Monday 14 March 2011

Titkosszolgálati közösségrombolás és elmetánc

Felmerül a kérdés a Robert Duncen által megvilágított elmetánc taktikái után, hogy: "MIT TEHETÜNK?"
A valamit is érő védekezésre vagy bemérésre alkalmas technika sok százezer dollárba kerül, ha van egyáltalán. Ezekkel nem foglalkozom itt. Nem érdemes. Akkor?
Gorcsev Iván
Eddig a hipnózissal kapcsolatos fejtegetéseimet folytatva, arra jutottam, hogy ha egy hipnotizált embert megérintek egy ceruzával és azt mondom, hogy ez egy cigaretta, akkor megjelenik az égési sérülés a bőrén. Ilyen ereje van a hipnózisnak. Ugyanakkor néhány sámán transz állapotban égési sérülések nélkül végig tud gyalogolni izzó parázson. A transz állapot olyasmi, mint a hipnózis. Mit is jelent ez? Azt, hogy akár egy valódi égési sérüléseket okozó mikrohullámú fegyverrel elkövetett támadás ellen is védekezhetünk a megfelelő hipnózissal.
Tehát a manipulációt felismerhetjük önmagunk hipnotizálása által és a már említett módszerekkel ki is tudunk lépni belőle.
Hogyan tudjuk magunkat megvédeni a manipulált közösségrombolástól? 
1. Hosszú távú kapcsolatokat tartunk fel azokkal, akik a feltétlen szeretet, az egyenesség, a természettel való harmónia fentartására törekvés értékeire alapozzák az életüket.
2. Megfogalmazzuk a csoportunk konkrét egymondatos és mindenki által konszenzussal elfogadott célját. Pl: Harmóniában szeretnénk élni önmagunkkal és a természettel - ahol a természet a többi embert, az állatokat, a növényeket, a övet, vizet virágot, a bolygónkat, mindent jelent.
3. Megtanuljuk hogyan tudjuk kifejezni, az érzéseinket úgy, hogy ezzel ne okozzunk károkat magunk körül. Megosztás. Fontos, hogy ne csak fejben éljünk. A legtöbb bérgyilkos csak a fejében él és nincsenek érzelmei. Ettől tudja a munkáját olyan jól csinálni. Aki figyel az érzéseire és a gondolataira az könnyebben észreveszi, ha valami disszonáns vagy valami "nem stimmel". Ez a józan emberi élet az EMBERSÉG alapja. Amit érzek, teszek, és gondolok. Harmónia. A manipuláció eszközei igen fejlettek és az önmagától elszakadt valódi érzéseit fel nem ismerő ember (zombi, robot, függő, depis, stb) könnyen irányítható. Aki meg tudja nevezni különböző érzelmeit és együtt él velük (tud sírni, még akkor is ha férfi, tud örülni, tud dühös lenni, félni, megijedni, bátor lenni, szomor lenni, vidám lenni ... stb) azt nem olyan könnyű félrevezetni, még a hypertechnológia eszközeivel sem! Nem tisztelt publikum. Nincs korlátlan hatalmuk a világ erőforrásainak 40%-át birtokló banksztereknek.
4. Miután van közös konszenzuson alapuló célunk, fel tudjuk ismerni és meg tudjuk osztani érzéseinket, gondolatainkat (bármilyenek is azok) jöhet a mások gondolatainak, érzéseinek befogadása. A befogadás nem azt jelenti, hogy azután benne is maradunk a másik világában (lásd korábban). Kiveszzük, azt ami a célunk felé visz, a többit pedig békén hagyjuk. Megosztást nem kell magunkkal cipelni. A megosztás kikerül az asztalra, onnan az vesz, aki akar - és aki nem akar, az nem vesz. Ha a közös célt nem felejtjük el, ez elkezd működni.
5. Soha ne vegyél túl komolyan semmit. Idézd fel Gorcsev Iván humorát az segíthet.
Ezek az ajánlások segítenek a közösségeknek felébreszteni az agymosott közösségi tagokat és megvédeni magunkat egymástól, miközben emlékeztetjük egymást a közös célunkra.
A többi egy idő után már kreativitás és szórakoztató porblémamegoldás. Addig meg kitartást és reményt.

Titkosszolgálati technikák: információs háború és közösségrombolás

Két technikáról írok csak úgy karcolatként.
Az információk manipulálása és a közösségrombolás összefüggenek egymással.
Ma a PsyOp típusú alakulatok működése (public affairs, agymosás-hipnózis, tudatalatti befolyásolás) több hatékony területre kiterjed.
Az egyik terület tágabb - világméretű - a másik pedig kis és tágabb közösségeink rombolására befolyásolására törekszik. Az információk manipulációja az első és a közösségek rombolása, szétzüllesztése a második.
A hírcsatornák teljes mértékben manipuláltak. Amit mainstream médiának nevezünk az nem más, mint a Bankster-ek, a tolvajlelketlen oligarchia propaganda eszköze, kiszolgálója. Erre az emberek világszerte kezdenek ráeszmélni. Elsősorban amerikában indult meg ez a folyamat. Kialakultak az alternatív média szolgáltatók. Ide tartozik például Alex Jones. A nagy manipulátorok tudták, hogy az eszmélés folyamatát megállítani nem, de talán elébe sietve - és később a megfelelő pillanatban - módosítani tudják majd. A folyamat szervesen összefügg a individum, az egyén informálódásának a taktikájával.