Friday 13 March 2015

brrr kirázott a hideg

Szomorú, szomorú és szomorú - ez a hnagulatom amikor körülnézek. Itt gyakorlatilag mindenből amit elindítottam egy kibelezett, felforgatott, kiforgatott szart csináltak. A jelenlegi és a múltbeli irányító réteg velejéig rohadt és tudatosan rohaszt mindent maga körül - a jutalma meg nemi élvezet, gasztronómiai élvezet, létbiztonság (persze amíg ki nem lesznek ők is belezve, vagy lebetonozva a garázsban:-) de az úgyis csak a végére kerül addig meg hadd dorrbézoljanak). A szervezők idegenszívűek és semmit sem csináltak meg abból amit kértem tőlük. A tetejétől az aljáig rengeteg embernek elmondtam mit akarok, meg is értették a legtöbben és mégis mennek a mocsok felé egyre mélyebben.
Akármilyen elfogult vagyok, ez egyféle választ követel.
---
Látod látod - te szervezed a terrorista akciókat hát tudod ez kétélű vegyver ám, ha valaki bedugja a csövet akkor visszafelé sül el... :-)
MI5-mossad kooperációban fejezi le a saját ügynökeit... hahaha jajj de jó ezt látni, csak minnél többet csinálnának. Végül is ezekért nem kár, aki boldogan és dalolva megy a vágóhídra azért nem kár. And I say thank you for the music... Azért a jó nótázás után kár... annyira szomorú dolog rádöbbennem, hogy ja igen ezek is hazudoztak, ezek is megdöglenek nemsokára - igez volt közöttük egy pár aki komolyan vette amit mondtam, gyakorolt felkészült - de mégis úgy döntött hogy ő a rossz oldalra áll, mert az jobban fizet, izgalmasabb, eseménydúsabb. Nos nemsokára már mozdulni sem fognak tudni és egyre többször buknak el, s elérkezik az idő amikor nem kerülnek elő többet. Voltak ott egyébiránt helyettesítések már korábbról is, mert elhullott közülük egy-kettő, de igyekeznek a látszatot fenntartani.
---
Chipék is lassan mehetnek az örök vadászmezőkre, csak a szart kavarják semmit értelmeset nem csinálnak. S ja hát nem olyan egyszerű az mint hogy ti csak úgy lekövetitek mit is csináltam én, mit hoztam létre és mi fog történni, ha nem csináljátok meg amit kérek. Hazudozhattok ahogy akartok, csinálhattok tömegbázist is a hazugságok alátámasztására, de a valóságot nem vonhatjátok kétségbe ennek költségének megfizetése nélkül. hahaha, mentek mind a levesbe... Senkik vagytok. nullák. Nem tudjátok összerakni egyik projektemet se, mert nem vagytok rá alkalamasak. Az összes infó a rendelkezésetekre áll, néhány résztvevőt megkérdezhettek a mai nap is hogy hogyan csináltuk - mégse tudjátok megoldani. És tudod miért nem? Mert nem rendelkeztek azzal a hozzáállással és képességekkel amivel én. Mert Én irányítottam ezeket a projekteket és egy olyan irányító mint én nem terem minden bokorban és még úgy sem vagytok képesek helyettesíteni engem, hogy én magam tanítottam meg több emberből álló csoportoknak hogyan tudnak egységként dolgozni és irányítani. hahaha. Vannak egész ügyesek bizonyos területekre tekintve, de azt amit én vittem végbe sehogy se tudjátok megismételni de többnyire megérteni se. És ez pontosan zért van, mert a hozzáállásotok hamis, hazug és romboló alapokon áll. Szarra nehéz jó alapokat építeni, mert a szarba belesüllyed a ráépített ház.
---
Nem ismétlem meg önmagam. Ha nem változtattok és nem intézitek el hogy valódi élhető életteret hagyjatok nekem és a hozzám hasonlóknak és nem lesz valós pozíció, akkor letörlöm ezt a hibát az univerzum egéről. Csak azért mert ez így helyes. A természet törvénye az hogy kiveti a rosszat magából. Kijavítja, meggyógyítja, vagy elpusztítja és újrahasznosítja. Aztán mégis megismételtem magam. Ismétlem és ismétlem, mert a valóság az hogy ma is ugyanazt akarom amit mindig is akartam. S ma sincs erre lehetőség a sok barom miatt. Valami változott ugyan, de a lényeg még mindig sehol se. A legfelső fejet kell levágni. Nem az alattalevőket. Jó volt ez hogy kijött a valódi irányító, hogy ki is tartja ezeket a teameket fenn, de most már át kell lépnünk arra a szintre. Ott kell vágni méghozzá keményen.
---
Csiszukám mutasd meg az embereknek az igazi arcodat... Most már úgyis mindegy... Vagy játsszad csak tovább a nyájas kis feleséget és nemsokára a saját gyerekeid fognak megölni... hahaha miért? Hát azért amit tettél velük és azért mert már észnél vannak és látnak dolgokat és borzadnak tőletek. innentől kezdve állandóan a sarkatokban lesz valaki arra várva mikor vághatja el a torkotokat. Semmi de semmi nem fog benneteket megmenteni se ultrahang se Clinton se rendőr. Doktor úr te akarsz élve eltemetni vagy a Veres haverod?
---
a kiscsaj a kovács krinsztina - nem ez az igazi neve . a balkán fanatik felvételen ott az igazi arca ő is mindig visel valami álcát, mindig változtatja az arcát. valójában kis melle van és mindig variálja, sátánista és iszonyú kegyetlen. Annak ideján kitalálták hogy a publikum felé szeretettel teli és nyájas arcot fognak mutatni. A kiscsaj felsóhajtott amikor posztoltam a maradványokkal a képet hogy : "De hát ez gyögyörű." Pornózott is, meg lehet találni valamelyiken, többféle alteregóval. Annak idején engem kért meg hogy tud átvágni olyan embert aki elég érzékeny, ilyen és iylen profillal (tulajdonképpen tőlem kért tanácsot hogyan tud engem átverni...) Most ő is megissza a levét. Őt fontos levadászni. nagyon ügyes a csaj jól rejtőzködik jó épül be. De vannak visszatérő szokásai neki is.
---
A sátánista csoport tetején H.Clinton áll. legalábbis ő a legerőssebb ma élő. vannak mások is. Az irányító gárda nem jelenik meg ezeken az "összejöveteleken" ahol emberevés és egyéb emberi áldozatok kínzás és orgia szerű rituálék zajlanak. Eleddig Dél amerika volt a céljuk mert ott tudták olcsón emgszervezni a túrákat, most afrika a célterületük ezért megy a tek meg a többi zsldos afrika felé. Az állami kasszából lenyúlt pénzek egy jelentős része az ilyen túrák álcázására megy el. Mindegyik résztvevő használja az ercváltoztatás, kézváltoztatás egész test változtatásának módszereit. Megváltoztatják a külsejüket és a járásukat is még a hangszínt is lehet manipulálni. Dublőröket használnak ha helyettesíteni kell őket valahol. Annak idején majdnem fölösleges volt odamennem, mert a valódi irányítók személyesen nem jelentek meg. De ezek a férgek ott voltak. onihuta judit az egyik kapcsolattartó meg a joshi barát, meg van ott még más ilyen szörnyeteg is. megtaláljátok őket csak kezdjétek trekkelni ultrahanggal. A szívritmusukat és az agyi mintázatukat kell figyelni. Ők is így trekkelnek másokat. Felismertem később a mintát, clintonné szereti a csajokat. a szóvicceket (hasonló hangalakú csúsztatások mentális szinten : girl-pearl, stb.) És van egy jellegzetes erőssége a megjelenésének.
---
A kiscsaj nagyon a bögyömben van. Szegény tulajdonképpen erős befolyás alatt áll és a poklok poklán fogkeresztülmenni hogy a végén nyomorultul pusztuljon el. Azért hogy néhány szarházi közben jól éljen. Á nem kell nekem foglalkozni vele majd kinyírják a többiek.
---
Azért volt fontos hogy Cathy O'Brian kiszabadulva életben maradjon, hogy el tudja mondani amit el kellett mondania. Megtette. most tulajdonképpen Marknak kellene inkább már a segítség mert ő még mindig nem figyel eleget önmagára és túl sokat vállal. Cathy kemény kiképzést kapott meg tudja védeni magát a fizikai támadások ellen és ma már eléggé felépült ahhoz hogy nem csak kibírja hanem visszatámadni is tud és segíteni is tud a mentális támadások ellen. Marknak kellene most több segítség és kicsit el kellene engednie az állandó készültséget. Erre szükség volt egy jó darabig hogy Cathynek legyen ideje felépülni és összeszedni magát. Addig el kellett valakinek hárítania a fizikai támadások elleni védekezést. Ez volt Mark dolga mindamellett hogy mentálisan is egy állandó támogató légkört kellett fenntartaniuk egymás felé. Ez volt az egyetlen módja hogy kijussanak. Mark most még eléggé szenved mert már el kellett volna kezdenie ugyanazt a munkát amit Cathy már elég jó mélyen elvégzett önmagán. Cathy nemi szervére azért lett a baphomet belevágva mert ez is egy emlékeztető. A Csisztu-Veres sátánizmus vonalon arra jöttem rá és beazonosítottam hogy a legfőbb irányító a Clinton család feje Hilary - ő maga egyébként soha nem jelent meg fizikailag ezeken a szeánszokon hanem csak remote wieverként, clairvoyantként. Így jelöltük meg őket az Öreggel. persze a Veresék mindig azt állították hogy én vagyok a sátánista és küldtek egyébként embereket hozzám hogy rajtam keresztül épüljenek be a szektába. Hilary egyébiránt a szex révén kétféle agymanipulációban is mester volt: mind a szexxel mind a trauma alapú azaz sátánista kondícionálást jól ismerte. tulajdonképpen később amikor együtt gondolkodtunk az Öreggel rájöttem hogy ezeknek végül is ugyanaz a pszihomechanikája: teljesen mindegy végül is hogy milyen úton, de egy hatalmas sokkot ad a célszemély pszichéjének amit ott és akkor jó időzítéssel fel lehet használni a triggerbeültetésre és egy élethosszra meg tudja fogni egy jó képességű erős handler persze ehhez nagyon erős ismeretre kell szert tenni az emberi pszichéről. A szertartásrend fontos ugyan de csak abból a szempontból hogy később milyen kódszerkezet építhető rá. A lényeg a sokk - és a sokkolt állapot kihasználása. pontosan úgy működik mint Hubbard a logikai ellentmondásaival: a lehetetlen feladat megoldására való kényszerítéssel.
Ezért mondtam el mindenkinek hogy nem kell beépülni sem a pornóiparba sem a sátánistákhoz, mert ha követitek azt az egyszerű programot amit az aa 12 lépése jelent és ragaszkodtok a valódi őszinteséghez, a valódi tettekre épülő szeretethez akkor nincs szükségünk azokra a mentális trükkökre sem amit ők például a csoportos szex révén kicsit gyorsabban el tudnak érni, de gyorsan el is veszítenek: pl a telepátia képességét. Azt is csak akkor tudják elérni ha a csoportos szex előtt a résztvevők átestek a megfelelő felkészítésen és utána van egy szexmentes találkozó ahol az átélt élmények feldolgozhatóak. Akik ezen nem mentek át azok mindössze szexfüggőkké váltak vagy egy materiális élményen estek keresztül. Az ilyen összejövetelek tisztán tartása - főleg a szubliminális manipulációtól - ma nagyon nehéz.
Ahogy a "csirkés bulin" is volt akik undorodva, felháborodva, kétségbeesve, tiszta tudattal elhagyták a terepet úgy a csoportos szexpartik sem működnek egyformán minden személlyel kapcsolatban. Más más embertípus és mentális keretrendszer más hatásokat vált ki mindenkiben. Van akinek a fájdalom segít megnyitni néhány csatornát van akinek a félelem, van akinek a nemi gyönyör, van akinek a szégyenfal áttörése, és van akit a vér és a gyilkolás, van akit a fájdalom tud a legérzékenyebb és a legnyitottab legvédtelenebb tudatállapotba hozni. De mindezek semmit sem érnek a megfelelő előkészítés és utómunka nélkül. Egyébként maga a puszta tett a pontos felkészítés nélkül elvész vagy kontrollálatlan hatásmechnaizmust vált ki - hosszabb időtávon a psziché természetes módon meggyógyítja önmagát, vagy védekezik ha nincs lehetőség a gyógyulásra. A triggerelés ekkor is lehetségessé válik a későbbiekben, de már nehezebb.
szóval a védekezés ezek ellen a rekruitment azaz a toborzási felületek ellenőrzése és az utánpótlás elvágása. magyarországon sajnos senki nem hitt nekem hogy azok akiket megneveztem nyakig benne vannak - hiszen remekül álcázták magukat. A színes tetkók is a sátánistáknál terjed el ez az én kezdeményezésem volt. Úgy gondoltam hogy a csak fekete fehér alapszínek (skull and bones) fellazításával kicsit meg tudom bontani a szellemi egységet. Egy kicsit sikerült is és néhány ember e miatt le is tudott szakadni - de a másik oldalon meg azt értem el hogy még brutálisabban kezdték magukat álcázni és megtanultak szépen kedvesen és szeretetteli módon kommunikálva az orruknál fogva vezetik a könnyen átverhető a valóságot látni képtelen tömeget.
---
Az anyám is átesett egy ilyen sátánista beavatáson. A csisztuék vitték el rá. Így manipulálni tudják a gondolkodását ráadásul egész nap a szaros tv-t nézi az onihuta judittal aki szintén benne van és állandóan manipulálnak így gyakorlatilag ide se kell jönniük. Hiába mondtam anyámnak hogy tartsa távol magát tőlük mert erősebbek és meg tudják vezetni át tudják venni az irányítást felette - nem hitte el, mert úgy érezte elég erős. Csak azt nem tudta és én sem sokáig hogy az öreg trauma alapon kondícionálta az én szüleimet is - és ez fogékonnyá tette őket a sátánista - azaz erőszak és szadizmus alapú kondícionálásra. Ezért veszítettem el a kapcsolatot vele. És ezért kínozta apámat is a végén annyira sokáig. Ezért van az hogy élvezi amikor eltol a végső határig és annyira felidegesít.
---
Chip is átesett ezen. Sajnos azok akik nem voltak benne sohasem azok nem tudják mennyire erős hatást jelent a tudatra az ilyen típusú kondícionálás. Még én is érzem az erejét pedig mára elgyengültek eléggé ahhoz hogy simán a legerőssebb fókuszuk alatt is tudom őket elemezni és trackelni. hagyom hogy hasson rám miközben figyelem mi történik. Erre külön felkészítettem magam. De akkor is van hatása hosszú távon is és dolgozni kell vele. Nem ajánlom senkinek hogy keresse a kihívást - úgyis bepróbálkoznak előbb utóbb. Ezért mondtam hogy a pronófelvételek nézésén keresztül is kondícionálni tudnak hubbard óta. meg kell csak nézni Lanát - meg a bulgár srácot. Ők is kétségbe vonták a szavaimat. Nos ott vannak bizonyítéknak hogy igazam van.
---