Monday 13 April 2015

blabla

A híd, az csak egy egyszerű fogadás volt. Le is rajzoltam. csak azért csináltam, hogy lássátok mekkora erő áll mögöttem. A kovács andrásnál van a rajz, ha megvan még.
Legyen valami fogalmatok róla. És használni is fogom. Úgy tűnik továbbra is vágni kell a tetejéből az irányítók közül, nemzetközi szinten.
Robog a gép továbbra is a mocsok felé. De egyre fogynak.
Ez a csapat is mehet a szemétbe, akik tegnap-tegnapelőtt itt megjelentek.
---
"Állítsátok le magatokat, ne szórakozzatok vele. Ez a gyerek szét fog verni mindent amit eddig felépítettünk és kinyír minket amikor visszaér a tetejére - és vissza fog érni, lassítani tudjátok de megakadályozni nem."
---
Leköltöztek a föld alá, szó szerint. robbantsátok be őket. Hadd kínlódjanak és haljanak kínhalált. Csak tudassuk velük hogy tudjuk hol vannak és ott is elérjük őket. :-) Hogy újra kénytelenek legyenek feljönni... a vakondok.
---
A circus gyakorlatilag uganaz a kör mint amit az Öreg a sátánista táborokban csinált. Akik a körön belül voltak azok egymást gyilkolták, áldozták fel és ették meg. Nos az Öreg megcsinálta ugyanezt egy sokkal magasabb intel szinten, sokkal bonyolultabb technikával és álcákkal és pszichikai szinten és stb. De lényegében ugyanaz. meg kell ölniük egymást ha újabb és újabb vagyont akarnak és területeket. És ölik is egymást keményen. Amiért nem tűnik fel a népnek, az az hogy kicserélik az embereket. Akiket megöltek azok helyébe a saját bábjukat teszik ugyanabban a jelmezben.
Aztán vannak akik a körön kívülről szervezik a körön belül lévők egymást gyilkolását.
Ők azok akik öltöztetik és szállítják az újabb "beépülőket" azaz az újabb és újabb balekokat kuglinak. Az öltöztetők hada tulajdonképpen soha nem kerül a fénycsóvába olyanok mint a csórányok. Ha véletlen rájuk esik a fény elbújnak gyorsan. Ezek a mesterei a rejtőzködésnek és ők tanítják a maszkkszítést a többinek. Ők azt hiszik kívl esnek a körön, de nem. Ők is megöletnek és megölik egymást. Akinek több figurája van jó helyeken annak nagyobb a hatalma. Rendszerint ezek is szeretnek "élni" azaz valamilyen nem annyira látványos de fényűző életet csinálnak maguknak. Persze a sok karakterük közül bármelyikben ki is élhetik magukat.
Azután vannak olyanok akik maguk alkotják a saját karakterüket és maguk készítik el az álarcot is. Ők a paranoid banda. Közöttük gyakorlatilag van jó is rossz is. A legtöbb olyan szürke sok árnyalata, ahány karaktert csinálnak anni félék.
Jelen pillanatban kevesen látják át a teljes képet közülük. Talán van egy pár team akik egymásra találtak és együtt dolgoznak, de nem a legtetején. Mégis ezekből ha összejön világszerte egy pár tucat, komly változásokat tudnak véghezvinni.
---
"Szerinted melyik fog győzedelmeskedni fiam?" - kérdi az Öreg.
"Számomra egyértelmű hogy az okkult azaz a közös pszichét használók fognak győzni. Bár a lobbi csoport is végül is ha jók - és ha te mondod hogy jók akkor elhiszem - akkor azért jók, mert kiválóan össze tudják hangolni a csapattagok egyéni tudását és tudják annyira összehangolni a céljaikat és preferenciáikat hogy tulajdonképpen belépnek abba a tartományba ahol a pszichéjük a fókuszált közös tudat mezején jár."
Az Öreg felhúzta a szemöldökét és kicsit felemelte a fejét. mindig is lenyűgözte a Gyerek zsenialitása és gondolkodásának egyszerűsége. A gyerek folytatta.
"A személyi szinten végrehajtott műveletek is lehetnek hatásosak, az összegyűjtött infókra alapuló egyéni manipuláció, lefizetés, megfélemlítés stb, de a legtöbbször ez a folyamat megmarad az egyéni psziché szintjén és így soha nem lehet annyira erős mint a közös pszichén keresztül véghezvitt akció. Ez mindig erősebb hiszen magasabb szintű egységről van szó."
"És mi lehet még ennél is erősebb szerinted?" - kérdi az Öreg.
"Hát a kettő kombinációja és összehangolása." - jött a válasz.
---
Az egyéni felkészülés és a közös psziché manipulációja együtt elég erős kombináció. De van ettől még erősebb is.
A Gyerek nem mondta el az Öregnak akkor hogy mi az, mert az Öreg nem kérdezte. És akkor már a Gyerek tisztában volt azzal hogy az Öreg egy mocskos szarházi és ott veri át ahol tudja. Így csak annyit mondott el neki amennyit kellett. A többit megtarotta magának. Az öreggel szemben is működni kezdtek a beállított triggerei. Érzékelte hogy az Öreg is elhallgat egy csomó dolgot előle - úgyhogy ő sem iparkodott felvilágosítani az Öreget. S mivel ilyenkor kikapcsolt az emlékezete (a saját maga által felépített trigger kikapcsolta) ezért az Öreg nem is fogott gyanút.
---
A hatalom alapvető szerkezetén volt a súly. A legerősebb hatalom a valóban képviselt élet s lényközösség alapjain nyugszik. Ha ez nagyobb a hatalom és a közös pszichére gyakorolt hatás is nagyobb lesz. Ezt tulajdonképpen korábban elondta az Öregnek de ő ezt a szőnyeg alá söpörte azzal hogy tulajdonképpen az ő élethossza alatt kell csak neki a hatalom, annyi amennyit szeret s hogy mi lesz utána, az őt már nem érdekli. Tudta pedig hogy a hatalma függ ezektől: milyen széles az alap és milyen hosszú távra lát előre. De valahol lemondott ezek valamelyikéről vagy mindegyikéről. Mr nem érdekelte hogy mi lesz őutána. Csak addig ragaszkodott ehhez a formulához amíg eljutott az emberi hatalom csúcsaira. Onnantól valahogy csak kommunikálta és a tettei elváltak attól amit mondott. Ezért is ingott meg a székében és ezért is kellett neki valaki aki még lát.
Azoka akik a közepén a birtok tartójának szerepét játtszák, és nem irányítók - azok jól élnek és mára kezdenek többet látni a kiszivárgó információk miatt. Kezdenek az irányítók fejére is nőni. Ezért időnként megölik őket és vagy elviszik őket "továbbképzésre" ami annyit tesz hogy jól megszadizzák őket, seggbekuki meg ilyesmi szarevés meg egyéb nyalánkságok - új triggereket építenek beléjük és a többi. Ilyenkor cska annyit látni kívülről hogy a delikvens eltűnik egy kis időre majd megkerül. Pesze a kellemetlen élményt felülírják bennük hogy ne emlékezzenek. Valami nyaralásnak álcázzák vagy kellemes partinak. hahaha.
De azért készülnek ám videók is ezekről az alkalmakról... kell a pénz és minden játszik ezekben a körökben... hahaha
---
Ja hát ot van minden. Végül is az volt a dolgom, hogy az időkeretet leszűkítsem az én élethosszomra. Az alapok nálam megvannak és kaptam egyéb segítséget is a feladat elvégzéséhez. Így tulajdonképpen úgy lett beállítva a dolog hogy ha ezen a szinten nem lesz lehetőség értelmes és emberi minőségű életre akkor beindulnak a pusztító mechnaizmusok és a legfelső réteg a poklok poklát fogja átélni - értem itt a látható vagyon-birtokosokat és a láthatatlan ugrabugrálókat is. A technikák, bizonyos előre beállított robotok, a módszerek, a kisziárogtatott infók, az elhallgatott infók és főleg az én hatalmam vezérli ezt az automatizmust. Tényleg összefogtak és semmi szándékuk nincs arra hogy bármit is változtassanak. Az úgymond "rendes" emberek meg semmit se csinálnak. megvették a legtöbbjüket, akit tudtak. A "rendes ember"-t könnyű megvenni -csak egy kiszámítható életpálya elég nekik és beállnak bármilyen nem nyíltan - de rejtve vagy közvetetten romboló szerkezetbe. Nem lázadnak és megcsinálják amit meghatároznak nekik az előírt mederben. Cserébe hallgatnak húzzák az igát, népszerűsítik a fő sodort és kívülről kényelmes életük van.
Egészen addig amíg egyszer csak egy másik csapat kezdi feltörni őket és át akarja venni a hatalmat felettük. Mert akkor jönnek a furcsa tünetek. Itt fáj ott fáj, menni kell az orvoshoz és költeni kell a pénzt mert annak a cspatnak is kell a lóvé. És egyre több lóvé kell nekik, mert harc van. Egyre többször bomlik meg a pszichikus keret... és egyre többalkalommal érzik a saját bőrükön hogy valami rohadtul nem stimmel az aranyozott wc kagylók világa körül... És szépen felkötik magukat. Vagy jön egy öltöztető csapat kinyírják és beállnak a helyükre, mert nekik is kell a luxusélet. A nyugalom.
---
Ez a karakter a pihenőkarakterem volt. Annak szánta az Öreg (vagy mi ketten?), miközben ez volt az alap. És ez a legbékésebb figura. Nem támad magától. Nem emlékszik sokmindenre. A technikákra. A kiképzés sajátosságaira. De mégis emlékszik, mert a saját inputja mindig visszajön. Nem emlékszik arra hogy hogyan állította ezt be pontosan. pl a sok számolás a ballisztika a számítástechnika - ja persze mert ezt nem akarta megosztani, nem akarta hogy felfedezzék a turpisságot időben. Csak azok vannak meg és jönnek itt elő amik a felépüléshez szükségesek. Ami a romboló énjéhez tartozott azt kiszedte belőle a Gyerek. Erre nem emlékszik. De a többiek akárhogy nem akarják kénytelenek fejleszteni ezt a karaktert is ha élni akarnak. Most egyenlőre többen vannak azok akik szarnak az életre. Élvezni akarják ami van itt és most, pörögnek ugrálnak egyik karakterből a másikba, droggoznak basznak, gyilkolnak, épp kiélik magukat, és időnként meghalnak. Mert azért az is benne van a pakliban és elég gyorsan is fluktuálódnak egyébként, csak azt nem teszik a kirakatba... Csak a csillogást teszik a kirakatba, mert a fiatalok számára nem lenne máshogyan elég vonzó... hahaha persze amikor szart kell enniük azzal nem toboroznának sok újoncot... hahah