Thursday 28 March 2013

töredékek

csak úgy ömlesztve.
sorban átugrálva a kerítésen - csináljatok majd egy bmx pályát ott lent, jó buckás, már inkább ott futottam, amikor eszembe jutott a kiképzés - SAS - soha sem az úton. Kerüldd el az utakat.
Chip Tatumékat ott kapták el, miután lelőttek egy helikoptert. Az úton battyogtak és szembejött velük egy szakasz Kambodzsában.
Yamakasi - La Triplets rajzfilm - el ne felejtsem a tesókat. "A katona egik legfőbb gondja a célpont megközelítése és a menekülés - az akadályok gyalogos leküzdése.
-Várjunk csak. Hogyan lehetséges az, hogy emlékezett rám. tehát az érzések, a kevtelések, az ízlés nagyobbára megmarad vagy visszatér? Akkor lehetséges az emlékezet testen kívüli tárolása is.
-A Gáborék mondták. Hogyhogy, már ő is tudja? Igen, hát te mondtad, hogy adjuk körbe mindig.
-Curt Cobein, meghalt Curt. Not knowing, teljesen ellentmondó üzenetek. I live you, I want you, As you are, as you were, as I want you to be....memoria - emlékezz! amikor az emlék már csak emlék lesz. Nem tudják. Akkor az alapvető probléma az emberi pszichében struktúrájában van. Vagy lehet, hogy nem is az emberi psziché struktúrájában, hanem csak ennek a szerkezetnek a nem ismerete miatt kerülünk, kerültünk bajba.
- Mire jutott?
- Ugyanarra mint mi.
- Akkor nincs remény. Vége.
- Ő másként közelítette meg.
- Hogyan.
- Nem érdekli mi a probléma gyökere, inkább a megoldást keresné.
- Van különbség?
- Van. Gondold végig. Volt már olyan problémánk aminek nem ismertük az eredetét, de mégis megoldottuk.
Nem ismerjük a saját pszicjhénk szerkezetét és működését. Ez az amit titokban tartanak a széles közösség előtt. A valódi szerkezetet.
Miért a zsidók ilyen gonoszak? Másképp értelmezik. Képzeld el, hogy ők a psziché hitbeli hierachiájának tetejére a pénzt helyezik, az anyagot. Ezt imádják Istenként. Ezért lehet sokféle neve. Képzeld el, hogy az istenüknek bemutatott áldozat nem hogy nem bűn, hanem hatalmas érzelmi töltetet hordozó szent pszichés áldozat (legalábbis az ő rendszerükben). Ilyen módon bárkit feláldozhatnak még saját családtagjaikat is, a másik embert meg ne is említsük. Ábrahám és a fia. Egy ilyen rendszer borzalmas rugalmaságot ad a gyilkolás lelki elfogadásához. Ezért kellett nekik adni parancsolatként, hogy ne ölj.
A megoldás már a harmincas évek óta ott hever. Bill W. leírta.
A piramis. Az emberi psziché valódi szerkezeti modellje.

Tudomány hitű vagyok. A tudomány csak egy nyelvezet. A tudománynak vannak alapvető tételei. A logika, a következetesség, az alaposság, a kivételek vizsgálata, az okok keresése, a szavak (leíró nyelvezet) precíz használata stb. Az okkult tanok és tudás ugyanilyen terület a számomra. A nyelvezet más, mert olyan területről van szó melyet nyelvi eszközökkel csak erős torzításokkal lehet (lehetetlen) leírni. Képekkel jobban. De a zenével sem. A titkos társaságok (szabadkőművesek) tisztában voltak az emlékezettörlés pszichikai hatásaival és a kijátszásainak lehetőségeivel is.
"Add hogy jellemem épületét mennél magasabbra emeljem és a szent igazságodtól és a becsülettől el ne tántorodjam. Ámen."
szimbólumok. Spirituális ujjlenyomattá változtak. Miért töröltétek le őket? nem ti voltatok?