Thursday, 23 July 2015

i swept the floor and it all goes back to the same it was before

Hát igen. Tulajdonképpen minden megy tovább ugyanúgy mint eleddig, azaz nem ugyanúgy, hanem egy sokkal burkoltabb szinten. Ez azért van így mert azok akiknek megmondtam mit kellene csinálni azok nem tették meg azt amit mondtam nekik hogy tegyék meg. Persze azért nem tették meg mert nem értették meg azokat a dolgokat amiket elmagyaráztam nekik a közös tudatról és a közös tudatalattiról és a manipulációs módszerekről. Azt sem értették meg vagy nem akarták megérteni hogy a gyilkolás a természet része és nekik kell megölniük azokat akik őket nyomorgatják, mert más nem teheti meg, azaz nem fogja megtenni. Persze engem akartak erre rákényszeríteni sokáig de miután kinyírtam egy párat közülük azóta háromszor is meggondolják hogy mire kényszerítsenek.
Szóval afrikai vérgyémánt: úgy kezdett el "tisztulni" a vértől hogy kiképeztem egy pár embert aki ott dolgozott, benne volt (a bányában húzták az igát rabszolgaként). Megtanítottam őket arra hogyan öljék meg a kínzóikat és tüntessék el nagyon rövid idő alatt minden bizonyítékkal együtt. EMgtanítottam nekik egy csomó természetes és olcsó (pnzt nem igénylő) dolgot amivel operálni tudnak. Persze hogy érdekelte őket, hiszen az életük múlott rajta és veszteni valójuk se volt sok. Én ezáltal elindítottam ott is egy upgrade folyamatot. Persze a személyiségük olyan volt amilyen, próbáltam válogatni de akiképzési program végül is úgy épül fel hogy aki nem érti meg a dolgokat az nem éri el a dolgokhoz tartozó szinteket sem. Szóval tévedés kizárva. Aki meg megérti és szarik rá vagy tudatosan ellene megy a dolgoknak az elveszíti a védelmi plusszokat. (magaslati pont)
Szóval kiképeztem őket. Ezután ők pucolni kezdték azokat akik nyomorgatták, gyilkolták és fosztogatták őket. Lassan kezdtek rádöbbenni a kápók hogy itt valami komoly baj van és kell egy upgrade vagy valaki aki segít. Nosza szaladtak a pénzért gyilkoló szarházikhoz. Azok persze rájöttek hogy mi folyik ott, mert rendelkeztek a technikával és ismerték a módzsereket tudták hogy mire figyeljenek és mire ne. Szóval szigorítottak, de az kurva drága dolog ám, mert utolérni azt a szintet nem olyan egyszerű ám... :-D
És akik meg elmennek ilyesmit csináli pénzért azok meg nem olyan jók... Szóval marad a tisztogatás. Ekkor kellett a helyieknek egy kis segítség is kívülről... meg kell most is. De erre nem számolhattak, mert én meg nem tudok mindenkiről állandóan gondoskodni köszönhetően ugyanazoknak a szarháziknak akik állandóan keresztbe tettek nekem. Szóval magukra maradtak. És persze a személyiségük se volt egy gyémánt... Szóval megalkudtak. Kápókká lettek egy páran. Persze azok úgy már nem tudták ugyanazt produkálni mint annakelőtte. A védekezésről meg én gondoskodtam mert nem egy csapatot meg egy egyént képeztem ki hanem sokat. Mindet. Akit lehetett. Szóval akik a gödörben maradtak azok folytatták a küzdelmet a kápóvá vált sorstársaik ellen.
Az egész rendszer így lassan emelkedik. Egyre brutálisabb lesz a szint amit teljesítenie kelle annak aki élni akar. És azoka akik mindezt a pénzért és a hatalomért csináljék nem tudják azokat az extrém szinteket elérni, mert az emberi psziché szerkezete így van felépítve, az egyéni szinttől a közös szintekig.  A közös szinteket csak azok érik el akik olyan célokért dolgoznak amik nagyobb rétegeket érintenek. És természetesen a helyes irányba törekszenek. A tudat alatti vagy feletti rétegek meg piszok pontosan felismerik a hazugságokat is, szóval azt a szintet nem lehet átverni... hahaha... Nagyon keményen próbálkoznak ám és folyamatosan azzal hogy felépítsenek egy olyan manipulációs rendszert amivel a legmélyebb rétegekben tudnának komoly változásokat kieszközölni és átalakítani az én (és később a többiek) gondolkodását... de ez nem fog menni. Ahol tudnak változást kieszközölni az csakis az én szintje és az a része a pszichénknek amiben elültettem a magot az az énen kívüli rész. A többiek akik ebben segítettek és részt vettek (mert ezt nem lehet egyedül megtenni, hiszen ez már az énen túli közös psziché egyik részterülete) szintén megkapták ezt a fajta alapot és alapozást. Ez is a kiképzés része. Viszont a tudat felől azért elég sok változtatást tudnak kieszközölni mert az felül tudja írnia ezt a szintet - persze nem következmények nélkül. Ezek a következmények egyénenként más formában és más lappangási idővel de kivétel nélkül mindig megmutatkoznak. Természetesen visszaütnek keményen az eltérés mértékétől és minősőgétől függően. :-D
Szóval ugyanlyen módon sok szarházit kiképeztem, akikről már akkor tudtam hogy szarházi és csak "beépülő" és tulajdonképpen ellenem akart törni (mint amikor egy csapat engem kért meg hogy készítsem fel őket arra hogy hogyan tudnának engem megölni, persze ezt nem mondták meg hanem csak arról beszéltek hogy egy speckó érzékeny célpont...:-), de akkor is kiképztem, megyrészt mert elegem volt már és azt sem bántam volna ha sikerrel járnak másrészt mert a kiképzés maga olyan változtatásokat vitt végbe az ő pszichéjükben is sok esetben amire nem számoltak - persze azok akik előre erős determinációval érkeztek azokon nem sokat változtatott a dolog, de ők általában elpusztultak. Azoka meg akik voltak olyan okosak és vagy felébredtek vagy rájöttek hogy el fognak pusztulni ha továbbmennek ebben az irányban azok meg még most is kavarják a szart és próbálkoznak teljes erőből hogy hogyan tudnának elpusztítani.
Mindez azért van így mert a normális életet élő ember nem szarja teli a környzetét és nem akarja az akaratát a másikra kényszeríteni, és megpróbálja egyensúlyban leélni az életét a külső belső körülmények függvényében - mert az a természetes rend. És sajnos e miatt nem is tesz semmit puszban hogy fejlődjön vagy tudatosabbá váljon, mert nincs rá szüksége. Azok viszont akik egyszer bekerültek valami személyiségnyomorító programba, vagy megkínozták őket hogy extra képességekre szert tegyenek - és ma vannak sokan olyanok akik önént vállalták a kínokat a különleges képességekért cserébe és a hatalomért amit ezek által nyerhetnek - azok még ma is fenntartják és folytatják az emberevést, a gyerekek szexuális használatát, a kínzást mind pszichikai mind fizikai értelemben és bizony szórakozásból és kielégülési célból ölnek is. Ezt úgy tehetik csak meg ma már ha sok pénzzel rendelkeznek és kiválóan el tudják rejteni a társadalom elől ebbéli tevékenységüket vagy meg tudják fizetni azokat akik ezt megteszik nekik. És sokan vanak akik ezt megteszik - és igen sok ilyet is kiképeztem. "De miért Péter?" Hát azért mert ők érdeklődtek. Ők kérdeztek és ők megértették amit mondok és meg is csinálták amit mondtam. Ti szartatok rá, meg se értettétek mert ti nem voltatok megkínozva és kapásból lehülyéztetek és kiröhögtetek meg elküldtetek a picsába, meg lebrutálisoztatok, meg a keresztényi maszlagot darráltátok amivel kilúgozták az agyatokat, mert imádkozni kell inkább... Nos akkor ti imádkozzatok. Én meg azokal dolgozok akikkel lehet. Akik odafigyelnek rám, akik értik amit mondok és hajlandóak is megtenni.
Persze ezek közül szinte mind ellenem fordult amikor elérték azt a szintet hogy fel tudtak már ébredni a hipnózisomból. Ezért fordultak ellenem mert ők uralni akarják a világot, szórakozni akarnak, baszni, ölni, embert enni, gyilkolni... És ebben egymásra találtak amikor van közös ellenségük: én, mert én vagyok a legerősebb. Persze közöttük is sokféle van általában mind selejtes és bizonyos dolgokat nem képesek megérteni szóval igen könnyedén meg lehet őket fingatni... De van egy két igen komoly ellenfél is, aki értelmi és képességbeli szintjén elég komoly, de azok viszont kezdik megérteni hogy legalábbis jobb a békesség - azaz legalábbis engem megölni nem szabad, mert azzal olyan lavinát indítanak el amit nem tudnak megállítani.
Vicces hogy a legbrutálisabb ellenségeim segítettek az utóbbi években a legtöbbet nekem, mert ők rájöttek hogy mit csináltam - legalábbis néhány dologra rájöttek - és megijedtek. Van is rá okuk ezer. :-D
A többi meg bőszen hadakozik ellenem. Persze ezt nem azt jelenti hogy szeretnek, csak annyit jelent hogy kénytelenek gondoskoni rólam - persze arról azért igyekeznek gondoskodni hogy folyamatosan basztassanak valamivel, hogy nehogy már jól érezzem magam a bőrömben.
De már nem megy ez így sokáig hála a jó égnek. Érzem a végét és most már várom is. :-D Sajnos a tervem nem működött, legalábbis nem sikerült a fő célomat megvalósítani... marad a B terv.
Szóval visszatérve egy kicsit pl a pedofiliára: amikor jelzés érkezik a tudatos rendszerben az egyik figyelőtől vagy több figyelőtől - itt is vannak persze kereszt ellenőrzések is, amik a figyelőket hitelesítik és segítik tökéletesíteni vagy kizárni a rendszerből ha a szándékos félretájékoztatás bekövetkezik -  akkor beindul a megfigyelőgépezet és az akciócsoport ugrasztja a technikai csoportot, elindul a bizonyítékok összegyűjtése és vizsgálata. Innen a célpont tisztázódik vagy lebukik és akkor a sorsáról döntés születik. A tudatos rendszer uganakkor vegyes szinteken lévő emberekből áll, akik nincsenek mind tudatában a tudatukat manipuláló techológiákkal és lehetőségekkel sőt sokan még a közös tudat és közös tudat alatti működésmódjáról sem tudnak semmit vagy keveset vagy hülyeséget. Szóval egy ilyen rejtőzködő és felméretlen vegyes elemekből álló rendszerben születik döntés egy ilyen helyzetben arról hogy mi legyen a célponttal. Ezért történik meg pl hogy olyanról is bebizonyítanak dolgokat aki nem tett semmi rosszat, épp csak beleviszik olyan elmecsapdákba miközben pl frusztrálják szexuálisan és szervezetten pl a kiscsajokat felhasználva terelik e felé, miközben az egyént pont a szarházik próbálják lépre csalni és ellehetetleníteni mert elég erős és tudatos ahhoz hogy ellenálljon nekik és ne kövesse a konzumidióta csalikat és fonalakat és komoly értékekre építse az életét vagy legalábbis elinduljon e felé. Szóval ilyen helyzetben bizony a kicsajok is beszállnak a stalking folyamatába a kis miniszoknyáikban a kis szexi mozdulataikkal a kurvás felnőttes csábos és finom öltözetekkel és sminkekkel és a női finommechanikával... Merthogy soka gyerek már kiskortól is fel van használva ma is. És a végén kiderül hogy a fekete az nem fekete hanem pont hogy fehér és feketére festik hogy megölhessék kicsinálhassák stb. Közben ott az a folyamat amit leírtam: az upgrade. Ez megy mind szelleme pszichikai mind technlógiai szinten. Tehát a tudatos rendszer technikai parkja és a helyi rendszerek technikai parkja behatárolja az észlelés határait és a cselekvés triggereit. Ez azt jeletni hogy ha a szarházik meghaladják a helyi közösség szintjét, akkor ki tudják játszani pl a lehallgatókészülékeket, a videóparkot, esetleg a megfigyelők emlékezetét, észlelési folyamatait, de mindez folytatódik az értékelő és döntéshozó szinteken is. Midnez úgy zajlik hogy vannak a szellemi világ történései (a gondolkodás és a nem erőszakos tettek szintje pl pedofil gyerekeket nézeget) és van a fizikai szint ahol a tényleges abúzusok és visszaélések megtörténnek a gyermekek megerőszakolása, a gyilkolás, a technika folyamatos használata, a plazmabully az orvosi és technikai maffia rejtet módszerei stb. Ezen a szinten ugye ha nem látsz és nem rendelkezel a bizonyítékokkal mert technikailag nem tudod felvenni a történést (mert zavarják a felvételt) akkor nem tudod bzonyítani a közösségnek és a döntéshozóknak hogy igazad van. Mint ahogy én jártam a zocrehab alapnál a ferivel... főállású anya... És persze a szarháziknak semmi sem drága ugye vannak még ma is olan családok ahol a gyerek tanúja és sokszor részese a szexuális tevékenységeknek, persze midez úgy zajlik hogy hasonló figyelő és védő rendszerek gondoskodnak a háborítatlanságukról...
Volt alkalmam bekapcsolódni egy ilyen család életébe. Az Öreg oda is beépített hogy megtanuljam és kielemezzem milyen hatással van az ilyen környezet az emberi pszichére. Képzeljétek el milyen az amikor ebéd közben egy kislány szopni kezdi a farkadat, mert neki az játék... Mert ez ott természetes és ha kiakadsz akkor megsértődik és nem érti miért nem örülök neki, amikor apu annyira szereti ha evés közben játszik vele... Azt tanultam belőle, hogy a nemiség örömforrás azok számára akik szeretnek örömöt adni mások számára és ezt egy gyerek nagyon szereti. Viszont a gyerek nem képes úgy élvezni a nemi örömöt mint egy felnőtt. Van egy biológiaia marker és egy pszichikai marker amik elérése szükséges a nemi öröm teljes élvezetéhez és átéléséhez. Ez előtt csak egy fizikai cselekménysor ami "apunak örömet okoz" ami jutalom. (Félreértés ne essék ebben a családban nem volt erőszak, és volt valódi szeretet. Az öreg egyik kísérleti terepe volt ez a család, elszigetelve a társadalom többi részétől, gondosan megválogatva minden ! külső kapcsolatukat...) A másik dolog a pszichikai marker. Ezt nagyon nehéz meghatározni pontosan. Ott kezdődik igazán amikor a gyerek átéli a nemi öröm alatt azt a réteget is amikor egy mélyebb kapcsolat létrejön és úgy éli meg a nemi öröm teljességét. Ez nem hasonlítható össze a fizikai tornagyakorlattal. Mert az is lehet jó, de ezzel együtt lesz teljes. Amíg ezt nem éli meg valaki addig csak mondjuk egy tizes skálán ahol 10 a legjobb mondjuk 3ast 4est élhet meg maximum, ami szintén lehet jó egyébként. Szóval ha nincs tabu - ami az Öreg célja volt a család elszigetelésével - akkor a dolog szégyen és ítélkezés nélküli szabadidős tevékenységgé válik, egy örömforrássá amit ha a partnerek akarnak használnak ha nem akarnak nem használnak. A jelenlétem elég komoly változásokat indított be ott is egyébként, nem folytathatták tovább úgy az életüket mint addig. A gyerekek elkezdtek kérdezősködni és túl sok lett a megválaszolatlan kérdés és a feszültség amiket ezek keltettek. De nem a külső társadalom véleményével volt gondjuk, hanem azokkal a kérdésekkel amik az egyéi részvétel és a valódi szeretet körül bontakoztak ki. Hogy ki mikor és miért vesz részt és mikor nem, hogyan és mikor utasít vissza és miért. És milyen az az igazi. És én miért mondok nemet amikor ő soha sem. És hogyan lehet megérteni azt amit még nem ért. És előkerült néhány olyan mellékszál is ami még több kérdést rántott le e polcról, az iskola, a történelem, a hatalom, a pénz, a vallás, a tudat és egyéb kérdésekben. Én nem hodozom és nem vittem oda a külső társadalom "keresztényi" agylúgozottságát és előítéleteit. Azokat a "kisláyokat" akik pl részt vesznek ilyen típusú 'ártatlan' játékokan, bepalizásban még akor is ha csak jól irányíthatóságuk miatt - véresre kúratnám hamar... Hadd tanuljanak ők is tapasztalati úton... hadd élvezzék munkájuk gyümölcsét... És minél hamarabb visszaüt a dolog rájuk annál jobban beleég a fejükbe a dolog. Az időzítés fontos. Az ő szüleik meg minden bizonnyal érintettek a témában, még ha látensen is vagy a rejtett világban is.
Ja és persze az Öreg csapdája nekem: ahhoz hogy a család befogadjon és megnyíljanak előttem (vagy bárki előtt) az Öreg természetesen beépített az elméjükbe egy szűrőt. Csak azoknak nyitottak akik élvezték a gyerekekkel való szexet. Ezért fel kellett építenem egy mentális programot a kijátszásukra. Ebben jó vagyok. Viszont az Öreg ezzel is mindt minden ilyen beépülési feladattal az én pszichémet akarta bemocskolni és egyben elterjeszteni rólam a hálózatban hogy milyen sátáni figura vagyok. Miért mentem bele? Nem volt más választásom. Ahhoz hogy tudjam mi történik a hálózatban minden szegmensét ismernem kellett. Tudom kellett hogy milyen pszichikai hatásnak voltak kitéve ezek az emberek ahhoz hogy tudjak változtatni vagy bármilyen a valóságra épülő stratégiát kialakítani velük kapcsolatban. Azt ugye mondanom sem kelle hogy ezek az emberek igen komoly pozíciókat töltöttek be bizonyos hatalmi körökben... Az Öreg számtalan mocskos és undorító csapdája közül az egyikbe ismét bele kellett sétálnom. Végül is embereket találtam ott is és nem volt annyira borzalmas, mert itt legalább jelen volt a szeretet valamilyen szintje. Azt már meg sem említem hogy más családokat és helyzeteket is létrehozott ahol az erőszak és a nemi erőszek mindennapos dolog volt...
----
 Leírom azt is hogy mit tanultam ebből a helyzetből. Ebben a helyzetben is érdekes módon a gyerekek voltak azok akik először "vették a lapot" és észrevették hogy én másként gondolkodom és hogy valami nem stimmel velem, nem úgy reagálok ahogy apuci meg anyuci és a család többi tagja. A gyerekek egyébként a nemi jellegű tevékenységet is valamiféle játékként élték meg. Bizonyos életkor alatt mást semmit sem jelent mindössze valami tevékenység amit a többiekkel végezve a többiek örülnek és ez jó. Ezt a gyerekek egy szerető közegben élvezik, szeretnek ugyanis örömet okozni másoknak. Egy bizonyos életkor alatt mindössze ez a meghajtó ami egy gyereket ilyesmibe vonzza. Mint említettem ebben a családban jelen volt a szeretet és nem volt erőszak. Az Öreg egyik kísérlete volt amiben arra volt kíváncs hogy így milyen pszichikai "operációs rendszer" építhető fel az egyénben. Egészen pontosan az egyik félrecsúszott kísérletéről van szó, mert az apa akit oda rakott nem volt egészen tisztán szeretettel teli, amit az öreg is felismert... Ezért engedett be és persze hátsó szándéka volt egyrészt a befeketítés másrészt a saját pszichémrevaló megtervezett hatás is. Bár ez utóbbi mellékes vot ebben az esetben. Az Öreg alapvető hibája az volt itt is, hogy a "család" tagjait úgy válogatta kedve szerint hogy a kívánt hatást elérje a tenyésztett egyének (gyerekek) nevelése során. Pszichikai profil alapján válogatta őket. Az eredeti szülők meg természetesen titokban maradtak és ha nem voltak elég tudatosak hogy mi történik akkor simán ellopta a gyereket, ha tudatosabbak voltak és ki tudták játszani az emlékezetvesztéseket, akkor behelyettesítette a gyereket egy másikkal. Szóval itt is az történt hogy a gyerekek kimagasló készségekkel rendelkeztek és nagyon elütött egymástól a profiljuk. Ebből jöttem rá hogy ők sem vér szerinti család... Az Öreg egyébként ezt részben ezért is csinálta, mert a tudatos vér "szülők" általában nem voltak hajlandóak végrehajtani mindent amit mondott nekik a tudatos nem vér szerinti álszülők meg gátlástalanul megtettek bármit a gyerekekkel. Ez tudat alatt is hasonlóan működött csak kicsit rosszabb hatásfokkal.
Itt is ugyanazt tettem amit minden beépülős feladatnál: előre eldöntöttem milyen hatást kívánok elérni, és vittem magammal a saját értékrendszeremet amit mindenhol ugyanúgy megpróbáltam elültetni. Itt sikerült is elsősorban a gerekek kíváncsisága, őszintesége, és intelligenciája miatt.
A családban a gyermek eleinte egybe van olvadva pszichésen a szülőkkel. Lassan kezdi felfedezni hogy ő egy különálló lény. De ez a különállóság nem vég nélküli - valahol még mindig összeérnek - és ez egy szeretetre épülő családban teljesen természetes. Együtt élsz, nősz fel valakikkel és ha a szülők rendelkeznek azzal a tudati készséggel hogy őszintén számot tudnak vetni a jó és rossz, a hasznos és haszontalan, az igazi és a hamis dolgai közötti különbségekkel - akkor a gyermek tudatosan és tudat alatt is átveszi ezt a gondolkodási és életvezetési képességet szokást. Az ilyen gyermek még különleges képességekkel is megáldva ilyen környezetben igen komoly fejlődésen mehet keresztül pozitív irányba. Ez a tudaton kívüli pszichikai egység valósan létezik a vér szerinti család tagjai között és a hosszú időn keresztül együttélők között is létrejön ugyanúgy mint a tudatukat egy irőnyba fordító csoportokban is kialakul a közös tudat és tudattalan pszichikai tere és energiája. A gyerekek megértették hogy a nemi kapcsolat és öröm mögött létezik egy sokkal mélyebb ilyen jellegű kapcsolat. És megértették azt is hogy én nem vagyok velük ott összekapcsolódva ahhoz hogy nemi kapcsolatba keverejek velük, ez az oka annak hogy nem érzem úgy hogy szeretnék velük "játszani". Ez az ami miatt nem élvezem velük a nemi jellegű tevékenységet. Érdekes volt hogy a gyerekek hamarabb megértették és apuci volt az egyetlen aki egyáltalán nem értette meg miről is beszélek. Ez a miatt történhetett mert az intelligencia és érzékenységi szintjük nagy mértékben különbözött - lévén nem voltak vér szerinti rokonok. Ezt ők nemtudták egyébként. De elmondtam nekik. Ahogyan egyre több kérdés merült fel ezzel a jelenséggel kapcsolatban úgy egyre több dologról kellett kimerítő választ adnom nekik. Végül eljutottunk oda hogy elmondtam nekik a teljes igazságot: hogy a bejárónőtől, a magántanítóig, a doktortól a bolti eladóig mindenki akivel találkoznak része az Öreg csapatának és pontosan tudják mi a dolguk. Egy erősen kontrollált környezetben nőttek fel és léteznek - elszigetelve a nagyobb társadalomtól hogy nehogy kiderüljön a számukra hogy a társadalom a cslaádon belüli nemi kapcsolatot szülők és gyerekek között tabuként és elítélendő dologként kezeli. Ők erről nem tudtak. Kidolgoztam nekik egy pár módszer ami alapján meggyőződhettek arról hogy tényleg úgy van ahogy mondom, mert természetesen ez már sok volt az ő "oprendszerüknek" ledobta az ékszíjat az agyuk. Ezt meg kellett tapasztalniuk. Viszont mielőtt ide engedtem volna őket gondoskodtam arról hogy legyen készletük az egészséges kapcsolatteremtéshez és legyen pszichés védelmük. Ezután jöhetett a sokk, a valósággal való szembenézés.
---
Ez egy gyilkossági kísérlet volt az autóval... jól tervezett és gondosan kivitelezett - sikertelen kísérlet volt. Most már csak egy kérdés van megválaszolatlanul: a helyi közösség tévedett vagy szándékosan válogatta ezeket a szarházikat ide? Ha igen akkor együtt nevettek együtt fognak sírni...
---
Szóval a gyémánt körüli hercehurca ugyanaz mint mindenhol máshol. A szar ugyanaz mindenhol. És a megoldás is ugyanaz: meg kell őket ölni. De hogy ne neked kelljen ezt elvégezni ki kell képezni azokat akiket elnyomnak hogy nyírják ki ők azokat akik elnyomják őket. Miután hatalomra tesznek szert - és hatalomra fognak szert tenni, mert a szarházik így működnek: csak a fegyver és a vér szavából értenek, ha valaki közéjük vág mint a karvaly kiragadva egyet kettőt akkor alkudozni kezdenek és végül megveszik az erősebbet, ha tudják - és rendszerint tudják. Ezért mindig ki kell képezni a biztosítékokat is amik működésbe lépnek akkor amikor az elnyomott oda erősödik hogy végül kápó lesz belőle. ÉS akkor azokat is meg kell nyírni.
Ez így működik. A szarházik másból nem értenek és ez egy tény, ez akkor is így lesz ha ez sokaknak nem tetszik. Semmilyen jó szó és szeretet nem változtat a szarházikon. Baszhatsz velük, szophatod nyalhatod a seggüket a faszukat a picsájukat ahogy akarod: ők nem fognak megváltozni ettől. Még akkor sem ha tényleg megtapasztalják hogy mennyivel jobb a szex valódi szeretettel megtöltve.
Szóval őket ki kell nyírnotok. És ez így lesz angliában, usában, kínában afrikában és oroszországban is. Ez a fajta öldöklés rejtve marad a nagy többség szeme elől, mert a jog és a jogrendszer a szarházik kezén van, a sajtóval és a propaganda eszközökkel együtt - amik segítségével a nyílt erőszak ellen hatásosan tudnak fellépni. Ha ez a fajta erőszak rejtve marad és csak azokat ölitek meg akik valódi tudásssal rendelkeznek, erősek és nem tudjátok őket befolyásolni, irányító pozíciókban vannak és jól védettek - akkor nem tudnak nyíltan ellenetek fordulni. Ezért kénytelenek ők maguk csoportokat kreálni akik nyílt erőszakot mutatnak, hogy azután extrémizmusra meg terrorizmusra hivatkozva lecsapjanak rátok. Így megy ez és így ment ez amióta ember van a földön. Az győz aki jobb kiképzést kapott. Ha nem nyírjátok ki és nem hajtjátok a jogi - katonai - polgári döntéshozói pozíciókta uralmatok alá: egy idő után a félelmük létre fogja hozni a nyílt diktatúrát - mint ahogyan ez az usában már jól látható, és angliában is egyre nyilvánvalóbbá válik (a jogi részek már a helyükön vannak, a katonaságot most toborozzák,  az agylúgozás gőzerővel megy). Az oroszoknál meg a kínaiaknál régi nagy hagyomány a diktatúra és nem új. Szinte mindenki tudja hogy mi van... már megszokták. Sajnos ez van: szarkupac az egész úgy ahogy van egy két kivételtől eltekintve. De szépen nyírják egymást. Ahogy terjednek a modern álcázási módszerek látom ahogy a főbb pozíciókban cserélődnek az emberek. Egy figurát egyre többen alakítanak az élet színpadán. Mi lett az előzőekkel? Nos nem kell szerintem őket keresni. Valószínűleg nem maradt utánuk DNS sem... :-D Hát persze mennyivel egyszerűbb megölni a birtokló figurát és a helyébe lépni mint birtokos... Mindjárt a kényelembe. Öröm nézni ahogy annyi fej lehullik a szarkupa tetején. Más kérdés hogy a mi ügyünk ettől nem halad előre, mert a szar heylére egy másik szar kerül csak még ügyesebb rejtőzködő és esetleg még ügyesebb a harcban és ma már egyedül nem képes fennmaradni szóval egy csoport is támogatja. De ez sem jeletni ezt hogy nem lehet neutralizálni őket.
---
a szervóval játszottak egy kicsit, a gyorsítást is tudják variálni, meg a fékekbe is bele tudnak nyúlni... ugyanúgy mint a plazma (lézer pontégetés pl) tech-el. millió féleképp meg lehet oldani, de csak finoman nyúltak bele érdekes módon, gondolom a lehetőségre vártak vagy várnak...
---
"Ezt majd mutasd meg újra, mert fontos. Újra meg kell tapasztalnom hogy van odakint olyan aki tudja milyen a szeretet ereje és milyen hatással van a mozgásomra."
"Mi a különbség?"
"A valódi szeretettel átadott dolog sokkal simább, könnyebb és sokkal de sokkal erősebb. Nem olyan látványos, nem sziporkázik meg szikrázik annyit és annyira, de nagyon nagyon jól érezhető és mindent lepipál erőben. A pusztítóerő sokkal látványosabb, hangosabb, jobban észrevehetőbb mások által is, ijesztőbb - míg ez annyira sima és meleg hogy aki esetleg a közelében van és meg is érzi az is csak annyit vesz észre hogy wáááááv mi volt ez?"
---
Köszönöm.
---
Nos had ne említsem akkor hogy ez a bizonyos család nyilvánvalóan nem akármilyen környezetben létezett ahol ennyire jól kontrollálható volt minden kapcsolatforrás... Ehhez nyilvánvalóan eléggé gazdag és különleges környezet kellett: most már el is árulom: a brit királyi család egyik szegmenséről van szó.
Bizony.
---
NCA National Crime Agency - kibontottátok a borítékot. Nos igen leírtam előre hogy el fogtok bukni és hogy hogyan fogtok elbukni. De nem kell elkeseredni, amit csináltatok az nagyon fontos bizonyíték a többiek számára, hogy igenis kemény felkészüléssel és tudatossággal is kevés, lehetetlen a jelenlegi jogi és infrastrukturális, személyi keretek között a rendszer keretein belül pozitív változást elérni. Ha benneteket nem tudnak elvágni mint akciócsoportot akkor kívülről a rajtatok kívüli keretek változtatásával állítanak le. Ezért kell nektek is átlépni a jelenleg fennálló keretrendszert és megváltoztatni azt, de nem a szarházik által meghatározott keretek között, mert ott nem megy. Ti vagytok a bizonyíték erre. Pont. Ezt nagyon fontos volt megmutatni a rendőri erők számára. Ez  van. Nincs több vita erről. Aki ezt a kérdést tovább vitatja az maga is egy szarházi, vagy annyira ostoba hogy nem érdemes odafigyelni rá. Pont. Háború van. A határokat innenntől úgy húzzátok meg ahogy akarjátok - természetesen a felelősség vállalásával - ha alapos és körültekintő munkát végeztek: kaptok támogatást máshonnan is, olyan helyekről ahonnan soha nem várnátok. További kemény munkát és örömet is!