Saturday 11 June 2016

geert-elen, beugrott

Szóval az oszlopok alapjaihoz készült betonvasakra feltettünk egy műanyagra nyomtatott címkét, amit előre dátumoztunk, azaz én csináltam az a nyomtastót is amivel ezt meg lehetett oldani, azóta van műanyagra nyomtató... 90-es évek... pontosabban olcsó...
Ezt azért csináltam hogy akik benne voltak azok lássák és legyen bizonyíték arra hogy nem hallucinálnak, hanem tényleg mi - ugyanez a banda - építette azt az oldalát is a gyárnak anno a kilencvenes években.
...
"Ott álltunk a szertartáson és hagytunk mindent hogy csinálják. Egész végig nyugtatgattak a lehető legmegnyugtatóbb módon, hogy nincsen semmi gond, ne aggódjak semmi rossz nem fog történni. Közben előkészítették a gyerekemet az áldozatra. Fel akarták áldozni a gyerekemet. És közben végig nyugtatgattak. Én meg szinte a legutlosó pillanatig meg is nyugodtam, hogy tényleg nem lehet semmi baj. De amikor előhúzták az áldozókést..."
Akkor döntöttél. Arról döntöttél hogy az életet választot és a szeretet alapjaira helyezed az életed, vagy a sátánizmus köreiben végleg elsüllyedsz. És ott amikor döntöttél bekapcsolt a kiképzés programja. Ezért bántál el olyan gyorsan és könnyedén velük. A csoport amikor látta hogy baj van, szétszaladt. Egy pár ottmaradt holtan, de a legtöbb elmenekült. Később fel kellett vele építenünk egy mentális programot arra az esetre ha még egyszer elvinnék őket amíg a gyerekek kicsik ilyen szertartásra akkor ne engedjenek el senkit se élve onnan.
---
Hirt most is állt ott. Háromszögben a fuvaros sofőr, ő és a darus. Háromszögelés, mentálisan. Hirt most is küzdött egy kicsit ellene, vagy csak a halálfélelem ébresztette fel, vagy csak kiváló kétkapuzó, és amikor látta hogy nem tudnak hárman se uralni akkor, átváltott gyorsan... Nem tudom eldönteni egyenlőre.
És megmondom őszintén nem is nagyon érdekel.
---
A kis kuglóffal is eszembe jutott egy töredék. Azon a kis úton mentünk hazafelé ahol nemrégiben és közben beszélgettünk. Még tíz éves sem volt és már világszarházi. Pornózott, ölt, lopott és manipulált.
"De akkor mindent le kell törölnöm az emlékezetemből? A nyelveket amiket megtanultam, a küzdősportokat, az összes tudást ami a karaktereimhez tartozik?"
"Igen."
Csend volt. A fiatal kis csíra küzdött magával, hogy mit mondjon. Nem akarta elfogadni a dolgot hiszen élvezte a hatalmat amit ezek a tudások adtak neki. Azon gondolkodott hogy valahogy mégis meg kellene oldani hogy itt is ott is megmaradhasson. De azt már nem csak értette, hanem tudta is hogy tényleg elpusztulnak azok akik nem mennek át a gyerek kiképzési programján. Nem egy kortársát látta nyomorult módon meghalni.
"Nincs más mód." - mondta a gyerek - "Ha élni akarsz akkor az összes karaktered emlékezetét ki kell törölnöd az emlékeidből, mert ezekben a karaktereidben értek azok az élmények amiket most fontosnak tartasz és amikhez hozzárendelték a triggereket is amikkel irányítani tudnak. És ha ők tudnak irányítani előbb utóbb az enyéim ellen fogsz fordulni, és akkor meg fogunk ölni."
Kiakadt. MEgmondta hogy ő márpedig nem csinálja ezt meg. Ő szereti a csajokat baszni, és szereti ezt a hatalmat, hogy azt öl meg akit akar. A gyerek türelme elfogyott.
"Csak azért nem öllek meg most, mert van még egy feladat amit meg fogsz oldani nekem."
"És mi az? Harc lesz benne?"
"Lesz bizony. És ott meghalsz, ha így folytatod."
A kissrác elbizonytalanodott. Nem tetszett neki ez az egész, de megértett egy csomó mindent és ez volt az egyetlen oka hogy elérte a 6 éves kort egyáltalán. Gyerekprostituáltként került a rendszerbe, de a képességei és a segítség miatt amit addig kapott tőlünk életben tudott maradni. Viszont egyike volt azoknak akiket túllöktek azon a határon ahonnan nincs visszatérés csak iszonyatos nehézségek és lemondások árán és valami emberfeletti csoda folytán. Fiatal kora adott még némi reményt a gyerek ezért ne mölte meg, és a feladatát is úgy határozta meg  mint a kezdet kezdetén a kiválasztottjainak: vagy belehal, vagy mélyen megalapozott döntést hoz és az élet filozófiája mellett dönt.
"De te is átmentél minden ilyesmin amin mi!" fakadt ki a kölyök - "Neked nem kell letörölnöd az emlékeidet?"
"Közted és közöttem van egy óriási külömbség. Én felkészültem arra hogy ezeket az élményeket túl tudjam élni, sőt nemcsak túlélni hanem kielemezni és valami mentális megoldást találni, védelmet a többieknek és egyben kidolgozni az ilyen élményekből való felépülés módszertanát és tudásanyagát a teendőkkel. Másrészt pedig én is letörlöm az emlékezetemet számtalan alkalommal megtettem. A kiképzés pontosan ezért épül a tudat alatti rétegekre és nem a tudatra. Ez az egyik és fő oka. A másik az hogy ne éljenek vissza vele azok akik még a saját tetteik felett sem képesek uralkodni és úgy irányítják őket a sátánista és egyéb manipulátorok ahogy csak akarják.
---
Ezt a kolruytot is mi építettük... emlékszem rá, a beton oszlopokra...
---
"Amikor ezt a mintát látod, akkor ez azt fogja jelenteni hogy nincs többé rejtett bónusz rendszer a megspórolt építőanyag miatt, és nincs bónusz rendszer a hanyag munkavégzés a szándékosan előkészített balesetek és katasztrófák előkészítéséért. És ez azt is jelenti majd, hogy a sátánisták már nem tudnak mindent keresztülvinni amit akarnak. Ha ezt látod, akkor már két hónapja ott leszek ahelyett hogy már az első három héten kirúgtak, kiüldöztek volna - ahogyan ők tervezték. Ez egy nemzetközi trigger egy visszajelző trigger ami azt is jelenti hogy - mivel az ilyeneket a mély tudatalattiban a közösségünk tagjainak tudati állapotához kötöttem - nemzetközi szinten már felvesszük a versenyt az ő mentális hatalmukkal. Ne feledd hogy ők nagyon egységesek, mert a legtöbb ember akiket adóként felhasználnak, tökéletesen kontrollált tudatú. Nekünk tudatosan kell koncentrálnunk és minden részletet egyeztetnünk hogy ki mit gondol melyik részproblémáról, kérdésről, jelenségről. Ezáltal jutunk a tudatunkban és a tudatalattinkban is egységes összhangra. Amikor ez megvan akkor jelentkezik az összehangolt tudataink és tudatalattijaink ereje. Ez a trigger akkor fog megjelenni amikor elérjük azt az összehangoltságot amit ők a totális kontrollon kersztül érnek el. Az is eszedbe fog jutni hogy ezt nem ott akkor mondom, hanem ez egy emlék. Nem biztos hogy én akkor ott szintén emlékezni fogok minderre. A nemzetközi triggereim akkor is működnek ha szar állapotban vagyok és minden oldalról manipulálnak és módosítják a körülményekről, a világról, a többiekről való tapasztalataimat. Ezt meg tudják tenni ideig óráig. Fel tudank húzni, kifárasztani stb. De ezek a triggerek működni fognak akkor is és az emlékeket bennetek is tárolom. Ne becsüljétek őket alul, mert iszonyú sok birka van, agynélküli konzumidióta amiket ők csináltak és kontrollálnak. Ez hatalmat jelent az ő kezükben, persze az érem másik oldala hogy mi is fel tudjuk őket használni ha kell, persze ez megint egy olyan banánhéj amin sokan el fognak csúszni azok közül akik a mieinkként indulnak és berúgnak a hatalom ízétől és a nehézségek elől ilyen visszaélések felé menekülnek."
"So on the general level it means that we reached the level, and overwritten the will of the strongest shatanic power group of people on this planet. We are the stronger."
"Ezt nem egészen értem."
"Hát az a lényeg hogy ezek anélkül is működnek hogy ha még titeket is tudnak kontrollálni vagy pénzért, előnyökért eladtok engem, vagy olyan erővel támadnak hogy a védelmi háló nem bírja tovább. Bár ha ez megtörténik az tragédia lesz mindenki számára. De ők úgy gondolkodnak ha ők nem uralkodhatnak akkor senki se fog. Ezért vezettem be én is ezt a gondolatkört és így építettem fel a saját tervemet. Tanultam tőlük. Ez a kegyetlenség és kizárólagosság ad nekik olyan iszonyú erőt hogy akkor is keresztülviszik a terveiket ha milliók kell meghalnjanak benne, még akkor is ha a saját gyerekeik, vagy önmaguk is beledöglenek. Ezért csak úgy lehet bármilyen más akaratot keresztülvinni ellenük ha mi is így állunk hozzá a saját tervünkhöz.
Vagy megvalósul vagy mind elpusztulunk és akkor legyen a pusztulásé a fő szerep."
"ÉS a lényeg: erről hangosan beszélned kell gyűléseken. Egyébként akik nem beszélnek azok lemaradnak, mert ma már még akkor is lehet módosításokat kieszközölni a gyakorlott telepatikus kommunikátorok között is ha egymással szemben állnak és még mutogatnak is hozzá. Szóval ha nem lesz tiszta érthető beszéd, párbeszéd akkor azok le fognak maradni és félrecsúsznak és végül elpusztulnak. Pontosan ezt használjuk ki ellenük is ezért fejlesztettem ezeket a módosító eljárásokat és ezért terjesztettem el mindenhol a rendszer minden szintjén és területileg is mindenfelé. Ez őket is minket is gyengít. Viszont a mi céljaink tiszták, az övéké nem. Ők még most is mernek félig nyíltan beszélni ti még mindig hallgattok, akkor vissza fogtok csúszni. A nyílt kommunikáció egy lényeges eleme a stratégiámnak. A szarházik ebbe bele fognak bukni, mert ők is rákényszerülnek a nyílt beszédre - már most is sok gyűlést tartanak ahol személyesen megjelennek és valahogy kommunikálnak mutogatással, jelekkel (emeld fel a bal szemöldököd kétszer ha igen...) de ez se fog működni és már most sem működik nekik sem. De nekünk sem! Ezért kell beszélni. Muszály. Persze ők támadni fognak mindekit akit lefülelnek, de mi meg védeni. És mi is támadni fogjuk őket akit lefülelünk és ők nem fogják tudni megvédeni őket - sőt sokszor nem is akarják majd. Persze a profilozás és a jól megalapozott döntés kötelező mint mindig."
---
Fotóztam párat majd megpróbálom feltenni.
---
mind az android mind a windowsos "okos" telefonok egy rakás szart se érnek, mind adatlopók és pénzlopók, sőt egyéb funkciók is futnak rajtuk rejtve... az egész fejlesztő hálózatuk kevés kivétellel szutyok...
---
"De ő meg csak állt ott és semmit sem tett. Ezt hogyan értelmezed? Nem látod hogy a saját vére se mozgatja meg annyira hogy döntsön?"
"De hidd el hogy szereti őket! Én tudom. Van benne szeretet, csak gyenge. Nem tudja lerázni a delejt."
"De ne beszélj mellé, neked és neki ugyanazt tanítottam meg és mindenki aki megcsinálta a gyakorlatokat és amit ajánlottam neki, mindenki ellen tud nekik állni. Ő nem csinálta meg a gyakorlatokat és azért van még mindig ekkora hatalmuk felette."
"De én jobban ismerem és tudom miken ment keresztül. Én bízom benne. Kérlek adj még neki időt."
A gyerek elkeseredetten hallgatott és nem tudta mit tegyen. Az érzékei azt mondták hogy cselekedjen, a nő meg azt hogy adjon még időt. Végül az örök szabályt alkalmazta. Bármilyen kétség felmerült valakivel kapcsoltban és önmgaában is volt kétség, akkor nem húzta meg a ravaszt. Az élet tisztelete ezt megkövetelte. Tévedni mindenki tévedhet mégha olyan alaposan fel is készült mint ő.
"Jól van. Végül is te élsz vele és neked lesz a legkomolyabb problémád, ha nincs igazad. Most meg kell bíznom a te ítéletedben, de fenntartásokkal teszem és megteszem a szükséges óvintézkedéseket."
---
Megint áldoztak a sátánisták, de ma már az emberáldozat sem elég erős ahhoz hogy a trükkjeiket végre tudják hajtani maradéktalanul. Valamicskét még hat, de most már gyengülnek és ahogy emelkedik a tudatosság szintje úgy elfoszlik a hatalmuk. Ma inkább ezért a technikai részlegeket hajtják. Főleg a rejtett támadási lehetőségeket. Már ők is felismerték hogy az előbbi területen végük van. Még akkor is ha rengeteg a birka és agylúgozott távirányítható zombi.
---
Másrészt érezhetően szétszakadt még az ő táboruk is. A halál félelme az alattuk lévő ostoba zombit is fejlődésre és gondokodásra késztette, úgyhogy ott is emelekedett a szint. Egyébként őket is fejlesztettem. Náluk a legjobb motiváció az volt hogy a pénzre koncentráltattam. Sokuknak segítettem üzleteket felépíteni - persze nekik már csak úgy ha hoztáka saját pénzüket - mert nem akartam az erőforrásainkat ilyen szarházikra fecsérelni. Arra tanítottam meg őket hogy vegyék észre hogy bármi amit megkeresnek, megteremtenek pénzt kipumpálják belőlük a felettük állók különböző trükkökkel. Megtanítottam nekik a trükkök egy részét is és hogy hogyan tudnak védekezni ellene. Ezért lett vége a rejtett bónuszrendszernek vagyis most döglődik be az egész, mert ezzel az alsóbb rétegek is rádöbbennek hogy őket ugyanúgy kiszipolyozzák a felettük állók mint a többit és ugyanúgy megölik és beáldozzák, feláldozzák őket.
---
Azok akik felett a sátánisták elvesztették az uralmukat - azonnal a megbízhatatlank kategóriába kerültek és ezeket rögtön vagy feláldozták, feláldozzák, vagy ha nem tudják őket megölni akkor megpróbálják felhasználni valamire, amennyire tudják. Úgyhogy azok akik valamennyire tudatossá váltak, pl a fent említett pénzzel kapcsolatos tudatosságuk miatt, azok átkerültek a megbízhatatlan kategóriába. Ráadásul ez a fajta tudatosság ugyanazzal a gyakorlattal érhető el mint amit a többieknek tanítottam... hahaha ... és ezáltal más terültekkel kapcsolatban is tudatosabbakká váltak. Kezdik ők is látni a rendszer - a sátánista rendszer mocskát és borzalmát - és kezdik észrevenni hogy ők maguk csinálják ezt és ők maguk a rendszer mozgatórugói. Ezért csökken a hatalmuk és egyre gyorsabban fog csökkenni.
---
"De te gyerek hát a sáánisták tudnak ám szeretni. Sőt ők tudnak csak igazán szeretni." mosolygott az Öreg sejtelmesen. A gyerek kiakadt. "Hogyan? Hogyhogy? Hogyan férne meg ennyi gyűlölet és hidegvérű mocsok egy tudatban a valódi szeretettel? Ez nem lehetséges!" Az Öreg csak mosolygott. Hagyta hogy a gyerek tépelődjön azon amit mondott. Forgassa és rágja hogyan lenne ez lehetséges.
"De faim hiszen az ember az egyetlen lény a földön aki képes egyszerre szeretni és gyűlölni is." A gyerek még jobban kiakadt és felháborodását alig bírta visszatartani hogy szét ne zúzzon valamit.
"Ez nem lehetséges. Ez marhaság. Én még senkit nem láttam aki képes lett volna erre és aki ilyet meg tud csinálni az mind agylúgozott, megkínzott akiket gyermekkoruk óta ti manipuláltok arra hogy ilyet tudjon tenni. Hogy lefeküdjön valakivel és a szeretet legjavát adja őszintén majd a párna alól elővegye a kést és megölje a lényt akinek a legjavát adta. Ez őrület ez a ti őrületetek és hamis a velejénél fogva. ÉN nem vagyok erre képes és azok akiket nem tudtatok elérni úgyszintén nem képesek erre."
Az öreg most takitkát váltott, tudta hogy a gyerek pontosan tudja miről beszél és hogy igaza is van. Nem tudták mindehol és mindekire kiterjeszteni a hatalmukat. Ezt a gyerek már néhány éves korában is látta, s most ki is mondta.
"De fiam. Gondoldd csak végig. hiszen a sátánisták tudják mi nem szeretet és ők tudják csak igazán mi nem az. És elismerem hogy nem mind tudja, de aki tudja az igenis nagyon tudja hogy mi a szeretet. És adni is tudja. Ezt emg fogom neked mutatni."
---
A két lány eltelve és kielégülve nyúlt el a gyerek mellkasán. Ő maga a mennyben érezte magát egy pár pillanatig. A két lány mellét érezte a saját mellkasán és olyan boldognak tudta magát mint még soha. De egyszerre csak olyan érzése támadt mintha valami óriási súly kezdené szorítani a mellkasát. Alig kapott levegőt és a két lány meztelen teste fojtogatni kezdte. Hirtelen olyan erővel tört rá a félelem hogy fel kellett ülnie. A mennyországból a pokolba került és nyomorultul érezte magát.
"Na mi van?" kérdezte Andi. A gyerek csak motyogott valamit, mentegetőzött. Andi kiment lefürdeni. A gyereket a másik lány visszahúzta az ágyba. "Az Andi ötlete volt hogy gondoljunk után arra hogy megfojtun ka szeretetünkkel. De én most tényleg szeretlek és már bánom hogy belementem. Gyere szeretkezzünk még és akkor majd erre fogsz emlékezni, és így fogsz emékezni rám."
---
De ő is hazudott. Ügyes kétkapus volt és feladatot hajtott végre. De a gyerek megajádnékozta mégis, mert a szeretet amit adott neki valódi volt. Néha.Az Öreg emberei voltak ők is és ők tudták hogy milyen a valóságos nemi öröm és tudták adni is.
---
Néhány részlet kimaradt mert nem tartottam fontosnak de ma reggel már fontosnak tartom. Egyfelismerhető minta ugyanis a gyors váltás, amikor a szeretet csele nem működik és visszafelé. Erre csak azok képesek akiknek a tudata meg lett törve a sátánista elmeformálás során. Ők úgy váltanak ezek között a tudatállapotok között mint mások zoknitcserélnek. Jaja mondhatnák sokan hogy én is ilyen vagyok, de nincs igazuk, mert azok akik ezt mondhatnák azok mind hazudtak nekem vagy elhallgattak valamit vagy egészen konkrétan ellenem és minden ellen amit képviselek cselekedtek.
Igen ezek mind oda tartoznak onnan lettek kiemelve, mert találtam bennük még olyan értékeket amik emberiek és egyeznek az univerzumot építő értékrenddel. Üzleteket építettem nekik, és kiképeztem őket a legjobb tudásom szerint. Más kérdés hogy ha hazudtak akkor én is hazudtam nekik és ha nem mondtak el mindent akkor én sem mondtam el mindent nekik. Harmadik pedig ha mindent elmondtak és nem hallgattak el semmit sem akkor is a saját intelligencia szintjük a megértésük korlátai, az átélt lelki törések (amit többnyire fel sem ismernek) nem engedik sokuknak hogy teljesen megértsék ezt az egyszerű szabályrendszert amire az egész univerzum épül. Pedig az értelmi intelligencia nem akadály ezt már sokszor bizonyítottam. Akik képesek egyszerű összefüggések megértésére azok meg tudják érteni a lényeget - nem kell a bonyolult manipulációs rendszerek ismerete, a technikai ismeretek és a psziché részletes működésmódjának ismerete sem ahhoz hogy külöbséget tudjanak tenni a között hogy melyik cselekedet szeretet és melyik nem. Ezt bárki aki képes különbséget tenni két különböző fajta élelem között képes megérteni - még egy csiga is, hiszen ehhez is kell egy fajta gondolkodási észlelési és feldolgozási folyamat. (Igen ezért és így próbáltam a csigákat is bevonni, hátha ők képesek lennének jó irányítókká válni...:-D) Animals as leaders... mert ők még maradéktalanul képviselik a természet törvényeit, azaz ma már ez sem igaz hiszen a manipulációs eljárásokkal őket sem kímélték - megpróbáltak és próbálnak a gyerekek számára olyan természeti példákat létrehozni amik bizonyítják a szarházi hazugságaikat... pl a majom megbassza a békát... ezek mind emberi manipuláció következményei a természetben nem fordulnak elő ilyen jelenségek...
---
Szóval most már nincs több kétkapuzás. Amelyik tovább folytatja annak el kell búcsúznia a jelen felállástól. Pontosan tudják mi a helyzet és melyik alapérték hová vezet. Röhögve dicsekszenek nekem hány gyerekük van és röhögnek rajtam hogy nekem nincs... Miközben mindent megtesznek még ma is hogy kicsináljanak körbevegyenek a szarházi kontrollált és tudatos nőikkel és szarháziaikkal... Míg ők maguk vígan élnek és rohasztják tovább a környezetet maguk körül és alatt. Valamennyit kénytelenek voltak változni persze nem tagadom el, de ez nem tudom mennyire elég. Majd kirderül. Ha csak az erő hatására képesek áltozni akkor folyamatos erőkifejtésre lesz szükség hogy így maradjanak, és akkor megint csak egy adag feszültséggenerátort tartunk kordában. Ez nem segít minket csak az erőforrásainkat köti le. Arra jók viszont hogy amikor leközelebb is egyezséget kötnek felhasználjuk őket valamire, és utána ráeresszük őket a többi szarházira.
---
A mellékszál az volt itt - az egyik - hogy elüldözték a dufouros darus céget és behozták a haver cégét... Aki szintén zenész...
---
Hát persze, apám is sátánista volt. Oda tartozott az Öreg emberei közé. Nehezen akartam ezt elfogadni akkor is most is nehéz. "Ja persze hát a Béla is ott nyújta a békákat a nádasban, ahol most a lakótelep van..." Ő IS. Amikor megmutatta a "szent" helyeket a környékbeli erdőkben akkor világlott ki előttem miért is szereti annyira az erdőt. Ott élt csak igazán. Azokon az áldozati dombokon ahol régen (és nem is olyan régen) az áldozati szertartásokat bemutatták. Ezért nem passzol a bőrharisnya a cooper karakterbe, mert ott már elege volt a "jó" figurájából...
De ők is változtak valamennyit. Bár én meg közben tönkrementem cserébe. Jó üzlet mi? És még mindig egyedül. Magányosan. De az erdő még ahol van jó.
---