Thursday 1 June 2017

Anyád pontosan tudta mit vállal, az öregtől engedélyt kértem hogy elmondhassam neki hangosan...

...mielőtt megkértem a kezét.
Még mindig rángatják dróton.
---
"Írisz várj!" mondja apám "nem akkor jött erre rá először hanem korábban, csak nem tudta volna tovább csinálni ezért segítettünk neki elfelejteni..."
"De nem lát semmi reményt."
"Hát most nem, de attól még lehet hogy van."
---
89-ben jöttem rá hogy engem is tudnak irányítani úgy hogy észre sem veszem még a kiképzés és a nagyon magas szintű tudatosság ellenére is. Teljesen elszállt minden reményem. Tulajdonképpen bármit csináltam minden a kezükre került... azután rájöttem arra is hogy ez mégsincs így.
 Az univerzumot irányító minden emberi hatalomnál nagyobb erők másképp határoztak. Nem kerülhetett minden a kezükbe.
---
Jó pár nehéz napon estem túl. Nem azért nem öltem meg magam, mert nem tudom megtenni. Apuval úgy beszéltük meg hogy dolgozom a problémán hátha ki tudok találni valamit. Odaadtak mindent még az elején. Akkor még élt az öreg. Egyre többet hibázott és egyre többen akarták a vesztét. A Sanyi végül rájött hogy hogyan irányítja az embereket olyan hatékonyan. Van egy pár olyan tudományos megoldás rádiófrekvenciák és egyebek amivel az agy olyan területeit képesek uralom alá venni amitől az egyéni akarat semmivé válik és az éntudat elolvad. Az egyén egy parancsteljesítő robottá válik. Azért nem bukott le a módszer olyan hamar, mert nem használta állandóan. Az MK-ULTRA kísérletek bizonyították hogy ha túl sokáig ezzel irányít valakit akkor az egy idő után kifejleszt egy ellenállást.
Ezért csak akkor használta amíg az irányító triggert beültette. Így sokkkal hatákonyabb lett a dolog. Meghipnotizálta az alanyt hogy bizonyos trigger, kapcsoló (hang, dallam, szó, kép, bármi lehet) jelenléte esetében tegye azt amit az irányító akar. Így nem volt állandó technika ami ellen az alanyok a természet törvényei szerint mindenki ellenállást fejtett ki bizonyos egyéni belső és a külső körülményektől függő erővel és szinten, hanem egy mindig megújuló irányító jel. A technika így rejtve maradt és ha az egyén tudatossá vált az irányító jellel kapcsolatban elég volt csak új irányító jelet csinálni és ment tovább a dolog.
Erre sokáig nem jöttünk rá.
De tényleg most már emlékszem hogy az öreg még mielőtt meghalt elmondta ezt. És ő készített fel minket arra hogy nekem úgy kell megtanulnom gondolkodni hogy ne kerüljön a tudatomba semmi. Ez volt az első feladatom. Az első fejlesztésem. A legeslegelső. Akkor a Sanyi is még igen erősen az öreg kontrollja irányítása alá tartozott. Már tudta a megoldást de még nem tudta megvédeni magát ellene. Most se nagyon tudja bár fejlődött... :-D
Ezután mindenki átadott nekem mindent. Erre azért volt szükség mert a sok rohadék húzás és állandó zaklatás miatt az öreg összes embere elveszítette az alkotó erejét és a tisztánlátását. Már ők se tudtak olyan megoldásokat találni mint amilyenre szükség lett volna. Ezért kellett valaki aki még tisztán tud maradni. Ezért próbált mindent megtenni azért az öreg és apám meg anyám hogy én így megmaradjak. Mert a többi még annyit se tudott felmutatni amennyit ők azaz mi.
A fejekben lévővérgőz visszaütött. És közben elértük a végpontot.
Akkor kiszámoltuk néhány egyszerű feladat elvégzésével hogy mennyi időre van szükség ahhoz hogy ezt a műveletet legalább körülbelül megsaccolva mennyi idő alatt tudom tudat alatt elvégezni. Ehhez sok egyszerű matematiai és egyéb pszichikai elemzési kémiai, anyagismereti és egyéb feladatot kellett megoldanom a kidolgozott módszerrel. Ezeket le is kellett ellenőrizni. Ez a feladat meg sok sok évbe tellett. A légkör és a vízháztartás maga a föld élő rendszerének az alapos ismerete és a szükséges számítás hogy még ha nem tudjuk megfordítani a fordulópontig a helyzet állását akkor valami megoldás mégis létezi-e, mert az látszott egy idő után hogy ez nem fog menni. Nem fogjuk tudni megfordítani őket.
Már az első de a második világháború során is minden katonai központ és politikai aréna, pénzügyi platform a sátánista vérkultúra kezén volt. Semmi sem volt már az egészséges ember kezében. Már akkor nem volt semmi esélyünk, azaz az lett volna ha fejlesztün kegy olyan fegyvert amivel le tudjuk a természet tönkretétele nélkül túrni a legnagyobb részét az emberi populációnak. Az valamilyen időnyerést lehetővé tett volna. Viszont ilyenkor mindig felmerül ta kérdés, hogy ki megy és ki marad. És amikor elkezdték apámék is ezt boncolgatni akkor soha ne mtudtak olyan határt húzni hogy meg is tegyék. Ezért nem tették. Bár már nekik sem volt esélyük arra hogy bármit összehozzanak anélkül hogy valaki emezek közül ne figyelt volna rájuk.
Azért kellett ezt a tényt elfelejtenem, hogy tovább tudjam csinálni. Mert én teljesen összeroskadok ha nem látom valami értelmét annak amit csinálok.
Szóval úgy egyeztünk meg apuval hogy ha ne mtalálok semmit se, akkor itt a végén megölöm magam. Előkészítettünk mindent arra nézve hogy ők is meg tudják ezt tenni ha én megteszem. Onnantól ez a rohadt vérgőzös 2030-ra már feléig elpusztult volna onnan meg már csak a legteteje maradt volna életben olyan pokoli kínok között hogy azt leírni is nehéz. 2060-ra nem lesz emlős életben a földön. Ez most is így van e tekintetben semmi sem változott... azaz talán mégis.
---
"De miért nem csináltok valami más alapra épülő áramtermelőt? Mit számít neked az hogy miből van az áram?"
"Azért Péter mert nem én egyedül döntök ezekben a kérdésekben és a többi nem enged mást."
"Na legalább végre egyszer kiondod az igazat, hogy nincs minden felett korlátlan hatalmad annak ellenére hogy mindig nagy pofáva lezt hirdeted..." A sanyi ránézett... elhúzta a száját.
"De miért nem szivatod meg akkor őket? Megcsinálod máshogy és mondd azt hogy atomerőmű... Már most a második at tervezik csak azért hogy bosszantsanak..."
"Nem csak azért péter hanem itt pénzről van szó hatalmas pénzekről... De hogyan csináljam és hogyan verjem át őket? Mondj valamit és megcsinálom. De ehhez adnod kell valamit."
"Csináldd meg durranógázzal. Azt már ismeritek. Ugyanúgy sok víz kell hozzá egy vízbontó a turbinákon is lehetne valamit fejleszteni az is megvan nektek is a general motorsnál amiket én csináltam, sok kisebb turbina a javítás is egyszerűbb nincs olyan teljesítménykiesés, vízből csinál vizet és nincs csak minimális szennyezés ráadásu la teljesítménye is könnyebben bővíthető ha kell. A víz meg ott van. És ettől nem veszik el víz mert amikor elég nincs radioaktív sugárzás ami miatt eltűnik a víz. És ha megcsinálod akkor majd én meg mindig felkapom a vizet anyáhszor csak meghallom hogy elhiggyék hogy az atomerőmű..."
"Ez jó! És hogy csinálod azt meg?"
"Hát úgy hogy ezt kijelentem és az úgy lesz. Mert azt mondtam és azért mert ez fontos." a férfi megint csak nézett a gyerekre. Szerette volna tudni mitől annyira erősek ezek az emberek hogy valamit kijelentenek és az onnantól úgy lesz a tudatukban és azon kívül is sokszor... Hogyan tudják magukat így ennyire egyszerűen beállítani. Sok midnen volt még amit nem értett."
---
Végül működött. Megérte belebújnod a sanyi bőrébe. Erős volt a visszaütés, de amit beletettél az is hatott...
---
A posztó ovodából vittek el. Azt mondták valami orvosi vizsgálatot kell elvégezni. Én meg mentem. Rossz előérzettel ugyan de mentem. A gyermekórházban meg egy injekciót vettek elő. Belém szúrták és elkezdődött valami félelmetes hallucináció. Ott mindenki orra előtt törték meg a gyerekeket. Később a Terike elmondta, hogy a legtöbb gyereket így ennyivel meg tudják törni. Egy kis drog és a telepata szadista rohadékok megtörik a kis gyermek elméjét. Aki már ott ellenáll, annak pedig a gyermekkórház alagsora volt sokszor a végállomás. Ott ugyanis akkor kínzókamra volt berendezve. Miután tudtam apunak üzenni és ő vette a lapot - jó messze volt nem tudott azonnal visszaérni - anyunak szólt hogy azonnal szedjen ki onnan.
Próbáltam ellenállni, de iszonyú dolgokat csináltak. Akkor még csak annyi látszott kívülről hogy fekszem egy ágyon félig eszméletlenül. Több másik gyerek is volt mellettem és mindenkinek azt hazudták hogy valami vírus van ami nagyon fertőző és ne mmehet ki senki. Anyu szerencsére meghalotta hogy baj van és ragaszkodott ahhoz hogy kiadjanak. Hajlandó lett volna harcolni is ha kell.
"Jól engedjétek ki a gyereket adjátok ki neki, majd megoldjuk valahogy máshogy..." mondta a sanyi.
Igen a Sanyi volt. Az öreg hatalma és parancsa ellenére meg akart törni engem.
Valamit sikerült akkor is elintéznie. Beültette az egyik triggerét. De nem járt teljes sikerrel.
A posztógyár... és holdudvara...
---
A Sanyi elkezdett fejlődni. Lett egy nagyon ütőképes csapata, egyre tisztábban és pontosabban tudott felmérni helyzeteket... Onnantól hogy végre hallgatni kezdett rám.
---
"De apádéknak el kell pusztulnia."
"Miért?"
"Azért mert ők sokunkat megölték. Sportot csinálnak abból hogy levadásznak bennünket."
"Én is megöltem sokat közületek ugyanúgy."
"De te más vagy. Te leültél velünk trágyalni és adtál fejlesztettél nekünk dolgokat."
"Én ugyanazt csinálom amit apámék. Semmi különbség nincs közöttem és közöttük. Ők ugyanezt csinálták. Ti voltatok azok akik például amikor a geri lacit elhívtátok egy ilyen megbeszélésre akkor csupa szemét dologról beszéltetek semmi lényegesről és beletettetek közben egy bombát a kocsijába... " és a gyerek még elsorolt egy csomó mindent amit a sanyiék ő és az emberei csináltak..." Az mentegetőzött s csűrte csavarta majd kénytelen volt elismerni hogy bizony ők ludasak ebben. Ők nem mutattak hajlandóságot arr ahogy leüjenek és ők csináltak sportot abból hogy megöljenek megtörjenek és leuraljanak bennünket.
"Hát lehet hogy át kellene néznem a 60-as 70-es évek ügyeit apádékkal kapcsolatban hogy tisztán lássak. De apádat biztos hogy meg fogják kínozni. Azt nem ússza meg."
"Ha a végén nem fogunk mi hiánytalanul együtt valahol nékében leülni és megbeszélni a történteket és a történetünket hagnos szóval, akkor semmit sem fogtok kapni, ti is meg fogtok dögleni ugyanúgy mint mi sőt még nagyobb lesz a pofon mint nekünk. Teljes felépülést akarok és független életet a rohadt mocsokrendszertől amit ti működtettek. Engem nem érdekelnek a zombijaitok. Arra már rájöttem hogy mi csak azokkal tudunk együtt működni akik olyanok mint mi teljesen, a többi az hajlik ingadozik és zombi. Ők bennünket nem érdekelnek. És vannak elege nhogy ti azt műveljetek velük amit csak akartok. De mi szabadon a mi értékrendünk szerint akarunk élni és meghalni. Níltan. Ha az nem lesz így nem fogunk segíteni. Lezártuk ezt a kaput. Még mi se fogju ktudni feloldani. Én biztos nem."
"És ha felrobbantom a bombát?"
"Bomba az csak egy bomba. Azért kaptad, hogy legyen biztosítékod mert te vagy az egyetlen a vérgőzösön aki hallgatott rám. Azért kaptad hogy ha téged megölnek akkor megy az egész a levegőbe, mert nélküled mi se tudjuk már megvalósítani amit szeretnénk. Tiszta föld víz levegő és pszichikai tér legalább nekünk magunknak. Csak akkor fogok segíteni ha látom a garanciákat és tudom hogy ezt hosszú távon biztosítani tudni fogom magunknak azaz a mi kezünkben lesz minden ami ehhez kell. Ha nem lesz és marad valami irányító trigger a fejünkben vagy hazudtok akkor nem fogunk segíteni. Te fiatalabb vagy mint apám úgyhogy te még kapaszkodni fogsz az életedbe... Van benned még valami nyoma az emberi értékrendnek ezért választottunk téged erre a feladatra. Nekün ksincs más sélyünk ez ellen a végőrös ellen. Semmi más. Ha te meghalsz végünk ha ne madod meg nekünk ami nekünk jár nektek is végetek lesz."
"És ha kiszedem belőled?"
"Nem tudod, már megpróbáltad amikor az imivel csináltuk a vaskupola elleni támadó rendszert. Ott se ment. Tudod jól hogy a legmodernebb egyturkász módszereid is csődöt mondtak. Soha ne mfogod belőlem kiszedni amit szeretnél. Soha amíg a feltételeim nem teljesülnek. A banda hiánytalanul. EGy se hiányozhat és fel kell addigra épülnie... legalább egy erős elfogadható szintre."
"Hát azt nem tudom garantálni hogy teljesen épek lesznek. Ezt nem kérheted reálisan. Nem csak én vagyok ezen a porondon."
"De hogynem. Ha ne mlesznek teljesen épek akkor nem fogok segíteni... ebből nem engedek."
"De hát már most hiányzi némelyik keze lába..."
"Nyilván az nem számít már nem tudod visszanöveszteni de azokat a robot kezeket és lábakat én csináltam nekik azokat tőlük el nem veheti senki sem és tudatában kell lenniük hogy mi a helyzet. Tudniuk kell a teljes történetüket mindegyiküknek. Hiánytalanul. Nem avatkozhat bele senki hogy visszatartson bármit vagy kihúzzon megmásítson bármit."
"Ez lehetetlen..."
"Ha nem akarod megoldani akkor az. Ha akarod akkor meg lehet oldani és tőlünk megkapsz mindent hozzá. Segíteni fogunk hogy te lehess a végőzös kapitánya. De ezekkel a feltételekkel."
"A többi nektek is érdeketek hogy tiszta legyen ti is megdöglötök bele ha ne mlesz tiszta víz és nem áll le az időjárás manipuláció vagy nem ölt más fromát mint az ózonréteg elvékonyítása. És a sok légrohasztó járgány... Ezeken változtatni kell. Muszály. Ti sem álitek túl ha ne mlesz változás. Az erdőirtást is meg kell állítani. Azzal kezdődött az egész folyamat."
---
Van valami rádió frekvencia ami egy bizonyos agyterületet ingerelve az önálló akaratot szinte ki tudja kapcsolni és eltörli az én tudatot. Ezzel a módszerrel hipnózis alatt be lehet állítani egy kapcsolót amivel később irányítani lehet az egyént. Ha tudatosá válik az egyén akkor kapcsolót kell váltani és annyi. megint irányítható lesz az egyén. Viszont a felébredési idő a gyakorlattal egyre rövidebbé válik. Van ugyan másik módszer is hasonló amit elhallgatott a Sanyi de ez a nagy titok. Nem a vérima és védő(vér)ima és egyéb szar meg a vér ereje hanem ez a technikai ügy. Persze használják a többit is csak a véráldozat kényes ügy. Nem mindegy hol csinálod milyen messzire vagy a célszemélytől, ki csinálja, mi a szöveg, mi a tudatosság szintje, hogyan csinálja mikor csinálja stb... sok macera. Van e ott más aki figyel stb... aki belepiszkít.
Szóval az MolnárKevin ultra kísérletei és az azokat elvégzők és a tudást megszerzők irányítanak igazából. Azok kezében van az igazi hatalom. Persze ez azért soha sem korlátlan senkinek.
A Szabolcsot asszem hozzájuk építettem be anno. Mert a Sanyi nem bízott a matyiban.
Vérrel és szeretettel zártuk le magunkat. Ezt egyik vérutas se és együtt se tudják feltörni. Ezt leellenőriztük több alkalommal is. Nincs olyan emberi és vér vagy tiszta szeretet hatalom ami fel tudná ezt törni.
Vérszerződést kötöttük a szeretet és a legmélyebb elköteleződés mellett. Csupa egyes. kemények mint a gránit és tiszták legbelül. Egyenesek.
---
"Tanultál rólunk... azt mondod igen mi mindig azt csináljuk már több nemzedék óta. Vigyázunk a legfontosabb értékekre és azokat ápoljuk és tanítjuk annak ellenére hogy ti meg igyekeztek minden erővel eltaposni ezeket mert nektek zombik kellenek jól irányítható rabszolgák és feláldozható ingyenkurvák, mi pedig ez ellen dolgozunk. Önállóan gondolkodni tudó felelős lényeket csinálunk abból akiből lehet és a gyeremekinkből is ilyeneket nevelünk. De magatokról is tanulhatnál egy s mást ha már ilyen kedved támadt az elemezgetéshez. Például tudhatnád hogy sok kis klán van akik bizonyos dolgokban egységesek de ha meg tudják ölni egymást akkor azt is megteszik. És mindegyik a vérgőz miatt ami a fejükben van nem tiszteli még a saját életét sem nem hogy másét. E miatt ez az egész folyamatosan a saját segge alatt fágja a fát azt az ágat amin ül amin él. És ezért fog elpusztulni mindenképpen. Ezért ha túl akartok élve jutni a 2030-as ponton ezt nélkülünk nem fogjátok tudni megtenni. Mert a vérgőz nem csak zombit csinál az elméből hanem a tiszta józan gondolkodástól is megfoszt. Ezt pótoljátok azzal hogy állandóan újracsináljátok egymást. Már ti amgatok is elhiszitek a hazugságaitokat. Az a legszebb a bosszúmban hogy mire 2017-hez érünk már sokan tisztában lesznek azzal mi vár rájuk később... már te sem és a többi nagy agymanipulátor sem lesz képes arra hogy ezt a szőnyeg alá tudjátok söpörni. Tudni fogják hogy ők nem képesek megoldani semmit nélkülünk. És te is el fogod mondani nekik, mert ha nem teszed akkor nem csak minket hanem téged is állandóan basztatni fognak és kínozni vég nélkül. Ettől meg mi elveszítjuk a képességünket arra hogy bármi újat hozzátegyünk bármihez. Szóval ti mindenképpen el fogtok pusztulni nékülünk mert mined amit tudtok a természet törvényszerűségeiről az tőlünk származik még akkor is ha mindenről hazudtok egymásnak és az aljának és a közepének is...meg egymásnak is. Ez a vérgőz ára. Mindig visszaüt. Mindig. Függővé tesz. Elvágsz egy nyakat és a koronacsakrából kiáramló erő átviszi a természet erőcsatornáin amik összefüggenek és megtörténik a csoda. Csakhogy ez a módszer mindig visszaüt. És meg lehet oldani másképpen is nem kell hozzá vér. Ezt kellene megtanulnia mindenkinek közületek és akkor béke lenne.
Addig meg marad a vérgőzös. De engem ez se zavar egébként ha bennünket hagynátok élni úgy ahogy élni akarunk. Szeretetben és békében. Az ember faj legnagyobb részét amúgy is ki kell irtani, miért ne lehetne úgy hogy te irtod őket az embereiddel módszeresen mi meg segítünk neked élve maradni a tetején miközben megteremted nekünk azokat a feltételeket amiket kérünk. Nekünk nincs szükségünk milliárdokra mint a ti embereiteknek... Csa ka tiszta levegő, víz, egy darab tiszta föld és a tiszta pszichikai tér a tűz kell ami köré odagyűlhetünk. És nem csak békén fogunk hagyni és nem ölünk meg hanem segíteni is fogunk. Megvédünk."
---
Szóval van még valami esély. Találtam megoldást. Bár elég halovány és az idő is sokat számít hogy mikor tudunk hozzá kezdeni... hát ez van. Van valami. Meglátjuk mit hoz a következő pár hét. Sokat ne mremélek mert már most kezdik újra a pöcsömet birizgálják meg már hallom a szarzsékokat hogy "kell valami olyan csaj mellé aki szereti tényleg és jól meg tudja dolgozni... módszeresen..." Ezt senki nem szedi ki belőlem semmilyen módszerrel. Erősebb erő védi mint az igazi sátánistát a vérima eladásától... bár azt is ma már edják veszik.... jó pénzért... bármit... hahaha...
Én pedig beszélni fogok. Mindenkivel és mindenkinek annak is akit nem érdekli a dolog és mindig ki fogom mondani a mit fontosnak tartok. Soha nem fogok hallgatni ezekről a dolgokról.
"Jó." mondja a SAnyi. "De bizonyíték nem lesz a kezedben soha erről gondoskodni fogok."
"De a józanul gondolkodni képes embernek nem is kell tárgyi bizonyíték azok átlátják a dolgokat úgy is ha nincs hangfelvétel és film és részletes leírás a dolgokról... és előbb utóbb bizonyíték is lesz. Nincs minden és mindenki felett hatalmad neked sem."
---
A feltételek el vannak vetve olyan földbe ahol mély gyökerek tartják ahová nem ér el a sátánista manipuláció semmilyen formája. Ebből amit mondtam sanyi soha ne mfogok engedni. akkor se ha elveszítem kezem lában és bármi történhet velem, soha semmilyen módszerrel nem tduja kiszedni belőlem egyik trükkmestered sem.
Zombi csajjal amúgy se lesz hosszú kapcsolatom, arra vigyázok hogy ne legyen gyerekem amíg nem látom a biztosítékokat és nem tudom tudatosan hogy garantálni tudom az egészséges felnevelését anélkül hogy úgy járna mint én vagy apám. És ha nekünk nem lesz utódunk akit mi nevelünk fel akkor se fogtok életben maradni mert nem vagytok rá képesek. Ez tény. És ezt ma már te is pontosan tudod.
Kell nektek a mi tudásunk. Sőt még az olyanoké is kell mint az imi, mert ő is csak azért tud olyan dolgokat építeni mert ő is valaha egyes volt mielőtt megtörtétek a lelkét és az akaratát.
"Peti, ha rájössz hogyan irányítanak minket és találsz megoldást erre hogy kiszabaduljunk engem az se érdekel ha egy tolókocsiban kell leélnem az életemet kéz és láb nélkül akkor senki másnak ne mfogok többé dolgozni mint nektek." nézett rám komolyan... amikor elmondta hogya ntudja megépíteni a rakétarendszert ami ki tudja trükközni a vaskuplolát...
"Imi, ha rájövök azonnal szólni fogok mindenkinek aki számít és te ezek között leszel az első helyeken és a művégtagokat meg én csináltam, és meg is tanítottam több embernek neked is meg fogom tanítani és majd továbbadod hogy kell csinálni őket és addig fogod megtartani őket amíg élsz vagy amíg el nem lopják tőled én soha nem veszem el, nem úgy gondolkodom mint ezek..."
"Számíthatsz rám!"
---
"De hogyhogy ez így működhet és ilyen hibát benne hagytak a vaskupola radarvédelmi rendszerében? Becsaptad őket?" kérdezte a sanyi miután lebukott hogy ő irányítja az imit...
"Áááá szóval a vaskupolát építőcsapat az ne ma te embereidből állt... aha értem..." majd az imihez fordultl a gyerek - "de imi hogyhogy te nekik is dolgoztál meg a sanyinak is?"
"Hát úgy hogy ők irányítanak engem és ne mtudom kivonni magam. És nincs se kezem se lábam peti. Megpróbáltam azzal a két csonkkal kiverni a faszomat egyszer, hogy menne e de még azt se tudom megoldani. Ha elveszik tőlem a műkezeket, egyszerűen jobb ha meghalok. Ezért megteszek nekik bármit. Ha azt mondják öljelek meg akkor megöllek. ha ezt mondják dolgozzak nekik megteszem."
"Hát ha meg tudsz ölni."
"Azt mondtad hogy hagyod magad megölni már jó régóta."
"Igen de ezt úgy építettem fel hogy kivéve ha az univerzumot irányító erők másként akarják akkor ne mfogok védekezni. És azóta volt hogy megtámadtak és védekeztem. Ma nem én irányítom hogy mikor védekezek és mikor nem. Szóval nem biztos hogy menne."
"TEhát becsaptad őket... csatlakozott vissza a sanyi... miért?"
"Mert hazudtak nekem. Sanyi ha valaki hazudik nekem akkor én is hazudok neki. Ez egy ilyen deal. Ha velem üzletelsz és kel lvalami akkor én is kérek érte valamit. Ha átversz én is megszivatlak. Eddig minden esetben működött. Még senki se tudott úgy táverni hogy én ne szivattam volna meg csúnyán érte. A legavaszabbak is elbuktak ebben, mert ezt sem én irányítom Sanyikám hanem egy minden emberi hatalomnál erősebb hatalom."
"De ők azt mondják hogy ők nem hazudtak neked."
"Á szóval most ezekben a pillanatokban is egyeztetsz velük... értem..."
"Hát a helyzet az hogy én se hazudtam nekik, csak én se mondtam el nekik mindent amit tudniuk kellett volna. Azok alapján amit ők visszatanítottak nekem azok alapján építettem valamit nekik azaz még csak nem is én építettem hanem csak segítettem az iminek építeni. Ő építette az én irámymutatásom alapján. De ők elhallgattak valami nagyon fontos dolgot. Ezért ki lehet kerülni a rakéta védelmi rendszerüket. Megszívták. És elég ha egy fasza töltetből átjut egy. Tízből egy lerombolja az egyik antennát. A következő tízből már négy fog átjutni, majd a következő tízből már kilenc, és a következő tíz már oda megy ahova a küldője akarja...
Ez az ára a dolognak egyébként ők azt mondják hogy nem hazudtak, de az elhallgatás is a hazugság egy fontos és rejtett formája."
Szóval a sanyi egyeztetett velük is... hahaha Nem hittek neki egyébként... ezért meg kellett nekik mutatnia hogy tényleg van hiba a rendszerben... :-D Ma már tudják hogy szivacs van. Így most a sanyi kezében va na legjobb rakéta támadó rendszer a világon. És ezek nem fognak jobbat csinálni a védelem terén... nélkülünk... viszont mi meg már ne msegítünk ebben, mert a SAnyi legalább részben eddig megtett egy pár dolgot nekünk. Viszont még ő se értette meg hogy a mi hatalmunk a legerősebb mind között, még mindig megpróbál körüljátszani bennünket... de erre keményen rá fog fizetni. Nekünk nincs semmi vesztenivalónk és meg fogjuk ölni habozás nélkül amikor elfogy az idő vagy a remény. És akkor lesz bomba... és megtudja mindenki hogy mi tényleg a kék eget is el tudjuk pusztítani a nappal együtt, mert mi vagyunk a legerősebbek mind felett. Ha a vérgőzős tagjai abban mérik hogy ki a legerősebb hogy kit tud elpusztítani akkor azok mi vagyunk.
A bombát meg már úgy építettem a sanyinak hogy gondolkodás nélkül terveztem és raktam össze. A tudományt mögötte nem tudják. Ne mkapják meg soha. Tőlem nem maguktól meg nem fognak rájönni.
Volt egyébként próba mutatvány... bár csak fényjelenséget generáltam mert ezt nem lehet kipróbálni sehol... de az is megvolt. Erre emlékeztem. Ez emlék volt.
Aki meg egyes az meg amúgy se tud mást csinálni mint amit mi. A többi meg ha ide oda szálldogál a szerint hogy hol lát reményt az engem már nem érdekel és szerintem a többiek is így vannak ezzel. Ők szabad préda bárki számára aki rájuk tudja tenni a kezüket. Szarok rájuk.
---
Szóval találtam valamit. Meglátjuk mit lép a sanyi meg a többi. Engedni nem fogok abból amiben megegyeztünk azt lezártuk akkor. Addig meg hát... ki tudja mi történik. Én nem tudok mást csinálni mint amire felesküdtem. Vérrel és a legmélyebb igaz szeretettel. Nem mondom hogy ez jól fog elsülni, nem rajtam múlik.