Sunday 29 May 2011

Csupa kessergőt tudnék csak írni

Kiírom, ha tudom azt a mérhetetlen keserűséget magamból, amit a fölött érzek, amit látok. Amerre megyünk, ami itt körben zajlik. De leginkább az önzőségem miatt érzem ezt. Szeretnék valami értelmeset cselekedni, embertársakkal közösen. Tulajdonképpen ezt teszem, de szeretnék megélni is valamilyen elfogadható szinten. Jelenleg elképesztő helyzetben vagyok. És még tudnak ezen rontani a népzsigerelő zsidó-cigány-magyar fehérgalléros maffia. Jól megszervezett megrévesztés ez, csúcstechnológiával és lelketlen, embertelen robotokkal. Hazudnak amikor kérdeznek. Teljesen természetessé vált a folyamatos hazudozás. Hihetetlen színpadi teljesítménnyel, előadják az emberek fejében megjelenő problémákra a lehető legjobb megoldásokat - majd teljesen ellenkező irányú cselekedeteikkel "hátba szúrják", szembe köpik, elárulják, megcsalják, kifosztják, megalázzák, nyomorba döntik az embereket.
A titkosszolgálatok ügynökei és dolgozói ma már két csoportra oszthatók, nemzetektől függetlenül. Az egyik csoport teszi a fent leírt mocskot, azt szervezi, végrehajtatja és ezeken felül még gyilkol és háborúzik is.
A másik csoportba azok tartoznak, akik megpróbálnak embernek maradni, vagy legalábbis emberré válni valamilyen spirituális ébredés következtében.
Ez a felosztás tulajdonképpen minden emberre igaz. És tulajdonképpen tekinthetünk is minden embert potenciális alvó ügynöknek, hiszen a technika lehetővé teszi - bizonyos szintű irányítását minden embernek. Persze a java irányíthatatlan. Őket kényszerítik fizikailag: anyagi ellehetetlenítés és gyilkosság.
Természetesen a rendszer ügynökei (a gané egyszerűen) jót nevet ezen. Mulat. Hiszen ő még jelen pillanatban jól él. Még nem szembesült saját sérülékenységével. Még bizakodik. A rendszer szervezői egyre nagyobb gondban vannak a védelemmel. Azt ígérik ugyan, hogy megvédenek, ha dolgozol nekik, de ez nem így van. Simán eltesznek mindenkit láb alól, csak ne tudjon róla senki. Remek szakemberek dolgoztak ki olyan módszereket, amivel úgy lehet ölni, hogy természetes halálokot állapít meg egy átlagos orvos. Hiszen az orvosi képzés is az ördögi redszer része ma már - tisztelet a kivételeknek, ha van ilyen. Bár ők a természetgyógyászat veszik az irány, miután felismerik a gyógykezelések mögött rejtőző mocskot. Persze vannak talán ott is phaidroszok.
Piszok meleg van. Éget a nap. Melegszik a Föld légköre. Lázas a bolygónk. A mocsok, az olajégetés és a romboló energiákat használó közlekedésünk felborította az immunrendszerét. Közel nem olyan ütemben történik ez, mint azt egyes tudósok állítják. A chamtraileket is azért permetezik, mert már most tömegesen halnánk meg a perzselő nap hevétől. És az uralkodó réteg nem szeretné, ha a halálfélelmükben hirtelen felébredő emberek - látni kezdenének. Úgy, ahogyan a világ van. És nem úgy, ahogyan ők diktálják. Nincs 100 év. talán 5. De lehet, hogy már annyi sincs.
A világ tagadásban van. És az uralkodó réteg (mocsok) nem meri a szemét nyitni. Azt gondolják, még mindig van lehetőség megoldani a dolgot. Ők kézben tartják. Csak még ezt az egyet.
Pontosan úgy, mint egy heroin függő. Csak még ezt az egyet, azután abbahagyom. És mind elpusztul - kivéve, ha valamilyen csoda folytán spirituális ébredésen megy keresztül.
A függőség karakterisztikája egy U alakú görbe (lásd Jellinek grafikonját). Az U alján ott a halál, de ha bekövetkezik a csoda, akkor felfelé is fordulhat az élet iránya.
Adtak néhány jelet, hogy bekövetkezett a fordulat, de én nem ezt látom. A fordulat a kommunikációban következett be, egyébként nem történt semmi. Megváltoztatták azt, hogy mit mondanak, de a tetteik nem változtak. Ugyanúgy robogunk a szakadék felé. Egészen pontosan a szakadék szélén állunk. Ha itt laksz Budapseten érezted a bőrödön a nap égető erejét. Ilyen nem volt. És egyre durvább lesz. Jövőre élelmiszer hiány lesz. Éhezni fogunk. Nem csak a nincstelenek. És nem csak itt Magyarországon.
Csatlakoznék én is embertársakhoz, de nem látok erre érdemes társaságot. Szinte mind ölni és győlölködni akar. Ezt én nem szeretném, de megteszem ha nem bírok tovább ember maradni. A megoldás pedig kizárólag spirituális lehet az én szemléletemben. Máskülönben, akik életben maradnak továbbvisznek egy olyan tudást, amelyre nem lehet jövőt építeni.
Az erőszak megoldása - a bolygónk és a világegyetem megsemmisüléséhez vezet. Hosszabb távon ugyanis, ma már körvonalazhatóan - iszonyú erejű fegyvereket tudunk majd építeni és ezekkel még iszonyatosabb károkat tudunk majd okozni. Ha megnézzük mi történik az atomenergia és az atomfegyverek körül, ez mutatja világosan a technikai tudás és az élet tiszteletének a tökéletes hiányát.
Bosznia, Irak, Irán, Líbia - atomfegyverek lettek bevetve. A balkán szindrómaként elhíresült, sugárzásra visszavezethető halálesetek, atomfegyverek használata miatt következtek be. A nukleáris sugárzást pedig nem tudja egyik hadsereg sem eltakarítani. Semmit nem tudnak vele csinálni. mégis használjuk. A Japán erőmű katasztrófája is ezt üzeni. Olyan energiákat használunk, melyet nem tudunk kordában tartani. Olyan energiát, ami mindannyiunk pusztulását fogja okozni. Azokét is, akik a rakétákat kilövik.
És megjelentek a színen még brutálisabb fegyverek is: a föld mágneses mezejének energiáját hasznosító scalar hullám technológia, az ionoszférát manipuláló tükrözéses technológia. A hullámok fegyverei.
A hangok.

Kérdések és kérdések

Oké. Szóval volt már itt élet az ember előtt is kb 12000 évvel ezelőtt. Vegetáriánusok voltak és hatalmasak, 2.5 méter magasak. Komopnyájukban nem volt harmadik lemez - ergo nem ugyanaz a fajta, de ember formájú és tudásában bölcsebb. Meditáltak, ismerték a csakrákat, az emberi test akupunktúrás pontjait - és kerülték az agressziót. Eszközeik erre utalnak. Elpusztultak.
Létezik ma is egy az emberitől fejlettebb kultúra. Nem agresszívek, de tudnak ölni a gondolataikkal. Vagy agresszívek és küszködnek, mert az agyuk képes ölni és pusztítani eszközhsználat nélkül. Keresik a megoldást. Technikai fejlettségük elegendő bolygók elpusztítására. Az ember is elérkezett erre a pontra. El tudjuk pusztítni a Földet. Ezért idejöttek, mert ha megtesszük - valószínűleg az egész galaxisra hatással lesz. A felrobbanó Föld darabjai és hiánya láncreakciót indít be.
Be kellett avatkozniuk. De van bennük is agresszió. A gondolatolvasás - telepátia következményeképpen nehéz szétválasztani melyik gondolat az övék és melyik a mienk. Lehetetlen. A választás az irány meghatározásában lehetséges. Mit akarok? Ezt szeretném, ezt nem. Mindegy milyen gondolat jelenik meg a fejemben, a cselekedeteim a céljaim felé kell, hogy mutassanak. Nem mindegy, hogy milyen gondolatok vannak a fejemben, mert abból lesz a cselekedet. Sőt az elme energiái teremteni tudnak. Meg tudnak görbíteni egy kanalat. Ha egy kanalat meg tudnak görbíteni, akkor csak idő kérdése, hogy egy bolygót mikor fognak tudni felrobbantani.
A helyzet érdekes.
Ezért engedik megölni magukat. Mert tudják, hogy ha elkezdenek az agresszión gondolkodni, elpusztítanak bennünket - és talán önmagukat is idővel. Talán már van ebben tapasztalatuk. Talán már éltek is itt, a Földön.
Jó ütemben haladunk a bolygó elpusztítása felé. Nem lesz újabb hidegháború. Meleg háború lesz. Perzselő. Igaza volt Nostredamusnak lesz világégés - a Föld szempontjából.
Ebből a szempontból elfogadom, hogy az emberiség kipusztul. De elpusztít mindent maga körül. Végül is, ha úgy nézem, akkor megszületünk és meghalunk. Szinte minden életnek ez a sorsa. Vagy nem?
Miért vannak a titkolózók? Miért vannak itt évszázadok óta. Hataloméhség? Ez idáig ez az egyetlen indok, amit egyértelműen ki lehet mutatni a világot jelenleg uraló, vagy uralni akarók táborában. Egyszerű és rendkívül gyarló, hovatovább primitív. Tulajdonképpen a nyíltság és a megismerés vágya teljesen hiányzik ezekből az emberekből?
Vagy mégsem? Talán néhány elérte a mélypontját és kiépett a tagadásból? Lehet, hogy felismerte néhányuk a mérhetetlen függőséget, a kényszerességet az uralkodásra, mely gyakorlatilg megfosztja emberi érzéseitől - és zsarnokká, érzéketlen robottá silányítja őt? Hiszen ezért indított háborút az úgynevezett humanitás, emberség ellen a New World Order. Ezért kell a technika, mellyel racionálisan végiggondolt programok futnak a biológiai wetware-eken, az emberi agyakban. Ezért kell robotokat csinálni az emberekből, hogy ne legyen emberség - hiszen saját gyarlóságomat elfogadni - kilépni  tagadásból - majd később beismerni egyenlő a halállal. Én tudom milyen ez. meg kell halni és tényleg meg kell halnia annak az egónak, mely a tagadásban élt - talán élethosszig is. Hiszen a függők közül is sokan meghalnak fizikailag is, mert képtelenek kilépni a tagadásból.
Ezért fontos először csak elfogadni. Magamhoz ölelni a tényt, hogy függő vagyok. Függök a hatalomtól.
Lehetségesnek tartom, hogy teljesen átírjuk az emberiség történelmét. Lehetségesnek tartom, hogy segítsünk egymásnak felébredni és kilépni a tagadásból. Segíthetünk egymásnak meghalni, egóhalálban - úgy, hogy közben életben maradunk, vagy elkezdünk élni. Érezni, és pozitívan cselekedni.
Jajj, de milyen nehéz ez - amikor az életemre törnek.