Thursday, 26 January 2012

Jaja, azért mi is itt vagyunk - még ha ti nem is látjátok

Pánikolunk a bankszövetségnél - milyen szépen hangzó nevet találtak a maffiának bankszövetség. Azért a kőkori technika visszaüt. Most már ismerjük a kontaktokat is. Haladunk szépen... A céltábla egyre konkrétabb. Nem akarunk ribilliót, csendesen ha kell plutónium a fogkefére, mennyit fizettek? hahaha adjak számlaszámot, mi? nem kell a pénzed - amit tőlünk loptál - életteret akarunk - úgyhogy beckoff - rogyadozik a rendszer mindenhol mert ingoványra épült. itt is egy kicsit medől azután ott is egy kicsit majd itt is egy kicsit. persze óvatoskodik a fő szervezező hiszen egyetlen rendszert sem lehet úgy megerőltetni, hogy abból mocskos nagy vérfürdő legyen és mint tudjuk - ennek mindenki vége lenne a Vége. Kicsit megnehezítem a dolgotokat - nem nagyon, de azért kicsit. Szálljatok már le rólam, tőlem nem tudtok meg semmit - hiszen én is csak azt tudom, amit megmondnak nekem. Már rég meggyőződhettetek róla, hogy megy a telepatikus kommunikáció. Látom az irányítgatók is kezdenek rájönni mi van. Részben. Kell a hozzáférés az agyakhoz. - mondja a rádió. Igen. Én már elvégeztem a dogomat. Csak legyek jelen. Jelen. De basszátok meg nyomjátok egy kicsit jobban ezt a köcsög gárdát nem mosolyogjanak ide a képembe, mert még kinyílik a bicska valahol máshol valaki kezében és elvágja ez egyikük torkát úgy- demokratikusan ésszerűen átgondolva, türelemmel és megfontoltan, hogy biztosan jól haladjanak tovább a dolgok. Hahaha. Mivel kerültetek szembe, még mindig azt gondoljátok bármi esélyetek van. Vissza mindent a rendes kerékvágásba. Persze mi is az?
No igen.
Hát a sok programozott agyú agymosott, már rég nem tudja mi az a szakralaitás. Most elkezdték használni a szavakat, de a megértés az még messze van. Nem véres az átalakulás, de lehet olyan is. Ha nagyon véres akkor előkerülnek a brutálisabb visszavágások és végül a teljes pusztulás. A magyar adósságnak meg kell szűnnie, hiszen nem tartozunk semmivel senkinek. Ha ez a kormány nem akkor majd az erő eltörli. Ha nyomás lesz nemzetközi szinten akkor lesz ellenerő - ugyanezen a szinten. Nincs menekvés, már szétszaladtak a hírvivők. Ja virtuálisan. A morphogenetikus mezőben. Le akarjátok azt is hallgatni?.-) Gyertek csak. Tanuljatok. Figyeljétek a hangOkat magatok körül. Neszek. Pattogás. Sercegő tűz, hűtőzúgás, - még a tökéletesen hangszigetelt helységben is van hang: egy magas és egy mély. Az egyik az idegrendszered sercegése a másik a füledben zúgó vér hangja.
Tőlem nem kell tartani nem én fogom meghúzni a ravaszt. Legalábbis nem szeretném, de legyen meg Isten akarata. Ha kell megteszem azt is. Észrevehettétek már, hogy építek. A jövő társadalmát segítem a világraszületni. Bábáskodom. Ez egy egészséges és nem irányítható társadalom lesz. Öntudatos, emberi értékekre alapozva. Szakrális rendben, tudatosan, szembenézve a halállal bátran felnőtt módjára cselekedve betartva a hatalmi határokat és egyensúlyt. Ezt a mai gondolkodásában értékrendszeréében felforgatott kétlábak nem is értik. Nem tudnak ezzel mit kezdeni. És e felforgatottságuk miatt valós értékítélettel sem rendelkeznek. Ezért helyesen dönteni sem tudnak. Ezért el fognak pusztulni, pusztulásba döntve mindent maguk körül. Kevés reménnyel, de én ezzel ellenkező irányba megyek. És megteremtem a megszületésre a lehetőséget másoknak is. Ha tudom.
A többi nem érdekel. Nem akarok ölni. De fogok ha muszály.