Friday 25 March 2011

Zsidóság

Írtam egyet a cigányságról, tartozom eggyel a zsidóságról.
Frölich Róberttől tudom, hogy a zsidó a "kiválasztott nép", de amire kiválasztott az az írás megőrzése. Ugyan azt már elfelejtette hozzátenni a budapesti főrabbi, hogy nem csak az írás megőrzése, hanem az aszerint való életvitel is a kiválasztottság része, milyen érdekes, hogy erről megfeledkezett. A tóra tekercseket nagy gonddal és ugyanazzal a technikával, anyagok használatával másolják és őrzik, mint ahogyan azt párezer éve teszik. Ha minden tóratekercs megsemmisülne a világon, akkor is az öt vagy tíz legidősebb rabbi összeülne és el tudnák készíteni minden gond nélkül az összeset.
A zsidóság elég nagy befolyásra tett szert szerte a világban. A zsidó-ellenességnek van egy tudatosan gerjesztett alapja és egy valós a zsidóság visszaéléseivel és a zsidó maffia tevékenységével kapcsolatos alapja is. Sajnos az emberek hajlamosak általában a zsidóságot vádolni és nem konkrétan a zsidó maffiát (bankárok, kereskedők, pénzemberek, brókerek, üzérek) - így sokszor esünk abba a hibába, hogy a zsidó hagyományokat tiszteletben tartó (ne ölj, ne lopj...) ember esik áldozatául a zsidó-gyűlöletnek.
A háttérben megbújó értékmentes, lelketlen, gerinctelen manipulátorok meg jó üzletet csinálnak a fegyvereladáson, és a lerombolt területek újjáépítésén.
Olyan, hogy zsidóság tehát nem létezik. Legalább is jobb így gondolkodni. Viszont vannak hitük szerint élő, azt gyakorló zsidók - és van a magát ilyennek álcázó zsidó maffia. A különbségtétel nehéz, de fontos. Általában mondhatjuk azt, hogy akik harácsolják a pénzt - azok a mafiiához tartoznak. Vegyük pl Iványi Gábort. Egész kis birodalmat épített fel magának. Hajlékony, magát krisztushívő zsidónak mondja, és ő a Metodista egyház elnöke. Van főiskolája, ovodája, hajléktalanszállója, általános iskolája, kórháza, stb. Mindezek az épületek  többnyire a rohamosan átalakulóban levő nyolcadik kerületben vannak, ahol a régi romos épületeket felújítva - és tudva a zsidó maffia belterület átalakító céljait Budapest tekintetében - jelentős értéknövekedés van kilátásban minden ingatlanjával kapcsolatban. A tulajdon egy egyház birtokában van. Az ügyek, amit az ingatlanokban futtat pozitívak. És az is. De ő rombolta (romboltatta) szét a szociális munka egy remek kezdeményezését a tündérhegyi képzést, és tömegtermelésbe kezdett a szociális munkás képzés terén, mely természetszeren minőségi romlást is jelent(het - hozzáteszem, még így is kimagaslóan pozitív volt a képzés amíg én oda jártam, 2003-2007). Az ő példája igen jól megvilágítja a hajlékonyságot, mind a vallási ideológia - mind a nemes célok mögött meghúzódó pénzmanipulációk terén. Ez a kettősség nagyon jellemző a zsidóságra. Nem mind arany, ami fénylik. Összességében azonban Iványi Gábor tevékenységére még tudom azt mondani eddig, hogy pozitív. De azért a spekulációt is látom és a szakmai tömegtermelés (szociális munka) tényét is, melyekkel nem értek egyet.
Még egy dolgot hozzá kell tennem a történethez. Annak idején a zsidók pénzelték azokat a bekiabálókat (tömeg-manipláció), akik Jézus helyett Barnabást akarták kiszabadítani. Egészen pontosan Jézust megöletni.
Hitler, a dávid csillagot használta a zsidók megjelölésére. Hitler egyébként Churchill-nek is a támogatottja volt, aki szintén aktívan fogakozott okkult tudással és gyakorlatokkal (Druidák). A Dávid csillag két egyenlőszárú háromszögből áll, melyek egyike piramis formán, a másik fejreállított piramis formán fekszenek egymáson. Ennek a jelképnek a héber neve: Magán Dávid. A talmudban igazságos Simon három-három eszmét kötött a jelképhez. A felfelé fordított háromszög eszméi: a Tóra, az Istenszolgálat, és a szeretet gyakorlása. A lefelé fordítotté pedig, Simon mondása alapján a világ három pillére: a természettörvény, az igazságoés a béke. És ez így is van. Ha ezek az értékek találkoznak, akkor a harmónia megvalósul a világban.
A zsidó maffia - mint minden maffia - több komoly hibát is vétett. Magasról leszarta(ja) ezeket az értékeket. Hatalmuk a tudás visszatartásán alapul. A megosztás szót ők egészen másképpen értelmezik. Ők az "oszd meg, és uralkodj" elvet értik alatta - nem a tudás és az értékek, az emberi közösséggel való megosztását. Ez a tudás nagyon régi. A szimbólumredszer pedig utal egy egészen más sokkal komolyabb tudásra is, mellyel a mai napig visszaélnek (itt azon kevesekre godolok, akik a világon jelenleg még uralkodnak). De egyre többen oldják fel azt a tudást. Nincs is más lehetősége az emberiségnek. Muszáj.