Wednesday, 16 March 2016

hmmm

Hát nem mondom hogy könnyű...
de működnek a szűrők és így végül is nincs más...
Elég sok még mindig a szemét és mé gmindig nem látom a végét ennek a szarrakásnak. De hullanak szép ütemben azt érzékelem. És csökken az intelligencia szintjük rohamos léptékekben ez az engem ért támadások minőségéből kiválóan látszik. Még mindig milliárdokat költenek támadóeszközökre, de már nem értik hogy működik és fejleszteni sem képesek, csak az általam megírt vezérlőket használják - elvétve akad egy két újító próbálkozás de alapvető dolgokat nem értenek a fizikából, a kémiából - összességében a minket körülvevő természetből.
Nyilvánvaló hiszen ezért is támadnak olyan kitartóan.
---
"Végül beismerte a Czapár Peti hogy ketten írtátok az elektrotechnika könyvet."
"Hogyan? Mikor?"
"Hát egyik órán. Mondta a szokásos elmebeteg hülye zagyvaságait, mindenki lekötötte magát valamivel, ami éppen volt feladat. Egyszer csak arra figyeltünk fel hogy elhallgatott és néz kifelé az ablakon. A hirtelen csend mindenkit meglepett. Aztán csak úgy mellékesen megjegyezte hogy "A Péter és én írtuk ketten ezt az elektrotechnika könyvet." És utána ugyanúgy folytatta, mintha semmi sem történt volna."
"Kár hogy nem voltam ott. De végül is ez nektek szól nem nekem, mert én tudom hogy mi írtuk."
---
"Te Peti segítség kellene."
"Miben?"
"Hát jön hozzánk egy fiatal srác nagyon tehetséges de nem akarjuk hogy tanuljon, hogy megtudjon tőlünk bármit is az elektrotechnikáról."
"Jól van de csak személyesen dolgozom."
---
Aztán kiderült hogy én vagyok az a srác...
---
Úgyhogy szépen mindegyik megissza a radioaktív vizét... Mind aki ebből él, aki ezt támogatja és kiáll mellette hogy ez jó és nem dolgozik egy másik alternatív megoldáson, ami jó és nem rongál.
---
A kovács gyerek úgy nézett ki mint egy zombi... fekete volt a szeme, régen láttam már ilyen szemet... ufószem, a féelelem és az üresség... megtámadták? Hahaha akkor a támadó valószínűleg egy szebb világban pihen már... :-D
---
Most már kezdik érezni mind akik a farvizemen elvoltak ezidáig, hogy kevés lesz amit eddig felmutattak. Kezdik látni hogy sűrűbben cserélődnek a "barátaik" és egyre feltűnőbb a változás mind között. Hiába már az öltöztetők sem a régiek... :-D Ezek szerint csak van valami értelme annak, hogy verem a nyálam... Valaki csak figyel :-D és nem csak figyel hanem cselekszik is.
---
Dühít hogy nem emlékszem egy csomó mindenre amire most szeretnék emlékezni, de azt is tudom hogy nem véletlenül nem emlékszem és oka van hogy miért nem emlékszem. De iszonyú szar ez a helyzet itt amiben vagyok. Jó lenne ha ez véget érne, mert nem igazán...
---
"Ezek dollárbilliókat költöttek ezekre a fejlesztésekre, ezekre a fegyverekre. Mi meg a lábunk köré tekerünk egy drótot ráforrasztunk egy kondit amit sörösdobozból csináltunk - és kinyalhatják a seggünket a billiós fegyvereikkel. Amiket fejlesztettem arra mindre igyekeztem megtalálni a megfelelő védekezési módot is. A végére marad az ember ember elleni harc... ott pedig azoknak van előnye akik a megfelelő alapállásból harcolnak. Ez nekik nem megy. És pontosa tudják is magukról. Nem véletlen hogy iszonyú energiákat fecséreltek olyan fegyverzetrendszerek felesztésére amikkel fedezékből, rejtett módon lehet támadni. Mert kiállni nem akarnak. Félnek. És amelyik nem fél az meg alulmarad. Mert ez a sorsuk. A legtöbb ezt pontosan tudja is magáról. Aki nem az meghal."
---