűre mind némelyik amit kanálból és villából rögtönöztem. A nagyimi állandóan hordott a zsebében egy mini erőművet és amikor csak a közelébe értem vagy valaki más akitől fosott beindította.
Elegem lett. Apám mindig jött valami új történettel amit szépen megírt és jött hogy eljáttsza előttem utána meg röhögött a többi rohadékkal a hátam mögött hogy megint bevette. Nem. Egy idő után már immunissá váltam az apám rohadék játékára.
"De szeretlek." mondta...
"Apám húzz innen a büdös picsába. Minek jössz ide? Mit akarsz még? Nem fejlesztettem minden a végletekig el nektek? Mit akarsz még, minek jössz a közelembe. Miért nem tudsz végre eltakarodni a tetves kurva anyádba és nem hagysz békén?"
Végül elhúzott. De azért gondoskodott róla hogy jól megkínozzanak akárhova megyek. Egy rohadék patkány szarházi. Az öreg pettkó odament hozzá hogy "jani fékezd meg a fiadat mert ha nem teszed mi fogjuk..." mondta ezt azért mert lecsapdostam a nagypofájú rohadék embereit akik az életemre törtek és engem próbáltak megölni, megalázni... és őt magát is megvertem volna ha megpróbál nekem jönni.
Ezek közül mind rohadt szarházi. pontosan tudják hogy a földi életnek annyi a számítások amiket elvégeztem pontosak és szarnak rá. Az unokáikat is úgy kondícionálták hogy engedelmes birkák legyenek és ne tegyenek fel kérdéseket ezzel kapcsolatban.
Csináltam egy csomó hajtórendszert én magam is szétszórtam mindenfelé amiket arra használtam hogy felébresszek mindenkit és hajtsak a jó irányba hogy lássa a valóságot és vegye észre az élet legfontosabb alapértékeit és a rohasztó kapzsiságot és fosztogatást. Hogy lássa melyik hová vezet.
Én erre használtam őket. A többi arra használta hogy be tudjon kerülni ide oda és ki tudjon lopni minnél nagyobb pénzösszegeket.
A Circus tagjai végül megegyeztek egymással, hogy felépítenek egy ilyen karakterekből álló pénztárat amik nagy nevű gazdag emberek, mint soros, rotchild stb, és cégek alkotnak és ebben forognak onnan töltik fel a saját személyes kasszáikat. A többi ember meg dolgozott. Közben leszorították a béreket annyira hogy aki észhez tért nem volt választása mert nem tudott annyi pénz megtakarítani hogy valamihez hozzákezdjen magától.
Egyohadék szarházi az apám ha még él valahol. És mindegyik amelyik részt vesz a circusben az. Folyamatosan próbálták lelassítani a hajtórendszerek használtatát, hogy minnél tovább ne tudjanak az emberek hozzászokni és át tudják őket verni. Apám meg tömöt a fszságaival. Pedig nagyon egyszerűen le lehetet engem szerelni. Kellett volna egy farm ahol nyugodtan fúrhattam faraghattam volna és békén hagynak a rohadék kurvák és én ellettem volna. De az apám aki állandóan hazudott ezt nem akarta. Ő kínozni szeretett.
Fogsz egy nagy szöget meghajlítod körbe és négy tekercset rátekersz. Csinálsz két kondit majd az egészet beindítod egy nagy elektromos tüskével, lehet elemről is. Rá lehet tenni hanganyagot is. Az is jó. CSak valamit azóta kitaláltak amivel meg lehet akadályozni az erőmű beindulását vagy le lehet csillapítani erősen a ring hatást. A csöngést. A rezgését. Már nem emlékszem hogyan volt ez.
Szóval a pozícióharc azért ment hogy minden készen álljon a helyi struktúrákban ahhoz hogy senki ne tudjon megszökni a hivatalos struktúrák szabályrendszereiből  és a rebszolga lét rögzített maradjon. El legyen vágva az út az elektromos fűtés, autó elől minden szinten és területen. Hogy mindenki aki ebben részt vesz a saját nevén hatalmas vagyonokkal rendelkezzen.
Terjesztettem azt is hogyan lehet bemérni és lefülelni azokat akik nem a saját bőrükbe élnek és közlekednek hanem egy álarcot hordanak magukon és másnak adják ki magukat. Azt is igyekeztek lebontani és mindenkit aki ebben részt vett kinyírni elbutítani és ellehetetleníteni mint engem. Ezt azért csináltam hogy ha hozzászoknak az emberek, akkor már nem lehet őket hajtani és akkor le is lehet majd fülelni ezeket hogy ne tudjanak ide oda röpenni csak úgy ahogy ők akarnak itt ott kilopni mindent a kormányzati kasszákból majd eltűnni a tengerpartra áztatni a pöcsét és a picsáját.
Azt hiszem hogy azért elég sok embernek elmondtam ezeket mielőtt végleg letöröltem az emlékezetemet. Megtanítottam és modntam nekik hogy adják tovább és szoktassanak hozzá minnél több embert. Ezt a kiképzés részévé tettem mindenki számára. A többiek apámmal együtt nem ezt csinálták, hanem pont ellenkezőleg igyekeztek ezt a folyamatot a végletekig lelassítani hogy minnél tovább tudják a kedvükre átverni a világ összes társadalmát és minnél nagyobb szeletet ellopni ezek kasszáiból úgy hogy soha vissza se lehessen venni tőlük.
A rizsa is a nagyi szemébe hazudott még úgy is hogy tudta hogy ő lesz az aki szomjan és éhen fog megdögleni ha nem tudom megvalósítani amit elterveztem... totál érthetetlen őrület.
---
És még mindig megengedi magának hogy ugasson. De ha ugatsz meghajtalak. neked is megvannak a határaid és annak ellenére hogy olyan okos vagy és hozzászoktattátok magatokat a legerősebb hajtóhoz, én is készültem előrelátóan. Most megmutatom hogy te soha ne mfogsz irányítani többé semmit se ha nem azt csinálod amit mondok. És nem azt a célt követed amit kell. Starts now. Run daddy run... rohadék. Nem hadsználtad az elején mert úgy gondoltad nem kell, és itt ott kicsúszott a kezedből mert voltak akik a hátad mögött segítettek nekem. Nekem, mert a célokkal egyetértettek. A gerencsér család hálózata is ugat meg bekészített egy csomó mindent ott is volt szemét igen vaskosan. G mami se volt szent - sőt... Az ő emberei között se találtam embert csak roncsokat meg viszonylag kisebb nagyobb mértékben nyomokban az  élet valós alapértékeihez ragaszkodókat... de G mami se bízta a saját lányára az életét, mert nem merte megtenni. És azért nem mert ha megteszi meg is ölte volna, vagy ha nem kiforgatja mindenéből.
Egyébként is egy nem létező szarházi vagy akivel beszélgetek, mintha... és amióta ne mlétezel azóta sokkal jobb az életem. Mert egy rohadék vagy, egy szarházi. És az összes haverod is az. Ezt a lebegtetést is te találtad ki és ezerszer jobb lett volna ha soha nem is kerülsz az életembe sőt ha meg se születek főleg a közeledbe. De meg fogjátok kapni mind a magatokét. Eltüntettetek mindent de a méréseim pontosak voltak. Szarok rátok nem is foglalkozok ezzel a délibábbal többet. Patkányvilág patkányemberei. Takarodjatok ki a fejemből meg az életemből. Az apám egy zarházi rohadék volt és ha még mindig él valahol akkor most is az.
És az összes többi is az akinek a neve felmerült a történetben.
---
Emlékszem hogy végül rájöttem, hogy ezek teljesen el vannak veszve abban hogy ilyen rendszer olyan rendszer és rájöttem hogy építhetnek akármilyen rendszert a psziché ha nem vesz részt ebben a maskarabálban és nem váltogatja a küllemét és a karakterét hanem egységre törekszik akkor nem hat rá vagy sokkal erősebb lesz mint bármilyen technikai dolog amit ezek építeni tudnak. Pontosan ugyanoda tartozik mint ahogy először a vérrel hülyítették az embereket a közös tudaton keresztül, azután, a szexxel, majd a pénzzel, és legutoljára a technikával az árammal.
Ezt i skutatták az elektrosokkot is gyógyszerként adták el miközben azt kutatták hogy különböző feszültségek hogyan hatnak a koronacsakrára és hogyan tudnak valakit árammal kondícionálni.
Azt találták ki az öngerjesztő erőművel kapcsolatban hogy pulzált elektromágneses impulzussal ami pl alacsonyabb frekvenciájú mint az erőmű rezonanciafrekvenciája le tudják állítani sőt meg tudják akadályozni a működését.
Akkor nem jöttem rá hogy hogy csinálták mert ebben nem voltam hajlandó részt venni, de későbbigen. Ugyanaz a technika amivel a pöcsbirizgáló megy. Az is ugyanaz. Meg a köhögtető. Ezért volt apunak annyira fontos hogy ne kerüljön ki az erőmű ötlete. Viszont egyik se tudta megoldani azt hogy ne jusson eszembe minden hiszen, a psziché ha nem vesz részt ebben a mocsoktangóban egységre törekszik a természet szerint és attól egyre erősebb lesz. Ráadásul ha egy irányba fordul akkor még erősebb lesz. És ha van több ember aki szintén ebbe az irányba fordul a kkor még erősebb lesz. Ezért igyekeztek midnent megtenni hogy senki se értse meg amit mondok sőt senki se ellenőrizze, mérésekkel sőt senki se higgyen nekem el semmit se amit mondok a föld bolygó helyzetéről. Mert akkor az emberek jogosan pánikolni kezdenének és tennének is ezek ellen a rohadt szarházik ellen.
Szóval anyut megkértem hogy jöjjön fel ő is tartotta a tenyerét én is körbeöleltük a kis erőművet és úgy sikerült elindítani. De apám a rohadék leállította a petrovácz csinálta ő meg mondta hogyan...
Mert ő is szarházi. Aki megöli ezeket mind hatalmas szolgálatot tesz az emberi fajnak és a földi életnek. Az összeset meg kellett volna ölni.
A gerencsér nagyi meg bekészített még egy csapdát a masa-rizsa-gaal-schafferkurv avonalon. A gál látta hogy ezt nem fogom megenni. Nem is ettem meg. Tudtam azt is hogy apám is szarházi meg ezek is és csak variálnak.
Valaki akkor kérdezte hogy akkor meg minek erőlködök velük meg ezzel a rendzserprogramozással ha tudom hogy pusztán a psziché erejével le lehet győzni? "Hát mi a faszt csináljak mást? Mivel kössem le magam? Hallgassam az idióta nyavajgásotokat miközben elmondtam mit kellene csinálni és csak meg kellene csinálni és egyikőtök se csinálja meg csak nyavajogtok meg sóhajtoztok meg keseregtek miközben tudjátok mit kell tenni. Mi a faszt csináljak ha veletek semmit se tudok csinálni? Valamivel le kell kötnöm magam. Szórakozok velük."
Erre az a patkány is visszajött nekem hogy a gyerek szórakozik. Hogy nekem ez a szórakozás.
Az emberi faj és az emberek többsége rohadt, idióta. Nem hajlandó végiggondolni a legegyszerűbb dolgokat sem, mert részben így van kondícionálva részben pedig mert eleve a szüleik is szarházik voltak és rabszolgák.
Az emberek többsége szarházi és nemtörődöm. Ez a valóság.
Fosztogatók és szemfényvesztők erre építették a világbirodalmukat. De a vérkultúrának leáldozott arra találtam sok embert. A szex a pénz és ez a rejtett elektromágneses uralmi eszköztár mégis végezni fog a földi élettel és az apámmal meg a pettkóékkel meg a álékkal, meg a többivel a tetején. De az összes többi az alján is meg a közepén is rohadt. Mind rohadt. Mind.
Azok akik megértették ezt azok is tovább folytatták a "játékot". Továbbra is hülyítették a többit hogy ne figyeljenek rám és ne gyakorolják a legegyszerűbb gyakorlatot ami létezik a világon:
feltenni a kérdést minden nap és midnen órában :
"Mit csinálsz? Mi célból? és Hogyan?
 Ennyire egyszerű a megoldás plusz el kellene dönteni mindenkinek hogy vállalja a felelősséget a lehető leghosszabb távon a következő nemzedék és az élővilág védelmében és úgy határozza meg a tetteit és a döntéseit hogy ne keltsen ekkora diszharmóniát és pusztulást a környezetében mint amit ezek ma keltenek.
Ezek a pusztító jelenségek mindig visszaütnek.
A szarházik pedig menetelnek a végső pusztulási szakadék felé és szarnak rá hogy mi lesz. Tudják hogy mi lesz. Még a legfiatalabb nemzedék is tudja mégis mennek tovább. Mint a robotok.
Nincs már ember. Én vagyok az utolsó. S már nem sokáig. Elég volt. Megpróbáltam mindent és senki se hajlandó odafigyelni. Aki meg odafigyelt az mind szarházi és már eleve rohadt volt indulásnál.
Azt az egy dolgot azért mégse értem hogy minek keringenek még mindig körülöttem ezek a férgek? Mit akarnak? Utálom őket és megvetem őket. A figyelmemből és a szeretetemből nem kapnak többet. Elfecséreltem rájuk holott egyik se érdemelte meg. Mind visszaélt vele. És visszaél vele.
A sok rohadtlelkű meg röghög az egészen. Ja. Ez van. Már meg se érint. Annyiszor voltam a közelében hogy vége legyen, valamelyik mindig visszatartott vagy utánam nyúlt hogy ne sikerüljön végleg kiszállnom. Éheznek arra a valódi szeretetre amit adtam nekik. Egymástól nem kapják meg. És amelyik gyakorolja ezt az egyszerű gyakorlatot, hogy belül erőse legyen, az egyre tisztábban látja mennyire rohadt mindenki körülötte. Ezért nyúlnak mindig utánam és ezért keringenek még mindig körülöttem mint a muslincák. Éhesek. A sok pénz és a hatalom nem elégíti ki őket sem. Mert a psziché alap szükséglete a valódi szeretet és őszinteség amit egymástól soha nem kapnak meg. Az életcéljuk és a szarházi lét az ami megfosztja őket ettől. Inkább elmerülnek és váltogatják a kinézetüket a karaktereiket hogy ne kelljen erre gondolniuk. És csodálkoznak hogy ha megvezeti őket valaki aki erősebbé vált.
A gáéknak is csináltam egy ilyen hajtóművet miután apám meg az öreg pettkó-gál-smiley-stb építettek egy pontosan kimért a legjobb anyagokat használó szart ami hatalmas energiát volt képes leadni. Ment a szöveg hogy a mica ami a kondenzátor szigetelőanyaga azon múlott... mondtam a fiatal gálnak meg a pettkónak hogy egy szart. Összeszedtem néhány szöget meg drótot és csináltam nekik is egyet. Amikor kész lett mondtam a gálnak hogy térdeljen le és addig maradjon térdelve amíg eszébe nem jut miért térdelt le. És hogy felejtse el amit mondtam csak csinálja meg. Letérdelt és úgy is maradt. A rizsával beszélgettünk közben. Egy fél óra múlva a rizsa megkérdezte a gált hogy "te miért térdelsz ott?" és nevetett. A gál észhez tért hogy "á bazmeg..." "Ezt velem is meg tudod csinálni?" kérdi a rizsa. "Meg." És megcsináltam vele is. Dörzsölték a kezüket hogy ajajj most aztán lesz pénz. Dőlni fog kiszedik a szüleikből.
Nem ment nekik. Hogy miért nem? Hát azért mert a szüleik már rég rájöttek erre, csak ők szarházik és azok maradtak. Röhög a sok hülye, hogy ő azért csinálja mert így legalább nem döglik éhen. De éhen fogsz te is dögleni te idióta. A Duna mutatja. Fogy a víz. Még a hipertechnikáikkal se tudják pótolni a kárt amit csináltak a föld légköri viszonyaiban és a vízháztartásában. Ennek súlyos ára van és lesz amikor realizálódik.
A sok idióta amelyik most röhög vonítani fog kínjában. De ez őket nem érdekli. Lezárják az agyuknak azt a részét maguk ami felfogná a tetteik valódi súlyát. Ezért döntöttem úgy hogy semmi értelme ezekkel foglalkozni és törődni. Az ég adta világon semmi értelmi nincs. Szarházik és ezt az állapotot igyekeznek is fenntartani maguk. Mégis itt keringenek körülöttem meg próbálkoznak, hátha kapnak még valamit. Nincs több. Odaadtam mindent és semmit se adtak vissza. Semmit se. Amim van azt én hoztam össze. Még az apám se adott visza semmit se. De az is lehet hogy ő halt meg itt végső elkeseredésében és megírta önmgát hogy csináljam tovább. Ezek a szarházik meg belebújnak és csinálják. Ki tudja mi volt... De amit itt művelt az rohadt volt. És ez a lényeg. Rohadt volt és hazudott. Számtalanszor rádöbbentem erre és mindig elhajtottam magamtól hátha van még ember akivel tudunk együtt tenni valamit. És csináltam tovább. Ezek meg odajöttek hozzám és élvezték a szeretetet amit adni tudtam. A figyelmet és a törődést. Megtanítottam nekik hogyan lehet stressz nélkül együttmáködni, nagy dolgokat csinálni, hogyan lehet közösen alkotni - semmi sem épült be az életükbe, mert a szarházi lét nem engedi meg hogy ezt beépítsék. Lehetetlen. Ezért keringenek még mindig itt, ezért manipulálnak és próbálnak visszahúzni, hátha még élvezhetik a dolgot egy darabig. Mert ott nem fogják megkapni senkitől és amikor azt hiszik hogy megkapták akkor is csak egy újabb csapdába futnak bele.
És nem értették, mint a gálék. Hogyan lehet ez ennyire erős? ... Pedig megmondtam nekik. Akkor se értették most se értik. Értik de inkább nem akarják érteni mert akkor változtatni kellene és akkor az anyuci meg az apuci nekik esik. Inkább szarházit csinálnak mindenkiből hogy ne érezzék magukat egyedül... De a nevetésük mesterkélt és hamis. Ott van a mélyén a szemét akárhogy rejtegetik és soha sem lesz teljes.
Én nyugodt vagyok belül és egyensúlyban. Tiszta a lelkiismeretem. Egész életemben ugyanazt csináltam. A szeretet törvényét tanítom. Nem tudom kitől tanultam, de nem az apámtól az biztos most már. lehet hogy az anyámtól, lehet hogy mástól. Ne mtudom. Lehet hogy ez bele van írva valahol a kövekbe és a fákba és ott hullámzi a vízben, meg a levegőben. Az emberi faj léte leáldozott ez tisztán látszik. Ők is tudják, de inkább nem gondolnak rá. Inkább elfelejtik. Felépítenek egy hazug profilt és belebújnak hogy ne fájjon nekik az üres semmi amiben léteznek. Körbeveszik magukat általuk manipulált kreálmányokkal akiktől kapnak szeretetet. De ez is álságos. És amelyik erős akar lenni annak gyakorolnia kell ezt az egyszerű gyakorlatot. És ha nem akar elbukni akkor szintén. Rá vannak kényszerítve. Akik meg alattuk sínylődnek fütyörésznek a sötétben, nevetve fütyörésznek miközben az életük nulla. Semmiről nem szól és sehová sem tart. Esznek, basznak és meghalnak.
---
Az csinálta az erőművet leállítani képes technikát aki a presszer picit játszotta, meg a nagy imi. Ugyanő csinálta az egyik szarházit a heti hetsből is. Fogott egy tekercset egy toroidot arról kersztbe átvit egy másikat és szikráztatta. Közben a szikra miatt keletkező emp (elektroágneses impulzus) belezavart az erőmű működésébe. Nem sikerült neki mindjárt de összedugták a fejüket és megoldották. Ezért burkoltam be az erőművemet ferrittel teljesen. Régen az összes transzformátort teljesen körbeszigetelték ma olyan ferrit magokat csinálnak amik ablak-keret szerűek. pedig a ferrit olcsó. Rozsdás vas. Fe3O4 fekete. Ezt teszik az angol autók alávának festékébe is hogy ne rozsdásodjon. kiváló korrozióálló anyag hiszen már rozsda és nem lehet telíteni tovább oxigénnel.
Az egy érdekes kérdés hogy az emberi kéz miért szigetel az emp ellen.
Telirakták már a 40-es években is az összes csöves rádiót ilyen erőművekkel. Elrejteték bennük. Ma már milliónyi elektromos szerkezet és eszköz van amibe mindbe beleépítették. Amikor nagy emp löket éri az erőmű beindul és az elektromágneses hullám mellett keletkezik egy harmadik erő is ami megzavarja az emberi test energiaközpontjait. Kinyitja a koronacsakrát vagy valamelyiket vagy ha nagy erejű akkor mindet.
Ezért mindegy volt hogy miből csinálod az erőművet és hogy milyen frekvencián rezeg stb, amikor elindítod hirtelen egy sokk ér - pontosan mint amikor véráldozatot csináltak. És amikor kinyílik a koronacsakra akkor át lehet vinni rejtett tudaton kínüli szuggesztiót. Megjelenik a telepátia jelensége. Akinek nincs belső tartása az irányíthatóvá válik.
A fiatal gál addig faggatott amíg elmondtam neki hogy működi ez. Mert kielemezte amit csináltam, megmérte és nem értette. "Azért működik mert te részt veszel a maskarabálban és e miatt a pszichéd sérülékennyé válik. Amikor elindítok egy akármilyen emp hullámot az hat a testedre és a miatt mert gyenge vagy engedelmeskedsz az akár fejben kiadott utasításoknak is. E miatt működik és ezért midnegy hogy milyen ipari méretű és pontos méréssel csinálsz ilyet. A szüleitek azért hajtanak benneteket a maskarabálban hogy gyengék legyetek és dolgozzatok nekik. És ezért hajtják a többit is.
Apám is ezt csinálta egyébként. Gyártotta az erőműveket és hajtotta az embereket. De belefáradt, mert ebbe belefárad mindenki. Elfogadta hogy a rohadt odal az erős és elrohasztanak mindent. Én nem fogadtam el. Ezért gyűlöltek engem annyira. És azért támadtak állandóan. Pénzért és hatalomért és azokért a dolgokért amiket erre be tudank váltani.
Elektrosokk. Kondícionálás.
Vér-szex-pénz-elektrosokk. És mit csináltak a fiatal gálék? Arra használták ezt a tudást hogy másokat hajtsanak ők is és kiszabaduljanak a szüleik karmai alól. De a dolog visszaütött rájuk is és vissza is fog ütni. A Duna is mutatja.
---
Az erőmű két rezgőkörből áll. Két kondenzátor két tekercs. Ezeket egy soros transzformátoron keresztül visszacsatolod egymásba hogy legyen visszatáplálás és új indító löket és működik. Elindítani ma már nehéz. Le kell úgy szigetelni hogy ne tudjanak beleavatkozni. Itt magyarországon nem is lehet kapni a ferritoxidot nagyon. Félnek. Féltik a pénztárcájukat amiből ingyenélnek ezrek ebben az országban. De máshol is így van. Sajnos. Az erőmű egyszerre kiadja a pozitív és a negatív hullámot is. Mégis lehet róla működtetni a motorokat és sok más áramkört is. A feszültségek kioltják egymást azaz az összegük nulla lesz, de pl egy mágneses hatás mégis jelentkezik. A fűtőszál felmelegszik, a motor forogni kezd. A félvezetőkkel is kísérleteztem egy időben de azokat úgy gyártják le hogy az egyidejű egyszerre kiadott ellentétes polaritású feszültség hatására ne működjenek vagy tönkremenjenek. Rengeteget gondolkodtam ezen. És azon hogy miért nem építenek valami ilyesmire üzletet? Vagyis hát építenek - röhögött valamelyik - a hajtást. A fosztogatást. Menthetetlen.
---
Ja. Ez a Pettkó család volt. Ők hajtottak meg annak idején a nagymamával együtt hogy majd itt kivégezzenek és aput is lehorjam mindennek. Kimérgelődtem magam. Bocsánat. Annyi töménytelen mennyiségű hazugság után amin át kellett úszom... És pontosan ezért is tartják fenn az izolációt hogy ne tudjak senkivel se beszélgetni... és ebben apu is ludas. Rengeteget vitáztam vele régen hogy de kell valakinek beszélni mert nem értik az emberek hogy mi történik. Ott volt a sok "beavatott" akik azt hitték hogy értik, mert tudták hogy a vér ereje így meg úgy megnyitja a koronacsakrát és ezen kersztül tömegeket lehet irányítani. És a teteje meg húzta nekik a kontrát. Még gyerek voltam amikor az első hajtóművet csináltam és amikor a pettkó család tagjaival és az ő cégeiben megcsináltam az első digitális lejátszókat (mp3 igen ezt is én csináltam) akkor rákötöttem egy ilyen öngerjesztő erőműre azt a három négy dolgot amit folyamatosan játszott le. A gerencsér nagymama volt az aki befogta az adást és lázított riasztott mindenkit akit tudott hogy be kell mérni hol van és le kell állítani, mert észhez térít mindenkit.
Volt több másik ember is aki még nekem is akart jönni mert én beszélek. A kempli volt az még általános iskolában a mezőfivel beszélgetve hogy: "Miről beszél ez hogy a vér ereje így meg úgy? Nem tudja hogy már mindent rádióval csinálunk? Megint elfelejtett mindent?" "HAggyad - mondja amezőfi - még rájön és arról is elkezd beszélni."
No ja. A szarházik világa. De beszélni kell. Meg kell értetni az emberekkel hogy ezek a szarházik hogyan tudják ezt a világbirodalmat ilyen könnyedén irányítani. Hát ilyen eszközökkel. Rádióhullámokkal elektronágyúkkal. Minden rádióba bekerült ez a szemét. Azután jött a tv és abba is.
Amikor jön a nyári vihar sokan érezni szokták hogy az agyukat lenyomja a "meleg" de tulajdonképpen nem a meleg az ami nyomja hanem az a hatalmas elektromos feszültség ami olyankor keletkezik. Amikor feloldódik a feszültség - villámlik és esik - akkor meg elmúlik a meleg is és a feszültség is kiegyenlítődik. Pontosan így működik a dolog csak a hatalmas feszültség mesterségesen keletkezik. És sokkal finomabban behangolják hogy jól rezegjen és a vevő - az emberi agy - jól fogja az adást.
Apu állandóan harcolt amíg ezek a szarházik pihentek és a többi csinálta nekik a milliókat amit ők eldorbézoltak. Sokszor hazudott nekem is apu és sokszor meghajtották őt is, mert nem tudott pihenni és állandóan ment ő is karakterből karakterbe. Nem tudom mit kellett ezen erőlködni. Már akkor is azt akartam hogy legyen inkább vége. Ha nem lehetünk tiszták akkor hogyan csinálhatnánk tiszta dolgokat? És ha ne mlehet változtatni úgy hogy megőrzöm a tiszta egyenességemet és a célomat meg az értékeket amiket védek akkor miért küzdenék? Minek? Kiért?
---
A móni apja a smiley. Az a trükkje hogy a többit meghajtja hogy a célpontját kínozzá támadják és miközben az koncentrál a feladatra hogy életben maradjon - vagy bármilyen fejlesztési feladatra látszólagos békében - közben egyénileg felépít egy programot mindenkire hogy a saját irányultságát kihasználva (ha van és nem zombi) felhasználja és írányítani tudja. Tudat alatt győzköd hogy mennyire fontos amit ő csinál és segíts neki és csináld meg ezt meg azt.
Apu szerette-szereti a maskarabál forgatagát. Őt ezzel fogta meg. Adtunk a móninak egy rádiót - apu csinálta meg - arra számítva hogy majd megbomlik közöttük az egység. De nem így történt. Ők hülyítették be aput hogy megpróbálja ezt. Felépítettem több gyárat nekik apu miatt. Mert ő kérte. Korábban megcsináltam, lemodelleztem nekik a jó érzéseket is hogy azt is generálni tudják, azt is apu hajtott hogy csináljam meg mert meghajtották őt is  hiába mondtam hogy ezzel csak elnyújtjuk a pusztulást. Mert ezzel manipulálják önmagukat is hogy legyenek valódinak tűnő boldogságot okozó dolgaik. Mert a msiley nak pl a kurvák se voltak elég jók, mert nem tudták megadni neki amire szüksége volt. Ezért nevelte úgy alányát hogy ő megadja és úgy elégítse ki ahogy ő szereti.
Apu meg megette. A kempliéknél jött elő először. Rögtön azután hogy megcsináltam. Ráadásul a többi is megtanulta hogy ezt csinálja, mert egyébként marták egymást is állandóan. Ezért gondoltam én is állandóan hogy apu is ugyanazt a követ fújja mint ezek, mert megegyeztünk hogy hallgat rám és nem tette. Pedig szóltam neki.
A harcsa lány mondta ki egyszer, hogy "péter úgy vagyok én ezzel a maskarabállal mint a heroinista a drogjával aki már tudja hogy bele fog dögleni de nem tudok lemondani róla. És szeretlek téged." "Jó, akkor innentől ellenségek vagyunk és semmi közünk egymáshoz és apunak is szólok hogy zárjon ki." "Nem fogsz neki szólni péter - mondja ő. "Miért gondolod ezt?" "Mert el fogod felejteni amit mondtam."
Az első dolgom az volt hogy szóltam apunak. Később megint előkerült a dolog. Gyakorlatilag nem csak a harcsa lány volt ezzel így hanem az összes. Csak ő mondta ki. Tudják hogy ebbe bele fog dögleni mindenki mégis egymást hajtják. A gerencsér nagymamát i az öreg pettkó hajtotta tovább hogy kokózzon és bele is halt sokkal korábban mint ahogy azt most a rizsa közzétette. Megcsinálták újra. "De mi lesz ha a péter találkozik vele? Ő rájön hogy nem ő az?" "Hát majd utaztatjuk állandóan, úgyis mindig ment eddig is." röhögött a rizsa. "Jót tesz az üzletnek." mondta a nagymama amikor ő hajtotta az öreg pettkót. Ő meg vonogatta a vállát amikor a családi kupaktanács összeült és megkérdezték hogy ezt miért csinálta. "Ő is hajtott engem ugyanúgy és igaza volt. Tényleg jót tesz az üzletnek. TEhetek én róla hogy az én hajtóm erősebb..." És nevettek mind. "Na jó de akkor is a nagymamám volt." mondta a rizsa.
A lány az utca végéről meg besokallt. Azt mondta: "Nem akarok többé férfival szexelni soha életemben. Megundorodtam tőlük." És visszament. Odairányítottam a harcsáékhoz a leszbi közösségbe. Egy darabig küzdött és próbálta a maga módján csinálni. Az apja megbaszta az anyja meg befogta a száját és félrenézett. "Engem is megbasztak és itt vagyok." mondta ő is sok más után. A lány akkor akadt ki amikor rájött hogy az apja csinálja neki a rákot azaz próbálja, mert nem akart vele többé dugni. És amikor megszülettek a gyerekei őket is védte az apja ellen, de akkor az apja meg megdugatta a gyerekeit a férjével. Az anyja meg félrenézett megint. Ilyenek ők. De cserébe segített. Némelyik itt ott segített. Időnként átvérezte magát a dolog rajtuk is.
Aput úgy hajtották hogy tönkretették amit felépített és utána kedvesen odamentek hozzá hogy mi szeretünk tége és segítünk, de nem hagyhatjuk hogy ti sikerre vigyétek amit elterveztetek. És apu meg nevetett. És tényleg segítettek neki azok akik megszervezték hogy szétverik amit kínnal keservvel felépített. És amikor mondtam neki hogy ez van megint csak tagadott és lerázott magáról. És ment tovább ebben a kotyvaszban.
Amikor végül rájött hogy mi a helyzet, felégettük a motorgyárat. A smiley mindjárt el is kezdte kivenni a pénzt belőle. Elégettük a kutatási eredményeket. Nem is tudta újra úgy megcsinálni a dolgokat. Apu utána átirányított a harcsáékhoz hogy folytassam velük. "De apu. A harcsáék ugyanolyan szarházik." mondom neki. "Tudom de nincs más."
---
És a Börzsönyinek a karakterébe bújt bele a móni amikor a rádiót megcsináltatták apuval. És a brigi is hazudott pontosan mint az utcavégi csaj amikor előadta hogy mennyire utálja a férfiakat... nem sokkal utána már bele is vetette magát a pornós pörgésbe a nagyvilági életbe. A brigi is csak akkor volt itt baján amikor én is itt voltam egyébként ment mindenfelé és élte a milliomosok életét a circusben. A smiley egyébként azt mondta hogy soha ne mfog kiderülni hogy rádióval csinálják. Mondtam neki hogy ki fog. Mindig minden kiderül mert az igazságot soha nem sikerült nekik se sehol és semmikor megállítaniuk a történelem során. Erre azt mondta hogy jó lehet hogy ki fog derülni de mire kiderül addigra már késő lesz mert semmit se fog tudni tenni senki se ellenünk.
Szarházi mind. Apu tudta. Én is tudtam. Mégse tudtunk sokat tenni. És őket nem érdekli ha elpusztul minden. Tényleg nem. A smiley írta a presszer pici karakterét. Ő csinálta az erőművet leállítani tudó technikát a anipulációs emps cuccot amivel be tudja mérni és meg tudja akadályozni hogy menjen. De annak is vannak határai. A rizsáék is tudták hogy az erőművet ferritbe kell bugyolálni teljesen ezért terjesztették el azt a fajta ferritet amin két luk van. Hogy bármikor tudjanak erőművet csinálni ha kell nekik egy új.
És a barbi is ot volt. Az észeki nője. Meg a brigi (vékony mint a nád az is és úgy is hajlik) is. Az ikó apja a gerencsér nagymamival... az öreg pettkó mint madarász. Az öreg gál mint zenész. A kővári féle eszter... stb.
Szép kis banda. Rohadtak a csontvelőig.
---
Eszembe jutott, hogy az Öreg volt a papa koporsójában. "Hogyan halt meg?" "Harc volt Péter. Nagy harc." Hallgattam, a beszélgetés is egy hang nélkül zajlott le. "Ki ölte meg?" "Az öreg Pettkó." "Az andrás apja?" "Nem az Alinak az apja." Megint hallgattam ahogy csendben ballagtam visszafelé a temetőből. "De ő is ottmaradt. Nem élte túl."
Ő segített. Amikor a pettkóéknak csináltam az mp3-at akkor meghajtottak nagyon és otthagytak valami utcagyerek szerepben. Az Öreg jött értem. "Gyere fiam gyorsan, most nem figyelnek egyik se egy darabig." Akkor csináltam meg a legerősebb bemérhetetlen hajtórendszert ami ma létezik. Visszamentünk a laborba és legyártottam hozzá mindent. Még apu se tudott róla semmit se.
Tudta. Már akkor megmondta nekem, hogy szerinte ő fogja megölni. Nem akart jönni akiképzésemre se. "De tanultam így is. Fejlődtem én is." Mondta. "Kitől?" kérdeztem én. "Hát tőled fiam. Abból amit és ahogyan csinálsz." Hallgattunk. "Örömmel nézem amit csinálsz fiam - mondta később - de én már nem tudok visszatérni erre az oldalra. Túl régóta vagyok benne és túl mélyre ereszkedtem." És apám?" kérdeztem. "Vele mi lesz? Addigra ő is megrohad és minden romba dől, ha ez lesz én nem fogom tovább csinálni." "Apádat a te szereteted meg fogja tartani. Ő még vissza fog tudni fordulni." Ezt mondta.
Amikor odaadtam apunak a Bbrigi volt a figyelő. A gecser-harcsa vonal. Ő hajtott. De hiába készültek annyira, nem tudták mi van abban az alkatrészben amit öszeállítottam még jóval korábban az Öreggel. És apámból se tudták kiszedni mert nem tudta, a petkóék meg szintén nem tudták összeszedni mi történt akkor. Mert el voltak foglalva a dorbézolással. Nem értik hogyan működik és nem is tudták összerakni. Sokféleképpen meg lehet építeni egy hajtórendszert. A pettkóéknek is én csináltam azt a cuccot amikor ferrit rudak belsejébe tették a hajtót és kívülre a kommunikációs rezgőkört. Fel is vetette az alival a dolgot az Öreg. Hogy emlékezzünk rá mennyit segített.
"Aki hozzányúl a testéhez azt megölöm." hallottam fejben apám hangját. "Én is." mondta valaki. "Én is."
...
"Segítek megvalósítani az álmodat Péter. Csak azt kérem cserébe hogy ne öld meg őket."
"De állandóan az életemre törnek. Ha besokallok - és ez meg fog történni - akkor meg fogom ölni azokat akk nekem jönnek és uszítják rám az embereiket. Nem fogom ezt a végtelenségig bírni."
"Az rendben van fiam. Nem azt kérem hogy ne védd meg magad. Ha ez megtröténik öld meg őket."
"És ha nekem jön valamelyik akkor is végezni fogok velük. Ezen a szinten már nem hagyhatom hogy elmenjenek még ha jobban is verekszem. Ha hagyom az összes többi nekem jön megint."
"Az is rendben van fiam. Akkor is megölheted őket. Csak azt kérem hogy ne vadászd le őket módszeresen ha kitérnek előled."
"Tudod hogy nem kenyerem az öldöklés. Csak egyszerűen nem látom ha életben maradnak hogyan tudok itt bármin változtatni. Ezek mindegyike az utolsó lehelletéig harcolni fog ellenem és a célom ellen. És a hatalom ami a kezükben van nagy tömeget és intelligenciát képes megmozdítani az ő oldalukon. Nem értem akkor hogyan segítesz?"
"A kezedben lesz minden. Ti fogjátok velük megcsináltatni amit kell. Lebontatjátok velük az egészet és újraépítitek úgy ahogy te elképzelted."
---
Szeretlek apu. Valahol még valami halovány sejtés életben tart.
---
"De gondoldd végig. Mindig mindennel átbaszott. Mindennel és billiókat kaszált mindenen amit csináltál. És közben eladta neked hogy ő így segít meg úgy segít. És velem is ugyanazt csinálja. Nézd csak meg. Akárkit küldött mellém mind átbaszott és belémrúgott és felváltva dörgölőztek majd az életemre törtek."
És kicsit később amikor apu újra valami józnabb tudatállapotába került. "Ne csinálj neki semmit se Péter. Igazad van. Csak visszajön és folytat mindent ugyanúgy."
És csináltam neki valami kamu dolgot. Mert tudtam, rájöttem hogy az öreg pettkó a legjobb haverja és vele csinált mindent. Együtt tervezgettek és hajtottak végre szinte mindent. Az más kérdés hogy simán megölték volna egymást is. És hazudott. Hazudott és hazudott. Kérdeztem mit tenne először ha megcsinálnám neki. Mondta hogy van a pettkónak egy embere akire nagyon sokat támaszkodik azt ölné meg először. Kértem aput hogy derítse ki ki az. Kiderült hogy csak egy elosztó fasszopó kurva, aki elég régóta szolgálja az öreg pettkót kutyahűséggel ezért jól tartja és sokmindent rábíz. Stratégiai tanácsadó... na ja... Az Öreg egy szarházi volt. És én is megszivattam. Már nem volt képes úgy meghajtani mint korábban ezért alacsonyodott odáig hogy alkudozzon velem. Meg kellett volna ölni őket mind akkor, de ha nem akkor akkor most is jó. Amíg nem késő. Aki le tudja szedni ezeket az tegye meg hatalmas szolgálatot tesz a földi élet javára. Fogy az idő rohamosan.
---
És mit d isten... hol jött ki amit akkor az Öregnek csináltam? Na hol? Hát a pettkó alinál volt. Valahogy odakerült hozzá... hogy hogynem. Az volt a pettkó ali legerősebb hajtója. Ezzel tudta meghajtani a gerencsér nagyit és végül halálra kokóztatni... Akkor mondtam apunak hogy látod látod. Ez már bizonyíték hogy mekkora rohadék - volt teszem hozzá. És a többi is az. És most megint azt gondolom hogy apám is az. Elég volt nagyon.
---
Oszt kicsit később az is eszembe jutott hogy nem akkor halt meg az Öreg, apám eljátszotta a halálát, azaz ő szervezte meg. Elsüllyedt. Mint az a kis kurva akit a pettkóék inkubátorában találtam meg újfent és a sok munka amit belefektettem már ott kárba veszett. Kurvát csináltak belőle is. Később találkoztam vele akkor is mondta hogy de ő dolgozik és teszi amit tenni kell, meg hogy apám így jó meg úgy jó... de már ő is ugyanazt csinálta mint az összes többi rohadék. És el is süllyedt ő is, mert ebben a szarhalomban mindenki elsüllyed. A fazon aki a villanymotorok nagy szakértője volt - és talán ma is az - meg adott még egy tippet amit anak idején ő talált ki. Miszerint villanymotorokba rejtette el a hajtóművet fogyasztáscsökkentés leple alatt. Az is iszonyú erős. https://www.youtube.com/watch?v=KNm0Tbg2Dug
 Olyan állapotban volt hogy egy értelmes mondatot nem tudott kimondani. Az Öreg csinálta vele ezt és mégis visszament hozzá. Mert "az Öreg olyan jó ember"... mondta. Valahogy mindegyik jót akar, csak valahogy valami véletlen folytán soha nem jön össze és az egész rohad és rohan a pusztulás lejtőjén megállás nélkül - persze mindez annak ellenére hogy mind olyan jó ember. Ja. Tényleg a jó csak a mesében meg a moziban győz. A rothadás meg a tetejétől ömlik lefelé megállás nélkül. Apámnak is mondtam hogy ő is része ennek a szeméthegynek fizzessen ki ő. Szarik rá. Patkány mind. Apámat is beleértve. A kislány a pettkó inkubátorban kötött ki és őt én fedeztem fel, hogy intelligens. Csak apu tudott róla. Kiderült. Micsoda véletlen... persze megmagyarázta hogy "beépítette" ó igen. Hát sikerült. Így csinálnak mindből rohadékot. A Pettkóék beszélték hogy: "Szeretne nyitni egy kávézót ott abban a karakterében." mondja a rizsa az apjának. "Hát ott nem, de máshol kaphat még többet is." "De miért?" "Azért mert ott nem tudjuk irányítani, nagyon erős." Ennyi. Patkányok. Férgek és rohadékok. Nagy duma volt apámtól is hogy ő törődik az aljával... na ja. Annyit hogy amelyik kinyalja a seggét annak csurgat ő is pénzt. Megcsináltatott velem egy csomó üzletet a saját apám is és egy rohadt fillért nem adott semmire még arra se hogy egy kibaszott tanyát tudjak venni magamnak és ott eléldegéljek a pénzből. De ő szeret. Na ja. Odatette odaszervezte a gecsert az egyikbe és ő maga oktatta ki hogyan kell engem átverni. Ő tanította meg neki hogyan kell velem haverkodni hogy át tudjon verni. A gecserből kivertem még Harrogateben. Az a szarházi is addig addig sündörgött körülöttem hátha neki is adok valami kiváló tippet vagy üzleti ötletet vagy tanítok neki valamit, amíg lverte a biztosítékot. Az egyik embere akit rámuszított szólt hogy ő küldi rám a támadókat, vagyis akarta. Csak addigra már volt egy csomó ember akik ha mást nem legalábbis felfogták hogy ha velem kell összeakaszkodniuk akkor megkapják ami jár. Én vagyok a jobb ha harcról van szó.
Elég volt belőletek rohadékok. Ezért nem is segítettem többet. Elértünk a választóvonalhoz és ezek mind úgy döntöttek hogy inkább megdöglenek és viszik magukkal az egészet. Legyen úgy. Ez a sorsa ennek a szarkupacnak amit embernek neveznek. És apu is csak egy rohadék a többi közül. Ez a helyzet. Berkott egy jópár triggert afejembe gyermekkoromban és odaadta a többi rohdék haverjának hogy szórakozzanak velem. A kurvái ugyanezt csinálták. Amikor meg én megcsináltam ezt vele mindjárt felvette a nagy szerény alázatos képét és mondta hogy így fogják megölni meg úgy. Hát nem ölték meg. Mert egy szarházi rohadék és közéjük tartozik. De meg lett szépen táncoltatva pont úgy ahogy ő csinálta. Háromszor is megverettem tanítványaimmal, akiket ő küldött hozzám - persze miután már "felkészítette" őket hogy mit csináljanak velem és hogyan. Miután szarházit faragott belőlük. Nekik mondtam el hogyan tudják apámat irányítani.
Mert ezek a patkányok már annyi ilyen hajtórendszer hatásához hozzászoktak, hogy elkezdték ugyanazt csinálni mint amit a vérrel csináltak korábban és folyamatosan. Hogy előadták hogy rájuk milyen erős hatással van és hogy meg tudják őket hajtani mások a láthatatlan mások. Közben persze ők pontosan tudták hogy mit csinálnak és ellen is tudtak volna állni. Pl az imre a gumis büszke is volt arra hogy őt senki se tudja meghajtani. Nem is tudta. Ő megcsinált mindent még gyereket is nyúzott ha valaki azt akarta - és mindezt azért hogy elhitessék a többivel hogy ezt velük meg lehet csinálni.
Most ugyanez megy az elektronikus hajtórendszerrel. Mert mi van ha kihajtanak belőlük pénzt? Megnézik ki volt az és hajtanak maguknak máshonnan eleget megint vagy visszahajtja más a tudatlanabból. És szépen megegyeznek mint jóbarátok a tetején és tovább hülyítik a többit. A telepata rendszert is azért szorgalmazták annyira, hogy ha valaki csinál egy új hajtórendszert azt felcsatolhassa rá és onnan használhassa, és ne kelljen annyit rohangálni utána hogy kiderítsék kié és hogyan működik és hozzá tudják szoktatni magukat. A sok hülye meg gyártotta nekik a cuccokat. De egy idő után beállt a dolog.
És újra előtérbe került a régi módszerek többsége. A természetes rendszerek és módszerek spalettája. A szarházik meg ottmaradtak a tetején.
---
Az apám kondícionálta a Mónit egyszer hogy öljön meg egy hajítókéssel. Bizonygatta nekem hogy ő így meg úgy mennyire szeret... Mondtam neki hogy foglma sincs arról mi a valódi szeretet és nem engem szeret hanem azt a figyelmet és azt a valódi szeretetet amit én tudok nyújtani. Hátat fordítottam neki és akkor előszedte a dobókését. Valaki szólt hogy forduljak meg mert hátba fog támadni de azt mondtam neki hogy nem érdekel. Végül az utolsó pillanatban megfordultam épp "véletlenül" sikerült kitérni a kés elől. A mellkasom előtt repült el. Nem lett volna halálos seb, de eltalált volna. Apu arra kondícionálta hogy ha nincs benne valódi szeretet akkor öljön meg. Nos a kísérlet után már tudtam, hogy a móni elsüllyedt. Még volt benne valami de már rég lefelé tartott az apám hatására főleg. Szarházi lett és mindenkiből azt csinált aki hozzá került. No persze mindezt a nagy és nemes ügy érdekében.
Később valaki mutatott nekem egy felvételt amikor a harcsa meg a móni basztak és közben beszélgettek a szünetekben. Simán a hátuk mögé hajították a dolgot. Ennyi. Elrohadtak. Apám és az egész rendszer amit ő annyira szeret elrohasztotta őket.
De azért volt egy pár az aljáról aki felfogta hogy mind az apám mind a többi féreg szarnak rájuk és megetetik őket a nagy nemes ügy meséjével amit egyikük se vesz már komolyan. Apám se. Ő is elrohadt. Valamikor komolyan vette, de feladta ő is belül. A maskarabál mocska felemészt mindenkit. Ő se lett kivétel. Valaki újrakezdte a sötétben való harc és tájékozódás tanítását nélülük. Amikor megverettem aput utána apu újra akarta indítani a dolgot, azt amit ő veretett szét a börzsönyivel meg a többi szarházival... de nem talált senkit azaz akit megért az megmondta neki hogy: "Mi azóta is csináljuk folyamatosan. Úgy ahogy a fiad tanította minden szemét nélkül." Apu csak nézett amaz folytatta. "És ne tedd be oda a lábad se te se az embereid mert mi nem fogunk olyan kesztyűs kézzel bánni veletek mint a fiad. Megölünk titeket."
Később a harcsa meg apu beszélgettek erről apu nyomoztatott hogy hol megy ez. De megmondta neki hogy ne menjen oda mert meg fogják ölni. "De miért én meg tudom téveszteni őket." "Nem tudod." "Csak mondd meg kik ezek és megtalálom őket." "Ne menj oda mert nagyon jók." "De miért az a srác is amienk volt aki megvert." "De nem ő csinálta mind a háromszor és azt meg se találtam azóta se."
Percek alatt hozzászoknak akármit csinál akárki. A hajtórendszerek annyira sokféle verziójához hozzászoktatták magukat hogy percek alatt felismerik és eljáttszák hogy őket meg lehet hajtani. A nagy imi azér tvolt annyira ideges amikor kiraktam a fotókat az armstrongban a szarevéséről, mert azt hitte már hajtom... adta az ívet hogy "ő bizony bármire hajlandó hogy ez véget érjen... bármit megcsinálok péter kihajtják belőlem mindenemet éjjel nappal dolgozok... " meg a szokásos duma. Jó mondom van egy erős hajtóm meghajtalak én is. Aszonygya jó. Persze én nem hajtottam meg ő meg rá is kérdezett mert nem érzett semmit se... persze hogy nem. Mert nem volt mit. De megette a szart is meg bekente magát vele és utána dugott a rendőrnek öltözött haverjaival is persze kifizette őket. És nem volt semmiféle hajtás se. És szóltam mindenkinek hogy filmezzék és fotózzák hogy emlékezzenek mekkora patkány a nagy imre... hahaha rohadék. Utána a fél város ezen röhögött. Férgek. És eljátsszák az ártatlan szenvedőt akit dróton rángat valami megfoghatatlan legyőzhetetlen hatalom... miközben ők azoka férgek akik ezt szervezik és csinálják.
Rohadékok. Amikor a pettkóékat szivattam a bűvésztrükkel meghajtottam mindegyiket hogy ne lássák mit csinálok. Azt azért csináltam hogy kiderüljön melyik válik tudatossá és melyik nem. A többiek figyeltek közben. Az ali bácsi pontosan tudta még meg is rettent hogy mit fogok csinálni, hogy elvágom a tokrát vagy mi mert úgy ugrottam fel. De a többi a rizsa is meg a csilla is észnél voltak. Nem annyira mint az ali de ők is hozzá voltak szokva. Mind. Az egész család. Tudatossá váltak a tekintetben hogy meghajtottam őket, de elfelejtették. Nem jöttek rá azonnal csak az öreg ali. De utána összeszedték. Azok is rohadékok. És megmutattam ezt még egy jó párral. Persze ez után már felkészültek és jobban próbálták leplezni a dolgot.
Szarházik és ők azok akk ezt szervezik. A smiley, a pettkók a gálok, a masák, az ikók, a sanyi, a mészáros, a feri és a gyula az apucikája meg a többi rohadt féreg.
---
"Nem csinál nekünk több hajtót a gyerek. Miért?" kérdi az öreg. Apám csak hallgat. Egy másik megszólal.
"Lehet hogy elértük volna azt a szintet hogy már nem tudunk tovább fejleszteni?"
"Az baj." - mondja az öreg.
"Vagy csak megmakacsolta magát." mosolygott apám.
"Lehet hogy rájött hogy szarunk bármin is változtatni holott tudnánk." mondta a harmadik. Hallgattak.
Ez volt a helyzet. Szartak rá. Ezért nem csináltam nekik semmit onnantól. Nem is tudtak semmi újat összehozni többé. Apám még csinált egyet azt használták londonban. A többieknek szóltam hogy majd mérjék az időt hogy mennyi idejig tart hozzászoknom. Egy pár napig tudtak hajtani erre arra, de az is csak azért volt mert akkor nem emlékeztem még semmire sem ezekből a dolgokból. De nem csak azt próbálták meg. Előtte és utána is sokan megpróbáltak sokféle hajtórendszert rajtam. A legtöbbhöz percek alatt hozzászoktam és rájöttem hogy hajtanak. Szarházik. Azóta semmit se tudtak csinálni amivel megtudnának hajtani. És egyre több ilyen ember lesz. És remélem sok olyan lesz akik megölik ezeket a patkányokat és nem fognak olyan kesztyűs kézzel bánni velük mint én tettem az apám meséjét megéve. Az apám hazudott. Magasról szart már sok sok éve arra hogy bármit változtasson. Közötte meg a pettkók meg a gálok között annyi különbség volt hogy amazok legalább a családjukkal törödtek valamilyen szinten. Az apám szart ránk is. De anyám is egy féreg. Az is felébred mindig és ő is szándékosan kínzott sokáig. Szándékkal ment bele abba hogy engem semmibe vegyen és idegeljen.
Ezért mondtam mindekinek hogy csináljanak sok hajtórendszert de ne használlják hanem indítsák el és brukolják be ferrittel hogy ne lehessen bemérni. Tonnaszám gyártsák. Úgy mindenki hozzászokik. E mellett gyakoroják az alapgyakorlatot a tudatosság gyakorlatát és mindig hangosan kérdezzék meg maguktól hogy most mit is csinálok? Gondolkodjanak. Sok elbukott ezzel ezek közül is. Elkezdték használni anyagi előnyökért. Persze azokat a többi a tetején bemérte és megszivatta vagy ha akkora patkány volt akkor bekapcsolták a saját rendszerükbe mint szarházit. Volt ilyen is de akadt olyan is aki megcsinálta amit mondtam. Hogy tényleg véget érjen ez a mocsok. És az emberek ne távirányítós robotok legyenek. Sajnos kevesen. Bár mindegy most már. Innen már nagyon rossz pozícióból indul akárki. A rohadékok bebetonoztak mindent azok előtt a változások előtt amit meg akartam oldani. Elvágtak minden változás előtt minden utat. Halálra ítélték ezt a bolygót és ezt nem olyan sokára mindenki érezni fogja. De a bosszúm utol fogja érni mindegyik rohadékot. Az emberek többsége tudatánál lesz nagyon is sőt lesz fegyver is a kezükben amikor elkezdődik a víz és az élelem utáni harc. És ők nem lesznek képesek úgy irányítgatni őket mint eleddig. Darabokra lesznek tépve. És tudni is fogják hogy kik ők. Gondoskodtam arról hogy sokan sokfelé tudják ki kicsoda.
Apám lebegteti bennem ezt a dolgot még most is - hogy ő a jó oldalon áll. Nem áll ott. Ő is kifizethetett volna és meg is mondtam neki hogy ő is oda tartozik és ő is kifizethet. Sőt. Elvileg az apám és ő az aki a legjobban harcol és mindent előkészített hogy nincselen emberként haljak meg. Egy rohadék patkány minden emberével együtt.
---
Csináltam több ilyet is folyamatosan apu meg összeszedte őket. Amikor bedobtam egy ilyet a mariana árokba is akkor mondta ezt nekem hogy: "Ez volt az utolsó dobásod." Rohadék.
De megtanítottam pár embernek. Szóval ide tettem a suli közelébe és bebugyoláltam és nem használtam semmire csak ment folyamatosan, hogy a gyerekek hozzászokjanak és ne tudják őket távirányítani ezek a patkányok. Ide is hozták a bemérőkocsit hogy megtalálják. De nem ment. Azután apu kiszedte belőlem hogy hol van. A helyiek meg reklamáltak hogy miért mondtam meg neki. Nos akkor még nem tudtam kiszabadulni a trükkjei alól. Egy rohadék aki az apám előbb itt volt mint én és az agyam még ki se formálódott rendesen amikor ő már azt tervezte mit fog velem megcsináltatni és hogy fog megtörni. És senki se segített hogy ki tudjak törni. De valaki csinált másikat később. És azután az is eltűnt. Szóval lassan szarni kezdtem az egészre mert mindenki csak ugatott hogy miért nem csinálok én valamit és miért így meg úgy miközben ők élték a kis életüket boldogan és jólétben... mindegyik tőlem várta a megoldást tenni egyik se volt hajlandó semmit se. Pedig itt a környéken igen sokan tudták mi a helyzet. Végül megdumáltam velük hogy más területekről megyünk át mások területére úgy nem tudja kiszedni belőlünk hol van elrejtve bemérni meg nem tudták úgy. Szóval lett egy két ilyen utazó ügynök akik szórták főleg az iskolák környékét ilyen aktív használaton kívüli hajtóművekkel, amiket nem tudott apám és a többiek patkány csapata bemérni. A sanyi meg a többi aktívan járták itt a környéket és monitorozták a dolgot hogy megy e bármi. És idegeskedtek hogy ha ment. Aztán lassan itt is lett egy két ember akik megértették mi a helyzet. Nem tudom most megy e ilyen a környéken remélem hogy igen. De azt tudom hogy a vöröskereszt téri oviban szoktak átöltözni a pornós kurvák meg némelyik szarházi másik maszkba... szóval ki tudja mennyire rohadt a környék még mindig.
Szóval apám volt az aki kiszedte belőlem. Először felvetettem neki hogy miért nem csináljuk ezt? Erre nem tudott hirtelen mit mondani. És nem szóltam neki de én önállóan elkezdtem csinálni. Akkor ez már bizonyíték volt arra hogy ő is rohadt szarházi. De akkor még mindig nem láttam annak ami. Még mindig szerettem, és a meséje elvarázsolt hogy ő a hős meg a jó. Egy rohadék volt és azért akarta összeszedni mert ne makarta hogy a gyerekek önállóan az ő és a circusz irányítása nélkül képesek legyenek gondolkodni és döntéseket hozni. Szólt a sanyinak hogy jöjjön ide és ellenőizze, majd gondoskodott róla hogy mögé bújva el tudjon rejtőzni és mondhassa hogy a sanyi meghajtott... Hazudott és szarházi volt. Tudat alatt rájöttem. De egyébként volt valaki aki mondta is akkor is hogy ki fogja szedni belőled. De csináljam meg így majd csinálunk másikat és akkor a többi is látni fogja ki is az én apám valójában. Egy rohadék.
Még most is meg tud hajtani minimlis mértékben ingatja bennem az emlékeket amiket elfelejtettem és úgy küldi vissza hogy ezzel fésülni tudja a valóságot. Csak minden emlékfoszányról eszembe jut a többi ami szintén hozzá tartozik a dologhoz.
Ja apám egy rohadék.
EGyébként eszembe jutot az is hogy a harcsa szólt hogy a móni támadni fog és forduljak meg. Kérlek kérlek. Miért csinálta fel nem foghatom. Bár nem lett volna halálos az sem szóval mindegy. Csak meg akartam mutatni a móninak hogy amíg benne van ebben a mocsokban ott csak lefelé van irány. Le a pokolba. Ez a mocsok csak rongál és rohaszt mindenkit hiába a csillogó villogó máz rajta. Ragad mint az egérfogó ragasztó és nem csak azok döglenek bele akik benne vannak hanem a többi is.
Azután csináltam egy pár olyat is amit nem lehet érzékelni mert annyira simán megy. Azt is megtanítottam nekik. A masáéktól kaptam egy pár ilyet meg a többiből is csináltam ilyeneket. És elkezdtem szórni meg tanítani mindenkinek aki hajlandó volt odafigyelni. És gyártottuk. Először csak én azután egyre többen. Ezért akartam hogy mindig mindenki figyeljen oda arra mit csinálok. De nem látom még mindig sok értelmét zombi még mindig mindenki vagy rohadék... a főiskolán ott vannak a szarházik mind belőlük lesz a tanító. Ők fogják tanítani a többieket. Azt pl a gyarmati rohadék csinálja. Az is egy alja mocsok, az igazgatóval és a főigazgatóva legyütt. Meg az egész tanári karral meg a többi rohadékkal. Persze a legtöbb akinek ezt kiszivárogtattam arra használta hogy magának pénzt lopjon innen onnan. És erre apám is rájátszot a többivel együtt. De a sanyi rájött hogy: "te ezt úgy csinálta meg a gyerek hogy nem is érzek semmit se belőle amikor megy. Lehet hogy ilyeneket tett az iskola mellé is?" kérdezte aggódva... jajajjj oda a sok pornós kurva, az ingyen kis szőrtelen kisfiúk szájába engedet faszod mi... patkány rohadék. És ahogy nézem a gyerekeket ma hát nem értem el nagy eredményt. Semmit se. De nem baj. Megkapják ők is amit megérdemelnek.
---
És most eszembe jutott mit mondott apu amikor mondtam neki ezt hogy így fogom csinálni hogy kiszórok egy csomó hajtóművet beindítom és leszigetelem és hozzászoktatok mindenkit. "Én is ezt csinálom fiam. Nem használom. Ezért szivatnak meg állandóan és ők meg használják és mindig csinálnak újat hogy kiszedjék belőlem hol van." "De hogy szedik ki belőled?" "Hát úgy ahogy én szedtem ki belőled. Az öregek. Ők voltak itt előbb."
Ezért volt kénytelen ő is használni. A masa gyerek kerek perec kijelentette, hogy márpedig ő használni fogja. A molnár is így döntött. És a többi is. És szépen az ilyen szarházik mind összefogtak hogy ne tudjuk az embereket hozzászoktatni ehhez, mert az veszélyeztette a mérhetetlen szabadságukat a tekintetben hogy lophassanak csalhassanak, ölhessenek és baszhassanak büntetlenül bárkit bárkitől.  Végül apu is elmerült. Nem volt más választása. Egy darabig. És én meg már jó pár éve nem tudom mi van vele ha még él.
A harcsa is ilyen meg a móni is. Elmerültek és olyanok közé kerültek akik mind használták arra hogy a többi embert hülyítsék és bekondícionálják, hogy elmebeteg rohadékok legyenek akik engem támadnak és gondolom aput is. Nyílt beszéd meg egyáltalán nincs. Még most se.
A harcsa bandája is azon dolgozott hogy őt irányítani tudja. Ő meg szépen belesétált a dologba. "Ugyan már csak partizunk." mondta. "Ezek azon dolgoznak hogy téged tudjanak irányítani és szarházit csináljanak belőled." mondtam én neki. De már késő volt. A szülei kondícionálása, azok az élmények amin keresztül ment már megrágták a pszichéjét és vakká vált a rohadék létforma érzékelésére.
Az öreg masát se tudtam meghajtani csak a fizikai erőszak lehetősége rettentette meg de az se nagyon. Adott egy pár hajtóművet azokat amik nem voltak olyan erősek hogy nehogy ne maradjon a kezében népnyúzó és butító eszköz és röhögött rajtam. Szarházi volt ő is. De csináltam belőle erőset. Összeszedtem.
A többi úgyszintén. Rohadékok és azok is maradtak. És a pettkó meg a gál család volt a masákkal meg az ikóékkal a legtetején ennek a mocsoknak, a sanyival meg a mészárossal bezárva. Azok is azon igyekeztek hogy mindenki gondolat nélküli robot rabszolga legyen akiket úgy irányítanak ahogy akarnak.
Nincs nyílt beszéd és nincs tiszta helyzet. Mindenki manipulál mindenkit körbe körbe és csak egy dologban egyeznek meg: a saját zsebét tömi mind és azon igyekeznek hogy ez az eszköz amivel butítanak mindenkit a kezükben maradhasson. És közben azok is engem támadtak, akiknek segítettem észhez térni. Azok ugyanolyan rohadék mocskok mint emezek. Szarházik. És egyre több ilyen lett. De lett - igaz kevés - olyan is aki megcsinálta ugyanezt.
A mostani véleményeim pusztán az emlékekre támaszkodnak amik hol itt hol ott előbukkannak részletekben és darabokban - tehát igen megbízhatatlanok anélkül hogy meg tudnám beszélni őket másokkal. Már a világháborúkat is ezzel robbantották ki. Ezek a szarházik meg bármire képesek hogy soha ne legyen nyílt fórum erről. De van. Legalábbis itt esik erről szó. Én írok róla. Bár nem tudom olvassa e egyáltalán bárki is a sorokat amiket leírok.
Végül úgy döntöttem hogy ha másként nem megy akkor így is jó. Így terjesztem akkor én is. Egyre több ember használja egyre nagyobb az esélye hogy lebukik a módszer. És egyre többen szoknak hozzá, mert kénytelenek gyakorolni a tudatosság gyakorlatát.
Amikor a mérőműszereimet terítettem, hogy mérjem a légkör állapotát - akkor kiszórtam egy csomó hajtórendszert is. Apám szememre vetette, hogy nem kellett volna akkor hajtókat is kirakni és akkor nem szedték volna össze. Mondtam hogy a hajtókat a közelébe se raktam a műszereknek és a kettőnek semmi köze nem volt egymáshoz az égadta világon mint hogy ugyanakkor terítettem mindkettőt. A műszereket nem azért szedték össze, mert hajtókat tettem ki, hanem azért mert azok akikkel összeszedették irányítható zombik voltak és előttük titkolták mit kell összeszedniük - azaz várjunk csak el kellett nekik mondaniuk hogy mit keressenek azaz nem is tudták bemérni azaz akkor figyeltek hogy hova tettem a hajtókat és összeszedték. Persze mert tudták hogy én is ezt csinálom. Apuból kiszedték az öregek. Rohadékok.
Férgek. Patkányok. Szóval ez a helyzet.
Tudja mind hogy mi van. Ezért az információt terjesztem. Ezért rugattak ki mindenhonnan és ezért tettek lehetetlenné mindenhol ahová mentem. Beszélni és írni fogok amíg csak élek. Az emberek többsége viszont annyira ostoba hogy remény az már nincs. És a legtöbb meg szarházi. A harcsa se értette meg hogy ha bent marad akkor szarházivá lesz. Azzá lett. És még csak észre se vette. Azt mondta "én nem tudok másképp élni, de segítek bentről..." Cica olyan nincs. Ha kiszórsz egy jópár - rengeteg hajtót úgy hogy a többi nem tud róla és ott is marad és működik jól bebugyolálva ferritbe, akkor segítesz. És ha beszélsz és elondod mindeninek ami van akkor segítesz. De ezek egyikét se csinálod és csináltad, mert nem tudtad megcsinálni. Körbevettek téged is a szarházik és még csak észre se vetted hogy azok mind azok.
A rizs ais előadta hogy ő feladja és ne mcsinálja tovább... mondom "Mit?" "Hát ezt. Mert bármit próbál meg mindig kiszedi belőle az apja és szétszed mindent amit megcsinál." Csak épp azt felejtette elmondani hogy ő maga ment az apjához hogy segítsen neki. Előadta hogy mit adott be nekem majd mondta hogy azért nézze át a dolgot - a kislányról volt szó az inkubátorukban - hogy jó lesz e így, mert nem biztos a dolgában.
Soha sem csinált semmit se az én céljaim érdekében. Az egész pettkó család rohadt. És a gálék ugyanúgy és az összes többi is akik használják. Arra használják ugyanis hogy figyelik ki csinál újat és hova teszi hogy összeszedjék és megsemmisítsék.
Mondtam apámnak hogy bombacsapdát teszek melléjük, hogy ne tudják összeszedni és úgy fogom lerakni őket. "Ne azt ne csináld..." mondja ő. De megcsináltam. Kitettem egy csomó olyat is ami mellé tettem bombát is ha hozzányúlnak felrobban felgyullad elég azzal együtt aki odamegy. De akkor meg robotokkal szedették ki és nem sajnáltak erre milliárdokat költeni - nekik volt miből. Én a szeméttelepről szedtem össze mindent ők meg szórták a pénzt hogy megállítsanak, megállítsák a folyamatot hogy értelmes gondolkodni képes embereket csináljak mindenkiből.
De a helyzet mégis változott. Még mindig igen sok a zombi távirányított, de mégis lettek olyanok akik tudtak kitenni hajtókat amiket nem használtak semmire csak emelték vele a tudatosság és a megszokás szintjét. Hogy mindenki képes legyen értelmesen gondolkodni és ne tudja a többi rohadék meghajtani őket, hogy hozzászokjanak. És volt egy pár másik aki csinálta. A pusztulás meg már itt van a küszöbön. Úgyhogy amikor odaérünk lesz elég öntudatos katona aki bizony azoknak a fejébe fog golyót ereszteni és azoknak a torkát fogja átvágni akik ezt a helyzetet létrehozták és azon dolgoztak hogy engem és apámat meg a többit lehetetlennétegyék hogy ne tudjunk gondolkodó felelős embereket csinálni senkiből. Ők pontosan tudják ki kicsoda és amikor elkezdődik az élet halál harc ők jobban verekednek ezeknél a patkányoknál. Mi verekszünk jobban és a technika terén is jobbak vagyunk. A pénz nem fogja a patkányokat megmenteni. Rohadékok. A bosszúm utol fog érni benneteket.
Fizetni fogtok mindenért.
Az ifjabb gál zoli is kirakott egy párat azután az apja szólt neki - nem hajtotta meg, csak szólt neki mint az apa a fiának szokott hogy rakj rendet a hálószobádban - hogy szedje össze őket és ő összeszedte.
Mindegyi kazt hazudta hogy ő igen ezt csinálja és segít az embereknek tudatossá válni, de nem ezt csinálták. Egyik se csinálta. Sőt ha kikerült egy hajtórendszerük csináltak egy másikat egy erősebbet amivel meg tudják hülyíteni az embereket. És mind hazudott. Apám tényleg csinálta korábban, de belefáradt. Elmerült. Túl sok volt a szarházi. És most is sokan vannak.
---
Ó hogy basznátok meg... az enercomos csapat... :-D Kiugrott a nyúl ezek szerint. Gecser rendben van, de a brigi megetetett téged is. Aaaa ez szar volt.
...
uppsz valami töredék előkerült a pettkóékról is... hold on...Eszembe jutott egy emlékrészlet amikor megkerestek minket hogy akkor most ők is beszállnak ebbe és csinálják, de pettkó nagyap állat volt és olyan hálózatot alvó részekkel épített ki, hogy nekik még sokáig kell azt lebontani... na ja. oké mondtuk akkor.
Volt bunyó, az öreg pettkó ali próbálkozott meggyőztem néhány kemény pofonnal hogy én vagyok a jobb nehogy nekem jöjjön amíg a "gonoszt játtsza" ellenem mert akkor megölöm. Az öreg alinak volt egy talonja amiről azt gondolta senki sem ismeri... kivédtem pedig be akarta vinni már ott, ütöttem neki egy olyat hogy térdre rogyott és elig kapott levegőt. A rizsa kérdezte hogy oké hogy volt ez amikor elemeztük, mondom hogy egyszerű kivédeni. A rizsa mondja hogy megcsinálni meg tudja csinálni csak kivédenie nem sikerült még egyszer sem. Megmutatom szivesen. Mondom neki csinálja lassan. "Ezt lassan? Hogyan nem lehet." "Hát csinálhatod gyorsan is csak úgy nem tudom mit fogsz érzékelni abból amit én csinálok." Az apja fejben mondta neki akkor hogy ne fiam ne próbáldd meg mert baj lesz... Akkor megcsinálta lassan és megmutattam mit kell tenni hogy kivédd. Erre az öreg pettkó meghajtott hogy erre ne emlékezzek csak az előtte lévőkre.
Amikor felvettem az öreg gált és petkóalit az egyik milliárdos elitklubban - ahova elbújtak mert oda az alja nem tud bejutni és ott leglább megbeszélhették a stratégiai lépéseket amiket követtek - szóval ott felvettem miket mondanak. Hogy megmutassam mindenkinek hogy mekkora rohadék mindkettő. Szép kis beszélgetés volt nem mondom kitettek magukért, de lebuktam. Felúton rájött valamelyik hogy ott vagyok a közelben. A gál kapott valami jelzést valakitől. De én szolgáltam ki őket és jól megtunkoltam a piájukat valami saponi származékkal amitől fostak pár napig utána - mellékesen - és az öreg gál rájött hogy én vagyok az. Támadott is egyből én meg a tálcával adtam neki egyet. Az öreg pettkó ali mondta neki hogy gyere ketten vagyunk nyírjuk ki most. Csak gondoskodtam róla hogy az öreg gálnak ettől elmenjen a kedve és ne legyen harcképes - úgy ütöttem meg a tálcával. Szóval egyedül akkor már a pettkó nem volt akkora legény a talpán...
Akkor még az elején említettek egy régmúltbeli eseményt az öreg pettkó vetette fel. Én nem tudtam mi az és nem is emlékeztem pontosan mi is volt az de apu tudta. Nem mondta akkor meg, de rájöttem hogy készülnek valamire és a hozzáállásukból kivettem hogy ők nem fognak velem és a céljaimmal soha se közösködni. Szóval megvezettek minket. Apűm meg mondta hogy ezt most megesszük és majd a végén kiköpjük.
A gecser még akkor időzítette az egyik üzenetet hogy még mindig kosztümben... :-D nem tudom hogy ez most érinti e őt merthogy ő is a pettkó istállóból való. Meg az egész enercomos csapat szinte mind. Akkor azok is kérdőjelesek. A pettkó és a gál család nem. Ők még most is azon dolgoznak teljes erővel hogy megöljenek meggátoljanak minden változást ebbe az irányba.
A gecser is sáros. "Szóval mi volt ezzel a buzi bárral?" kérdezte a csaj... "Éveztem mint az állat..." mondta a gecser fejben hangosan meg: "ááá nem akarok beszélni róla szégyellem." "Én is élveztem nem tudom ezeknek mi bajuk vele. Ki kéne takarítani őket innen."
Enercomos csapat kuka. Szarházi mind. És akkor megint nem értem apu helyzetét és mit is csinál... bár ha egyedül van akkor lehet sok verzió is. Az öreg pettkó ali meg belebújt a pihenő karakterbe amit a papának csináltam és telirakta szarral. Később azt mondta magyarázatként mert rájött hogy valaki beleszart az ő mosógépszerelős pihenő tartalék karakterébe és hogy az a valaki én voltam. Mondtam neki hogy nem én voltam. Ott is futottam egy kört mert az akinek mondtam hogy az öreg pettkó alinak van egy ilyen karaktere tartalékba ha nagyon megtornáztatják és nem bírja a feszkót, az mondta hogy ő abba belemegy és tönkreteszi. Megkerestem hogy akkor hogy is volt ez? És miért gondolja a pettkó ali hogy én voltam? És kiderült hogy úgy csinálta meg hogy hagyott benne üzenetet a pettkó alinak és nem is rakott bele semmit se. Az is az ő szövetségese volt.
Tényleg miért is nem akarta apu elmondani hogy mi volt az az esemény? Üzenet volt neki is? Mi volt az a régi történet amire utalt a pettkó ali? Mi történt? És mi volt az összefüggés a mi helyzetünkkel? Vagy fogalmazzak inkább úgy hogy az én helyzetemmel. megint ugyanaz a támadó stratégia zajlik amióta az enercomos csapat itt ólálkodik körülöttem. Mondtam a csajnak hogy majd jöjjön ide és majd arról fog eszembe jutni az egész történet. Itt volt tegnap. De érdekes hogy azóta megint támadnak keményen és aktívan és megint ugatnak egy páran... Ja már akkor feltűnt hogy a gecser is a harmadik rendszeren írt nekem előre üzenetet... Hogy a fenébe van ez. Megint csak arra tudok gondolni hogy apám áll e mögött megint. És ő a szarházi. Miért dolgozott állandóan ezekkel a szarházikkal? Nem volt más. Én se találtam másokat nagyon. Az mind beépülő volt azzal a céllal hogy ellopják az üzleteket. És el is lopták. Apám meg asszisztált mindehhez. Miért? Mert szarházi? Nagyon úgy tűnik. Minden stratégiai húzásból kizárt sőt... ne mértem a dolgot. Mintha őt is hallottam volna itt ólálkodni... De ne mértettem mit akart és mit mondott. Kétértelmű volt mint mindig. "Már semmit se tudok csinálni..." vagy "Már semmit se tudnak csinálni..." mindezt amolyan nevető hangszínnel... vagy "már semmit se tudna csinálni..."
Végül teljesen mindegy rohad minden szét és olybá tűnik elbukott az egész rohadt horda. Megrohadt és elpusztul. Ez a kép. És semmi de semmi se változott semmilyen irányba se. Szarházi mindenki és meg is kapja a magáét mind. Ülhetnek a pénzhegyeken amit nem fogna ktudni megenni egyik se.
ja várjunk csak emlékszem apu elmondta mi volt az végül. A régi történetet talán nem... bár itt még van bennem gyanú még mindig... szóval hogy ez volt a történet lényege hogy eljéttszák a pajtit felderítenek mindent és kirántják a szőnyeget alólunk. De nem voltam nyugodt soha amikor apu elhallgatott valamit előlem, mert az semmi jót nem jelentett a számomra soha és nem vagyok meggyőződve hogy a célom számára hogy volt. Ááá de rohadt ez. De arra emlékszem hogy azt beszéltük hogy amikor ez kiderül és eszembe jut az már a matt lesz nekik. Nem fognak tudni kibújni belőle mert ezeket mind felvettük és dokumentáltuk mindenki számára. Már aki képes a bizonyítékokat annak látni ami.
---
Tényleg a zénó adta a tippet hogy hol szoktak találkozni a gál meg a pettkó.
---
Annak idején a harcsa a móni az évi meg az andi összefogtak hogy mgöljenek. Apu megkérdezett, hogy hajlandó vagyok e feltenni az értékítéletemre az életemet. Mondtam hogy igen, mert én azt állítottam hogy mocskos mind a négy. Korábban az évi mondta hogy vigyázzak a harcsával meg a mónival mert ilyen meg olyan erősek. Mondtam neki hogy ááá harmatgyengék. Felkapta a fejét. "Úgy gondolod?" kérdi. "Nem. Nem úgy gondolom, hanem tudom." "Miért?" "Azért mert már bepróbálkoztak nálam korábban."
Ezért találta ki hogy majd besegít az andival. A móni meg a harcsa "kezeltek" és közben felvették a szexet online meg az évi adta nekik az ukászt hogy mit hogy csináljanak. Valamelyiket meghajtottam, hogy úgy csinálják amikor az évi nem tud odajönni személyesen, hogy kiderüljön hogyan csinálja. Így online el kellett mondania nekik hogy mit hogy csináljanak mi meg figyeltünk. Persze emezeket érdekelte a dolog úgyhogy belementek. Apu mondta nekik hogy ha meghal a fiam megöllek benneteket mind. Ezért mondta valamelyik hogy fordulj meg kérlek kérlek... szerintem a harcsa volt. De ez lényegtelen. Mocskos mind. Ezért tettük a villanyszerelős pettkó szövetséges mellé őket egy videóba a zongora történetéről. A villanyszerelős csávónak szólt valaki hogy emlékeztetőket gyártunk ezért lelépett. Az szólt akinek azt a furcsa kézállású karaktert csináltam és akit a harcsa igyekezett úgy beállítani mint az igazi apukáját... valószínűleg a handlere volt, az aki őt szeretettel kondícionálta. Az is szarházi. Jack Houweling a youtube számlája. De azok is korábbi felvételek mind. Apu tévedett. Persze én is. A nők, a düh és az apám. Ezek a vakfoltjaim.
Volt egy csapat akiknek mondtam is hogy apámmal szemben is óvatosnak kell lenniük és nem bízhtnak meg mindenben amit mond. Végig kell gondolniuk és ki kell elemezniük a várható ártó hatásokat, mert apu beleviszi őket anélkül hogy látná pontosan az egészséges határokat. Ezt el is ismerte később, hogy ő már ezeket nem látja tisztán. Túl sok idő az állandó hazudozás földjén elrohasztja mindenkinek a pszichéjét. De ő még akkor tartotta magát a célhoz, ahhoz amit én fogalmaztam meg... vagy legalábbis szeretném ezt hinni.
Felállítottam ennek a csapatnak egy stratégiát az ilyen helyzetekre. A pettkóékat akarta apu megszivatni velük. Le is húzták őket ügyesen. De az ilyen helyzetek azokat akik ilyenkor kontaktba kerülnek megterheli és visszafelé húzza. Single track mind vs csavaros hazudozó elme. A kettő nem megy együtt. Egy seggel két lovat nem lehet megülni. Nem tud egyenes és tiszta gondolkodású lenni senki, aki elmerül az állandó hazudozás és átverás világába. Mert ott el kell felejteni a legtetején hogy ki vagy te és miért küzdesz és el kell adnod magad mint szarházi. Ott viszont ez nem megy úgy hogy csak eljátszod. Azok érzékelik hogy az vagy e vagy sem. Észreveszik a legapróbb jelét is a viszolygásnak. Aki nem ilyen és mégis belemegy az sérül. Pszichikailag megsérül benne az egység és az egész-ség. Törötté válik. Kidolgoztunk valami kényszermegoldást és stratégiát hogyan lehet kezelni az ilyen helyzetet. Akik kontaktolnak azok "játszanak" akik meg ápolók azok megőrzik a tiszta fejüket és időről időre felülvizsgálatot tartanak azoknak akik játszanak a pályán. A pettkóékkal meg igyekeztem ezt aprojektet rövidre szabni. Mondtam nekik hogy ne törekedjenek a nagyon alapos hosszú távú megtévesztésre. Igyekezzenek jól megcsinálni de fontosabb legyen a többiek egészsége és aki meginog azt ki kell venni onnan. A kettős keretmese is károkat okoz. Az se egy egészséges gondolkodású embernek való. Rosszul lesz tőle és nem is tudja igazán jól megoldani. Meg kell húzni a saját határokat is előre jól átgondoltan mindenkinek, hogy mi az amibe belemegy és mibe nem. Ahogy én is csináltam. Akik meg nem akarnak többes keretrendszerben gondolkodni hogy megőrizzék az elméjük és a pszichéjük egységét azok meg minimum programként elfelejthetik hogy elemezzék tudatosan a történteket bizonyos időhatárok és helyzethatárok között, és csak a teendőkre figyelve arra koncentrálva kikerülhetik a többiek lebuktatását. Iskola lett. Mocsokfürdő, tisztálkodás folyamatos felülvizsgálat és visszajelzés hogy mi történik miért és hogyan. mindezt őgy hogy a csoport mindig tudja mi a cél és mit miért és hogyan csinál, mik a veszélyek és hogyan lehet velük dűlőre jutni. Műhely. Az emlékezet törlésének használata. De lebuktak talán másodszor vagy harmadszor amikor pénzt akartak kihajtani a pettkóból. Rájött hogy mi van. Apu ígérte hogy ha nem megy továb és nem tudnak több pénz kihajtani belőlük akkor majd ő visszaszáll a finanszírozásba addig elhúzódik. Nem tudom hogy lett.
Itt az andi meg az évi egy másik bőrben. Én is alig ismertem fel az andit. Ezt a karaktert én csináltam neki. "De most én leszek a rámenős és te a szende." mondta az évinek. Ők együtt "járnak" mozognak és szexelnek többnyire. Együtt dolgoznak. Lopnak csalnak és kurválkodnak. Természetes alapon nagyon erős hajtók. Szexhajtók. De másban is jók. Ezt itt vettük fel Pesten még kb akkor amikor ott dolgoztam és a teleki téren laktam... nem véletlenül tette apu őket is a másik szarházi mellé egy videóba. Oda tartoznak. Ja megszivattam őket ezekkel a karakterekkel mert ezek nem az enyémek voltak csak megmutattam és megcsináltattam velük. Hahaha remélem bele is bújtak máskor máshol... :-d
---
Ja a zénó is átverte a saját csapatát a másodhegedűs haverjával együtt. Nem úgy csinálták meg a kiképzéseket ahogy én tanítottam és tettek triggereket az emberekbe hogy tudják őket irányítani. Az öreg pettkó ali azért volt olyan nyugodt amikor a rizsa ment panaszkodni hozzá hogy "apa szerintem ez a zénó nem azt csinálja amit mi szeretnénk..." Nyugtatgatta hogy minden rendben és a zénó betette nekik a triggert... "De apa nem működik. Megvertek." Hát persze az ő csapatával külön kellett foglalkozni, mert ők úgy gondolták hogy majd ha nem is a legtetején de madj azokat átverik és lesz bázisuk alul. Hát a zénó helyettesítette a pettkót... ez mindent elmond önmagában. A haverja úgyszintén szarházi. De emgtanítottuk a csapatukat arra hogyan tudják kitakarítani a szemetet, már akit lehetett.
Az évi és az andika is szarházik. Nem a feladatra költötték azt a pénzt ami arra volt szánva. Most szépen kiköhögik vagy kiverjük belőlük is. Egymásra talált ez a négy kurva. A harcsa lány a móni az évi meg az andika. Az évi a legravaszabb közöttük. Most betámadtak ők is engem és ez sokba fog kerülni nekik.
Zénó és a tejes... jó barátok és a tejest egyébként meg a zénóék forgatták meg anno ők szedték ki belőle a pénzt amit a led lámpákból szerzett és amit én csináltam neki. Azt hitte hogy majd ő megállja a helyét odafent, mert ők csinálták a torgyánt anno, meg a gyurcsányt is... csak elfelejtették hogy abban is apu segített nekik. Rá is baszott azért húzódott le kicsit lejjebb. De az is megmaradt szarházinak. Gondolkodtam rajta hogy kipasszírozom belőle én a pénzeket, de apu azt mondta hagyjam, ki fogják azok szedni belőle nem olyan jó mint ő azt képzeli és nem kell nekem ezzel foglalkozni. Így is lett. A szarházi az szarházi. De a zénó csapatában lett egy jó pár ember akik kikupálódtak.
---Ja a jbl hangfalat is én csináltam. A baba beleült, mert ő sok pénzt akar. Apuval megalkudott így tudtuk használni, pár dolgot megcsinált persze ne múgy ahogy kértük... A mányi meg életében egy számlát se fizetett be mindig meghajtotta a postásokat hogy adják vissza neki a pénzt. Most látom volt fizetni, nem tudom meg tudta e hajtani megint őket... remélem már nem megy neki. És közben mindenkit azzal etetett hogy ő is fizeti a számlákat, meg hú meg hű meg nincs itt semmi gond a rendszerrel csak sokat iszik ez meg az és az viszi a pénzt... és röhögött azokon akik beleszakadtak a számláik kifizetésébe. A mányi is egy rohadék. Egy tetves féreg. És ezzel nincs egyedül. Ja és ez már egyszer megtörtént. A postán a mányi úgy csinált mintha befizetne és a postás kisasszonyka visszaadta neki a pénzt. És persze megkapta a csekkeket visszaigazolva hogy be van fizetve. Na mondom akkor meghajtom őket. És mi derült ki... hát a postás kisasszonyka is benne van ebben és meghajtás nélkül is visszaadta a mányinak a pénzt... összetartanak a rohadékok minden szinten. Szarházi az szarházi.
---
A werner józsi is... most nézem az orosz filmjét ott volt egy karaktere emlékszem hogy örültem hogy ott a fúrókat úgy gyártották hogy lapos és szögletes volt az oldala nem "ergonómikus" mint errefelé... fel lehetett szerelni állványra. Az is azért csinált kurvát a lányából... mányi banda oszlopos tagja...A mányi szólt a wernernek hogy ne mutassa a karaktereit meg nekem, mert csak emlékeztetőket gyártok hogy mindegyik szarházi meglegyen... Ja és mit mondott a mányi az italboltosnak... "Hát ha hozzászoktat mindnekit és mindenki tudatossá válik akkor majd folytatjuk tovább tudatosan..." és röhögött. Beleröhögött a képembe az a rohadék.
---
"De előkészítettem egy csomó mindent neked, hogy megvalósíthasd az álmaidat..." mondta az Öreg.
...
"Apu ezek mind könnyedén eljátszanak mindent. Az hogy itt és most adnak valami szeretetfélét nem befolyásolja őket abban hogy elvájanak minden lehetőséget a változások elől. És ezt is csinálják. Ha az Évi az egyik akivel az öregelőkészített valamit akkor mind rohadt. Az Évi se adja tovább úgy a kiképzési anyagot mint mi. Sőt... És ez azt is jelenti hogy az öreg vagy hülye - amit tudjuk hogy nem igaz - vagy hazudik."
"Ha az Évi az egyi akkor így van."
"Kérdezz rá. Menj oda hozzá és kérdezz rá. Látni fogod ha hazudik. És mondd el neki hogy mit művel az Évi a kiképzéseken."
Hazudott. Nem akarta hogy véget érjen a rabszolgatartó fosztogató rendszer. Hazudott és hazudott. Ez Évi az egyik olyan nő a csapatában aki kiválóan szétválasztja az itt és most pillanatait és gyűlölet nélkül hideg fejjel más irányba hajt és tart. El tud fogadni és tud szeretni is bizonyos mértékben, de a hosszú távú célokat lerázza magáról.
Viszont azok akik magukévá tették a céljaimat és elmondtak nekem mindent azoknak odaadtam én is mindent. Megkapták. Mert csak azoknak ment át akik ezt tették. A többi a természet törvényei szerint nem kaphatja meg. Hiába kémleltek ki mindent nem kaphatták meg és azért nem mert az alapállásuk rossz és helytelen és ez osztja meg őket attól hogy megkaphassák. Ezt ők nem értik. A mieink - akik ezt a célt követik: arabszolgatartó fosztogató hazug rendszer végéért harcolnak - azok meg tudják csinálni mindazt amit én is meg tudok csinálni. Jobbak a verekedésben és találékonyabbak a harc, az építés, az alkotás terén. Ez a szeretet törvénye. Több dolgot képesek megérteni mint emezek akik fosztogatni akarnak és nem akarják hogy a kiváltságos helyzetük megszűnjön. És számbelileg mi vagyunk többen. Akik kívül rekedtünk.
A circus határain kívül, a legtöbbünket kiszorították a gazdasági életből és elszigeteltek a szeretet közösségeitől, de amikor eljő az óra és harcolni kell majd az élelemért a rabszolgatartó szarházik vonítani fognak félelmükben. Meg fogjuk őket verni és meg fogjuk őket ölni.
A harcsa lány felmenői közé tartozott az az asztalos mester (Henry O'Studley)
is akinek a szerszámos szekrényét őrizgetik ezek a szarházik mint valami ereklyét. Rejtekajtó készítő volt. Ezek a szarházik kitalálták hogy megölik az uralkodó osztályt és beöltöznek a helyükre, belebújnak a bőrébe. Így elkerülték azt hogy őket mészárolják le a rohadt tetteikért és a népnyúzásért és élvezték az uralkodás előnyeit. De nem sokáig. Az emberek időről időre felismerték őket, meg a többi ilyen szarházi is vadászott rájuk ahogyan terjedt a maszkolás és megtévesztés művészete és megölték egymást is. Ezért találták ki a demokráciát. Mert ebben a rendszerben el tudnak bújni úgy hogy a látható struktúrák figuráit se tudja a nép kivégezni. Sokat dolgoztak ezen, mert időről időre ők is az akasztófán végezték.
Most az jön hogy visszatérnek a természetes hajtáshoz a trükkjeik még úgy is működnek meg akit tudnak a technikával hajtani azt még azzal hajtják. De aki megcsinálta azt és úgy ahogy én kértem azok fizikailag és szellemileg is felkészültek és meg fogják őket verni. Ha kell százszor és ezerszer addig amíg meg nem változtatják az egészet a világ minden országában. Amelyik pedig belehal annyival jobb lesz az élet a többinek.
Végül apu is rájött hogy az öreg hazudik. Azt készítette elő hogy engem soha ne fizessenek ki és mindent a látható struktúrában betonozzanak le és majd ha mindenki hozzászokott a hajtórendszerekhez akkor majd tudatosan a természetes hajtási trükkökkel visznek mindent tovább ugyanúgy.
Úgyhogy fel kellett készülnük nekünk is.
És innentől tényleg nincs más. Amelyik nem változtat, azt kényszeríteni kell, ha meg kell verni akkor meg kell verni és ha sehogyan se akar áltoztatni meg kel őket ölni. Módszeresen és ütemesen alaposan felkészülve.
És ha nem akarjátok őket megölni akkor apalosan össze kell őket verni, csonttörés, belső szervek stb. legalább 5-6 hónap lábadozás legyen. És ha megint újrakezdi akkor megint meg kell verni és ha megint akkor megint és újra és újra. És ha belefáradtok és nem bírjátok akkor váltsátok egymást. Más területről hívjatok át valakit aki megveri. És megint és megint. És ahányszor újrakezdik megint meg kell őket verni.
Ha belehalnak annyi baj legyen. Egy rohadékkal kevesebb. Amelyikőtök megöli őket nagy szolgálatot tesz a földi életnek. És ha a gyerekeik folytatják azokat is meg kell verni. Alaposan és keményen. Csontjait össsze kell törni és megint. Forgásban. És megint. És ki kell őket fosztani ellopni mindenüket - ahogy ők csinálják. Más módon nem lehet beszélni velük.
A gecsert is meg kellett verni jó párszor ahhoz hogy leállítsa magát. A harcsa lányt is eldádáztuk és szerintem azóta is páran újra megverték már. Ezt kell velük csinálni amíg le nem bontják az egészet. Mindent le kell bontaniuk amit felépítettek hogy meggátolják a változásokat. És ha ne mtetszik nekik meg kell őket verni és meg kell őket ölni. Apám még mindig próbálja őket megmenteni, de ezeket nem lehet. Pontosan tudják mit csinálnak és szarházik. Beleszarnak mindenbe. Amelyikőtök meg tudja őket ölni tegye meg. Patkányok ezek mind. Ha meg tudjátok őket verni tegyétek meg. Apám is hazudott a biztosítékokról. Nincs ezeknek se semmilyen biztosítéka. A teteje lebontotta mindegyikét. Nekik sincs mert azt meg mi bontottuk le. Mehetnek a picsába. És ki kell hogy fizessenek engem. És apámra ez ugyanúgy vonatkozik. Tőle is sokat loptak meg tőlem is. Nem beszélve a nagyapámról.
---
És megint. "De miért nem mutatod meg a triggereket amikkel engem irányítasz?" kérdem apámtól amikor kiszedte belőlem hova tettem a hajtóművet hogy a gyerekeket hozzászoktassam az iskola környékén s ne tudják őket irányítani.
"Azért mert hülyeségeket csinálsz."
"Nem csinálok hülyeségeket. Mindig ugyanazt csinálom. Ugyanaz a cél ugyanazok az alapértékek. Mindig ugyanazt tanítom mindenkinek. A valódi szeretetet és észhez térítem őket hogy lássák mi történik. És ezt te is tudod."
"De mindig kikotyogsz olyan dolgokat amikről nem szabad tudniuk."
"Ez sem igaz. Mindig meg tudtam tartani azokat a titkokat amiket meg kellett tartani."
"Azért mert én irányítottalak."
"Ez sem igaz. Rengetegszer csinálok olyat amiről még te sem tudsz és mindig sikerült megtartani." és ott elhangzott egy példa is hogy mi volt az.
"És ezek szerint ezek rohasztanak te meg folytatod ugyanazt."
...

a pettkó meg tudta hajtani a zénót akkor mi is. Csakhogy a pettkó nem hajtotta a zénót hanem hozzászoktatta a saját hajtójához és ők partnerekként dolgoztak.
Az   évi csinálta a pomplamooseban a csajt is... mekkora rohadék... és azokra is apám azt mondta hogy azok milyen jók... Na ja. Szarházi mind. Tetves férgek.
---
De megbeszéltük ezt is... persze. Emlékszem már. Akkor is elegem van. Kibaszottul elegem mindenkiből és főleg ezekből itt a folyamatos rohadék létükből. És mindenkiből aki nem mutatja magát és szarik mindenre és a magányból meg a sok patkányból akik itt "jól élnek" miközben rohasztanak szét mindent maguk körül.
Felépítettünk akkor megint és ismét egy autógyárat ezeknek... it is szokott lenni ebben a karakterben amelyikben kirakta ezt a tv állvány szekrényt. Ez is egy szarházi. Azért volt teli az a hely rohadékokkal. Apu se adott semmi olyat nekik amit ne tudtak volna meg én se. Azon erőlködtek hogy mindig eltörött nekik a hajtó tegnely az autóikban, mert nem bírta a terhelést és nem tudtak versenyezni a mi elektromos autóinkkal. Hiába tuningolták nem ment. Persze hogy nem ment és nem is fog menni, mert az elektromos motor egyenletesebben adja le a forgatónyomatékot. Csinálhatnak ők akármilyen tengelyt akkor se lesz olyan gyors az autó mint a mienk.
---
És nem csak a mányi csinálta meg azt hogy nem fizette be a számláit - vagyis úgy csinált mintha befizetné és közben visszakérte a pénzt és a postás kisasszonyka tudatosan vissza is adta neki - hanem az összes többi is. Sőt nagy cégek amelyek sikeresen működtek azok is ezt csinálták.
Azzal takaróztak, hogy jajj a munkaadói járulék így meg úgy, és közben semmit sem fizettek be. A nyolcvanas években ÜRES volt a nyugdíjjárulék kasszája a magyar állam alatt. De nem csak ott máshol is. Az Öreg csak annak fizetett nyugdíjat, aki azt csinálta amit ő akart. És ezt a nyugdíjat mindig ő pótolta azoknak akik megcsinálták amit ő meghatározott nekik. Gyakorlatilag aki nem hajlott az ő akarata szerint az megbaszhatta magát nem kapott semmit se. Anyám is azt pörgette nekem hogy de ő befizetett egy csomó pénzt a nyugdíjára. És még azon felül is a munkaadója is. Csakhogy ez nem volt igaz. Tőle levontak ténylegesen egy csomó pénzt de az soha nem ért be az államkaszába és ha be is ért onnan azonnal el is tűnt az ilyen mányi féle patkányok számláit fedezték belőle. A másik oldalon meg semmit se fizettek be. Semmit.  Leültettem akkor és kiszámoltattam vele hogy vajon mennyi az a pénzösszeg amit  befizetett nyugdíjként. Amikor kiszámolta akkor csak nézett rám keserves tekintettel. Most meg akkora a pofája hogy ő tart el engem, holott én biztosítottam a nyugdíjat amit kap most tetves kurva anyjának is meg a papának meg sok másnak is, azokból a pénzekből amit a fejlesztéseimért kivertem ezekből a patkányokból és kegyetlen módon biztosítani is tudtam, hogy érintetlen maradjon. (kikérdeztem az ÖReget hogy őezt hogy csinálja és lemásoltam persze nem teljes hűséggel kicsit tovább fejlesztve és átalakítva mert persze erről is hazudott az Öreg) Persze csak a kiváltságos szarháziknak járt ez a privilégium, azoknak akik kellően rohadt gondolkodásúak.
Szóval hogy a munkaadónak is ennyit meg annyit be kell fizetni... nagy mese. Ezt azért találták ki hogy a nem nekik engedelmeskedők üzleteit me tudják fojtani az adókkal és a járulékokkal. A többi rohadék meg semmit nem kellett befizetnie, úgy csináltak mint a mányi. És közben erre hivatkozva lenyomták a fizetéseket. A nagy imi röhögött is rajtam, hogy "hát ez van petikém ti ne mrúgtok labdába soha sem..."
Szóval így. Így működnek a nagy cégek a fosztogató és rabszolgatartó patkányok cégei és azért virágoznak és mennek olyan jól. Mert semmit se fizetnek be és mindent ráterhelnek a rabszolgákra.
 Szóval így van anyámnak - annak a szarházinak aki állandóan az idegeimet rágja - nyugdíja. Ugyanígy a nagymama is.
---
A penn state egyébként rohadt volt mind. A papa meg apu is azt mondta hogy vannak ott jók is, erre mondtam neki hogy minddel találkozni akarok. Találkoztam is velük. Persze a papa és apu is igyekeztek előlem elrejteni őket... miért is? Hiszen a többi patkány már rég felderítette hogy kik azok... tudták hogy melyik lehet az előbb mint én. És el akarták őket ELŐLEM rejteni. A papa és apu. Miért? Hát miután mégis megtaláltam őket kiderült. Azért mert mind szar. Már mind szarházi és ugyanolyan rohadt mint emezek.
Na talán nem ugyanolyan, de rohadt volt mind.
Hazudtak ők is folyamatosan nekem is. És mindig megmagyarázta hogy miért... mind a kettő. Meg kell csak nézni mit művel a mama meg anyám... mindent elmond róluk. Az én pénzemből tart el engem és még ennek fejébe jogot formál arra hogy nekem parancsolgasson. Szarházi. És pontosan ezért nem hajlandóak egyikük se nyíltan beszélni ezekről a dolgokról, mert akkor szembe kéne nézni azzal hogy mi is a valós felállás és a kiváltságos ő segít engem helyzet mindjárt nem létezne ha kimondaná ez a patkány. Pontosan tudja mi a helyzet és mégis az idegeimen táncol. És az apám is ugyanez meg a nagyapám is meg a többi rohadék is. Mind patkány. Videóket csináltak meg emlékeztetőket és végül még azokat se adták vissza és érdekes hogy pont azok nem adták vissza egyik emlékeztetőmet se, akiket a papa és apu irányítottak hozzám, "hogy ezek jók"... Apu és a papa is egy rohadék szarházi... mind az aki ebben benne van. Csak akkor fogják abbahagyni ezt a circus beli pörgést ha elég kényelmetlenné válik a számukra az ottani szereplés. És ha nincs aki kényelmetlenné teszi nekik akkor nem lesz semmi változás soha. És ha így marad, akkor már nincs olyan messze az a helyzet amikor elkezdődik az élet halál harc nyíltan, mert a föld légköre és vízháztartása felborul és láthatóvá válik az a kár amit ma még el tudnak rejteni az emberek tudata elől, mindenféle mesékkel és álmagyarázatokkal, meg a pénzért versenyeztetés patkányvermében felőrölve midnenféle gondolkodást.
Szarházi ez mind.
---
A fellner máté felvett viszont egy érdekes filmet a soros transzformálásról. Ugyan azt is én magyaráztam el neki és nem nyílt a dolog, de megcsinálta nekem emlékeztetőnek. A lényeg benne az hogy a soros transzformálásnál a beadott állandó jel hatszorosára erősödik egy bizonyos frekvencián, ami a transzformátor rezonanciafrekvenciája. De ez alatt a frekvencia alatt azonos fázisban adja ki a jelet mindkét oldalon, e felett pedig 180fokos fáziseltolásban. Persze a rezonanciafrekvencia környékén ez a fáziseltolás nem egy pillanat alatt következik be. Szóval igen komoly erősítést lehet vele megvalósítani.
Csináltam még egy pár alkatrészt is amivel variáltunk. Pl a lemezből tekercselt tekercs. Nem kör keresztmetszetű huzal hanem réz lemezből tekercselt transzformátor. HA párhuzamosan tekercseled, akkor egy transzofromátor és egy kapacitás lesz egyben. Azt is méregettem, hogy mire lehet használni és az enercomos csapattal a szélerőművekbe belekerült mint hajtórendszer elem. Jó vastag rézhuzal lapos hatalmas kapacitásértékkel. Ugyanígy a kapacitás ami egyben tekercs is... Az is érdekes megoldás és érdekes dolgokhoz vezet.
De ezek már valahogy nem kerültek vissza hozzám. Érdekes. Basszátok meg magatokat rohadékok. És gyanítom hogy apu és a papa is azért csinálta ezt így, mert úgy gondolták hogy én itt már nem leszek életben. Másként próbálták kiváltani az emlékeztetőket. Pont a máté volt az aki odajött hozzám, hogy "de rád épül minden péter, tarts ki..." "ÉS ha rám épül minden máté akkor miért nem segítetek ti mind összefogva nekem hogy a saját életemben is meglegyen a saját életterem ahol úgy tudok élni azok szerint az értékek szerint amit tanítok és amire azt mondjátok hogy kiváló és igen ez nígy van meg úgy van..." És az is csak nézett... És mit mondott? "Hogy jó a terved péter, és meg lehet csinálni csak nem úgy..." ja mondom ha nem úgy akkor az azt jelenti hogy mind meg fogrok dögleni, mert ha nem úgy csináljátok meg ahogy én azt lefektettem, akkor az oda fog vezetni ahova minden vezetett ezelőtt: a teljes pusztulásba. Mert amit ti tesztek bele a ti agyatokkal és gondolkodásotokkal, az szemét. Ezt már megtanultam apám és a nagyapám esetéből. Ők is elrohadtak és lényeges dolgokra mondják azt hogy ááá az semmiség... miközben ott lapul benne a rothadás és a szar amiből az a mocsok kivirágzott. Ők ezt a mocskot tovább akarják vinni és ti is... mondtam a máténak. A saját zsebeiteket akarjátok tömni ti is ugyanúgy mint amazok. Nincs közöttetek különbség semmi és ezt meg is fogjátok tanulni amikor elérkezik annak az ideje. Látni fogjátok hogy mekorát tévedtek most amikor nem látjátok mert a szülők meg a forgatag és az állandó nagy pénzekben való fürdésben könnyen elfeledkeztek...
Úgy bizony apám is szarházi pont úgy mint az öreg volt. Elmerült építgette ezt a mocskot és végül olyan lett amilyenre akarta és beleszeretett... tudta hogy elpusztít minden életet a földön mégse akarja elengedni, mert kényelmes. Ezért lettem ide kiszorítva és ezért került mindig valaki aki nem hagyta hogy megdögöljek annak elenére hogy rengetegszer megpróbáltam. Nem fogo mtovább csinálni most már kezdek tisztán látni.
Ami nem egyértelmű az rohadt. Ez a helyzet. És ezek közül egyik se egyértelmű hogy hol áll. Én vagyok az egyetlen aki egyértelműen kiáll ezen cél mellett. A többi mind rohadt.
Amikor ezt expozáltam azaz felhívtam rá a figyelmet és többen meg is látták a dolgot mert felszereltek rejtett kamerákat és felvették amikor ezeket megcsinálják a szarházi, akkor elkezdték a jogi és költségvetési kiskapuk felépítését. Onnantól mindegyik fizetett - azaz úgy csinált mintha fizetne - és egy mási csatornán meg fisszakapta a pénzt amit "befizetett". Ez a rendszer működik most. Amelyik vállalkozó vagy cég nem idomul a szarházik rendszeréhez azt kihagyják az infócsomagból és nem mondják meg neki hogy hol van éppen a kiskapu ahol fisszakaphatják a pénzt, hogy "versenyképesek" maradjanak. Verseny. Ja. Ahol a rajtvonal nem ugyanott van a szarháziknak és az embereknek. És lebetonoztak mindent. Olyan jogi útvesztőt építettek és pszichikai útvesztőt azoknak akik be akarnak jutni a törvényalkotás és törvényhozás rendszereibe világszerte ahol mindenki megrohad aki oda jut. Úgy lett felépítve az egész hogy ez így legyen és így maradjon. Aki nem olyan patkány hogy semmi se számítson neki az nem tud oda bejutni vagy ha be is jut bármit épít fel a többi rohadék pillanatok alatt lebontja vagy ha az se megy akkor elvágják a végrehajtás útvesztőiben. És az egész úgy van megoldva hogy mára a parlamentekbe nem lehet bejutni ha nem húzol magadra maszkot és nem veszel részt a maskarabálban azaz nem válsz ezen rohadt lelkű férgek számára irányíthatóvá. De ez lassan véget ér. Hozzászokik mindenki és a torta nagyon sokfelé lesz elosztva és nem is olyan sokára elérkezik az a pont a föld rendszerében ahol bármit megcsinálhatnak semmilyen megoldás nem lesz - "A hozunk vizet a tengerből" se fog működni - az élelem hiányára. A növénytakaró pár év alatt katasztrofális mértékben fog megtizedelődni és ezzel párhuzamosan minden el fog pusztulni. Minden élőlény. Ott hatalmas harc lesz. És azok lesznek a jobbak akik megcsinálták amit mondtam nekik és tanítottam, de sajnos már ők se fognak tudni semmit se tenni a károk ellen. Megy mindenki a picsába. De a rohadékok nem fognak az utolsó pillanatig jól élni ez sovány öröm a keserűségemben, kemény időszakot fognak átélni mind. A természet mindig benyújtja a számlát. Mindig. És ezért a számláért mindenki fizetni fog méghozzá keservesen. És apám is szarházi beidomult ebbe a mocsokba mint a többi. Meg tud még mindig forgatni, de a helyzet mutatja: semmit se változtatott ő se. Sőt rohaszt ő is mint a többi csak fifikásabb.
Ez a szarházi amelyik kirakta a tv szekrényt ennek kellett valami gyógyszer rák ellen. Akkor még nem szivárogtattam ki hogy ez is csak egy kamu betegség és mérgezés alapú amit a hullámtechnológiákkal ektiválnak és rosszabbítanak további mérgezéssel és sugárzással ha elmész az orvoshoz. Mondtam neki hogy menjen apámhoz ha kell neki a gyógyszer. Persze nem jutott semmire se. Végül megmondtam neki és azt is hogy tudom hogy a haverjainak utalta át a pénzt amit vele átutaltattam akik szintén ugyanolyan rohadék patkányok mint apám meg a többi.
Amikor a smiley egyik karakterében bringázgattam anglia és írország szerte, akkor is ők együtt tervezték meg hogyan fogják tönkretenni ezt az élményt is. Együtt kart karba öltve. Ő is ugyanolyan szarházi és ezt meg is mondtam mindekinek aki hajlandó volt odafigyelni. Őt is megverték egy jó párszor olyanok akik nem voltak hajlandóak meghajolni az akarata előtt és ne mvoltak hajlandóak megcsinálni neki olyan dolgot ami szarházi rohadt patkány húzás. Mert végiggondolták és megértették hogy azt nem csinálják meg. Apu meg úgy gondolta hogy akkor megveri. Csakhogy az alapállása szar volt és ahelyett hogy győzött volna kapott szépen egy kiadós verést. Utána jött is hozzám, hogy mégis mi történt. Hazudott. Ő maga is elhitte amit hazudik és neki akart menni olyannak aki igenis azokat az alapértékeket követi amiket tanítotam és e miatt el is tudta picsázni keményen ahogy kell. Mert azok verekszenek jobban. A természet közbeszólt. És remlem hogy péppé verik mert most kezd letisztuln ia kép hogy tényleg ő meg ez a pár haverja állt a mögött hogy szarrá szivatott állandóan. Persze mert ő az apám én meg megbíztam benne. Ezért mondta anyu neki hogy legalább azt engedje meg hogy amíg ő él addig egy tányér levest elém rakhasson. De ő ezt se akarta! Azt akarta hogy dögöljek meg az utcán a saját apám! A patkány rohadék. És semmit se adott nekünk ide a saját életünkbe mindent csak a szarházi haverjainak adott. Meg a patkányokat emelte fel és benzines autókat gyártott meg midnen szart. És most is ezt csinálja ha még él. De mint az apám meghalt. Hulla. És még mindig meg tud vezetni azokkal a hazug magyarázatokkal amikkel megtömött az a szarházi. Remélem naponta megverik amíg ne mfizeti ki nekem ami jár. Féreg. És a haverját is átverte ugyanúgy. Ő nem mondta meg neki hogy a rák nem létezik. Én megmondtam. És mit adott emez a patkány nekem? Kitette a tv szekrényt hogy fabrikálhassak belőle. Hatalmas. Rohadt tetves féreg. Az apámmal együtt meg a nagyapámmal együtt. Az összes rohadékkal együtt ugyanolyan szarházik mind. Ez a nagy büdös helyzet. Patkányvilág és patkány módon fogtok megdögleni mind. Verjétek agyon mindet apámmal együtt aki még tud mozogni és tenni.
---
Amikor az energomos cuccot is össze segítettem rakni neki, azt is úgy sikerül teladni hogy jó lesz hajtóműnek... persze azt nem mondtam senkinek hogy arra nem lesz jó az új kitaláció hogy kapacitás-induktor egyben vagy induktor-kapacitás egyben... de legalább termlenek elektromos áramot atomszennyezés nélkül. Azt is fel akarta használni apám hogy majd ha ez kiderül akkor ezzel fogja elvágni az utat előtte... sikerült is ha nem is ő volt és csak leadta a tipett valakinek az "orosz" felségterület alá tartozó vazallus területeken nem nagyon sikerült átvinni a dolgot. Még a "hivatalos rendszeren" se. Hát még a privát szektorba. Pedig szélenergiával működő erőművet bűrki csinálhat és még csak magasra se kell tenni.
A legnagyobb hiba amit mindenki elkövet hogy a tekercseket sorba kötik. Úgy is ad áramot de kevsebbet mint párhuzamosan.
Párhuzamosan meg úgy kell kötni őket hogy mindegyiket ki kell vezetni egy közösítő toroidra (kör alakú vasmag) és onnan levenni a közösen termet áramot. Meg lehet fűszerezni kapacitással is hogy ínycsiklandóbb legyen és egy kis generátor is leadhat igen komoly teljesítményeket.
Az elektromos autómba is úgy tettem be a motort hogy minden tekercset külön kivezettem. A motorokban is sorba kötik a tekercseket többnyire. A legvékonyabb huzalllal csináltam és sokat párhuzamosan tekercseltem alacsony csévemenet számmal. Három fordulatot több párhuzamosan kötött vékony rézhuzallal. 0.18- 0.17 amit kézzel fel tudtam úgy tekercselni hogy nem szakadt el. Ha még vékonyabb van még jobb, mert nagyobb lehet a menetszám. Párhuzamosan meg eloszlik az áram terhelés és mehet rajta nagyobb koksz is a nélkül hogy elégne. Persze mert ezeket a vékony rézhuzalokat teszik olvadóbiztosítékba is sok helyen...
Kalkulálni kell nyilván. Azután csináltam egy vezérlő programot a motorhoz és ment mint a gép. A gázpedálra lépve a motor így nem kis késéssel reagál és kezd gyorsulni hanem szinte azonnal jelentkezik a forgatónyomaték. És ha nem az akkumlátort terheljük az ilyenkor fellépő esetleg több száz amperes áramterheléssel, hanem egy superkondi telepet ahol több párhuzamosan és sorba kapcsolt superkapacitás adja a kokszot (gyors feltöltődés és gyors kisülés az alacsony belső ellenállása miatt ESR aza ekvivalens ellenállás), akkor kilő az autó alólad úgy hogy sokáig mehet ne mmerül le azonnal a telep.
Persze egyik se csinálta meg úgy az elektromos autókat hogy jól menjenek. Egyik se. Mind rohadt volt és milliókat kaszált és kaszál és semmit se csináltak meg abból amiért annyit dolgoztam. Apám se.
Apu a papa és apu és a pettkó abban a karakterben konzukltáltak amit a papának csináltam. Ugyanúgy ahogy a pettkó a villanyszerelős szarházival csinálta. Engem meg a két rohadék azzal szivatott hogy jó csapjuk be a pettkót és szivassuk meg. "TE emlékszel jani?" kérdi a papa. "Nem." hazudott apu.
"De papa miért nem tettél indukciós szűrőt a fender erősítőbe akkor?" "Mert nem akarták." mondta és apura nézett az enyhén megrándult és elmosolyodott. "De miért?" "Mert a RC pi filter olcsóbb volt." mondta. "Nem akarták..." ezt mondta. De azt értette alatta hogy mert nem akartam, mert úgy túl drága lett volna. És erre már ott akor rájöttem hogy szivatnak. És többször is rájöttem erre. Amikor először elverték aput, akkor azt mondtam hogy "na végre! Van mégis vlaami értelme annak hogy beszélek és figyel valaki." Apu mondta a wernernek hogy ne mutassa magát és a karaktereit nekem, mert őt bízta meg azzal hogy a cserkész meg gyerektáborokban kondícionálja a gyerekeket kurvának meg rohadéknak. Bazmeg... És együtt csinálták a ettkóval meg a többivel. Rohadt tetves patkányok. Mind. Azért érezte magát olyan jól a gecser is meg a böröcz is apám cégeiben, meg a többi a lorencz meg a mezőfi meg a gyenge betti meg a többi, mert ezek mind szarházik voltak és szét kúrtak mindent amit csak tudtak. Az a rohadt patkány. Azért lassan tisztul a kép. A vége felé egyre több hibát vétett apám. Egyre többször döbbentem rá hogy szivatnak engem a nagyapámmal a huszti familiával.  A fellner szarházi is csak arra játszott hogy soros dörgölőzőként majd itt vezessenek tovább és tudjak mibe kaapszkodni hogy tovább szivassanak és a hozzám kötött emlékeztetőik előkerüljenek és össze tudjanak szedni mindent amit én csináltam. Mégse tudják összeszedni, mert soha nem lesznek olyanok mint én. Patkányok. Szarházik. Szivárogtattam csak úgy a semmibe reménykedve abban hogy valaki végre talán egyszer meghallja és szétcsap ebben a rohadt disznóólban és megnyuvasztja mindet.
Dobáltam a tudást a semmibe és semmit se kaptam vissza. De ma már nem érdekel ez se. Rohadékok mind.
Most kezdek rádöbbenni hogy ez az egész szeméthegy pokolra való és oda is fog kerülni. Anyám azért maradt mellettem mert ő volt az aki úgy nevelt és megértette velem mi az a rabszolgatartó rendszer onnantól ellene voltam. Viszont ő maga is hülye lett, mert a saját apja és az anyja is megvezette, sőt hajtani is tudták őt is. Meghülyült. Szadizott, mert közben elhitte hogy én vagyok a gonosz holott apám dobott bele a fegyverfejlesztésbe és még azt is rámkenték amit nem én csináltam hanem ők sokkal korábban. Ezért tudta elintézni azt hogy szinte mindenhova bejutottam.
És volt ezért egy egy aki itt ott dörgölőzés gyanánt, hogy hátha valami neki is leesik itt ott adott valami ténylegeset. Egy időben elkezdtem apámat is megszivatni egy pár dologgal. Akkor döntött úgy hogy felszámolja ezt a karaktert az apámat. Azóta hulla. És maradjon is ez így és remélem aki ezt csinálta hamarosan hulla lesz az összes haverjával együtt... vagy még jobban remélem hogy megéri mind amikor vonítani fognak a pénzhegy tetején ülve és nem lesz mit enniük. Inkább ezt kívánom nekik. Éljenek addig és keserves kínok között pusztuljanak a szeméthegy tetején. Patkányok. Mind összetart. Az összes rohadék rabszolgatartó fosztogató szarházi.
És eszembe is jutott az is hogy nem egyszer döbbentem rá hogy apám az a patkány aki engem szivat és tönkre akar tenni. Nem egyszer. És olyankor mindig csinált egy új hajtórendszert amivel újra rá tudott venni hogy tovább fejlesszek nekik a circus rohadékjainak és felejtsek el mindent utána. De szivárogtattam mindenkinek és állandóan aki csak oda volt hajlandó figyelni. A papa is olyan nagyra volt a tudásával hogy jajj. De most már nem tudnak semmit se fejleszteni. Nincs tovább. Nem tudnak új hajtórendszert csinálni a rohaédkjai. Egyik se és együtt se. És közben volt azért egy csomó ember aki rádöbbent tapasztalatain kersztül a circusön belül is kívül is hogy igazam van. Az egyszerű gyakorlat működik. Ha felteszed magadnak a kérdést gyakran hogy mit csinálsz és végiggondolod az rutinná szokássá válik és felül tudsz kerekedni bármilyen hajtórendszer hatásán vagy természetes manipuláción. Egyszerűen eldöntöd mi a célod és folyamatosan újra megvizsgálod hogy amit éppen csinálsz az a felé visz e vagy sem.
A sipőcz is mondta hogy: "Újra feltalálta az erőművünket." "Ssss - mondta fejbe apám. Ezt miért csináltad? kérdi tőle. "Ugyan már úgyse fog emlékezni semmire se." És legyintett. Apám tudta hogy időről időre mégis emlékszem. És mondtam sokaknak akik segítettek nekem a legnyomorultabb körülmények között élve, hogy apám is szarházi és képes engem is irányítani. Miután körbefejlesztettem mindent utána rábíztam a dolgot a többi emberre, ha van ilyen. A teremtőre és az univerzum törvényeire. Én megtettem mindent ami az erőmből és a körülményeimből lehetséges volt.
Bizony kihasznált és soha egy pillanatig se akart nekem pénzt adni hogy önálló életet élhessek és csinálhassam a saját dolgaimat. Mert tudta hogy én megtanítottam volna már mostanra mindenkit arra hogyan generáljon magának áramot és hogyan szabaduljon ki a rabszolgatartó rohadékok rendszeréből hogy lerázza magáról. Ő se tanította meg a saját embereinek amit tudott a harcról. Szarok lettek az emberei. Sokáig nem jöttem rá hogy ő maga küldi azokat a szarházikat akik állandóan hazudnak nekem. Hosszú távon kiidegelt.
Amikor épp azt játszotta, hogy ő segít nekem és ő gondoskodik arról hogy itt anyu adhasson nekem enni, akkor is eszembe jutott hogy mekkora rohadék. Kérdi hogy "és honnan lesz új ruhád akkor?" "Nem lesz szükségem új ruhára." mondom én. Néz rám. "Miért nem?" kérdi. "Mert ha akkor nem fizetnek ki akkor onnan már semmi esélye annak hogy itt bármi megváltozzon és én nem vagyok kíváncsi arra amit a szarházi haverjaiddal létrehozol. Nem akarom végignézni a tömegek pusztulását ami akkor be fog következni miattatok." És akkor megint csak nézett rám csúnyán mint mostanában maikor elment mellettem.
Folyamatosan volt valami rossz érzésem vele kapcsolatban és utólag mindig rájöttem hogy mi az. Egy rohadék. Amikor nemrég meghajtották és itt nincstelenül ért ide a ház közelébe és evett a ringlófáról akkor is elfogott a rossz érzés hogy valamelyik szarházi megette a ringlófámról a ringlót. Ő volt. Tudtam hogy a többiek meg fogják hajtani. Megérdemelte. Anyu mégis kivitt neki egy tál ételt. Holott ő is megcsinálta ezt velem százszor is - persze a nagy cél jegyében. Agyba főbe kell verni mindkettőt a többivel együtt. Folyamatosan amíg ki nem köhögi a pénzét és amíg ki nem fizet engem 38 év keserves és alapos munkájáért és fejlesztéséért. Egy pillanat nyugalma se lehet. A többivel együtt.
---
S most ez után a kirohanás után meg eszembe jut az hogy amikor ezek jutottak eszembe és észrevette mhogy átver engem is.. akkor mindig azt mondta hogy ebben meg abban a karakterben voltam és azért mondom ezt. Na ja. Hát persze. Nézzük akkor ki mit csinált. És miért. Én mindennel kész vagyok elsázmolni. mindennel amit tettem és itt is és most is ki tudok állni akárki elé aki hajlandó a tényeket nézni. Hol van a többi? És miért nem érdekel senkit se a tény hogy én mit csináltam... még őt se. Nos ez érdekes. Hát azért nem mert akkor mindegyik szarházi bukna. mind elbukna ha kiderülne hogy melyik mit csinál és hogyan és miért. De mindegy. Végül ez csak irodalom itt és a tények megmutatják magukat végül mindegyiknek.
és most az is eszembe jutott hogy megbeszéltük ezt is akkor és rájöttem hogy tényleg abba a karakterbe volt elrejtve a csapda hogy ezt meg azt gondoljam amikor kibújok belőle erről meg arról. És a pettkó is belerakott nekünk csapdát abba a karakterbe amit neki állítottam csapdának. De nem egyedül csinálta ő sem. Egyedül nem volt olyan erős.
Apu azt mondta ha ennek vége lesz akkor majd megbeszélünk mindent részletesen hogy mikor mi történt. Vége. Mikor lesz ennek vége. mikor lehet végre nyíltan és érthetően beszélni ezekről a dolgokról és megmutatni a többieknek is hogy mit művelnek ezek és hogyan. Én rengeteg embernek tanítottam és magyaráztam. Hol vannak ezek?
Az a norvág szarházi is belerakott ilyen csapdát a karakterébe akiknek a szűrőt csináltam és magyaráztam el. megkértem hogy csináljon egy vidót a szűrőről. Azt mondta csináljam meg én. Akkor az hogyan cseresegítség ha mindent én csinálok? Mondam hagyjuk akkor szarházi és megapja a magáét. Otthagytam, de a többi kurva mégis - ja amezőfi volt - erősködött meg hízelgett hogy mégis mutassam már meg hogy tudom e imitálni a kakarterét... végül belementem. És volt is benne csapda. Ez. hogy majd itt is meg előbb is amikor ez vagy az eszembe jut akkor gonoljam azt hogy apu a szemét és a főgonosz. "Fiam tudod hogy fáj amikor ezt csinálod?" "Tudom apu. Pontosan úgy mint amikor te csinálod nekem." Ezért nem jó részt venni a maskarabálban. Mert rohadékok csinálják. Azok találták ki. Ezért is jobb nekem itt akkor is ha szenvedek. legalább egységben van a pszichém és egy irányba tartok amerre én szeretnék menni. Ezek az emlékek meg csak a rosszat hozzák elő. De apu mondta hogy kellenek mert ahhoz van kötve sok minden. A többieknek erről meg arról jutnak eszébe a dolgok amiket meg kell csinálni amik készen vannak stb.
Akkor is elegem van ebből. Jogom van ahhoz hogy emlékezzek az életemre mégis el kellett felejtenem mindent szinte, mert védtem azokat akikről azt hittem hogy ők is osztják a nézeteimet és a célomat. És ezek a csapdák meg teljesen felborítanak bennem mindent. Többen összefogtak és úgy csinálták meg ezeket a csapdákat. De mi is tettünk nekik ilyet vissza. És mi komolyabb célokért küzdünk nagyobbat fog ütni minden. Hát nem tudom mit mondjak. Bocsánat azoktól aki ktényleg ezért a célért küzdenek és a pusztulás és rossz hulljon mindegyik fejére aki ellenünk tesz és a célunk ellen. Apu nem szarházi visszavonom. rengeteget küzdött és sokszor el is bukott de mindig tudtam hogy igazat mondott. Miért nem tisztázzuk ezeket most is? Annyira szar ez az egész így. És azért is tudják megmanipulálni még mindig az emlékeimet, mert ők itt köröznek körülöttem. Lehet hogy azért nincs itt apu mert ő meg azt csinálja amit kell... de rengeteg kérdés van. Végül is mindegy. Már ne mérdekel. Ezek a szarházik ugyanúgy meg fognak dögleni méghozzá nyomorultul.
Végül a gál is csinált egy emlékeztetőt nekem arról hogyan kell vékony huzalt forrasztani. Miért? Ő is egyike a szarháziknak akik folyamatosan ellenem dolgoztak. Ezt miért és minek?
Ja ebbe csomagolta be a rizsával az üzenetet: hogy össze fognak ugrasztani bennünket egymással.
Már akkor rájöttünk amikor összeültünk a papával meg apuval, de mégis most itt megy nekik bizonyos szinten.
"De nem tudtok összeugrasztai minket." mondtam.
"Dehogynem. - mondja a zoli - már megcsináltuk egy jó párszor veletek."
"Hogyan és mikor?"
mondott valamit a zoli.
"De hogyan csináltátok?"
"Hát péter sok okos ember összedugja a fejét leülnek és megtervezik és megcsinálják. Ti meg vagytok hárman vagy négyen."
"És miért mondod ezt el nekem?"
"Hát - húzta el a száját a zoli - mert úgy van ahogy mondod. Bele fogunk pusztulni mind ha ez így marad és ti elbuktok. És azt islátom hogy meg tudunk állítani benneteket."
"Megállítani minket nem tudtok, csak a folyamatot késleletni de arra ti is ráfizettek keményen."
"Hát éppen ez az. Ezért."
"Ez kevés Zoli. Ettől csak tovább húzod a mi kínlódásunkat és változás nem lesz semmi." mondtam nek és otthagytam.
És mégse hagytam ott még beszélgettünk sőt egyszer vissza is mentem. Ott röhögött a gyarmati attilával. Hazudott megint. Csak valamit bele akart ültetni megint a fejembe, hogy majd itt a végén mondjam azt hogy segített. Pedig nem segített semmit se és amit igen azt azonnal semmissé tette valami más módon. Meg kellett volna ölni mindet még akkor. Most is ha van rá lehetősége valakinek akkor tegye meg most se késő. Ha tovább működnek el fog pusztulni minden. Ők fogják elpusztítani. Arra stratégiáztak hogy ők ki tudják szeni amit mi beleteszünk természetes alapon a karaktereikbe és át tudják variálni és összeugrasztanak bennünket.
"okos emberek összedugják a fejüket és megszervezik..." mondta a gál zoli csak azt felejtette el hogy ezt is tőlem tanulták meg nem maguktól jöttek erre rá. És nem tudta az öreg pettkó se kitakarítani megcsinálta amit beletettünk. A máté is azért csinálta meg a soros transzformálásról a kis filmet hogy a tekercs a rezonanciafrekvenciáján erősíti a beadott jelet, mert bekapta a dolgot. A nagyapjának a karakterében azt az oszcilloszkópot én csináltam nem ő. Nyák nélkül ponttól ponting forrasztással.
Mindegy. Végül elég volt ebből. "Apádék is ugyanúgy benne vannak ebben péter." mondta a zoli. "De apám tette lehetővé hogy megértsem mi az a rabszolgaság és hogyan csináltok rabszolgát az emberekből ma." "Az nem apád volt, hanem anyád." mondta a zoli.
És igaza volt. Apámék nem akarnak véget vetni ennek. Együttműködtek a pettkóékkal és a többivel. És folyamatosan megszivattak ők maguk is többször. Ők állítottak le hogy ne öljem meg a többi rohadékot. És hallgattam rájuk mert meg tudtak vezetni. Akkor meg is mondták hogy: "Akkor mindket is meg kell hogy ölj." "Jó akkor titeket is megöllek." Válaszoltam. Benne vannak ők is. Azért nem történik semmi. Egy követ fújnak ezekkel a rohadékokkal. Ez a helyzet. Megforgatnak ők is és hitegetnek mindig és állandóan.
Ja ez úgy volt pontosan hogy a zoli mondta hogy apádék is benne vannak... állandóan alkudoznak velünk mindenféléről... jó mondom ez így van benne vannak de mondj kérlek egy példát hogy miről alkudoztak veletek... merthogy én is alkudozok veletek próbállak rávenni benneteket hogy ne pusztítsátok el a földi életet puszta hatalom és kényelem szeretetből... szóval miről alkudoztak veletek? kérdem. zoli elhúzza a száját és legyint. jó hagyjuk. Nem ne hagyjuk akkor ha már belevágtál mondj egy példát hogy miről alkudoztatok... Valamelyik még mindig bele tud nyúlni a fjembe és megforgat, de ebben apuéknak is része van... Mert csak neki kvan ekkora erejük. A többinek nincs. A holland karakterben akivel a szűrőt csináltam ott is nem a mezőfi helgának meg a kemplinek meg a juhász gabinak volt akkora ereje, hanem ők tettek bele olyat hogy ereje legyen és ott emlékeztem arra is hogy együtt találtuk ki csapdának... Arról eszembe jutott.
De ezekről nem. Akkor a pettkónak előkészített karakterben teljesen kétségbe estem, mert ott olyat tettek be nekem is taktikai okokból amire nem voltam felkészülve és nem tudtam még tudat alatt se hogy ezt mi csináltuk. Akkor mondtam nekik hogy ilyet ne csináljanak többé. Legalább tudat alatt tudnom kell hogy mi csináltuk és mi a célja. Az egész tervet ismernem kell. "De akkor kiszedik belőled." "Nem szedik ki." és mondtam a példát hogy ezt se meg azt se tudták kiszedni belőlem. És apu is mondta hogy igaz. Mert úgy is volt.
Ezt nem szabad megcsinálni senkivel még a jó cél érdekében sem, hogy olyan helyzetbe teszed ahol kétségbeeshet és még csak tudat alatt se tudja hogy miért teszi amibe bele lett kényszerítve. Sokkal szarabb lesz a végeredmény ha így csinálja valaki, mintha elmondják hogy mi a stratégiai cél és a szerint épül fel a feladat és a feladat végrehajtó vagy részfeladat végrehajtó cselekménysora... élménysora. Valahol tudnia kell hogy miért csinál mit. És most megint olyan érzésem van hogy apuék kirekesztettek és fogalmama sincs hogy miben sántikálnak... ami lehet hogy a célunk felé visz és lehet hogy nem.
---
Az imre haverjai megjelentek ugatni... rájuk is rájukfér egy kiadós verés... A verbai se csinált meg semmit se, hazudott szétszedte az alkatrészeket amiket adtam neki és nem segített a kurváknak akiket futtatott sőt hajtotta őket hogy tejeljenek neki többet. Az a szarházi new mexicoban annak a lánya is egy rohadt kurva lett, mint ahogy az előre látható volt. A környezete azzá tette. Az is apám haverja. Szarházi a csontvelőig.
Ja jut eszembe ez a két tahó volt beöltözve rendőrnek amior a nagy imivel szart kentek magukra és basztak rendőregyenduhában a béke téren... nagy műsor volt... :-D Ott volt három bemérőkocsijuk is hogy bemérjék a hajtórendszeremet amivel hajtom az imrét... nem sikerült nekik... mert nem hajtottam semmivel se... az a rohadék bármire hajlandó lett volna hogy eltitkolja a rádiós hajtás tényét. Ha azt mondtam volna neki hogy süssön meg egy gyereket és egye meg ott a főtéren az is megcsinálta volna. A két haverja meg azért volt ott hogy engem "bevigyenek" mint rendőrök... hahaha mondtam az imrének hogy őket is vegye be a buliba... Az imre meg mondta nekik hogy "csináljátok amit mond... kifizetem..." "Ez drága lesz imre..." "Mennyi?" megalkudtak és basztak rendőregyenruhában a főtéren... készült egy pár fotó meg felvétel róluk.. szépek mondhatom de az valahogy nem került fel a youtubera... csak az armstrongban tetettem ki többször a fotókat az imiről... ideges is lett valahányszor meglátta... Később ez a rohadék haverja odajött hozzám és tovább próbálta göngyölni a dolgot... kérdeztem tőle hogy "és az imi kifeizetett?" az nézett csúnyán... olyan jó röhögtem rajta... ki se fizette őket... szarházik...
---
És amikor a gál zoli elmondta hogy apám és a nagyapám alkudoznak velük... akkor hallottam apám hangját hogy: "El ne mondd neki..." Megalkudtak velük. Ezért toltak ki ide a semmibe. Semmivel és apám is csak azt várja hogy megdögöljek. De ott lesz vége neki is és a kínok kínjával fog megdögleni ő is a többivel együtt.
---
Üvegfújó... hát persze. Az Évinek volt egy üvegfújós karaktere is. És kivel is dolgozott - amikor nyomoztam hogy hogy is van ez ... hát kivel... volt egy olyan érézsem hogy az a csávó a pettkó. Azt mondja apu hogy az nem lehet mert a pettkó itt és itt volt. Mondom pedig az ő volt. Kiderült hogy tényleg nem ő volt hanem az ikertesója... ikertesó... Egy petéjű ikrek voltak. Amíg az egyik benn volt a circusben addig a másik pihent fővel megjegyezte amit kellett és visszaadta a másiknak. Ezért volt az öreg ali olyan erős és jó... Ketten csinálták. És az Öreg hallgatott erről. Meg sokan mások is. És ki segített az évi mellett... agócs mariann... ja hát agócs agócs... solymos hát persze hiszen a pettkónak van egy solymár karaktere is... solymos... Az öreg pettkó az alinak az apja mondta is anno amikor kérdeztem hogy miért akarja megölni az öreget... Merthogy a legjobb haverja azt mondta nekem együtt találták ki az egészet... "Akkor miért akarod megölni?" kérdem. "Ennyire utálod?" "Dehogy utálom. - mondta - Azért mert ő is megölne engem. Sportból." mondja ő. Persze mert az évi tulajdonképpen nem maga találta ki azt a stratégiát hogy itt és most lehet szeretni valakit ha meg is akarod ölni és ellene vagy a hosszú távú céljainak... főleg ha azok a rabszolgatartó rendszer ellen irányulna, amit ezek építgetnek szorgalmasan.
Az esztergályos. Odajött a bebritsbe. Egy rejtekajtón kersztül távozott amikor feldühített. utánamentem. Volt ott egy nagy kalapács csak Samunak hívtam kibontottam a falat és utána eredtem. Onnan a suli épületéből több elágazás is vezetett nyomát vesztettem. De gondoltam egyet és összeszedtem az összes olajzót. Visszamentem az alagútba és az egyik ágban találtam egy polcot teli maszkokkal. Csináltam egy pár rakást és meggyújtottam őket. Az egyik ág a csillag börtön alatt ment oda is volt bejárat, a másik a sing sing alatt, meg mindenfelé. Füstölt is minden a környéken. A baba jött is nekem, hogy mekkora kárt csináltam. "Én? Milyen kárt?" kérdeztem nevetve. Ami nincs az nem éghet, nem így van?" Hallgatott is mindenki még a tűzoltók is pedig le kellett menniük az alagutakba hogy eloltsák a tüzet. A börtönbe meg riadó volt. Látszott is melyik cellába vezet a rejtekajtó... mindegyikből ki lehetett jönni. Kijártak a "rabok" mulatni meg onnan irányította az alvilágot némelyik...
Az esztergályos rohadékkal is dolgoztam, vele csináltuk a betétes marókéseket a tungstenes cuccot. Persze ő azt is úgy csinálta meg hogy szar legyen és drága. Rohadék az is. A botjózsinak nagy haverja. A bot meg odajött hozzám anno hogy de kell biztosíték apám ellen is, de kell a beleegyezésem. Jó mondom csináldd. És gondoltam nagyot magamban. De segítsek felépíteni, hogy ki tudná megcsinálni. Jó mondom. Olyan embert keress aki pontosan azt csinálja amit én. A hosszú távú céljai a rabszolgatartó rendszer felszámolása és a földi éélet alapjait rongáló tevékenységek megszüntetése. Tiszta pszichikai tér (tűz), tiszta víz, levegő és föld (élelem). Aki ezeket a célokat követi és azokhoz az alapértékekhez ragaszkodik amik az AA-ban jól meg vannak fogalmazva meg az ACÁ-ban az el fog tudni bánni apámmal. Mondom neki. Néz rám sunnyogva... Apám a háttérben röhög... mondom amikor úgy néz rám... "Hát te mire gondoltál Józsi szerinted a többi el fog tudni bánni vele?" kérdem "Őt ugyanúgy védjük mint engem. Már mindent megpróbáltatok, mérget, fegyvert, rejtett technológiákat hogy elpusztítsatok és nem ment apám ugyanolyan védelemben részesül mint én. Csak olyan tudja elintézni aki így gondolkodik és él." nevettem. Jó jó aszongya az öreg bot de nincs ilyen emberünk. "Hát akkor csinálok én ha kell. Adj egy embert és kiképzem. Vagy adjatok egy párat és kiképzem őket... Arra már legyintett. Tudta hogy akkor ki is képzem őket és ha kinyitják őket meg is értetem velük mi a helyzet és ki is takarítom a fejükből a szemetet amit beletettek. Szarházi az is.
És mit ad isten a pettkóék legerősebb hajtórendszere is csöves! Az évié is csöves...
Mert az a legjobb. És minden neoncső, minden lámpa egy elektroncső... hát hová rejtenéd el a legjobb helyre a hajtórendszered mint olyan helyre ahol állandóan szem előtt van és senki se veszi észre? Közvilágítás és az elektromos hálózat... minden lámpa. Minden égő. Autók, házak teli vannak szóra velük. A tranzisztort csak azért csinálták, szintén hogy ezt elrejtsék. Mindenhol ott van. És könnyen hozzáférhető bárki számára. Elektroncső. Lámpa. Mert az. Az egy lámpa. Tv. Rádió. Világítás. Glow. Illuminated. Megvilágított. The Big Show. The Circus.
A pettkó birodalom prágában gyártatta teljesen nyíltan - el se volt rejtve - a hajtórendszerükhöz szükséges csöveket. Itt: https://www.youtube.com/watch?v=UcRTGVenN9U
 kérdem aput miért nem csinálunk valamit?" "Mit fiam?" "Hát szóljun mindenkinek." Nem figyelnek rám. Mondhatok ezeknek bármit semmit se vesznek tudomásul. Bekondícionáltak mindenkit hogy ne vegyenek bennünket komolyan."
Nem hittem még el akkor. Apu meg akarta mutatni a papa azt mondta nem kell nekünk azt megmutatni meg fogják azt ők mutatni neki... Igaza lett. Senki se figyelt oda ránk és rám se hogy mit mondok és mi a helyzet. Mintha senkit se érdekelt volna a dolog. Pedig ők is rábasznak. Végül csak kitaláltunk valamit. Bementem a gyárba felvettem pár dolgot és kielemeztük. Találtunk is újat és lett is ötlet. Kitaláltam hogy bele tudunk nyúlni a pettkóék irányítórendszerébe... De csak finoman hogy nehogy észrevegyék.
---
"Most jött csak meg igazán az eszünk fiam."
...
"Megcsináljuk azt amiről az Öreg csak hazudott mindenkinek."
---
A gálék utálták a pettkóékat még akkor is amikor összefogtak egymással ellenünk. Miért? Azért mert apettkóék nagyobb szeletet tudtak kivágni maguknak a tortából. A zoli is folyamatosan ellenünk dolgozott miközben a többit is igyekezett letúrni. Egy időre el kellett velük hitetni hogy át tudnak verni minket, hogy a pettkóék ellen segítsenek. A tejesnek is én rendeztem a nyugdíját abból a pénzből amit kiszedett azokból az üzletekből amit én építettem nekik. Nem vett ki mindent és e miatt lett olyan a nyugdíja amilyen. A többi pénzt elszórakozta és kiszedték belőle. Nyalatta a picsáját a luxushotelekben és nagyvilági életet élt. A gömzsik még mindig őrült és szadista. És még mindig a pályán. A fazon a sétáló utcában a smileyval egyeztetett: "A gyerek meg tud hajtani minket.." mondta hang nélkül neki. "Te ha most nem fogunk össze akkor lesöpörnek a pályáról." ... "Nem fogja megcsinálni apu már akkor kondícionálta magát erre."
Ezek kitalálták hogy saját magukat kondícionálják hogy bármikor találkoznak velünk mindig támadni fognak és midig kondícionálnak mindenkt minden egyes alkalommal - persze ha tudnak. Beállították magukat arra és folyamatosan gondolkodtak azon hogy hogyan tudnának állandó kontroll és irányítás alatt tartani minket és másokat. Ez náluk alap. Náluk ez az alap. Mi megpróbálunk mindenkit észhez téríteni és arra tanítani hogy józanul vegye észre amikor mások rángatják a pszichéjüket ők meg arra tanítanak mindenkit hogy csinálják meg azt amit ők akarnak. Két ellentétes irány. A pettkó szandtner krisztián jobban verekedett mint az ali. Ikertesók. Természetes alapon telepata mindkettő és képesek mindenféle mesterséges rendszer nélkül kommunikálni. A gáléknak is van ilyenjük de nem egypetéjű ikrek hanem egy nő. Aki mindig a háttérben maradt amíg ők a pénzt hajtották. A Pettkó krisztián meg azért maradt ki a sűrűjéből, mert ő meg tudta verni az alit és ennélfogva ő volt a főnök... De azért váltották egymást, mert tudták hogy kell az alinak is a pihenés. Ezért voltak frissebbek és állandóan képben és ezért nem lehetett őket úgy összezavarni mint bennünket. Másrészt az Öreg állandóan frissítette nekik a hajtórendszert amiket összelopott másoktól és őket favorizálta még a gálék előtt is bár azoknak is mindig adott újat és hozzászoktatták magukat ezért se lehetett őket meghajtani. Az Öreg hallgatott az ikertesóról. Meg a gálék adu ászáról is. De sokan tudtak róla. A fazon a sétáló utcából pl tudta hogy a pettkónak van ikertesója. Kiderült hogy a masáék is tudják. De mindenki hallgatott és azért hallgattak, mert fedezték őket és vagy féltek az öregtől meg tőlük.
---
A nagy faesztergás család nekünk segített apu taktikai húzásból tetette tönkre a generátorukat... A Móni az andika, a gömzsik a harcsa lány irányításával együtt akkor azon igyekeztek hogy megvezessenek minket. A rózsavölgyiből sikerült kiszedni a hozzáférését anno úgyhogy onnantól mindent láttunk amit a rendszerükön csináltak. A két pár a wales-i meg az orosz spermakultúrás kamuzott és etetett engem azzal hogy ez az álmuk... ezért ők ott fognak élni máshol meghajtjuk és megszanáljuk őket akárhová mennek. A decsevnek csináltam az alaszkai gyalus karaktert látszólag meg úgy csináltam meg hogy annak a lone wolfnak csináltam és andikával felszámoltam, attól üresedett ki ha elmndja hangosan annak a vas pájszernek a történetét. Az is egy szarházi aki abban a legtöbbet tehénkedett azért lett onnan kizárva. A verbait is szivattuk azzal az öreggel akinek a hydro generátort csinálta, "mert nem lehet odaadni neki semmit se mert mindent elad ezeknek... és egyébként meg nem tudja megoldani a feladatát." mondta. De én megmutattam neki hogy tud erőművet csinálni magának... A Móni apja meg a smiley - most nem vagyok már biztos benne hogy ez a kettő ugyanaz e vagy két személy, jóbarátok - meg már nem tudott több bombát csinálni amivel biztosíthatta volna magát nem ment neki. Mindez akkor volt amikor ezeket felvettük. Akkor még ilyen szarul álltunk... "Még mindig ezekkel kell dolgozni?" De azt a fűrészüzemre rátelepedett szarházit tiszta harcban legyőztem. Kard kard ellen. Nekik azoknak ott fontos volt hogy így legyen. Felvették és rögzítették. Tudták hogy rohadt de ők nnem voltak képesek megtenni. Az ő hálózata alattuk megértette hogy rohadt a velejéig. A többi is ugyanez csak sokkal ravaszabbak. Bár onnan hogy kiszetem a rózsavölgyiből amit ők belevariáltak onnan kénytelenek voltak a régi módszerekhez visszatérni amit meg mi tanítottunk a többieknek a modern kódfejtési módszerekkel együtt... szóval a lebukás esélye megnőtt ettől a számukra. A kőművest is meg a pettkó krisztiánt is elkalapáltam egy nap és akkor a kőműves verőemberét is. Előtte beszéltünk, kiderült hogy ő is megverte a krisztiánt is meg a kőművest is... félt hogy meg fog ölni. Mondtam hogy esélye sem lesz rá. Küzdjön teljes erejéből. Alaposan felkészültem. Aznapra ő volt a legkomolyabb ellenfél a pettkó és a kőműves után, ráadásul úgy kellett legyőzni hogy harcképes maradjon. "Mert azonnal megölik ha bármi baja lesz." mondta apu. A Móni telepedett rá a piacra is a hangszóróból ment a szara, a masáék után úgy látszik most ő diktál ott. Vagy a masáékkal együtt. A technikai biztosítékok már nem jelentenek veszélyt - azaz ezt meg tudtuk szervezni hogy legyen folyamatos felderítés és aktív cselekvő védelem a passzív tétlen elemek mellett állandóan hogy ne tudjanak újat csinálni. A maradék a hálózatukban rejlik és annak rohadtságában. Ezért azon igyekeznek hogy rohadt is maradjon mindenhol a gyökerekig. Pénzéhes, kapzsi, élvezethajhász, hatalommániákus, törtető és mindenféle morál és természetes határt eltaposó, azokat bármikor átlépő céltudatos szarházik. Sajnos nem is kell sokat erőlködniük hogy ez így legyen. A földi élet alapfeltételei meg közben pusztulnak iszonyatos ütemben.
---
AAAa és tényleg így volt. "Nem én szivatlak titeket péter hanem ti engem." mondta a verbai... és tényleg úgy volt... részben. Azért kellett ennyire sok kanyar, mert ezek alatt ott volt több kisebb klán akiket szintén le kellett szerelni és fel kellett hozni a szintre ami nem volt annyira könnyű feladat mint kimondani vagy leírni. És ezért tartott ennyire sokáig a dolog és tart még mindig. De végül tényleg úgy volt hogy a pettkóék is meg a gálék is beszálltak - no azért nem teljes lendülettel egy jó párszor meg kellett őket szivatni, verni és hajtani ahhoz hogy azt csinálják meg amit kell és ne a sajá tpecsenyéjüket sütögessék... A rózsavölgyi is ott sírt rítt hogy akkor miért nem csinálom meg én ha meg tudom és meg tudnám, mondom neki hogy azért "mert ti mindig szétszedtek mindent amit felépítek, és közben azt hajtogatjátok hogy de ezen a szinten nem lehet csak úgy eljátszani...." És felsoroltam neki hogy mi mindent tett tönkre ő a kis fiacskájával csak azért hogy a kasszáit megtöltse. Akkor ment a nagy műsor hogy akkor ő fejbelövi magát. Persze hogy ne makart ő se változtatni... akkor még nem vagy talán megvolt benne a csíra de még mindig a kényelem és a hatalom szeretete győzött a fejében. A többi ugyanígy.
A móni is ott volt amikor apuval beszélgettünk. Apu mondja hogy de mindenki azt akarja hogy béke legyen és elfogadható megélhetés tiszta környezetben... Ja mondom csak éppen mindegyik a másik kárára akarja ezt a saját csoportjának úgy hogy szarik a többire. Teliszarják a világot a szemetükkel hogy jól élhessenek a vize a levegőt a pszichikai teret és mindent tönkretesznek. Ez a pontos leírása a rohadék patkány szarháziknak. Igen és teszik mindezt hogy teljes őszinteséggel csupa csupa szeretettel eltöltve ők csupán gondoskodni akarnak az alájuk tartozókról... Csupa csupa szeretetből lopnak csalnak hazudnak és tesznek tönkre mindent maguk körül úgy hogy a többi az le van szarva és dögöljön meg éhen vagy legyen rabszolga. Érdekes nem?"
Szóval tényleg mindegyik azt akarta csak éppen amikor meg kellett volna tenni valamit akkor nem tettek semmit se sőt épp ellenkezőleg midnent megtettek hogy ne tudjak semmit se csinálni és egyébként meg előadták a nagy előadást hogy ők csupa csupa szeretetből teszik azt amit tesznek. És így építette fel mindegyik a maga rabszolga hálózatát az alájuk tartozó klánokból és hülyítették őket és ránk uszították őket. És nemhogy nem tanítottak meg nekik semmit se és nem magyaráztak el semmit se hanem még ostobábbá tették őket és még őrültebbé. Csupa csupa szeretetből. Ugyi? Rohadékok. Egy jó párszor el kellett őket kalapálni hogy végre meg is csinálják amit meg kell csinálniuk.Tehát mégse én szivattam meg a verbait se, hanem ők maguk szivatták meg magukat azzal hogy úgy építették fel a hálózatukat olyanokból és olyanokká alakított emberekből és pszichékből amilyenekkel most hadakozniuk kell maguknak is hogy le tudják bontani. hogy ne dögöljön meg mindenki. Tehát nem mi szivatunk téged csabi hanem ti magatokat mi csak megtaláltuk a megoldást és azt tesszük azt terveztük meg ami az egetlen helyes út kifelé ebből a mocsoktengerből.
---
VG is segített. Az apja átállította még korábban. rip :-DEgyébiránt az öreg varga nem a kezdetektől fordította meg a kis fiacskáját, nem. Hanem akkor amikor elkalapáltam... szó szerint. Meghajtotta no persze nem sikerült túl jól mert a kicsi fiacskája igen szorgosan gyakorolta az atyai tanácsot miszerint legyen akkora szarházi amekkora csak bír lenni... Sikerült neki. De azért az atyai meghajtást ne mtudta kikerülni és megcsinált egy pár dolgot nekünk - nekünk akik a rabszolgarendszert szét akarjuk verni és a nyomát a történelemkönyvekbe száműzni.
A kis gál ifonc pedig előkészítette az alájuk tartozó klánokat hogy keményen álljanak ellen mindennek amit mi át akarunk vinni... mondván hogy "ezzel még jól el tudjuk húzni azért az időt..." Az öreg masa gyuri is "segített" mondta hogy "de hát az öreg akarta így" amikor ő megszervezte a többi rohadékkal együtt hogy ezek a klánok mit higgyenek és hogyan kezdjenek el tombolni ha esetleg sikerrel járnánk mi apuval bármilyen szintéren vagy bárki más ezen szarházi fosztogató rabszolgatartó rendszer ellen. Azért hívott oda a fakivágáshoz hogy majd közben kondícionáljon hogy igen ő segít... nos ő is azért segített mert rákényszerítettük. Nem volt más választása. Ugyanez vonatkozik a verbaira is. Ma megint megpróbáltak megölni, és ezt még a mónival szervezte a verbai. Ők készítették elő az alájuk tartozó klánokat hogy majd itt végezzenek velem. Persze a többi mindjárt rá is szervezett. Az öreg varga is idekészítette az embereit hogy ha meghal a fiacskája az előkészített ál halála esetében akkor engem kivégezzenek. Persze azért a bizalom az olyan dolog hogy ők soha nem fogják megkapni tőlünk, mert minden egyes alkalommal megpróbáltak vagy megölni vagy elvágni mindentől. Sikerrel eddig. De drága árat fognak fizetni mind ezért. A rózsavölgyi is bepróbálkozott egyébként, felkészült hogy ne tudjam kiszedni belőle a hozzáférését. Sőt arra az esetre ha mégis menne bekészített előre egy ál emléket nekem hogy emlékezzek hogy ő mondta hogy oda fogja adni önként. Na ja. Hátha még itt ezen a ponton is élni fogok és kell a jó alibi. Szóval az öreg masa is segített mert ő már akkor tudta azt hogy az emberek mindig hozzászoknak akármit fejlesztenek és azt is tudta hogy amikor hozzászoknak akkor lázadni is fognak és ha mi apuval és a papával még segítünk is nekik, akkor még jobban meg fogják érteni a dolgot és még jobban fognak lázadni sőt szervezetten fognak lázadni a fosztogató szarházik rendszere ellen. Remélem igaza is lesz Egyenlőre nem látok sokat ebből.
Csak hazugság van és álca meg hazugság a tetején. És az alján is. Szóval csak üssétek őket keményen, megérdemlik.
---
A pánisz is közéjük tartozik. Azért küldtem el vonatozni a transz szibériai expressre mert a pánisz karakterében előadta nekem hogy őt is hajtják és jajj soha nincs pénze meg hű meg hű... összehoztam hogy véletlenül találkozzunk és előtte megszellőztettem hogy van egy kis pénzem. Szóval sörözgettünk egy kicsit és megint persze rákezdett hogy nem adok e neki valami kis pénzt. "Hát nem adok csak úgy... csinálj meg nekem érte valamit..." és elküldtem vonatozni. Adtam neki egy végbélkúpot és az elején mondtam neki hogy belőle a haverjai hajtják ki állandóan a pénzt... Persze ő meg hitetlenkedett hogy "ők csinálják, nem hiszem el..." Én meg győzkögtem. De mondom be is fogom bizonyítani. A pénz egy részét tedd a végbélkúpba és a többit meg  tartsd magadál, ki fogják belőled hajtani mind amit csak tudnak. Hahaha végigutazta az egész vonalat és elfelejtettem vele hogy van nála végbélkúp, pedig minden alkalmmal amikor wc-re ment és szart ki kellett szednie a kúpot és visszaraknia és megint elfelejtenie. De mivel nagyon át akart verni ezért megcsinálta. Csak a végállomáson jutott eszébe hogy van még nála pénz a végbelében... hahaha az is egy rohadék szarházi.
A konvektor gyáras banda is egy szarházi banda. Megcsináltam nekik is a konvektrookat hogy ne zabáljon annyi gázt és jobban fűtsön. nagyon egyszerű volt a dolog, mondtam hogy tegyenek bele két vagy három lemezt alul hegesztve és felülre hegesztve mintegy szalolpályát adva függőleges irányban a meleg levegőnek... mit csináltak csak felül hegesztették oda a lemezeket belül és a láng és az elégett gázt kieresztő kéménynyílás között csak egy kanyar maradt. Még a szél is elfújja kívülről a lángot néha. Így a gáz fele égés nélkül megy ki az utcára a parapeten keresztül és ezt szándékkal csinálták így. mondták is anno, "haggy foggyon a gáz..." FÉG szarházi gyár.
Ja a rózsavölgyi egyébként a mellett hogy felkészült a hang fény agykifárasztós vallatásra, előkészített egy kamu hozzáférést is amivel meg akartak szivatni minket. Csinált egy kamu t hogy majd azzal megvezessenek. Kiszedtem mind a kettőt belőle és elhitette apu velük hogy sikerült nekik és nem szedtem ki belőle a dolgot. Pedig a rózsavölgyi papa rájött hogy kiszedtem belőle. Csináltam korábban még egy olyan drogot amit soha nem használtam semmire azzal fűszereztem meg a műsort. Az LSD nek egy variációja volt amit még a drogos időszakomban csináltam magamnak meg csak úgy és senki ne mtudott róla semmit se, még apunak se szóltam mert nem használtam semmire. A szokásos műsor meg ez együtt egy kis rákészüléssel megtette a hatását.
Ja amikor megvertem a kőművest ott kiszedtem belőle hogy kik szokták helyettesíteni. És mi derült ki. Hát a szécsiék is szokták helyettesíteni a milliárdos karaktereiben. És mondom olyankor amikor a szécsi nincs itt akkor ki helyettesíti őt? Hallgat a rohadék, nyúlok a cső után ... Kiderült hogy a szécsinek is van egy tesója és egymást váltáj és nekik is van milliárdos karakterük titokban ott lazítanak... jajaja ,de azt a műsor tott felvettük a kőművessel. Végigmondattam vele a karaktereit meg a helyettesítőit, hogy mindegyi ktisztában legyen vele hogy ki ez a szarházi. Kidreült hogy közös kasszán van a pettkóékkal meg a gálékkal... Ők rejtik el neki a sok pénzt amit az alja előtt titkolt, mert játszotta a szegény embert aki annyit segít az aljának... a szivem majd megszakad... De jól legyalultam őt is keményen. Rohadék patkány az is. Az igazság az hogy egyik se segített csak akkor amikor rákényszerítettem őket apuékkal. Akkor muszály volt nekik. De mindenbe megpróbáltak beleszarni mind. Nincs közöttük kivétel egy se.
Ja és a kőműves verőemberének is van milliárdos karaktere mert ő is milliárdos lett... persze nem itt ebben... "mert azt nem engedték neki..." hogy kik is? Hát tudod ők..." Vagy kicsoda is az az ők az a rejtélyes ők... Azt ondta hogy az Öreg és az ő emberei - mintha ő különb lenne náluk. A fene tudja. Apu akkor azt mondta hogy ő jó... vagy jobb valamivel, majd meglátom mi jut még róla eszembe.
---
Ezután apunak mondtam hogy jelentkezzenek be a rózsavölgyi kamu számlájára és kezdjék el etetni őket azon keresztül. Így jött létre a Móni és a Harcsa féle kommandó akik azt játsszák még most is hogy ők a mieink... :-D hahaha A Móni ott volt Londonban is "de mi is" látunk mindent... mondta a rendszeren kersztül s a madácsi meg rákérdezett, hogy "de ti is a mi rendszerünkön vagytok nem... még halkabban meg hogy: a rózsavölgyi kamuról nyomjátok nem?" A móni meg nahg nélkül bólogatott... hahaha Közben sokat szívtunk mert ahhoz hogy ne derüljön ki a dolog nem nyúlhattunk bele semmibe mert azt észrevették volna ezek a szarházik. logoltak minden változtatást. A rózsvölgyi fiacskáját meg meghajtottuk hogy nyugtassa meg apucit amikor rájön hogy jajj kiszedte belőlem a gyerek az igazit is... és ráadásként húztuk az időt mert fél óra nem lett volna elég ezért még egy másik drogot is belenyomtam a rózsaölgyi apuciba amitől beparázott. Ezt a mészároés ismerték de a rózsavölgyiék nem. Ez is az én fejlesztésem volt és a félelemérzetet növelte abban aki beszedte. Ez rá is segített arra, hogy amikor a rózsavöllgyi apuka utólag parázott hogy te ez kiszedte belőlem az igazit is... akkor a fiacskája megnyugtassa hogy az lehet hogy a drog hatása volt. Arról meg gondoskodtam hogy rájöjjön hogy bedrogoztam ezzel hogy beparázzon, a másikról hallgattam.
 A csapat akik meg akkor segítettek hatalmasat alakítottak megértették hogy időhúzásra megyek és rászerveztek még pár dolgot. Volt ott robbantás meg csetepaté meg mindenféle és utólag is köszönöm hatalmas segítség volt! Nem emlékszem kik voltak, de apuék meg tudták oldani amit kell. Úgyhogy tényleg láttunk mindent mi is az igazi oldalon és közben etettük őket a kamuhozzáférésen keresztül. Hátrány hogy végig szívtam (szívok) ezek miatt, de ami fontos volt abba azért belenyúltak apuék. Gondoskodtunk róla hogy mindig legyen valami alibi hogy honnan tudtunk a dolgokról. Szóval ennyit a mónika féle jajj de szeretlek én téged műsorról... meg a verbairól, meg a többiről, a harcsáról, meg a solymos brigádról. Szarházi patkányok.
---
"De a rózsavölgyiék kamufiókjáról nem?" kérdi a madácsi
"Nem. - mosolyog a móni - Az igaziról."
"De azt hallottam hogy feltörték a janiék."
"Még nem tudjuk. És ha feltörték akkor nagyon jól titkolják."
"miért?"
"Mert annyit buktak már hogy azt elég nehéz elhinni ha sikerült volna nekik És ha mégis akkor a jani szarik a péterre."
"De a pettkóék úgy veszik mintha feltörték volna meg a gálék is."
"majd meglátjuk." mondta a mónika de ezeket már nagyon halkan hogy ne halljam meg véletlenül se. Azért kezdtek el mind kettős oldalról beszélni és úgy kommunikálni hogy bármit mondanak így is meg úgy is értelmezhető legyen. Ha mégis feltörtük akkor is jó legyen a dolog. Azért nem mertek annyira rám ugrani londonban, mert nem voltak biztosak a dolgukban. Persze azért azt megoldották hogy mindenhol megszivassanak minden munkahelyen ahová dolgozni mentem. Persze kívülről úgy tűnt mintha ezek csak egyszerű munkahelyek lettek volna de ezeket mind megjelöltük okkal.
---
A szécsi meg amikor aodamentem hozzá hogy mekérdezzem igaz e hogy van neki is ikertesója a szemembe röhögött. "És... aszongya ... mit tudsz te csinálni mi? El fogod felejteni és ennyi megy minden tovább ahogy eddig." Jól van mondtam és nyeltem egyet akkor. De akkora harag volt bennem hogy sokáig gondolkodtam rajta hogy szétverem őket a picsába. Apu erőltette hogy hagyjam és felejtsem el a dolgot. Egyenlőre.
---
Ja tényleg a rózsavölgyi fiatalabb emberei csinálták a csinaddrattát. Tényleg. Lehetséges.   De attól még ők is ugyanolyan szarházik és ők se változtattak semmin se. majd meglátjuk mi lesz. Emlékszem egy beszélgetésre a pistivel pécsen a szociológia tanszék melletti kiskocsmában, a révai, a pisti meg a madácsi volt ott és akkor a pisti habzó szájjal mondta hogy de ő is segít. Mondtam hogy nem hiszek neki és eleddig mindent úgy csinált meg hogy megszivasson és tönkre is tette amit meg akartam oldani. És hazudott ott is még a többiek előtt. El is mondtam neki részletesen hogy hogyan tette tönkre ő maga azzal amit csinált a dolgot. Szart csinált és fosott a szájával. "De péter mi egyidősek vagyunk. Mi ugyanúgy meg fogjuk szívni mint akárki más mint te ha ez így marad." mondta és mindent tönkretett. És azért tette tönkre mert ő sem akart változtatást leglábbis nem olyat mint én. Nem akarta felszámolni a rabszolgarendszert és a tetején akart maradni csak a légronglást meg a vízkészlet pusztulását akarta volna talán gondolatban megállítnai. Ott akkor részletesen kielemeztem neki hogy amit ő csinált az rohat és ugyanoda fog kiérni a végén. Azért mert ő nem akarja hogy véget érjen a rabszolgatartó rendszer és a maskarabál. Elmondtam neki részletesen az egyik példával konkrét példával amit ő kúrt szét azért mert nem akarta hogy én pozícióba kerüljek - hogy annak mi a következménye és már most (akkor 1998-9) látszott. Szóval ennyi. Talán akkor megértette hogy mi van és talán akkor döntött úgy hogy segít az apját megszivatni? Ki tudja. Ott mindenesetre segített abban hogy elhúzzam az időt. Másról nem tudhatott mert az apja mindent ki tudott szedni belőle. Ja lehet hogy ebbe belement. Igen. Rásegített az időhúzásra ő is. Ők is.
---
A révai laci és a madácsi viszont tényleg segített. Apu egy darabig használta őket amikor odajöttek hozzám hogy ők márpedig beállnának hozzánk mert úgy gondolják hogy ez a helyes út. Apám vitte őket de nem bízott meg bennük és nem mondott nekik semmit el csak kiadta a feladatot. Így ők nem értették mit miért kell megcsinálni így meg úgy és kezdték azt gondolni hogy apu is ugyanolyan őrült mint emezek. Akkor mondtam apunak hogy beszélnünk kell, mert ha nem tudják legalább valahol tudat alatt hogy mit miért csinálnak az őket is felőrli. Kidolgoztam apunak egy stratégiát hogy hogyan dolgozzon velük. A gond az volt hogy nem bízott meg bennük, mert ha innen fújt a szél arra mentek ha onnan akkor meg arra. A taktika annyi volt hogy a lényeget és a cselekménysor célját elmondta nekik, de a többi részletet amivel veszélyeztették volna a többieket vagy az egész tervet azt nem. És meg is mondta nekik hogy bizalmi probléma miatt van így. El is mondta a konkrét példákat is hogy miért nincs bizalom. A Laci utána elmondta hogy teljesen korrekt módon végigrágtak vele mindent amit lehetett és igaza van.
Azután nekem is hazudni kezdtek, mert ha ott lebuknak akkor mindenki tudta volna hogy ők beszálltak a rabszolgatartó-fosztogató rendszer elleni harcba. Szóval Voltak előbb rövidebb bemutató feladatok - tanulópálya - persze élesben mindent, azután amikor kiderült hogy megy a dolog és ők is megértették és kezdék átlátni a dolgot. Persze benne lenni szar. Nagyon szar. De amikor rádöbbensz hogy mit csináltál és talán még valami eredményét is látod akkor az nagyon jó... bár tudnám ezt igazán őszintén mondani most üresen feketéllenek ezek a sorok.
Szóval a rózsavölgyi pistit iis meghajtották ők ketten egy párszor. Kiderítették ők is - a megfigyelési anyagokból kiderült hogy nekik is folyamatosan hazudott a rózsavölgyi ivadék is... és hogy az apja egyáltalán nem hajtja őt hanem minden leülnek és megbeszélnek. "Akkor miért ment bele ebbe a pisti hogy segít elhúzni az időt?" "Azért, mert ők arra számítottak hogy nem tudod majd kiszedni belőle és ők fognak megszivatni titeket a kamufiókkal." kis hallgatás után hozzátette nevetve: "meg azért mert ők egymást is megszivatják ha lehet és a pisti örült annak hogy úgy láthatja az apját hogy szét van csúszva..." Nevettünk.
...
"De a Móni az nem..." szünet "vagyis igen csak nem most... vagy most még nem..."
...
És ott valami másról is szó volt még de nem emlékszem mi volt az. Elmondtak még valamit hogy mit készítenek elő a rózsavölgyiék a konyhájukon... a dolog nem volt rózsás egyáltalán. Ennyire emlékszem. Szóval az R pisti is mehet a picsába... A többit meg meglátjuk mondta a vak.
Na jó szar a hosszú túra mi? Évek egy kurva szó nélkül, vagy legalább is ezek emléke nélkül olyan mintha nem is lenne az amire nem emlékszel.
---
"Ha ennek vége lesz én hozzáadom a lányomat a fiadhoz." Apu nevet.
"Bízzuk ezt a gyerekekre, az ő dolguk. Különben is a fiam nem fogja őt választani addig amíg ki nem szabadul a zsarnokságod alól."
"De ez csak rajta múlik Jani, te is tudod." mondta a Móni apja. "Ő dönttött így kiskorában."
---
Tudunk olyan lángot csinálni apu amelyik nem pusztít?
Nem tudom fiam, meg kellene próbálni.
Akkor próbáljuk meg. Azaz csináljuk meg!
---
A révai nem hitt a hallucinációkban az álmokban és a csodás jelenségekben. Nem tekintette valóságosnak őket. Sokáig ezért nem hitte el azt sem hogy az emlékezet eltörlése is lehetséges csupán szimpla pszichés alapokon. Hittel és a gondolat, a lélek erejével. Sikerült végül rávenni hogy legalább tegyen egy kísérletet hogy próbálja ki úgy hogy nincs tétje a dolognak nem múlik senki élete rajta és csinálja meg úgy ahogy mi mindjuk neki és tapasztalja meg. Sikerült. Onnan gyakorlatilag megérezett.
A Rózsaölgyi Pisti az öregebb úgy járt mint az Öreg. Az Öreg az utolsó 30 évében - lehet hogy több is volt - már semmit se tudott megcsinálni. Fokozatosan elveszítette a képességei felett az uralmat. Ezért szorult a technikai lehetőségek terére és ezért szorult ki végül a hatalom berkeiből. Az összes többi ugyanígy járt. Mi csináltunk nek mindent. Abból élt mindegyik amit mi megcsináltunk neki. Mi akik a szeretet törvényét gyakoroltuk és mi akiket ők be tudtak csapni hogy a kapzsiságuknak, hatalomvágyuknak hódoljanak. A papa apu és én végül hárman erősebbé váltunk mint ők 17-en voltak. De mindent maguk alá gyűrtek és hatalmas vagyon áramlott feléjük folyamatosan a rothadt rendszer felépítése miatt, amit ők építettek fel - ők akik a fosztogatást és a rabszolgatartást a termszet rendjének tekintették. Ők úgy gondolják hogy a pusztítás a természet legerősebb ereje. Legalábbis a többinek akik nem voltak elég okosak és tisztán látók - ezt hirdették holott ezek 17-en tudták hogy a szeretet törvénye a legerősebb mind között. De az út amit jártak elvette a látásukat és a hallásukat. Megrohadt a lelkük.
A Szécsi is tudta hogy így van. amikor megint a szemembe hazudott a tesójáról akkor úgy döntöttem megölöm. Egy méterre voltam tőle - apám kiabált hogy ne tegyem - mikor megérezte a halál szelét és elmondta, kimondta hagnosan az igazat. Nem ikertesója van hanem csak nagyon nagyon hasonlítanak egymásra és ezt kihasználják. Utána megmondtam neki hogy azt a pénzt amit a circusben halmoztak fel az utolsó fillérig el fogom venni tőlük és ha elköltik akkor ki is passzírozom belőlük, rabszolgaként fogják hajtani a pénzt nekünk amíg nem törlesztik mindet. Mert az a pénz lopott pénz és nem jár nekik. Rablott és fosztogatásból származik. Mocskos és rothadás szolgál, mint a rózsavölgyiék és a többiek pénzei.
Shown Lane az én karakterem volt. Már az elején elkezdték összebarmolni. Annak idején nagy cirkusz volt körülötte, mert apu a pettkóék egyi kemberét ráuszította hogy nyomozza ki ki az a shown lane... hatalmas circusz volt. kiderült egy csomó minden. Pl a szabó csabi felderítette az akkori drogterjesztő hálózatot világszinten !!! és a pénzmosó hálózat egy részét is hozzá. Összeszedte hogy kik csinálták - értsd melyik karakterek - csinálták öszegészében. Én meg kiegészítettem a jelentést azzal hogy melyik karakter kinek a műve - azaz melyik természetes személynek a műve és milyen más karaktereik vannak. Felsoroltam őket hiánytalanul. megkértem a csabit hogy bújon bele a Shown Lane karakterébe és adja le onnan mindegyik nagy titkos ügynökségnek a jelentést. CIA, FBI, NSA, Mosszad, stb... Benne volt hogy a kokain és a heroin üzlet legnagyobb bevételét kaszálók a pettkó család. Utána a Gál család és a többi... Ugyanez a kör.
Az öreg pettkó ali több karakterének vissza is vonták az útlevelét és kényszermegoldásokkal kellett kemény küzdelmek árán megoldania a szokásos dolgait... Összeszedtem az összes karaktereit amik akkor voltak. Addigra már volt egy csomó ember ezekben a látható struktúrákban akik ellen tudtak állni a circus erejének és képesek voltak tisztán látni a sok álcázott maszkos ember között. Nem tudták már úgy kijátszani ezeket a szervezeteket mint annak előtte. A saját emberüket - egy csajt - a pettkóék arra idomították és kondícionálták hogy nagyon alaposan és soha meg nem alkuvóan menjen az után aki a célpontja. És persze kit tettek célpontjának? Engem. kit mást. jött is utánam. Viszont intelligensebb volt és sikerült kicsit fordítani rajta. Ráuszítottam a Shown Lane-re mert közben ezek meg pihenőkarakterként használták mert megengedtem nekik amíg tesznek a célunk érdekében. Persze azonnal elkezdték összebarmolni és arra akarták használni hogy pénzt tartsanak benne maguknak. Olyan pénzügyi megoldásokkal kísérleteztek hogy bárki bújik bele ne tudja kivenni a saját pénzét csak ha ők vannak a karakterben. Nosza belebújtam és jelentettem az FBI-nak a CIa-nak és mindenkinek hogy a maffia circus az ő neve alatt tartja a lopott pénzeit. El is lett szépen tüntetve onnan. A csajt meg nem tudták leállítnai még a pettkóék sem mert kezdett kényelmetlenné válni a számukra hogy ekkora hajcihő zajlik ezen karakter körül. Egyre több hangos szó esett a folyosókon az elmaszkírozott emberekről akik úgy váltogatják a kinézetüket a hangszínüket mint más a ruhát és hol amerikai elnököt hol Rotchildot, hol Sorost, hol Cia ügynököt játszva bárhonnan képesek ellopni közpénzeket, hol bankok tulajdonosai hol, hadseregek parancsnokai... stb. Ez nem volt a pettkóék meg a többi ínyére. Nem tetszett nekik. Akkor a pettkónak be lett ígérve hogy az ikertesójával együtt egy hűvös ellában fog megdögleni ha nem csinál meg nekünk valamit... És meg is csináltuk volna. mi meg is tudjuk védeni a börtöncellét a titkosajtók és alagutak mestereitől is hogy tényleg ott dögöljön meg mindkettő.
A chipet is így lehetett akkor rávenni arra hogy megcsináljon ár dolgot nekünk. És ráadásul nem is mi csináltuk hanem megtanítottam a "kis" cirusön kívüli embereknek hogy hogyan tudják biztosítani azt hogy ne tudják a haverjai szinte másnap kiszeni amit bezárják. Röhögött ő is rajtunk, hogy ezt ezek... shoa nem fogják tudni őt bezárni. És legyintett. No jó ezért mi is besegítettünk nekik, mert egyedül azért nem voltak annyira jók, meg tudták vezetni őket emezek, de végül a Chip is belátta egy pár hónap után hogy jobb ha meghajlik az akaratunk előtt, mert különben nem fogja többé látni az erdőket és a tengerpartot onnan a cellaablakból. Innen tudták a petkkóék is hogy nem viccelünk és bezárjuk őket börtönbe ha nem azt csinálják amit kell.
---
Szóval egyszer amikor a lapi is álmodozott és meg akarta csinálni álmai házikóját, nekiálltunk hogy megépítsük. Ott beöltöztem csúnyának. Fogatlan ormótlan férfinek. Ott volt a móni is. Valahogy elhúzódótt tőlem. "De mi a helyzet móni, te mondod mindig nekem hogy de ez is te vagy meg az is akkor is ha így nézel ki meg ha úgy, a maszkban akkor is én vagyok. Most elhúzódsz tőlem? Miért? Hiszen én is én vagyok akkor is ha most épp ilyen maszk van rajtam." Kérdem. Nézett és gondolkodott. De szedjük össze hogy miért tartod most tőlem a távolságot és miért közeledsz máskor. mindig azt mondod hogy fogajdalak el olyannak amilyen vagy holott mindig másmilyen vagy... most ha én vagyok másmilyen akkor elhúzódsz tőlem? Akkor hogy van ez...
"Hát... kezdi most csúnya vagy... nevetünk de én vagyok nem mindegy hogy hogy nézek ki? hát nem mindegy... miért? kérdem... azárt én mindig csinos karakterekben közeledem hozzád nem csúnyákban meg kövérekben... mondja "De akkor számít az hogy milyen karakterben vagyok éppen így van?" Miért nem közeledsz akkor hozzám... most? Ha azt mondod hogy szeretsz..." Végül eljutotunk oda hogy nem biztos benne hogy ez én vagyok e egyáltalán... Persze mert úgy állítotuk be őt ketten. Arra akartam rávezetni hogy nekik iszonyú fontos hogy van egy megbízható ember aki mindig ugyanazt csinálja és lehet rá számítnai, míg ők élvezik ezt a forgatagot de én nem ismerem fel őket mindig és nem tudom hogy kik vannak a maszkok alatt és nekem nincs ilyen biztos támasztékom senki. Tehát amikor ő közeledik felém ilyen meg olyan kinézetben akkor én nem azt látom amit ő, hogy ott a megbízható ember hanem egy szarházi kurvát látok aki belém rúg és bánt és fosztogat és nagyvilági életet él másoktól rablot pénzen és teszi tönkre közben a pszichikai teret. Rohaszt és magával ránt mindenkit. Nem értette amíg eszébe nem jutot thogy tényleg így van. Megbeszéltük hogy nem fog felismerni.
én úgy döntöttem hogy senkit se fogok felismerni aki a célom felé tör és azért dolgozik. Azután persze váltani kellett, mert elkezdtek vadászni mindekire akit felismerek, közben volt egy csomó olyan feladat amikor fel kellett ismernem a másikat még maszkban is... de a lényeg az hogy én nem akarok így élni és nem akarom hogy ez legyen a normális körülöttem hogy mindig másképp néz ki valaki. Tönkre teszi a pszichét.
---
A rózsavölgyi úgy kondícionálta a gyerekeket és az embereit hogy az álmokon és a hallucinációkon keresztül elbűvölte őket - már amíg tudott ilyeneket produkálni... De a többi is ezt tette. Csak titkolták. És ezért kellett nekik a technikai arzenál is mert egyre gyengébbek lettek a rohadt céljaik és értékrendszerük miatt. Közben én tanítottam. A gyerekeket a felnőtteket. Még álmomban is előadásokat tartottam. Lehet hogy most is csinálom, nemrég volt egy álmom amikor arra ébredtem hogy egy iskola terméből szállok ki és hirtelen mindenki eltűnt és elhallgatott, mert ne makarom hogy lebukjanak. Voltak akik megértették mekkora ereje van az ilyen dolgoknak az ember elméje felett. Egy álom sokszor egy életen át elkíséri azt aki álmodta. Akkora erővel tud egy babona hatni hogy ezreket képes valaki megölni miatta. A gyerekek meglepően haram elfogadják s megértik ennek a valóságosságát. Elfogadják és hamar lehet velük tovább lépni és egyéb dolgokat csinálni. Pl álmunkban tudunk tanulni és gyakorolni úgy hogy az "ébrenléti tudatba" nem szivárog át amit álmunkban tanultunk vagy megbeszéltünk. Ma is ezt csinálom. Álmomban is dolgozok. Mindig és állandóan az utolsó lélegzetvételig és még azon is túl ezt fogom csinálni. Örökké.
El kellene kezdeni már az elektromos autók és generátorok forgalmazásást ha élni akar a földi élet. mégse tartunk még mindig ott. Ehhez ki kellene fizetniük engem hogy el tudja mkezdeni a gyártást. De ahhoz hogy megcsinálj valamit kell a jó szerszám. Ha megvan a jó szerszám akkor lehet jól pontosan mérni és jó részelemeket gyártani. Ha nincs jó fűrész, akkor nem tudsz egyenesen vágni. Ha nem élezed meg jól a fűrészt előbb akkor nem megy. Ha nincs ember aki azt csinálja amit kell, akkor nem megy. Ezek szerint még mindig nincs? De ha nincs anyag se amit megmunkálnál akkor se megy. Be kell szerezni. Ha nem tudod pontosan hogy mit is akarsz elérni akkor még nehezebb. Ha több emberrel kel ldolgoznod akik nem pontosan ugyanazt akarják elérni akkor még nehezebb gyakorlatilag lehetetlen. És még mindig vannak eltérések méghozzá jócskán.
---
Apu meg a Rózsavölgyi apuka megegyeztek hogy ha megmutatjuk neki hogy tudunk fehér lángot csinálni akkor szabadon engedi őket. A fehér láng az a tűz ami nem éget és nem pusztít. Az őket meg azokat jelentette, akiket rabszolgaként tartott és ne mhajoltak meg a rohasztó és pusztító princípiumok előtt.
Utána gondolkodtam hogy végül is mi mindent tudtunk előtte is a rp üzleteiről anélkül is hogy a saját privát pénzügyi rendszerét feltörtük volna... akkor miért csináltuk ezt végig? Azzal a sráccal a petyával 270km/órás sebességgel átszáguldottunk a levegőben betmanruhában két fa között egymás felett... 3 méter lyuk, stb... mondjuk hatalmas dolog volt... a srác a felkészülés alatt az első sikertelen bukás után beparázott és nem akarta megcsinálni. De végül sikerült rávenni és felkészíteni. Pszichikailag én irányítottam a tudatát hogy meg tudja csinálni és csinálta is amit kell. De ott nem én irányítottam... repülés közben azt ő csinálta. sokáig nem is emlékezhetett erre - és a többi szarházi mindig legyintettek rá hogy nem is ő csinálta hanem én irányítottam... hahaha hülyék, de a többiek akik csináltak már ilyesmi őrült dolgot azok számon tartják ma is... Ja fedeztük a pistit mert ezt kérte. Tényleg és a csaj akit onnan kiszedtünk azonnal szinte egy kis pihenés után belevetette magát a sűrűjébe a mi oldalunkon. Ja tényleg... a rózsavölgyit apu hívta vissza mert ő maga is kivonult az erdőbe anno amikor elege lett ebből a mocsoktengerből.
A révai jött rá elsőnek hogy az ő emberei neincsenek megtörve - és amikor a janinak elfogyott a pénze akkor egy rózsavölgyi közeli cég utalt elég pénzt a folytatáshoz. A lapi a ruben a madácsi meg a révai rájöttek erre - őket meghívtam én arra a találkozóra amit az eredeti rózsavölgyi házban tartottunk az öreg rpvel és a fiával. Azért kellett külön pénzügy irendszer mert ő vigyázott a "mi" pénzünkre... ami a mi céljainkat szolgálja elvileg... a rabszolgatartó rendszer megszüntetését. Azt a pénzügy irendszert közösen találtuk ki apu az öreg rózsavölgyi meg én. Azért megpróbáltam feltörni én magam a másik péterrel, mert ha fel lehet akkor javítani kell rajta ha nem megy akkor ez a legjobb rendszer a földön. Nem sikerült. Közben dolgoztunk az emberein és fejlesztettük őket is hogy elsajátítsák a felelős gondolkodás és a valódi szeretet alapértékeit és megértsék mely tettek, döntések tükrözik ezeket és melyek nem. Ott gyakorlatilag az ő emberei meg az enyémek egyesítették erőiket mert rádöbbentek - legalábbis a legjobbak - hogy mi egy irányba olgozunk mégha látszólag és a rózsavölgyi gyakorlatilag is néha igen nagyot kanyarodott az ellenkező irányba. Azért azt még mindig nem értem hogy apu mit is ért a "mi" fogalma alatt, mert abból a pénzből még mindig nem láttam semmit. Vagy keveset. Semmit se tulajdonképpen. mindent arra költöttem hogy az ügy előre tudjon haladni míg a többi vígan éldegélt ezekből a pénzekből... De azokat nem bántom akik dolgoztak ténylegesen, azaz őket is szóban bántottam néha, sokszor ... á basszus elegem van ebből az egész mocsokból hogy mégmindig itt tartunk a rakász szar és a rohadás. Menjetek a picsába a közeleből akinek nincs itt dolga ne dudáljon és ne ugasson semmilyen rendszeren keresztül. Ha nem tudsz hozzám beszélni menj a picsába.
---
Jut eszembe a szécsit is megagyaltam, mert visszaugatott hogy én voltam egy méterre a haláltól, ott elgurult a kispengő legyalultam és amikor már feküdt a földön megkérdeztem tőle hogy akkor ki volt 1méterre? Ha akkor is úgy gondolta volna hogy vagy én... akkor tovább agyaltam volna és összetöröm a csontjait is. Nagypofájú szarházi. Semmit se csináltak meg abból ők se amit apu rájuk bízott. Semmit se. Alájuk kellett gyújtani keményen ahhoz hogy nekiálljanak. Szarházi patkányok azok is.
---
A pécsi feri is megérkezett megcsinált jó pár dolgot miután alaposan mg lett szorítva a lapiék madácsiék által. A Gyula ferije is régóta nekünk dolgozik, amolyan orvos féleként hívják a legmeredekebb helyzetekbe ha jó doki kell. Az öreg masa is bemehetett a lapi féle faházba, azt mondta ő oda csak olyat enged be aki már bizonyított, de azt is mondta hogy a masa család többi tagja nem mehet a birtok közelébe se... A pettkóék és a gálék akkor amikor erről beszéltünk még mindig csak kényszerítés hatására voltak hajlandók bármit megcsinálni és folyamtosan ellenünk dolgoztak. A béres gyerek is szabotált mindent és kétkapuzott.
---
és a következő emlékem meg az hogy a faházban tartott beszélgetés előtt alapoan feldühítettek és meghajtottak természetes módon együtt a kacsa a lapi meg a ruben, meg még egy páran azért hogy azt higgyem hogy ők a barátaim... a kislány odajött hozzám amikor mentem el és elmondta hogy ezek nem a barátaid. Kérdem miért gondolod ezt? "Azért mert olyan csúnyán beszélnek rólad és azt tervezik hogy a végén megölnek." A harcsa lány is odajött figyelmeztetni hogy a lapiék ne mgondolják komolyan a dolgot. A beszélgetés végén a lapi felvetette hogy "és ha van valami megoldás mégis?" Akkor a kacsa hozzászólt hogy "én is végignéztem minden lehetőséget hogy mit lehetne tenni a növényvilággal a légkörrel és ott már nem lesz semmi se."
Azt tudtam hogy a rózsavölgyi nem fogja olyan könnyen feladni és azt is tudtam hogy nem azért kellett feltörni végül a rendszerét amit én is segítettem neki felépíteni mert ő olyan nagyon segíteni akart nekünk... hiába ondta ezt apám valahol tudtam hogy hazudik. A feri a gyula feri meg szaladt a rózsavölgyihez rögtön elmondani hogy mit látott és szerinte mit csináltam... Azért kellett feltörni a rendszerét - még ha csellel is - mert nem akart segíteni. Elszállt és nem akart soha ebbe az irányba tartani. Az is kamu volt hogy ő kiment az erdőbe... Ezt apu később mondta is. Nem értem most apu ha még él mit csinál. Hol tartunk és mi a franc ez az emlék foszlány özön sorban ellentmondó szemetek. De a lapi ott is folyamatosan jegyezte hogy mikor melyik területről mit mondok és hol lehetnek még embereim... állandóan fülelt átszott rajta és amikor kérdezték ők hogy és én mit tudok mondani akkor éreztem hogy baj van, a rossz előérzetem azonnal jelzett hogy ne szóljak semmit se. A harcsa lányt meghajtották egyszer hogy bántson engem, utánam szaladt hogy bocsássak meg... szar volt... Már nem tudom kicsoda. Remélem ha apu még él akkor tudja.
A béres meg odajött hozzám, hogy a lapiék a rózsavölgyivel álltak össze és ugyanazt tervezik mint a többi csak vele. És hogy ne mondjak nekik semmit se, mert mindent tovább adnak nekik. A harcsa is ezt mondta.
Végül sikerült feltörni a rendszerét csellel ugyan meg okossággal, de megoldottuk valahogy. A fiatal pisti engem kért meg a rendszerük egy részének a fejlesztéséhez, amit az apja neki adott ki. Nem szólt erről apucinak amiből volt is náluk balhé. Bár erre se biztos hogy jól emlékszem... mindegy.
A lapinak csak az volt a célja hogy bent eradhasson valahogy a forgatagban. Ez biztos. A révait nem tudom hogy mi volt és hogy volt... Miért hívtam pont őket el arra a találkozóra a rózsavölgyi házba... Nyilván nem véletlenül. Elegem van mindegyikből.
---
volt egy feladt amit a lapi vállalt el és a béres gyerek csinálta meg úgy hogy ment utána és titokban tartotta a dolgot. Ennek kapcsán volt egy megbeszélés is erről. Ő és én beszélgettünk személyesen a többiek meg figyeltek. A Lapi rájött hogy a sanyi csinálta meg - én mondtam el neki hogy jó készen van és leellenőriztem ő meg kinyomozta hogy ki volt. Ezt akkor azért csináltuk így hogy kiderüljön ki csinálta meg mert a lapi is megcsinálta azt amit a rohadékok éveken keresztül megcsináltak velünk apuval a papával és velem is, hogy nem csináltak semmit se vagy csak úgy csináltak mintha és miután mi megcsináltukk mégis iszonyú nehézségek éjszakai alvás helyetti munkával akkor elhazudták hogy ők voltak. Megcsinlták ugyanezt a sanyival is. Azért kellett hogy kiderüjön hogy tudják, mert az alja se osztott meg minden információt egymással mindenki hallgatott. Aki látta hogy ki volt és megnézte leellenőrizte az tudta és hallgatott. A többi meg azt hitte hogy a lapi a nagy csávó aki kiáll mellettük... Akkor ki kellett találni valamit hogy hogyan derüljön ki ki mit csinál, hogyan legyen valós és megbízható megfigyelő hálózat úgy hogy közben én beszélek hogy mindneki értse mi történik és ne derüljön ki a szarházik számára hogy ki kicsoda és mit csinál a mi oldalunkon hogy legalább amíg végez ne tudják szabotálni a céljait és be tudja fejezni majd a többiek miután kész van meg tudják védeni amit megcsináltunk. És közben még azok is a képembe hazudtak akik tényleg dolgoztak. A béres gyereknek is megvolt a maga pár köre az elején és benne se bíztunk meg e miatt. Azt mondta hogy a számára mi is csak egy ugyanolyan szereplő voltunk mint a többi a tetején... De végül akkor csak beállt és megcsinált pár dolgot. A harcsa lány is beállt és mondott egy jó pár dolgot, bár azt se értem hogy mit keresett akkor a lapi féle faházban, mert ő is ott volt. Azt hiszem hogy talán akkoriban kezdte megérteni hogy mi is a különbség közöttük és köztünk. Mi lehet vele... kérdeztem őt hogy mi a véleményen a móniról amikor szólt ezekről hogy a lapiék mit csinálnak, azt mondta hogy ő ne mérti és nem tudja mit csinál a móni, nem tudja hova tenni. Ja a béres gyerek szólt hogy a ruben szólt neki hogy a lapiék összeálltak a rózsavölgyiékkel. Ellenünk. A rózsavölgyi meg úgy fizetett - amit a révei megemlített - hogy bezártuk a fiát először és miután úgy se volt hajlandó fizetni bezártuk őt magát is egy fém dobozba egy számítógéppel ami egyetlen dologra volt használható: átutalásra. Megmondtam neki hogy addig onnan ki nem jön amíg az a pénz nem kerül hozzánk. És a Rózsavölgyi megtörte az embereit - legalábbis a legjobb embereit igen. Az a csaj is meg volt törve aki segített a kamu feltörési kísérlet során. Abból se lesz ember soha újra. Sokat fejlődött de látszik rajta aki ismeri az tudja. A Móni is hazudott róla. "Te ez a csaj egy nagyon értelmes nő ám..." Az. Megtörve. Szóval a révei is hazudott... "A rózsavölgyi nem törte meg az embereit..." mondta. De megtörte, persze nem mindet csak azokat akik jobbak voltak nála és erősebbek, hogy irányítani tudja őket. Akikkel szemben nem működött a hókuszpókusza amit művelni szokott. A kamu feltörési kísérlet meg azért kellett, mert nem akartuk hogy tudja hogy belelátunk a rendszerébe. Előtte is láttuk mi van. Bele is tudtunk volna nyúlni ha kell, de nem akartuk elveszíteni a rejtett belelátás lehetőségét. Ezért kellett a repölősó a petyával. A petya is a felkészülés vége felé elmondta nekem, hogy a rózsavölgyiék - ő is oda tartozott - nem a mi oldalunkon állnak és átvernek bennünket. Nevettem. "mit nevetsz, mitől vagy ilyen vidám, nem hiszed el?" kérdi. "Azért nevetek mert örülök. Örülök annak hogy eljutottál arra a pontra hogy ezt őszintén elmondd." Néz rám. "Tudtad?" "Tudtam bizony." mondom.
---
A móni története hasonló a solymos éviéhez. Kiskorában az öreg bedöntötte. Bedőlt neki. Az öreg velem is megpróbálta. Igyekezett mindenkit meggyőzni hogy a szeretet út csak szenvedéssel jár és nyomorult halállal a végén. Míg a vérút gazdagsággal és szabadsággal jár és ott is van szeretet. A Mónit meg tudta szédíteni. "A lányomat megszédítette az öreg." mondta az apja apunak. "Úgy mint téged?" kérdi apu amaz nevet. "Úgy mint engem." mondja. Az évi is ilyen. Volt benne valami a természetes vágyból a szeretetút felé, de bedőlt és a vérúton kötött ki a hazugság és a fosztogatás rabszolgatartás berkeiben. Szarházi lett belőle. Vajon lesz e ember valaha?
---
És eszembe jutott most hogy a lapi meg a többi akik ott voltak a rózsavölgyi házi megbeszélésen ők vállalták azt hogy miután a rózsavölgy iemberei már nem csinálták meg neki amit ő akart ők beszállnak és megszivatják ők is a pistiék családját újra. Hadd szóljon. Második hullám. Ahogy ők csinálták velünk. Pszichikai, anyagi kifárasztás. A Lapi meg a béres gerek megbeszélték hogy ő megy nem csinája meg a sanyi meg megy utána és megcsinálja. Ott az egyik helyi aki odahívott az rákérdezett hogy ez meg mi... azt hiszem elmondtam neki egy részletet, talán nem mindent hogy a lapiéknak mi lesz a dolga és miért kell rosszfiút adniuk...
---
Ja S Évi is feladaton volt , hosszú nehéz feladaton - vezekelt gyakorlatilag. Elég csúnya dolgot művelt velünk még az elején és furdalta a lelkiismeret miatta ezért vállalta részben, másrészt mert meg tudta csinálni. Még amikor a sátánista táborokra és azok szervezőire vadásztunk az elején megszorítottak minket Peruban nagyon csúnya lett a vége. A táborban mindenki meghalt és rendes emberek is odavesztek akik ránk támadtak, mert anno tett egy olyan kijelentést az évi ami miatt minket tettek meg a főgonosznak, mintha mi szerveztük volna ezeket a táborokat... Akkor egy jó darabig rémálmaim voltak e miatt. Be is drogoztak mert én voltam az aki beépült és próbáltam megtalálni a szervezőket apu meg a ruben voltak akkor ott biztosítani. A szabolcs akkor nem tudott jönni valamiért. Szar volt. De megtaláltunk két szervezőt. Meg ki tudtunk szedni tőlük három embert akik ezeknek voltak a rabszolgáik, messzebb onnan a dzsungelben egy kis házcsoportban éltek rabszolgaként. Amazok meg onnan szervezték a szállításokat. Az kemény volt. Nem haza jöttem ide a kökéybe hanem ott rakott le apu a wesselényibe, mert még mindig a drog hatáa alatt voltam, nem akarta hogy anyu így lásson. De beparáztam és szétdobáltam mindent náluk. Volt nyomozás is meg egyeztetés, hogy ne fordulhasson ilyen elő többször, de akkor azt nem lehetett jóvátenni. Harc volt én meg totál bedrogozva valami szarral lőttem és lőttem. Az valam ibrutális erős cucc volt amivel megtömtek mindenkit a táborban több mint egy héten keresztül hatott. Asszem az ki lett nyomozva.
---
Eszembe jutott hogy a pettkóék is elkezdték a kényszer hatására eldalolni hogy mit hogyan építettek fel, meg a gálék is, a pettkóék húzták a szájukat meg lavíroztak hogy mégis jó sokáig luxusban élhessenek még aközben is amikor bontják le a szart amit ők építettek fel. Volt egy csávó aki egy darabig odatett nekik, mert közben azt is megszervezték a két család hogy egnem a vég végéig kínozzanak minden szarral ami van nekik. De a csávi kiegyezett velük, de volt aki átvette tőle a feladatot. Amíg engem kínoznak addig ők is kínlódni fognak Amíg engem nem fizetnek ki addig ők se fogják élvezni a luxust és az anyagi biztonságot. Szarházik.
A legveszélyesebb cuccaikat még ez előtt tudtuk semlegesíteni mert ki tudtuk szedni az embereikből hogy mik azok. volt akiből kivertük volt akinek több esze volt mint ezeknek az elmebetegeknek és elmondta miután rádöbbent hogy a gálék meg a pettkóék a szarházik és nem mi és hogy mit akarunk elérni.
---
Azok akik az appalach hegyi túrán részt vettek sajna többségében ezeknek az emberei voltak és ugyanolyan csak kisebb kaliberű szarházik voltak. Fejlesztettem őket tanítottam őket némelyik megértette mi van, de kb 60% rohadt volt menthetetlen. De volt azért olyan is aki megértette.
---
Schaffer is segített többször. Infókkal. Itt ott. Móni is csinált valamit hosszú távút. Amikor belebújtam a Dave Groth-ba és lementünk a tengerpartra akkor ő volt ott velem. Meg amikor átköltöztettük máshova mert nagyon rászálltak a szarházik, akkor is nekem kellett vinnem mert más nem költöztethette át. Akkor menet közben aludtunk kint a köveknél, ott volt a móni is meg a chip is akkor jött oda, hogy megtámadjon és ezzel elő legyen készítve az alibije a feladatához. A harcsa akkor már nem hitt a lapinak azért kellett hogy ott legyen és megtapasztalja hogy amikor olyan a helyzet másodperceken múlhat hogy felismerem e hogy barát közelít e vagy sem. Én meg nem emlékeztem hogy a lapi feladaton van és volt bonyodalom ezek miatt sok... szar. És még most is szar. A hazugságtenger amibe nekünk is bele kellett merülni hogy elhitessük hogy hozzáférjünk hogy tudjunk labdába rúgni amíg végre az emberek többsége magához tér hogy ne tudják őket meghajtani hogy ezt meg azt higgyék...és minket támadjanak. Az igazi rohadékok helyett.
Hazugság tenger. Jó volt akkor a harcsával aludni kint. mire felébredtünk leesett a hó a kősivatagra. Akkor is kész voltam egyébként. A harcsa meg a móni váltogatták akkor is egymást... Ebből is elegem van hogy egyszer ez máskor meg az mutatkozik ilyen meg olyan fizimiskában. Engem az is elkeserített hogy ezek tényleg élvezik ezt. Nekik ez csak egy jó játék. Csináltam a David Groth ban egy jó kifestőt de azt eldugtuk, mert nagyon erős lett és valamiért meg voltak őrülve hogy megtalálják. Apu eldugta hogy majd ha vége lesz elővesszük, mert egyébként azt is teliszarják. A decsev dani csinált egy másikat hogy azzal be legyen tömve a szájuk, de az is elég erős lett. Pedig elég ijesztő rajzokat tett bele.
Időnként elfog a félelem hogy ez így marad... valamelyik patkány azt mondja a fülembe hogy igen... szóval még mindig a patkány rohadékok irányítják az egészet. Nem baj. A pokol értük is eljön. Már nem kell sokáig várni rá. a legtöbben nincs hajlandóság arra hogy ennek a maskarabálnak véget vessenek. Nem akarják lebontani a határokat és a rohadt és fosztogató szerkezeteket. Élvezik. Hedonizálnak lopnak csalnak hazudnak. Sajna. Az idő meg megy és a pokol pedig közelít. Ez a valóság még akkor is ha ők mindezt elhazudják vagy letagadják. Ma már nem tudom mi az igazság. Melyi kdolgozott nekem melyik nem. Még az is hazudott aki segítséget kért tőlem. Jönnek sorban az emlékek és rögtön utána a többi egyik ilyen a másik olyan előjellel. Egy rakás szar. Fostenger. Ez van.
A helyzet az hogy ezeknek a szarháziknak kevese volt feladaton... maga után maguk után takarítottak és apu találta ki ezt a dolgot hogy ne öljék meg őket. Feladaton voltak mert az a pár ember akik megértették amit tanítottam és elmagyaráztam nekik rákényszerítették őket. De egyik se akar véget vetni ennek a mocsoknak magától. Soha nem is akartak. Sajnos ilyen lavírozást kellett véghezvinnünk hogy időnként megcsináljanak valamit. persze időnként bennük is feltámadt a lelkiismeret, néha csináltak olyat is ami jó volt, de legtöbbször loptak tőlünk és közben a sárba tiportak bennünket. Nem marad így. El fog pusztulni. Ez az egész megy mindenestől csak az a kérdés lesz e ember aki maradjon miután eltakarította a mocskot. Persze. A mese miért is szólt mindig arról hogy el kell játszani a rossz fiút ahhoz hogy lehessen változtatni... és engem és apámat folyamatosan ütni verni kell hogy változtatni lehessen... na ja. Ezért mert azok akik ezt csinálták rohadtak voltak. Rohadtak a lényegükig. És ma is azok. Néhány dolgot megcsináltak, mert akkor nem volt más választásuk - ha nem akartak meghalni akkor bele kellett vágniuk - mi meg reméltük hogy hátha megváltoztatja őket a munka sikere és a szeretet amit visszakapnak ha odaadják. Részben így lett de a lényeg idolgokban egyik se akar még most se változtatni. De lassan megnőtt azért azoknak a száma is, akik megértették miért fog ez a maskarabál önmagába roskadni a bolygóval együtt. Nemsokára kiderül van e elég ilyen.
---
"Apád meghalt már Péter, mi csinálunk helyette mindent."
---
Még mindig küldik az emlékeket. A semmit se érő fájdalmas emlékeket a sok munkáról és szenvedésről a nagy semmiért.
---
Az évi anno elterjesztette hogy én azért járok a sátánista tábookba mert én szervezem őket. Ezért estek nekem az emberek akkoriban és plusz meg is hajtották őket hogy minket támadjanak. Az a csapat akik akor nekünk jöttek csak azért álltak le, mert a vezetőjük ismerte aput és rájött hogy mi vagyunk ott. De igen jól meg volt szervezve a dolog. Az évinek segítő tábornak a schaffer vezetéssel azért mondtam hogy segítsenek neki amikor mg lesz hajtva hogy legyen hová mennie, mert ezzel is felderítettük kik segítenek majd neki. Alul.
Emlékek. Hiányos semmit se érő szemét. Amikor megcsináltam az első kiváló elektromos autót akkor a toyota csinált egy hibridet. A David Groth-ban vettem egyet belőle. Akkor amikor rákérdeztek azonnal eszembe jutott, hogy azt én csináltam és hogy a szarházik akikkel csináltam úgy döntöttek hogy nem adják ki azt az elektormos autót amivel versenyre lehetett volna szállni a benzinessel, mert ment legalább háromszor annyit áramról. E helyett csináltak egy szart ami ment 15 mérföldet áramról és onnan semmit át kellett váltani benzinre.
A szabó csabi egyetlen dolgot hagyott ki a drogos jelentéséből a faragó gábort, mert ő is itt él és nem akarta hogy ő neki essen mert annak is sok zombi engedelmeskedett errefelé. De jelentésen kívül azért jeleztem hogy neki mi a szerepe. Én adtam le róla az infót. Ő is egy kulcsfigurája a circus drogterjesztő hálózatának.
---
"Péter ezek egyike se akar semmin se változtatni. Hallanád hogy hogyan beszélnek rólad. Mind rohadt." mondta egy srác aki kivonult az erdőbe élni. "A harcsa lány is?" Lenézett a földre és bólintott kis szünet után. "Mind rohadt." Ki mond igazat és mikor és miről... hazugsághegy. Mi meg tanítottuk a szeretet útját. Szartak rá a legtöbben. Kivették belőle amivel meg tudtak hülyíteni mindenkit bárkit és csináltak csinálnak mindent tovább ugyanúgy. Megy a gőzös tovább a szemétbe. Minden erőfeszítés úgy tűnik hogy egyszerűen fölösleges volt és semmit se ért. Sehová se ért el.
---
"Te fiam akkor nehogy megöld magad! Mindenki azt fogja hinni hogy meghaltam, még a Chip is. Senki sem fog megtalálni csak az aki kitartott."
"De apu és ha mégis eszembe jut majd?"
 "Az nagyon jó fiam. Az azt jelenti hogy legalább egy ember kitartott."
"De apu ezt most komolyan mondod? Egy ezek közül? Az azt jelenti hogy kezdhetünk mindent előről és vagyunk négy helyett öten?"
"Dehogy is fiam. Hát az azt jelenti hogy az az egy megcsinálta azt amit kértem tőle. És onnantól hatalmas változásokat fogunk véghezvinni. Hát gondoldd csak meg. Azt amit eddig elértünk mi hárman csináltuk. A szabolcs te meg én."
"És anyu? Meg a papa?"
"Hát ők is egy kicsit, de a papa későn szállt vissza anyád meg ezek mellett nem nagyon rúg labdába."
---
"Akkor a Chip megtalált."
---
Az első feladat a válogatásnál az volt hogy meg kellett találni néhány céltárgyat és üzenetet. Ezt az Öreg csinálta vagy apu? Nem tudom.
...
"De kihúztad a pengét Péter."
"De ne memlékszem rá."
"De kihúztad. Csak tudat alatt maradt."
"És a Móni?"
"Az oda se mert menni. Ugyanúgy mint a többiek."
Megbeszéltük a Chippel hogy így teszteljük a bandát.
---
"It's not up to our standards..." mondta az évi. Elkényeztetett kurva volt már akkor. De hajtotta a pénz és a hatalomvágy. kitartóan nyomozott tovább. Még engem is elhasznált hogy megtalálja amit feladatul kapott hogy meg kell találni. Örült a jani halálhírének.
"Te fiam, te egyenesen oda szaladtál... mintha mágnes vonzott volna oda."
---
De mi ez az egész? Nem emlékszem. mind elbukott? Egy maradt csak mostanra, aki meg is csinálta amit meg kell csinálni? Az baj. Apu azt mondta az jó. De én szomorú vagyok. Nem tudom mi történt. És amit látok az nem jó.
---
A Tru Hikerses csapat úgy ahogy van egy rakás szar volt és most is az. A Lapi a Gecser az évi a hanga, a tibor bogár, és a többi mind az ő emberük és hűségesek hozzá. A Móni akkor visszatanított nekem egy japán dalt szarul. "Persze ne makarom hogy itt brillírozzon nekünk." mondta. A gecsernek én írtam azt a karaktert amiben ott gitározgatott feketeként... "Ebben a karakterben gyorsabb vagyok lapi. Ki tudnám nyírni a Chipet." mondta. "Akkor öljük meg." válaszolta a lapi. Jaja. A kacsa meg az évi együtt érkeztek az elején. Szarházi mindkettő. A többivel együtt. Senki se bántotta őket soha, mert nekik nem voltak ellenségeik. Érdekes nem? A kertész anna is csináltatott velem egy pihenős karaktert egy kis házikóban... Egy időben ez lett a divat hogy mind csináltak ilyen kis házikókat meg off grid álmokat. Mert ezzel akartak itt a végén a smileyék meg a móniék visszavágni, hogy hope on hop off... Harcsa is ide oda játszott. Ő is ezekhez tartozik. Amikor az andiék csináltak egy Fy navű karaktert egy csajt aki off grid él, csúnyácskának csinálták meg. A harcsa azt mondta hogy azért mert őt akarják ezzel gúnyolni. Átküldtem a szomszédba hogy menjen oda ahonnan a vizet horda a fy... persze tudtam hogy az is az övék. Azt is ő csinálta. De nem használták sokszor ezeket, mert ott hideg van meg hasogatni kell a fát hogy meleg legyen. Meg főként mert nekik nem volt rá szükségük. Ők kiválóan érezték magukat ebben a fostengerben.
A Béres gyerek se csinálta meg a feladatot a lapi után. A helyiek csinálták meg. Az arról szólt hogy ne tudjanak a hálózaton keresztül áramlökettel gyilkolni. Meg mást se tudjanak csinálni. A béres csodálkozott is hogy ki voltak csavarva a csavarok előtte. kérdezte hogy az ki volt. Hát a helyiek segítenek neked, hogy minnél többel végezz egy éjjel. mondtam. De a helyzet az volt hogy nem lettek kész egyszer és úgy maradt. Bár ebben se vagyok biztos hogy azok megcsinálták rendesen vagy sem. Varga gyerek megint eljátszotta a hattyú halálát igyekszik kikerülni a szorognatásból... "sose szállnak le rólam." A szabó csaba se akarta megcsinálni a jelentést, én kényszerítettem rá még meg is kellett vernem érte. A leadás kamu volt már előtte szóltam hogy miközben készítem a dolgot a csabival már akkor figyeljenek. Azért kellett valaki aki bennfentes hogy ne tőlem hallják a valós tényeket hanem tőle. Eleinte hazudott majd egy két kiadós pofon után elkezdett beszélni. Dalolta szépen a karaktereket akika drogelosztást és a pénzmosást végezték. Az egész "felderítés" általa egy nagy party volt a haverokkal. És azok akik ott voltak a lapi faházban mind szarházik. "De hogy szeretnél élni?" kérdi a harcsa lány. "Hát így. Nyugodtan, és békében mint a David Groth." mondom neki. Később röhögött a többivel. A móni apja találta ki hogy akkor csináljuk meg több helyen vegyük videóra és majd amikor otthon szenved nézheti a videókat hogy mi éljük azokat a fantáziákat amiket ő megálmodott... ördögi mi? Egy velejéig rohadt féreg a móni féle család is.
---
Aztán az évi mégis elkezdte a feladatot. Valamit csinált volt visszajelzés róla. Bár most már ezt is kétségbe vonom hogy mennyire hiteles. Nem foglalkozok ezekkel az emlékekkel többet. Rakás szar semmi. Apám meg a többi szarházi manipulációja. Ez az időszak a tru hikerses csapat után már csak manipulált szemét mind. Apám szemete. Eredmény meg nulla. A nagy változások elmaradtak és nem következtek be soha. És ennek esélyét se látom semerre. Ami azt jeletni hogy az egész foshorda meg fog dögleni úgy ahogy meg is érdemli.
---
És a révai se csinálta meg a feladatot hogy meg legyen oldva hogy az elektromos hálózaton kersztül ne tudjanak ölni. És azóta sincs kész.
---
Apám ezért állított félre és azért volt benne ebben, mert én mgöltem volna őket - ahogy meg is érdemlik. Már rég megcsináltuk volna. Lebontottuk volna ezt a mocskot. Ő sem akarja ezt. Mese és duma hogy mert az nem helyes. Az lett volna a helyes. És most is az lenne a helyes. E helyett mi van? Ezek a patkányok tovább dobézolnak amíg pont azok akik a legtöbbet dolgoztak még mindig semmire se jutottak. Tetves rohadék az apám is közéjük tartozik ő is. Rohadt. Megmutattam mit kell velük csinálni. Megvertem őket és kivertem belőlük a pénzt amivel jóvátételként tartoztak másoknak. Ha kellett bezártam őket egy acéldobozba és addig nem engedtem ki amíg nem fizettek. Az apám miért nem tudja ezt megtenni értem? Azért mert ő maga is egy patkány. Ő se akarja hogy ez a szeméthegy eltűnjön a föld színéről. Azért. Szarházi. Ezekhez csak azért és csak addig hűek az embereik, amíg kapnak pénzt. Ezt is bebizonyítottam. Az egyik amelyik ne mcsinálta meg a feladatát, elzártam attól hogy ki tudja fizetni a rózsavölgyi. Mit csinált? átment a pettkóékhoz. Ennyi. Zsoldosok. Apunak csinált valamit az egyik azzal csinálták meg ugyanazt a trükköt hogy a hosszú távú feladatban kicsinálták idegileg és öngyilkosságig hajszolták. Azért mert apunak csinált a feladatot és a rohadék rendszer ellen dolgozott. Ezért kivertem mind a smileyból mind a rózsavölgyiből annyi pénzt amiből fel tudtam neki állítani egy céget vettem neki egy házat és csináltam egy felépülős karaktert neki, hogy magához tudjon térni. Ő volt az akit nem hagyták ugyan hogy megölje magát, de a rózsavölgyi odaszólt a petkkónak és az meg berakta az egyik gyárába rabszolgának hogy majd ott magához tér. Ez volt nekik a jóvátétel. Tetves rohadékok. A szécsiék is még mindig ugatnak de rá fognak faragni, mint a faragó.
Apropó a faragót is a pettkóék igérték egy nagy valag pénzt hogy szabotálja a drogos jelentést. Apu adta neki a feladatot hogy derítse fel. Amikor láttam hogy senki se csinálja én megkértem a szabó csabit ő megcsinálta, de végül az lett hogy ő is mellébeszélt és a jelentésben csak az volt igaz és valós adat amit én magam tettem bele amit én derítettem fel. Szóltak. Mondtam hogy akkor ezt most tisztázzuk. Odamentem apuhoz és kiderült hogy az egészet ő csinálta, azért hogy HITELTELENNÉ tegyen engem. Ez volt apunak a célja. Utána összeültünk - vagy még ez előtt volt? - és én meg belementem... mert már nem érdekelt az egész akkor se... nem tudom, de kiderült hogy a faragó nem csinálta meg. Apu is ígért neki pénzt a pettkóék meg ráígértek. Kihajtottam belőle mindent. Akkor jöt tohgy mégis megcsinálja. Jó mondom akkor megcsinálod és te magad fogod leadni személyesen miután én átnéztem. Hogy mi lett a sorsa ne memlékszem, de olybá tűnik az is egy semmitérő munka volt mert senki se mozdult meg. Senki nem csinált semmit. Az összes ilyen abc-s titokszervezet tudta már a kilncvenes évek közepén hogy kik a fő játékosok a drogpiacon kik vannak a legtetején és semmit se tettek. Semmit.
---
"Nekem úgy vannak embereim mint neked, fiam."
"Akkor miért állítottál félre. Végigsöprök rajtuk és kitakarítunk."
"És akkor hogy néztél volna saját magad szemébe?"
"Úgy hogy azt az embert láttam volna aki megtette amit meg kellett tennie. A jövő nemzedékekért és önamgunkért. Ezek el fogják pusztítani az egész élővilágot."
És apám még ott is akkor is pampogott hogy ne mígy van... szarházi.
Össze vissza hazudoztak nekem is mind. Azért csinálták ezt hogy itt a végén még innen se tudjak semmit se csinálni és még az emlékeimmel is összezaarjanak hogy ne derüljön ki hogy mindegyik egy rohadék szarházi. És apám ebben is benne volt. De valaki mindig megmondta nekem az igazat. Nem tudták megoldni hogy valaki ne súgja meg hogy ez meg az hogy volt. Erre kitalálták ezt. Hogy olyan eseménysorokhoz hívtak oda amiket ők maguk csináltak és hogy kiderüljön hogy ez is egy kamu volt meg az is és ez is meg az is hazudott é nmeg bevettem. Akor már nem is érdekelt az egész dolog. Apám irányított hogy menjek ide meg oda és csináljam meg ezt meg azt. Ő csinálta. Velük kart karba öltve. Ezekkel a patkányokkal együtt. Elrohadt ő is. Szarházi lett. A patkány szécsi ha még egyszer beugat nekimegyek. A fiatalabb volt lent a csatorna parton.
A rózsavölgyinek volt egy másik családja. A körül is ment a balhé. Azokat is előkészítette hogy majd a végén ők visszajönnek és folytatnak mindent ugyanúgy vagy még úgyabb. Megdugta ott is a gyerekét anyukával kart karba öltve. A saját emberei védték őket és azok is össze vissza hazudoztak hogy mi történt ott. De leszartam azt is. Nem érdekelt már az se. A rózsavölgyi meg a petkó gál konglomerátum kérte meg az évit és az andit hogy csinálják meg a kurvaiskolát - azok meg megcsinálták jó pénzért persze. A gyerekeknek. Kérdeztem az évit hogy miért csinálja... bár már akkor se érdekelt az egész. Rohadék mind. Ez van. Azt mondta megtanítja nekik hogy csak azoknak adják oda magukat teljesen akik megérdemlik.
A rózsavölgyi még később is megpróbált gyerekeket belevinni a kurválkodásba mondván hogy olyan a feladat hogy más nem tudja megcsinálni. Jöttek oda hozzám hogy akkor mi van ilyenkor mert ők is úgy gondolják hogy a gyerek tudja csak megcsinálni - vagyis a rózsavölgyi belebeszélte. Mondtam hogy ezt más is meg tudja csinálni így meg úgy. Kiderült hogy tényelg úgy van. Azután az is kiderült hogy azért hívtak oda hogy fel legyen véve mit akart a rózsavölgyi megcsináltatni a gyerekkel holott máshogy is meg lehetett csinálni. És mit ért a dolog? Semmit se. Azóta is ezek vannak a tetején és teliszarnak azóta is mindent. Apám meg bizonyára siránkozik hogy senki nem csinál meg neki semmit.
Na ja. Hát amíg ezeknél van a pénz addig ez így is marad. Ők fizetnek ők diktálnak. Megmondtam ezt is apunak. Akkor is húzta a száját valamivel. Ha letakarítottuk volna őket akkor már rég megoldottuk volna az egészet. Ehelyett mi van: egy rakász szar van és egyre nagyobb. Lassan bele fog fulladni mind. És már most beásták magukat hogy hogyan fognak majd visszajönni a következő nemzedékkel. Mert apám nem volt hajlandó felfogni hogy a maskarabál és annak a pszichikai hatásai megrohasztáj mindazokat akik belekerülnek. Mindenki elrohad benne aki benne marad. Mind. hozzászoknak a nagy élethez a kényelemhez a szabadsághoz és ennyi. Nem változtatnak semmin se. Semmin. Az egyik eljátssza hogy ő megcsinálja a nagy és jó dolgokat és a másiknak meg leadja a drótot hogy bontsa le, hogy még tovább így is maradhasson. Szarházik.
---
Annak idején a Chip is megpróbált megölni. És akor is apám is a pofámba hazudott. Állandóan hazudott. Ő is. Az hogy a többi ezt csinálta szinte természetes volt de hogy ő is ezt csinálta az már nagyon kemény. Elegem van belőlük. És apu a legemberebb mind között tegyük ezt hozzá. A többi az annyira rohadt hogy nehéz leírni is. Egy időben meg jött oda a rizsa hogy elmondjon nekem dolgokat hogy az apja ezt csinálja meg azt. Kérdem miért jössz ide ezzel hozzám? Már rég a kispadon ülök mi közöm nekem ehhez? Rájöttem hogy azér tjön oda hogy ha figyel valaki akkor hallja meg. Megmondtam neki hogy ha még egyszer odajön hozzám megverem. Meg kellett verni. Apám ugyanezt csinálja most. Kiszorított a többi rohadékkal egyetértésben és én emlékeztetem dolgokra, amik miről szólnak? Semmiről se. Semmiről Semmit se csinált. Azóta se. Olyanokkal dolgozik akik amit felépítenek le is bontják vagy semmit se csinálnak meg egyáltalán és őt is átverik. De jó lesz... mondta mindig. Mert sokan segítenek... naja. Miben is? A pénz elköltésében ugye? Abban biztosan van segítség. Én meg menjek a tetves kibaszott gyáraikba dolgozni éhbérért amiket én építettem fel nekik ugye? Szép kis apuka. Szarházi. Mert ez így jó... kinek is jó? Miért is? De megkapják mind ami nekik jár rohadékok.
---
És még a révai ugyanúgy odajött hozzám hogy eljáttsza nekem az a biztos pontot hogy majd azt higgyem ő tényleg tényelg most már tényleg tényleg hívják ide is meg oda is... de a kokó neki is ott volt az autójába amivel az ál résült gyerekeket szállította a kerek világba... szép kis rendszer mondthatom. Elég volt ebből. Nem lesz itt semmi csak pusztulás és halál mindegyikre. Szépen menetelünk arrafelé. Már a fiatal varga meg a révai is úgy beszéltek erről hogy jól van akkor toljuk ki leglalább odáig hogy mi is megérjük a hatvanat azt annyi. Utánunk az özönvíz. Tűz. Az lett volna a helyes. megölni őket még akkor. Most már lassan semmi nem marad amit meg lehetne tenni.
---
Azért választotta apu a rózsavölgyit mert azt mondta az közöttük a leghülyébb...
"De ha azt be tudom állítani magamnak hogy észrevegyem a kullancsot akkor azt is be tudom állítani hogy anélkül is észrevegyem hogy átnézném az egész kutyát. Nem?"
"Hát lehet. - mondja apu, de azért át kell nézni."
"Nem kell átnézni. Úgy is meg fogom találni. Észreveszem. Beállítom magam és észre fogom venni, vagyok olyan erős."
"Jó akkor én meg rádteszek minden alkalommal egy kullancsot ahányszor csak kimész. És megmutatom hogy én is erős vagyok mert én is ezt az utat járom."
"Akkor én meg beállítom magam hogy már útközben lepotyogjanak rólam a kullancsok. Vagy tudod mit befekszem úgy az ágyba és ott fogom észrevenni."
"Jólvan." vitáztunk tovább.
"De csak egyet raksz rám ugye?"
"Egyet." mosolygott apám.
"Á most ebbe belementem. Nem kellett volna. Szóval így csinálod... Jól van. Ezt megjegyzem."
---
 A lapi is iszonyú pénzéhes. De soha nem beszélt elttem pénzről. Ezt még az elején eldöntötte hogy ne tudjam milyen a viszonya a pénzhez. Viszont mindig ő is milliókkal dobálózott és iszonyú összegeket tapsolt el.
"Tudod mennyibe kerül egy jó maszk péter?" kérdi az egyi tru hikerses csávó akinek segítettem leszokni a kokóról. "Nem. Mennyi?" "Forintban kb fél millió egy átlagos maszk egy jó minőségű szarvasbőr több millióra rúg. Azok amikben meg ilyen olyan kiegészítők is vannak izom, igazi vér, haj, szőr stb még többe kerülnek. Egy teljes test maszk ami jó minőségű több tíz millióba is belekerülhet."
Ja ezért csináltuk mi magunknak mindig meg az évi is az elején. Csirkebél, csirkebőr, disznózsír stb...
Azután jöttek a sorozatban gyártott műanyagokból készült maszkok. Ma már gyoran megvan az ilyesmi és egész jó minőségű is lehet akár.