Sunday 20 September 2015

manipuláció 2.0

Hát fejlesztenek, sajnos kizárólag azért hogy egyre bonyolultabb manipulációkat vihessenek végbe és ez jól mutatja mi a fő céljuk: a tudatszint emelkedés globális emelkedése ellenére a kontroll megtartása, azaz az irányítás és a hatalom megtartása. A régi nóta. Mos azok akik már pl értik a "gondoltolvasós telefon" működésmódját valamilyen szinten, vagy legalábbis hozzászoktak - azok folyamatosan rapportépítésen mennek keresztül. Magyarul most ezen a módszeren kersztül idomítják őket kicsit körmönfontabb, kicsit ravaszabb módon mint eddig. Persze azok akik eddig is átláttak a ravaszkodásukon azok ezután is átlátnak rajta. Akik meg ezidáig is jól irányíthatóak voltak azok most is jól irányíthatóak lesznek.
Az infó meg nem kerül ki, csak néhány ember tudja mi folyik, a többi találgat és fél meg hazug magyarázatokkal tömik teli a fejüket.
Nem elég csak titokban csinálni a magyarázatokat. Nyíltan is fel kell lépni. A régi rendszer irányítói most kicsit átmeszelték a felületet, de alul mg mindig ugyanazt csinálják: rothadás, manipuláció, fosztogatás, gyilkolás, kínzás stb. Igaz ugyan hogy ma már nem tudják annyiszor megszervezni mint régen és sokkal több pénzbe kerül és nem olyan könnyű eltüntetni a nyomokat sem, mint ahogy CZrendre is lebukott pipitért ezért tudta olyan jól felhasználni, mert őket nem zavarták erkölcsi megfontolások ők csak azért nyomoztak hogy mindenkiről legyen valami amivel irányítani, zsarolni tudják majd a delikvenst... ezért lett CZ az ember és szervkereskedelem szaktanácsadója... és üzleti partnere is hogy megintcsak legyenzsé és legyen mivel továbbra is fogni, sajna régi szenvedélyéről sem mondott le a kínzásról - imádta ahogy a magzat próbált menekülni és védekezni: csodálta a természet erejét hogy már ott is védekezik a magzat még nincs is agya és már próbál elmozdulni, kitértni a tű elől. Azt nemtudta hogy vissza lehet menni egészen odáig és azt sem tudta hogy még az arcát is "látja" egy már megfogant lény azon a különös módon. S miután megvolt a személyleírás, megvolt a helység leírása, a nyelvhasználat, a hangsúly... képzelhetitek mekkora meglepetés volt még nekük is kire bukkantunk. Ezután még mindig nem voltunk biztosak. Kellett a tárgyi bizonyíték, úgyhogy ráálltunk Cz-re hogy lássuk mi van, de akkor már egy ideje nem gyakorolta szadista szenvedélyét. Viszont találtunk újabb és újabb áldozatokat, akik az előzőektől függetlenül leírták ugyanazt a személyt, sőt egy vele kapcsolatban levő másikat is mint segítőt, s az is meglett. És az emlékek mind rá mutattak. A dolog egyre nyilvánvalóbbá vált, de még mindig nem akartam elhinni. Pedig én tudtam is, az Öreg mondta, bár a nevét nem. Azután lett bizonyíték is. Bepaliztuk. Felkínáltuk neki a lehetőséget hogy kutasson tovább ebben az irányban. És belevágott hosszas huzavona után... Persze nemhagytuk hogy megint szurkáljon csak az kellett hogy bizonyítható szándékkal nekilásson. Ez már elég volt a közösségnek. Egyértelművé lett hogy miféle praktizálást folytatott ez a nyakkendőbe bújtatott szörnyeteg.
---
"Játszottunk sokat, mesélt, megmutatott egy csomó érdekes dolgot, mozogtunk, edzettünk, utaztunk együtt." "Hogyhogy nem tud játékokat? Egy csomó játékot tanítottunk neki. Miért nem emlékszik rá?" ... hirtelen összenéztek "A gyerekeket védi."
---
Nagyon magas szinten manipulálnak már? vagy csak én nem bízok semmiben és senkiben akit nem tudok a fizikai érzékszerveimmel megtapasztalni? Vagy valami biztonsági elsikálásra lehetőséget adó játék ez? Hogy na nesze adok valamit de mégse adok semmit...
---
"Te most félsz tőlem?"
"Nem tudom, egy kicsit."
"De miért? Hát tegnap szeretkeztünk. Beleélveztél a számba." Elvörösödött a gyerek.
"Ne haragudj bocsás meg." rebegte zavartan.
"Ne hülyéskedj már P alig várjuk hogy mikor jössz megint. Nagyon élvezem veled a szexet. Hát nem emlékszel semmire? Tegnap történt az egész."
"Nem nem emlékszem. Attól félek hogy elveszítelek. Sok embert elveszítettem akit szeretek."
"No gyerek csak megmutatom, még egy filmet is felvettük róla... Nézd csak meg."
Azzal leültek és beindította a videólejátszót. A gyerek agya valami ködbe burkolózva nézte önmagát amint ott mozog beszél és lélegzik. Néhány ponton beugrott neki hogy ez tényleg megtörtént. Eszébe jutott hogy ez és ez történt a két snitt között.
"Igen." "És érdekes hogy amint ilyen hétköznapi ruhában vagyok megváltoznak a reakcióid és félni kezdesz tőlem, míg abban a szexi kurvaöltözékben meg egyáltalán nem így viselkedsz."
"Igen. Azt hiszen felépítettem egy pár ilyen személyiségprofilt a különböző helyzetekhez. Hogy tudjak a hétköznapi világban is mozogni, meg amott is úgy hogy ne kelljen összekeverni és egy egységes profilba dolgozni ezeket az élményeket. Sok oka van ennek, egyrészt védem magam, másrészt azokat akik tényleg szeretnek."
"És ott megbeszéltük hogy holnap találkozunk itt és csinálunk valami mást is valami kreatívat. És a Gy tud kötni ezért megtanít egy pár kötési módot nekünk. És beszélgetünk meg élvezzük egymás szeretetét."
"Te szeretsz engem?"
"Persze. Igen."
"De most is feladatot hajtotok vége, hisz ti is ügynökök vagytok nem kurvák. Elemeztek, figyeltek."
"Igen, de te is ezt csinálod és mégis szeretsz minket. És mi is szeretünk téged."
"Nem tudom elhinni."
"Nem baj. Majd később be fogom neked bizonyítani. Te is mindig ezt csinálod."
A gyerek elmosolyodott. Teljesen összezavarodott a dolotól. Már emlékezett hogy tényleg ő találta ki az egészet hogy a többiek lássák milyen az amikor átkerül egy másik profilba és nem emlékszik mi történt tegnap, és milyen az amikor ők segítenek lebontani ezt a profilt - de most amikor megtörtént rádöbbent hogy ennek a pszichés hatása teljesen összezavarja és felkavarja. Egy jó pár órán keresztül nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Sokat jelentett neki a lányok türelmes szeretete, az hogy Gy csendben kötögetett az asztalnál volt mit inni, enni és nyugalom volt. Tényleg szerették. Érezte. A gyerek alig tudta elhinni. Viszont előkerült egy csomó más emlék is amitől nagyon ideges lett egy idő után.
"Bajba sodortam egy társamat. Telefonálnom kell. Azonnal." ugrott el a fotelból odaszaladt a telefonhoz nem is tárcsázott csak belebeszélt: "Azonnali evakuációt kérek itt és itt, X lebukott, karakterét meg kell szüntetni és biztonságba helyezni, visszajelzést kérek."
A lányok döbbenten néztek. A telefon pár perc múlva kettőt csörrent. A gyerek megnyugodott.
"Ilyet nem csinálok többet. Nagyon veszélyes. Eszembe jutott a folyamat közben hogy hová mentem az után hogy elváltunk és ez veszélyes. A gondolkodásomat állandóan gondolatolvasók figyelik és megpróbálják levadászni a társaimat akik segítenek nekem. Ezért is építettem fel ezt az osztott személyiséghez közel álló profilváltós dolgot. Nem a ti hibátok, végül is ezt tudnom kellett hogy mi történhet. Most már tudom."
A csajok még mindig nagy kerek szemekkel néztek.
"Nem is tárcsáztál amikor beleszóltál a telefonba."
A gyerek elmosolyodott. "Igen. De ez csak szemfényvesztés. Igazából erre sincs már szükség"...
 Egy darabig csak ültek csendben. De a gyerek felugrott, "kell egy ital valami erős, van viszkitek, vagy vodka?"
"Ne igyál most, kérlek, gyere inkább bújjunk össze itt az ágyon."
A gyerek álomba sírta magát egy pár óra alatt. A lányok átölelték mint egy kisgyereket és őrizék az álmát.
"Utálok hibázni - szipogta a gyerek mielőtt elaludt - amikor hibázok mindig valaki meghal, ezek a patkányok azonnal lecsapnak amikor tudnak." Amikor kicsit emgnyugodott egre több emléke került elő a helyzet megértésével kapcsolatban.
"Én riasztottam őket előre, hogy kipróbáljam ezt. Hogy mi van akkor ha valaki önkéntelenül vagy véletlenül elmondja hogy ezt és ezt csináltuk együtt és mutat bizonyítékot is. És hogy tudjam mit kell tennünnk. Ezért most riadókészültségben volt az egész hálózat és mindenki ugrásra készen állt hogy ne legyen baj. Előkészítettem őket."
---
Igen. Amikor valaki emlékezetét valaki kívülről frissíti - olyankor óhatatlanul előkerülnek, előkerülhetnek más szegmensek is, ezt még ők sem tudják elkenni, ilyenkor bukik az A terv. Erre tettünk kísérletet és ugyanabban az időben arra is hogy a többieknek milyen élmény az, hogyan tudják kezelni a helyzetet egészségesen amikor valakivel ilyen élményt élnek át, hogy ők emlékeznek az alany nem.
Később - ma - ezt is ellenem használják. Ma már nyitni kéne a rendszeren mert különben visszasüllyed a régi kerékvágásba, de ők pontosan ezt akarják. Sajnos erre nincs út, ezt lezártam, azaz van csak annak világháború és teljes pusztulás a vége. Eről gondoskodtam. Gondoskodtunk. Mert nem csak nekem van elegem ebből a mocsokból.
Szóval most is igyekeznek továbbra is elhallgatni a dolgokat mind. Több okból is. Egyik az hogy a régi rendszer hívei igyekeznek csak olyanokat toborozni akikkel nem voltam személyes kapcsolatban, mert ők fertőzöttek (a szeretet vírusával és a valóság szeretetének vírusával) és nem olyan jól irányíthatók. Ezért igyekeznek őket kizárni. A másik oldalon pedig maguk az érintettek is félelemből, kényelemszeretetből nem akarnak konfrontálódni és inkább feladnak egy pár elvet hogy kényelmes életet élhessenek.
Hát már nem sokáig fognak ők sem...