Tuesday 12 June 2012

navigator job

"4-5 órára rpg, corrigation - fordulj két fokot jobbra, tartsd a sebességet, lesz ott egy pajta valahol..."
"honnan tudtad, hogy ott van egy rpg? a térképet nézted fel se néztél közben."
Az rpg célzóberendezése is irritálja a bőrt, testi érzetet kelt. Nagyon minimális, de hipnózisban gyakorlással felerősíthető ez a testi reakció a különböző keresők hullámhosszára. Először hasonló hullámok érzékelését kell begyakorolni kicsit erősebb, nagyobb intenzitású hullámokkal - ami még nem életveszélyes. Majd ezt a testi érzést hipnózisban felidézni lelassítani és rögzítve erősíteni. Mikor ez megy csökkenteni kell az intenzitást. Majd át lehet később térni az irányérzékelésre is. Ha jobbról jön a jel akkor a vállamon érzem jobban, ha balról akkor a gerincemhez közelebb érzékelem..." A test sokkal több dolgot érzékel mint gondolnád..."
Megették...
A terv az volt, hogy a speciális kommandósok közül is ez a pár robottá vált gépezet is elkezdjen végre érezni. Ehhez meg kellett mutatni nekik, mire is jó ha érezni kezdenek. Ezért kellett akcióban megmutatnom nekik, mire is képes az emberi test. Persze hogy rákérdeztek. A repülés közben, akció után. Kicsit későn lőtte ki az rpg-st úgyhogy az nem sokkal mellettünk robbant fel. Ekkor már nem vittem fegyvert magammal. Nem akartam többet ölni.
Bognor Regis.
Hambrook.
Brookfield Farm Cottage.
Chichester - kereszt, központ, kör.
agent spiritual, magyar, látom mégis van értelme, figyletek és cselekszetek.
A sok figyelmeztetés azért kellett, mert a becsületes boldog ember nem csinált semmit. Hagyta, hogy menjen a világ a szakadék felé- az emberek világa. Nem akartatok hinni nekünk, nem akartatok tenni semmit. Vállakat vonogatni mindenki tud. Ezért kellett a véres áldozat. Nagaszaki. A hidrogénbomb. És ez sem elég? harminc év, számítástechnika fejlődési tempója. A hidrogénbomba lökéshullámai háromszor kerülték meg a földet. Hát nem értitek meg? Nincs tovább. Vagy megváltozik a rendszer alapja, vagy jön aminek jönnie kell.
Sajnálom ezt a gyönyörű bolygót, de megy mindenki, ha nem ébredtek fel.