Thursday 24 May 2018

MZ/X jelentkezz ujra

A hatvanas evek elejen persze kello elokeszitessel, ukapam es par masik osszehozta hogy az alja a titkosszolgalatok katonai es civil hirszerzo es kemkedo rendori es egyeb titokvilagok ugynokei ha toborzasra kerultek bejegyeztek oket mindegyik szolgalatnal. E mellett osszehozott egy nemzetkozi csapatot akik megertettek, hogy van egy rejtett okkult hatalmi halo felettuk akik a kozos tudattal a hajtorendszereikkel kijatsszak oket egymas ellen.
John F Kennedy azert kellett hogy olyan brutalisan vegezze az akkori szarhazi zsido okkult hatalmi csoport akaratara, mert abbol a karakterbol nyomta at a kolcsonos bejegyzes elvegzeset a szarhazi tetejen. Innentol kialakult egy nemzetkozi csapat akik ez ellen a zsido okkult hatalmi csoport ellen harcoltak. Sajnos valami ellen harcolni nem igazan jo de ezek kozott volt olyan is akik valamiert harcoltak.
Ezert lettem en is bejegyezve elsokent az ukapam altal alapitott CIA nel negy eves koromban (bizonyitek is van arrol mit csinaltam nekik es hol) majd mas helyeken es itt magyarorszagon pedig 14 eves koromban a fekete lyukas idoszak utan mar amikor kezdett konszolidalodni a helyzet a lyuk korul. A veralynn anyjat hajtottuk meg hogy jegyezzenek be es azok meg a panisz petivel csinaltattak meg. O pedig meg is csinalta annak ellenere hogy emezek eszrevettek es igyekeztek raszarvezni a hajtasra ami atment rajtuk. Kesobb a Feri megtalalta az aktat es meg is szelloztette hangosan.
JFK karakteret azert vegeztek ki annyira nyilvanosan a formalis cia zombi bergyilkosaival mert nyilvanosan felvette ezen nemzetkozi csapat megszervezett lete mellett a harcot es ezt a Waldorf hotelben elhangzott beszedeben ki is hirdette elo szoban ertheto emberi nyelven.
.---
A krasznai csinalta a meszarost. A sanyi es o voltak kepesek ugy megtorni gyerekeket hogy azok olyan kegyetlen es celtudatos intelligens alkoto de altaluk taviranyithato szarhazik legyenek mint ok.
Ehhez az anya es az apa is valodi torodessel es szeretettel neveltek es kondicionaltak a gyerekeket majd egy masik karakterbol megtortek oket. Altalaban arra kenyszeritettek oket hogy valamelyik szereto szulot oljek meg lehetoleg ritualis aldozat kereteben. Ebben ok profik voltak.
Mindenki aki sikeresen megkapta a zsido kondicionalast meg kellett hogy olje valamelyik kulonosen fontos szeretett emberet. Ezek kesobb teljesen gatlas nelkuli szarhazikka valtak. Barmire hajlandoak voltak a hatalomert. Barmire.
A kraszai-meszaros velorex laszlo anyja nagyon szerette a lacikat es amikor az apja felaldozta utana o is halalra kinozta az apjat. Azt mondta neki az anyja hogy fiam olj lopj hazudj legyel olyan kegyetlen amilyen senki se volt soha tanulj igerj ha kell tartsd meg a szavad ha kell rugj fel mindent... es valtoztasd meg a vilagot.
A kis lacika ebbol az utolso mondatot kifelejtette az idok soran. A vilag egyik legnagyobb hatalmu ura lett csak epp a vilag megvaltoztatasa nem ment neki azaz ment csak nem abba az iranyba amerre az anyja szerette volna. A dolog felrecsuszott nagyon. A sanyi hasonloan jart. Az o anyja is jol es nagyon szerette ot de vele akarta felaldoztatni sajat anyjat. A sanyi ki tudta jatszani vegul de megse. Ot is megtortek ezzel. Az apja azt hazudta neki hogy az anyja karakteret o csinalta es barmikor csinalhat maganak o is masikat. Tragedia lett ebbol is. A vilag legembertelenebb zsido foszarhaziaiva valtak. A tobbi ugyanigy jart a 33 emberbol allo csoportbol es a tobbi is akik nem vettek abban reszt.
Takaroztak sokmindennel foleg hogy nekik ez volt a dolguk... hogy felkeruljenek a legtetejere es onnan valtoztassanak... de az igazsag az hogy soha eszuk agaban se volt ilyet tenni. Ha lett volna akkor mar akkor a hatvanas evek vegere meg tudtak volna ezt oldani. Ellenkezoleg. Ezeknek pontosan az ellenkezo iranyba mutatott a szekarrud... a satanista fosztogato rabszolgatarto maskaras es rogzitett strukturakat melyitettek es tovabb fokoztak az iranyitasi ellenorzesi rendszereiket meg jobban igyekeztek minden tarsadalmat megtorni pszichikailag es a penzhajtast a szex hajtast pszichikai fuggosegge tenni mindenkinel aki belekerult a rendszerukbe es azon kivul is.
---
Egyebkent a sanyi meg a krasznai-meszaros mindketto megolte a sajat anyjat. Ez kesobb tobb figyelo altal osszeszedett informacioikbol kiderult. Ettol orultek meg es ettol lettek a szarhazi rendszer iszonyatosan kegyetlen urai. Valodi szeretet az anyatol es utana az iszonyatos tores. Ok vertek szet mindent amit megprobaltam felepiteni ok es a noik akik elinteztek azt is hogy rajuk ne emlekezzek. A varga felesege is ott volt pl a33-ban a botek es a terike. a sanyi a krasznaimeszaros es a varga rendszeresen szerveztek embervadaszatot is ahol olyanokat oltek meg pl itt a pandur szigeten is mint en akiket nem tudtak maguk ala idomitani.
Azzal tettek izgalmasabba a dolgot hogy adtak a kezukbe egy puskat vagy pisztolyt hogy vissza tudjanak loni persze meghajtottak oket hogy csak kezre labra lohetnek. Egyik alkalommal valamelyiket el is talalta az egyik majdnem bele is halt... a pusztitoerovel valakik meghajtottak es sikerult neki.
Errol targyi bizonyitekok is elokerultek,  bizonyos esetekben a hullak is amit a hetvenes evekben meg nem minden esetben takaritottak el annyira gondosan. A Varga meg idejekoran elkezde a sajat hullait kiasni es feloldani pont azert hogy a vegen ne legyen bizonyitek, de meg ezt is sikerult felvenni es rogziteni amikor szemelyesen assa ki az altala megolt ember tetemet megsemmisites celjabol. A terike a gumis a kertes a kempli a botek is reszt vettek ilyen vadaszatokon a kovaccsal meg az arankaval meg a gerivel es a katinkajaval egyutt... csak hogy ne logjanak ki a tarsasagbol...
A krasznai es a sanyi meg tudtak ugy bolonditani az embereket hogy erosek legyenek es orultek is egyben. ok ebben a legjobbak. Ezert kellett valami megoldas arra hogy ne kuldjek ram a zombi harcosaikat. Meg kellett olnunk az osszes zombi gyarto zombi kikepzojuket vagy feltorni ha lehetett... ilyeneket azert csinaltak mert a vilag fele ok azt hazudtak hogy a szeretet torvenyet szolgaljak es ha kiderult volna hogy ok csinaljak az ilyen orult gyilkosokat akkor kihatralt volna aloluk sok ember sot meg is oltek volna oket. Le is buktak kesobb amikor az alja mar bizott bennem es vigyaztak is ram ezek meg miutan elfogyott a zombigyarto kikepzojuk maguk voltak kenytelenek kikepezni parat... de azokat is el tudtam verni sot volt amelyiket meg se kellett olnom meg tudtam allitani a nelkul is. Ott le is buktak... sikerult egy kisebb esznel levo csoportnak bemutatni a bizonyitekot mindketto ellen.
Igyekeztek mindkettonket meghajtani hogy mi is azt higgyuk hogy ok bizony azt akarjak mint mi csak nekik fel kellett a tetejere jutniuk es ahhoz ilyen kegyetlenne kellett valniuk. Az igazsag az hogy soha nem akartak azt amit en a szeretet tarsadalmat hanem vilaguralmat akartak es teljhatalmat. Gyilkolni lopni csalni es gyerekeket baszni megtorni.
Amikor a feri es a panisz elkezdtek visszaemlekezni es ennek nyoman a nyomozasok soran elokerultek a bizonyitekok is... akkor mar nemzetkozi szinten volt bizalom a rendszerem fele ugyanis valos es pontos kepet lehetett alkotni meg a regmult esemenyeirol is az emlekek alapos vizsgalata alapjan es a meg elo szemtanuk emlekeinek felidezesevel meg tobb reszlet latott napvilagot. A teteje megbeszelesei strategiai es szarhazi huzasai gyilkossagai es foleg a nok az asszonyaik ugyanolyan rohadt es kegyetlen huzasairol... a krasznaine csinalta foleg a bagdyt is es az legalabb olyan szadista volt mint a mezzaroskrasznai.
A feri egyebkent akkor az acas beszelgeteseink soran valamit meg mindig meg akart tartani a penzsovarsaga megmaradt. A panisznak az anyja szolt neki hogy ez es az szinten az apja karaktere es mindig ismerje fel. Ezert ot nem tudta az apja ugy megtorni. A ferit mi allitottuk le hogy ne olje meg anyjat apjat mert ot sikerult ugy mindkettonek megorjiteni hogy elege volt. Persze mindkettejuk beleszakadt ebbe valamilyen szinten es ezert ok kivalo kiszolgaloik lettek a tetejenek foleg ennek a kettonek. Lassan elkezdtek felepulni es megerteni dolgokat de a serultseg es a kialakult szokasok a hajtas ami bennuk maradt meg valamilyen szinten visszafogta oket. Remelni tudom csak hogy velunk tartottak es tartanak.
De azt sikerult elerni hogy a tetejenek szinte allandoan hasznalnia kellett a hajtorendzeruket mert el tudtuk terjeszteni a psziche takaritasarol valo gyakorlatot. E miatt egyre gyorsabban alakult ki a hozzaszokas es ettol az osszes hajtorendszer gyengult hatastalanna kezdett valni. Ezert kellett mindig uj es egyre erosebb radios hajtas nekik viszont ok nem tudtak mar ujat csinalni ami jobb.
Vegul ha mi nem is a termeszet el fogja takaritani ezt a mocskos satanista rendszert mindenkivel egyutt nem is olyan sokara. nem erdekel mar csinalom amig megigertem a tobbi ilyennek es semeddig tovabb...
---
A 33 emberes csoport ugyanolyan kamu volt szabadkomuvesnek beallitva es ugyanezek voltak benne. Apuval megismertuk eloszor a kempli apjat majd a felveteleket visszanezve a tobbit is. Botek varga stb...
Aput ezzel akartak atverni.
A zsdokurva asszonyaik is benne voltak ebben... lyukak...
---
Szoval a szeretet erejenek magukat megadok joval erosebbek es aki a legmelyebb szinten magaeva teszi a programot az egyfajta operacios rendszerkent ugy tud tovabb mukodni hogy mindent meg tud oldani akarmilyen hajtas es manipulacio ellenere.
Ezt viszont nagyon nem akarta megerteni senki se.
Az alap program ezert maradt az hogy az alap ferfi no  anya apa kapcsolatokba probaltuk visszacsempeszni a bizalmat es a valodi elkotelezett szeretetet. Ezt a szarhazik igyekeztek minden teren alaasni. Tanitottam hogy a ferfi no es egyeb viszonyokba allapodjanak meg egy alapban. Takaritjak a hajtast egyutt es egyutt maradva keresik a minket fel szamara helyes es jo megoldasokat.
---
Terike szeretett volna menni emberekre vadaszni csak nem engedtek hogy maradjon emberuk a vegere aki "tiszta" vagy legalabbis el tudjak meg adni annak.
treszne diva is elokerult. kodfejto is szarhazi az oreg krasznapolsky igert neki hatalmas gazdagsagot ha megvezeti aput a krasznaimeszaros meg azert ha megol engem vagy aput.
---
Most az a csoport van teriteken akik tavol maradtak apamtol is tolem is es akik nem kerultek filmre. Apu azt mondta hogy nincs olyan de volt. A kemiatanarnak alcazott erdelyi szarhazi peldaul aki azert jott oda a rakocziba mert o nem tudta kibontani a csomagot ami nala volt. De ot is beletettuk filmbe egy sorozatba.
Az elrektromos repulo amirol hir volt hogy lezuhant joval korabban tortent es a taskovics sanyival epitettuk. o a vezerlo chipet es az egyeb vedelmi dolgokat akarta kiszedni belolem. A probauton is le akartak szedni vele amikor en ultem benne de csak a cuccaikat egettuk le. Utana a sanci daruval felemelte es leejtette hogy osszetorje mivel rontgenezesnel a chipjeim leegetik magukat es utana mar repulni nem tudott vele. Ezt is felvettuk amikor megcsinalta.