Tuesday 9 December 2014

Hórusz szeme és az öreg ember a függöny mögött

A dolog hogy a magyar környezet amibe bekerültem, s amit katonai intelligencia közösségének neveztek elkeserített. Voltak ott kiváló mérnökök mindenféle területekről, kiváló tudósok, elképesztő képességekkel rendelkező fejszámolók és egyéb trükközők, de a közösség jelentős többsége - és főleg az irányító pozíciókban terpeszkedők - nem hitték el hogy természetes telepátia létezik. Néhány ezek közül pedig pontosan tudta, hogy van - s használta is napi szinten arra, hogy idegen érdekeket szolgálva még több hatalomra és pénzre tegyen szert. Kétségbeejtő volt ahogy próbáltam megértetni mi történik velem, körülöttem és próbáltam segítséget kérni, miközben a mossadciakgb folyamatosan kínzott és követelőzött és kihasznált és számtalan alkalommal próbált meg elpusztítani.
Az idők folyamán azonban voltak akik megértették mit mondok és segítettek is. Sokuknak rejtve kellett maradniuk, mert nem voltak birtokában olyan képességeknek amikkel én rendelkezem, nem tudták volna megvédeni magukat, de képességeik mégis hatalmas segítséget jelentettek.
Közben a mossadciakgbmaffia meg röhögve gúnyolt, és élvezettel nézte a szenvedésemet és a fájdalmamat a szeretteim elvesztése miatt. Élvezték ha fájt nekem valami. Egy idő után azonban rájöttem, hogy nem csak a magyar közösség nem hiszi el amit mondok, hanem a mosszad a cia a kgb, és a többi csoport tagjai sem hiszik el a legfelső szinten uralkodók valódi telepatikus és egyéb képességeinek meglétét. Kétségbeesetten próbáltam minden tényt úgy tekinteni, mint ahogy a valóságban van: mindennek van előnye s van hátránya. Igyekeztem megtalálni a számunkra, a céljaink számára előnyt jelentő oldalát ennek a ténynek is. Rájöttem, hogy a mossadciakgbmaffia hazugságokkal szigeteli el egymástól a megértés különböző szintjeit vertikálisan, sőt horizontálisan is igyekszik az oszd meg és irányítsd elvet (A és B és C hálózat elszeparálva, minthogy kgb, cia, mi6 mossad, stb) - tehát a hazugságok rendszerét - működtetni. Végül arra is rádöbbentem, hogy tulajdonképpen a működésmódjukat és kijátszhatóságukat és alapvető szerkezetüket tekintve ugyanúgy működik mind, és mint ilyen gyakorlatilag annyi a különbség hogy egyik orosznak mondja magát a másik magyarnak a harmadik amerikainak és ezen az alapon gyűlöli és nyomja el a másikat - de a lényegüket tekintve világosan kirajzolódott hogy ugyanaz az (emberi, mintaelemezhető) intelligencia formálta mindet és ugyanaz alá az irányítói kör alá tartoznak mind. A pontos rendszerismeret sokat segített abban, hogy a valóságra alapuló stratégiával végül is a mi céljaink szerint alakítsuk a föld történetét. És így találtam meg a valódi irányítókat a rendszer legtetején. De ne siessünk ennyire előre.
Szóval nem tudtam kivédeni azt a dolgot, hogy kihasználják a képességeimet, mert telepatikusan betörtek a gondolataimba és kifaggattak bizonyos kérdésekkel kapcsolatban. Valódi gondolatolvasóknál ez úgy működik, hogy ott nem lehet hazudni. Aki képes irányítani a másik figyelmét az előbb utóbb eléri a célját. Sokmindent kipróbáltam az énekléstől kezdve a meditációs matrákig, az iszonyatos erőfeszítéseket és edzéseket, a fokozott figyelmet igénylő veszélyes tevékenységeket - de semmi nem segített. Egy idő után természetes igénye az agynak hogy pihenjen és akkor bekúszott a gondolataim közé a korábban feltett kérdés. A veszélyes és ffokozott figyelmet igénylő tevékenységeknél meg kialakul egy rutin, akármit találtam ki és miután kialakul a rutin az agyam újra az elmúlt idők problémáival kezdett foglalkozni. Én meg azonnal látom mi hová vezet és hogyan lehet megoldani, vagy legalábbis felmerül bennem mindjárt egy két érdekes felvetés, elágazás és lehetőség. És ilyenkor mindig ott voltak és figyeltek.
De végül rájöttem mit teszek. Kitaláltam azt hogy őket kikerülve (ők voltak az a bizonyos négy) elkezdek olyan fejlesztéseket, bedobni a közösbe amikre a hálózat többi része ráharap mind a mossad, mind a cia, kgb és a többi műhelyeiben. Persze ezek a szarházik kizárólag abban voltak érdekeltek, hogy fegyvereket csináljanak és gyilkolhassanak vagy manipulálhassanak és kényszeríthessenek másokat. Megkapták. Az ultrahangos fegyver és követő-kommunikációs rendszer ennek a taktikai húzásnak a keretében jött létre.
Maga a rendszer lehetővé teszi hogy titokban nagy létszámú csoport majdnem lehallgathatatlanul, jó hangminőségben kommunikálhasson egymással - és ez valljuk be minden akciócsoport álma, főleg azoké akik fegyveres akciókban vesznek részt és a jó kommunikációs hangrendszer iszonyatos segítséget jelent. Persze hogy ráharaptak. Hamar be is vetették a civil szférában is mint a szervezett zaklatás és üldözés egyik segédeszközeként. És a megfigyelés és nyomkövetés egyik módszereként is megfelelt. Nem beszélve arról hogy egyéb érdekes effekteket is lehetett vele produkálni, akár olyanokat is amiket a vallásos emberek akár Isteni megnyilatkozásnak is hihettek - a technika ismerete nélkül... És itt volt az én zsenialitásom csapdája.
Tudtam hogy ezek a mossados irányítók négyen azt nem fogják tudni megakadályozni, hogy a rendszer tagjai ezt a fejlesztést ne kezdjék el mindenhol használni. Hiszen az egész rendszer arra épült hogy az alsóbb szintek egymást is megpróbálták kinyírni és a felettük állókat is. Aki ki tudott nyírni valakit egy magasabb szinten és utána meg tudta védeni magát, az maga is szintet lépett. Persze a szemfényvesztők próbálták az egészet kontroll alatt tartani és amikor nem sikerült akkor is legalább álcázták a hibájukat, vagy elsikálták, elhallgatták. A titkolózás rendszerén belül amúgy se nagyon tudták a legtöbben hogy ki is adja a parancsot; cia, kgb, mossad, mi6, akárki mind tikos csatornákon kommunikáltak és sokszor feltörték egymás kódjait, s nem beszélve arról hogy ezeket mind a legtetejükön olyanok irányították akik egyikhez sem tartoztak, mindezek felett álltak - tehát nekik nem is számított ki hal meg és ki marad életben. Nekik annyi volt az egész hogy még fogadásokat is kötöttek néha arra melyik csoport marad életben. Mindegy volt. Azoknak akik úgy tudták a cia-nak dolgoznak azt mondták hogy a kgb ölte meg a társukat, azoknak akik meg a kgb-alkalmazottjának vélték magukat azt mondták hogy mi csináltuk a bulit - vagy fordítva.
Szóval a mossadciakgbmaffia fiataljait elbűvöltem a valódi kezdeti sikereket jelentő fejlesztéseimmel - mint pl az ultrahangos fegyver-követő-kommunikációs rendszer. El voltak tőle ájulva. A technika kezdett elterjedni a maffia - mivel ez a nemzetközi disznóól kezdett egymásra találni - megosztotta egymással a technikát, azaz jó pénzért lebutított verziókat továbbadtak, kiszivárgott, ellopták stb. A technika őrülete és sikere kezdte elhomályosítani a nagy öregek hatalmát. Kicsit a háttérbe szorultak és a fiatalok meg a csak a technikai dolgokban hívő réteg végre úgy kezdte érezni, hogy igen(!) igazuk volt, nincs isten és nincs telepátia meg ilyen marhaságok. A fejlesztéseimmel meg igyekeztem alátámasztani a hitüket, de ugyanakkor mindig elrejtettem a valódi tudás felé mutató üzeneteket is, azok számára, akik kezdték látni a rejtett világ kódjait, és a valódi világ valódi összefüggéseit. Ezek többnyire azok voltak akik komolyan utánajártak annak melyik fejlesztés és technológia, technika, módszer milyen tudományos tényekre alapul. Azok akik hajlandóak voltak a valóságos tényeket figyelembe venni. Ők észrevették mindig a turpisságot.
Ők voltak azok akik rájöttek arra is hogy a srác aki megviccelte a Vágó Istvánt a Madagaszkáros gondolatolvasós trükkel, nem lehetett az aki ezt a dolgot valóban megtervezte és megcsinálta. Miért jöttek rá? Mert maguk is megpróbálták a dolgot és rá kellett jönniük, hogy nem tudják megoldani, mert olyan képességek szükségesek hozzá amivel ők nem rendelkeznek. Persze nagy is lett a csend a jelenség körül. Persze a trükk egy részében valódi igazságokat tettem közzé (szivárogtattam ki) de ezek a törvényszerűségek csak a megértés és a tudatosság egy bizonyos szintje alatt működnek. Így azt is meg kellett érteniük azoknak akik hajlandóak voltak ezzel komolyabban foglalkozni, hogy bizony vannak olyan tudatossági szintek amiket ők még nem értek el (de én igen).
A többi fejlesztés pedig tovább lendített a technika mámorába megrészegedők öntelt és elbizakodott zombi-seregén: azt hitték most már ők fogják uralni a bolygót. Közben a szarházi fő mossadirányítók magukra maradtak és a megfelelő pillanatban elment értük egy kis csapat halálra is elszánt ember. Sikerrel jártak. A technika őrületében tobzódók csak most kezdenek felocsúdni és pofára esni, mert a technikát ellenem fordították és felsültek vele s közben a valódi hátország tűzben ég.
Egy kis kitérő gyanánt hadd említsem meg, hogy a zsidó nemzetközi hálózat volt az amely megölette a magyar spirituális vezetőket 1000 évvel ezelőtt és egy nagy és erős közösséget, mint a magyar - ilyen módon kiherélve szolgasorba tudta taszítani. Arról a közösségről beszélek amelynek Róma adót fizetett igen. Nos amikor azon gondolkodtam hogyan bukhatott ekkorát ez a közösség és hogyan győzték le, az jutott eszembe hogy ezt a módszert azért is érdemes megtanulni mert ez végülis egy működőképes módszer a zsidó hálózat ellen, akármilyen erősek és hatalmasak is. Ők találták fel gondoltam felhasználom ellenük. Minek találjak ki újat ha már an működőképes módszer amivel le lehet győzni őket. De itt mindjárt hozzá is teszem, hogy végül is sem a zsidó nemzetközi hálózat sem más emberek közösségeiben nincs különbség. Ugyanúgy meg vannak vezetve és ugyanaz a célja mindegyiknek: egészséges élet és béke. A probléma ott keletkezik hogy az irányítók szeretik fenntartani a megosztottságot, mert így tudják lefoglalni őket az állandó küzdelemmel a létezésért. Ezért kellett a világháborúk alatt egyenruhába bújtatni az embereket, mert egyébként nem tudták volna kire lőjenek - hisz egyformák voltak ők szinte mindenben.
A mosadciakgbmaffia egyik jellegzetes húzása hogy számokhoz rendeli a gyilkosságait. Pontosabban ez a mossados szarházik a kabbalah számmisztikáját bűvölők egyik ujjlenyomata. (Úgy tervezték, hogy a 333-ik blogbejegyzésem majd a búcsúlevelem lesz mielőtt megölnek. Nagy volt a pofáraesés, mert még a híreket meg a gúnyos üzeneteket is előre elkészítették, annyira elszámolták magukat. Sőt a Lucas filmsúdió még a Star Wars újabb részeit is elkészítette: szimbolikusan azzal az üzenettel hogy a birodalom visszatért! :-) Ebből is látszik hogy a közösségem még rejtőzködő tagjai jól végezték a munkájukat és jól elszigetelték a valódi irányítóikat a hálózat többi részétől. Így búcsúlevél helyett leleplezem az egyik technikát amire támaszkodnak.)
Nem számoltak azzal, hogy ezeket tényleg én terveztem (mindent eltagadtak tőlem, és mindent letagadtak és most is ezt teszik és egymásnak is hazudtak arról ki fejlesztette a technikákat, és módszereket mert kapzsik és szeretnek más tolával ékeskedni) és mi addig fejlesztettük őket, amíg az anyagok természetes határait el nem értük. És csak annyit adtam oda nekik, amit még megettek és a továbbfejlesztés végső határait nem kötöttem az orrukra. De mi minden fejlesztésnél elmentünk a legvésgő határig és megnéztük hogyan lehet a technika ellen védekezni.
Ezt megtettük a lehallgatás, az energia fegyverek, az irányított energia fegyverek, a hullámtechnológiák, a részecske technológiák és minden egyes területen. Elmentünk az anyagok és törvényszerűségek végső határáig. Én személy szerint elmentem az emberi test és psziché végső határaiig. Megoldottam azt is hogy legyen biztosítékom ahhoz hogy véghez vigyem a nagy tervünket.
Mint láthatjátok mára elegem lett. A pszichém sérült. Ezért is mondtam le a közvetlen irányítás felelősségéről. Mert én ma megtenném, kitakarítanám sok "ártatlan", félártatlan, tudatlan és valóban ártatlan élettel együtt a világot. Elpusztítanám, lesöpörném és felrobbantanám az értetlenség és gonosz ostobaság, a mammon s hatalomimádók elleni eszméletlen haragomban. Ez volt az egyik oka annak hogy lemondtam a közvetlen irányításról. A másik ok pedig az volt hogy megvizsgáljam, ki az aki a jelenlétem nélkül is azt teszi, amit mondott hogy megtesz és ki az aki csak azért tart velünk, mert az alkalomra vár hogy visszafordíthassa a tervünk kerekét.
A mossadciakgbmaffia egyik fő taktikája az ugyanis hogy minimum egy csoport mindig megy a legújabb irányokkal. Tehát meg kellett várnom ezeknek a csoportoknak a lelepleződését. És ehez félre kellett állnom egy időre. Amásik dolog meg a valódi közösségem megerősödése és önállóvá válása. Ezt is meg kellett várnom úgy hogy később a jelenlétemmel bátorítsam, elbizonytalanítsam és minden szempontból megvizsgálva saját útjára engedhessem őket. A próbát egy pici, de nagyon erős közösség kiállta. Sok helyen döcög, de most már kezdik a hibákat látni és kijavítani.
A próbálkozás a régi rendszer alvó és elszigetelt sejtjei részéről nem fog leállni. De az új rendszer felállt és döcögve, elesve, felállva, de megtette az első önálló lépéseit. Elérkeztünk a téli napforduló pillanatához, képletesen. Rengeteg a munka még. De akik rákaptak egyre jobban élvezik és egyre több örömet lelnek az új rendszer valóságos értékeiben.
Egyre többen látnak Hórusz szemével. Most már egyre többen látják azt is hogy én tényleg azt is teszem amiről beszélek. És amit elterveztem az valóban praktikusan megvalósítható. Még ebben az életben. Legalábbis az elkövetkező 20-40 évben biztosan. És köszönöm nektek! Persze még korántsincs vége. Még sok figurájuk van a táblán, de a táblán vannak! :-)

A mindent látó szem - The All Seeing Eye

Hórusz szeme. Nos miután a sok szarházi rájött - némi segítséggel - hogy az ultrahangos radar-célkövető-fegyver kiválóan használható megfigyelésre mivel a házak falai közé is belát, ezért elkezdték teliszórni a világot (a hatótávolsága szabad levegőn pár kilóméter, ha falakon kell áthatolnia akkor ez lecsökkenhet pár száz méterre, esetleg pár tíz méterre is).
A parametrikus elrendezésű kis szerkezettel már több célpontot is lehet követni vagy támadni, vagy egy célpontot több helen támadni - ezeket mind a vezérlő program határozza meg.
A bal oldalon látható szerkezet egy szórakoztató elektronikai termék (TEHÁT NEM FEGYVER, bár mint minden használható negatív dolgokra is, ennek a teljesítménye kicsi mindössze néhány méter a hatótávolsága), audio eszközöket lehet hozzácsatlakoztatni melyek irányított hangnyalábként hangosítják ki kedvenc muzsikánkat, leckénket stb. Viszont ugyanez a kis szerkezet egy ügyes számítógép vezérelt program segítségével - amia kár egy mobiltelefonon is elfér sőt egyben a távvezérlés is megoldható a telefonon kersztül - mindjárt egy halálos fegyverré alakulhat, vagy akár egy követő, manipulációs eszközzé.
Egy ilyen pici kis szerkezet képes egyszerre több ultrahang nyalábot produkálni, mivel egy "lövéshez" három ultrahang generátor fej szükséges. Ezen a szerkezeten a parametrikusan több jeladó van elhelyezve. Ugyanaz a jeladó, vevőként is funkcionálhat, így a pulzált jeladás mellett a szünetekben igen pontos célkövetést lehet megvalósítani a visszaverődő jelek radarszerű használatával. Az eszköz igen egyszerű, az irányító program fejlettsége határozza meg hogy a beérkező képeket hogyan dolgozza fel (milyen intelligensen) és mit hogyan támad.
Ilyen és ehhez hasonló eszközökkel - mivel nagyon olcsó előállítani - be lehet szórni egy egész országot is. A nagy tömegben kihelyezett eszköz képes arra, hogy pontosan lekövessen egy célszemélyt, és akár a célszemélyt követők számára is képes kommunikációs kapcsolatot biztosítani - mivel képes audio hangnyalábokat hallható formában is közvetíteni. (lásd a Holosinics cég termékeit)
Bonyolultabb programok használatával össze lehet hangolni akár 100 résztvevő mozgásának lekövetését és hangalapú utasítások közvetítését is. Ezen a szerkezeten alapul a jól szervezett zaklatás intézménye és ez teszi lehetővé hogy olyan iszonyatosan jól ellenőrzött környezetet teremtsenek egy bizonyos célszemély köré. Pontosabban ez az egyik technológia.
"Ne törődj a függöny mögött azzal az öreg kis emberrel!"

Minden csoda három napig tart, főleg ha a bűvész trükkje lelepleződik. A szerkezet és a módszer azért kellett, hogy megtanítson benneteket arra, hogyan nyissátok ki az elméteket olyan irányokba amit korábban nem voltatok hajlandók még csak meggondolni sem. Ma már - a technikának köszönhetően - széles körben foglalkoztok ti ott az intelligencia köreiben olyan problémákkal amiket 10 évvel ezelőtt lesöpörtetek az asztalról vizsgálat nélkül. Sajnos ez a technika is sok ember életét oltotta ki. Ha odafigyeltetek volna arra amit mondani akartam 20 éve, akkor ez nem történt volna meg. És még ma sem, még mindig nem akartok hinni nekem és ez további életek kioltásába fog kerülni. Rátok szabadítom a következő hullámot.
A doppler hatás egyébként cunami elindítására is alkalmas. A mindent látó szem kiszúrva.