Monday, 19 December 2011

Gyerünk magyarok nyomjátok őket!

Lássatok feleim szümtükkel...
S lássatok is ne csak nézzetek!
A megoldás továbbra is az Izlandi forradalom és a pénzrendszer totális reformja.
A devizahitel az évszázad csalása, 6000 milliárd fornitnyi csalás (különösen nagy értékű), mely jogtalan és a BTK bünteti. A végrehajtó bankárvezetők köztörvényes bűnözők. Az árfolyamemelkedést is pontosan látták előre, tehát az előre megfontolt szándék is megáll. Ennek ellenére se az NNI, se az ORFK szervezett bűnözés elleni osztálya egy ujját nem mozdítja. Ezen helyek vezetői gyáva férgek és hazaárulók egyben. Molnár F. Árpádra egyből lecsaptak, mert horogkeresztet rajzolt az Ormány homlokára (ami teljesen rendjén is van), most bezzeg kussolnak a kis köcsög fasszopó ezredesek meg tábornokok. Buzeráns kis köcsög gyáva gecik vagytok majdnem mind.
De hát nem baj. Toljátok csak azt a szekeret, meg lesz az eredménye nem is olyan sokára, mint gondolnátok!
Lesz itt vérfürdő én úgy tippelem, annak ellenére, hogy az altatás megy tovább...
Minden erejükkel próbálják eltussolni a menthetetlent. De elszámolják magukat, mert nincs valós információjuk a készülődő viharról. Lesz itt pánik és félelem, szaros gatya és bugyi a legeslegfelsőbb leggazdagabb körök berkeiben.
Örülök, hogy az olaszok ilyen keményen odavágnak. Tetszik ez a fajta tettrekészség, a tehetetlen dühömet legalább egy kicsit levezeti.
Bogár Boros páros is az Úniót mentené és a jelenlegi kormányt, mintha ezek megoldást jelentenének. Mennyit ajánlottak önöknek ezért, milyen alku született?
Igaza van a Szaniszlónak, itthon az egy főre jutó hazaárulók száma a világon a legmagasabb (kb 30 fő). Nem kell annyira beszarni ezektől... Ők is fosnak annak ellenére, hogy kifelé a legnagyobb pökhendiséggel megkent álarcukat mutatják. A vég közeleg, tudják és rettegnek - legalábbis az intelligenciájuk legmagasabb szintjein. Tudják, hogy nincs ember a Marson és nincs menekvés, hogy a közelgő világháborút nem fogja túlélni senki sem. Viszont vannak, akik még most sem ébredtek rá saját önkivégző hatalomfüggőségükre és robognak, hazudoznak tovább.
Az értelmesebb fele meg teszi a dolgát:
Keresi a megoldásokat, ami mindenkinek működhet. És cselekszik. Gondolkodik, ír, beszél és megbeszél és kérdez.
Nem akarom bírálni gyarlóságukért a Bogár-Boros duót sem, hiszen amire rámutatnak az fontos, amit értelmeznek az többnyire érthető és valós - úgy 80%-ban. Kritikával kell gondolkodnia mindenkinek és ezt meg kell szokni. Kell hozzá idő és gyakorlat.
Valami megértésféle kezd kibontakozni...
Most már csak a helyes cselekvés hibádzik.