Friday 12 May 2017

Csak emlékeztető, nem védőima

"Apu a Gyula megkersett hogy írjak egy imát amolyan védő ima félét."
"Na. Nem is rossz ötlet."
"De van egy kis gond vele. Mert szóbálványt nem szabad csinálnunk nekünk sem. Azért arra gondoltam hogy írok egy imát de nem védőimaként hanem csak amolyan emlékeztetőként, hogy mindig emlékezzünk arra, hogy a szeretet hatalma erősebb mint a vérutat járók hatalma. Ezért arra gondotam hogy beletehetnénk csupa olyan dolgot ami erre emlékeztet minket és mindig láthatjuk őket akármerre megyünk."
"Jó."
"De segíts te is és akkor ez nekünk is egy nagyon jó emlékeztető lesz."
"Jó. Mikre gondoltál?"
"Hát dobjunk fel egy pár dolgot. Nekem először a fa jutott eszembe ami mindig felfelé az ég felé tör. Még akkor is ha van valami akadály és eltorzul a törzse akkor is amint ki tudja kerülni az akadályt, vagy az megszűnik azonnal az ég felé nő tovább. Mindig arra fordul. Ezen például soha nem fognak tudni változtatni a sátánista emberek mert nincs felette hatalmuk."
"Igen. A falevél is. Az is mindig kihajt akárhányszor lehullik."
"Igen. Ez is jó."
"Igen, de kivághatják a fákat mind. El tudják őket pusztítani."
"Az lehet, de ha megteszik ők is elpusztulnak. Ezért ne mtehetik meg."
"De megteszik."
A gyerek elkeseredett. Az apjának igaza volt. Tényleg megteszik. Csak menetelnek a halál és a végső pusztulás felé és nem törödnek semmivel sem. A gyerek látta azoknak a szemét akiket végleg megtörtek, és arra kondícionáltak hogy öljék meg őt. Látta a szemüket. Némelyiknek volt halálfélelem a szemében az utolsó pillanatban, de akkor is tette amire kondícionálták, viszont volt olyan aki még ott a halál torkában sem ragaszkodott az élethez és csak pusztítani akart. Tudta hogy van olyan akit semmivel sem tud megállítani csak ha megöli. Ez kétségbeejtő volt.
"De apu most ne arra figyelj hogy mi az amit el tudnak pusztítani hanem szedjünk össze olyan dolgokat amik emlékeztetnek minket arra hogy van amit soha nem fognak tudni eltörölni amíg lesz föld, és lesz iható víz és belélegezhető levegő addig mindig lesz ilyen. Ezeket szedjük össze."
"Jó. Most mondtad: a víz. Az is lesz mindig még ha ihatatlanná is válik."
"Tényleg a víz. És mindig a föld középpontja felé folyik."
"Nem mindig. - mosolyog az apa - a Holdon a Hold középpontja felé folyik, csak lassabban."
"hahaha - nevetett a gyerek - igaz. De itt a földön mindig arra folyik és mindig fentről lefelé esik. Emlékszel amikor az Öreg byrd mondta ránk a vérimát a kiképzéset amikor csináltuk a szabolcs te meg én, állandóan esett."
"Tényleg. De erről már akkor is beszéltünk előtte."
"Tényleg. De nem fogalmaztuk meg imaként. Csak emlékeztetőnek használtuk és próbáltuk legyőzni a rossz és romboló gondolatokat a fejünkben amit az állandó eső okozott."
"Az emlék ami mindig visszatér. Erre emgint emlékszünk apu. Pedig elfelejtették velünk. Ezt se tudják elvenni tőlünk soha."
"És ott a Föld vonzereje is - folytatta a gyerek - az is mindig vonzani fog bennünket és mindenkit. Ezen se tudnak változtatni a vérutat járók."
"De ott az antigravitációs járgány. Az legyőzi."
"De azt nem ők csinálták hanem mi akik a szeretet útját járjuk. Az nem az ő hatalmukból, erejükből fakadt hanem a mienkből. Ők nem tudnak ilyet csinálni."
"De tudnak levitálni néhányan."
"De akkor se olyan erősek benne mint mi. És megint azt nézed hogy el tudják e venni vagy elpusztítani, inkább arra figyelj hogy mik vannak még amik arra emlékeztetnek hogy a szeretet útja tiszta és erősebb mint a vér útja. A szeretet útjának jellemzőit hordozza, azokat az értékeket őrzi amik a szeretet útját jelzik. És arra emlékeztetnek."
"Igazad van. Jó. A nap."
"Tényleg. A nap fénye és tüze. Az ég kékje. Ezeket nem tudják megváltoztatni soha sem. A föld ami mindig vonz bennünket. A víz ami mindig a föld középpontja felé tart - a négy őselemet is belerakhatjuk mi a negyedik ja levegő; a levegő..." gondolkodott a gyerek egy kicsit.
"Azt is tönkre tudják tenni. És tönkre is teszik."
"De apu értsd már meg hogy most emlékeztetőt gyártunk ami emlékeztet bennünket arra hogy ha bennünket el is tudnak pusztítani és egyes fákat és dolgokat igen vannak amit nem pusztíthatnak el enélkül hogy ők ne pusztulnának bele. Ha meg belepusztulnak akkor mind elveszük és ez a dololog itt a földdel egytotális csőd, vakvágány. És egyébként ők a napot se tudják elpusztítani és az ég kékjét sem, de én igen." nézett az apjára a gyerek szigorúan... az visszanézett kicsit komoran... a gyerek folytatta
"A Napot is és az ég kékjét is el tudom pusztítani apu. És azért tudom megtenni mert a szeretet útját járó ember még a pusztításba nis jobb mint a vérutat járók. Ebben is jobbak vagyunk. Ők csak abban gondolkodnak hogy mi az amit el tudnak pusztítani vagy az uralmuk alá hajtani. Ebben mérik az erejüket. most te is ugyanúgy gondolkodsz mint ők. most uralják az elmédet a sátánista gondolatok. Fordítsd a figyelmedet arra hogy mi az amit soha ne mtudtak elpusztítani és eltörölni. Gondolj arra hogy már több mint 6000 éve vannak sátánisták 5600 éve írtak vérimát maguknak ugye ami azt jelenti hogy akkor már bőven jó pár száz éve ez volt a földön az emberi fejekben, és azóta se tudták eltörölni a föld színéről a valódi szeretetet. Soha nem tudják eltörölni. És az emlékeink is mindig visszatérnek, mert az emberek aki ka szeretet útját járják a természetből és az univerzum valódi törvényszerűségeit kutatva mindig rátaláltak erre az útra. Mindig. Ők meg mindig azon dolgoznak hogy ez eltűnjön. Hogy kiirtsanak bennünket egyszerű embereket."
"Tényleg. Mindig újra és újra megjelenik valaki aki belepiszkít a hatalmukba. Mint a felevél ami mindig kihajt."
"Van még ötleted?"
"A szél ami mindig lesz és újra és újra fújni fog."
"Jó, a levegő az is."
"A két ami ételt tesz eléd. Az is lesz mindig."
"Tényleg egyvalakit halálra éheztethetnek, de ha nem lesz több kéz ami ételt ad valakinek akkor az emberi faj kihal. Ezt se tudják eltörölni soha. Nagyon jó. Erről eszünkbe fog jutni a valódi szeretet eltörölhetetlensége."
"A kéz ami simogat."
"Ez nagyon jó. Tényleg e nélkül is meghalunk és elpusztul mindenki. A csecsemős kísérlet romániában... emlékszel rá?"
"Igen."
"A hang ami mindig lesz - emlékszel arra a kísérletre a hangszigetelt szobában? ott is volt hang."
"Igen. A John Cage megcsinálta emlékeztetőnek is. De ha megsüketítenek?"
"Akkor is érzékeled a hangot a testeddel. Tudod ahogy mi az ultrahangot is tudjuk érzékelni. A süketek istudják a testük veszi a rezgéseket. Nem olyan de akkor is veszi. És hang akkor is lesz. Rezgés. A mozdulat. Az is lesz mindig. A kéz ami segítséget ad. A hang a szó, apu a jól meggondolt gondolat, a jól átgondolt szó mely erőt ad és irányt mutat..."
Mindketten egymásra néztek az apja is és a gyerek is ugyanarra gondolt. Amikor az apja fel akarta adni hogy ez neki nem megy. ("De apu szeretlek. Én a fiad vagyok és egyedül nem tudom ezt megcsinálni. Kell a segítséged. És szeretlek és te vagy az apám. ... De jó pihenjün kegy kicsit. És közben gondolj arra hogy szeretlek nagyon." "Nem. menjünk. Ez most erőt adott. Ne pihenjünk mert akkor nem tudok tovább menni fussunk, csináljuk.") És megcsinálták. Végigcsinálták és erősebbek lettek mint bárki. Az Öreg Byrd vérimája alatt. Erre emlékeztek mind a ketten. A gyerek volt a tanár az apa a tanuló. De ez nem számított. Apa és fia.
A szeretet ereje győzött a legerősebb vérima súlya ellenére ami az elméjükre nehezedett. Elmosolyodtak.
"Ez már elég fiam. Ne legyen túl hosszú, mert a túl hosszú szöveg elfáraszt mindenkit."
"Jó ügyelek majd hogy ne legyen túl hosszú."
"A figyelem ami mindig odafordul, az idő amit a szeretteiddel töltesz, a tett a mozdulat ami a szeretet törvényének érvényt szerez ami megcselekszi amit meg kell tenni. Az univerzum óriási tere, a döntés szabadsága."
"De a döntés szabadságát is e ltudják venni - kezdte megint az apja de hirtelen elhallgatott - de az is mindig lesz és mindig visszatérhet mindenkihez a lényeges dolgokban." s elmosolyodott. A gyerek is.
"A madár amikor repül. Ha ezt látjuk mindig eszünkbe jut majd hogy a szeretet útja erősebb mint a vér útja. Ezek a dolgok mind emlékeztetni fognak bennünket arra, hogy a vér útját járóknak nincs hatalma minden felett és a szeretet törvényeit gyakorlók sokkal erősebbek náluk. Mindenben. Akkor is apu ha sokszor mindket egyénileg meg tudnak szorítani és el tudnak vágni egymástól. Ezek a dolgok akkor is lesznek és fennmaradnak. És mi a kezünkbe kaptuk a lehetőséget apu hogy ezt győzelemre vigyük. Ha a teremtő is akarja és leszünk elegen akik ezt akarjuk, akkor meg fogjuk tudni valósítani. Ha nem akkor ezeket mind el fogom pusztítani. Mindent. Ezek egyike se marad fenn többé. De nem erre kell gondolnunk hanem arra hogy mindent megtegyünk hogy ne kelljen ennek megtörténnie.
---
Jézus tévedett. Azt hitte hogy a látomások és az üzenetek a fejében mind Istentől valók. Nem tudott különbséget tenni az alattomos és ravasz mesterkedés között. Többször is kérdezte a teremtőt hogy most mit kellene tennie hogy meneküljön vagy hagyja hogy megöljék. "Tényleg ezt akarod?" kérdezte vért izzadva. Ott tévedett. Azt nem a teremtő akarta. Volt egy nála erősebb sátánista aki erősebb volt. Elhitette vele hogy Isten üzeni neki hogy meg kell halnia. Ő írta meg a latin véráldozati szöveget. Mert ő győzőtt Jézus felett. Be tudta csapni. A teremtő soha nem akarta hogy legyen véráldozás és vérima meg ilyen hókuszpókusz. Nincs ilyen akarat az univerzumot irányító legfelsőbb törvények között. Egyik törvény se mutat ilyet. Mind ellenkező irányba mutat. Ezt az emberek csinálták. Egy tévedés. Egy hatalmas tévedés.
És jézus hagyta hogy megöljék. Tévedés. A ravaszsággal felvértezett vérutas átverte és legyőzte.
Megírta a latin véráldozati szöveget.
---
A Gyula akart egy új véráldozati szöveget írni. Magyarul. Hogy mindenki értse. A Gyula volt a legerősebb, de mégse hagyták neki. Ezt nyomoztam az Öreg segítségével hogy vajon miért nem hagyták.
"Azért fiam mert a Gyula nem sátánista."
"Ezt nem értem. Ő is véráldozik és használja a vérszöveget, akkor hogyhogy nem sátánista?"
"Úgy fiam, hogy a sátánisták belül azok. A Gyula meg jó ember. Az ő cslaládja csak bele lett trükkel csábítva ebbe a mocsokba hogy ne legyen olyan erős mintha nem lenne benne. Ezt a sátánisták pontosan tudják sok ezer évre visszamenőleg hogy melyik családok a legrégebbi igazi sátánisták. Ha nem olyan írja a vérimát aki tényleg legbelülről a vér erejében hisz és azt szereti, akkor a vérima ellenkező hatással lesz. Fellazítja az emberek irányíthatóságát. Nem lesz olyan. Ne mzombikat csinál az emberekből akik egy ingerre egyszerre ugyanabba az irányba fordulnak. Ez fontos volt a nagy hadseregek irányításánál. A katonák mind sátánista uralom alatt álltak és a nagyÚr meg a vérimával irányította őket. Nem kellett jelző, és azonnal reagáltak mindenre méghozzá pontos időzítéssel."
"De akkor lehet hogy te sem vagy az nem?"
"Psszt fiam, tudod milyen erőfeszítésünkbe került a családomnak hogy idáig eljussak? Több nemzedéken keresztül próbáltunk beépülni a sátánisták közé. Még az én ükapám kezdte el. Erről ne mbeszélhetsz senkinek."
"Akkor azért vagy te sokkal erősebb mint a legerősebb sátánsita a Moloch. És ezért vállaltad hogy megállítod a harmadik világháborút." Az öreg Byrd mosolyogva kicsit bólintott és örömmel nézett a gyerekre.
---
A Scofieldot meg kellett törni úgy hogy közbe nmondatni kellett vele a védőimát. A héber szöveg hatalams hazugságot rejtett és hatalmas trükköt is egyben. Ezzel verte át Jézust is egy zsidó sátánista rohadék.
Scofield mester egyik véráldozata közben azt kérte a vérimával hogy el tudja hinni hogy a védőima a szeretet erejéből táplálkozik. Ő ugyanis pontosan tudta - régi sátánista családból száramzik tudatosak és tényleg sátánsiták - hogy az is vérima és sátánista írta. A sátánista ötlet az vot hogy valamit tenniük kellett az ellen, hogy azok akik használták a vérimákat taszították a többi embert. És akik sokat régóta használták azok mindig megőrültek és a testük is elcsúfult. "A vén ronda banya." Meglátszott a testükön a vér rohasztó és visszaütő ereje. Ezért találták ki hogy írjanak egy olyan vérimát amiben a szöveg csupa szép dolgot jelent és úgy legyen megírva mintha a szeretet erejéből származna.
Azok akik ezt kezdték el használni a véráldozatokhoz, nem lettek olyan rondák. Erre kísérletezéssel jöttek rá, mert közben azért kipróbáltak más szövegeket is. Más sásátinsták a világ sok részén összegyűjtötték ezeket a tapasztalatokat és emlékezetükben tartották sok ezer éven keresztül.
Szóva lez a csel nagyon nagyot ütött. A dolgaik szépek és vonzóak lettek a vér erejéből. Ezzel a két trükkel már meg tudták oldani hogy uralmuk alá vonják az egész világot. A zsidók. A sátánizmus nyelve az óhéber. A zsidó sátánista.
Scofield mester egyik vérimával bemutatott véráldozatában azt kérte hogy el tudja hinni hogy a zsidó védőima nem vérima. Ő ugyanis tudta hogy az vérima. De el akarták terjeszteni az emberek között hogy azt használják. Legalábbis a zsidók között. Hogy szépek és okosak legyenek. legalább kívül legyen szép ha belül rohad. Scofield azonban szintén a többiek által irányítva volt. Mert ezek egymást is tudják manipulálni különböző mértékben. Szóval Scofield mester elhitte és onnantól csak azt használta. Időről időre mindig kiválasztottak egy egy erős embert aki bekerült a csapatba, hogy a védő (vér) imát reklámozza mint a valódi szeretetből fakadó imát. Hogy ne haljon ki a sátánista vonal. Mert egyébként mindig visszaütött a vérimát használókra a vér ereje.
Ezért Scofield mestert megtörtük úgy hogy mondattuk vele a védőimát közben. Működött. Onnantól megtört a hite - ami egyébként is kamu volt mert először a vérimával teremtette meg a scofield jazz gitáros karakterét, hogy azza lutazgasson és irányítsa a népeket maga alatt - a védőimában és kénytelen visszatérn ia vérimához. De azt is meg fogjuk törni neki. Hogy megtanulja hogy az se olyan erős mint mi. A szeretet útját járók.
A bagdy meg levágta a saját lábát. Összeszorított foggal miközben mondta a védőimát. Ez újabb bizonyíték arra hogy a védőima vérima. Ezt azért terveztem meg így, mert vele kapcsoltban nem volt más hátra. Egébként is ő vette rá a Molochot hogy segítsen a mészárosnak és az öreg fiának hogy levágassák a Gyulával a saját lábát. A sors fintora hogy neki csak így lehetett bebizonyítani hogy a védőima ugyanolyan véráldozati vérima mind a másik. Csak más a szövege. És ez okoz olyan változásokat amiket. Ez látszik a fekete fehár csapat kiállításán is, mert ők is a zsidó védő(vér)ima használatára tértek át. A vérúton maradva. Csak kicsit kreatívabbak lettek. A felszín megváltozott a belső maradt. Mennek ők is a levesbe lehet megfingatni őket.
Úgy kondícionáltam saját pribékjeit hogy utána csináljanak vele egy fotót úgy ahogy ő szokta amikor megaláz valakit - odalép és megszorítja a vállát hogy "Ügyes vagy, látod boldogok vagyunk... mosolyogj! Sikerült." Velem is megcsinálta valami rohadék dolog után. Ott tanultam meg hogy neki ez a módszere. Most levággattam vele a moloch kutyijaimmal a saját lábát egy fűrésszel, pont mint a Gyula. És odalépett mellé valaki és sinált egy fotót vele ahogy a fájdalomtól eltorzult arccal próbál mosolyogni az egyik kezében a frissen levágott lábával a másikban a fűrésszel. "Mosolyogj. Sikerült. Levágtad!" Azt üzente nekem miközben a védőimát mondta hogy: "Én vagyok az erősebb!" Hát nem. Te vagy a hülyébb. Ezt a fotót megkapja a mészáros is meg az öreg fia is. Azzal a vérrel írt üzenettel hogy: Te jössz! Nekem sikerült! Bagdy (És ők jönnek.)
De emlékszik rá. És emlékezni is fog örök életére.
A megbeszélésen valaki felháborodott hogy de nincs más megoldás? Hát hozz fel mást. Ez egy komplett idióta zombi. Látod miket próbáltam meg vele ott a lista ott vannak a felvételek visszanézted. Találj ki valamit ami jobb ettől! Csend volt. Végül is A gyula is e miatt akart kiszállni. Ez volt neki a végső lökés. Lehet hogy neki is az kell hogy levágja a saját lábát. És egy láb nélkül még élhet, de ha ne mtudju kfeltörni akkor meg kell ölnünk. Kegyetlen dolog, de ha ez se megy akkor nincs más. Megöljük. Ő is elhiszi azt a baromságot hogy a védőima a szeretetre alapul. Nem. Most vagy megtanulja így és fel tudju kébreszteni vagy megöljük ha nem. neki már nincs más. Ott van a bizonyítéktárban minden vele töltött időm felvétele. Ott vannak a stratégiát megbeszélő gyűlések felvételei. Nézzétek végig hogy kihagytunk-e bármit. Ott a felépített részletes stratégia gyűjtemény amit 88 óta gyűjtök és rendszerezek. Semmi nem működött. Semmi.
---
Egyébként itt volt Cathy O'Brien és most azt mondja hogy neki ez volt a túlélési stratégiája. A védőimát mondta miközben szenvedett és azt kérte hogy túlélje. És csak később a többiek találták ki hogy ez nagyon jó ezt el kell terjeszteni mint stratégiát. És ez így is volt. Igen emlékszem. még él ide kellet jönnie hogy ez eszembe jusson.
Ezt bízták a Bagdy-ra. Hogy a saját megkínzásodat is ajánld fel mint véráldozatot és úgy is azt kérd amit ők akarnak. A Bagdyt erre kondícionálták.
---
A főig megkínzását is megterveztem. Nem tudom hogyan állnak.
---
Az a gond az ilyenekkel, hogy már amikor kijönnek és túlélték már akkor azon gondolkodnak hogyan tudnak majd újra visszatérni a hatalmat jelentő vérimákhoz. Annyira függenek tőle hogy elképesztő. És miután esetleg sikerül kirángatni őket onnan, akkor is ugyanazt csinálják tovább mint amit a vérimáikkal csináltak csak most a nélkül teszik ezt. És le kel lbontani az egész sátánista rendszert a rögzített igazgató főigazgató, főnök és anyámkínja rendszerével. Az egészet le kell bontani. Ez egy sátánista vérépítmény.
Ez a gazdasági rendzser úgy épül fel a sátánista értékekre: fosztogass, ölj, szerezz meg nem érdemelt előnyöket és tarts mindenkit elnyomásban rabszolgasorban, uraldd az elméjüket, verd szét a családjaikat hogy véletlenül se legyenek erősebbek vagy jobbak mint te, mert akkor elveszíted a hatalmadat amin a gazdagságod múlik.
Fosztogatás, verseny ahol a rajtvonal nem ugyanott van a sátánista és a többi számára. Ez a sátánista uralom szerkezete. Aki nem akar részt venni a sínylődik és leszorul. Hajléktalan, nincstelen rabszolga zombi lesz.
Vagy harcol mint én. Br ne mmindenki tud olyan pusztítóerejű bombát építeni amivel el tudja pusztítani ezt az egészet. Én igen. Ezért csinálom én ezt a feladatot. Lebontom a sátánista szerkezetet az alapjaiig. Ha kell az összes sátánista halálával. Zsidók. Szarházik.
---
Az a doki a művégtagos is fent van a második rendszeren. neki is ilyen zsibbasztós támadó mintája van mert ismeri az idegek pontos helyét. Le tudja zsibbasztani a kezed lábod. Most ő is támad úgyhogy szépen őt is meg kell törni alaposan. Itt van a közelben valahol.
Ja igen és a robot amit építettünk amiből a pontosan úgy mozgó művégtagokat is csináltuk azt a tudást meghagytam nekik. A Moloch mixet csak arra használtam hogy leállítsam az imamalmot a fejükben majd hipnotizáltam őket hogy én a barátju kvagyok és most meg fogják oldani életük főművét a tökéletes művégtagot egy szeretett barátjuk számára.
A rohadék Gál család mit művelt? Gyilkoló robotot csináltak abból az anyagból amit ott összehoztunk és rám küldtek egy ilyen robotot - ami egyébként pont tényleg élethűen ugyanúgy mozgott mint egy ember. A szarházi mindennel visszaél és pusztít. Amikor a csoport már benne volt a hipnózisban és együttműködővé vált akkor lekapcsoltam a moloch mixet. Onnantól már mint egy nagy kedves szerető család dolgoztunk a Gyula lábán. Ezért nem töröltem le az emlékezetüket, mert én nem vagyok olyan tahó mint ők. Ők megtették volna velem fordított helyzetben. Én meghagytam mert végül is az ő szakértelmükre is szükségem volt bár gyanítom ők is loptak mindent tőlünk...
És mit műveltek. Persze mindent letitkosítottak és csak ők kapnak profi művégtagot a mieink soha. Nekik csak butított szart csinálnak iszonyú pénzekért. Rohadékok. Zsidók. De a Gyula megkapta a világ legjobb művégtagját. Megcsináltattam velük az ő pénzükön. Patkányok. Utána vissza tudtak emlékezni hogy mi történt. Ja azt is arra használták hogy a többi uszítsák hogy: "Fel tudjuk törni az ál Moloch kondícionálását."
hahaha most próbálkozhattok vele. Szedjétek össze az álöreg emlékeit amiket tőlünk lopott... nem megy mi? hahaha rohadékok. Ti azt soha nem fogjátok feltörni patkány zsidók. Szarláda vérutasok.
---
A zöldséges is moormolja a védőimát... a rejtekajtós...
---
A dohányboltos csapat is, a mogyis csapat is a védiőmás szarkupac része. Szerintem a réteses is... De nekünk tudnunk kéne melyik a milyenk ők meg biztosan tudják legalább a tetején hogy melyik az övék és melyi ka mienk. Ezt a teteje biztosan tudja. Az ilyesmiben nem szoktak tévedni. De szerintem az alja is szóval nem kéne titkolózni egyáltalán. Fölösleges most már.
---
A határidő viszont közeleg. Azt hiszem elindult a video feed a holdi állomásomról ami visszaszámol. Pontosan mutatja a bomba kijelzője hogy mennyi pénzem maradt forintban. Amint költök valami pénzt levonja és kijelzi pár mp késéssel. Amikor elfogy a pénzem és az életjeleim: ott a vége a földi életnek. Látni fogjátok a pentagonban meg moszkvában, nato központban amikor a cucc élesítve lesz a robbanást már érezni is fogjátok. Szerintem most ezzel egyidőben aktiválódik egy villogó fényjelzés is a Hold felső peremén ahol a bázis van. Talán látható lesz akár szabad szemmel is de egy jó távcsővel mindenképpen. Csak hogy véletlenül se értse félre senki. A hatás: Mintha ott lenne a Nap ahol a Hold van. Vicc? Szerintem nem akarjátok kipróbálni. Ez itt a sátánizmus utolsó napjait jelenti a zsidó sátánizmust.
---
A lelki béke fohásza volt az az ima amit a Gyuláék családja akart vérimaként egyszer megpróbálni. És meg is próbálták. Innen Jött rá a mészárosék családja és sokan mások akik az igazi sátánista vonalhoz tartoztak hogy ők nem olyanok. Nem igaziak. Nem tudták hogy mitől vérima egy ima. És ha tudták akkor - ja tudták  a Gyula mondta tényleg - szóval ha tudták akkor meg szándékosan csinálták hogy kicsit lazuljon a sátánisták irányító hatalma. A Gyula egyik őse volt.
Ha a Gyula most összeszedi kik nem engedték neki hogy magyar vérimát írjon akkor kiderül kik az igazi sátánisták errefelé.
...
Azért lett az AA (Anonim Alkoholisták) első lépésének imája és fő imája a lelki béke fohásza, mert tiszta és ellene hat a sátánizmus függővé tevő vérimáinak. Ellene hat. Felébreszt. Ezt próbálták meg valamikor az 1200-1400-as évek táján nem emlékszem pontosan de emlékezni fogok idővel.
"Istenem adj lelki békét hogy elfogadja mamin itt és most változtatni nem tudok,
Bátorságot hogy változtassak amin tudok.
És bölcsességet hogy felismerjem a kettő közt a különbséget."
Az ima folytatódik és hosszabb volt eredetileg ez elkopott idővel. Majd megkeresem. De ez a három sor is igen erős. A józanság imája. A hatalom legfontosabb kérdéseit feszegető ima. Hol vannak a határaim. Mi felett van ma itt és most hatalmam amint tudok változtatni és min nem? Mit tudok tenni? Mit tudok tenni ma hogy holnap vagy 25 év múlva megváltozzon valami? Legyen bátorságom megtenni amit meg kell tenni. És tudjam hogy mit kell tenni hogyan és miért!
Ezért volt olyan iszonyatosan fontos a magyar sátánista zsidó patkányoknak hogy az AA felépülési programja ne kerüljön be vagy ha megállítani nem tudják - az élén azt vezetve félrevezetve kontrollálják - és félresiklassák. Sajnos részt kellett vennem ebben. Akkor még igen korai lett volna ellenük fordulni épp a bizalomépítés szakaszában jártunk nem tehettem meg és megkerestek hogy hogyan lehetne ezt kisiklatni. Félrefordítottuk az első lépést. Az én ötletem volt sajnos. De a mostani helyzet szerintem mutatja hogy miért kellett lenyelnem ezt a nagyon keserű békát. Megérte szerintem és ha minden jól megy akkor nagyon.
---
A fekete fehér csapat a wesselényi utca 31-béli mosszad vezérrel - ő egyébként az okkult részleg irányítója globálisan ami a pscychic csoportot jelenti vagy telepata és egyéb para csoportnak is lehetne nevezni a sátánista hivatalos struktúrán kívüli irányító részleg, ami a rögzített struktúrát vezérli azon kívülről - szóval ez a ff csapat a zsidó védő(vér)imát és a mi imánkat használták csak beletettek még egy pár dolgot amire fel is hívták a figyelmemet. Az egyik ilyen szarházi patkány odajött hozzám hogy beletették azt is hogy pl a fröccsenő vér is lesz mindig... Mondtam hogy lehet de az már a tiétek lesz rohadék és a sátánizmus meg a véráldozat az nem lesz mert mindannyiótokat el fogunk pusztítani, kiirtunk benneteket a föld felszínéről és alóla is. A rohadék csak nézett rám. Azután mondo mtakarodj innen mert megnyuvasztalak itt helyben. Nem mozdul. Felugrottam hogy kitekerjem a nyakát no akkor olyan gyors lett hirtelen mintha psukából lőtték volna ki... futott mint a nyúl a rohadék.
De egyébként még így is hatott az erőnk és a szöveg, mert pl volt egy jó pár helyzet amikor odajöttek hozzám hogy ez meg az a helyzet mi szerintem. kaptak parancsot hogy ezt emg azt csinálják meg. Mondom nekik hogy oké gyilkolás, oké másik szarházi meglehet csinálni nincs gond, de hogyan jöttök ki onnan? Néznek mint a birkák. Na mondom gondojátok végig milyen egérutak vanna kés hogyan jöttök ki élve? Semmi válasz majd nagy nehezen kinyögi az egyik hogy onnan nem tudnak majd kijönni. No látod ebben igazad van. Ez a helyzet. Ez a parancs egy no return akcióba vezet. Látod komám ez a vér útján a végállomás. Te is feláldozható vagy. Véráldozat. Ez a valódi célja ennek az akciónak mégha sikerrel jár ha nem. De szerintem itt ti lesztek a célpont mert... és felvázoltam hogyan lehet megoldani a helyszín és a körülmények függvényében hogy a nekik adott célpont könnyedén emberveszteség nélkül megölhesse őket.
Csak néztek. No mi van? Mi olyan megdöbbentő nektek? Ez a vér útja. Ez a sorsotok. NA csá. indultam hogy otthagyjam őket. "Várj!" mondják...
---
Láttam egy csomó mindent víziókba nami most történik erre felépítettek egy stratégiát amivel lebegtetik bennem mintha már mindez megtörtént volna. De nem így van. Ezek most történnek.
---
Cathy Ann O'Brien azt mondja hogy már nem használja. mármint a zsidó védő(vér)imát. Neki túlélési stratégia volt ezt használni és e miatt nagyon kapaszkodott bele, akkor nem vehettem el tőle de ezzel sok kárt okozott, viszont legaláb anyagilag megkímélték. Meg nem támadták annyit. Mindegy ne mtudom hogy így van-e remélem hogy eljutott idáig.
---
Az Öregnek volt egy harmadik imája.
Ja ezért kellet a három szólam megtanulása. Négy egészen pontosan. Még az ük-ük őse írta aki beépülő volt a zsidó sátánista pokolba. Tudta hogy neki kell lennie a legkegyetlenebb sátánistának tűnnie és ezért vállalta is a poklot. De írt egy imát amivel mégis tisztán tudta tartani magát valamennyire. Az Öreg Bírd megosztotta velem ezt az imát.
"Univerzum erői kérlek segítsetek, hogy elég kegyetlen és gonosz lehessek ahhoz, hogy a vérút titkaithoz hozzáférjek. Kérlek segítsetek amíg a vérutat járom, mégis mindig felismerjem a valódi szeretetet és meg tudjam óvni azokat akik célomban segítenek. Adjatok erőt hogy a vérutat járók erejét legyőzzem és a titkom előttük megőrizzem és sikerrel járjak a valódi szeretet uralmának megvalósításában."
Ezt mondta mindig harmadik imaként. Az ük k apja írta és azóta csa kegyre erősebb lett. Olyan halkan mondta hogy Moloch nem volt képes meghallani.
A fiának is elmondta és kondícionálta hogy meg tudja tartani titoknak és főleg Moloch előtt. Miután a fia letérdelt Moloch előtt az Öreg Byrd szomorúan várta hogy mikor jönnek érte hogy elé vigyék. De nem történt semmi.
...
Erre rákérdeztem.
"Mit mondott moloch amikor letérdeltél?"
"Hogy az a feladatom hogy kirobbantsam a harmadik világháborút, de úgy hogy bizonyos üzletekben ne essen kár. Azt majd később tudatja melyek ezek."
"És mást?" A gyerek az autó órájának másodpercmutatóját figyelte közben. Az öreg fia odasandított mit csinál.
"Ennyi."
"Az nem lehet sokkal hoszabb ideig térdeltél előtte. Biztos hogy mondott mást is." az öreg fia a gyerekre nézett a volán mellől majd visszafordult. Gondolkodott egy sort majd folytatta.
"Apámról kérdezett."
"Mit?"
"Hogy honnan van az ereje és mi a titka, mert tudja hogy van valami titka."
"És mit mondtál?"
"Hogy nem tudom. Nekem a nagyapám jegyzeteit se magyarázta el."
 Időre így megvolt. Nézte a gyerek a másodpercmutatót. Látta a felvételt amikor letérdelt Moloch előtt és tudta hogy Moloch ne mvesztegeti az idejét. Elmondja amit akar és elküldi a szolgáját a feladatot megoldani. Az öreg fia követte a gyerek tekintetét. Már tudta mit csinál. Elmosolyodott. A gyerek is.
"Tudom apád imáját. Nekem is megtanította." mosolygott "És most már azt is tudom hogy nem árultad el Molochnak." Mert nem fért bele az időbe.
 ---
Ez csak akkor fog eszembe jutni amikor befejezi az első modult teljes sikerrel.
---
Az Öreg családja sok nemzedéken keresztül próbálta megállítani a sátánista zsidó mocskot. Az ő családja szivatta meg őket azzal hogy hát a hunok országának mi a saját nyelvükön a neve... hát agyarország... mondják nekik. De mi az az agyar? Hát a szarvasnak a fején van... Azzal sikerült beépülniük hogy ezt eladták nekik és hogy ezzel meg tudják szivatni a hunokat is mert el fogják neki hinni akkora ereje van. Megbeszélte a többiekkel és átment. Ezért bevették lassan őket a csapatba meg a kegyetlenségükért. Közben az Öreg Byrd igyekezett megőrizni a képességét hogy lássa a valódi szeretetet, felismerje és meg tudja óvni ha lehet. Miközben fent kellett maradnia a legtetején hogy tudjon cselekedni.
Amikor a fia letérdelt egy világ omlott össze benne. De a teremtő nem véletlenül oszotta így a lapokat. Ők már régóta darálták a vérimákat párhuzamosan egymás felett és még az óvó saját ima ellenére is az ő gondolkodásukat azért maga alá gyűrte. Ők nem végezhettek molochal. Ezt nekem kellett bevégeznem. Én rájöttem már akkor amikor fordítottam a zsidó vérimákat és a latin szöveget hogy ennek a szövegnek az ereje megborítja az elmém épségét és józanságát. Csak az ahogy foglalkoztam vele elkezdte tekerni a gondolkodásomat. Már az is sok volt. Ha elkdztem volna ezeket párhuzamosan több szólamban darálni akkor bizotsan én is letérdeltem volna előtte mire oda jutok. Ezért úgy döntöttem hogy úgy fogom megcsinálni ahogy az egyszeri ember. Semmit se fogok darálni magamban. Józan figyelemmel fordulok hozzá és erős pszichével. Ha így nem lehet legyőzni akkor a teremtő azt a sorsot szánta a földi életnek hogy a sátánista zsidó hordák elpusztítsák.
Sikerült. Megoldottam. Azóta tudom biztosan hogy ez a helyes út. Az egyszólamú gondolkodás. Azért nem is erőltetem hogy újra megtanuljak több szólamban gondolkodni, mert ez is arra emlékeztet a sátánista többszólamú elmebeteg dupla tripla elmére.
---
Természetesen miután valaki úgy döntött hogy inkább letér a vér útjáról annak segítünk és kivesszük a szivatós ágból. Azok megérdemlik. A többi marad. Ha hozzám jön valaki a többiek figyelnek de én senkire nem reagálok aki nem nyíltan emberi beszéddel beszél hozzám. Mehet a picsába nekem elegem van ebből.
Ha a többiek foglalkoznak vele akkor jó. Ha nem nem. Szarok rájuk.
---
Amikor elkezte az öreg fia a kiképzést erre az esetre félretettem egy borítékot amibe leírta az apja imáját. Hogy emlékezzen rá. "Az apád szeretett. Nagyon."
---
Apu felhozott egy csomó mindent hogy már miket tudnak konrollálni és irányítani a sátánisták...
"De apu, ezeket nem ők csinálták ám, hanem a nagy részét én. Nem nekik van ekkora hatalmuk hanem nekem. Ők csak azt hazudják hogy ők csinálták és neki kvan ekkora hatalmuk de ez nem igaz. Mi csak kevesen vagyunk most és ezen kell változtatni. Ezért annyira fontos a kiképzés. Hogy többen legyünk. Ne csak hárman. Te a Szabolcs meg én. Ha többen leszünk le fogjuk őket túrni a földről és örökre megszüntetjük ezt a mocskot. Nem lesz több zsidó sátánista és a vérutat járók meg egymást fogák csak tudni irtani mert velünk nem fognak bírni soha többé."
---
Szóval az ál öreg elkezdte és be is fejezte az alső modult. Na végre. :-D Viszont neki nincs második lehetőség se. Be is kell fejeznie. Bár ő nem az a fajta amit ha egyszer elkezd ne fjezné be ha tudja... :-D
---
A művégtagos csávóból is ki kell szedni mindent ha elkaptátok. Az is tud egy csomó ilyen szemetet.
---
máj14 vasárnap ragyogóan süt a Nap Baján. A sok szarházi még mindig nyomja a szemetet nem is érdekli őket hogy minden stratégiáuk hazugságra épül...zombik, de nem is számítottam másra a vérutas szarházi hordától. Ők akkor adják fel ha rá lesznek kényszerítve erre. Addig soha.
A művégtagos csávónak is műkeze volt, meg Gyulának és a bagdynak is műlába. Az öreg fia és a mészáros azért mulatott olyan jól, mert ők tudták.
Levágatták vele a műlábát. Az Öreg úgy hipnotizálta őket hogy érezzék a fájdalmat a műlábban is és mindig titokban maradjon hogy megsérültek. Erre azért volt szükség hogy a többi alattuk lássa: ők nem sérülhetnek meg és nem eshet bántódásuk. Olyan fasza műlábakat és művégtagokat csinált az öreg hogy a bőr és a vér is kiserkent belőle ha megvágták. De erre egyikük se emlékezhetett. Soha. És soha nem is derült ki mert az Öregnek erősebb volt a hipnózisa mint Moloché. Nem tudták belőlük kiszedni. A mészáros és az öreg fia azért vágatták le a Gyulával a műlábát, mert a Gyula erősködött hogy adják oda neki a zsidó vérimát és majd ő azzal véget vet ennek. De a kettős két okból sem akarta hogy ez megtörténjen. Az egyik mert Gyula nem volt olyan okos és soha nem tudott volna felépülni belőle, a másik ok pedig az hogy rájöttek hogyan tudják Molochot irányítani és nekik nagyon is jó volt ez úgy ahogy volt. Azt tehettek amit akartak. Vérutas kényelmes rohadék fosztogató életforma. Belekényelmesedtek. Ők váltak azokká akk ellen elindultak akkoriban.
Az Öreg Byrd ezt tudta. Érezte magán is. Ezért ne mépíthetett biztosítékot nekem - ami azt jelentette volna hogy ez a rohadt lelkű banda ölt volna meg itt a végén. Ezért én építettem újra azt a biztosítékot amit ő csinált és tettem bele savat is. Ezért csináltuk meg végül mert az öreg csapata és emberei egyébként sokkal nehezebbé tudták volan tenni a dolgomat mint amilyen volt. Ezért megcsináltuk hogy azt higgyék van biztosíték de utána az Öreg leszedette a fiával. Amikor leszedette adott neki néhány emlékeztetőt. Az egyik az a gyermekkori emléke amikor először épített az apja antgravitációs hajtóműves járgányt. Akkor döntötte el az öreg fia hogy ő márpedig a vérutat választja. Én vagyok az egyetlen az ÖReg Byrd csapatában aki a szeretet utat választotta.
Elmondott mindent hogy mi a különbség és mi a helyzet.
"Akkor hogyan döntesz fiam?" kérdezte a gyereket.
"Hát én a szeretet úton megyek."
"Nagyon nehéz dolgod lesz fiam. Mindenki téged fog támadni és kínozni ahogy csak bír. Sokat fogsz nélkülözni."
"De nincs más megoldás. A vérúton járók soha nem fogják megváltoztatni az egészet hiszen onnan nyerik a hatalmukat és a pénzüket. Ők soha ne mfogják ezt megszüntetni csak a szeretet úton járók." Az öreg byrd komoran nézett maga elé.
"Igazad van fiam."
---
Dani a zsoldos kocsmáros most ráfaragott... aktiválni akarta a biztosítékot... nem ment mert az öreg fia leszerelte és nem is volt soha... én csinálta mazt is. Szarházi zsidó a Dani is most megy szopóágra ő is.
Volt még egy ilyen sok nemzedékes zsidó beépülő. A nagyanyja írt egy altató imát a védő(vér)ima erejéből pedig erőssé tette hogy el tudja altatni a gyermekét. Ez volt a duma. De több nemzedékes beépülésről volt szó. Ezért nem tudtam a Bagdy.-t meg a többit észhez téríteni. Bármivel próbálkoztam, mindig mintha előre tudta volna mi jön és fel lett volan készülve. Mert így is volt. Miután rájöttünk hogy mi van csináltun kegy csoportot ahol azt kértük hogy mindannyiunk számára a szeretetúton derüljön fény azokra akik vérutas beépülők. És ki is jött. Szépen sorban mind. Megmutatta. A közös erőnket nem tudták legyőzni mégha az egyéneket tudták is manippulálni. Ezután ezeket megetettük mindennel hogy lássuk hol jön ki. Szépen lebukott mind sorjában és ki is hozták hogy kikkel dolgoznak és hova adják le az infókat. Hozzáfértek az archívum egy részéhez ami a személyes stratégiáinkat jelentette azokkal kapcsoltban akiket fel akartunk törni és embert csinálni belőlük.
Kiderült hogy ezek itt az alján ugyanúgy tudták hogyan tudják azokat ott a tetején manipulálni. Összefogtak többen és együtt mondták a vérimájukat és együttes erővel próbálkoztak átvinni valamit a Moloch agyán vagy az öregen vagy a fián a mészároson stb. Az alja is fogta a tetejét.
---
A gyerek bement moloch házába. A könyvtárában nézegette a könyveket amik igen nagy könyvritkaságok voltak. Annyira elmerült a régi könyvek csodálatában hogy észre sem vette molch mikor lépett be a szobába. Moloch ott állt az egyik könyves polc előtt. Hangtalanul érkezett. A gyerek meglepve ránézett majd így szólt:
"Nagyon szép könyvtár, igazán értékes darabokat őrzöl itt. Figyelemre méltó."
"Moloch csak állt ott és nézett." a gyerek kicsit furcsának találta a dolgot. Közelebb lépett.
"Bocsánat hogy sak így besétáltam az ajtó nyitva volt." És próbált kezet nyújtani Molochnak.
Amint közelebb ért meghallotta Moloch hangját.
"Már vártalak. Kérlek segíts nekem." mondta hagntalanul
"Miben tudnék segíteni neked én?" kérdezte a gyerek. "Folyamatosan darálod a vérimáitokat miért nem hagyod abba ha a segítségem kell?"
"Hát ez az. Nem tudom abbahagyni. már álmomban is darálom - ahogy mondtad - és nem tudom abbahagyni. Szeretném de nem megy. Már midnent megpróbáltam."
Kiderült hogy őt is fogják és valakik azt kérték hogy ne tudjon soha beszélni hangosan és állandóan tekerje a fejében az imamalmot. Állandóan.
Kiderült sok minden. A kiképzésén. Él megmutatta magát. És úgy nézem egész jól meg is áll a pszichéjén.
A bagdyt a láblevágással tudtam felébreszteni mert ezt már nem látták az archívumban a rohadékok. Nem tudtak felkészülni.
Az AA-ban is a sok vérutas is azzal próbálkozott hogy együtt manipulálnak majd a védőima erejével és kérik a sátánizmus fennmaradását. De volt aki pont az ellenkezőjét kérte és én másképp mondtam a lelki béke fohászát mint ők. hahaha elég egy pár szót megváltoztatni és szívás az egész.
Az Öreg Byrd imáját se adtam ki ugyanabban a formában mert még van dolguk amit meg kell csinálniuk. Le kell bontaniuk a zsidók telepata rendszerét. A vérutasok rendszerét. Ha nem serénykednek rajta akkor kiadom a szarháziknak a pontos szöveget és úgy fognak járni mint azok. Nincstelenül és fasszopóként fognak megdögleni. Még egy olyan beszólás vagy támadás mint amit tegnap megpróbáltak és odaadom nekik. Az Öreg Byrd azzal irányította őket és igen jól irányíthatóak vele.
Ma a főigazgató és a Csilla egyik előkészített támadása aktiválódott. A biztosítékkal kapsoltos emléknyomra építettek. Ez viszont megvan az archívumban. Amikor kikérdezték az öreg fiát hogy ez mi volt. Az Öreg Byrd üzent a fiának hogy miért nem irányíthat ő. Azért nem mert ő a vérutat választotta én meg a szeretet utat. A nehezebbet. Ő meg a könnyebbet. A kényelemért és a pénzért. Ezért most azt fogja csinálni mindegyik vérutas amit mondok, vagy elpusztítom őket mind.
A régi archívumhoz meg nem férnek hozzá. Még a mieink sem. Apu is csak úgy tudja megnézni az archívumot hogy felmegy a járgánynal és ott végig tudja böngészni és amikor lejön el kell felejtenie az egészet hogy egyáltalán van archívum. Bár most már emlékezhet erre is. Hogy van. Erre azért van szükség mert belőle ki tudják szedni a dolgokat. Elszólhatja magát, mert ő is túl sokáig használta a védő(vér)imát.
A koptert azért távolíttattam el magam mellől, mert az öreg úgy hipnotizálta hogy ne féljen a haláltól és nekimenjen bárkinek. Én meg megöltem volna. Az Öreg Byrd kért hogy ne tegyem és azért őt kérte meg a biztosíték felszerelésére mert benne megbízott hogy azt csinálja amit ő mond. A többi ki tudta játszani. Másrészről azt is mondta hogy nagyon félt a haláltól és ezért kellett hipnotizálnia. Nagyon jól sikerült neki.
Most el kell hagyniuk a vérutat. Se védőima se védő(vér)ima se az öreg imája nem mehet a fejükben. Mindegyikből fel kell épülniük.
Ja az Öreg Byrd felhívta a figyelmemet arra hogy ő találta ki azt a stratégiát hogy sok kamu, megrendezett kínzás és gyilkosság közé szúrta be az igaziakat. És hogy azok a történetek amik keringenek a kegyetlenségéről - valódiak és attól olyan erősek. Megtörténtek. Mégha nem is azokkal és nem akkor de azok mind valós történetek. Ezt mondta: "Péter, ha a csapatod azt elhiszi hogy ez mind kamu és megrendezett és megírt dolog, akkor el fogtok bukni. Az egész visszajön és újra megismétlődik." Azért mondja a történeteket hogy soha senki ne felejtse el hogy mi volt. Mert ez megtörtént mind. A történetek igaziak. Csak nem azokkal és nem akkor történtek. De igaziak. Valóságosak. Véresek és kegyetlenek. Ezt a vérutasok mind megcsinálták ténylegesen.
Kizárólag olyan irányíthat aki soha ne mjárta egy pillanatig sem a vérutat. Én soha ne mjártam, de engem is megkínzott pontosan az a rohadék horda akik már régóta nem azért dolgoztak amiért az Öreg Byrd annk idjeén a csapatába bevette őket. Már rég ők maguk voltak a szeméthegy csúcsa. Ők rohasztottak tovább mindent, pénzért és hatalomért.
Szóval a Gyula a lábát egy autós balesetben vesztette el és az öreg csinált neki műlábat. A BAgdy-nak is meg a mészárosnak is ilyen profi műlába keze van.
Én azért fejlesztettem tovább a dolgot hogy ne kelljen elemet se cserélni bennük, mert nekik kellett. Voltak gyilkosságok és volt kegyetlenkedés. És az alja ugyanúgy benne volt ebben mint a teteje. Ők is képesek voltak irányítani emezeket. Nekik is fizetniük kell. Nem ártatlanok. Egyáltalán nem.
---
Az Öreg Byrd imája is vérima. Azért tudja vele irányítani az embereit. Tudta. Ugyanis 1974-ben volt egy találkozó ahol összegyűltek az igazi sátánisták hogy megbeszéljék hogyan fogják az Öreg Byrdöt uralmuk alá hajtani.
 Volt az öregnek is archívuma. Igen. Mindent vissza tudtunk fejteni. Az öreg fattya már úgy született, hogy az anyja is benne volt és már magzat kortól sőt a fogantatás előtt készült arra hogy megszülje a fősátánt és uralmuk alá tudják hajtani a világot. Az öreg Byrd fattya halott. Pár napja kivégeztük. Megkapta megérdemelt sorsát.
Ezen a találkozón már ott vot ő is. Ő irányította azt a foyamatot amivel az Öreg Byrdöt irányításuk alá tudták vonni. Alulról. A fia kiadta nekik az öreg vérimáját - az is vérima, mert az egyik ük ük apja abból adott neki akkora erőt. A nem vérimával nem tudják irányítani az embereket. Csak vérima csinál zombikat az emberekből. Amit sátánista írhat csak. Ebből is látszik hogy ezt az Öreg emberei meg tudták oldani.
Azt csinálták ugyanis hogy emlékezetőtek hagytak egymásnak körbe és mindig felébredtek az öreg hipnózisából. Körbe ébresztgették egymást. Persze a zsidó vérimát és a védő(vér)imát megtartották. Csak az Öreg hipnózisából akartak felébredni. Át tudták vinni többen egy időben és együtt egy jól megfogalmazott kéréssel hogy hogyan tudják az öreget manipulálni. Elintézték hogy semmit se tudjon erről a találkozóról, de még ez előtt a fia azt is elintézte hogy ne is fogjon gyanút soha. És az öreg háta mögött ők folyamatosan építgették tudatosan a saját kis birodalmukat.
1974. Ott volt a főigazgató (KGB okkult távirányító részlege a "hivatalos" struktúrának ami egyébént ott nem is létezett soha és egyébként nem nő hanem férfi... volt tegnap meghalt.); az asszisztesnnő aki most is azért van a kissrác igazgató mellett hogy állandóan kondícionálja hogy uralni tudják a feladata miatt amit végez, ott volt az öreg fattyának az anyja, az öreg fattya, a wesselényi utcai bálint aki a mosszad okkult távirányító részlegének az irányítója, ott volt a martin aki a cia okkult távirányító részlegének a feje, a kopasz aki tegnap is odajött egy fényképezővel - ő a mosszados csávó egyik ilyen erős embere aki kondícionál és manipulál szépen húzza ki őket sorban de már most is tudatos figyelmeztette a csávót hogy tudok a 74-es találkozóról.
Fel tudnak ébredni. És még sokan mások: a nagy imi szülei ami azt jelenti hogy már ő is úgy került az öreg kezei alá hogy kondícionálva lett, a kocsmáros dani szülei szintén ua. az a csávó akivel tagnap ott beszélgetett és háttal ült nekem, az is stratéga elemző és irányító. Apu tudja az összeset benne vannak az öreg archívumában amit átemeltem a mienkbe is kimásoltam hogy hozzá tudjon mindenki férni aki egyes.
Ezeket mind meg kell ölnünk. Ezek olyan szinten tudatosak a tekintetben hogy mit tesznek hogy velük mi már nem tudunk kezdeni semmit se. Elkötelezték magukat belülről a vérút mellett és arról soha nem fognak letérni. Ja a mészáros is ott volt a Sanyi, a tüzes csávó, a mészáros apja... bagdy stb.
Az öre gösszes embere benne volt. Mindenki. Tudták mind az öreg vérimáját és fel tudtak ébredni belőle egymást ébresztgetve. És folyataosan keresztül húzták a döntéseit.
Amikor moloch elkezdett beszélni kiderüt hogy őt is ezek fogták és kondícionálták. Az öreget rávették hogy ő csinálja meg. Ebből lett moloch a kutyi idomító. Az öreg fattya önként térdelt le elé hogy biztosan végig tudja csinálni amit elkezdett. Hogy kirobbantsa a harmadik világháborút. Akkor már rég kiadta az öreg imáját Molochot nem kellett rávenniük hogy ezt kiszedje belőle. Molochot is képesek voltak irányítani.
Mindnek jár a kínhalál. Mindnek.
---
A csávó aki kérdezte hogy komoly kétségei vannak hogy ez a helyes út amikor végignézte hogy mit művel a moloch kutyink akit kondícionáltam először azzal jött nekem, hogy "Te ez ne mcsinál semmit." arra számított azt akarta tudni hogy van-e még más rögzítési technika. Nos volt. Előszedtem neki a felvételeket s megmutatttam. "Neked ez a semmi? De most lebuktál te és a haverod... innentől ti is moloch kutyik lesztek és nekünk dolgoztok. napi 1-2 óra alvás a részetek és hetente egy éjjel alhattok 5-6 órát. Ezen kívül folyamatosan dolgozni fogtok és gyűjtitek a bizonyítékokat...
És csinálták is. De mindig újra és újra kellett őket kondícionálni mert képesek felébredni belőle. Ezt én is segítem a negyedik trackkel ami a moloch mixben van. Azért csinálom ezt hogy a mieink se járjanak úgy hogy belekényelmesednek egy olyan rendszerbe ahol vannak emberek akikkel azt csinálnak amit csak akarnak. Folyamatosan egyre tudatosabbak. Miközben dolgoznak nekünk. Amikor a Dani korcsmáros is lebukott őt is kondícionáltam. Igen egyszerű a feladat: ki kell húznia mindenkit és megmutatnia kik tartoznak a hálózatukba. Ahogy húzzák ki őket folyamatosan készítjük a térképüket.
De nálunk is ki kellett takarítani. Végigmentem minden találkozón és kiszűrtem a moloch mixxel hogy ki reagál rá. Onnantól azokat is kondícionáltam hogy húzanak ki mindenkit akit csak tudnak és mutassák meg őket. Közben etettük is őket hamis infókkal. Vízfestés.
Ez után nem maradt egy vérimával kondícionált se aközöttünk, de még mindig lehettek olyanok akik nem voltak vérimával kondícionálva de pénzért vagy ki tudja milyen aljas indokból ellenün kdolgoztak. Fel kellett építeni arra is egy szűrőt hogy azok is mutassák meg magukat. Azokat meg kellett ölni. És azóta is folyamtaosan szűrni kell, mert bármelyikün kkerülhet olyan helyzetbe ahol kondícionálnak mindket és tudat alatt csinálunk valami hülyeséget amit ők szúrnak be a tudatalatti rétegeinkbe valami trükkel. Ezért ez a szűrés folyamatosan megy és mindenkinek csinálnia kell csoportosan ketten egyedül stb... De csoportosan erősebb.
---
"A végén ezeket mind meg kell ölnöd fiam - és a saját csapatodban sem bízhatsz meg soha. Meg kell oldanod hogy nélkülük is végezni tudj mindenkivel. Automatizálnod kell a folyamatot."
Megoldottam. Mind a folyamatos kondícionálást mind a végső kivégzést is.
Sok dologban viszont szabad teret engedtem a többieknek.
A főigazgató(nemnő)t kiadtam annak akinek a kínzását ő tervezte meg még gyermekkorában. Benne volt az öreg archívumában. A csillának adtam egy lehetőséget hogy megölhesse azzal a feltétellel hogy a maradványait egy 10m2-es körben hagyja hogy biztosan azonosítani tudjuk hogy hulla. Szóltam neki hogy a jobb keze műkét és egyéb fegyverzet is lehet benne. És hogy fel tud ébredni egy idő után a mi moloch mixünkből is. (mert az úgy van megcsinálva hogy növeli a tudatosságot. És megmutatja ki kicsoda. A főig valódi sátánista. Tudatos és elkötelezett.
De nincs egyedül. A mészáros is ilyen. A sanyi is. És a sor hosszú. A harcsa szülei is. És ők is idomították a kislányukat már születése előtt és magzatkorban. Van erről is bizonyíték. Kihúzattam vele is a szüleit. És magát is.
---
Tévúton járok bizony néha néha én...
Máté péterrel üzent az öreg a hálózatának. Az üzenet mondanivalója ez volt: A vérút tévút.
Azután megint összegyűltek ezek egy találkozón de nem egy helyen. Egy AA gyűlésen, a mészárosék közösen külön, de tökéletes szonkronban egyszerre a vér és a védőimával együtt meg az öreg imájával együtt kérték hogy az öreget át tudják verni és mondja azt hogy "hát van a vérút meg a tévút".
És az öreg megcsinálta. Nem értette ős se hogy miért mondta ezt.
Odamentem hozzá miután megtaláltam az archívumban hogy kik és hogyan csinálták ezt. Megjelöltem neki a helyeket hogy hol tud utánanézni.
"Nézd meg. Ők irányítottak."
"Az nem lehet."
"Nézd meg az archívumot bejelöltem neked a helyeket."
...
Megnézte és nagyon leverten és szomorúan találkoztunk legközelebb.
"Fiam. Igazad van. Tényleg ők csinálták. De találtam mást is. Azt meg én jelöltem be neked. Ezek 74-ben megegyeztek hogyan fognak engem uralmuk alá hajtani és a végén megölni. És a fiam vezeti őket."
Nagyon szomorú lettem. Nem tudtam mit mondjak.
"Kevin - én szeretlek."
"Tudom Péter. Én is szeretlek téged. Jobban mint a saját fiamat." majd menni készült de még visszafordult ... "ja annak a fattyúnak az anyja is benne volt a fiam már úgy született hogy ezt az egészet megtervezték. Úgyhogy fiam nagyon vigyázz a spermádra hogy kibe engeded bele, ne járj úgy mint ahogy én jártam."
---
A korcsmáros Dani kutyái is itt őgyelegnek. "Kiképztem őket rendesen. Csak arra kondícionáltam őket hogy a gyereket utálják és öljék meg ha tudják." De a Danit nem képeztem ki rendesen hazudott. Viszont összeszedte utána másoktól ami hiányzott neki. Viszont nem tudtott mindent összeszedni. Volt olyan miről mindenki aki az igaz utat járta hazudott neki. Ezeket mind meg tudjuk ölni azzal. Egyik se tudja a legvégét. És rossz az alapállásuk. És van olyan trükk amit meg én senkinek nem mutattam meg senkinek. Mert az öreg figyelmeztetett hogy senkiben nem bízhatok meg még a saját csapatomban sem. És így is tettem.
Ez a mi titkunk marad. Egészen addig amíg a szeretet uralma meg nem valósul. És nem látom hogy tényleg jó irányba halad az emberi faj.
Úgy néz ki hogy valahol mélyen moloch is egyes. Nem véletlen hogy az egyesekből tundak ilyen erős embereket csinálni, ha meg tudják őket törni. Azok lesznek mindig a legerősebbek. Ezért is akartak engem is annyira megtörni.
---
A 74-es találkozó résztvevőire ugyanaz a sors vár. Kínhalál. Volt egy pár ember aki később szabadkozott és beszélt magától erről. Ne merőlködtem semmit se maguktól kezdtek el néhányan beszélni iszonyú erővel törve át a félelmüket. Senki se bátorítottam és senkinek se szóltam arró lhogy tudok a találkozóról és tudom mi a stratégiájuk. Néhányan szóltak. Ketten vagy hárman. Leizzadva félve. Hogy ez volt. És elmondták amit tudtak. Megkérdeztem miért csatlakoztak hozzá. "Mert láttuk hogy át tudják verni az öreget és azt mindenki tudta hogy ez mit jelent." "Mit jelent?" "Azt hogy van közöttük egy erősebb vagy együtt erősebbek mint ő. Utóbb kiderült hogy együtt csinálják. Beolvadtunk és vártunk háta jön valaki más aki még erősebb mint ők. Én most azért beszélek mert úgy gondolom te vagy az. legalábbis remélem. Ha nem így van akkor én hulla vagyok."
Elmondtam neki hogy tudok a találkozóról és az öreg is tud.
Lassan tisztult a kép. A jól irányítható beépülőiket befogtam moloch kutyiknak és mivel én magam is 1-2 órákat aludtam több mint 10 éven át annyit dolgoztam, ezért nekik se hagytam több időt. Szépen dolgoztak. Időnként újrakondícionálam őket és figyeltük hogy kik ébresztgetik őket fel. Azokat is befogtam utána. És így lett egy saját zombi moloch kutyi kiszolgáló rétegünk ami egyre nőtt ahogy húztuk ki a többieket. Befogtuk őket hogy dolgozzanak nekünk. Végül is ők csináltk ezt a szarrakást most nekik kell eltakarítani is. Egy csapat csak azzal foglalkozik hogy újra és újra kondícionálja őket. Mérik az időt figyelik ki ébresztgeti őket milyen emlékeztetőkkel és újra kondícionálják addig amíg lehet. És közben megcsináltatunk velük mindent ami a mi dolgunk lenne vagy mi nem akarjuk megcsinálni, mert sérülne a pszichénk.
Bagdynak is hasolnó sorsa lesz mint a főigazgatónemnő-nek... ő is abszolút tudatos.
---
Kíváncsi vagyok visított-e mint a kismalac a végén az öreg fattya... bár annyira azért nem hogy megnézzem a feketepiacos filmjét a haláltusájáról. Bá lenne kedvem hozzá. Egy igazi rohadék volt egész életében. Már születése előtt az anyja erre lett kondícionálva hogy a legbrutálisabb rohadékot nevelje belőle.
---
"Magadra maradtál Péter. Nincs egy megbízható emberem és neked sincs. Csak apádban anyádban és a szabolcsban bízhatsz. Ha elbuktok akkor ott a vége." mondta Kevin. Az anyja szólította Kevinnek. Szerette ezt a nevet de egy hatalmasságnak egy ilyen név viccesen hangzott. Ezért válaszotta inkább a Byrd-öt. Amerikában született New Jersey-ben a hunok leszármazottaként. Philadelphiában.
Ja ez azért jutott eszembe mert itt volt az az ember aki leizzadva de szólt a 74-es megállapodásról úgy hogy nem tudta hogy én tudok erről.
Aput is kértem hogy ne szóljon senkinek bár lehet hogy ő beszélt.
---
Ja a Gyula is benne volt meg a mányi is a 74-es csoportban. Velük is kihúzattuk a kapcsolatrendszerét. A 88-as csoport csupa gyerekekből állt. Azok között ott volt az egon, gonda, gebauer, masa, pettkó, gál, magdali, ládonyi stb... még sokan nekik már nem az öreg volt a célpontjuk hanem én.
88 után már nem tudtak több ilyen csoportot összehozni bár sokszor megpróbálták de mindig kiskerült keresztbe tenni nekik és elgánycsolni a kísérletet.
Step accross the border... 88-as csoport magva és eleje a többivel itt körülöttem.
Zöldségesék is repülnek a mi kasszánkból meg a többi is akik most kibuktak. ahol a gyula az utolsó embert mutatta meg. Baja az utolsó mindenkinek. "Ó én is lebuktam, szólj a többieknek!"
Az Öreg byrd nem philadelphiában született ez a philis csávó is kényszerített beépülő volt (az öreg így jelölte meg) hogy megtudják tudok e a 74-es megállapodásról és az öreg tud e róla s van e archívum. Igen, igen, és igen.
A wesselényis csávó már ott üzent a többieknek: "Tud a 74-es megállapodásról vele mhúzott ki, szólj a többieknek." Még csinálja nem tud ellenállni a kondícionálásnak de már valamennyire tudatos és tudott üzenni. Szerintem mindegyiknek lehet még egy pár embere akik rejtve maradtak. Újra kell őket egyre gyakrabban kondícionálni és újra végigfuttatni vagy ha már hulla némelyik akkor az ismeretségi körükkel megfuttatni az egész kört újra.
---
Először kérték hogy tujdanak szinkronban dolgozni és szinkronban kérni, majd megbeszélték azt is hogy mit kérnek pontosan, majd megcsinálták. Ezért nem is vette észre az öreg hogy a háta mögött mi zajlik.
Azután az öreg fattya írt egy új vérimát - a legerősebb sásánistaként neki megengedték. Az anyja már akkor mondta a vérimát amikor az Öreg baszta és a terhesség alatt is végig azt kérve hogyy erősebb és okosabb legyen mint bárki a földön. Ez a vérima is megvan kiszedtem belőlük. A szövegében megerősítik önmaguk elkötelezettségét a sátánizmus mellett hogy életük végéig kitartanak a vérúton akármi történjék is velük, és kérik hogy senki aki nem sátánista ne tudja őket irányítani soha és ki tudjanak szabadulni minden más hatalom alól ami nem sátánista. Azok akik ezt az új vérimát mondják azok sorsa kínhalál de halál mindenképpen. Velük semmit se fogunk tudni kezdeni. Semmit.
Kocsma Dani is szépen megmutatta az itteni embereit kihúzta nekünk őket... :-d Na na most akkor? ... :-D Már rájött megint... hahaha rohadék... Az összes emberének hazudott a kiképzéseken. Pontosan ugyanolyan mint az öreg fattya volt. Nem akarta hogy jobbak legyenek mint ő ezért gondoskodott róla hogy rosszabbak legyenek.
Szóval Philli csapat is megy a levesbe de kihúzunk velük mindenkit először és utána. A Dani azt a parancsot adta az embereinek hogy ellenállás a végsőkig. "Úgyis mindannyiunkat megölnek akkor meg miért hagyjuk őket élni?" Hahaha hát ennyi. Akkor ez van.  Elég sok embert meg tudott mozgatni ez azt jeletni hogy van itt még zombi elég sok. Ha van még odakünn valaki akkor lásson és halljon. Ők döntöttek. A dani is mondja az öreg fattyának a vérimáját... Elkötelezett sátánista. Ezt jelzi is a programom. Úgy mint az öreg embereit is. Meg az egyéb vérimás embereket is.
Látom az erkélyről a villogást a holdon, leteszteltem még annak idején amikor kész lett, remélem lesz megint valami tiszta éjjel amikor láthatom megint. Egyenlőre nem volt olyan.
---
Egyébként Trentonban született ha minden igaz és jól emlékszem. Lehet hogy volt valami trigger kötve ehhez is. kapcsoló. Folyamatindító. Jól van agyarul is tudom... bazeee... .-D
Kevin. Vicces név egy ekkor ahatalommal rendelkező úrhoz. hahaha. Byrd. Szerettem az öreget. Ő volt az egyetlen ebben a szarrakásban aki tényleg azért állt ki amit mondott. A többi csak szemét rohadék. Megalkuvó szolga és hataloméhes szarházi. A csilla és kuka úgy állítottam be hogy amikor végez ő is megy utána, mert akkor is hazudott nekem is. Szóval miután végzett ő is megy és ha nem végzett akkor is mind a kettő végzett. Többé már csak a helyettesítői kerülnek elő. És azok se sokáig mert a trigger rendszer miatt most már nagyon sokan észreveszik hogy nem az van a bőrben akinek mondja magát... és elintézik hamar. hahaha aki ezeknek a bőrébe bújik bele az szívni fog keményen.
---
2017május 16
Tegnap éjjel megint valamelyik támadott serényen. Az italboltos az első tippem. A kék szemű csávó szorgosan mondta az öreg fattya által írt vérimát de csak az utolsó mondatot hallottam. "...és a halálommal is a sátánista közösség fennmaradását szolgálom véráldozattal." vagy valami ilyesmi volt. hahaha na ja. Most megcsináljuk pontosan azt amit az Öreg Byrd alias Kevin - ahogy anyukája szólította, aki nagyon szerette - hogy a nagy kamuzások mögé beszúrjuk az igaziakat is. És az egész horda rajtuk fog mulatni hogyan visítanak. Behelyettesítjük őket majd szépen kivezetjük valami kamuval megint.
...
"És most szépen megcsinálod az öreg maszkját is."
"Én az öreget soha se fogom megcsinálni."
"Dehogynem." mondta a gyerek és bekapcsolta az imamixét a maszkkészítőre.
...
Nemsokára jön a mészáros filmje is azután a sanyié majd a többié. A nagyokat mind megcsináljuk annak jó ára lesz a feketepiacon. Hadd szórakozzanak. Saját termésük ez most szépen beleesnek mind ha meg ne makkor belelökjük őket. A mányi ott volt a 74-es és a 88-as találkozón is. Erről ha jól emlékszem már én készítettem az akkori csúcstechnológiával felvételt hanggal és képpel. A mányi irányította a gyerekeket. Ő volt a felvezető. Annyira ravasz vén róka, hogy soha semmit nem mondott ki hangosan. Soha. De ott még nem tudta hogy már van olyan technika amivel fel tudom venni. Ezt a többieknek prezentálniuk kell most a nem telepata közösség felé. A mányival ki is tudjuk húzni a többit is. Akik hasonlóan ravaszak mint ő. Még két hét kb.
Az italboltos is egy ilyen hasonlóan ravasz róka. Meghúzódik a háttérben és lapít az alján. Ő is a végletekig fogja nyomni. A Dani most többszörösen szívott mert amit ő őrzött azt most már nem fogja többé. hahaha idehívattuk vele az összes emberét. "Te meg mi a faszt keresel itt?" "Hát te hívtál ide." "Én nem. Azonnal takarodj vissza a feladatodhoz!" "De te hívtál az új vérimával." "A francba még mindig tud irányítani."
---
A fekete fehér csapat fiataljai lemondtak a vérimákról és most jöttek vissza az ejf-re hogy a képekbe kódolt részeket összeszedjék... de nem jut eszükbe semmi se. hahaha hiába a szeretet út ereje erősebb mint bármiféle sátánista vérútból származó hatalom. Ők ott tévedtek hogy mindig olyasmit kértek ami nem lehetséges mert a természet törvényeivel ellentétes. Elhitették magukkal és a többiekkel hogy ők az erősebbek, mert sokan voltak és a szeretetúton járók nem értették mi történik. Nem tették meg amit meg kell tenni. Jézus annak idején megszívta és a nála ravaszabb vérutas kézomosós rohadék halálra kínozta. Most fordított a helyzet. A legerősebb vérutas sátánista lett halálra kínozva és a többi rajta röhög jóízűen.
A régi kiscsitóban is volt véráldozat. Van ott egy jel a mennyezeten az alatt csinálták benn a város közepén. Elég hihetetlen. Egyszer engem is odairányítottak hogy majd feláldoznak. Amint beléptem megláttam a sok rohadékot és kifordultam ugyanazzal a mozdulattal. Hogy mentse a helyzetet a fő irányító akkor gyorsan az egyiküket akit tudott irányítani felfektette az asztalra és elvágta a torkát az új az öreg fattya által írt vérimával. Az ejf könyvtárban az asszisztensnő volt az. Ő irányítja a fiatalokat. Rá is hasonló sors vár mint az öregre. Az a jó az egészben hogy egyik se hiszi el de ez így lesz. Nevetnek és mosolyognak de már ők is érzik hogy itt a vége a vérútnak.
Még két hét kb. Annyira elegem van ebből hogy nem is tudom szavakban leírni.
---
Az egyik rohadék aki már érezte hogy vesztésre állnak azon gondolkodott hogy utána hogyan lesz. És hogyan tudnak majd tovább nyeregben maradni. Mert ugye nem elég hogy itt vannak ezek a vérimás rohadékok ezen kívül ott van amivel elkezdték az egészet. A sima megvesztegetés, kapzsiság, félelem, zsarolás stb. Ezekkel is tudnak operálni utána. Főleg ha ők maradnak a rögzített struktúra irányítói székeiben. Ezért ők nem maradhatnak ott. És nem is fognak. Hiába mond le ezek közül bármelyik a vérimákról még mindig irányítható lesz és azok közül akik valaha is mondták a vérimákat egyik se irányíthat semmit se. Őket előbb utóbb el fogjuk távolítani ha nem a rögzített struktúra lebontásán dolgoznak. És ők még az után is irányíthatóak maradnak a mixemmel. Kipróbáltam.
A pirituális társadalomban mindenki belelát a közös kasszákba. Mindenki tudja mennyi pénz van benne. nincsenek milliárdosok. Feladatok vannak. mindenkinek van egy jövedelme ami elég egy egészséges élethez. Mindenkinek. És feladatok vannak amiket el kel losztani és el kell végezni valakinek hogy működjön a társadalom. "De mi van ha nekem több kell meg én többet vállalok?" kérdezte valaki. Valószínűleg erre is lesz egészséges megoldás. De nagyon sokkal többre senkinek nincs szüksége. Feladatok vannak meg életfeladatok. És aki nem a helyes irányba tart az nem négy év múlva hanem azonnal repül a feladat végrehajtásához szükséges székekből és helyzetekből. Azonnal. Nem hozza a rohasztó törvényeket sorban négy vagy nyolc éven keresztül mert a birkát be tudták csapni hanem azonnal repül. A közösség kifarol mögüle. Persze ez egy ideális kép. De a közösségeknek kell hogy legyen szava. Lehet hogy lesz több irány is. Az egyik közösség úgy dönt hogy ők így akarják a másik hogy ők meg úgy. A betett és a kivett részek pontos ismerete által el lehet osztani ki milyen javakat kaphat meg. És amelyik elpusztul az tévedett. Tanulságul fog szolgálni a többinek, hogy az úgy nem megy vagy így megy. Az öngyilkossághoz minden egyénnek joga van és a közösségnek is. Mint most a vérutas szarházi hordának. Ők úgy döntöttek meghalnak de nem tágítanak és ne mhajtanak fejet. Meghalnak. A kérdés az hogy van-e olyan aki még élni akar és elegen vannak-e ahhoz hogy lássák mi fog történni ha nem teszik meg amit meg kell tenniük.
Az öreg fattya kiszenvedett, a főignemnő szintén, a mészáros talán pont most végzi be a sorsát és jön a többi is szép sorban. Ők tudják. Az alvilágban elterjesztettem a paramétereiket. Pontosan tudják ellenőrizni hogy hol mozognak azóta. Felismerik és fel is ismerétk őket. Tudják hogy nem hazudtam. Azok a paraméterek az övék. Azonosítani is tudják a felmekről őket, de nekik van különkiadás is ahol a megfelelő vizsgálatokkal megmutatja a közönségnek hogy tényleg ő az. De vannak más módszereik is. Meg a hiányuk is kézzel foghatóan jelentkezik. Mégis nyomják tovább a végéig a dolgot. igaza volt az Öreg Byrdnek: velük semmit se lehet kezdeni azon kívül hogy ki lehet velük húzatni a többi megölni lehet őket. Megfordítani nem. Szóval nekik ez a sorsuk. Ők választották.
Van a szeretetút meg a tévút... a vérút. És ez utóbbinak halál, kínhalál a vége.
---
A vérimákról való lemondás csak az első vagy nulladik lépés. Utána még hosszú út vár mindegyikre.
---
Volt olyan már akkor is közöttünk aki pénzért eladott régi információkat ezeknek a szarháziknak. Soha nem volt köze a vérutasokhoz mégis elcsábult amikor hatalmas összeget ajánlottak fel neki. 20 millió dollárról volt szó. "Szerencsére" pont valaki hallota hogy mi van és azonnal át tudtunk szervezni mindent de a csajt ki is baztuk közülünk azonnal. "Keservesen meg fogjátok ezt bánni. Eladok midnent!" "Semmire sem fogsz emlékezni, se az adatokra, se ránk se a stratéigánkra." És nem is emlékezett. "mehetsz az új barátaidhoz." Nos keserves élete lett ezután de megérdemelte. Mivel azért ezen a hatalmas zuhanáson kívül nem volt más a számláján és jött velünk szépen egyébként ezért védelmet kapott tőlünk. Szüksége is volt rá, mert pont azok akik fizettek neki ki is akarták szedni belőle a pénzt. Meg is akarták ölni szépen. De megvédtük. Lassan visszakanyarodott és tanult a dologból. De ez nem fog ott véget érni hogy lemondanak a vérimáikról. Még ott a sokféle elmemanipulációs módszer a kezükben amit ismernek és használnak és van pénzük is. Ezért a munka tovább folytatódik. Csak most mi fogunk diktálni a háttérből. A saját módszerükkel fogjuk megoldani. Rejtetten. És aki nem azt teszi amit mondunk az elbúcsúzik az élettől. Egyik lézben golyó a másikban a pénz. Jó taktika. Nekik működött nekünk is fog. Csak az irány lesz más.
---
Az Öreg Byrd nem ott és nem akkor halt meg amint azt sokan hitték. A valódi szerettei között akart meghalni. Apám és anyám voltak vele. Látta és tudta mikor jön el a halál érte. Álmában halt meg és szólt nekik hogy "ma éjjel fog megtörténni." Anyu persze orvost akart hívni meg sírt, de Kevin nem akart senkit csak őket. Valódi szerető közösség vette körbe. Szerette volna ha én is ott lehetnék de nem lehettem. Én is szerettem volna ott lenni.
"Hálát adok a teremtőnek hogy a családom által több mint 150 éve elkezdett feladatot én teljesíthettem be. Hálás vagyok a teremtőnek hogy végre küldött hozzám valakit a ti fiatokat aki végre nem a vérutat válaszotta hanem a szeretet útját. És el tudtam indítani azt a folyamatot amire már nagyon régóta vártam. Elégedetten halok meg. Teljesítettem a küldetésemet és előkészítettem a szeretet uralmának megvalósulását. felkészítettem a fiatokat az ő feladatára és úgy tűnik igen jól sikerült. A többi a teremtő és a ti kezetekben van. Én tiszta elkiismerettel a szeretet úton és szerető közösségben halhatok meg és ennél nagyobb ajándék nincs is. Köszönök nektek mindent."
New Jersey, Ternton USA. A hunok egyik leszármazottja. Kevinnek szólította az anyja. Nyugodj békében Kevin. Az egyetlen ember volt ebben a szarkupacban aki tényleg azt csinálta amit mondott nekem. Az ő családja tényleg beépült és tényleg az volt a céljuk hogy felszámolják a sátánista vérutas hatalmat a világon.
---
Az italboltosnak van pár rendőr haverja most azok vigyáznak rá... hahaha azokat is meg kell tanítani hogy a vérutasoknak nem jár ilyen védelem és ha kiszolgálják őket akkor rájuk is az vár ami rájuk. Nincs kivétel hiába van rajtuk egyenruha meg fegyver azzal nem sokra mennek ellenünk.
---
Az öreg apu és anyu szerető gondoskodása mellett halt meg. Eredeti neve - a szeretet utas neve: Molnár Kevin. Anyja neve Júlia volt. Az anyja sírja mellé kérte hogy temessék hadd nyugodjon mellette. Az hogy hol van eltemetve még titok még ha megtalálta is valaki hiába mondja nekem csak akkor fogok erre emlékezni ha apu mondja nekem. Senki más nem mondhatja és ha mondja akkor se lesz semmi. Lecsós hús csinált neki anyu az volt az utolsó vacsorája. Azt jól csinálja én is szeretem.
Sok évszázada dolgozott a csládja ezen az ügyön. A Dózsa féle parasztfelkeléskor próbálták meg a lelki béke fohászát vérimaként használni. Ebből lett a parasztfelkelés ami eredetileg egy keresztes hadjáratnak indult - egy sátánista hadjáratnak ami a népek kondícionálásához kellett. Ezek ugyanis végig fosztogatták és baszták az embereket és megalázták és ez nagyon jó alkalom volt az emberek kondícionálására.
Az öreg azt mondta hogy állítólag ő is valahol rokona volt, de nem talált erre semmi bizonyítékot csak a család emlékezete őrizte. Azt mondta hogy a zsidóság és a zsidó vérima erejére épülő hódítás akkor teljesedett ki amikor az árpád ház - vagy akkoriban a szent királyok nemzetsége kihalt és a vérüket felhígították egyben a latin nyelvű véráldozati szöveget elterjesztették a kárpát medencében is. Bár ha jó lemlékszem ez a terjedés megelőzte a 900-as éveket haarabb ide ért a rómaiakkal talán nem emlékszem pontosan. Az öreg családja sok olyan embernek állított emléket akik a szeretet utat választották előbb vagy utóbb, de sajnos mindig csúfos véget ért az életük. A sok sátánista vérutas mindig talált alkalmat arra hogy megölesse őket. Az Öreg családja arra esküdött  fel, hogy a vérutas hatalom tetejére jutnak mivel egyik ük ük apja meg tudta szerezni a zsidók héber vérimáját és később a védőimájukat is. Ezt a két imát szemlélteti a zsidó csillak egy felfelé és egy lefelé mutató háromszög vagy nyílhegy formájában. Megtanulta khéberül és óhéberül hogy a hatalom - hat kis háromszög a zsidó csillagon körben - tetejére jussanak és ha valaki akad aki a szeretet utat akarja járni akkor ott legyenek hogy segíthessék ahogy csak tudják a szeretet uralmának eljövetelét. Az ÖReg sokat imádkozott azért hogy a teremtő küldjön valakit neki aki ezt az utat választja. Az ő életpályája során mindenki a vérutat választotta annyi különbséggel hogy sokan a védőimát akarták csak. Ezt gondolva hogy az nem vérima. Bár az öreg elmondta nekik hogy mit jelent a szövege. Ugyanis a vérimák ereje három dologból tevődik össze: az ima ereje amire rárakódik sok erős ember egy irányba fordított tudata; az imát használó saját ereje; és a szöveg tartalma. Amit ha az ima mondója nem ért akkor nem lesz olyan erős ha ért erősebb lesz a hatása. Az volt a duma hogy a Gyula családja azért akart magyar nyelvű vérimát hogy mindneki értse és akkor erősebbek leszek.
Az öreg családja eredményeképpen lett ez a terület magyar... ezt mondta a családi krónikájuk és ott békéltem meg ezzel az elnevezéssel, mert végül is egy ilyen formátumú ember emlékére miért ne lehetne elnevezve egy ország. Azért háborogtam sokáig ezen mert összekevertem az öreg fattyát vele mert mindkettőjüket öregnek hívta mindenki - szándékosan.
meg kellett kérnem az öreget hogy tanítson mg újra gitározni mert a fiával küldetett anno egy gitárleckét és ha rájöttem volna hogy azt ez a szarházi csinálta akkor nem fogok többé gitározni. Arra felhívta a figyelmemet hogy a zenét próbáljam meg megtartani az életemben, mármint a muzsikálást, mert az nagyon sokat segít. Ő is rendszeresen próbálta fenntartani az emlékét. Ezért megkértem hogy tanítson újra legalább az alapokon menjünk végig vele. Ezért maradt meg a kezemben a gitár. Ezért szeretem még mindig. És nagyon sokat segít.
Apuval rájöttünk arra is amikor az emlékeztető imát írtuk hogy az öreg is ezt csinálta. Egy csomó olyan dolgot írt és alkotott amibe ontosan olyan dolgokat sorolt fel és írt meg szépen amik emlékeztették a szeretet út újra és újra kihajtó és megújuló erejére és elpusztíthatatlanságára. Hogy mindig lesz kéz ami enni ad valakinek, mindig lesz kéz ami simogat. Ami segítséget nyújt. Mindig lesz tett ami életet véd és alkot tisztán vértelenül. A fák mindig az ég felé törnek, a falevél mindig ki fog hajtani újra és újra, az ég kék, a nap ontja sugarait az eső mindig fentről lefelé esik. Amin soha de soha nem fognak tudni változtatni a sátánista vérurak és vérúrnők.
---
A rendszer amit felépítettem - ha működik és fenn tud maradni és át tudja vinni az akaratát a sátánista véruralom bástyáin keresztül, ha működik akkor ez lesz a jövő társadalmának formája. A régi rögzített struktúrák el lesznek bontva, feladatok lesznek jól körül határolt tennivalókkal amit vállalhatnak emberek a szeretet útján. Felelősség lesz és az iskolákban a gyerekeknek egészen kis kortól a hatalo és a felelősség témaköreit fogjuk tanítani a négy őselem tisztán tartásával kapcsoltban. Föld amiből az ételünk megterem,  a víz amit megiszunk és ami az életünk alapja; a levegő amit belélegzünk; és a tűz, ami a pszichikai tér tisztaságát jelenti. Ezeket már a legkisebb korban el kell kezdeni tanítani és erre fog felépülni mindn más tudnivaló. Nem lesznek átjárhatatlan határok és szakadékok a tennivalók között. Mindenkinek lesz egy az egészséges élethez szükséges jövedelme és senki se fog kiszorulni a szeretet közösségéből kivéve akik a vérutat akarják járni. Azoknak nem lesz helye közöttünk. Nem lesznek milliárdosok és monopóliumok. "És mi van ha nekem több kell?" "Hát komám akkor szépen megtanulsz egy fasza meditációt és szépen lejjebb adod az igényeidet arra a szintre ahol a többiek is élnek." Ez a jövedelem szint mindenhol ugyanaz lesz afrikától európán keresztül oroszországtól kínán kersztül az usáig. Midnenkinek. Addig dolgozunk amíg mindenki meg nem érti hogy miből áll a valódi szeretet és mit jelentenek az egészséges határok. A sátánista agyrém pedig szépen kihal és elpusztul saját vermében. Folyamatosan irtani fogjuk és tanítani és emlékezetünkbe idézni a horror történtetit amiket átéltünk és láttunk - azért hogy a következő nemzedékek tudják hova vezet a vérút és hogyan végződik.
---
Dani vérutas mester kocsmáros már dolgozik serényen... Ő dolgozta ki - persze az én segítségemmel - azokat a manipulációs módszereket amik sima hipnózisra épülnek egy erős ember segítségével. Már most elkezdte kondícionálni a következő csapatot - igaz azok mi vagyunk és most csak kiszedjük belőle a módszertant hogy mindenki pontosan tudja mire kell felkészülni a vérimák és a vérimások kihalása utáni időkben. Mire kell felkészíteni a gyerekeket és hogyan és miért.
Ezek a szarhzik soha nem fogják feladni. És a többiek azt mondták hogy miután lemondtak ezekről a vérimákról majd lasan felépülnek, de neke mkomoly kétségeim vannak ez ügyben. Szerintem ezek ugyanúgy a szart fogják csak továbbvinni csak egy gyengébb formában. De legyen ez a szeretetút. És én már kicsit megkérgesedett szívvel nézem a dolgokat.
---
Az az autószerelő is a mienk volt vagyis áttért hozzánk ott a szeremlein a drága kocsikat javította. Megkértem hogy csinálja tovább őt szajjánként használták a rohadék vérutasok. Felszereltem kamerákkal és hangfelvevővel, meg ultrahangos és egyéb azonosítókkal a házát A feladata pedig az volt hogy játtsza tovább a szajjánt és gyűjtse össze a bizonyítékokat hogy kik csináltatják így az autójukat vele. Egy dobozt is adtam neki úgyhogy ne mtudtak bejutni hozzá. Az öreg fattya egy idő után rájött hogy mi van, és az ő emberei egy idő után már nem jártak oda. De összegyűjtött jó pár évnyi dokumentumot jól azonosított emberekkel, akik semmit se fizettek neki a javításokért csak a vérimákkal dolgoztatták. Ő maga is el volt hűlve amikor rájött - évente egyszer átnézte az anyagokat - hog hányan dolgoztatták ingyen a vérimák és a védőimák manipulációjával. Apu be fogja gyűjteni tőle az anyagokat és csak neki fogja odaadni. Csak ő és apu mehet be a felvételekért. De a többiek is megkaphatják tőle az anyagot ha visznek egy olyan flash drivot amit én gyártottam le a bizonyítékok tároására. Azok akiknek van ilyen tudják miről van szó. Ők kaphatnak egy másolatot a teljes anyagról.
Dátum és másodperc minden rajta. És az archívumban is vissza lehet keresni mi történt és hogyan. Ki milyen vérimával vagy trükkel dolgozott. És nyilván más dolgok is kiderülnek belőle, hogy ki mikor hol volt pl...
Felajánlottam neki hogy anyagilag kárpótoljuk, de azt mondta neki van elég pénze és nem kell. Már kisimult egy kicsit az arca szerintem most már rájött hogy sokkal kevesebbet dolgozik és több a pénze. Én tanítottam neki egy jó pár trükköt az autókkal kapcsoltban. Pl hogy hogyan lehet egy csak mechanikus autót távirányítani... fontos dolgokat tud, de csak annak fog beszélni akiről meggyőződőtt hogy a mienk. A többinek félinformációkat fog adni és hazudik aki hazudik neki. Frankón verekszik is már próbálkoztak vele... Én tanítottam és büszke is vagyok rá jó benne... :-D Remélem megmarad közöttünk nagyon jó szaki. Apunak el kell jönni az anyagért. Va narchívum csak ne memlékszel semmire belőle amíg itt vagy lent a véres forgatagban mert kiszednék belőled mi van benne... :-D Csak a konklúziókra emlékszel amiket levonsz miután átnézted. Tanulságok és következtetések, de arra mindig emlékszel.
---
A Gyula műlábát én basztam el neki bosszúból hogy ne tudjon olyan virgonc módon ugrálni... utána csináltam új technikát, mert vannak mások is művégtaggal. A harc az harc. Vannak és voltak sérülések habár mindent megteszünk hogy ne legyenek.
Apu anyu én a szabolcs a mama és a nagyapám választottuk a szeretet utat magunk mögött hagyva a vérutat elsőkként az Öreg csapatából. Mindenki más a vérutat járta.
---
A könyvtárban az asszisztens nő amikor véráldozott - igen ő vágta el késsel egy ember nyakát a kiscsitóban aki az asztalon feküdt - azt kérte hogy irányítani tudja majd a gyerekeket. Ezt ugyan nem ő akarta így, mert őt is belehúzták a többiek ebbe, de belement. Az ő döntése volt. És most megint döntenie kell hogy melyik uton megy tovább. Szeretetút vagy tévút-vérút. Egyébként ő volt az aki védte a zsidók védőimáját hogy az nem vérima. Annyira erős volt hogy tudta befolyásolni a többi embert ebben. Az Öreg Byrd pedig MINDENKINEK ELMONDTA HOGY A VÉDŐIMA IS VÉRÚT!!! Ezt mindegyik tudta. Ő is. És mégis felépített egy mintát hogy az nem az. Azért kértem meg az öreget hogy mutassa meg neki hogy emlékezzen rá. Az öreg irányította oda a kiscsitóba egy olyan sátánista véráldozatra ahol a védőimások vettek részt, hogy lássa: "A védőima is a vérből nyeri az erejét, emberek kiontott véréből. Csak ezt kevesen tudják. Pont ebben rejlik a legnagyobb furfang amit a vérutas sátánisták valaha kitaláltak." mondta az Öreg Byrd.
80-ban maikor az öreg megüzente a máté péterrel hogy a vérút tévút egyébként voltak akik megértették az üzenetét. De hallgatak. A vérutasok voltak többen, sokkal többen, jó pozíciókban és sok pénzzel, sok szolgával. Egyébként 84-ben amikor meghalt a Máté Péter - nem halt meg csak az öreg áthelyezte és megrendezte a halálát, mert onnantól nem hagyták békén a többi rohadék - akkor kezdtem nyomozni hogy mi történt.
Szaladtam az öreghez hogy megölték a máté pétert. Én kértem meg az öreget hogy üzenjen, és mondta hogy jó majd vele egy dalban megüzeni a többieknek hogy a vérút tévút. Miután "megölték" kétségbeestem, de az öreg odasúgta hogy nem halt meg csak ki kellett szedni onnan mert rászálltak. Azután kíváncsi volta mhogy megértették e az üzenetet és mentem egy kört hogy ki mit mond. Akkor derült ki hogy voltak akik megértették de a többség azt mondta hogy: "Hát van a vérút meg van a tévút." Kérdem az egyiket hogy honna nveszik ezt? Hát az öreg mondta amikor magyarázta hogy ez milyen üzenet volt. Szaladtam megint az öreghez hogy ezt meg miért mondta. Azt gondoltam hogy ő is átver és csak szórakozik velem. Ezért kérdeztem rá hogy amikor ezt mondta hogyan érezte magát. "Rosszul. Volt egy kis kellemetlen érzésem." "És mit gondoltál erről?" "Hát azt hogy én is mondok hülyeségeket."
Ezért elkezdtem nyomozni hogy hátha ne maz öreg ver át hanem csak manipulálták őt is. És meg is találtam az archívumban hogy hogyan csinálták. Megmutattam az öregnek mit találtam bejelöltem neki azokat a részeket. Miután megnézte ő tovább nyomozott. Abból a kérdésből indult ki hogy volt-e még olyan helyzet amikor ilyen furcsa rossz érzése volt azzal kapcsolatban amit csinált. Rájött hogy ugyanez történt amikor a Moloch-ot megtörte gyermekkorában és máskor is. És megtalálta akkor a 74-es találkozót is. És mást is. Tovább nyomozott és rájött hogy a fia már rég a vérutat járta amikor ő feltette neki a kérdést hogy melyik válassza. És már a terve is készen volt hogy hogya nfogja uralni az ő eléjét és hogyan fogja megölni a saját apját hogy a helyére léphessen.
"Sok lúd disznót győz..." nevetett a képembe egy nő valamikor. Ezt a stratégiát már sokkal korábban ismerték. Tudták hogyan lehet a legerősebb sátánistákat irányítani. A magyarok is és a zsidók még komolyabb tapasztalatokkal rendelkeztek lévén a legrégebbi sátánista közösség ők. Ismerték ennek a módszertanát. Valahogyan az öreg fejéből ezt a tudást sikerült kigyomlálniuk. És ez sokkal de sokkal régebbi módszer mint ő megszületett volna. Ezt még valamelyik szülőjével csinálták meg és így hagyományozódott rá is. Azt is rámfogták egyébként hogy én terjesztettem el azt a módszert hogy már amikor a pár baszi már ott mindkettő mondja a vérimák valamelyikét és utána az anya még magzat korban kondícionálja a leendő sátánistát (zsidót). Mondja folyamatosan a vérimák valamelyikét és kéri hogy ilyen meg olyan legyen a gyermek. De ezt se én terjesztettem el. Már az öreg fattya is így jött a napvilágra. A többiek károgtak egyébként hogy, de gyerek hagyjuk élni mert még lehet remény... nos az a szomszéd kurva is kondícionálta már magzat korában a kislányt. Abból egy ugyanolyan sátánista rohadék kurva lesz mint az öreg fattyából. Egy ugyanolyan szarházi. De majd meglátjátok hogy igazam van. Megint.
Szóval az öreg rájött - vagyis együtt nyomoztunk - hogy ennek a dolognak sokkal de sokkal mélyebben vannak a gyökerei mint gondoltuk. Már ezeknek az elődei is így tudták irányítani az öreget. Ez már a második nemzedék volt. Azokat az öreg mind megölte. De ezek mégis megtartották a tudást hogyan tudják őt irányítani. A legalsó szint is őrizte ezt a titkot.
Szóval 84-ben minderre rájöttünk és azokat akik ott voltak és azok ismeretségi körét mind elkülönítettük. Azokat onnantól folyamatosan etettük.
---
A kántor féle kiállítás ami most kint van egyébként azt mgé együtt csináltuk régebben egy kiképzés alkalmával. A kántor és sok gyerek is mondta a védőimát közben állandóan. A kántor azt akarta bizonyítani hogy a vérimákat nem lehet eltörölni és soha nem fogják elfelejteni, én meg amikor rájöttem mi történik azt kértem hogy felejtsék el örökre és ha bármirő leszükbe jutna vagy bárki vissza akarná tanítani neki kazonnal felejtsék el és csak arra emlékezzenek amit a kiképzésen tanítottam.
A négy részre osztott kör egyébként a négy őselem föld, víz, levegő, tűz a fő célunk szimbóluma. Ezek kitakarítása és tisztán tartása.
Ez a célunk. A három fő kérdés pedig a mit miért és hogyan a részletek kibontását segíti és a célra tartást. Annak idején a baba aki bulgár egyébként azt mondta hogy ez a jel nagyon jó, mert bármikor belenéz a puska távcsövébe mindig eszébe jut a fő célunk a célkeresztről. "De az megint a gyilkoláshoz kötöd a fő célunkat az nem jó." mondom én "De Peti ez segít abban hogy tudjam mikor kell meghúzni a ravaszt, miért és mikor nem." Ez nagyon jó volt. Panaszkodott is a baba amikor letettük a puskákat mert lejárt a lőfegyverek kora hogy most miről fog eszébe jutni a fő cél...
Föld, víz, levegő, tűz - ezek kitakarítása és tisztán tartása. Mit, miért és hogyan? Ezek a tudat és a lélek tisztántartását szolgáló kérdések. Végül ennyire leegyszerűsítettük a programot. Ez már elég egyszerű volt.
A zsidó védőimás csoporttal csináltam az ACÁ-t is ezért lett a zsidó csillagból a felfelé mutató háromszög a körben a jele. A lényeg jó de azt is teliszarták a vérimájukkal. És az embereikkel. De használható a program és a lényeget ki lehet hámozni belőle. Főleg abból a fordításból amit én csináltam. Abban azért benne van az az erő is ami tiszta. Vértelen és nem zombit csinál az emberekből hanem felelősen gondolkodó embereket.
---
Villog a holdon a bázisom még nappal is látszik egy kicsit. A sok szarházi most még jobban összefog. Azok meg akik azt hazudták hogy velem vannak most megmutatják kik is ők valójában. Kenyértörés. Az Öreg Byrd embereinek megmutattam hogy nem viccelek. A kiscsaj nem rejtek ajtón tűnt el, hanem azt a technikát használtam amit ő tanított nekem. Azok már tudják hogy nem vicc amit mondok. A többi még mindig hazudik hogy: "Csak egy lámpát tett fel a Holdra..." hahaha hát akkor legyen világégés! Hazugsággal akarnak győzni a józan ész felett, tegyék. Ha van még mindig elég zombi aki hisz nekik akkor ennyi volt ez a történet. Az emberi faj és a föld története véget ér két héten belül.
---
Ja katona bácsi is benne volt a 74-es buliban, csak nem volt ott, de ő is benne volt a kapcsolati hálóból kiderült és a többi bizonyítékból is. Ő rohasztja a dolgokat az orosz térfélen.
"Ha rájövünk hogyan működik szétszedjük a picsába és hagyjuk a gyereket meghalni." mondja a katona bácsi a miniben. na ja. Ők nem tudják hogy az az ő rendszerük nem az enyém. Az enyémet nem tudja egyik se szétszedni.
Az elején ott voltak a legrosszabb állapotok. Egy embert találtam összesen az egész orosz hegemónia alá tartozó térségben. kétségbeejtő volt.
---
Most azok is repülnek a fészkünkből akik nem akarják lebontani a sátánista uralom által felépített rögzített és távirányított struktúrákat. Ők nem a mienink. Volt ilyen az egyik csaj rá is kérdezett hogy miért akarom ezt lebontani hiszen ersebbek vagyunk csak ki kel lőket szorítani és nekünk odaülni a helyükre és megvalósítani a szeretet társadalmát.
"Azért mert te ugyan nem vagy vérimás leszármazott a nagyanyád se mondta, de a te nagyszüleid és szüleid is szolgák voltak rabszogák ebben a rendzserben a sátánisták uralma alatt. Jól vagy rosszul fizetett rabszolgák voltatok. Te magad egy fasszopó kurva voltál egy lebujban odáig süllyedtél. Most itt összeszedted magad valamennyire, de a gondolkodásod még mindid ennek a sátánista uralomnak az eltorzított tükre. A sátánista kondícionálás célja pontosan az, hogy a rabszolga arra vágyjon hogy úr lehessen, de úr csak az lehet aki vállalja a vérutat és jól irányíthatóvá válik. Ehhez neked bele kell ott menni a vérmocsokba. Most már nem kell innen, de mégis ugyanazt akarod csinálni amit ők: úr akarsz lenni és uralkodni akarsz hogy te csinálhass fasszopót a többiből. A gondolkodásod nem egészséges. Torzult és több nemzedéken keresztül áthagyományozódott gyökerei mélyen vannak. Ezért ezeket a struktúrákat le kell bontani minnél hamarabb."
"De gondoldd csak végig mit csinálunk most. Szerinted ez így ahogy most működik nem maradhatna fenn örökre. Nincs uralkodó, oda megyün kahova akarunk, vannak felelősségeink van pénzünk és megvan közöttünk a szeretet. Miért ne lehetne ez így. most nincs senki aki diktálna nektek."
"De van. Te irányítasz, te szabod meg az irányt."
"Az irányt igen. De én mondom meg neked hogy mit csinálj?"
"Hát konkrétan nem, de mégis korlátokat állítasz fel."
"Igen. De azért mert te még nem látod azt amit én igen. És a teremtő nem véletlenül nekem adott akkora hatalmat és eszközöket a kezembe hogy ezt megtehessem. És te most azért lehetsz itt és nem faszokat szopsz meg picsákat nyalsz egy lebujban, mert én kiszedtelek onnan és elmagyaráztam egy csomó mindent. Ezért mutatom én az irányt mert te még nem tudod hogy mi a helyes irány. Eltöltöttél itt egy csomó időt és fejlődtél, de tőlem tanultad meg azt amit tudsz meg azoktól akiket én tanítottam. Most vissza akarsz menni és fenntartani ugyanazt a szemetet ami eddig volt? Miért ne lehetne úgy élni hogy egy nagy globális közösség vagyunk oda megyün kahova akarunk és mindenkinek van elegendő pénze az életéhez hogy egészséges szeretet közösségben éljen, antigravitációs járművekkel ingyen utazunk hogy ne zárjuk le és betonozzuk el az utat a természet más teremtményei előtt, mindeközben naponta végezzük a felelősségteljes feladatainkat és tisztítjk és takarítjuk az összes területet ami fontos ami az életünk közös alapfelétele. Senki nincs éhínségben a problémákat közösen megoldjuk beillsztjü ka megoldásainkat a hosszú távon fenttartható folyamatokba és tisztán tartjuk a következő nemzedék elméjét és pszichikai terét. hogy ők is élhessenek. Ez neked miért nem jó?"
És később mégis ellenünk fordult a csaj még akkor is ha ott akkor ne mellenkezett. Mert ő úrnő akart lenni a sátánista struktúrában.
Ezek midn repülnek tőlünk. Nem baj ha nem marad senki se, akkor a teremtő megüzent midnent amit tudni kell és az emberi faj úgy döntött: nem kell nekik ez az irány.
A fősátán most kiszenvedett jézus helyett mert jézus volt a ravaszabb és a bölcsebb, de a többi nem akarta megérteni és megtenni amit meg kelle tenni. Én elfogado mezt a verziót is. Legyen akkor úgy.
---
Ja a zsidó vérimák aktiválódási idejét is előbbre hozták azzal hogy előbb vágják el az áldozat torkát. De mégis a harmadi kszó előtt nem tehetik meg mert annyi idő kell nekik is hogy az áldozó és a többi koronacsakrája is kinyíljon. Ennél gyorsabban nem tudják aktiválni. Ezt a tudást a latinos csoport ismerte. A zsidók vérimája amikor elkezdtük még a harmadi ksor után kezdett aktiválódni, de Moloch már megüzente a többinek hogy előbbre kell hozni a vér kifröccsenésének idejét. Amikor a kenus csávó mormolta a vérimát neki már a harmadik negyedik szó után aktiválódott - érzékeltem a hatását, sikerült nekik egész előre hozni.
És ez is bizonyíték arra, hogy a védőima is vérima. Azt is ilyen módon hozták előbbre. Csak erről kevesen tudnak. és aki tud az is hazudik.
A szarházik rendszerén nincs archívum. Az öreg fattya nem értette mg hogyan lehet arciválni dolgokat. Csak fejben őrzik az emlékeket. Ezért mostanában több arcot újra csináltak kikre emlékeztem, de az én emlékeimet figyelve csinálták meg újra ami nem fedi az eredeti kinézetet... hahaha lebuktatok. Csak belőlem próbáltok kiszedni dolgokat de nektek én csak félrevezetést adok mint ahogy ti is ezt teszitek és tettétek velem állandóan.
---
A védőima tehát vérima a vérontás útján béklyóba fogja az emberek elméjét és azok akik ismerik a módját vagy elég erősek hozá irányítani tudják a többi embert ezáltal. A nem vérima erre nem alkalmas. A Dózs féle sátánista kersztes hadjárat amit később parasztfelkelésként emlegettek és tanítottak az iskolákban ami hazugásg hiszen dózsa nemes volt, és az egész egy keresztes hadjárat lett volna egy terület kondícionálására. Szóval mikor kiderült hogy azért szalad el a ló a Dószával mert ő a lelki béke fohászát használta véimaként akkor rádöbbentek hogy ez ne migazi sátánista volt hanem csak beépülő. Gyorsan ki is nyírtá kegy véráldozat keretében nehogy másnak is kedve legyen ezt tenni még egyszer.
Szóval a nem vérima felébreszti az embereket az irányítás alól. Önálló gondolkodásra, alkotásra és felelősséggre sarkall. A vérima zombit csinál az emberekből. Jól távirányítható zombikat kaik kifoszthatók, rabszolgává tehetők, vagy szolgai módon részeseivé a sátánista rendszernek hogy még több jól irányítható idomított elmebeteget szabadítsanak a világra.
A nem vérima nem csinál ilyet. A védőima is vérima ezért tudnak ezzel is uralkodni és irányítani másokat.
Vérimát csak a legmélyebb gyökeréig sátánista írhat. A gyulának azét nem engedték hogy ilyet írjon, mert az ő cslaádjában volt a dózsa valahogy legalábbis a rejtett krónikák ezt mondják de az öreg is így mondta. Ő azért nem engedte neki mert ő mg tudta hogy a Gyula nagyon is jól érzi magát a sátánista berkekben és nem akarja hogy ez eltűnjön a föld színéről örökre.
---
Szóval a vérimákról való lemondás csak a nulladik lépés. Onnan még van egy csomó lépés ahhoz hogy egészséges társadaomban élhessünk és ezt is keresztü lfogom nyomni mindenkin méghozzá az én életteratamom alatt, vagy elpusztítom a földi életet. Hát reméljük a legjobbakat. Aztán meglátju khogy lesz e még élet később pár hét múlva. Engem is manipuláltak arra hogy mindent értsek félre az ő javukra. A védőimával. Ennek is gyengül az ereje.
---
Az Öreg Kevin tanított újra gitározni. megkértem rá hogy tanítsa újra mert ha eszembe jut hogy a szarházi fattya küldött nekem gitárleckét akkor el fog menni a kedvem tőle. Ezért újra megmutatta. Kicsit aggódott hogy nem fog eszébe jutni semmi se, de lefogott két akkordot majd játszottunk rá valamit mutatta hogy elkezdtek az akkord hangjaiból kimozdulgatni, egy félhangot majd egészet majd többet. Majd elkezdték az akkordokat csúsztatni lentről felfelé, majd fentről lefelé. Félhangnyit ebből a szóló dallam is kovetni kezdte ebből lett a jazz. És ennyi volt. Így született a jazz. És megmaradt a kezemben a gitár. Neki is jó lesett kicsit újra belenyúlni. Utána eszébe jutot még pár helyettesítős dolog. Hogy a kíséret is elkezdett variálni és kimozdulni egyre többször majd a szóló is követte... és a többi... és a többi már csak idő amit a hangszerrel töltesz és figyelem és gondolkodás, érzés, mozgás és rezgés.
Egyszerűen és jól tanított. Ezt ellestem tőle és kicsit tovább is vittem sok téren. De a fizikai és anyagismereti dolgait is amiket tanított. Amikor bemértünk egy pár figyelőt, akik őt figyelték állandóan csodálkozott hogy ennyi idő alatt meg tudtuk oldani a dolgot. "Ilyen gyorsan meglett? Hogy csináltad?" "Kicsit tovább gondoltam amiket tanítottál nekem." "És még nem vagyok halott..." gondola az öreg kevin magában és elmosolyodott... én meg kérdőn vontam fel a szemöldökömet. Mindig meglepett hogy néha bizalmatlan volt velem szemben is, vagy megmutatta hogy úgy segít hogy nem bízik abban hogy tényleg kiállok mellette. Ezt soha nem értettem meg. Pedig mi védtük. Vigyáztam rá. És segítettem neki ahogy tudtam. De végül megértette hogy én tényleg azt teszem amit mondok neki és az összes többi hazudik egységesen ugyanazt.
Jó rá emlékezni. M agyarország. Molnár agyarországa. Magyarország. Molnár Kevin Agyarországa.
Egy nagy ember és családja iszonyú erőfeszítéseinek emlékére. Most kiderül feltehetem e a koronát a művére vagy sem.
---
hahaha ezt jól megettem mi... hát meg. De azért mégsem. Volt egy másik csapat is. Ők fejlesztetek az öregnek. És egy idő után rájöttem hogy igaza volt amikor ezt mondta: "És nem voltak szeretetútasok egy se az életes során?" "De voltak." "Mi lett velük?"  "Hát meghaltak." "De miért nem védted meg őket?" "Fiam nem tudok mindenki mellett ott állni állandóan." hazudott mint a vízfolyás.
De a szeretet utas csapat is szarházikból állt. Amikor erre rájöttem a világ dőlt össze bennem. Eldöntöttem hogy nem csinálom tovább. Azok is megértették hogy itt 2030-ra már pokol lesz az élet és mégis. Az egyiknek részvényei voltak az egyik olajtársaságban ezért megkérte a haverját hogy kaszálja el az elektromos autót az egyik ország minisztériumában, a másikról kiderült hogy szintén lopta a találmányt valaki mástól aki nyomorban halt meg de bevallotta a kislánya előtt, a harmadi kszintén lopta de elhazudta stb.
Ugyanazt csinálták amit emezek csak vérima nélkül.
"Tantalummal gyorsabb."
Lett egy még gyorsabb számítógép. A föld leggyorsabb számítógépe. Ez után rádöbbentem hogy innen nincs tovább. nincs senki se. Kiszállok. Ott álltam egy nagyon magas szikla tetején hogy leugrojak. Erre megjelenik az egyikük és ott könyörög hogy ne csináljam. Végül visszamentem. Szembesítettem a csoportot azzal hogy mit művelnek ők. Hallgattak. "hol az elektromos autó? Már vagy ötször vagy hatszor megépítettem."
Nincs válasz. Onnantól elmondtam hogy milyen feltételekkel csinálom tovább.
mindent elmagyaráznak nekem. Mindent és minden kérdésre válaszolnak a legjobb tudásuk szerint. És ha kérek valamit azt vakon fogják megoldani. Az archívumot pedig blokkolni fogom és ki fogom törölni azokat a részeket amiket onnantól fejlesztek. Úgy hogy midnent elmondanak és teljes kontrollt kapok. És onnantól ők nem láthatnak bele abba amit csinálok. Átvariálom a rendszeremet és megépítem újra úgy hogy egyikük se tudjon belenyúlni, senki csak én. Új dobozokat csinálok amibe nem tudnak belenyúlni és a bombámat is megcsinálom újra hogy senki ne tudjon hozzáérni. Ha belemennek akkor mehet tovább a dolog és csinálom, ha nem akkor én végeztem. Nincs semmi értelme folytatni.
Az egyikük apja megértette hogy mi a tét. Tudták hogy én még a legbrutálisabb körülmények között is akkor is ha megszivattak akkor is az irányt próbálom tartani amennyire tudom. És ha nem megy akkor is korrigálok valamennyit. Belementek. Építettem még egy még fejlettebb rendszert és lecseréltem mindent. hogy ne tudjanak hozzányúlni de az előző rendszert meghagytam hadd dolgozzanak vele és a végén derüljön ki hogy azok akik azon rajta vannak kicsodák is valóságban. Egy újabb szint. De megadtak mindent.
Ők is hazudtak. De nem mind. Néhányan megértették hogy tényleg tönkre fog menni a földi élet minden alapfeltétele ha tovább csinálják ugyanezt. És mégis az évi 150 millió dolláros bevételük fontosabb volt mint a jövő védelme. Ők is ugyanúgy gondolkodtak mint az öreg.
---
"Tudjátok miért sírt az öreg fattya miután levágtuk a lábait meg a kezeit?"
"Gondolom azért mert fájt neki."
"Nem nem nézd az órát mögötte hiányzik egy órányi anyag a filmből..."
"Hát kínoztátok nem?"
"Igen. Megnézettük vele az apja kínhalálát filmen. Őt is én csináltam meg..."
---
Tényleg lecsós húst evett utoljára, de nem ott halt meg és nem úgy... úgy végezte ahogy élt. és a fia követte a sorsát.
---
"Nézd csak egy kicsit tovább ..." mondja a srác amikor néztem az archívumban az öreget amint bassza azt a kurvát és közben mondja a vérimát is.
"Te mondod a vérimát te kurva."
"Igen." rettent meg a kurva
"Nem baj tudod a védőimát is?"
"Igen."
"Akkor mondd azt is. Legalább nagyobbat élvezek."
És mondta ő is meg a kurva is.
---
Mindegyik oldal szarházi volt. És most is az.
Ezért kellett még egy rendszer. Most pihennek egy kicsit és estétől újra indul a moloch imamixem és a pokoljárása a rohadék hordának. Amíg élek menni fog. Miután nem élek mind meghaltok.
---
Az asszisztesn nőről készült felvétel amikor elvágta az ember torkát a védőimás véráldozaton a kiscsitóba. Volt nyomozás. Elsikálták. A nyomozó szintén sátánista. Minden nyomozó aki nyomozhat ilyen ügyekben az. Az ő emberük. Nem véletlenül. De van felvétel. Ez a másik szarházi horda eltüntette, de majd most az én archívumomból és tárolóimból előszedjük.
A werner meg a mányit akarta elkapni. mondtam nekik hogy ne csinálják mert rámegy a családjuk. Nem elég erősek megtröték a börtönben nem fogják kibírni. "De a lányom megértette és meg tudja csinálni. Kérlek segíts. Ez az ember annyira ravasz hogy soha senki ne mfogja tudni elkapni."
"Nem segítek. Nem értek egyet veled. Mindenki hibázik még ő is. El tudjuk kapni másképp. Ne csináljátok."
"Ha nem segítesz akkor is megcsináljuk."
És megcsinálták. Elkezdték legalábbis nem volt választásom. Segítenem kellett hogy legalább a sérüléseket redukálni tudjam. Amikor a Helga felajánlotta abban a cserkész táborban hogy dugjak vele de legalább leszop, megszorítottam a kezét amikor visszautasítottam. De az Egon leszoppatta magát vele. Meg a mányi is. És azt is felvettük. Az is megvan. Kép és hang. De ez a szarházi horda se akarja hogy kiderüljön. És a nyomozás is elakadt. Érdekes nem?
Az asszisztens meg csak fénymásogat meg időnként elvág egy két torkot hogy jó erős legyen a védőima, mert azt meg kell újítani.
Szóval vannak olyan sátánisták is akik nem mondják a vérimák egyikét sem. Bár ezeket nem lehet sátánistáknak nevezni. Ők inkább a pénzhitűek. A sátánisták többb mint 6000 éves rombolásának szolgái akik jól beilleszkedtek a sátánista rögzített és távirányított struktúrákba.
A szolgahad. Az úr. Az úri szolgahad. Nekik jól jön a sátánisták rombolása. Ők "tiszták" nem véresek. Mondhatják hogy ők jók. Szép házaik vannak tisztes életük. És mincsent ugyanúgy csinálnak mint ők. Rabszolgákat tartanak és rohasztanak mindent igaz nem olyan mértékben de rohasztanak. Idomítanak. Lopnak csalnak és hazudnak. Nincs különbség és a különbség majdnem nevetséges. Nekik jól jön a sátánisták látható és véres rombolása. lehet rájuk mutogatni hogy "ők a gonosz, ők csinálnak minden szemetet." És közben ők ugyanolyan partnerek benne.
Ők csinálták azt a technikát ami annyira leblokkolja az emberi agyat hogy ne mvagy képes gondolkodni se. Ők fejlesztették. Részt vettek az MK-ULTRA programokban is. Molnár Kevin Ultra. Megkérdeztem az öreget erről. "De akkor azt miért csináltad?" miért adtál neki kszabad kezet?" "Hát nézd ez volt az ára annak hogy mindent tudjak és ki tudjak kutatni. Szabad kezet kellett nekik adnom hogy azt tegyenek amit csak akarnak ennek fejében kutattak nekem."
---
"ők se akarják ezt..." mondja a katona bácsi. Az ők ezeket a "rendes embereket" jelenti.
Nem akarják lebontani a sátánista rögzített rendszereket, mert ők is ott ülnek a bársonyos székekben, az egyetemi katedrákról idomítják a gyerekeket és a főiskolákon osztják az észt a tanoncoknak. Az idomított anyag visszabüfögőknek. Ők is benne vannak. Szép nyugdíjuk van, kellemesen cseverésznek miközben rohad minden és az emberek nem tanulnak meg felelősen gondolkodni. Mert ha megtanulnak akkor rajtuk is átlátnának. Látnék hogy ők ugyanolyan rabszolga-úr relációban gondolkodnak mint emezek. Nincs igényük arra hogy patakokban follyon a vér, de azon kívül ugyanazt csinálják.
urak akarnak lenni mindenki felett.
Azzal a feltétellel folytattam, hogy mindent a kezembe adnak és teljes ellenőrzésem lesz az archívum felett. Amiből letöröltem azokat a részeket ami az én rendszerem és a továbbfejlesztett dobozaimmal kapcsolatosak. Végül belementek. Nem volt más választásuk. Tudták hogy nincs más ember aki tényleg betartja a szavát és azt is tudták hogy a légköri és vízes számításaim pontosak. Velük együtt számoltuk ki mi a valós helyzet. Azt is tudtam hogy ők a több ezer éves kondícionáltságuk miatt ugyanúgy reagálnak emezeknek a vérimáira és ráadásul még csak tudatában sincsenek ennek. Ugyanúgy befolyásolhatóak. Mert midnenki ebben nőtt fel már több ezer éve. És ugyanúgy nem akarják majd a végős változtatásokat elvégezni. És a végén ellenem fognak fordulni. Ezt meg is mondtam nekik. Ezért csak úgy vállaltam a folytatást hogy szabad kezet kapok és ők vakon fognak dolgozni úgy hogy az archívumba csak az kerül bele abből amit csinálok amit én megengedek. Mindent elmondanak és elmagyaráznak a kérdéseimre válaszolva és utána megcsinálom a égső rendszert amihez nekik se lesz hozzáférésük.
Még egy rendszer. E felett.
És igazam lett. Ellenem fordultak. Az öregék halottak. már nem foghatják rájuk hogy ők csinálják. Ma már ők köhögtetnek és manipulálják a pöcsömet meg az életemet. Azok akik magukat "jónak mondják" meg nem sátánistáknak. Szeretet utasoknak.
Szeretet út. Én járom azt. Ők nem. Ők rabszolgatartók és fosztogatók. Tolvajok. Elnyomók és a rögzített sátánista rendszer urai mondjuk nem a tetején de a közepén.
A Vágó félék.
---
"Ez csak elterelés volt. A gyerek csinál valamit máshol."
"De mit?"
"Derítsük ki."
"Jó. De hogyan?"
"Nézzük meg az archívumban."
mészáros és a fattyú
volt hozzáférésük az archívumhoz.
Emezek adtak nekik hozzáférést. A jók.
Ezért a legvégén a többieknek elmondtam hogy mindent úgy kel lmegtanulniuk megoldani hogy semmilyen telepata és elektronikus rendszerben ne bízzanak meg. Mert azt is szarházik csinálták és szarházik manipulálják.
---
Megértették. Ők tudták, velük csináltam a számításokat hogy mi lesz 2030-ban és hogyan fog alakulni a föld légköre, és a vízháztartása. Pontosan tudták hogy a számítások dekára pontosak. És mégis a megvalósításnál mind a pénzt és a hatalmuk megőrzésést választotta. megmondtam neki khogy ők is manipulálhatóak a vérimákkal. "Ugyan már mi nem vagyunk olyan zombi mambó jumbó távirányítottak mint az öreg emberei. Mi csináltunk neki mindent."
És nem látták hogy mégis így van. Igazam van. Ők is ugyanolyanok. Kivéve hogy ők nem élvezik a vérfürdőket.
Semmi különbés közöttük és a szarházi sátánisták között. Semmi. Azok legalább őszintébbek.
---
Celopátra írta a védőimát. Anyira sokat használta a vérimát hogy megcsúfult. sokmindent megpróbált a kor legjobb orvosi és biológiai tudása alapján hogy szép lehessen. De semmi se működött. Nő volt és ravasz. Kitalálta hogy ír egy olan vérimát amitől szép lehet. Aminek a szövege csupa szép dologgal van megtöltve. Kegyetlen volt és vérszomjas. "Tejben vajban fürdöt hogy szép legyen." micsoda gazdagság kell ahhoz hogy valaki tejben fürödhessen.
Ravasz és rohadék húzás. És ugyanolyan erősen irányíthatóvá teszi az emberek agyát. Vérima. Vérben íródott és vérrel szórja teli a világot.
---
A telepata rendszer a természetes folyamatok leketronikus alapú leképezése lemodellezése.
Ezek a természet adta lehetőségek itt voltak az elektronika előtt is. Ezeknek hatása van a pszichére.
---
Szóval a mi rendzserünk is a szarházik kezén van, de csináltam azon kívül is még egy rendzsert ami már nincs senkinek a kezén. Csak én nyúlhatok hozzá.
Emezt feltörték mert a tantalumos géppel meg lehetett oldani de ezt a legutolsó rendszert már olyan gyorsan váltogatom a kódolását hogy azzal se tudják feltörni. Most megmutatták ők is magukat. Alig maradt épeszű ember aki tényleg meg is csinálná amiben megegyeztünk. mindegyik elbukott amikor a saját vagyonáról kellene lemondani a nagy vagyonokról amit szintén lopkodtak és fosztogatással szereztek ugyanúgy mint a többi a sátánista rohadék alja.
A végén már össze dolgoztak az öreg fattyával. Együtt. Összenő ami össze tartozik.
Ezért hallgat a pentagon és moszkva és német nato meg egyéb rohadék horda mindenről. Teljes csend még ma is, mert azt gondolják hogy engem csak kihúznak az élők sorából és meg van oldva minden. miközben ők is megértették hogy elpusztulunk mind ha most ne mtörténnek meg azok a lényeg iváltozások amiket meg kell tenni. Tapsikolnak hogy ők még mindig meg tudják oldani az atomerőművet sőt bővítik... és tudják hogy ők is bele fognak dögleni, de mégis megcsinálják. Ők nem tartják amgukat zombinak és őrültnek mint a sátánista és zsidó hordát... mégis ugyanolyan zombik és elmebeteg őrültek.
Hallgatnak. Nincs elektromos autó és ha van szar. Ők csinálták meg szarul.
---
Abban a világban amit elképzeltem minden sokkal jobban működik. Spirituális társadalomban az emberek felelősen gondolkodnak. Nincs verseny.
A versenyt az ógörög sátánisták találták fel. A zombi harcosaikat így tesztelték meg a zombigyártó módszereiket is. hogy melyi kmarad életben. A verseny egy sátánista szerkezet. A gazdaság erre épül. A rohadékok csak a rajtvonalat teszik mindenkinek máshova.
A spirituális társadaomban nincs verseny. Mindenkinek van jövedelme (meg lehet oldani, csak el kell venni a túljövedelmesektől a pénzt, nekik lejjebb kell adniuk az igényeiket) és mindenki a legjobb minőséget gyártja. nincs tömeg termelés. Midnenki amit csinál úgy csinálja meg hogy 120 évig működjön, mert senki nem azért alkot hogy több pénze legyen és több hatalma. Midnenki oda utazik ahova akar. Vannak jól meghatározott feladatok amit a földlakó közösségnek meg kell oldania ahhoz hogy az élet fennmaradhasson. Ismeri mindneki az egészséges határokat amit gyermekkortól tanítunk a fiataloknak. Önálló gondolkodásra tanítunk mdnenkit és kérdezni. A tanítók a tanuló kérdéseire válaszolnak nem kiselőadást tartanak arról a támáról és úgy felépítve ahogy azt ők gondolják.
Nem betonozunk le semmit hogy a föld többi lakójának is legyen életterük és tudjanak szabadon mozogni. Az állatok igen. Nincs gumi. Nincs gáz és olaj és nem szennyezzük a levegőt nem terheljük túl a környezetünket. Midnent meg tudunk oldani elektromos hajtással a fűtéstől kezdve a világításon kersztül a közlekedésig. Mindenki ingyen utazik önfeltöltős anti gravitációs járművekkel. Ne mépítünk autópályákat. nincs idomított tömeg. Nincs agylúgozó rádió monopólium. Családok vannak és rengeteg házi muzsikus. Mindenkinek van elegendő forrása az életéhez szükséges legfontosabb dolgok megszerzéséhez. Ezek: az egészséges élelem, tisza víz, a valódi szeretet közössége és hajlék.
Nem lesznek határok se országok között se szakmák között. Ha valaki mást szeretne kipróbálni valaki megtanítja neki és csinál mást. Feladatok lesznek amiket meg kell oldani. Élelem kell. Élelemiszert úgy kell termelni hogy ne mérgezzük meg közben a földet és magát az élelmet. Kutatni kell. Gondolkodni kell. Nem kell a szemét. Nem lesz annyi szemét. Mert nem lesz tömeg termelés. Mert nem lesz verseny. A harmadik negyyedi nemzedék már megszokja az állandó jövelemszintet és megszereti a hatalmas szabadságot jelentő szeretet közösséget. Kivirágzik mindenki. Alkotni fogunk és mindenki a legjobbat fogja megalkotni amit tud. Nem meghatározott időben elromló szemetet ami csillog és nem jó semmire se.
Viszont nem lesznek multi triliárdosok. Se mágnások. De a vágy is ki fog kopni az emberekből hogy "ha én gazdag lennék..." mert értelme lesz az életüknek és nem rabszolgák lesznek egy idomító telepen azt csinálva amit egy szűk kör akar, mert nekik semmi sem elég.
---
De egy páran megértették. Kevesen. Tudták hogy igazam van. Én vagyok az egyetlen aki tényleg meg tudja ezt csinálni és ha nem kapok teljesen szabad kezet úgy hogy ők se tudjanak utána belenyúlni akkor ők is részt fognak venni a földi élet elpusztításában. Megértették.
De az Öregék is megértették. Szartak rá. Most ezek is ugyanazt teszik. Szarnak rá.
Sebaj. A kocka el van vetve. Eddig pörgött most megállt. És a szikla is jön. A teremtő egyértelmű üzenetet küldött. Péter a kőszikla amire építem az egy házamat. Vagy pusztuljatok. És úgy néz ki hogy ez a második verzió felé haladunk öles léptekkel és már csak napok választanak el tőle.
De engem már nem érdekel ez az ügy. Leírom amit le kell írnom hogy a hozzá kötött folyamatok elinduljanak, hogy a többiek emlékezzenek. És ennyi. Addig csinálom amíg most ki nem fizetnek. Nem a pénz miatt. Az is fontos valamennyire hogy ne kelljen részt vennem tőbbé a rabszolga rendszerben, hanem azért hogy a circus szabálya meg legyen törve. És hogy megkapjam a "hivatalos" elsimerést amit egyik oldal se akart megtenni, mert akkor nagyon sok minden igazolást és bizonyítást nyer a zombi had előtt. Viszont e nélkül nincs tovább. és ők is loptak. És hagyták azokat meghalni akiktől loptak. És én meg tovább fejlesztettem. Most meg biztonsági okokból nem emlékszek semmire hogy nehogy tőlem is ellopják mit csináltam és mire jöttem rá ÉN magam. Azok alapján amit ők megtanítottak nekem, mert megtanították mert akkor megértették hogy nincs más út és megbíztak bennem, tudták hogy nincs más választás a teljes pusztulás elkerülésére. Mégis most is hallgatnak. És keresik a megoldást hogyan tudnának mégis megölni... elképesztő. És ezek már ne ma sátánisták hanem a sátánista rendzser idomított jól tartott "szeretet utas" csapata. 6000 év agylúgozása. Szolga-úr. Ennek kell véget érnie ahhoz hogy sipirtuális társadalomban éljünk. Véget kell vetni az ógörög sátániták versenyeinek. Nem versenyezhetünk és nem idomíthatjuk a gyerekeket a verseny szeretetére. Mégis az iskoláktól és az ovodóktól kezdve erre idomítják a gyerekeket. Most is. Pedig elmondtam hogy ez hova vezet. Tudják.
Lassan itt a vége.
---
A Dani is repült. "Így lett informatikusunk is..." Azután rábeszélte őket a védőima használatára és elkezdték kiegészíteni a pénzüket másoktól lopott pénzekkel. Szóval ha vérút akkor vérút menjenek oda. Szép nagyra nőttek de majd összehúzzák magukat amikor egy jó pár emberük eltűnik a semmiben. Megpróbálták a raktárunkat eldózerolni... hahaha azt hitte a plazmás csávó is hogy ő oyan okos hogy ihaj, mert az öreget meg tudta szivatni... De a helyzet az hogy ők is lopták valakitől a tudást és véletlenül sikerült valamit összerakniuk amiből hatalmas előnyre tudtak szert tenni, majd eladták az öregnek de meg is tartották közben hogy vissza tudjanak ütni... oszt azt hitték hogy szét tudják szedni az én telepata rendszeremet. Hát én építettem egy új bombát és egy új telepata rendszert is. "Tantalummal gyorsabb." A földi krülmények leggyorsabb számítógépéhez mérve állítottam be a kódolás váltását amit már senki se fog tudni feltörni semmilyen géppel. A rendszerem meg benne van az új dobozaimban. Aminek még nagyobb a teljesítménye mint az előzőnek úgyhogy még jobban fog fájni nekik. De azért csak próbálkoznak még mindig.
---
Az öreg azt szabta nekem feltételnek hogy meg kell írnom az érdemeit és csak akkor fogja elismerni ő az én érdemeimet.
A családja hosszú évszázadokon keresztül ennek a szarrakásnak a tetején maradt és tényleg ápolta is a szép és a jó dolgokat felmutatni tudó embereket, de ugyanolyan mocskossá vált ő is és a rendszer is mint amiben élt. "Hogy olyan kegyetlennek tűnjek..." Igen.  Csak ő nem csak annak tűnik. Ez mind szép és jó de rengeteg valódi vér tapad a kezükhöz. És rengeteg embert fosztottak ki olyanokat akik tiszteletet és megbecsülést érdemeltek volna. Ez is az ő érdeme.
Kicsit később egy beszélgetésnél azt mondta hogy jóvá teszi az ellenem elkövetett fölösleges atrocitásokat. "Busásan kárpótollak." mondta.
"Hogyan?" kérdeztem gyanakodva.
"Királlyá foglak koronázni."
Hirtelen azt hittem összedől a világ körülöttem. Az öregnek teljesen elment az esze. Azután eszembe jutott, hogy nemrég találkozott az egyik ilyen királyság párti haverjával akit nagyon szeret meg az is hogy a cslaádja a királyság idején virágzott fel igazán és tört ennek a szarkupacnak a tetejére.
"De Kevin, rohad minden szét. Nem lesz 2030-ra levegőnk és tiszta vizünk. Éhínség, fosztogatás, tömegnyomor és halál lesz. Te meg valami újabb cirkuszon gondolkodsz aminek az ég adta világon semmi értelme sincs. Miért nem hozod nyilvánosságra azt a számítást amit csináltam. Részletes és alapos számítás. Azt hozd nyilvánosságra azzal tudod jóvátenni amit műveltél te és a te kis csapatod ellenem. Mondassátok be minden ország médiáiban és mutassátok meg az összes embernek. Mert különben ha ne mértik meg mind meg fogunk dögleni. Mindenki."
"De az nem megy."
"De miért nem megy?"
"Mert a fiam emberei meggátolják."
"Bazdmeg - itt már mazdmegoltam az öreggel kezdett elborulni az agyam - nem érted meg hogy mindenki meg fog dögleni ezen a rohadt bolygón ha ne mcsináljuk meg ezeket a dolgokat?"
...
És azt szabta feltételnek hogy ismerjem el az érdemeit, ahhoz hogy ő is elismerje az enyémeket. Ez azért lett volna fontos, mert az emberei és a hálózata zombik. Mindent elhisznek amit ő mond. Na nem mindent ez lazult már de mégis akkora ereje van felettük még mindig hogy át tuja vinni ezeket a dolgokat.
Azért kell ez mert soha nem állnának le a támadásaikkal és soha nem figyelnének oda rám, pedig ők is meg a gyerekeik is meg fognak dögleni ha nem csinálják meg amit mondtam. Atomerőművek, belsőégésű motorok, gázfűtés, szénfűtés, óriási légrongáló gyárak meg kell hogy szűnjenek. Csak elektromos fűtés, hajtás használható. És a legutolsó méréseim amiket ők nem tudtak manipulálni bizonyították hogy a negyedét se csinálták meg a kiváltásnak, mert azok akikre azt bíztam ugyanúgy részesedést kapnak az olajipar és a többi szarházi létromboló üzletág jövedelméből. A negyedét. Ezért a fordulópont 2017 közepére volt jósoható a méréseim alapján. És még most is hallgatnak erről.
Ez azt jeletni hogy a dolog elbukott. A földi életnek annyi. Ezek meg fel se fogják hogy mi a helyzet. De ma már kétségbe se esek. El tudom fogadni azt hogy meg akarnak halni mind. Nem tudják elengedni a rohadt sátánista struktúrákat. A hatalmat és a gazdagságot. Inkább pusztulásba viszik ezt a bolygót.
---
Valamelyik - ja a Dani volt - mondta hogy "te kitaláltad hogyan lehet védekezni a radioaktív sugárzással szemben." Erre apellálnak. De ezek az őrült barmok azt hazudták erről is hogy ők tudják hogyan lehet ezt megoldani. DE NEM TUDJÁK. CSAK ÉN TUDOM.
Ők nem. És ezt nagyon egyszerűen be is lehet bizonyítani. És ez nekem is csak akkor fog eszembe jutni amikor bizonyos változások már megtörténtek. Addig nem. És ha nem történnek meg ezek a bizonyos valós változások akkor egyáltalán nem fog eszembe jutni. A rohadék nagyképű plazmaszakember is most esett pofára, mert azt hitte ő tanított nekem mindent. De ez nincs így. És én jobban megértettem mi ezeknek a jelenségeknek a fizikai alapja, mint ők bármikor is fogják.
Most is próbálkoznak azzal hogy ellopják a bombám felépítését.
Abból indultam ki hogy a zegyik tűzoltó azt mondta nekem hogy "minden ég. A beton a kő, az üveg midnen elég csak elég magas hőfokon kell égnie a tűznek."
Én meg tovább gondoltam.
"Ha minden ég, akkor minden robban is."
Ezért bármiből lehet bombát csinálni. Ezt bizonyítottam is nekik az alumíniumból készült nanotermittel. És utána megcsináltam a bombámat.
A bombához szükséges képletek és tudás viszont rejtve maradt. Nem tudták még az archívumból se kihámozni. Ne mértették. Mert a gondolkodásom olyan hogy nehéz megérteni. Ugrabugrálok ide oda. A képleteket és a számításokat meg olyan mély szinten el tudom végezni hogy nem érzékelik. Begyakoroltam.
Először különböző egyszerű számításokat végeztem tudatszint alatt, majd meditációban elraktároztam a mélyrétegekben a szükséges kiszámolandó dolgokat. Arra az időre lekapcsoltam mindenkit a fejemből.
És sikerült megvédeni. Nem kerülhetett a kezükbe. És nincs is ott. Egy két rsézt sikerült nekik kihámozni de abból nem tudnak összerakni semmit se.
Ez van. El fogunk pusztulni. Megőrült mind. 6000 éve rohasztanak mindenkit.
Tűz - a lélek és a pszichikai tér elrohadt ami minden mással összefüggésben van. A négy részre osztott kör kiváló jele a céunknak és a lényegnek. A tűz, a víz, a föld és a levegő egy körben egymással szoros összefüggésben léteznek. Ha a pszichikai teret elrohasztjuk elrohad az összes többi is. Ha a fizikai teret elrohasztjuk elrohad az összes többi is. Nincsenek egymás nélkül.
A kör az egység szimbóluma is szokott lenni.
A cél: a tűz, víz, föld és levegő kitakarítása és tisztán tartása.
Az út pedig a három alapkérdés folyamatos gyakorlása: Mit? Miért? Hogyan.
Ennyire le tudtuk egyszerűsíteni.
A kibontás pedig egyéni mérlegelés kérdése. A számításaim és a föld rendzserének ismerete nélkül azonban ezt ne mtudja akárki kiszámolni megérteni. Ezért kellene ezt nyilvánosságra hozni. De se azóta se most ne mtörtént ez meg. És azért nem mert ők elvágják ez előtt az utat. Azok akik folyamatosan arra hivatkoznak hogy ők márpedig a szeretet úton járnak. Nem ott járnak. Már 50 éve nem. Csak azt hazudják hogy ott járnak és a léhűtő rohadt milliárdos lét elkábította a látásukat és a hatalom megrohasztotta a szivüket.
---
A mészárosnak is műlába van. Az öreg fattyának mindkét keze és lába is műláb. A mészáros egyszer már elsütötte azt a poént hogy levágatta vele a kezét ezért az öreg úgy hipnotizálta hogy ezen a módon ne lehessen felébreszteni újra. Ezért le kellettvetíteni neki az apja halálra kínzását hogy észhez térjen. Azért bőgött mint a kisgyerek. "A péter megőrült nem emlékszik hogy együtt vagyunk..." "Nem. Nem a Péter őrült meg hanem te. Élesítetted a rakétákat amit ráállítottál és csináltál öt új mérget amit csak arra szántál hogy őt megöld. Nem ő őrült meg hanem te. Már nem tudod hogy mit csinálsz annyira maguk alá gyűrtek a többi imamormolók. És te felejtetted el hogy mi a cél."
De felébredt ettől. Sajnos nem eléggé. Nemérg megjelent és ugyanúgy ahogy eddig nekiállt a szarházi foshordának segíteni hogyan tudnának mégis kinyírni engem. Egyszerűen elrohadt belül. Még a Moloch is jobban tartja az irányt mint ő. És kifutotunk az időből. Ez rendkívül szomorú.
De én is szabtam feltételt az öregnek. Ha azok a dolgok amiket meg kell tenni nem lesznek megoldva: ennek az évezredes sátánista struktúráknak a lebontása, és az új felépítése - akkor 2025-ben én nem fogok tenni semmit se azért hogy meg legyen védve a földi élet, sőt tenni fogok ellene hogy bárki meg tudja védeni. Vagyis ezt akkor meg is oldottam. Beállítottam előre, ha esetleg mindenki megőrül vagy elkényelmesedik akkor véletlenül se tudjanak kitalálni semmit se. De nem is tudnak. Azóta se tudtak és most se tudnak. Nem kellett megölni senkit. De azokat legyakom akik az én gondolataimat próbálják fürkészni a bomba a radioaktív sugárzás és a többi elmélet ellopásáért. Azok meghalnak. Kapnak egy figyelmeztető sokkot és másodszorra meghalnak. Nincs pardon. A lopkodásnak vége. Azokat fogjátok szépen megbecsülni akik azt emgérdemlik nem azokat akik jól tudnak lopni.
Ja apropó az öreg érdemei:
Kiváló tolvaj. Rengeteg embert elmészárolt és lemészároltatott. Hatalmas vagyon lopott össze magának és a szarházi kis csapatának. Midnent elkövetett azért hogy engem tönkretegyen még akkor is amikor már pontosan tudta hogy jobb vagyok mint bármelyik embere és ő maga. Mindent elhazudott amit én csináltam és beledöngölt a mocsokba meg a sárba. A saját rohadékjait meg az egekbe emelte és milliárdosokká tette.
Akik tovább folytatják uganazt amit ő csinált eddig. Csak a hatalom legfelső szintjein akarnak maradni midnen áron. Úgy is hogy most már az egész bolygó sorsa veszélyben van.
És folytatják. Támadnak és támadnak tovább. Mintha semmit se tanultak volna. Építi kaz újabb atomerőművet hadd menjen minden tönkre. Eszméletlen. A többi rohadék meg tapsol hozzá.
De nem érdekel. Ez a sorsa az embernek. Végül is a teremtő úgy teremtette ezt a lényt hogy meg kelljen ennie valaki mást. Hogy csak úgy élhet ha öl, ha pusztít. Lényegi hiba.
---
Megy minden tovább az új rendszer zökkenőmentesen átvette a régi helyét. Nincs rajta archívum. Az emlékeinket ma már mi őrizzük. Mindenre tudunk emlékezni amire muszály és kell emlékezni mert fontos. Csak kommunikáció és azonosító rendszer megy. meg még egy pár dolog. Van egy pár új dolog is.
Azokat akik megmaradtak a célunk mellett lehet hogy már nem is ismerem. Akikkel elkezdtem ezt az egészet gyakorlatilag mind szarházikká lettek, meghaltak vagy végig ellenem dolgoztak.
---
"De azoknak akik a szeretet utat választották, mind megmutattam és megtanítottam azt a meditációt. Tudják."
"De egyik se a szeretet utat járja."
"De Péter akkor ezt kellett tenni. Ha nem csinálom meg őket úgy hogy iszonyú kegyetlennek tűnjenek, egyik se maradt volna életben öt évig se ebben a mocsokban."
"Ezt el tudom fogadni bizonyos mértékig, de ez így akkor SE SZERETET ÚT. NEM AZ. Ezt meg neked kell megértened. Hogy ők nem a szeretet úton járnak még ha azt is választották akkor. És elrohadtak a vérúton. Mind. Nincs kivétel."
Az öeg csak nézett maga elé. A gyerek folytatta.
"Azért csinálják és folytatják tovább ezt a mocskot mert már nem tudják hogy mi az a szeretet út. Fogalmuk sincs róla. Azt hiszik hogy tudják de nem tudják. És azért hszikik azt, mert te elhiteted velük. És tovább folytatták a kínzásomat akkor is amikor már rég ismertem az összes mocskot amit meg akartál mutatni. És elmondtam azt is hogy ezt másképp is meg lehet tanítani a nélkül hogy bárkit bele kellene nyomni a mocsokba nyakon felül. Csak azokkal kell így bánni akik már benne vannak nyakig és máshogy nem lehet elmagyarázni nekik. Ezt ti velem csináltátok. Velem, aki három éves korában megértette, hogy mi a valódi szeretet és megértettem hogy mi a fő probléma. Érted. Elvettetek 30 évet az életemből fölöslegesen, mert a hatalomhoz és a gazdagsághoz ragaszkodtatok jobban mint a szeretet út valódi értékeihez. És közben a pusztulás szélére sodortátok az egész bolygót és amikor erre rávilágította pontos számítással, akkor is tovább folytattátok és folytatjátok még most is a faszságaitokat."
A végét már üvöltöttem.
De mindhiába. Még most is csak a rohasztás megy. Egy hét. Az hogy nemrég jöttek rá hogy az a bomba nem az a bomba amit akkor csináltam szomorú. Azt se tudták volna semlegesíteni ezt meg végképp nem fogják tudni.
---
Cleopátra hercegnő. A vérfürdőt is az ő emlékezetére használjuk. Mert a vérfürdőt is kipróbálta hogy szép lehessen. Belefeküdt egy kádba és a szolgák elvágott torkából kifolyó vérben megfürdött. De nem biztos hogy ő írta a védőimát.
De ezek végül is legendák. most nézem stimmel e korban de nem az ie100-es időkben élt... mindegy fene a könyvtárban lehet hogy van erről irodalom. Arra se emlékszem. Mindegy majd he lesz szeretet közössége akkor kibogozzuk hogy volt ez.
Ja várjunk csak sába királynője és salamon király találkozásakor születhetett ez a védő(vér)ima. A salamoni bölcsesség és a női ravaszság ötvöződik benne a vér erejével.
---
Az asszisztensnek én csináltam az élethű gyilkolást... hogy tudja mit jelent ez. Én terveztem meg az öregnek. Erre emlékszem.
---
Mennek a moloch mixeim még most is és asszem kell is néhány új erősített verzió... kicsit oda kell kapcsolni mert nem akarják a jót. Meg kell nyomni most keményen aki csak tudja szivassa őket ezerrel.
---
Harcsa lány is itt járt a napokban. Találkozott molochal... feloldozta a feladat elvégzése alól és adott neki egy másikat: épüljön fel és értsen meg mindent amit a péter tanított. hahaha... van humora is a gabrielnek... :-D És érzékeny ember. A harcsa lány meg távolba látó is. Igen azok alapján dolgoztam ki hogyan tudom megvédeni a spermámat attól hogy mások lombikban gyártsanak utódokat belőle a kényükre kedvükre.
---
Jelzem hogy az öregék csapata arról is hazudott még nekem is és neki is, hogy mik a valós mérési eredmények. Egészen egyszerűen elhitte a szarházi hazug csapatának a mérési eredményeit. Én meg a saját műszereimre támaszkodom csak amiket meg is védek és meg is tudok védeni. Csinálnom kellett saját mérőállomásokat mert minden eredényt meghamisítottak. Még akkor is nyugtatgatta a többieket hogy azért nincs akkora baj. Én ezt nem fogom megérteni soha. Az őrület nem megérthető ép ésszel.
---
Nagy Imi done. A rakétái szépen eltűntek az éterben... egy darabka lehullott ugyan a szomszéd ház tetejére mutatóba hogy mindenki tudja ez valóság.
---
Nos térjünk vissza az öreg molnár kevin érdemeire.
Ő volt a legnagyobb rohadék a föld kerekén. A legeslegnagyobb rohadék. Nála nem termett nagyobb a történelem viharaiban. Ő volt a feje a szarrakásnak. Ezek a kis csapatával állandóan felolvasták a vérimákat hangosan hogy rájuk ne legyen hatással és időnként meg is csináltak néhány dolgot az aljának hogy ne tűnjön fel senkinek hogy ők ki tudják vonni magukat alóla. És ők uralták a pályát.
Az asszisztens nő a kiscsitóban tényleg elvágta egy ember nyakát. Felvettük. Pontosabban az Egon és a kristóf vették fel. A bizonyíték viszont eltűnt szőrén szálán. Az öreg tényleg megterveztette velem a kamu eseménysort, de nem kamuztak. Nos én is tanultam tőlük. :-D
---
A fűnyíró. Anyuval és apuval megbeszéltük az elején hogy miről fogom megismerni őket. Apuval az öreg egyszer megterveztetett egy fűnyírót a gofályáihoz. Akkoriban az csúcsmodellnek számított. Apu persze úgy tervezte meg hogy jó sokáig működőképes legyen, de az öreg azt akarta hogy ne ilyen legyen hanem menjen tönkre. Újra kellett terveznie, hogy tönkremenjen és el kellett mondani az öregnek hogy hogyan fog tönkremenni. Apu akkor jött rá hogy a zöreg egy mocskos szarházi. Anyu meg akkor amikor meglátta az egyik filmforgatáson hogy azok a statiszták nem eljátsszák hogy meghalnak hanem tényleg lelövik egymást - hogy a film élethűbb legyen. Amikor az öreg behipnotizált a circus tagjai közé, akkor így ismertem fel őket. Voltak mások is akik tudták mit csinál.
Volt egy statisztikus lány aki nem értett máshoz. mondtam hogy nekünk is kell ilyen elemzés. Kielemezte az emberek összetételét. kiderült hogy van egy jövedelem szint ami felett az emberek kivétel nélkül mind ellenünk fordulnak a céljaink miatt. A Dani jó srác.
Moloch kutyit csináltam a csapatából amikor az informatikus odakerült, mert darálták azok is a védőimát. Utána vadász csapat lett belőlük. Nem csináltak kiképzést, mert a moloch kutyik erre nem jók. Továbbadják a szemetet.
A könyvtáros is rohadt ő is pontosan tudja mi van és tovább csinálja. A kis zsidó lány a fejkendőben magyarra fordítatta - egyébként velem az anyja - a védőimát és a vérimát is, hogy majd úgy visszaveszik. A tejes kislánya is magyarul mondja. A szomszéd a folyópart felől szintén a kislány is mondja magyarul. A kenus csávó is magyarul azért nem látom annyira mert úgy nem olyan erős.
Megcsináltuk őket mind. Volt egy csaj akinek az öreg levágatta a lábait hogy beleférjen minden karakterbe és cserélhető lábai legyenek, az is kuka. Volt egy akinek az orrát vágatta le mert túl nagy vot és ő se tudott sok karakterbe belebújni e miatt. De azok is kuka.
A vérimák nem hatnak mindenkire. Ezt az öreg is tudta. Ezért hozott létre egy olyan csapatot is akiknek nem adta oda és nem is engedte hogy darálják. Ezek más módszereket voltak kénytelen fejleszteni hogy manipulálni tudják az emberek elméjét. Ők nem mondják ezt a szart de mégis ugyanolyan rohadékok.
És miután az egyik csapat elárult és tudtuk hogy így van jött egy másik csapat és azok is ezt tették a sapis csapat. Utána jött még egy és azok is ugyanazt tették.
---
"Apu ketten maradtunk. Nincs más."
"A Szabolcsot és anyádékat kihagyod mindig, de ők is vannak."
"Jó akkor vagyunk hárman, négyen, anyu nem sokszor rúg itt labdába."
Csak néztünk egymásra az általam készített sapikban, hogy a telepata rendszer elől lezárjuk a koronacsakránkat. Még csak szomorú se voltam. Már semmit se éreztem az újabb árulás miatt.
"Te hogy érzed meddig bírod ezt csinálni?"
"Hát nem érzek semmit se fiam. Ma már csak tudomásul veszem hogy megint elárultak ezek is és megyek tovább."
"De van még egyáltalán bárki aki miatt érdemes csinálni?"
"Vannak. Ők nem tudnak ezen a szinten beleszólni de vannak."
Hallgattunk.
"Te meddig bírod? Én ameddig élek csinálom. Vagy ameddig te bírod. Rajtad múlik."
"Hát van egy pont ami után már nincs értelme. Semmi. Ha elérünk oda úgy hogy nem történik semmi lényegi változás akkor én ott befejeztem. 2017 közepe táján lesz ez a pont. Ha ott ne mlesz áttörés - komoly - akkor ott a vége. Onnantól már nincs semmi értelme. Nem csinálom tovább. Ha kiszedsz és együtt tudunk tölteni még pár évet békében valahol mint család beszélgetve a dolgokról jó, ha nem akkor annyi volt."
Csak halgattunk. Ne méreztünk semmit se. Semmit.
---
1989-ben csináltam a bombát - ha minden igaz. Előkészítettek baltimore-ban egy pincét nekem hogy ott kísérletezzek. A dolog túl jól sikerült és olyan tűz lett belőle hogy az egész ház leégett. Volt egy pinceablak amin ki tudtam ugrani még mert a folyamat nem idnult be úgy ahogy én számítottam. De láttam hogy baj van. kiugrottam az ablakon. Volt egy kis 10cm-es víz az ablak alatt szerencsére. Apu két utcával arrébb intézte a dolgait amíg én dolgoztam. Egyszer csak jön valaki és mondja neki hogy ég egy ház a z x utcában nem ott van a fiad? Apu olyan gyorsan futott ahogy csak tudott, de már igen nagy hőfokon égett a pince. Forogtam a mocskos esővízben ami összegyűlt a beton aknában hogy hűtsem magam de iszonyú volt a hőség. Amikor megjöttek kiabáltam hogy hol vagyok.
"Locsoljatok be vizet."
"Mennyit?"
"Sokat és folyamtosan. És dobjatok le egy tűzálló köpenyt meg egy csizmát."
Apu a szekercével szétvágta a vas rácsot ami beszorult hogy nem lehetett felszedni és ledobta a cuccot. Szereztek egy vágót hogy a rácsot elszedjék, majd kihúztak onnan. Ez után a ház olyan iszonyú lángra kapott hogy semmit se tudtak vele csinálni.
Az öreg nyomozott az üggyel kapcsolatban. 1976-tól volt archívum. A 74-es találkozó azért volt csak benne mert az öreg a fiával felidéztette hipnózisban és úgy rögzítették. Kellett neki az új vérima hogy fel tudják ovasni és ne tudják őket irányítani vele. Ezért találtam meg.
De akor még nem volt teljes lefedettég és nem figyeltek mindig. A rendszer még korántsem volt akkora és olyan kiterjedt mint ma. Ezért nem tudják hogyan csináltam. De valamit adni kellett nekik mert a beton is megovadt az iszonyatos hő hatására. Abból a házból alig maradt valami. Ezért adtam nekik a nanotermitet. De ott se ért véget a dolog, mert rájött az öreg hogy az alumínium nem ég olyan magas hőfokon. Ezért megkínoztatta aput. Amikor anyu lecsós húst csinált neki az tényleg az utolsó vacsorája volt. Csináltam egy olyan altatót nek amitől elaludt. Mélyen. És amikor felébredt elkezdődött a legrosszabb hororr amit ő átálhetett: ő ült a székben a fúró alatt. És elmondott mindent. Hogyan kezeli ő a pénzeket és a fia. Mert nekik más rendszerük volt a pénzkezelésre mint a zsidóknak. És utána a végéig tolta a srác akit ő tett olyanná amilyenné tette.
"Péter én őket ingyen megcsinálom."
"Miért?"
"Mit gondolsz miért vagyok én olyan amilyen? Hát szerinted én így születtem? Elmondjam mit csinált velem az öreg?"
"Nem kell hallottam már annyi ilyen történetet elhiszem."
És megcsinálta. A fiacskája tényleg sírt. De nem volt sok ember akit beavathattam volna ebbe. Fel kellett használnom a többit hogy szétszedjék a nagy családi vagyont. Őket használtam fel erre a célra. kiadtam az infókat és megcsináltuk ezeket is. De kicsit átalakítottuk a dogot. Hogy a végén ezeket is meg tudjuk szivatni.
"Gyönyörű halála volt." mondja a latinos főig helyettesítő. Gyönyörű. Fúrógéppel fúrta szét a testét a Csilla.
---
"Miért nem intézed el a dobozokkal?"
"Mert kell hogy a többiek tudják hogy meg tudjuk őket ölni."
"És jól verekszik?"
"Nagyon."
"De mégis mire számítsak?"
"Nagyon nagyon jól verekszik." hallgattunk. Dani gondolkodott vagy csak úgy ült ott nem is tudom. A gyerek folytatta.
"De az alapállása rossz. És ők nem hiszik el hogy az hogy mi van a szivedben és a fejedben nagyon sokat számít. Úk úgy gondolják a sok gyakorláson múlik és kész. Beleesnek abba a hibába hogy azt hiszik mindent el tudnak intézni a trükközéseikkel, mert az emberek többségénél ez bejön nekik. És az emberek többsége gyáva. Konflitus kerülő. Ez részben természetes részben meg ők idomítják őket ilyenné. Ezért kell kézzel elintézni az imrét. Hogy lássák. Hogy tudják. lehetnek ezek akármilyen jók, ha egy egyszerű paraszt ember fia összeszedi magát agyonveri puszta kézzel is. Hogy mindenki lássa. Lehetnek akármilyen jók az alapállás számít. És a végén ez dönt. Még akkor is ha ugyanolyan kiképzésen mentek keresztül. Bizonyíték."
"Miért nem te csinálod?"
"Mert rólam már különböző nimbuszok meg egyéb történetek keringenek. Olyannak kell csinálnia aki egyszerű ember és végigcsinálta a kiképzésemet és a szive és a feje a helyén van. Meg kell nekik mutatni. Tudniuk kell. Lehetnek akármilyen jók a verekedésben akkor is azok győznek akik a teremtő akaratát hajtják végre és mi azt teszzük. Ezt kell bizonyítani."
"Jó vállalom."
---
Az a moloch kutyi akit rájuk szabadítottam a vérimás bandára annak úgy csináltam meg a hipnózisát hogy csak azt csinálja meg amit az öreg vele csináltatott a mi családjainkkal. Borzalmas dolgokat művel. A másik moloch kutyi csapattal meg felvetettünk mindent amit csinál. Ez is bizonyíték. Megvan a hipnózisa. Ugyanazt használjuk évek óta. Molnár Kevin egy rohadék patkány volt a főrohadék zsidó féreg. A dicshimnusz azért kellett amit korábban írtam hogy idecsaljuk az imrét.
---
Most már nem látnak bele a mi rendszerünkbe. De azért leválasztottam aput a szabolcsot és magamat, biztos ami biztos. Mi tényleg azt teszzük amit mondunk. A többi meg ki tudja mit. Szóval ha megint átszivárgott valaki tőlük akkor azokkal már nem lesz türelem meg három lehetőség. Azonnali halál.
---
A cia adatbázisát is én építettem. Ott úgy oldottuk meg a titkosítást hogy van egy kérdéssor amit ki kell tölteni. Ki akar hozzáférni az adathoz. Ezt többféleképpen ellenőrzi a rendszer. Azután mi a célja a keresésnek. Milyen adatra akar rákeresni. Ha valaki kérte más akkor ki volt az. És utána cska azokat az adatokat mutatja meg ami releváns. Erre a mintára építettem fel a mienket. De ott van egy hipnózis amit ellenőriz a rendszer hogy megcsinálod-e. És bizonyos témákra nem lehet rákeresni. pl a bombámra és a dobozaimra és azok tudományos hátterére. Aki megteszi és megpróbálja kijátszani a hipnózist meg a kérdéseket az tudatosan szarházi. Jutalma halál.
Szóval van archívum de komoly feltételekkel lehet csak keresgélni benne. Minden alkalommal tisztázni kell a három fő kérdést: mit csinálsz, miért és hogyan.
A cia adatbázisát egyébként pont azért építettem hogy kibukjon kik hamisítják az adatbázisban szereplő adatokat. Volt erre igény. megcsináltam. És minden elkapott ember az öreghez vezetett aki el akarta tüntetni a nyomokat. Akiket elkaptunk azokból kiszedtünk midnent. Az öreg csinálta. Ő volt a főnök. A világ ura. Volt. Zsidóuralom vége örökre. Nem zsidó zsidók uralma is vége. Arra is kitaláltam valamit hogy mi legyen azokkal akik nem darálják ezeket a vérimákat egyiket se, de mégis ugyanazt csinálják. Fosztogatnak, rabszogát tartanak, lopnak csalnak hazudnak. Olyan ez mint egy soha véget nem érő szeméthegy.
És még mindig vannak. És még mindig nem fizettek ki és nem érkezett meg az elismerés a szarházik rendszeréből. Még pár nap van hátra. Utána vége ha ez nem történik meg.
---
Az van hogy ha minden jól ment akkor mostanra a többiek le tudták zárni az öreg kasszáit is. Onnan se fognak tudni nagy pénzeket akasztani a rohadékok. A kopter szarházi innen a Danis kocsmájából, szétválasztotta a két rendzsert, a mienket és az ő rendszerüket. Rosszul emlékeztem hogy le fog állni amikor meghal az öreg és a fattya, mert közben átvariáltuk a dolgot. Előbb megöltük az öreget és behejettesítettem valakivel. Akkor szorult háttérbe. Közben a többit is be kellett keríteni és a kapcsolathálójukat feltérképezni. Ezért kellett ennyi idő. Mára egészen jól körvonalazódott hogy mi a helyzet.
És helyzetfelmérés: a keresőmotorok az én rendszeremen voltak. Most az ő rendzserükön nincs keresőmotor. Ez rendkívüli módon le fogja őket lassítani. De ez most már nem is nagyon számít. A lényeg hogy a sok kérdőjeles tulajdonképpen a legtöbb azért volt nálunk hogy előkészítse a terepet azoknak akiket ők behívnak. Ezért a sok kérdőjelest már akkor azon a rendzseren hagytam és a megtévesztő hasonlóság miatt - mivel mindkettőt én fejlesztettem - ők nem is gyanították hogy le lesznek váalsztva. A két rendszer összekötése úgy volt megoldva hogy soha többé ne lehessen újra összekötni őket. Viszont a második rendzser fegyverarzenáljának bizonyos részei ott maradtak. Bizonyos részei pedig nálam. A gyors reagálású részek nálam vannak és a hullámtörvények alapos ismeretét követelő részek is.
Szóval még tudnak figyelni a természetes rendszeren és a telepata rendszeren is bár nekik nincs blokkolójuk sem. Ezt is meg tudtam óvni előlük.
---
Az autószerelő is lebukott... megszivattam őt is. A fejlesztéseket rajta keresztül csináltuk meg ők is fejlesztgettek vele, de csináltam egy olyan programot ami kiadta neki a választ a nélkül hogy ő tudta volna a fizikai hátterét. Meg egy srác segített neki rejtve. Innentől az a kapu is zárva van.
Az imi rakétái szart se értek. A vaskupolát is én csináltam, az a rohadék imre megszivatott hogy megmondja hogyan lehet végleg törölni az archívumból cserébe segítsek neki megépíteni a legfejlettebb rakéta elhárító rendzsert és a legfejlettebb rakétarendszert is. Belementem azután később rájöttem hogy én csináltam a törlést is. A saját archívumukból ki tudták törölni a dolgot, hogy ne emlékezzek rá és rá se tudjak keresni hogy én csináltam de a sjaátomban megvolt amit ők töröltek. De megszívta a rohadt lelkű mocsok.
Nem a Dani intézte el hanem valaki más. Szép munka volt. Apuék figyeltek, mert a Dani is benne volt már nyakig. De elmondtam hogy milyen ember kell hozzá. "Aki nem szeret ölni és végigcsinálta a kiképzést és egyes. És az alapállást már hosszú ideje gyakorolja, megvan neki. Egyetért a célunkkal maximálisan. Akkor menni fog, mert az Imre egy rohadék és az alapállása szar. Időnként belelép mint egy kosztümbe de neki ez csak egy posztó egy köpönyeg amit fel le húz magáról és azt hiszi hogy az úgy működik."
Ez azért gáz nekik mert mindannyiuk között az Imre volt a legjobb a verekedésben. TEhát a legjobbjaikat is el tudja intézni egy olyan aki megfelel a feltételeknek. 18-28 éves.
---
 Szóval most az van hogy szépen buknak ki megint a rohadt lelkűek. Lorencz évi is... mariann is... A szemüveges csávó aki a másiknak készítette elő a terepet - az volt a taktikájuk hogy soha nem tett semmit ellenünk és jött velünk de próbálta elnyerni a bizalmat majd előkészíteni a terpet egy másiknak aki majd szépen elvégezte volna a romboló munkát.
No ja. Hát a dobozaim bármilyen rakéta rendszert el tudnak hárítani. Ez a legjobb dolog a földön. Tudnak még mást is egyébként.
---
"Apu mi maradtunk ketten. nincs más. Ezek is már most azt tervezi khogy miután letrútam emezeket a tetejéről hogyan osztják fel a vagyonukat egymás között és hogyan ölnek meg minket."
"Hallom."
Csak néztünk egymásra. már elkeserendi se tudtunk. Se ő se én. Csak néztük egymást.
"De ott anyád és a szabolcs is meg vannak azért még egy páran."
"Hát igen. Van egy testvérem és lassan már azt se tudom hogy néz ki az arca."
Hallgattunk.
"Ha elérünk a végére és ne mfizetnek ki akkor muszály lesz nekünk lépni és marad az utolsú lehetőség. Le fogom őket túrni egy pár hét alatt. Az elég nagy sokk lesz nekik. megnézzük hogy ki mit reagál és ha kell folytatom. Megy mindenki aki az öreg holdudvaárba tartozott, a vérimások mind, akik nem fordultak el tőle, a véráldozók mind, a nem vérimások akik a rohasztásból élnek stb. Le fogok gyakni pár milliérdnyi embert. Akkor majd megnézzük mi a helyzet. És ha kell folytatom amíg csak azok maradnak akik meg is csinálják amit kell. Beárunk mindent egy pár hónap alatt. A természet vissza fogja hódítani a betonokat. Apu kiszámoltam hogy a Duna 2 év alatt kitisztulna."
"Á azért az kevés szerintem. Mi is számolgattunk."
"Na jó akkor 5 év és addigra inni lehet megint a vizéből. De drasztikus diktatúra kell és azonnali változások. Nem is értem miért gondoltam hogy ezt vér nélkül meg tudom majd oldani. Ezek soha nem fognak lemondani a székeikről meg a vagyonukról hogy mindenkinek jó legyen."
"Ez így volt helyes fiam. Nem tehettünk mást."
"Ez így van de ha kifizetnek ha nem akkor is a végén ezt meg kell tennünk. Mindent megpróbáltunk apu. Én is ti is. Mindent. Semmi se működött. Semmi. Nincs más választásunk és ha azt akarjuk hogy legyen bármilyen élhető világ akkor 2017 közepén lépnünk kell. Drasztikusan. Sok embert meg kell ölnöm majd. Rengeteget. Mindenkit aki ellenünk volt és van még akkor is. Az egész kapcsolathálójukat és azokat is akik ebből a létrohasztásból profitáltak végig. Mindegy milyen fogadókészséget mutatnak amikor megtudják hogy el tudom őket pusztítani. Viszont ha ne mfizetnek ki akkor nincs olyan erő sem ami meg tudná tartani amit át akarunk vinni, amit át kell vinnünk hogy megmentsük az élőhelyünket. És ez azt jelenti hogy sokkal többet kell megölni ahhoz hogy a maradék új életet kezdhessen. De megoldódik a túlnépesedési probléma, megszűnik egy csomó más probléma."
"De lehet hogy lesznek károk is."
"Biztosan lesznek. Egy ilyen műveletnél mindig van kár. Összeszedjük a cuccot és megodjuk. Ha a teremtő is azt akarja akkor azért lesz még egy pár ember. Megkeressük őket és együtt megoldjuk."
---
Ma azt látom hogy ninccs más megoldás. Nem fognak fizetni és a változásokat se tudják se átvinni se megtartani. Csak az ment át amit én csináltam. De pl az elektromos hajtású járművek is csak mutatóban vannak. Csak a szarházik járnak vele itt ott hogy lássam hogy van, mert úgy nem kell költeniük üzemanyagra, de a méréseim mutatják hogy nem csinálták meg amiben megegyeztünk. Folytatnak mindent ugyanúgy.
Szarházik. Mindenképpen meg fogom őket ölni. Nincs más választásom. 6000 év vérkultúra. Elrohasztotta olyan mélyen az emberi faj társadalmait hogy nincs más. Le kell vágni a szervezőket és a kiszolgálókat.
---
Valami bagdy féle menipuláció még mindig megy. Lábatlan tyúk. A láb nélküli csaj. A csillát is szokta helyettesíteni meg a bagdyt is, meg a pettkó csillát is. Az is szarházi.
---
Gyere értem. Ha nem jössz akkor már nem élsz. És akkor aktiválnom kell a legutolsó tervet is. Még pár nap. 3 vagy négy.
---
A terike is a szomszédban... ők nme mondanak imát csak áldoznak. Bálkirályt meg királynőt választanak. És az udvaron levágják. "Látod ez úgy üvölt mint egy állat." mondja az anyuka a kislánynak. "De miért?" kérdi a kislány. "Hát mert fél." "De mitől fél?" "Hát tudja hogy meg fog halni. Fél a haláltól." így tanította a kislányát a Terike drága. Jellemző. Az unoka már vágyott is rá hogy részt vehessen a véráldozaton. A legfiatalabb kis rohadék.
Ezek mind mennek. A gyerekeikkel együtt.
---
Úgy volt hogy sikerült az öregből kiszedni egy pár triggert amivel az alja irányítani tudta őket. Ők ugyanis korántsem voltak olyan jók mind tudományban mind a valóság megismerésében. Ezeket a dolgokat mind az alja lopkodta össze majd megöltek mindenkit aki alkotó és a természet törvényeit valós módon megismerni vágyó ember volt. Hagyták hogy nincstelenségben pusztuljanak el. Vagy ha komoly volt a találmány akkor megölték. De semmit se tudtak továbbfejleszteni. Ehhez szükségük volt olyanokra mint én is vagyok. Balekokra. Viszont én kaptam segítséget azoktól akik rájöttek már hogy mit is művel ez a szarházi patkányhorda.
Az öregék és a kis csapata a tetején maradt mert ők voltak mind között a legokosabbak. Mindig felolvasták a vérimákat hogy az alja ne tudja őket irányítani vagy legalább utólag rájöjjenek hogy mit akarnak velük megcsináltatni. És igyekeztek úgy megoldan ia dolgot hogy az alattuk lévők erről semmit se tudjanak. Ezért én kiszivárogtattam a dolgot nekik is. Így az alja is egyre tudatosabbá vált. És felül megnőtt a nyomás. Ezért muszály volt nekik fejlődniük. Nem volt választásuk. Viszont amikor halálra kínoztam az öreget ki tudtam szedni belőle egy pár triggert. Nem sikerült mindet. De ez elég volt ahhoz hogy az új öreget el tudjam adni nekik. Megették. Ehhez ki kellett találnom egy olyan kínzási módszert amivel a tudat alatti rétegeket is fel lehet deríteni. Megcsináltam azt is hogy hihető legyen hogy leradíroztam az emlékeiket. Ezt azért csináltam hogy utána ezek visszatanítsanak nekik mindent. Megcsináltam a kuglival a kiképzést úgy ahogy az öreg szokta, leutánoztam az öreget is, meg a fiát is kicsit később, meg a mányit is stb és szépen feltérképeztük a kapcsolathálót. Mert az öreg nem bízott a mesterséges telepata rendszerben és természetes emberekben tartották a tudást. Alkoholista zombi kuglikban akk azt se tudták hogy mi van a fejükben tárolva.
Viszont ezt nehéz volt összeszedni pontosan. De meglett.
Szépen megették. Mint a Varga a harmadik és a második rendszerrel. Szopjá le. mi? :-D "De itt nincs semmi..." "Ez csak egy csali." "Azért hagyott csak egy másodpercet a vége előtt hogy a tantalumossal fel tudjam törni. Ez tudta hogy az is csak 1,75-el gyorsabb." Hát persze hogy tudtam majom. Az egészet úgy építettem meg hogy a folyamatos beszivárgás mellett meglegyen mindenki aki ebben benne van. És amikor teli van a második rendszer akkor levágattam veletek az enyémről. Most nektek szívás van és lesz. Mentek a picsába mind.
"Én mondtam hogy ezek nem ők." mondja a katona bácsi... "De reagál a triggereinkre." Szépen visszatanítottak nekik mindent és kiderült hogy kik csinálják ezt. És hogyan. mert az új kuglik - ugyan tökéletesen olyanok lettek mint az elődeik sajna ugyanúgy folytatták a károkozást, de mégis volt bennük egy apró különbség. Mindent el kellett mondaniuk apámnak. Mindent. hahaha és el is mondták mert úgy kondícionáltam őket. Még jobban is tetszett a rohadék hordának alattuk az új verzió, mert még jobban tudták őket irányítani mint a régieket. Megették a patkányok.
Aztán jött az öreg fattya is. Meg a többi.
---
"De nem ám." mondja a gáboros cigány (zsidó) arra célozva hogy em fizetnek ki. A magdali vonal. Ők is kuka. A baránál a nő aki a türkiz festésű házban lakik szintén a természetes rendszerük oszlopos tagja. Kuka. És a többi... rengetegen vannak.
---
Most kezdődik a most kezdődik a most kezdődik a tánc. Azaz már néhányan elkezdték. Látom hogy azért potyognak a szarházik katonái rendesen. De a tömeg az ostoba tömeg mit sem sejt az egészből. Etetik őket.
"Csináljatok valami keresőt gyorsan, mindegy milyen az alja úgyse tudja hogy nézett ki." hahaha
Egyszer megszivattak azzal hogy csináltak egy ál gergőt aki odajött hozzám és eladta hogy ő rájött hogy mi a dobozaim fizikai alapja. "Jó mondom király vagy. Csinálj még egy pár kis dobozt." "Jó de hogy illeszkedik a rendszerhez?" "Hát kell egy ilyen port meg ez meg az legyen benne és az első kód legyen 1234 azt megáltoztatja azonnal de mecsatolja és leformázza ahogy kell."
No kicsit később megyek a többiekhez hogy hogy áll a gergő készülnek e a dobozok. Néznek nagyot a többiek. Milyen dobozok? ... no előkerítettük gyorsa na gergőt, mondja hogy ő még csak nem is gondolkodott ezen... Hú akkor baj van. Kárfelmérés. Rájöttem hogy kik lehettek azok. Végül is az a csoport akikből én kiszedtem a technikát azok is lopták a dolgot és nem értették a tudományos alapokat hozzá. Én igen úgyhogy továb tudtam fejleszteni. Rájöttem arra is hogy a beillesztő kódot is rosszu ladtam meg, hazudtam nekik. Jó mondom akkor most megszivatjuk őket és ez is vízfestés lesz.
Megcsináltam a rendszeren belül hogy az ő ál dobozaik illeszkedjenek és a rendzser folyamatosan egy ismert véletlenszám generátorra építve küldözget nekik vezérlő feszültségeket hogy ne fogjanak gyanút és eldogozgassanak azon hogy hogyan tudnák átvenni a dobozaim felett az irányítást. Közben becsatoltam őket  is a rendszerbe és beállítottam hogy az én dobozaim elvégezzék azt a munkát amit az övék nem tudott. Néztek is nagyot utána. kicsit más színű lett a doboz talán szürke vagy mittudomén hogy a töbiek is tudják hogy az nem a mienk. És figyeltük kik használják azokat. Egy idő után kezdtek sejteni valamit és kicserélték az egyi kdobozuk borítóját olyanra mint a mienk. Akkor egyéni rejtett jelek kerültek a dobozainkra hogy a többiek is tudják melyik a mienk. Még akkor is kiderült hogy ki volt az aki szólt nekik. Szépen buktak le sorban a szarházik. Egy idő után feladták. Főleg mikor megpróbálták eldózerolni a raktárat anno, meg most is. Ismétlik önmagukat. Ugyanazok a hibák.
---
Szóval helyzetfelmérés, hogyan állunk, ki maradt benn ki bukott ki. Azután haddelhadd és most már keményen csontig vágunk. Én mondtam hogy az én szikém ott fog vágni ahol kell. Hitlernek igaza volt a problémát tekintően, csak a megoldás tekintetében tévedett és rosszul határozta meg a célterületet a rohadt részt. Én most felderítettem a rohadt részeket pontosan. És ott fogok vágni. Maradék nélkül. Azok maradnak csak akik feltétel nélkül megbízhatóan velün ktartottak. A többi hulladék. Akadály. Szarházi. Ők mennek a régi korral együtt a vérkorral. Máshogy nem tudjuk biztosítani a földi lét megmaradását. Őket nem érdekli ez a dolog szóval akkor mennek.
---
moloch kutyik is kellenek újak ezek már kifáradtak és nem dolgoznak... ja kristóf is, csak ő húzta a rövidebben hogy ő szól hogy ne tűnjön fel... ezért került szopóágra... az Egon meg a vezetői székbe. Szóval ez van. Máshogy nem megy.
---
dolgoznak a suttyók magyarázzák a bizonyítványt... de majd meglátjátok hogy mi a valóság... hazudjatok csak mosoyogva.. .bár azért látom a mosoy mögött ott van a feszültség mert most már nehezen megy nekik a nyugodt önuralom... egyre többször látják mg ők is hogy mennyire hatalmasat tévednek... de akkor se érdekli őket a dolog. Nem baj. Van akit érdekel.