Monday 25 August 2014

MI6-MI5 a probléma egyik gyökere

Továbbra is ugyanaz a szar megy itt, érdekes módon velem kivételeznek olyan szempontból, hogy megpróbálják elhitetni velem, hogy minden rendben van és ők változtattak itt angliában. Pl ezért segítettek a szarházi landlorddal szemben Lutonban, de a Bélának már nem segítettek ugyanazzal a problémával. Ugyanúgy próbálnak megölni mint eddig csak ha lehet akkor még rejtettebben próbálják ugyanazt amit eddig. Rákos sejtfejlődést próbálnak előidézni hullámtechnológiákkal és mérgezéssel. Az elmúlt hónapban számos alkalommal kaptam mérgezett élelmiszert. Azzal az autóval is azért ütöttek el hogy ne tudjak futni...hahaha. Mert a futás még a rákos sejtképződés ellen is jó. És ezért jöttek ki annyian a szarházik közül futni, tudták hogy undorodni fogok tőlük és pont ellenkező hatást érnek el miközben a többieknek pózolhatnak abban a szerepben hogy "mi csak segíteni akarunk"... Undorító patkányhorda végetek van csak még fel sem fogtátok.
---
Szőrén szálán eltűnt három SAS team. Hát ilyen az amikor át akartok verni valakit de az a valaki okosabb mint ti... Hulljon a férgese. A gyenge elpusztul. Ilyen az élet. A briteknek leáldozott. Szépen le lesztek mosva a picsába a térképről. Most már csak az a kérdés hogy az egész szigettel együtt vagy az maradjon.
---
"És hogyan fogok jó kenyeret enni?"
"Nyugi előkészítettem neked egy hozzád illő profilt. Tetszeni fog. Parlamenti képviselő leszel."
"És hogyan lesz finom kenyerem?"
"Megsütheted magadnak otthon."
---
Azért ratam oda, mert egész életében az alsó rétegekben rejtőzött, kiválóan - no persze nem legalul. Tudtam hogy vonzani fogja a zsíros pozíció. Úgy voltam vele hogy tegyünk egy próbát, ha elszáll akkkor úgyis mindegy, ha nem akkor lesz egy figura ott aki tudja milyen alul és tudja milyen abban a magasságban. Ezzel a tudással többet tud tenni mint bárki. Ha elszáll akkor meg jól meggyorsítja a pusztulását ennek a mocsokhordának.
---