Thursday, 24 February 2011

Időjárás manipuláció az 1960-as évektől: Ben LivingstoneAzoknak ajánlom ezt a videót, akik kételkednek az időjárás manipuláció és a tektronikus fegyverek létezésében.
A veterán Ben Livingstone az időjárás módosításának szakértője az amerikai tengerészet fizikusa. Annak idején tájékoztatást adott Lyndon B. Johnsonnak arról, hogy mennyire volt hatásos az időjárás írányítás a vientámi háború idején az 1960-as években. Akkoriban feladata volt, hogy felhőket gyártson (és esőt - cloud seeding program), mellyel lelassíthatták a vietnami és koreai katonák felfejlődését. Livingstone kijelentette, hogy már több, mint 40 évvel ezelőtt a kormányzat számára elsődleges nemzeti programnak számított a hurrikán irányítása (hurrican control) és a technológia tökéletesen működött az időjárás kontrollálására.
Ebben a Prison Planet TV számára készített interjúban elmondja, hogy az amerikai kormányzat évtizedek óta rendelkezik a hatalommal az időjárás manipulációjára arra, hogy csökkentse vagy növelje a szélsőséges időjárás komlyságát a saját céljai szerint.
Dr. Livingstone-t 1966-ban a Tengerészeti Fegyverek Kutató Laboratóriuma (Naval Weapons Research Laboratory) sorozta be egy tengerész gyalogos századba Vietnámban. A fegyverforgatás helyett, repülőgépre került, amit - az ő irányításával - felszereltek egy felhő növelő (cloud seeding equippment) eszközzel. "Az volt a feladatom, hogy felhőket találjak és növeljem őket a maximális csapadékmennyiség eléréséig." - állítja.
Dr. Livingstone bizonyítékokat mutat meg a Stanford Kutatóintézettől, amely harmadik félként lett bevonva a Project Storm Fury (Őrült Vihar Project - időjárás manipuláció program) a kései 60-as évekből. A bizonyíték dokumentuma meggyőzően kijelenti, hogy a hurrikán megállításának tudomyánya felderített és közvetlenül alkalmas hurrikán előidézésére is, mely komoly károkat, veszteségeket okoz és halált. Livingstone elmondja, hogy a 4 évtizeddel későbbi Katrina hurrikán pusztítása teljesen minimálisra csökkenthető lett volna, de politikai okokból hagyták, hogy végigpusztítsa az öbölmenti államokat.
Mivel személyesen repült bele 256 bevetésen hurrikánok "szemébe" ezért megjegyzi, hogy felháborítónak tartja a Katrina hurrikán meg nem fékezését, pusztító hatásainak nem-csökkentését.
Livingstone tényeket feltáró beszámolója az időjárás manipulációjában mélyen bevonódott amerikai kormányzat részvételéről évtizedek - óta riasztó. A rengeteg bizonyíték a műfelhők hatásairól (chemtrails) és ezek használatáról az időjárásunk és országok éghajlatának módosítására - mely milliók életére és egészségére van hatással - tettekre szólít fel!
Az elmlút évek időjárási szélsőségei Magyarországon szintén az időjárás manipuláció következményei. A HAARP technológiájához köthető manipulációs tehcnika megrendelhető. Természetesen ennek csak kormányzati maffia és a pénzoligarchia tudja állni a költségeit.
Ébresztő kedves magyarok! Legalább 70 évvel le vagyunk maradva a csúcstechnológiáktól (vagy 100) és az információink hiányosak.
Tudomásul kell venni, hogy a mindenkori demokratikus kormányzatok az államok polgárainak ma ellenségei. Be kell rendezkednünk önmagunk védelmére a saját kormányzatunk ellen. Ellenség bárki, aki oda kerül. Aki nem az, azt pedig meg kell védenünk - az életét kockáztatja ugyanis. A harmadik világháború zajlik, a csataterek: a gazdaság, az emberi agy (a pszichénk, gondolataink, érzéseink), az időjárás. A fegyverek pedig a vállalatok tudatos leépítése, tönkretétele, az élelmiszerek mérgezése, az árvizek, az elektronikus manipuláció, a tudatküszöb alatti hipnotikus üzenetek sugárzása a televízióban, bevásárlóközpontokban, multinacionális vállalatok irodáiban, bankokban, a parlamentben, és köztereken, otthonainkban.