Tuesday 14 April 2015

hírszerzés - titokvilág - őrület világa

Nemrégiben visszakerültem egy házhoz ahol korábban megfordultam már. Egy brit hírszerző kérte a segítségemet, mert komly gondjai voltak a házasságával. "Can you help me Peter?" "Yes I can. I'm at home Baja." "When are you available?" "From now on." "Ok I'll pick you up at the bridge tomorrow at 6am local. What will you need?" "Transport, accommodation, a couple of hundred pounds. Honesty."
Másnap megjelent a megbeszélt időben a zsilipnél. Beszállok. Sötét meggyötört arc.
"I need some information." "I'm yours." "Do you love your wife?" "Yes." "Do you want to stay with her?" "Yes." What do you think does she want to stay with you and does she love you?" "Yes I think she does." "Ok. If this is true, I'll fix this for you."
Kis csend következett amíg végiggondoltam néhány dolgot.
"What is the problem?" "We have a doughter and she is different somehow. Since she was born we haven't had sex and our life is ruined. I don't understand what is going on."
"Ok. There is something what you have to know. If your wife havn't had sex with you for more years there is going to be a possible attraction between her and me. I cannot be sure I can say no if she want to go for something." "Peter, I payed whores and had sex with other woman. If I have the right to do that sha has it too. I won't be jealous. This realationship takes more to me than just sex. Our relationship is much deaper than any sexual encounter yould ruin it."
Kiderült hogy már többször kértek segítséget a seregtől a titkosszolgálattól és szartak rájuk. Jellemző. Minden ami a férfival kapcsolatos nemzetbiztonsági ügy és monitorozzák őket, de segíteni - azt nem, az nem nemzetbiztonsági ügy hogy a legjobb emberük házassága nem menjen gallyra. Ilyen patknyhorda a katonai hírszerzés emberanyaga. Az intelligencia csúcsairól beszélünk...
Mivel ráértem hát én mentem másnap miután szóltak. Kiderült az is hogy a kislányuk túlérzékeny és érzékeli mások szándékát, gondolatait és ráadásul ki is mondja azokat. Másfél két éves lehetett emlékeim szerint. Nagyon intelligens kislány. Először velük ültem le apa nélkül.
"She is thinking about sex." said the little girl. Mom turned red immediately. A jelenlétem felerősítette a kettejük érzékelését és egyéb csatornáit.
"Don't worry. This is normal. You are an atractive mature woman feeling arousal for a mature man. From this point it is absolutely normal and it is only the decition that makes it turn or let it fade away. Your child is just oversensitive and a mindreader really who does not know when to talk and when not to - to avoind such straight honesty and the trouble cause by such honesty in our society based on lies and hypocrisy."
"She want to have sex with you." cointinued the girl.
Az anyuka eltakarta az arcát és el akart süllyedni. Ültünk ott és csak hagytuk hogy átmenjen ezen a szégyen-pírral telt érzésen és megnyugodva döntsön mit akar. Végül kimondta mit akart, minden szégyen nélkül.
Másnap folytattuk a beszélgetést már sokkal oldottabb légkörben és a szégyenen túl, a szexen túl azon a közvetlen hangon amikor már nincsenek titkok mert már felfedtük magunkat teljesen. Innen sikerült valódi áttörést produkálni. Már tudott figyelni a kislányra úgy is hogy értette mi történik vele. Értette hogy a kislány sokszor előbb megérti az ő vágyait mint önmaga és ez az ami annyira tönkretette az életüket - egészen pontosan az hogy a kislány ezt ki is fejezte eleinte hisztivel, később beszéddel. És anyuka fejében ott volt a kislány gondolkodása, gondolata is. Érzékelték egymást. Mindössze annyit kellett tennem hogy a gubancokra rávilágítottam amit ez a tény okozott és el kellett magyaráznom a természettanát a jelenségnek. Miután anya megértette a dolgot abszolút megkönnyebbült. Behívtuk apát is a folyamatba. Ő is átment néhány lélekemelő megkönnyebbülésen. Kaptak hosszabb távra is feladatokat, a saját és egymás képességeinek felderítése és használata, képzése céljából. Néhány saját maguk által felépíthető mentális erősítésti feladatot is csináltunk, mindenféléket játszottunk hogy megszokják és kezelni is tudják a dolgot, ne csak szenvedjenek tőle, hanem egy szórakoztató és érdekes családi játékká próbáltam változtatni ezt a sorscsapánként induló de egyébként teljesen természetes jelenséget.
"What do you think should I tell him that we had sex?"
"It depend on your feelings. If you feel like if this fact would annoy you to keep it for us, than tell him. If you feel no problem you do not need to talk about it."
Elmondta neki. Azt hitte összetörik a világ, de a férje sokkal de sokkal jobban szerette annál. Elmondta neki hogy kurvázott ő is és nem várja el hogy a végletekig hűséges legyen ha ő sem az és hogy nincs benne keserűség.
Annyira gyönyörű volt az a pillanat, nem is tudom elmondani sem. Örülök hogy része lehettem annak a pár embernek az életének egy nagyon rövid ideig. Érdkesen vegyes érzés volt a gondolat hogy nemrég szeretkeztem az anyukával, s néztem ahogy fogják egymás kezét. De közöttünk ez másként működött. A férfi hasonló mély mocsokból mászott kifelé - talán kifelé - mint én és ott a testi kapcsolatnak nem volt akkora jelentősége, mint a polgári világ elméiben. Nekünk egészen más számított. A hosszú távú szeretet, hűség és kitartás. Egyébként is sokat tudott a módszereimről, tudott a nemiségbe burkolt beavatási trükkömről és tudta hogy jól végzem a dolgom. Megbízott bennem. Jó volt nézni őket ahogy újra egymásra találnak már a blokkok és a kerítések nélkül, ahogy mennek át a folyamatosan kisugárzott gondolataik rádióadásán, leplezetlen vágyak és örömök, gondolatok mezején és napok alatt kopik le róluk a képmutatás mérgező álarca. Elkezdték a dolgokat a nevükön nevezni hangosan is. A kislányuk kényszerítette őket rá. Megtanítottam egy pár mentális mintát arra vonatkozólag hogyan kezeljék a nemi vágyat és annak érzékelését.
"When you are thinkin of sex with me I really feel an attractive woman."
És ennyi. Ha karod kiéled ha nem akarod nem éled ki és hagyod elmúlni, mert minden elmúlik...
---
Persze megbeszéltük mi lesz a cover és gyorsan végigszaladtam a gutteren meg az ablakokon hogy le legyen festve mintha azt csináltam volna egy hétig.
Amikor visszamentem most nemrégiben ott volt valami lengyelnek álcázott kugli és ugatott valamit a cowboy munkáról hogy az milyen szar... A többi hülye meg most rakta össze a darabokat hogy mikor mit csináltam és mikor merre jártam. Nyomoznak. Próbálják lekövetni az életművemet. Persze ezt is olyan szarházi módon teszik mint mindent. Közben ott akasztottak tengelyt velem ahol tudtak és ott rúgtak belém ahol tudtak. Fasz tetű őrült szarházi horda. Kivételekkel néha, mert volt most is közöttük aki megértette hogy mit csináltam ott, de legalább is annyit hogy segítettem nekik.
"He saved our marrige."
"But did you have sex with him?"
"That is not your businness."
"It is, this is matter of national security you cannot lie about it. Or i can make an official requery of it too."
"Yes I did."
"Does your husband knows about it?"
"Yes. He called him to help."
Közben született egy másik kislányuk is most amikor ott voltam kb ennyi dős volt az elsőszülött is amior először ott jártam. Állunk kint az udvaron - persze akkor még nem emlékeztem semmire ebből, ez most jött elő pár napja - és nézem a nő gömbölyű fenekét. "Hmmm." - gondoltam magamban.
 "Don't even think about it to have sex with my mom." - mondja a másodszülött gyermek hangosan.
"I didn't think of sex, yet" - said to myself in my head.
"Yes you did." said the little girl loudly.
"Ok. I would have think of it and there is no problem with that." gondoltam én.
---