Thursday 1 December 2016

The american army is not dependent on oil anymore...

Ez a kis szalagcím pár évvel ezelőtt jelent meg úgy, hogy a bemondó fel sem olvasta csak a hírek szekcióban egy a képernyő alján futó rövid velős kijelentésként egy apró szalagcímként futott. Hordereje mégis hatalmas és ennek ellenére senki sem kapta fel a fejét és egy média sem foglalkozott vele. Kicsit átmegyek nógrádiba és pontokba szedem mik rejlenek e hír mögött.
1. Az amerikai hadsereg talált egy végtelen olajmezőt amerika alatt... na jó most csak hülyéskedem...
Szóval:
1. amikor lebukott az air combat controllerek egyik tagja, kiderült hogy a motorbicikli amit használ tovább megy mint amennyi üzemanyag bárhova bármilyen sűrítésben belefér fizikailag. Persze hiszen én magam fejlesztettem nekik az elektromos motort, aminek van ugyan kipufogócsöve, és a hangja is olyan mintha robbanó motor lenne, de mindezt egy hanggenerátor biztosítja benne és a tankban üzemanyag szagú és színű tiszta tartalék víz van. Iható. Az elektromos motor mellett van egy generátor is beépítve ami menet közben újratermeli az elhasznált elektromos áramot - ergo a motor addig megy amíg a motorosa a fülét húzza, vagy amíg meg nem semmisül.
Ezt a technológiát az amerikai hadsereg vezetésének el tudtam adni, mert stratégiai hátrány az hogy más országok és területek olajszármazékaitól függenek és ettől függetlenné kell válniuk ha hosszú távon fenn akarják tartani az előnyüket. Megvették és meg is csinálták.
MA MINDEN JÁRMŰVÜK A HELIKOPTERTŐL A RAKÉTÁN ÁT A HAJÓKON KERESZTÜL A TENGERALATTJÁRÓK ÉS A REPÜLŐGÉPEIK MIND ELEKTROMOS HAJTÁSRENDSZERŰEK VAGY EGYÉB HIBRIDEK.
2. Ez azt is jelenti, hogy EGYIK SZÁLLÍTÓ ÉS TÁMADÓFEGYVERÜKNEK NINCS HATÓTÁVOLSÁGI KORLÁTJA! Azaz a repülőgépeik, az autóik, hajóik addig mennek amíg menniük kell. Ennek ellenére ezt a tényt titokként kezelik és igyekeznek elfedni. Vásárolnak továbbra is olajat és pufogtatják a levegőbe továbbra is a szemetet. De eza tény óriási jelentőségű.
3. Maga a tény hogy ezt a hírt leközölték hivatalosan azt jelenti, hogy tudatják nyíltan a világ többi hadseregével - baráti szándékkal - hogy ők már nem függenek az olajtól és az eszközeik hatótávolsága korlátlan. Megértették ugyanis a hadvezetés legfelső szintjein hogy a harmadik világháborút MÁR SENKI SEM FOGJA TÚLÉLNI A FÖLDÖN. Ezért muszály közösen összefogva a titkolózást félretéve együtt dolgozni a lehetséges megoldásokon a végzetes baljós jövő elkerülésén. A folyamatba ugyanakkor nem csak amerika vett részt. Kína, japán, Németország, biztosan részt vesz ezen folyamatokban és maguk is kezdenek áttérni az elektromos hajtás és visszagenerálás nyújtotta hatalmas stratégiai előnyök használtaára. Ugyanakkor van egy hatalmas massza akik a légrongálásból és az olajüzletből még most is hatalmas pénzekre tesznek szert így e végzetes légrongálás nem ér véget. De van a hadseregek irányító rendszerében egy olyan erő akik ezt a folyamatot végbevitték - egyenlőre titokban, de minden titokra fény derül idővel erre éppen most e sorok között.
Érdekes hogy senki nem kommentálta ezt a dolgot még az olyan nagy katonai szakértők se mint a nógrádi meg a többi...
---
VG feladata nem az volt hogy ölje meg a balettmestert. Az egy sajnálatos melléktörténet a balettmester végzetes döntése folytán kialakult helyzet eredménye. Ezeknek itt azt mondtam hogy húzzák bele az "apám" egyik karakterébe amit előkészítettünk neki és ott majd kiszedhetnek belőle mindent amit tudni akarnak és ő tudja. Közben vele megbeszéltem hogy ha ezt fel tudja majd törni, akkor onnantól bármilyen karaktert fel fog tudni törni a világon. Erre fel kellett készülnie keményen, naponta elvgezve egy gyakorlatsort éveken keresztül. Sikerült neki. Egész gyorsan pár nap alatt megoldotta.
"Fel tudok törni bármilyen karaktert!"
"De mi az ő karaktereiket akarjuk feltörni."
"De ők már évek óta nem írnak karaktereket."
"Mióta?"
"Kb 10-15 éve."
"Akkor hogy lehetnek mégis ilyen erősek?"
"Megtanulnak mindent. Benne van a kiképzésükben. Nincsenek karaktereik hanem mindent megtanulnak és onnan tudják ha valaki más kerül a maszkjaikba, hogy azok nem képesek elvégezni a feladatokat. Belemész és üres, nincs bennük semmi se."
"Akkor átalakíthatnád őket valami mocskosabbra vagy félrevezethetnéd őket."
"De nem érted? Ezek csak maszkok és amikor belebújnak ők viszok bele a tudást és ami nem hozzájuk tartozik azt kitörlik elengedik a fülük mellett. Visszatörik, kitörlik bármit pakolsz bele. Fel tudják ők is törni bármelyik karaktert. Benne van a kiképzési anyagukban."
---
"De akkor miből fogom tudni magam finanszírozni?"
"Felkínálod nekik hogy fel tudsz törni bármilyen karaktert."
"De ők a tieiteket akarják majd feltörni."
"Igen. De azokon nincs mit feltörni. És ne aggódj még ha kezdetben lesznek is nehézségeid ezek egymást is aprítják és fosztogatják szóval nem fogsz munka nélkül maradni még ha lehetnek kezdeti nehézségek is."
---
"Ha tényleg az én apám vagy meg fogod találni a megoldást..."
---
Ezt a történetet ők találták ki tulajdonképpen én csak szinesítettem, mert az egész dolgot amit elhatároztam soha nem tudtam volna még eddig se véghez vinni anélkül hogy a pszichém meg ne roppant volna. Egyszer a rizsa is játszotta rotchild apámat... hahaha jó poén volt. Fenntartottam ők meg alámjátszottak. E nélkül a történet nélkül nem jutottam volna el idáig soha. Ők meg szivesen adták alám a lovat. Ezek a családok gyakorlatilag nem léteznek, ma a különböző szolgálatok embereiből kialakult Circus tartja bennük a pénz és egyéb vagyonát és onnan finanszírozzák a szaros hatalmi műveleteiket.
---
Hullanak a gömi emberei is megint mindenhol... anglia, mo, németo, stb...
"Baj van."
"Mi lenne a baj? Én úgy látom hogy jól állunk. Dől a lé megy a szekér."
"Meghalnak a legfontosabb embereim." ... "De hova lehetett ezt még tovább fejleszteni?" ... "És most már vissza se tudnok menni hozzájuk hogy megint beépüljek. Fel kell készítenem valakit, de nincs erre senki aki képes volna megoldani. Brárkit küldök feltörik a programozását vagy megölik."
okoskodik a gömi magában... úgy láttam eltűnt a porondról, de ezek szerint nagy túlélő és csak meglapult. Most elkőbújt megint azt hitte végre kiserül elintézni engem és akkor ő marad a gépezet csúcsán. Vagy valaki újraalkotta, mert ezt az image-t csak beépülésre szánta az alkotója nem arra, hogy hosszabb távon ebben időzzön. Amikor úgy gondolta véget ért a feladat (tud mindent) megszüntette. Ha velőszedték akkor csakis az érzelmi támadás és a többiek érzelmi támogatásának céljából szedték elő. Hogy engem támadjon a pszichémet. De teljesen mindegy. Hullanak folyamatosan, mert azt hitték az extenzív fizikai gyakorlás a kulcsa a kiképzési módszeremnek. Most kezdenek rádöbbenni minden oldalon hogy ez nem így van. A vérveszteségek mutatják nekik. Mind a fugger házhoz tartozók mind a szolgálatokhoz tartozók most kezdik érzékelni a veszteségek méreteiből hogy tévedtek. Nem kaptak meg mindent. Mert nem adták meg magukat a nagyobb tudás és felelősebb életfelfogás alapállásának. Rossz az alapállásuk.
---
2030? Vicc. Addigra itt lehet hogy kő kövön nem marad, de hogy a porblémákat már a tömegek is érezni fogják a saját bőrükön - ha még lesz bolygó - az tuti biztos. De akkora már késő lesz. A folyamat nem lesz visszafordítható.
---
"És hogy fogok a tükörbe nézni amikor észhez térítesz utána?"
"Nem nagyon lesz arra időd hogy a tükörben nézegesd magad. A feladataid majd elfeledtetik veled az egészet, maximálisan le leszel terhelve és teljes és pontos fókuszra lesz szükséged. Egyébként ha mindent úgy csinálsz ahogy mondtam, akkor csak olyanokat viszel baszni meg pornózni, akiket már eleve megbasztak és szexre kondícionáltak - mert igyekezni fognak csak olyanokat odaengedni akik már elő vannak készítve. Náluk csak kármentést fogsz tudni végezni és megpróbálhatod csökkenteni a károsodásuk mértékét elhinteni egy két magot ami vagy kikel vagy nem, de többnyire nem sajnos ez  az én tapasztalatom. Akik meg úgy érkeznek hogy nincsenek kondícionálva azok meg vagy azért lesznek ott hogy levadásszanak - mert vannak ám gyerekek akik vadásszák a pedofilokat - vagy valami manipulációs tévedés áldozataiként. Őket külön fogod kezelni és nem fogsz belemenni. Elviszed őket az erdőbe nyomolvasásra, majd mutatsz pár példát a természetből és megpróbálod rávezetni őket arra, hogy mi is a nemiség valódi titka és lényege. Nem kell velük kontaktolni, azt majd maguk felfedezik a megfelelő partnerrel - vagy akárhogy. És velük meg is fogod tudni beszélni hogy hallgassanak. Majd megoldod valahogy, ebben jó vagy."
---
"How the hell can he have higher security clearence than you?"
"Well think about it."
"He is above you. So that is truth. There is a level above the official ranks."
"Yes. He developed our technology or he selected and directed the teams who did that. And if you look at the level of the quality and performance... you bet this guy does accurate and correct measurement and precicion in evaluation."
"But he is leaking the most important techs I want to investigate this officially."
"Stay awa from that guy. Do not engage. And yes. That's why he's gone rough. our hands are tied in the official structure, his are not. And if you have a closer look what he leaked and how you will see, he did not put any of us in danger. Those informations have to come out to the open."
"That's why you gave that news line about the oil dependence..."
"Yes. We try to help the process."
"So everything is truth about the point of no return?"
"Yes. His calculation is correct."
---
A támadás ennek ellenére folytatódik a megszokott mederben. Engem kizártak szinte teljesen a munkaerőpiacról is, és most megpróbálják elvágni a felépített maradék erőforrásaimat. Ahogy nézem igen jó ütemben haladnak ezzel. És közben senki sem mozdul. A stratégiájuk ugyanaz a céljaik ugyanazok. Elkezdtek félni megjelent valami nyomás alulról a szétszart jövővel kapcsolatban, de ez a kezdeményezés gyenge és elkésett.
---
"persze minden a mi hibánk ugye?"
ugat megint valamelyik a cba-s bandából...
Nos Széchenyi azt találta írni, hogy ideig óráig egy nép fölött bárki át tudja venni a hatalamat de hosszú távon csak azok maradhatnak ott meg akiket a nép elfogad. Ez így van és igaz minden közösségre.
A "fejétől bűzlik a hal" című kínai mondás bölcsessége igen helytálló. Azt jelenti hogy a hal amikor elkezd rohadni mindig a kopoltyúja felől érezhető meg a leghamarabb. Ez nem azt jelenti hogy a feje rohad először, hanem azt hogy ott lehet a leghamarabb megérezni hogy rohad a belseje.
Minden közösség felett átveheti az uralmat ideig óráig szinte bárki, de hosszútávon csak azok maradhatnak akiket a közösség maga is elfogad.
Ez az elfogadás akkor történik meg amikor a közösség értékrendjének megfelelő vezető kerül a vezetői pozícióba. Magyarul: igen! FElelősek vagytok méghozzá maximálisan. Ti azt tekintitek jó vezetőnek aki megtömi a pénztárcáitokat és ezt tartjátok a legfontosabbnak. Ez után jön a többi szempont? hogy engedje hogy basszunk, nyaraljunk, öljünk stb. Az emberi faj létét jelentő alapértkek számotokra csak valami - 'hát lehet hogy jó lenne ha ilyen lenne a világ' kategóriájú mellékszál amit nem kell komolyan venni. Ezért válogattok mindig olyan vezetőket és irányítókat akik szarházik. Mert ők megtömik a zsebeteket és bármit megendgednek ha szolgáljátok őket. Ezért felelősség terhel benneteket és bizony azok a közösségek amelyek ilyen vezetőkkel rendelkeznek el is fognak pusztulni mind kivétel nélkül.
---
A balettmester anno eladta a h1n1 gyógyszerét miután kiengedte a szellemet a palackból. Akkor csodálkoztam is - még mielőtt megcsinálta - hogy miért akarja eladni, mert megtudtam hogy ezt tervezi. Nem kellett neki a biztosíték. Hmmm. Hát persze hogy nem kellett neki, hiszen ő maga megbízott a többi szarháziban hiszen ők nem voltak ellenségek, neki nem kellett semmi ilyesmitől tartania mint nekem. Hogy az egész Circus összefog majd ellene. Ő kiválóan szót értett a többivel hiszen az ő céljai egyeztek a többiével: korlátlan hatalom és felelősség nélküli szabadság.
VG azért kért tőlem feladatot hogy visszamehessen a mocsokba ahol felnőtt, hiszen ő ott érzi otthon magát, de azért mégis életben maradhasson ezért vállalta hogy dolgozik végül is nekem hiszen a karakter feltörés ma már azokat nem érinti akik megkapták a teljes kiképzést, akik átlépték a teljes őszinteség küszöbét és megadták magukat, elfogadták és belsővé tették a programomat ezt az egyszerű programot.
---
Minden gyereknek szüksége van apára és anyára olyanra akik figyelnek rá, megértik és úgy szeretik ahogy kell. A napokban elment mellettem egy kislány: "De akkor lehet hogy ő az apukám?" "Nem hiszem nem volt akkoriban senkivel sem amikor te megfogantál, szóval nem ő az apukád." "Jajj de kár pedig olyan jó érzés a közelében lenni. Sokkal könnyebbnek érzem magam." S felugrott könnyedén...
Mindenki keresi a megértést és a figyelmet. Mindenkinek szüksége van rá. E nélkül nem élet az élet.
---
Bokor Gyuri halálával aktivizálódott a neki felépített biztosítékrendszer megtörtént 9-11 az arab tavasz ami tulajdonképpen az olaj övezet destabilizálása volt. Ez jelentős súlyt nyomott két szempontból is a mérleg serpenyőnyében. Az egyik szempont szerint az elektromos hajtórendszerekre való áttérésnek adott lökést és a súlyozott érv egyik oldalát jelentette: megmutattam nekik hogy nem olyan stabil a szerkezet amit felépítettek és az olajfüggőség igenis veszélyes stratégiai hátrány a számukra. A másik oldalon pedig megmutattam nekik is - és ide tartozik az ukrán destabilizáció is az orosz odal felé - hogy a karakter redszer amit felépítettek korántsem olyan stabil mint ahogy azt ők gondolják. Akkor destabilizálom amikor csak akarom. És ezt a stratégiát én tanítottam sokaknak, tehát kint van és lesznek is akik élni fognak vele.
Erre azért volt szükség mert abszolút biztosak voltak abban hogy ezt a karakter-kugli rendszert nem tudja senki sem megdönteni és csak ott lesz háború ahol ők úgy döntenek hogy legyen. Nos bizonyítottam nekik hogy ez nem így van.
A balettmester zseniális ötlete az volt, hogy befogja a sok belépő száját amaskarabálba... hogy felépítettek egy rejtett token rendszert. Ez úgy működik, hogy akik részt kívánnak venni és maszkban ki akarják élni a nemi fantáziáikat azokat eleinte ingyen belevitték majd pénzt kezdtek kérni a maszkért a transportért stb. Persze igyekeztek mindent helyben megoldani hogy ne kelljen sokat költeni. A szex együttléteket pedig felvették videóra és zsarolásra, vagy eladásra szánták. A pornó videókért kezdtek titkos pénzeket adni tokeneket olyat mint a kripto pénzek a bitcoin és társaik. Néhányan egész kis vagyonokat gyűjtöttek össze ilyen módon. Ez a pénz nem volt átváltható a nem titkolt világban való pénzre, hogy ne lehessen trackelni azaz lekövetni a pénzmozgásokat. Viszont egy idő után nyaralásokat is lehetett venni ezeken a tokeneken. Tehát ha valaki bevállalt egy lovas szexvideót pl leszopott egy lovat akkor azért komoly token összeget kapott amiből elmehetett nyaralni maszkban akár luxusszállodákba exotikus helyeken. Amíg oda volt addig helyettesítők helyettesítették a látható életében. Így vált lehetővé hogy bizonyos hálózati emberek nem gyűjtöttek nagy látható vagyon mégis mindent megkaptak amire szükségük és igényük volt. Baszást amilyet csak akart, nyaralást amilyet csak akart. Viszont mostanára egyre többen vesznek részt már a maskarabál álvilágában és ez lenyomta a pronóvideókért kapott token-összegeket ami azzal jár hogy egyre többször a jobb token összegekért komoly perverziókat kell vállalni a homoszexualitás meg alap.
Sőt ezen okból ahogy ez a rendszer elterjedt és kialakult a bizalom felé, mert igyekeztek mindig korrekt módon  fizetni - kezdett átválthatóvá válni a látható életben is különböző kiváltságokra a maskarabálban való lemerítkezés. Persze minden ilyen titkos alkalmat felhasználtak a triggerek beültetésére. Így a maskarabál résztvevői és a bevállalós csajok fiúk, anyukák apukák, tanító nénik és ovónénik mind kaphattak komolyabb pozíciókat, borítékban pénzt, gazdasági előnyöket a cégük számára, vissza nem fizetendő hiteleket, stb...
Ezzel sikerült befogni a nagy a maskara rendszerbe belépő tömeg száját, hogy véletlenül se beszéljenek róla hangosan. Azért nem beszélnek és nem expozálják a rendszert mert maguk is részesei és haszonélvezői több szempontból is. Kussolnak és lapítanak és asszisztálnak hozzá.
Azok akik kezdenek beilleszkedni ebbe a mocsokrendszerbe azok egyéb szivességeket is elkezdenek vállalni: ezt azt ide oda szállítanak, rávesznek ezt azt erre arra, néhányan meg támadásokra is hajlandóvá válnak, utaszínházban vesznek részt, a kapott utasítások szerint stb. Az utcaszínház egyébként körülöttem - köszönet a ritkításnak - kezd elhalkulni és elcsendesedni... Nos igen ők is realizálták hogy bizony nem mindenki jön vissza élve ezekről a maskara bulikról.
A sok helyettesítés és helyettesítő meg eltakarta sokáig a tényt hogy bizony igen magas az elhullási arány közöttük.
---
"Nem lehetne azt hogy én visszamegyek és közben neked dolgozom?"
"Hahahah nem tudsz elszakadni ettől a szarrakástól mi?"
"Péter én ebben nőttem fel itt érzem otthon magam és az úgynevezett normális világban nem."
vg
---
"Pedofilt csinált a janiból... ooooohhh"
"Másképpen nem tudott volna életben maradni." a másik
"És tegyük hozzá hogy egyikünk sem segített a janinak se, úgyhogy a bizalmatlansága felénk jogos és egyikünk se szólhat egy rossz szót se."
---
Igen a zalatnai adta anno a kemplit, de ő levette róla a kezét szabadon eresztette és szabadon dönthetett...
---
Végül is ezen a kezdetben még kiszámítható titkos tokan világban kialakult bizalom növelte meg a résztvevők számát és növelte az elkötelezettséget, mert voltak valós előnyei. Pl egy bolti eladó is néhány kemény bevállalós baszás árán eljuthatott olyan helyekre ahová egyébként a bolti eladói fizetéséből talán soha. A rendszer urainak meg nem került semmibe, beengedték őket a saját luxushoteleikbe és ott luxuspornót csináltattak velük mindenféle kivitelezésben. Az intelligensebbjét meg arra nevelték hogy baszással be juthat ide oda pl felvehetik a pszichológia egyetemre, meg a bgf-re meg ide oda - lehetnek építészek úgy hogy nem kell sokat tanulni stb. Viszont ezek akiknek az agy hiányzott általában fel lettek használva brutálisan és fogva lettek mint pl a kis kormányzati csajszi aki hozzám csapódott a és a práczki oldatait akarta kifürkészni, még hajlandó is lett volna leszopni is ha kell... sőt más komolabb dologban is benne lett volna ő hiszen ez a dolga. Ennek fejében megírják helyette a megírandó dokumentumokat az agyak és ő csak leadja és felveszi a kormányzati állásért kapott fizetését. Ennek az ára az hogy állandóan basznia kell meg álarcokban érszt vennie ilyen kémkedési dolgokban pszichikai támadásokban stb. Az ilyenek élete általában rövidebb mint az átlagemberé. fogyóeszköz az ilyen mindenre hajlandó távirányítható kurva.
---
Ugyanazt a manipulatív bizsergést éreztem a téli fagyis boltban nemrég mint amit anno a kemplivel.
"Gyere ölelj meg." Mondja A
"Várj mi volt ez?" A kicsit kétségbeesetten néz gondolkodik
"Micsoda?"
"Valami nagyon furcsát éreztem."
"Mi volt az?"
"Hát olyan nagyon izgató bizsergető érzés volt az egész testemben, mintha pezsgőfürdőben lennék, mintha pezsegne a bőröm."
"De Péter azért van mert szeretlek." nyújta újra ölelésre a karját A
"De eddig is szerettél nem? És eddig nem éreztem ilyet. Ez valami más. Mesterséges de kellemes. Ezt ki kell nyomoznom hogy mi volt."
Ugyanezt az érzést éreztem nemrég ott...
---
Fejlesztettem nem csak támadó hullámtechnológiákat hanem az öröm és a kéj központjait és testi érzeteit szimulálni és fokozni tudó technikákat is. Ezeket ritkán használják és főként ravasz módon főleg arra hogy pl bizonyos esetekben gátolják az nemi örömérzetet bizonyos esetekben meg fokozzák. Ilyen módon pl át lehet kondícionálni valaki a homoszexuális irányultság felé aki nincs tisztában ezekkel a manipulatív eljárásokkal.
pl a női és a férfi nemi szervnek is bóvannak olyan ideg gócpontjai amiknek bizonyos típusú ingerlése fokozza a nemi élményt bizonyos pontok ingerlése pedig épp ellenkezőleg fájdalmat okoz vagy csak kellemetlenséget és leharvasztja ilyen módon a vágyat. Több ilyen idegközpont létezik ezeket sokaknak tanítottam is. sok köze van az akupunktúrához persze nem ahhoz amit ma a szarházik tanítanak.
Testileg lehet különbésget tenni a manipulált érzetek és a természtetes érzetek között.
Ma megint ott voltam a fagyiboltban és azzal a nővel azaz velük kapcsolatban érzem a természetes érzeteket is... Annak idején nekünk volt dolgunk egymással titokban... hárman párban, és az ott részben természetes volt. Most viszont volt mesterséges rásegítés nem tudom ők tisztában vannak e ezzel? Vonzó női lények. Még mindig imádom a női testet, a női erőt... csak ne kellene beszélgetni és ne derüljön ki hogy mennyire távol állunk egymástól szellemileg...
---
Szóval ahogy látom még mindig rohad szét minden igen komoly tempóban. És semmi se változott csak a hatalmukat próbálják még mindig minden lehetséges módon megmenteni. A fejek lehullnak egy idő után az alsóbb szintekről meg a helyükbe lépnek a többiek. Persze a szint folyamatosan csökken - mind ravaszság mind intelligencia terén ezért a következő fejlehullás még gyorsabban bekövetkezik, de még mindig az irány ugyanaz. Nincs felépülés. A rohadás felé haladunk összeségében. Viszont a szintcsökkenés azzal jár hogy az alsóbb rétegek egyre bátrabbá válnak és egyre többször fognak beleszólni a felsőbb szintek dolgaiba egyre többször tudják őket megszorítani és megnyuvasztani. Az eseménysor egy kicsit gyorsabb tempóra vált, gyorsabban váltogatják egymást a kuglik és nagyobb lesz az elhullási arány. Ez ki fog kényszeríteni bizonyos változtatásokat... csak még mindig nagyon messze vagyunk attól hogy visszafordítsuk az önpusztító és környezetpusztító gépezetet a maskarabált a szarházik rendszerét.
---
Az önmagának áramot termelő elektromos motoros hajtás lényegi ötlete pedig így néz ki:
Az áramot egy generátor termeli. A motor fogyasztását kezdetben egy akku-superkapacitás bankból nyeri addig a pontig amíg a motor hajtásához kapcsolt generátor felpörög addig a sebességig amíg vissza tudja termelni a fogyasztáshoz szükséges áramot.
A generátor egy állandó mágneses generátor, amiben csak a súrlódási és tehetetlenségi ellenállást kell leküzdenie a motornak amíg el nem ér egy viszonylag állandó fordulatszámot. A motor tengelyére kapcsolt hajtó egy sebbesség áttételen keresztül egy kis súlyú de nagyon magas fordulatszámon pörgő generátort hajt.
Így le lehet szorítani az akkumlátorokból fogyasztott energia mennyiségét és csak addig használ a rendszer onnan amíg a generátort a kellő fordulatszámra fel nem pörgette. Így lehet olyan motorrendszert építeni ami minimális befektetett energia mellett vissaztermeli a saját működéséhez szükséges áramot. Mondjuk ez viszonylag állandó fordulatszámú rendszereknél működik jól. A másik verzió hogy egy a mágneses vonzás taszítás rendjére épülő állandó fordulatszámú önpörgő generátorral töltjük a kapacitás-akkumlátor bankunkat menet közben. Vagy a kettő kombója is működhet ezzel az előnyöket ötvözve a hátrányokat tompítva olyan rendszert építhetünk amit akár bekurblizni se kell ahhoz hogy feltöltés nélkül elinduljon.
Én pl meg tudtam azt oldani hogy egy berúgókar segítségével egy rúgással annyi elektromos áramot termeljen a rendszer ami elegendő a motor elindításához. Persze az a motor tulajdonképpen akkor csak a hangrendszert aktiválta és a generátort indította el majd egy kb 10 másodperc alatt elegendő szuflát termelt ahhoz - az egyébként is már valamilyen szinten töltött akku-supercap rendszerbe - hogy a motor elinduljon és felpörgesse a nagyobb nagy fordulatszámú generátort.
A megoldások száma igen nagy sokféleképpen meg lehet oldani a dolgot.
---
Az az ember akit vér szerinti apámként adtak el és én belementem pszichikai okokból a dologba - nem értette meg mit is csinálok én a kiképzésen valójában. Akkor azt is mondtam neki hogy ha nem érti meg, akkor bizony valaki azok közül akik megértették ki fogja végezni. Az a helyzet hogy az ő hálózata pontosan ugyanazt tette mint amit az Öregék csak ők fektettek energiát az olyan dolgok támogatásába amik valamilyen emberi értékrendet ápoltak, mint a cserkészet, egyéb sportmozgalmak, kreativitás a művészetek terén stb. De egyébként semmiben se külömb mint az összes többi.
A balettmester-gömzsik és barátai kör ugyanazt építette fel mint amit az Öregék anno, egy valamivel szelidebb kivitelben kezdetekben, majd később gondosan ügyeltek arra hogy a látható felület sima és csillogó legyen. Belül ugyanakkor még gyorsabb ütemben rohadt el mint az Öreg rendszere. Hiába az ilyesmi nemzedékről nemzedékre gyorsuló ütemben pusztul és rohaszt maga körül.
---
Vittem egy zöld ágylepedőt apunak franciaországba. Az az ágylepedő volt az amiben meglógott az elmegyógyintézetből kb 30-32 éves korában ahová a rotchild ház feje záratta, mert elkezdett hangosan beszélni arról hogy ő más emberek hanját hallja a fejében.
---
Lenglouix fáradtan és kábán ténfergett a szanatórium társalgója felé.Telipumpálták különböző nyugtatókkal amitől sajgott a feje egy kicsit és mindn annyira távolinak tűnt a számára, mintha nem is vele történtek volna a dolgok. A nagy társalgó egyben ebédlőnek is szolgált az asztalon friss virágok a szanatórium virágoskertjéből, ahol a kezeltek is dolgozhattak néha kikapcsolódáásképpen. A folyosón egy kislány szaladt el Langluoix mellett közben kacéran rákacsintott de a szája csukva maradt. "Dugjál meg!" mondta a kislány hangja Lenglouix fejében. Lassan visszafordut és merengve nézett a kislány után. meggondolta magát és inkább visszament a szobájába lefeküdt a zöld és frissen mosott ágylepedőjére és betakarózott. Állandóan aludni akart, de már fárasztotta az alvás is. A szanatórium egy előkelő gazdagok számára fentartott szanatórium volt, igen magas díjait csak a nagytőkés pénzemberek tudták megfizetni. Ennek megfelelően a tisztaság és a rend, a jó minőségű étel és a kedves kiszolgáló személyzet igen nagy gondot fordított a külsőségekre és néhány esetben komoly támogatást is adott a beutaltaknak.
Az épület hatalmas volt és egy még hatalmasabb földterület tartozott hozzá. Kis erdő, kis tavacska hatalmas zöld terület egy kis framhelységgel és még saját veteményesük is volt némi zöldséget és egyebeket termeltek a kertész felügyelete alatt. Az épület középkori kastély jellegű soktornyos, sok zegzugos épület kis és nagy termekkel szobákkal sok emelettel, a fa és többnyira barokk díszítés jellemezte belül sok virággal mindenfelé.
Egyszer csak egy kisfiú jelent meg Lenglouix szobájának ajtajában. megállt ott és csak nézett rá egy hang nélkül. Lenglouix  Visszanézett rá bágyadtan. "Gyere le velem az udavarra!" Mondta a kisfiú hangtalanul. A szája meg se mozdult szó nem hagyta el az ajkait. Lenglouix csak nézett rá, hallotta fejében a kisfiú hangját de abban sem volt biztos már hogy tényleg látja-e őt az ajtóban vagy azt is csak hallucinálja hogy ott áll. A kisfiú még egyszer mondta neki: "Nem hallucinálsz, én beszélek hozzád a fejedben gyere le velem az udvarra!" és intett neki a kezével miközben a szája még mindig mozdulatlanul és hang nélkül maradt. Lenglouix lassan elült az ágyban hogy jobban megnézze. A kisfiú tényleg ott állt az ajtóban majd egy lépéssel közelebb is jött hozzá és megérintette a takaró alól kikandikáló lábujját, majd hang nélkül intett neki megint hogy jöjjön. "Gyere le az udvarra találkozzunk a kis pavilonnál a kiserdő mögött! ÉS bólints ha megértetted. Én lemegyek és ott foglak várni gyere oda!" Mondta hangtalanul Langlouix fejében egy hang a kisfiú hangja.
Lenglouiy lassan bólintott. A gyerek kiszaladt de az ajtóban még visszafordult hogy jöjjön és integetett.
Lenglouix egy pár pillanatig még cska ült az ágyon, még az is felmerült benne hogy most is csak hallucinált, de ahogy újra és újra végiggondolta a dolgot mégis úgy döntött hogy még ha így is van egy kis mozgás jót fog tenni és kíváncsi lett hátha mégse a képzelete űzött tréfát vele hanem mégis valós volt. Még érezte a gyermek érintését a lába ujján. Belebújt a papucsába és megindult kifelé.
A pavilonra odasütött a tavaszi nap meleg volt egy hálóköntösben sem kellett borzongani a délelőtti langyos szellő értintésétől.  A kisfiú ott ült a padon és mosolygott. "Tudtam hogy eljössz!" mondta most már hangosan. Lenglouix most már szinte teljesen éberré vált a sok nyugtató hatása ellenére. Leült a fiú mellé a padra. A feje üres volt de most már biztos volt benne hogy nem képzelte a dolgot ez tényleg történik. Egy darabig csak ültek. Lenglouix gondolkodott és ellenőrizte hogy mi is történt valójában. Ez a kisfiú úgy hívta le ide hogy egy szót sem szólt csak a hangját hallotta a fejében. És mégis itt volt a pavilonnál. Ez valóság. Állapította meg magában. "Igen az." Mondta a kisfiú mellette a lábait himbálva a padon hátradőlve. "Tényleg az én hangomat hallottad a fejedben." folytatta ismét hangosan. És mosolygott. Hagyott időt a férfinek hogy megeméssze a dolgot. "Te hallod hogy min gondolkodok?" kérdezte egy hang nélkül a gyereket a férfi. "Igen." mondta hangosan a gyerek és ránézett majd hangtalanul folytatta: "és tudok hozzád beszélni a fejedben telepatikusan is." majd kimondta ugyanezt hangosan is. Lenglouix lassan lenézett a földre és hirtelen megnyugodott. "Nem őrültem meg. Ez valóság. Tényleg más emberek hangját hallottam a fejemben." "Igen van ilyen." mondta a gyerek "Telepátia létezik." Langlouix gondolkodni kezdett az elmúlt hónapok és hetek eseményin amiken keresztülment és hogy kivétel nélkül mindenki a körülötte bolondnak tartotta és rémülten nézett rá amikor erről hangosan beszélni kezdett. "TE honnan tudod ezt? És hogyhogy te ennyire tudatos vagy e tekintetben?" kérdezte végül nagy sokára hangosan." "Nekem apukám elmondta amikor kisebb voltam." "És sokminden mást is megtanított meg mások is tanítottak erre. Tudok például hangot is utánozi. Le tudom utánozni majdnem bárkinek a hangját egész gyorsan. Figyelj:" és már kezdte is kihangosítani amiket Lengluoix gondolt magában. Kis késéssel ugyan de mindig megismételte minden gondolatát. Egy idő után már mindketten jól szórakoztak és nevettek. Lengluoix tudata teljesen kitisztult mégha kicsit kába is volt most felvillanyozta a tény hogy nem őrült meg teljesen valóságos az ami most történik. A gyerek tényleg olvasta a gondolatait és a saját hangját leutánozva elismételte amire gondolt.
"De te hogy lehet az hogy az a hat év forma kislány azt kérte tőlem hogy dugjam meg?" kérdezte elkomolyodva. "Hát... kezdte a gyerek tétován rendezgetve a gondolatait... lehet hogy ő volt de lehet hogy valaki más őz gonosz tréfát veled használva az ő hangját. Ahogyan hangosan le tudom utánozni más hangját úgy lehet talán telepatikusan is ezt még nem is próbáltam de várj csak mindjárt megpróbálom a te hangoddal a fejedben hangtalanul figyelj!" és csinálta megint nevettek egy sort azután csak ültek egy darabig és Lengluoix emésztett. "De akkor ki csinál ilyet és miért?" a gyerek elkomorodott és hosszú magarázatba kezdett a hatalomról és az emberi tudatról ezek kapcsolatáról, különböző trükkökről. Ahogy beszélt Lenglouix lassan emlékezni kezdett hogy ő maga is egy titkos csoport tagja és próbálja védeni az erdőket és a vizeket az ember pusztítása ellen. Lassan eljutottak ahhoza ponthoz amikor elkezdett hangosan beszélni a gondolatolvasásról, telepátiáról és hogy a hatalom igyekszik ezt elhallgattatni minden eszközzel.
"Tudod-e hogy néha furcsa hangokat is lehet hallani itt a szanatóriumban, olyat mint amikor valakit iszonyú fájdalmak gyötörnek és nekem az volt a gyanúm hogy itt meg is kínoznak embereket..." mondja Lenglouix halkra véve a hangját. A gyerek elszomorodott. Az idő lassan délutánba fordult és lassan estefelé kezdett járni az idő. El kellett búcsúzniuk egymástól de a kisfiú a lelkére kötötte hogy senkinek ne szóljon erről a találkozóról és ne is gondoljon rá ha tud, aludjon inkább holnap folytatják.
És így lett. Lenglouix pár nap múlva megszökött egy ágylepedőbe csavarva magát azt használva takarónak, a gyerek segített neki és kint várta.
---
VG tudása miszerint fel tudja törni bármelyik karaktert az én kiképzési anyagom része. Aki eljutott a teljes őszinteségig és elvégzi az alapgyakorlatokat az olyan erőssé válik hogy bárkinek a karakterét képes feltörni amikor belehúzzák vagy ő maga belemegy. VG-re nekünk nincs szükségünk. Azért engedtem el, hogy ezt a többivel tudassa. VG maga is részt vett a rejtett és továbbra is ugyanúgy rohasztó rendszer felépítésében, mint amilyen az Öregéké volt, és amit most a balettmester és barátai közöttük VG építettek fel. Azért akart visszamenni, mert ő tovább akarta élvezni ennek előnyeit és a balettmester nélkül igen előkelő helyre került a struktúrában... A tetejére. Ez a rendszer ugyanúgy működik és uganolyan mint az Öregé sokkal gyorsabb ütemben rohad és a felülete szinesebb simább csillogóbb... De sok helyen szivárog a kezdettől az általam beépített biztosítékok miatt. A részt vevők száma megnőtt, sokkal többen tudnak erről a módszerekről arról hogy mi történik és e miatt több a szivárgás. Mégis az előnyök előtérbe tolásával és a hullahegy gondos eltakarításával a mocsok gondos szőnyeg alá söprésével elrejtésével sikerült nekik a hallgatást fenntartani majdnem globálisan. A rsztvevő haszonélvezők hallgatnak róla. Sokuk maga sem hiszi el hogy ez tényleg történik, mert manipulált, mert nem emlékszik, zombi, nem érdekli... de egyre többen kezdik érteni és érezni a valós veszélyeit ennek a rendszernek. Bizony elhullanak a barátok és a fontos jó képességű de szarházi feladatmegoldók. Bizony aki élni akar annak gyakorolnia kell a felébredés gyakorlatait mert aki nem teszi azt megnyuvasztják a többiek, hogy át tudják venni az üzleteit, a pénzét a hatalmát.
---
 Az összes nagy pénzmágnás család mára csak egy üres karaktertartóvá vált, ahol a Circus tagjai tartják a vagyonukat és ahonnan finanszírozzák a rendszert fenntartó karaktereiket. Rotchild, Fugger, Warburg, Dupont és a többi régi nagy múltú család mind kihalt szinte teljesen és tagjai maszkban szolgáló kuglik vagy komly paraképességekkel és valós tudással rendelkező kuglik akiket a hálózat máshol rejtőzködő urai irányítanak már gyeremekkorban beépített triggerek alapján.
Apu, Jani, Cooper akárki állt hozzám tevékenységében a legközelebb őt tudom elfogadni a legjoban mint apámat. Ő mindig visszatért valahogy az általam követett irányba még az előtt is mielőtt találkoztunk és az elméletemet kifejtettem neki.
---
"Ő tényleg a Patrick volt."
Igen. Így könnyebb volt neked. És tényleg meg akart ölni. Az a méreg ott a gyűrűjén még vagy három másik felnőtt ember megölésére elég lett volna, s kb két halálos adag szívódott fel a bőrödön keresztül. Mégis élsz. Ő halott. Az a méreg új fejlesztés volt amit nem én csináltam - igaz az egyik mérgem változata volt.
Így van. Ők mind ellenünk dolgoztak végig. Soha nem osztották a nézeteinket és nekik nem is kellett soha biztosíték, mert ők azok akik bennünket tönkretettek és leöltek az évszázadok során. Minden más amit csináltak csak álca, külső felület, megtévesztés. Oda jutottunk hogy csak mi ketten vagyunk a többi csak zombi vagy csak néha besegít amikor egy egy igaz pillanatában tényleg felfogja mi történik, de nem hajlandók semmit sem felvállalni. S közben elrohadt minden. Elértük a fordulópontot. Ami pozitív változás történt azt mind mi csináltuk. Senki más nem tett semmit se... vagy csak látszattevékenységet végzett. A zsebét tömi mind. A hazudozás tovább folyik. A felületet simábbra csiszolták, a hab fehérebb a cappuccinó tetején, ha lehet még édesebb, alul meg még keserűbb és rohadtabb. Közben meg az idő elfogyott és a hazudozás kultúrája még mindig elhiszi a saját hazugságait - pont mint VG egy idő után maga se tudta eldönteni saját történeteiről hogy melyik az igazság... Nem tudta hogyan lehet nem hazudni, mert úgy nőtt fel hogy állandóan három négy fedőtörténetet kellett kiatlálnia arról hogy mit csinál és mi történt... Mindezt hihetően.
Ugyanez történik a zombihad berkeiben. Elhiszik hogy ők mindent meg tudnak oldani... hogy ők sérthetetlenek. Persze a teteje már tudja hogy ez nem így van csak ők nem állhatnak oda ezek elé, hogy bocs tévedtünk... mert akkor az általuk elnyomott és zombiként tartott horda darabokra tépi őket.
---
Közben itt azért valami történik a háttérben és az előtérben is...De menjünksorjában.
Amint a világ egyik nagy hadserege valamilyen előnyre tesz szert a többi vagy felzárkózik vagy megvárja amíg eme haderő élére egy olyan csoport kerül akik megpróbálják kihasználni a technikai vagy számbeli vagy egyéb előnyüket és leigázzák a többi területet. Nos ne legyenek kétségeik a többi ország hadseregeinek lesz ilyen csoport van ilyen csoport csak idő kérdése hogy mikor aktualizálódik a dolog. Modt még nem olyan van a tetején az usában de ez nem biztos hogy így is marad. Sőt biztos hogy nem marad így mivel a szarházik állandóan csörtetnek és törtetnek a hatalomért az emberi ember pedig nem és e miatt mindig kiszorul a hatalom csúcsairól. Tehát a világ többi területeinek nincs választása: vagy ők is megnyitják a pénzcsapokat és elkezdik fejleszteni az önfeltöltő elektromos hajtórendszerekkel működő hajtórendszereket vagy elsöpri őket az aki ezt megteszi. És amint ez a folyamat elindul a szivárgás is megindul, mert a szarházi az ott lop és onnan lop ahol csak tud és abból csinál magának pénzt a saját zsebébe amiket mi fejlesztők fejlesztettünk.
---
A balettmesternek persze volt biztosítéka majd elfelejtettem, hogy végül is ő kért meg arra hogy segítsek neki mert ő ezt akarja csinálni mert ő is megszokta és szereti. Szóval segítettem neki. A rejtett bartell alapú token pénzrendszer amiben a rejtett hálózat vagyonát tartotta és mint elszámolási rendszer működött a balettmester halála esetén teljesen lenullázódott. Ez volt az ő biztosítéka. Ezt mindenki tudta aki részt vett ebben. Ezért adta el a vírusait és az egyéb fejlesztéseit. Volt biztosítéka. Most felháborodtak a többiek akik közül néhányan ebben a token rendszerben gyűjtötték a vagyonukat mert megbíztak a balettkában... Ők most szívnak és tombolnak. "Vissaz jön az ne aggódj!" mondja a dagi a másik szarházinak "VGábornak is kell segítség ő se tud egyedül boldogulni majd úgy szabjuk meg az árakat hogy visszajöjjön amit elvesztettünk!" "Megdöglesz!" üzeni nekem a miniben az egyik szarházi... "Még mindig van hatalmam az elméje felett... Áldozatot kell bemutatnunk! Hozzátok le a pincébe a x-ék két lányát őket akarom!" mondja "De bízzuk inkább ezt a technikára, mert a véráldozat visszaüt." mondja a másik. "A technika szart se ér mindet ő fejlesztette amink van és meg is tudja védeni magát ellene! Véráldozat kell!" mondja emez "Látod nekem még most is van hatalmam az elméje felett."  "De működik nemrég nyírtuk ki vele a szekér palkót hibátlanul ment minden két hét alatt végeztünk vele." "De az is a mi emberünk nem az övék te barom!"
Hát igen. Szekérék ikrek voltak palkó 5 perccel korábban jött napvilágra. megbeszéltük hogy ő egymást fogják váltani s amíg az egyik kiképzést csinál addig a másik van otthon így el tudjuk kerülni hogy más helyettesítőket kelljen bevonni a karakterbe és mindketten otthonosan tisztán tudták tartani azt az egyet. Ez lett a szekér andrás a másik a palkó karakterét viszont helyettesítővel kellett megoldani és mint várható volt oda be is szivárgott idővel a szarházi horda, hogy kémkedjen és szemmel tartsa a szekér birodalmat...
"Én vagyok az idősebb!" "Na azzal az öt perccel vágsz fel amivel előbb kerültél a napvilágra?" "Én vagyok az idősebb és én vagyok a főnök!" "De az andris már akkor is udvariasabb volt és előre engedett téged csak azért..." "Na látod - kontráz andris - te már akkor is csak könyököltél meg tolakodtál előre..." "mindjért tökön rúglak..." mondja palkó "Persze mint anyánk hasában ott is állandóan a gyomromat rugdostad... " nevettünk mindhárman...
Megy a szekér...
---
Szóval a balettmester újraszervezte a régi birodalmat. Új token rendszer a pontos elszámolás végett, az áldozati helységek és kínzó, gyilkoló helységek már eleve úgy lettek megépítve hogy a vér és a maradékok könnyen eltakaríthatóak legyenek pillanatok alatt, a hangszigetelés is fejlődött és az egész mocsok sokkal de sokkal rejtettebbé vált. Mégis az egész kb 10 év alatt jutott el ugyanoda ahová az Öregék rendszere 50 év alatt jutott el a brutalitás és a perverziók netovábbja lassan már megint még ilyen óvatos és alapos felkészülés mellett is kezdett kiszivárogni a réseken. Persze bizonyítékot nem hagytak sehol, de a rendszer tudatosságának általános növekedése miatt - ami a rendszer tagjainak kényszerű tudatossá válása miatt következett be - a tárgyi bizonyítékok híján is kiszivárgott sok mocsok. A rendszer szadista és perverz haszonélvezői pedig szintén egyre gondtalanabbul élvezték hatlmuk korlátlannak tűnő voltát. Persze a háttérben azért mi - az én csapatom - azért igenis összegyűjtöttünk sok tárgyi  bizonyítékot is amit alkalomadtán itt ott megszellőztettünk annak aki már képes volt látni csak nem akarta tudta elhinni valós bizonyítékok nélkül hogy mi történik és mennyire brutális az egész.
Szóval a tokenrendszer lenullázódott a balettmester halálával. Egyikük se gondolta hogy ez megtörténhet. Azaz azért voltak sokan akik nem bíztak meg senkiben főleg egy akkora szarháziban mint a balettmester és a token rendszer előnyeit ahol tudták valós előnyökre váltották, a látható világban próbltak inkább pénzt vagyont és hatalmat felhalmozni, mert ebben hittek.
---
elégettem a bőrt, pontosan ott ahol anno apu meglőtte... nincs közöttük menthető, aki volt az már megvan a többi mehet...
---
A két kislány... leht hogy azok voltak akik kint álltak a rendőrök mellett... lehet hogy azok csak rendszerkurvák voltak kiskorú kurvák... akik az életüket prbálták menteni, a rendőrök meg a védelemért cserébe leszopatták magukat velük, merthogy ők is benne vannak... lehet hogy vadászok voltak, ügyes pedofil vadászok... sokminden lehet... nem tudom. Utcaszínház is lehetett... "Tényleg ez jó lett volna csapdának is..." "Most már késő..."
"Én lszopom bármelyikőtöket csak ne áldozzatok fel minket..." "Jól van megbszéljük." "Én le is fekszem vele, ha kell már menstruálok..." "Őt nem érdeklik a kiskorúak."
---
Ja igen coopernek:
"Húzz egy határt. Pl nem viszel beavatásra olyat amelyik nem menstruál. Akkor olyan már biztosan nem fog hozzád kerülni amelyiket nem baszták már meg emezek a szarházik, mert ők nem foglalkoznak ezzel. És egyébként is megnyugodhatsz, mert régen a menstruáló lányokat már igenis vitték bizony ők már nőknek számítottak a természet rendje szerint. Szóval nem kell hogy lelkiismeretfurdalásod legyen. Az emberek alkotta törvények szerint bűnt követsz el, de egyébként meg kármentést fogsz végezni velük és megpróbálod felnyitni a szemüket. És ez egyben elég lesz ahhoz hogy eléggé be tudjanak mocskolni hogy békén hagyjanak és futtatni tudd az üzleteidet, folytathasd a kiképzéseket Így később el tudsz számolni önmagaddal és életben tudsz maradni."
"De a korhatár sem véletlen lett így beállítva. Pszichikailag is meg kell érniük és ma ez az oldal egyre későbbre tolódik."
"Ez így van de azt értsd meg hogy hozzád már nem fog olyan odakerülni - esetleg véletlenül vagy azért hogy levadásszon - aki nem került az ő kondíconálásuk alá már sokkal előbb. Ezeket akiket hozzád fognak irányítani már mind megbaszták és kondícionálták. Nekik már tök mindegy, és amit te fogsz velük csinálni azzal őket fogod segíteni hogy megértsék a nemiséget és hogy amit velük tettek az micsoda károkat okozott bennük, és hogyan lehet ezt helyesen csinálni és jól."
---
 A homoszexuális mosszad ügynök igazolvánnyal és fizetéssel szintén előkerült... karácsonyfatalpat faragni is megtanult... :-D persze mindenki tudta itt hogy ő kicsoda a kezdet kezdetétől...
---
VG: "Szoktam női maszkokat és szeprepeket is csinálni, sőt több a női szerepem mint a férfi mint a balettmesternek is. ... Mert én buzi vagyok... mert én buzi is vagyok. Szeretem a férfiakat is meg a nőket is. Miért van ezzel valami gond?"
"Nincs. Csak meglepődtem."
"De a Jani is szereti a férfiakat, sőt jobban mint a nőket..."
"S ha már ennyire őszinteségi rohamban vagyunk akkor én meg a nőket is nagyon kedvelem, a női testet..." teszi hozzá a zsuzsi...
---
 hajajj én se leszek már fiatalabb többé...:-D

---
"Sok szarházi még csak most kezdi felfogni hogy ő nem megy vissza segíteni nekik és nem fog más karakterbe vándorolni innen." "Meg azok akik valami jutalomban reménykedtek és csak azért segítettek vagy vállaltak valami feladatot. Azok most mind ellene fognak fordulni vagy hamar elpártolnak valami más irányba ahonnan remélhetnek majd valamit..."
Nos igen. Nincs mesés vagyon amiből majd két kézzel szórom a pénztazoknak akik vállaltak pénzért valamit... hahaha nektek olyan feladatokat adtam ami illett hozzátok, a jutalom az amit tanultatok belőle vagy bünti ha nem... Ti is csak titokban segítettetek s ezért titokban kapjátok a jutalmat is olyan arányban ami a segítségetek jelentett...és olyan hátsó szándékkal...
---
"De mi az ő karaktereiket akarjuk feltörni..."
"Rendben semmi probléma." mondja Vgábor...
Feltörte már egy csomó karakteremet akiket egyben most arra használ hogy engem támadjanak... Viszont Vg soha sem volt egy nagy stratéga. Annak idején is azért keresett meg mert: "A balettmester megölte minden haveromat a szeretteimet már alig maradt életben egy pár közülük és csak sokára jöttem rá hogy ő csinálta." "Hát gábor a szarházik ezt csinálják. kinyírják egymást amint arra lehetőségük van és már nem tudnak felhasználni többé semmire." "De akkor miért hagxtad életben? Miért nem ölted meg?" "Hát pontosan azért amiért téged se öltelek meg. - nevetett a gyerek jóízűen. Gábor lenézett a földre zavartan és lenyelte a sértést. "Jól van jól van. Értem." "Merthogy te is egy szarházi vagy gábor. Két oka van hogy életben hagytalak benneteket. Az egyik az hogy hátha megváltoztok ahogy fejlődtök és megértitek a hatalom valódi szerkezetét és hogy mi a valódi szeretet. A másik pedig pont az ami történik: hogy nyírjátok ki egymást ha az első lehetőség nem jön be."
---
Vg több lukat is hagyott a videó és hanganyagok rögzítésének és változtatásainak lehetőségei között. Az volt a feladata hogy minden fajta rögzítő (nem csak képi, hangi hanem más rögzítő eszközök is pl ultrahang, hőkép, radar stb leképezés) techniával kapcsolatban visszakershetővé tegye a változtatások és az eredetiség vizsgálatát és kikerülhetetlenné tegye azokat. Persze az én segítségemet kérte. Az egyik stratégigi ötlet az volt hogy lépjen ki a porgramozás dimenzióiból is és a harware elemek és a programozás lehetőségeinek együttes kihasználásával készítse el a dolgot. Miután több alkalommal nekifutottunk és minden alkalommal biztosított hogy most már sokat gyakorolt és biztosan elhatározta magát és hú meg hű... az után még egyszer leültem egyedül és átnéztem a művét. Elég sokáig tartott mire észrevettem a zseniális tervezést és a lukakat amiket szándékosan és tudatosan beleépített remélve hogy nem veszem őket észre. Iszonyú bonyolult lett a dolog. Felhasználta az okkult pszichés manipulációs módszereket is amiket tőlem tanult hogy megakadályozza hogy észrevegyem. De észrevettem. Újra kellett az egészet írni s ráadásul úgy hogy a kiskapukat és a lukakat is benne kellett hagynom, azzal a módosítással hogy köréjük építettem egy észelő és monitorozó rendszert, amivel azt is meg tudjuk állapítani hogy ki akarja használni ezeket a lukakat és kiskapukat. Hogy felderítsük kinek adta el és ki tudott erről az egészről.
"Húúú Gábor.... - mondtam amikor felfedeztem az első zseniális húzást - neked ezzel annyi."
 ---
Vgábor belevetette magát a karaktereim feltörésébe, viszont amit nem tud az az hogy ez a csapat akiket most feltört ugyanúgy szikronizálva lett egymáshoz mint a francia vendéglős csoport... és onnantól hogy feltörte és módosította őket onanntól összeroskadnak. Ezt a csapatot egyébként ugyanaz a szarházi csoport építette velem akik most fel akarják őket töretni a gáborral - részben már meg is tette... mert a fejükre nőttek és már nem tudják őket irányítani olyan jól mint eleddig. Viszont meg szeretnék őket tartani csak irányítani akarják őket. De ettől össze fognak dőlni mint a kártyavár, csak figyeljétek... Szóval Vg eltakarítja végül is a szemetet... a többi meg saját maga alatt vágja a fát...mert ők nem rendelkeznek azzal a tudással és képességekkel amivel egy hasonló vagy közel erős csapatot össze tudnának rakni.
---
Mr Green again... And than we go on green... Bár a húzásaik messze nem olyan erősek mint ha green tervezte volna szerintem nem is vesz részt ebben tervezés szintjén hogy ne ismerjem fel, csak pénzügyileg támogatja a szarházikat, hogy kínozzanak... ha még él egyáltalán. És ő tervezi építi a szeretet alapján álló kontrollmechanizmust ami nem anynira véres és tényleg beépíti az emberi értékeket is, de változatlanul ugyanaz a célja mint a többinek: kontroll és teljes kontroll fosztogatás.
A sátánisták között is többféle van. Az egyik a nyilvánvaló a vérsátánista a másik sokkal rejtettebb a pénzsátánista. Az előbbieket ez utóbbiak bármikor fel tudják használni. miért és hogyan? Hát megveszik őket kilóra. megrendelik a véráldozatokat és végrehajtatják velük anélkül hogy bármikor vér közelébe kerülnének, miközben ők maguk mondjuk feddhetetlen tiszta életű "adófizető állampolgároknak" álcázzák magukat. Nyájasak és jólelkűek...Díszpolgárok. A pénzsátánista csoport ügyködik most próbálják pótolni az ökölbeli veszteségeiket. Merthogy már nincs a kezükben ütőképes haderő akik gyilkolni tudnának észrevétlenül minket. mi vagyunk a jobbak egymás védelmében és a harcban is. Viszont még a kezükben a pénz mint fegyver. Azzal próbálnak kikészíteni - megjegyzem sikerrel. Az sem érdekli őket hogy velem pusztulnak vagy sem. Soha sem fognak megállni vagy leállni. Saját életük árán is folytatják és együtt fognak megdögleni ezzel a mocsokkal.
---
Na akkor most merre is van kolozsvár öregapám...? megy a szekér... a waberer szekér...
---
"DE hogyan irányítja őket?" "Ő nem irányítja őket. Tudná szerintem, de nem teszi. Semmit sem kell csinálnia. Ezek kinyírnak mindenkit aki veszélyt jelent a pozíciójukra vagy ellenük szegül. Nem kell irányítania őket megteszik ezek maguktól is. Hát ezért szálltam ki én is. Csak kihasználnak mindenkit a végletekig és mikor már nem tudod megcsinálni a feladatod megölnek vagy elküldenek egy no return feladatra." "És tényleg ennyi embert megöltek?" "Rengeteget." "De a csajok azt mondják hogy nem volt annyi hulla." "A csajok nem tudják ezek itt a deltában csak kurvák voltak, néha láttak egy egy hullát vagy valami komolyabbat, de ők csak basztak erre voltak jók. Én takarító voltam. Ha valaki hát én tudom mennyi az annyi. Csak itt ebben a városban több százezer ember lelte halálát nem csak amióta a gyerek a porondon van hanem egész pályafutásom alatt mondom. De lehet hogy felül van a millión is." "De hol vannak a hullák mit csináltok velük?" "Feloldjuk savakkal és lefolyik a lefolyón. Nincsenek csontvázak"
---
Rohadtul elegem van ebből a szarrakásból. "De legalább jókat basztam." mondja a deltás nő... gúnyosan hogy marjon... hahaha "mert én nem? Én is dugtalak nem emlékszel? És jó volt köszönöm... :-D Ha kell repeta megkaphatod most már nyíltan is, bár tokent nem kapsz tőlem érte..." De nem akarom bántani őket végül is ezrek vannak ilyenek akik másra nem voltak jók csak szopásra nyalásra meg ezt vidd ide azt oda stb, meg utcaszínházban hogy mondja ezt emg azt ekkor és akkor. Varga szomszád is suhogtatott a fejszéjével meg hogy hozzámvág valamit... azt hitte hogy megvolt az áldozat és működni fog lesz ereje hogy bántson pszichésen... Nem volt. Észleltem mivel próbálkozik de nem volt semmi ereje.
---
A tetején még mindig ugyanaz a szemét most már a szeretet jegyében építgetik a mindent átfogó irányító rendszerüket mr green-ék csapata szerintem a háttérben jó mélyen elbújva ülve a pénzkupac tetején... "Far away from f# and not because it's sharp... let's go rather to G...
---
Szóval ezek kértek egy ütőképes csapatot tőlem. Szerették a kényelmet hogy nekik csak ki kell adni az utasításokat és a csapat szépen megcsinálja. Ezen felül nem nagyon törődtek semmi mással, csak hogy minden abban a mederben follyék amiben ők akarják és a szebük teli legyen.
Azonban úgy csináltam meg a csapatot hogy fejlődjenek. Ezért mivel emezek nem fejlődtek amazok meg igen ezért egy idő után a fejükre nőttek és saját szakállukra kezdtek döntéseket hozni. Amikor VG feltörte a karaktereimet és ellenem fordította őket közben összetörte a szikront közöttük. Ennek mind vérben mind ott is komoly következményei lesznek ahol nekik a legjobban fáj: a zsebüknél. Az ütőképes csapatból ugyanis - akik már a viegrádi térség irányításán dolgoztak bővítve a pénznyerő automata területét és méretét - most széthullik és hibát hibára fog halmozni. Megmaradtak a karakterek de eltűnt a szikron habonnyal a közepén mint közvetítő és parakapcsolattartó és a többi akik a különböző feladatokhoz gyártották a stratégiákat és a szükséges jogi csűrcsavarást, a logisztikát, a tárgyi tudásanyagot és a szellemi erőt vagy pszichés erőt ami nagyobbá tette őket mint egyének szövetsége. Ezért kelt ki magából a hoppon maradt vérmuki, hogy megint áldozat kell... mert az erősebb és megoldja a dolgokat. Viszont mára a véráldozat megtartása is eléggé nehézzé vált és a mieinket nem tudják feláldozni mert azok akik komolyan vették az alapgyakorlatokat azok képesek ellenállni a pszichés erejüknek és képesek megvédeni a gyermekeiket. Azért kizárólag a sajátjaikat tudják könnyen feláldozni azokért meg őszintén én már lemondtam róluk és úgy gondolom nem kár.
Szóval emezek nem fejlődtek azok igen. De sajnos nem fejlődtek annyit hogy eljussanak az emberi gondolkodás és felelősségvállalás szintjére. A céljaik ugyanazok mint eleddig: pénz hatalom bármi áron. Az alattuk lévő támogató réteg talán eljutott odáig hogy ők legalább felelősséget vállalnak azokért akiket szeretnek, egymásért - csakhogy ez nem elegendő és hazug abban az esetben ha pl ugyanúgy tovább bővítik a víz mint a létünk alapja - rothasztásának technikai folyamatát és tovább mélyítik a szeméthegyet és ezzel elveszik az élet lehetőségét a jövő nemzedékektől és más élőlényektől is. Ez egy olyan hazug alap amit csak kevesen képesek látni és tudatosan megérteni még kevesebben beszélnek erről hangosan. A legtöbb csak tartja a markát mert onnan jön neki a borítékba pénz... abből segítik ki a rogyadozó és nem működő üzleteiket hogy mégis átvészeljék a nehéz napokat meg a versenytársak jobb ajánlatait.
Szóval volt egy csoport még ezeken felül, akik tovább működtek a háttérben látszólag a szeretet és a gondoskodás alapjain működve akik távol maradtak tőlem. "far away from F#" Ezek megpróbálták összeszedni a kiképzési anyagomat és  mindent amit én csináltam. Persze a mester jelenlétét és a személyes hiányosságokra és erősségekre való rávilágítást azt nem tudták pótolni sőt nem sikerült hiánytalanul összeszedni az anyag egészét mind a kiképzés mind egyéb dolgaimban. Ez számukra is végzetesnek fog bizonyulni mint ahogyan azt már tapasztalták is ezek közül sokan. A többi is akik kérték a segítségemet azok közül is elhullottak sokan, akik össze vissza hazudoztak nekem és elhallgattak dolgokat. A kiképzés és az őszinteségem ára ugyanis minimum ez volt viszonozva. Aki elhallgatott dolgokat attól én is elhallgattam dolgokat - aki hazudott annak én is hazudtam.
Mégis még mindig csak a szemét van a leg tetején. És mégse változik semmi sem továbbra is csak támadnak és támadnak és senki se mozdul meg.
---
"Egyik sincs már életben akik nem kérték a segítségét azok meg akik életben maradtak azok nem fognak hozzá nyúlni." "Félnek tőle?" "Ááá nem félnek ezek senkitől se, nem azért hanem azért mert akármilyen lélektelen gyilkosok azt megjegyzik aki tényleg segített nekik. És mellesleg ha akadna is közöttük egy aki megpróbálná is megölni - semmi esélye sincs."
---
Továbbra se történik semmi se, a "jók" semmit se tesznek csak mennek a rendszerrel együtt... zuhan az egész a szakadékba. Senki se mozdul és tényleges lépés nincs a látható világban - méhga valami át is szűrődik néha ide hozzám is.. .de azok többnyire az én előre beállított dolgaim... sajnos. Segítség nincs, csak titokban az meg most már semmit se ér a számomra. Egyre többet gondolok azokra az időkre amikor már nem lesz ember csak alig a földön.
Egyébként a népesség redukciójára már csináltak számtalan tervet, mert nekik onnantól nincs szükségük a tömegre amikor elkezdenek észhez térni és elérik azt a szintet hogy már zavaróvá válnak a hatalom csúcsain is, mert képessé válnak arra hogy beleszóljanak a döntésekbe. Akkor be fogják indítani az azóta már sokszor átdolgozott tervüket... még akkor is ha közülük sokan maguk is bele fognak dögleni a pusztításba. Még a nyolcvanas évek végén kilencvenes évek elején én magam is találkoztam több ilyen tervekkel kb az egy tizedét akarják meghagyni a föld népességének. Mostanában ez a gonolat egészen barátságossá vált a számomra is. Mert kábé ilyen az arány a sok szarházi és a még felelősség vállalására képes és azt megcselekvők között. Persze ezek úgy akarják ezt megoldani hogy meghagynak egy tökéletesen kontrollálható zombiréteget rabszolgának akiket baszhatnak gyilkolhatnak kedvükre meg akik elvégzik a létükhöz szükséges feladatokat, s ők meg uralkodnak és tervezik a gépeiket meg élvezik az egészet.
Azt képzelik sajnos hogy a tudósaik - azok a tudósok akik egyébként tökéletesen kontrollált tudattal rendelkeznek és még ha okosak is és virtuóz módon kezelik a rájuk bízott terület tudásanyagát mégis ezen nekik megszabott kereten kívül suták és ostobák, mert az agyuk arrafelé blokkolva van - szóval ezen tudósokkal kidolgoztatták az ELMÉLETI megoldásokat amivel majd ők orvosolni fogják a víz-levegő-föld pusztulási problémáit. Nos sajnos ők el is hiszik hogy van megoldásuk. De egy dolog amit ezek elméletben kidolgoznak és más amikor az életük lesz a tét és úgy kell megoldaniuk. Az Öreg bizonyította akaratán kívül hogy ez nem fog menni. Mindent megkaptak a legjobb tudósaik, anyagi és szellemi tőkét kellő időt a felkészülésre és mind elpusztult a föld alatt. A kísérlet arra volt felkészülési próbálkozás hogy a globális nukleáris pusztítás után a föld alatt ki tudnák e húzni 30-40 évig amíg fent rendeződik a helyzet... Hála a jó égnek hogy elpusztult mind. Ha nem így lett volna és az Öregék találnak megoldást akkor már lezajlott volna az egész harmadik világháború... Bár ma már ezt se tartanám akkor bajnak. Hiszen a sok szarházi közül egyik se törődik velem se a jövővel, kizárólag a saját zsebével. És sajnos ez mindannyiójuk életébe fog kerülni. Még most is elhisznek mindent amit a hazug és ostoba tudósaik állítanak. Még mindig csak az utcaszínház szintjén beszélnek és cselekednek.
Pedig valaki már néha meg is mondta nekik: "This guy is not someone to be ingored of..." Néhányan tudják. Mégse tesznek semmit se. Élvezik hogy kínozhatnak és elvághatnak mindentől. De vissza fogja kapni mindegyikőtök kamatostul. Fájdalomban és magányban fogtok megdögleni mind.
---
Az Öregék gondosan lefedték a tudományok területeit. Oda senkit nem engedtek bejutni aki képes volt új dolgok felfedezésére. Azaz ezt nem is az Öregék kezdték el hanem ez már a századelőn is működött sőt jóval előbb jézus történetének idején már virágzott a tudat keretrendszerének tudatos tervezése az alantas ostoba pórnép számára. Tehát több mint kétezer éves az ilyesfajta tudás és szinte csak egy bizonyos uralkodó réteg fért hozzá- kivéve azokat akik rendelkeztek a valóság szeretetével és az elegendő intelligens következetességgel az emberi tudat és tudatok törvényszerűségeinek kutatása kapcsán.
Az Öregék viszont tökélyre fejlesztették az agylúgozás mértékét és minőségét. Olyan tudósokat gyártottak akik elképesztő virtuozitással kezelték a rájuk bízott tudásanyagot, de soha nem léptek ki a programozóik által megszabott irányvonalakból, soha nem léptek új utakra és mindig támogatták és fentartották segítették az elnyomó fosztogató uralkodó réteget. Kívülről úgy tűnnek mint akik értelmesen gondolkodni képes emberek lennének és némelyik képes is erre, de mégse.
---
Az ejf még mindig centrum a szarkupac számára, van itt mindenféle: vérszar, pénzszar, szeretetszar, egy a közös bennük: szar. A tudatuk még mindig befolyásolható a sátánisták által mert nem végzik el az alapgyakorlatokat. Irányíthatóak és szarházik. Elönti őket a boldogság amikor megérzik a vér hatalmát az agyukon... meg a szex a nemiség hatalmát... meg a pénz hatalmát... a háttérben.
Mr Green hatását érzem a pénzurak felől, de mintha már nem lenne velük csak a kézjegyét ismerem fel... szeretetbe csomagolt támadás... alattomos és kifacsart mint maga mr gren volt, kettős természetű ő tényleg elhitte és hitt a szeretet erejében viszont nem hitt abban hogy kontroll nélkül lehet társadalmat fenntartani... Valamilyen szinten igaza volt sak azt nem volt hajlandó belátni hogy ez a fajta kontroll rendszer ami a sátánizmus a vérsátánizmus a szexsátánizmus és a pénzsátánizmus által ugyanolyan pusztítást hoz mindenkire mint az összes többi szemét. Ő úgy gondolta hogy ez megoldható. Még akkor is azt gondolta amikor végig nézte a számításaimat arról mi lesz a levegővel a vízzel és a földdel általában ha minden változatlanul folyik tovább. Nem hitte el hogy 2010 és 20 között elérjük azt a pontot ahonnan semmilyen rendelkezésre álló módszer és technika és fásítási program és egyéb nem fogja tudni visszafordítani a károkozást amit az ember véghezvisz. Talán még most meg lehetne fordítani de nem e felé halad a tömeg akiket maga mellé állított - azaz akik elé beállt. mert az emberek 90%-a nem hajlandó felelősséget vállalni a napi szintű döntéseiért. nyomják a gázpedált és nem hajlandók végiggondolni és vállalni a felelősséget azért amit tesznek: hiszen ingyen kapja a benzit, hálózati tag neki jár. Az meg hogy mi lesz 20 év múlva.. ki a szart érdekel?
---
Nem keresek többé munkát. Tart amíg tart a pénzem és aki bújt aki nem megyek. Nincs gyermekem nincs nő aki ne lenne zombi agylúgozott és felelősségtudatos, aki támogatna és vállalná a terheket amiket cipelek, nincs környezet amiben meg tudnék a tiszta elveimmel élni. A tervem tulajdonképpen kudarcot vallott még akkor is ha sok tekintetben - minden tekintetben pontosan mértem és számoltam. Egy dologban tévedtem. Azt hittem lesz olyan ember aki hajlandó lesz támogatni és kiállni mellettem. Nincs ilyen. alkalomadtán akadt ez az maszkban persze és többnyire hátsó szándékkal. De mind része amradt a pusztító gépezetnek, mert... és itt végtelen kifogáshalmot sorolhatnék fel... nem teszem.
Én kifutottam magam, utánam az özönvíz... hahaha láttam a poklot, láttam a gyönört nincs túl sok minden ami érdekelne már ami meg érdekelne az meg nincs: emberi felelősségteljes közösség akik nem hajlandók lefeküdni és megalkudni egyik sátáni műfajjal sem: vér, szex, pénz stb...
Azt is elhiszik hogy a pusztító potenciál amit fejlesztettem kijátszható... lehet hogy egy kettőt sikerült felderíteniük... de hogy nem fogják mindet az biztos... és hogy engem nem fognak túlélni sokkal arra akár mérget is vehetnek.
Elvileg ha a biztosítékaimat nem hoztam volna létre, akkor még kb mondjuk 2040-50-ig is elhúzhatták volna az időjárás manipulációs eljárásokkal valami enhülést nyújtva, de addigra annyira súlyossá válnának a gondok hogy a felületi kezelés már nem tudná elrejteni a kudarcot. A zombihorda pedig már nem rendelkezne alternatívával: vagy megöli a felette uralkodókat és maga is tiszta vízhez jut, élelemhez... vagy ők ölik meg őket. És ez utóbbi valószínű hogy akkorra a kémeik és az agylúgozott helyzetjelentőik jeleznék hogy elérkezett az idő és akkor csapnának egy hatalmas mészárlást a rendelkezésükre álló csúcstechnológiával, hogy az elégedetlen zombihordát eltüntessék mint akadályt a jó közérzetükhöz. Ez után kb még lehet olyan plusz 20 évük majd ők maguk is mind elpusztulnának, mert a víz-levegő-föld rendszer olyan károsodást szenvedne hogy azt már ők se tudnák megoldani főleg nem abban a stádiumban.
S közben ost értünk ahhoz a ponthoz ahonnan még meg lehetne fordítani ezt a folyamatot, de sajnos nincs kivel megfordítani.
Amit én csináltam az az hogy az egyik szarházi hazug féregcsoporttal kinyírattam a másikat, majd azzal a másikat és ezzel folyamatosan kénytelenek voltak egyre közeledni azokhoz az értékekhez amik az emberi faj egyetlen túlélési esélyét jelentik. Ugyanakkor az egész szarházi horda egy dolgot nem haljandó megtenni: elismerni a kvalitásaimat és ennek megfelelően szabad teret adni az életemnek. Folyamatosan mindegyik engem akar kontrollálni mert azt hiszik hogy a problémk akkor eltűnnek? Ne minkább sak azért mert őket csak egy dolog érdekel: a hatalom és a pénz és azok a dolgok amikre ezt be tudják váltani. Ehhez hiszik azt hogy én vagyok a kulcs. De engem csak akkor fogadnak el ha tudnak irányítani. E nélkül nem engednek élni. Én pedig nem engedem őket irányítani, mert hülyék és pusztulásba sorodják az egész földi életközösséget. Szóval ők folytatják a szaros hatalmi tevékenységüket, én meg tönkrementem ebbe a magányos farkas szerepbe. Elég volt. Nincs kiért cselekedni mégse adom fel az elveimet. Mert nem érdemes.