Thursday 17 September 2015

emlékezés

Furi dolog ez az emlékezés és a valóság kapcsolata
Ha nem emlékszel mi történt akkor az emberi psziché arra van ítélve hogy megismételje azt ami korábban történt, itt az emlékezés mint a tudatosság egyik komponense jelentkezik.
De mi van akkor ha nem emlékszel arra hogy bizony már sokszor megtörtént veled hogy elfelejtettél olyan dolgokat amiket tettél, amiket átéltél?
Hogyan alakul az én tudata ha nem emlékszel arra hogy megöltél egy embert? Vagy esetleg megkínoztad, vagy meg is etted? Hogyan épül fel a tudata annak aki nem emlékszik arra hogy azonos neművel élt nemi kapcsolatot és közben felesége van? Hogyan alakul a tudata annak aki számtalan alkalommal eset át emlékezetvesztésen és egy olyan szervezetet irányított ami képes elpusztítani a föld nevű bolygót de akár a napot is?
----
Sokszor nem értem miért és hogyan engedhetik meg maguknak azt a luxust hogy figyelmen kívül hagyják amit mondok.
Anno amikor 1995 től 96-ig a MÁV-nál dolgoztam úgy, hogy csak néhány napot töltöttem a munkahelyemen és senki nem vett észre semmit sem ebből - kénytelen voltam ilyen módon az ottani titkosszolgálati vezető számára bebizonyítani hogy ez igenis lehetséges. Sima hang alapú hipnózissal megoldottam hogy ott dolgoztam papíron és nem jártam be csak néhány nap jelentem meg. Azért tettem ezt mert akkor tizenévesként nem akarták elhinni nekem amit mondtam, hogy ezt meg lehet csinálni és idegen szolgálatok meg is teszik itthon magyarországon. Nos nem hitték el muszály volt bebizonyítanom nekik.
megtettem. Mégis valahogy semmi sem történt. Egy szó nem került ki erről a dologról sehol. Erre nem emlékszem hogy ez miért is történt így? Nem hinném hogy én megtiltottam volna bármilyen indokból.
Mindegy majd kiderül.
De nem ez volt az egyetlen ilyen dolog amikor olyansmire kellett rávilágítanom amit nem voltak hajlandóak befogadni és végiggondolni a környezetemben azok akiknek ez lett volna a dolga.
Az emlékezetvesztés hipmózissal indukálva az emlékezet manipulálása tehát egy ilyen terület amit lehet hogy mái napig sem hisznek el a legtöbben holott ma már tömegeken alkalmazva használják sokan ezt a technológiát.
Arra gondoltam, hogy tulajdonképpen azok akik ma itt irányítóként működnek Magyarországon azok átvariálják még mindig a többiek emlékezetét és kitörlik az én szerepemet az eredményeimet. Mi célból teszik ezt? Mert tudják hogy én nem osztom az ő nézeteiket és értékrendszerüket és ezt nem akarják eltűrni semmilyen formában sem.
Ez még mindig ugyanaz a több ezer éves harc ami a természettel harmóniában élők és a  fosztogató, harácsoló, hedonista, agresszorok között folyik.
Erról szólt a pozsonyi csata is 907-ben.
Ráadásul a fiatalokat is lúgozott agyú hülyékké nevelik aki tudatosan elnyomják ezeket az információkat.
Némelyik tudatos pontosítok és a legtöbb egyszerűen ostoba, képességeiben nem alkalmas olyan ívű és átfogó valóságlátásra mint amivel a legnagyobb stratégák igen.
Ja igen az volt mindig a duma hogy mert nem tudjuk megvédeni az elemzőinket. Csakhogy ez ma nem igaz.
Akik ezt mondják és bizonyítani akarják azok mind szarházik.
CSak most az a helyzet hogy a valóság az nem az amit ők láttatni akarnak és velem nagyon rosszul jártak. Én meg tudom védeni magam és ha kell akkor meg is teszem.
Ha nem lesz kedvem hozzá akkor nem teszem meg és nyilván hagyom megtörténni aminek meg kell történnie. Viszont ezek a fiatalok nem látják át hogy miket készítettem elő és hogy mivel fognak szembenézni miután én már nem leszek itt. Hahaha ezért is nem törekszenek arra hogy megöljenek, mert azért akad közöttük egy pár aki megértette. Viszont továbbra is próbálnak kekeckedni mert nyeregben érzik magukat a sok technika miatt, meg azért mert ebben a tudatállapotban rekedtem.
Ezért hagtam élve néhány olyan figurát akik nagyon is értették a dolgot és látták hogy hogyan működöm ha átbillenek. Ők kénytelenek megvédeni, mert másképpen ők sem élhetnek.
Bár lehet hogy ez se fontos. Lassan valami történik. Érzem de nem látom. Talán ennek is köszönhető az intenzitás amivel körülvesznek.
De hol vannak a látható figurák? nem értem?
Jó  lenne megint egy kicsit beszélgetni mert nem igazán értem mi zajlik bennetek?
Mi történik az újabb nemzedékek körül? Miért ennyire szarok és nemtörődömök? Tisztelet a kivételnek. Még mindig ennyire szar minden kiképzési fórum? Nem értem hogy mit csinálnak azok akikkel elkezdtük az egészet? Hol vagytok?
Mostanában csak olyanok passzolgattak akik kizárólag visszaélésekre próbáltak felhasználni és visszaélő módon próbáltak velem valamit csinálni, csináltatni.
Hová tűnt a cserép és a tető hasonlatára épülő védelmi rendszer, mert akkor most van az a helyzet hogy beázott a tető azaz gyakorlatilag ömlik be a víz.
Ja ennek a hasonlatnak az egyik hátránya hogy ugye a cserép a védelem anapsütés, az eső ellen és ugye azok az aktív ügynökök, de alattuk ott vannak a többiek akik talán tudatosak talán tudattalanok a tekintetben hogy mi történik. Lehet hogy a cserepek megszűntek cserepek lenni, mert megunták a feladatot? Erre utalt az egyik kiscsaj pökhendi beszólása: "Van fontosabb dolgom mint egy régmúlbeli élményeit újraélni akaró vágyálmait teljesíteni?" vagy mit is mondott? elég sötét egy csaj volt, felületi és történeti tudás nélküli.
Nos ami ma megjelenik a fejemben az nagy részben manipulált. Átengedem és elengedem. Ami volt abból a legnagyobb rész szemét, fájdalom és vér és gyilkolás és értetlenség és csak kevés volt az öröm, meg az alkotás, de azért volt az is. Meg  voltak gyönyörű szép tájak ahol nem volt ember. Ma már ilyen sincs.
A jó dolgok hiányoznak. A pronó világa amit ma manipuláltan igyekeznek tömni a fejembe - és valljuk be azért van saját frusztráltságból fakadó érdeklődés is  a táma iránt, mégha nem olyan jelentőségű is a dolog mint azt igyekeznek beállítani - átmegy rajtam és egy bizonyos hatáon megcsömörlik a tudatom. Miért nem tudnak tovább lökni, mint a többieket? Mert kiéltem minden bugyrát ennek az iránynak. Semmi nincs amit ne tudnék és semmi nincs amit újra kellene élnem. A valódi szeretetre vágyom viszont és a nemi együttlétre ami ebben a leggyönyörűbb és legteljesebb.
Ez a lány pl aki beszólt azzal a sejtelmes és sokat sejtető hangszínnel, amit a titkok tudója és gyakorlója szokott miszticizálni nem tudja ezt. Abból indul ki hogy én azaz a mostani tudatállapotom nem emlékszik és manipulálható megfogható ezzel. Ezek szerint ő nem tudja hogy a tudat az csak egy szelete az emberi pszichének, és van olyan hogy tudat alatti vagy feletti réteg, és van egy olyan réteg ami mindenre emlékszik kivétel nélkül. Nem rendelkezik azzal a képességgel hogy felmérje ki hol áll és mennyi van mögötte.
Ezért van bátorsága megtenni amit tesz. Nem akartam zsarnok lenni, nem akartam megmondóember lenni de vannak olyan dolgok amiben sokan egyetértetünk és egyeztettük a beszélni nem tudó képviseltjeinkkel is és mindnyájan megegyeztünk az alap dolgok fontosságában. Víz tisztasága, levegő tisztasága, élelem tisztasága, pszichikai tér azaz a szeretet közösségeinek tisztasága. Lehetőség ilyenek megeremtésére.
Ebben megegyeztünk és ma is egyezség van. De még mindig van egy rakás szarláda akik folyamatosan csak fosztogatni és manipulálni akarnak. A védelem amit felépítettünk meg "beázik". Ja lehet hogy a védelem és a támadás közötti egyensúly bomlott meg.
Azt is tisztáztuk hogy a védelem mit jelent.
A védelem nem lehet cska passzív, de azt is tisztáznunk kellet hogy mikortól agresszió a támadás és meddig védekező.
Ma nincs élettere annak aki azt a tzsta utat próbálja követni amit én. Elvágják és manipulálni akarják, mert aki ezt az utat követi természetesen erőre kap azaz a hipnotikus ereje hatalmasra nő, még akkor is ha elvágják mindennemű kommunikációs lehetőségtől.
Mégse akarják ezt az utat követni és csak rongálnak miközben ezt a hatalmat hajszolják. És ezzel elvágják magukat a lehetőségtől. Ezért van az hogy minket használnak manipulációra. Egy darabig mehetsz és akkor jön a fordulat és félrerántod a kormányt...
Csak én mindig visszafordítom a kormányt még akkor is ha egy kicsit ki tudnak billenteni. Ezért tettem szert akkora hatalomra hogy mindenki velem fejlesztetett. Mert én mindig ragaszkodtam a valósághoz és ez a jó fejlesztő egyetlen útja. Viszont ők nem ragaszkodank ehhez. Nem érdekli őket. De a túléléshez szükségük van erre különben meghalnak a verseny miatt. mert arrafelé még ha nem is reklámozzák ezt az oldalt kemény a verseny és bizony a kihullókra kemény sors vár.
VAlószínűleg meghalt a harcsa lány is. Vagy visszavonult? rejtőzik? helyét meg átvették ezek a tejfelesszájú beszólogatók. Hmmm.
Nem baj. A égjáték egyre közelebb. A csata már elkezdődött, az embereik hullanak és egyre nehezebb elrejteni, miközben egyre többen látják hogy ez a fazon már nem ugyanaz a fazon még akkor sem ha ugyanolyan a hagsúlya és ugyanolyan a mozgása, és ugyanúgy néz ki....
Bár egyre kevésbé érdekel ez a dolog. Minek elemezgessem hiszen, úgyis visszaköszönnek ugyanazok a fordulópontok amiket végigelemeztünk.
pusztulat az egész
nem értem hová lettek az egészséges emberek?
ja persze mind manipulálható tömeges méretekben is...
de nem akad egy sem aki észnél lenne?
csak a rothadásból kerülhet ki olyan aki megérti amit mondok?
tényelg végig kell járniuk a pokol összes bugyrát ahhoz hogy megértsék amit kell?
lehet hogy az Öregnek ebben igaza volt?
Akkor viszont pusztuljon!
De nem lehet hiszen ezért csináltuk a fegyvereket. Nem lehet tovább azt az irányt fenntartani anélkül hogy el ne pusztulnának azok is akik irányítják. hmm. Ezért kell megosztanom a könyvet a plazmásat, meg a többi tudást is. Amiből fegyver lesz sokak kezében és egyre több olyan fegyver lesz amivel könnyen és kis pénzzel hatalmas pusztítóerőt lehet létrehozni. És így vagy mindenkinek teremtenek olyan feltételeket amiben élni tud, és szeret vagy mind elpusztulunk. Mert a pusztítóerő egyre növekszik és az infók kiszivárgását nem tudják megállítani, mert ha megteszik akkor beindulnak a mechnaizmusok a miket már beállítottam előre. ja huszonkettes csapdája. Csiki csuki - apu nevetett. Jó mi?
---
Chip szóval te voltál... nos egy okból vagy életben ma, mert életben hagytalak. Megkaptad a kezedbe a gravírozott golyót amit nem löttem ki. A többit postáztam a címzetteknek a tiédet odaadtam neked. Ezt egy okból tettem: kaptál egy feladatot. Nos ha ellenem fordulsz és azt gondolod nincs rajtad szemem: hát óriási hibát vétesz. Now you gonna get your ass made by a gigantic black cock toghether with your girl who you figured this out. Just as last reminder that who you belong to. There will be no more reminders for you. Élvezheted az aston martinodat a gyerekeidet láthatod felőni, utazhatsz baszhatod a nőket, ihatsz, golfozhatsz, sok mindent csinálhatsz amit én nem, de egy dolgot nem tehetsz meg többé. Nem fordulhatsz többé ellenem. Elfelejte hogy az én hálózatom nem távirányított ostobákból áll, hanem tudatos a problémt értő ismerő, a rendszert ismerő és képzett emberekből. Férfiak és nők közösségéből áll akik a felépülésre szavaztak. Ha ellenünk fordulsz akkor szembeszállunk veled. Felkészítttem egy jó pár embert arra hogy veled dűlőre jusson. Egy szem mindig rajtad áll. Nos ha te csináltad ezt a kis affairt most te fogod eltakarítani...
Kezdd azzal a köcsöggel aki méregetett a parancsodra és azzal folytasd aki itt ugatott az ablak alatt...

úgy ütsz mint egy pina

Haha, mondtam hogy a fiatalok szarok, nem látnak tovább az orruknál és fel se fogják a sok ravasz hazudozó őket uganúgy át fogja verni... no de ne szaladjunk annyira előre, mindent a maga idejében. Nem hagyok törlesztetlen számlát ezt megígérem.
Végés jön megint egyre masszívabban, egyre mélyebbre. Megint buktatok egy igen fontos embert... hiába a magaslabda adja magát még a teniszben is... :-D Egyenlőre kicserélgetitek, de nem olyan sokára ez kevés lesz már, majd amikor kéne a gyors intel de nem megy, mert nem tudtátok pótolni a képességet, csak csapatokkal, amik lassabbak ha nincsenek jól összehangolva hibáznak egy csomót.
Szóval a magyarnak hazudott rendőr segg kinyílvánította a foga fehérét, igaz olyan mint a libafos, de ezért elég kellemetlen, mert majdnem majdnem megvolt, tényleg majdnem átbillentem.
Épp csak egy pici kellett volna. De sebaj akkor megyünk vissza  a régi kerékvágásba, volt már ilyen egy párszor, most megint kell a mankó nekem, ha nem akarok visszamenni, bár most már nem is tudom eldönteni se.
Csak a holtpontról kéne kimozdítani, várom paksot szép lesz ez a környék, elegem van belőlük mindből szóval ha nem térnek magukhoz akkor mennek. Először is itt akartam megoldani, most már nem lesz alkudozás. Megdolgoztak érte.
Egyenlőre fegyvertelen ez az emberfolyam, de még lehet ez is másképpen...
Még mindig ingadozok, de én tovább nyomom. Akkor megyek vissza, ha nincs más út nyitva és nincs csak ál és hazugságok vannak. Manipuláció és terelgetés. Ebből meg nem kérek.