Friday, 6 February 2015

control

kontroll, ellenőrzés, irányítás, hatalom, uralkodás, uralás, felügyelet, befolyás, rabságban tartás, keretek közé szorítás...
---
az anyagi létezőknek is vannak határaik, "mindennek megvan a maga határa" mondja Csontváry.
---
Ez a fekete áruló is megszopta saját vermébe esett bele, azt gondolta jobb mint én, okosabb, bölcsebb - a helyemre pályázott, csak hát pont azokkal a képességekkel nem rendelkezett amivel én igen. Nem tudta felmérni pontosan hogy mit is kellene látni, érzékelni ahhoz hogy a helyemre tudjon lépni. Kíváncsi volt és törtető. Elmondtam neki. Persze tudtam hogy megpróbálja. Csak épp felsült vele. Nagyon ügyes profilépítő lett. Kiváló a profilja amit hátrahagyott, szinte hibátlan - csak a szeme és néhány apró kis rezdülés árulja el a báránybőr mögött rejlő szörnyeteget. Élvezte ha kínozhat másokat. Ő írta azt a programcsomagot amit az ultrahangos (mikrós, lézeres, stb) fegyverrendszert irányítja. A célratartás, a különböző betegségeket szimulálni képes támadások felépítése, a szabályozás stb. Ügyes szarházi volt. Még miután én továbbléptem akkor is folytatta. De hát saját maga is belekerült abba a gödörbe ahová való. csak ő nem tudott kimászni. Az egyik legégzetesebb jellemhibája a tipikus zsidó agymosás gyengesége és erőssége is egyben: egész életében azt hitegették vele hogy felsőbbrendű és kiválasztott. Hát egy darabig az volt biztos. A saját maga programja végzett vele és a saját mosszados közössége élvezte ki a végóráinak kéjes kétségbeesését. Biztos kiváló segítségünk lehetett volna, ha túléli. Talán a legádázabb ellensége lett volna ennek az embertelen, szadista őrültekházának. Béke poraira. Ő is tőlem tanulta a profilépítést.
---
A dízel motorok injektoros rendszerét is én segítettem fejleszteni, az is ultrahangos cucc.
---
Sajnos nem változtatnak és ez azt jelenti hogy el kell hagyniuk a terepet, mert tönkreteszik. S az idő meg fogy.
---
"vágjátok el őket a pénzforrástól, s akihez tartoznak azok fogják megmenteni őket a bezárástól" - ebből tudni fogjátok ki a hunyó ezért a mocsokért. Azután le kell vágni őket.
---
mindig azon a szinten kell kezelni a problémákat ahol azok vannak
---
Annyira elegem van ebből a mindenki figyel mindenkit, és titkolózik meg hazudik állandóan, ki jószándkéből, ki azért mert szarházi, ki azért mert megszokta- jelensőgből hogy nem tudok rá szavakat se találni.
---
Blah.