Sunday 25 January 2015

24, stratégia, helyzet

A 24 óra című sorozatban KS volt a főnök, én irányítottam részben. Egészen pontosan segítettem neki, mint tanácsadó. Az egyik részben szerepelek is - igaz elmaszkírozva - a büfében a később más szerepet kapott sráccal (NCIS LA, Chris) Kicsit meg kellett rugdosni mert elég szelektív volt a szorgalma. Meg kellett vele értetni, hogy megismerje az alapértékeket mindenhol, még egy büfés meló keretében is. Akkor kaphatott szerepet ha helytállt a büfében.
KS sajnos úgy gondolta, hogy felhasznál mindenkit - kit erre kit arra. Félreértelmezte amit mondtam arról hogy én is ezt teszem. Merthogy én is ezt csináltam, csak én mindenkinek úgy terveztem meg a szerepét hogy lehetősége legyen felébredni és vagy fejlődni. A régi rossz struktúrákat szétromboltam a gondolkodásukban és új jobb struktúrákat építettem fel. Ez volt és ma is ez a célom. KS ezt nem tartotta szem előtt. Ő úgy gondolta, hogy mivel a legjobbak azért a legjobbak, mert észnél vannak tudatosak és a józanság értékrendjét gyakorolják - ezért rájuk feltétlenül szükség van; és a többit meg lehet használni amire akarja. És ő arra használta a többieket hogy pl élvezetet nyújtsanak (titkos prostitúció), egyéb feladatokat elvégezzenek amit szükségesnek tartott. Őket programozta mindenféle dolgokra és nem is adott esélyt nekik a kiszabadulásra, felébredésre. Úgy gondolta hogy vagy felébrednek vagy amit csinál velük azt ők élvezik és nem akarnak felébredni. Azt nem vette számításba, nem tudta számításba venni, hogy a technika amit fejlesztettünk nem teszi lehetővé ezt a luxust. Senki sem maradhat zombi, emberoid állapotban, mert katasztrófát jelenthet. Egy idő után utáltam ezt az embert. Jól mutatta, hogy a többség nagyon is jól elvan mások kihasználásával és nem akar ezen változtatni. Tulajdonképpen rájöttek arra hogy hogyan tudják kimondatni velem azt amit hallani szeretnének. miután mindenkinek elmondtam hogy mit csinálok (már aki eljutott arra a szintre hogy valódi őszinteséget tudott felmutatni és ezáltal triggerelt) tudták hogy mihez rendeltem a triggert. Eljezdték kihasználni és kiépíteni az általam felépülő rendszer manipulálásához szükséges módszereket. Az egyik pontosan ez volt: nem igyekeztek mindent megértetni a teamek többségével csak bizonyos részeket amik a feladatok elvégzéséhez szükséges volt. A többi nem adták tovább. Ezzel azt remélik hogy így mégis ők lesznek majd többen és mégis meg tudják tartani az irányítást a saját csoportjuknak úgy hogy nem lesz mindenki felébredve, hanem megmarad számukra egy kiszolgáló réteg - rabszolgaréteg, akikkel azt csinálnak amit akarnak. Ezt a módszert később többször is megismételték. Így utólag arra jöttem rá hogy pl a szörényiék pontosan ezt csinálták velem anno. És én adtam a kezükbe ezt a megoldást. Amikor megkérdezték hogy hogyan tudják az I a király üzenetét elrejteni úgy hogy bennelegyen de mégse legyen benne.
Csak közben én tudtam azt is mi lesz ennek az ára. De sokan kerültek mégis ki még abból a műhelyből is úgy hogy valamit megértettek. Sőt vannak akik tovább is lépnek.
Azért ott is ott hagytam a névjegyem. Ki-ki a maga értelmi és felépültségi szintjének megfelelően vitte tovább a dolgokat más műhelyekbe. Sokan a hadsereg támogatásának köszönhetően saját csapatot építettek. Soknak segítettem is akik meghívtak. Elementary, NCIS sorozatok stb. Elindult egy felépülési folyamat a média propaganda szintjén az usában ami már a felforgatás módszereivel a felépülés felé irányítja a lakosságot. Ebben szerettem részt venni. Azzal párhuzamosan hogy különböző zenekarokat is formáltunk, a sorozatok filmek világa is fejlesztési területté vált. A tudat befolyásolásának területei mind fejlesztés alá kerültek, aminek hosszú távon komoly társadalomépítő hatása lesz és amerika a világ egyik legösszetartóbb, legerősebb társadalma lesz. Feltéve hogy megmaradnak ezen az úton. A felforgatók ugyanis keményen próbálják megállítani és visszafordítani ezt a folyamatot.
Ezeknek a vissza-felforgatóknak a neutralizálása az új elitkatonák feladata, ha a gyermekeik jövőjéért hajlandók tenni.
A legjobbak nem ölnek pénzért. Azért nem keverik a megélhetést a gyilkolással és tartják elválasztva, mert tudják hogy ez visszahat a pszichéjükre és nem engedhetik meg maguknak, mert az az egész programot megfertőzi. Vigyáznak egymásra és a környezetükre, leülnek beszélgetni, vigyáznak arra hogy legyen elegendő anyagi forrás az elvégzendő feladatokhoz, megvédik a forrásokat, de nem mindenáron, segítenek a technikai intelligenciának, megvédik őket is és neutralizálják is azokat közülük akik eltérnek a programtól. Tudják hogy függenek egymástól is, mert az ember ember elleni szint után - ha a szarházik ott kudarcot valalnak - akkor a remote azaz a távoli módszerekre váltanak, hullámtechnológiák, lézer egyéb. Ezek ellen védekezni meg kell a technikai intelligancia amivel az elit azért módjával rendelkezik. Hiába ők sem tökéletesek, sokuk egyszerű gondolkodású ember akinek a képzettsége nem elegendő a rakétatudományokhoz. Ezért egymásra vannak utalva, mert a technikusok meg nem képesek fizikailag elérni azt a szintet, ahol biztosnágosan meg tudják magukat védeni az ember ember elleni szinten. Szóval róka fogta csuka. De ha együttműködnek akkor elég jó eséllyel indulnak.
Ugyanez a fajta összefogás azonban megjelenik a szarházik szintjén is. De ezek soha nem érik el azt a precizitás és erőt amit azok akik maradéktalanul megtartják azokat az alapelveket amik mindannyiunk közös érdekét képviselik.
Ugye az Orbán-féle fideszes brancs a russzki oldal csahosa kezdetektől kezdve, csak megpróbáltak nyugat felé is nyitni, hogy beengedjék a technikát, a fejlett módszereket. gyakorlatilag úgy próbáltak az oroszok (a pnzhatalom szolgái és urai) kémkedni hogy innen kivitték a vasakat viszont itthagyták a nómenklatúrát, akiknek az volt a dolguk hogy a fontos pozíciókat megtartva, ellopjanak mindent amit tudnak.
Mindeközben a valódi magyar érdekeket képviselőket minkét főbb tábor irotta, elnyomta, ott rúgott bele ahol tudott. Ezek közé tartozom én.
Mostanában ahogy kezdenek veszíteni egyre többet az intelligenciájukból - meghalnak a kulcsfiguráik - egyre kétségbeesettebben lopnak, rabolnak, mert érzik hogy baj van.
A fiatalok még sokmindent nem értenek, és ezt maradéktalanul kihasználják. Ráadásul megtanítottam nekik hogyan tudják kiszélesítve a kiszolgáló emberoid réteget kicsit szilárdabbá tenni a hatalmuk alapjait - és e miatt erősebbek is lettek. De ugyanakkor nem teszik meg azokat a lépéseket amik szükségesek egy ilyen szélesebb szerkezet fenntartása érdekében és ez így is bukta - igaz tovább tart majd mint amit előzőleg építettek. És arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a nyomás a rendszerben egyre komolyabb lesz, még a középszinten is (egyébként mi is beszivárgunk a kiszélesedett sleppgárda közé - szóval ott is buknak) ráadásul a nemzetközi közösség egyre pontosabb és érthetőbb imformációkat fog rendelkezésre bocsátani egyre gyorsuló hírcsatornákon keresztül, ami azzal jár hogy a régi rendszer mocska egyre fullasztóbbá válik a fentartóik számára.
Magyarország elég szar helyzetbe fog kerülni mert itt az egy józan, egészséges emberre jutó szarházik száma 20. Szóval e kisebbség inkább elmenekül innen. Viszont a robbanás be fog következni, mert a régi rendszer egyszerűen fenntarthatatlan. És arra nem leszek kíváncsi mit művelnek egymással ezek a szarházik... :-) Inkább majd messziről szurkolok az egyiknek is a másiknak is hogy minnél több gól legyen.
A szarházikért én egy ujjamat sem fogom megmozdítani. Kizárólag azoknak segítek akik hajlandóak hosszú távon követni a józanság alapértékeit, amik megismerhetőek a 12 lépés gyakorlásán keresztül is.
Sajnos ezen a területen nehéz lesz amiatt hogy ez az életterem és nagyon erősen ide koncentrálják az erejüket - de ennek az előnye az hogy más területek viszont fejlődni tudnak viszonylag gyorsabban, mert onnan meg elvonja a (nem végtelen) erőforrásaikat az itteni helyzet.
Zajlik a szövegeléses információs háború a köz-tudatának uralmáért, a fizikai síkon viszont a szarházik elbukták a katonai-elit terén az előnyeiket itthon is. No persze nem a "hivatalos" hadseregről beszélek, arról a zsoldos hadseregről akik a heroin-osztalékért afganisztánban gyilkolnak, hanem arról az erőről amiről még ők is csak suttogni mernek csak. Ott már bukták a meccset azért nem tudnak hozzám se nyúlni. (Nem azért, mert nem akarnak bántani, mint ahogy az ők állítják... :-)
A technikai intelligencia terén viszont még jobban állnak a szarházik itthon - bár ez is csak ideiglenes állapot. A katonai-elithez is el fog jutni minden szükséges infó a hullámtechnológiákról, az ultrahangos fegyverekről, a rádiófrekvenciás, mikrós fegyverekről a lézerről, az elektronágyúról és a többiről. Előbb utóbb ki fogják azokat szűrni (neutralizálni) akik szarházik, ha más miatt nem is hát azért mert őket is ki fogják nyírni ezek, csak sportból is meg azért hogy ne kelljen tőlük rettegniük. Egy pár ember elvesztése után majd összekapják magukat, veszik a fárdatságot és felkeresnek engem vagy elolvassák a blogot és megértik összeülnek és megkeresik a patkányokat. Nem feltétlenül kell megölni őket, ha lézeres módszerrel letörlik az emlékezetüket az kiváló, sőt akkor kiderül vajon készített-e B tervet és ha igen kik adják vissza az emlékeztetőket stb. Még izgalmasabb is, meg nem kell giylkolni. Persze ha annyira elmérgesedett a helyzet akkor azt is emg kell tenniük. Feltéve ha élni akarnak.
Jelenleg ez a fajta ébredezés zajlik. Várom az első híreket a technikai intelligencia helyes vágányra tereléséről. Azonnal észre fogom venni ugyanis... :-) Egy csapat is hatalmas változásokat képes kieszközölni, nem hogy mondjuk három. 
El kéne kezdeni ezt a munkát is rendsen nem úgy hogy a szarházik csinálják, hanem nekünk fizikailag. Amíg ez nem történik meg addig: irtsátok őket keményen.
---
Utolért néhány felvétel amit repülés közben csináltam anno. Az egyik az U2 típusú repülővel történt 70.000 láb magas repülés során. Ez volt az utolsó alkalom amikor a CIA-nak segítettem. Tulajdonképpen meg akartak ölni, de legalábbis kompromitálni a megbízhatóságomat. Ugyanazt az ultrahagnos támadórendszert vetették be ellenem amit most is használnak (és amit én találtam ki). Az olyan bezárt térben fent olyan magasan akár halálos is lehet. A gyomrot célozva olyan szorongásos, klausztrofóbiás tünetet lehet vele előidézni, legalábbis fizikai érzet szintjén. Ha megszakítom a küldetést, akkor megbízhatatlannak bélyegeztek volna - ez volt a minimum tervük. De leszálláskor is volt egy két kisebb furcsaság, ami felkeltette a gyanúmat. Bele kellett avatkoznom a leszállóprogramba. Szóval még ott tudtak volna valamit manipulálni, de szerintem akkor már nem mertek. Megmondtam nekik, hogy többet ne hívjanak.
Szóval most ebben a pillanatban a cia támad, tessék csak megritkítani a technikusi gárdájukat nekik is! 01/25 - 07:27pm UTC+1