Monday 17 October 2011

David Webb újabb feljegyzései az egérjukból

No. No love dearlove. Personally. Hiding like a rat. That1s what you are. A rat.
Előmerészkedtek a nyulak a bokorból.
Mert, ki lehet blokkolni a természetes képességeket. Nem tud mindenki mindig produkálni. Csak úgy mint Delgado bikája. Swich on. Swich off. Csakhogy a saját céljaitokra sem tudtok használni. Megölni, kényszeríteni bizonyos mértékig. De használni a mocskos céljaitokra nem. Ez is benne van a tervben. És valahányszor próbálkoztok mindig begyűjtünk valamit tőletek. És közzé is tesszük.

Ugyanaz az intelligencia, ugyanaz a csoport tervezte meg a kelet-európai országok "rendszer"-váltását azaz kifosztását. A privatizáció nem volt más, mint a gazdaság magánkézre játszása és a helyi közösségek erőforrásainak tönkretétele. Ugyanez történt Lettországtól, Magyarországon keresztül, Romániáig, Bulgáriáig és annyira jól sikerült, hogy továbbvitték Görögországba, Afrikába és vinnék tovább más országokba is.

"Miért mindig ugyanaz a pattern ismétlődik? Mert nem kreatívak. Ugyanazt a megoldási sablont használják mindig. Régi több ezer éves sablon ez már. És beválik. A kreativitás a humanitás sajátja. Alkotni csak az Istennel (a saját értelmezésed szerinti Istennel), vagy valamilyen felsőbb erővel kapcsolatban álló ember tud. Az új dolgok mindig így születnek. Ők okosak ugyan, de teremteni és építeni nem tudnak. Az épületeik üresek, semitmondóak, taszítóak és embertelenek - pontosan amilyenek ők maguk. És a sorsuk is olyan lesz, mint pl a WTC tornyoknak. Saját kardjukba dőlnek úgy, hogy észre sem veszik.
Ott leszek nevetni. Minden sarokból az én hangomat fogjátok hallani.

Gyerekek ez megint gallyra ment.
Már várom, hogy elkezdődjék. Szeretnék leszedni egy pár ilyen tetűt személyesen. Az első sorban fogtok megtalálni.

Only for the Good common purposes for universal Good - under the law of the universe.

Tévedés joga fenntartva.

"There is no such thing like God, my son. Tényleg? Renben akkor, ha nincs Isten akkor segítek neked olyan fegyvereket kifejleszteni, amellyel el tudod pusztítani az egész univerzumot. Olyan hatalomra fogsz szert tenni, hogy a bolygókkal tudsz majd játszani. Ha akarod összeütközteted a holdat meg a napot. Ha nincs Isten és nincs semmi célja az emberi étnek, akkor semmi de semmi dolgom ezen a világon és jobb ha meghalok. És annak sincs semmi értelme, hogy emberek meg állatok vannak a földön. De annak sincs, hogy nap van meg bolygók, meg csillagok. Ha van Isten akkor be fog avatozni és nem engedi meg, hogy elpusztítsd a Földet, az emberiséget. Próbáld csak meg. Dolgozz teljes erődből! Ahogyan csak tudsz. És tedd meg.

Ha van Isten akkor meg fog akadályozni benne. Ha nincs akkor ugysincs semmi értelme az egésznek. Nem így van?"
"You where right my son. There is God. I just couldn't do it. It is too beautiful to loose everything."