Tuesday 22 November 2011

Sátánizmus, emberáldozatok, orgiák drogok - a bizalmatlanság a titkos társaságok tagjai között

A titkolózó társaságok, melyek többnyire olyan tevékenységekben voltak érdekeltek, mint a gyilkosságok, kínzás, drogterjesztés, szex-húspiac stb - nem bíztak meg egymásban. Remekül mutatja a JFK gyilkosság után napvilágot látott Memorandum, melyet J Edgar Hoover az FBI feje írt biztosítékként (ha esetleg megpróbálnák megölni) ezen titkos társaságok tagjai közötti bizalmatlanságot. Lee H. Oswald J.E. Hoover a CIA-ba beépített embere volt. Több küldetésben vett rész - az egyikben például a szovjetúnió területén végrehajtott adatátadás és átvétel közvetlenül a JFK gyilkosság előtt. J:E: Hoover azért épített be egy embert a CIA-be mert féltette a birodalmát, melyet a CIA átvenni készült. Félt attól, hogy az FBI-t feldarabolják és elveszíti a hatalmát. Bebiztosította magát.
De ezen érinthetetlennek számító fejesek között soha nem volt bizalom egymás iránt, hiszen az előrejutás azon múlott, hogy ki tudja hamarabb kivégezni a másikat, aki fölötte áll. A legfelsőbb szinteken pedig elkezdtek azon gondolkodni hogyan lehetne kidolgozni egy olyan rendszert, ami biztosítja a kölcsönös "bizalmat" (azaz ennek hiányában a sakkban tartás lehetőségét).
Elkezdték hát a szexet használni (kísérleteket folytattak, csoportos orgiák), drogokat (módosult tudatállapotokat), és okkult bűnös szertartásokat gyakoroltak - azért, hogy a közöttük lévő kötelék megerősödjön és ne kelljen rettegésben élniük egymástól.
Az MK-ULTRA típusú kutatások ezért folyak ilyen irányban. Ide sorolhatjuk Jonestown esetét (tömeghipnózis, drogokkal és egy mesterségesen felépített vallás kereteivel manipulálva), de ennek folytatása lett a kormányzatokat is manipulálni tudó és képes scientológiai egyház működési mechanizmusa, és sok más ilyen típusú kísérlet.
A mai nap is folyak ilyen kutatások hiszen, csak mexikóból évente 12ezer gyermek tűnik el nyomtalanul, és angilában az USÁ-ban is negy a kereslet a szexpiacon és a kísérleti telepeken a "senkinek sem hiányzó" kísérleti emberek után.
Ennek a háttérhatalmi klikknek tehát óriási a veszítenivalója a világ előtt, ha a titkaik kiderülnek. Ezért bármire hajlandó, hogy homályban maradhasson. Fő jellemzőjük a spirituális énükkel való kapcsolódás tökéletes hiánya, az osztott tudat, mely nem tudja mit csinál a jobb kéz és mit a bal. Mégis van közöttük kapcsolat, mert kidolgozták. volt emberanyag és kutatói gárda, akik gátlások nélkül felderítették ezt az őrült területet.