Sunday 12 July 2015

irányok

Szóval a személy személy elleni küzdelemben mi vagyunk a nyerők, a katonai jellengű klasszikus fegyveres harc terén úgyszintén, és sok modern fegyverrel szemben is van védelmünk ami elegendően jó.
Ami nem működik jól aza rejtett hullőmtechnológiák, plazmatechnológiák elleni védelem és a zaklatás nagyon ravasz formái elleni védekezés. Ez utóbbi ellen végül is a személyes szinten lehet védekezni kemény ellentámadásal, vagy ha van védő csapat akkor viszont-támadással a támadók ellen, vagy a szervező és vagy finanszírozó elleni kemény fellépéssel. Ha máshogy nem megy és nincs védő csapat (vagy nem értik nem, veszik komolyan) akkor nincs más mint a fizikai erő alkalmazása. A rejtett technológiák terén is lehetne azért üzletet csinálni nekik, ami felnyomná ennek is az árát, miközben levadásznánk a technikát amit kihelyeznek mindenhová. Pl lézeres kilövő-autó ami kiégeti a rejtett technológiát. Agyhullámokat, szívritmust, légzésmintát, és mozgásmintát követnek egyébként, ezeket mind tudjuk imitálni. Ha egy csalival aktiváljuk a technikát azonnal ki is lehet lőni. Ha kilőttük egy területen akkor, lehet újabb lézeres elleni védettséggel rendelkezőket előállítani, majd kell egy újabb elhárító technika. Az egész vége az hogy iszonyú pénzeket ölnek bele és végül a védelmi stratégiák győznek.
---
Meg kellett főznie és enni a saját gyermekét. Mert nem szerette eléggé a gyermekét az Öreg szerint. Igen az én ötletem volt. Az Öreg "kérdezte" hogy mit lehetne csinálni vele, én meg elég szar állapotban voltam és ez jutott eszembe, de nem mondtam ki - mégis az Öreg elől nem lehetett eltitkolni ő is olyan volt. Sok ilyen borzalom hagyta el az elmémet amit az öreg megcsinált. Azután meg az egész rendszer őrült parancskövetési módszerei: amikor kezdtem megőrülni a gondolkodás nélküli zombi végrehajtók miatt, néha elszaladt velem a ló és olyanokat mondtam amit azután nagyon megbántam, mert ezek meg mindent megcsináltak vagy szó szerint vagy még egy lapáttal rátéve még brutálisabban. Azok akik átlátták valamelyest a rendszer működését azok szándékosan felnagyították az ilyen hibáimat és rátettek még egy lapáttat azért hogy engem a kegyetlenkedő hírébe keverjenek. Néha sikerült is nekik. De mindig elmagyaráztam mindent őszintén hogy mi miért történt. És voltak akik tudták is hogy így van ahogy mondom. Ezért mindig sokan kitartottak mellettem még akkor is amikor sikerült az ostobákat és az értetleneket maguk mellé állítaniuk.
Nem tudtam kizárni őket a fejemből. Beférkőztek a gondolataimba és nem volt kezdetben segítség. A hibákból tanulva építettük fel a figyelő és visszanyomozó, azonosító, mintaelemző csapatokat, akiknek 24/7 dolga volt az ilyenek kiszűrése és megtalálása. Az Öreg azt csinálta hogy bármit mondtam mindent megvalósíttatott. És amikor megpróbáltam visszavonni, mert én magam is elborzadtam attól amit "gondoltam" akkor csak nevetett azon a sátáni módon, hogy "fiam, legyél sokkal éberebb..." és csak nevetett. Hányszor és hányféleképpen elterveztem hogyan fogom megölni és megkínozni ki tudja... Ez volt a fő oka amiért megpróbáltuk egyirányúsítani a dolgot. Ez végül is folyamatos fejlődésnek indult. Persze ők is egyre ügyesebbek lettek és egyre fifikásabb és különlegesebb képességű embereket használtak. De van egy határ ami fölé nem tudnak menni ezen a téren is - mi viszont igen. hahaha
---
Afrikába ment. Katalin az igazi neve. Megüzente nekem. Az egyik filmben amiben ő játszott. És megmutatta az igazi cicijét is valahol az egyik pornófilmen. Mint a kiscsaj.
"a vékony alkat kifejezetten előny ebben a szakmában. Több alakot tudsz magadra ölteni, mert nagyobbra álcázni a tested mindig könnyebb mint kisebbre."
---
Az anyja is él. Az apja is él. Túlélték a kiképzést. Az apját láttam nemrég az anyjára emlékszem, hogy mondta: "Jajj a lányom afrikába ment, csak meg ne fázzon... ott hidegek az éjszakák" És odacsemészett valami ruhadarabot neki amikor vigyáztak rá.
---
Megijedtem. A Virág olyan részeimet érintette meg amiket nem szeretnék felébreszteni. Pedig nagyon jó volt vele a szex. Állati jó.
---
Ügyesen. Amíg ők teljes erővel magyarországra koncentráltak addig a többi területen elveszítették az értékes irányítóikat és figyelőiket. Az az ország elbukott, be kellett áldoznunk, azaz nem tudtuk megoldani sehogy sem másképp. De hát végül is mi már nem egy országért küzdünk, hanem egy bolygóért. Ezt lassan mindenki megértette ahogy a fejlesztések egyre pontosabban és egyre vészjóslóbban kezdtek kibontakozni és a közösség egyre szélesebb körökben vált ismertté és támogatottá. És még nem bukott ki minden... egyáltalán nem...
---
Még mindig nem értik vajon hogy én nem pusztán az élvhajhászás céljából csináltam ezeket a dolgokat - hanem dolgoztam és feladatokat hajtottam végre? Pedig már leírtam egy jó párszor hogy mit miért csináltam.
---
Azok akik szerint "el kell játszani dolgokat" és akik eljátsszák hogy az ellenségeim és engem támadnak - ellenségként kell kezelni és "el kell játszani" velük hogy tényleg ellenségeink. Csapjatok oda nekik keményen és játsszátok el élethűen. Mert tényleg az ellenségeink. Semmi szükség nincs az ilyen típusú eljásztósdira innentől. És mivel én megyek elöl a nyitott térben nektek keményen le kell csapkodni rólam e legyeket. Ha nem csináljátok meg ti bele fogtok dögleni amikor kierültök a nyílt térbe - és ki fogtok kerülni mind. Gondoskodtam róla. Lesz elszámolás. Már azzal aki eljut odáig élve.
---
Ezért amikor a közelembe jött mindig eszébe jutottál te.
---
Rettenetesen érzem magam.
---
A fogamat is támadják, ugyanazzal a módszerrel. Ez már sokkal régebb óta megy ám. Bár nem mert a suli végén kezdődött, 94-5 körül. igen együtt a derekemmra tett kézzel "aszta milyen jó a derekamra tenni a kezemet" amikor az egyik tanárnő ezt kérte csípőre tett kézzel kellett bemelegíteni jbbra balra dőlni, én kértem hogy csinálják meg emlékeztetőnek, hogy mikor kezdődött. Szóval kb 94 óta megy ez a technológia.
Tüdő, fogak, haj (korpsodás, őszülés, hajhullás, foglukadás, fogfájás idegelt fogban is, szájizom rángás, fogcsikorgatás éjjel álmodban, köhögtetés, szúrás tüdőnél futáskor (bár az mikró szerintem), sarokfájdalom, vízhólyag futásnál, vízhólyag, vérhólyag háton "dörzsölődésnél", pl hátizsák???, kinek nem tűnt ez fel?, fül: hallójárat folyása, különböző csípésnek tűnő ügyek, maga a rákos sejtek kialakítása, viszketés itt ott, orron, lábon, egyéb, izomgörcsök, izomrángatózás, és sok minden más a tüneteik), Ha odateszem a kezem az leárnyékolja, mert a tűz-beavatáson átsetem és a plazma állapotokat tudom manipulálni.
Tűz: a levegő plazmaállapota. mikrohullámú sütő: a vákum plazmaállapota. A levegő plazmaállapota hőkibocsátással jár. A vákum ritka levegő és furcsa módon magasabb hő kibocsátásával jár.
---
Nyomorultul érzem magam, mint amikor tehetetlen voltam az öreg és az emberi szemét húzásai ellen és ráadásul valamelyik gyengeségemet használták ki úgy hogy közben e miatt másokat kínoztak meg és öltek meg. iszonyú volt és most is iszonyú. Az Öreg így "nevelt" idomított a legbrutálisabb maximalizmusra és odafigyelésre és éberségre egy időben. De nem lehetséges mindig minden időpontban ott lenni. Egészen egyszerűen az elménk nincs erre felkszítve, nem erre van tervezve. Ezzel csak azt éri el bárki hogy a célszemély megőrül és eltörik benne a felelősség és az érzékenység megszűnik vagy elnyomsára kerül. És hosszú idő telt el mire rájöttem hogy az Öregnek pontosan ez volt a célja. Meg akart engem is törni mint az összes többit. Örülök hogy a saját neveltjei ölték meg úgy hogy utolsó pillanatáig ott ültek mellette és fogták a kezét, hogy biztosan megdögöljön. Szarházi.
---
By your own chicken - "Mérgezd meg őket! Mind!" "Are you serious?" "Yes. I am." "Why?" "She doesn't see that she is being played around and fooled. She has done my training she will survive - they will not. This way we get rid of the shit and I make a reminder for her about her resistence of poisoning. Otherwise she would never do it for herself - hogy ne kísértse az örödögöt ha nem muszály, mert ezt tanítottam neki. Az élet tiszteletét. Így emlékezni fog arra, hogy nem mind arany ami fénylik és azok akiket most a barátainak hisz, csak ügyes átverőprogramok..."
Igen. Túléled a mérgezést is. Még az újakat is. Köszönet az újaknak akik felépítik az új védelmi mechanizmusokat. :-D Első eset hogy rádöbbenek: tényleg van utánpótlás, sőt van aki továbbfejleszti az egészet.
---
Há a nemzetközi kép még mindig siralmas. Végül is a régi rendzser motorja a pénzkibocsátás mögött rejlő csalás, azaz a munka nélkül nyert előny, gazdasági előny ami átváltható sok mindenre. Amíg ez jelen van a világunkban addig a régi rendszer tovább működik, tovább kínoznak embereket (gyerekeket) és tovább fejlesztik a szarjaikat, tovább megy a titkolózás is. A gyermekvédelem terán is ők jelentek meg - ezek itt mind ügyes átverőprogramok, úgy csinálnak mintha - a csávó maga is egy pedofil, aki úgy lett beállítva mintha hosszú évek óta ezek ellen küzdene, és lehet hogy küzd is... Nem tudom már eldönteni ki kicsoda, mert annyira meggyőző a felépített profilja hogy leér a tudatalatti részekbe. Hozzá kéne férnem a profiljához. Nektek kell eldönteni és csak akkor fogjátok tudni eldönteni ha hozzáfértek a valós életéhez. Az biztos hogy ha "felépülő" akkor ő egyike azoknak akik valóban látják, hogy ki kicsoda és követni is tudják - ebben az esetben ő az egyik legjobb a melóra. De ezt innen én nem tudom eldönteni. Lehet hogy ügyes kettős játékos. Sok ilyen van ma már.
---
"My sins...Your children are beautiful." - Thank you.
---
Na mit mondtam a katonai vezetőkről? Semmi más nem érdekli őket próbálják felmelegíteni a jó öreg orosz nyugati kártyát és kirobbantani a világháborút. Közben kissinger átköltözött kínába, vagy oroszországba már nem is emlékszem... hahaha ébresztő emberek, hol van már a kelet nyugat ellentét... ugyanazok alapították a cia-t mint a kgb-t miről beszéltek ti? Ja csak ismételgetitek amit a beugatók beugatnak...
---
igen hát a probléma az hogy a legtöbb nem látja át a helyzetet és nem képesek felfogni a valós helyzetet, mert maguk is a régi rendszer részei. Sokkal tényleg találkoztam, és csináltunk együtt dolgokat, de a legtöbbel cska úgy voltam és vagyok, hogy csináltam valük, mert nem volt más...
Most csonálkoznak meg mérgelődnek hogy miért nem emlékszem. Némelyikükre emlékszem. Mint arra a lányra a kávézónál... De nem lényeges számomra. Vagyis mindenki fontos aki tett valamit mert minden tett számít, de nem mindenki fontos személyesen nekem. Ezért nem emlékszem mindenkire - sokszor csak arra amit csináltunk.
Sajnos a legtöbben jól érzik magukat ebben az updated illúzióban ami ugyanúgy működik mint a régi rendszer csak egy részük nem annyira mocskos mert rádöbbent néhány dologra (a mi pozitív hatásunk) viszont a legtöbbjük csak kiveszi amit neki kell azaz csak még ügyesebben álcázza magát és még ravaszabbul manipulál körbe - célját tekintve önző, pézt akar és hatalmat ugyanazt teszi amit a régi rendszer tagjai és ezáltal ugyanazt viszi tovább. ÉS még azok közül is akik segítettek azok is a "civil" életükben ugyanolyan kis fogak a rendszerben, mármint a régi rendszerben - és viszok, tolják ennek a szerekerét a szakadék felé közbenhajszolva saját jól-létüket és amivel ez kiváltható: a hatalmat és a pénzt.
Ez egyenlőre elég szomorú így. A régi rendszer tovább hazudozik az embereknek, de egyre komolyabb nehézségeik vannak az eső terén pl és egyéb más dolgok terén is ugye a gazdasági buborékok kipukkadását is egyre nehezebb elrejteni meg elsimítani - lásd a Görög huzavonát. Ez lassan eléri a csúcspontját egyszer csak. Most már a régi rendszer tagjai is látják hogy ebből baj lesz, de csak annyit tudnak tenni hogy késleltetik.
Közben az ügyes hackerek feltörték a rakétarendszerek néhány állomásának hozzáférési rendszereit... hahaha. Háborút akartok? Megkapjátok. De most a ti seggetek alatt is túz fog ropogni méghozzá igen meleg...
---
Viszont a régi rendszer tagjai közül is van egy kettő akik megértették mit csinálunk mi. Igaz kevés de jól jönnek a régi motorosok segítségei... köszönjük.
---
Utálom ezt az egészet és nem látom a végét. Gyakorlatilag rohad szét még mindig - sokaka számára ez nyilvánvaló, de a nagy tömeg észre sem veszi, mert csak éli az életét alacsony éberségi szinten ahogy egyébként normális és egészséges is lenne, de pont ez adja a régi rendszer tagjainak kezébe az új fegyverrendszerekkel a lehetőséget hogy mindenkit távirányított bábuként használjanak.
Sokan feladták közülünk és átálltak a régi rendszer tudatos szolgáivá válva. kezükön sokak vére szárad. "Találtam egy módot arra hogyan éljek a vérrel a kezemen." Ezt üzenték nekem. Nos ezeknek pusztulniuk kell. MEg kell ölötök őket, mert ők még veszélyesebbek mint a régi rendszer fogaskerekei. Tudom ez kegyetlenség de ők ugyanolyan sőt komolyabb elbírálás alá kell hogy essenek mint azok akiket gyermekkoruktól manipulálnak és soha nem tapasztalják meg a valódi értékrendszer felépítését és úgy dolgoznak nekik. Ennél már akkor sokkal jobb ha tényleg beállnak pusztítani, mert ez a fajta langyos rongálás undorítóbb bárminél. Egy kicsit erre egy kicsit arra. Híg langyos szar. időnként egy egy virággal ami kinyílik benne.
---
Mindegy. Végülis úgy lesz ahogy mondtam, legfeljebb élvezni soha sem fogom. De legalább látom elpusztulni. Mert ez be fog következni. Hahaha. Ez az egy eddig biztos. Abban sajnos már nem vagyok biztos hogy az új rendszer valaha felnő e akkorára hogy kitépje a régi rendszer motorját a testéből... :-D és az addig menni fog.