Monday 7 June 2010

Ultrakor

Bizonyítékok. Az semmi? Bizonyítékok léteznek az egész világot behalózó Money-Power Based Thinking Devlis létezésére. Azok akik a problémát bagatellizálják csak a személyes világképüket féltik. Azt gondolják, ha belépnek a másik világába az övék összeomlik. A lelki nyugalom odavész. Ami kívül esik a tapasztalataikon, arra azt mondják: Ez nem valóság! Te pedig aki ezt állítod beteg vagy. Skizofrén. Multiple Personal Disorder. Borderline.
És íme! Hölgyeim és uraim hadd prezentáljam Önöknek a ma Kopornikuszát:
Colin A. Ross pszichiátert.



Dallasi orvos az emberi tekintet energiáját méri. Abból indult ki, hogy ha valaki hosszabb ideig bámul téged és te észreveszed, kiszúrod a tömegből - az teljesen tudománytalan és csak a véletlen egybeesés laikus fogalmával magyarázható. A tudomány jelenlegi állása szerint. Eddig!
Ő viszont az EEG mérés mintájára elkotott egy mérőeszközt, amivel a szemből induló energiát mérni lehet.
A szemtől kb egy centiméterre levő elektródát és az agy általános hullámait mérő EEG elektródát (a homlokon) használt. Apropó az EEG miért tudja az agyhullámokat mérni? Ohó! Hát úgy, hogy az agy hullámai átjönnek a komonyán keresztül és terjednek tovább... Ugyanúgy, ahogyan egy másik kísérletben egy másik orvos a szív jeleit meg tudta mérni 1 láb távolságból!
A kísérlete bebizonyította, hogy a szemből távozó energia erősebb amikor a szem nyitva van, mint amikor csukva és MÉRHETŐ A SZEMTŐL Kb 1 CM TÁVOLSÁGBAN IS!
Tehát a nem tudományos nézet a bámulás észlelésének magyarázatáról megdőlt! Nem a véletlen magyarázza, hogy észrevesszük, ha bámulnak minket. Ráadásul a szemből távozó energia hullámhossza lehetővé teszi, hogy akár 100 km távolságra is eljuthat a jel.

És még egy video tőle: Itt bizonyítékokat mutat be a CIA az agy külső kontrollálására kifejlesztett projectekről és elmondja, kik is azok akik ezeket a kutatásokat végzik. Bizonyítékokat az LSD és a hipnózis alkalmazásáról a tömegek manipulálására!
Ha esetleg téged ez nem győz meg ezen akarat és technikák létezéséről kérlek szakítsd meg velem a kapcsolatot. Én nem óhajtok veled tovább foglalkozni. Akkor sem, ha a barátom voltál! A barátaim ugyanis szeretik a valóságot látni! Szeretnek velem beszélni rejtett mondanivaló és manipuláció nélkül.